نظر منتشر شده
۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 234077
حداد عادل: خیلی پستی است اگر به خاطر شکست در انتخابات بخواهیم وزیر علوم را استیضاح کنیم
تاریخ انتشار : شنبه ۲۱ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۴۳
رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس با تأکید بر اینکه با وزیر علوم دعوای شخصی نداریم بلکه از او می‌خواهیم کاری نکند حوادث ۷۸ و ۸۸ تکرار شود، گفت: جریان استیضاح جنگ قدرت نیست نظرات قانونی نمایندگان را دنبال می‌کنیم و یک ماه فرصت دادیم.

به گزارش فارس، غلامعلی حدادعادل رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس شب گذشته در جمع۶۰۰ تن از اساتید بسیجی دانشگاهی در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی ضمن تبریک به مناسبت میلاد امام حسن مجتبی (ع) گفت: دانشگاه‌ها وضع حساسی دارند، ‌ما با وزیر علوم دعوای شخصی نداریم و به شخصیت علمی وی احترام می گذاریم؛ انتظار ما از وزیر علوم در مجلس این است که کاری در وزارت علوم نشود که دوباره حوادث تلخ سال ۷۸ و ۸۸ تکرار بشود.

او ادامه داد: در سال ۷۸ بنده در مجلس ششم و در صف اول مشاهده حوادث بودم در ۱۸ تیر؛ سال ۸۸ و آن فتنه را نیز همه به یاد داریم.

حدادعادل گفت: ما از رئیس‌جمهور که شعار اعتدال را عنوان کرده و از وزیر علوم درخواست‌مان در درجه اول این بوده و هست که آن آرامشی که مستلزم کار دانشگاهی است و رهبری در روز تنفیذ ریاست جمهوری گفتند و در هفته جاری نیز مطرح کردند، آن آرامش حفظ شود.

رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس گفت: ما به سراغ وزیر علوم نرفته‌ایم که از باند، جریان، جناح یا حزب ما رئیس دانشگاه بگذارند بلکه حرف ما این است کسانی که آزموده‌ شده‌اند و دیدیم چه کردند اینها را در دانشگاه مسلط نکنید البته وزیر علوم هم همیشه می‌گوید من نمی‌خواهم چنین کاری کنم اما تصور بسیاری از نمایندگان این نیست.

او با بیان اینکه داستان استیضاح علت اصلی‌اش همین است، ادامه داد: جنگ قدرت نیست؛ ما رسما در جلسه‌ای که با وزیر علوم داشتیم گفتیم که کسی در مجلس عقده استیضاح ندارد ما نمی‌خواهیم با استیضاح یک وزیر اثبات وجود کنیم.

حدادعادل با بیان اینکه اگر به این دلیل که در انتخابات شکست خورده‌ایم از این رو بخواهیم وزرا را استیضاح کنیم خیلی پستی به شمار می‌رود، گفت: حرف ما حرف انقلاب است؛ برای اینکه هم وزیر علوم فرصت بیشتری داشته باشد تا تقاضاهای استیضاح‌کنندگان را برآورده کند و هم در مجلس این امکان پیدا نشود که عده‌ای از نمایندگان در برابر عده‌ای دیگر قرار گیرند جلسه‌ای تشکیل و قرار شد که یک ماه فرصتی با حسن نیت دو طرف و به قصد حل مسئله داده شود.

رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس گفت:‌ از رئیس مجلس هم خواسته شد تا یک ماه بعد این جلسه را تکرار کند و سنجشی صورت گیرد که آیا پیشرفتی حاصل شده و امیدی هست یا نه.

او گفت: هیچ کس در مجلس نماینده‌تر از کسی دیگر نیست؛ ۱۰ نفر می‌توانند طبق آیین‌نامه هر وزیری را که خواستند استیضاح کنند اما این حقی که در آیین‌نامه است وقتی به نتیجه می‌رسد که هم سنجیده اعمال شود و هم مدیریت شود.

حدادعادل ادامه داد: اگر گاهی تغییری در برنامه داده شده و یا جلسه‌ای گذاشته می‌شود برای این است که کار منصفانه، خدایی، سنجیده و به جا و به موقع انجام شود.
 
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۱۳:۳۳:۲۴
وزیر علوم رو دقیقا به خاطر عمل به قانون، دقیقا به خاطر برکناری آن 3000نفر، دقیقا به خاطر حفظ آرامش دانشگاهها و امنیت اساتید دارید استیضاح میکنید.

بکنید... حیف است این مجلس، با این کارنامه درخشان، این دیگر در حق ملت را در پرونده نداشته باشد.

(این کامنت نه توهین دارد، نه افترا، نه نیش، زحمت بکشید سانسور نفرمایید). (2250679) (alef-13)
 
یکنفر از مردم
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۱۳:۳۳:۵۲
آقای حداد ولی حرکات بعضی از نمایندگان بخصوص منسوبین به پایداری مبین خلاف نظر شماست. (2250681) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۱۶:۳۴:۱۵
اقای حداد عادل چرا توضیح نمی دهند که وزیر چه کاری کرد که مسائل ان سالها دوباره دارد تکرار می شود. ما که در دانشگاه هستیم چنین مسائلی را نمی بینیم . ایشان در کدام دانشگاه و در کدام دانشکده ان مسائل را دیدند. در دانشگاههایی که روسا تعویض شدند مورد استقبال تمام دانشگاهیان واقع شد. ایشان بگوید در کدام دانشگاه که رئیسش عوض شد مورد اعتراض دانشگاهیان بوده است؟ ایشان بگوید در کدام دانشگاه روسای جدید دانشگاهها را به سمت اعتراضات و اغتصابات دانشجویی کشانده اند؟ ایشان در ماه مبارک رمضان واقعیتها را نمی گویند مشکل اینها این است که اگر دردانشگاهها روسای دانشگاهها انتخابی انتخاب شوند همفکران آنها جایی در آن دانشگاه در بخش مدیریت دانشگاهها نخواهند داشت. مشکل ایشان و همفکرانشان شکست در انتخابات 92 و عدم همراهی دانشگاهیان با آنها بوده است. ایشان در سالهای 84-92 کجاتشریف داشتند . موقعیکه بورسیه های غیرقانونی داده میشد ایشان کجا بودند؟ موفعیکه به خوابگاه دانشگاه تهران که ایشان استاد همان دانشگاه هستند کجا تشریف داشتند؟ موقعیکه جوانان مردم را در دانشگاهها ستاره دار می کردند ایشان کجا تشریف داشتند؟ موقعیکه اساتید برجسته دانشگاهها را یکی یکی بازنشسته و اخراج می کردند کجا تشریف داشتند. ایشان که در دانشگاه تهران هستند نحوه چگونگی انتخاب رئیس دامنشگاه را خوب می دانند. ایشان بقرمایند که در سالهای 84-92 که دانشگاهها با افت شدید علمی و آموزشی روبرو بودند کجا تشریق داشتند؟ اقای حداد شما و ما می دانیم که استیضاخ فرجی دانا تنها بخاطر مسائل سیاسی است پس شهامت داشته باشید و آن را بگویید. (2251143) (alef-13)