توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 379310
در همایش روز خبرنگار مطرح شد
ضرغامی:وظیفه رسانه‌های انقلاب هماهنگی و هم افزائی در مسیر مبارزه است
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۲۰:۴۰
رئیس اسبق صدا و سیما وظیفه رسانه‌های انقلاب؛ را هماهنگی و هم افزائی در مسیر مبارزه و پر کردن خانه‌های جدول برای پیروزی نهائی در عرصه هماوردی و جنگ نرم دانست و تصریح کرد که هم‌پوشانی رسانه‌های انقلابی در این عرصه، با استقلال رسانه در تعارض نیست.

به گزارش الف، مراسم گرامیداشت روز خبرنگار، بعد از ظهر امروز یکشنبه ۱۷ مرداد به همت انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان و سازمان بسیج رسانه با حضور جمعی از شخصیت‌های رسانه‌ای و فرهنگی ازجمله عزت‌الله ضرغامی رئیس اسبق رسانه ملی برگزار شد.
عزت الله ضرغامی عضو شورای عالی فضای مجازی و رئیس پیشین صدا و سیما در این مراسم ضمن تبریک روز خبرنگار، کار خبرنگار، را روایت‌گری دانست و گفت: روایت هر آن چیزی که مخاطب به دانستن آن نیاز دارد، روایت‌گری از نوع نگاه و طرز فکر خبرنگار و رسانه شکل می‌گیرد و نقش مهمی در قرائت (خوانش)های مخاطبان دارد.

تجلیل از همسر شهید صارمی

وی وظیفه رسانه‌های انقلاب؛ را هماهنگی و هم افزائی در این مبارزه و پر کردن خانه‌های جدول برای پیروزی نهائی دانست و تصریح کرد: هم‌پوشانی رسانه‌های انقلابی در این عرصه، با استقلال رسانه در تعارض نیست. برخی با کج‌سلیقگی و به بهانه‌ی استقلال، از رسانه‌های متعهد و انقلابی فاصله می‌گیرند. رسانه‌های جبهه‌ی انقلاب باید تلاش جریان معارض در انحراف مردم از متن به حاشیه را خنثی کنند.

عضو شورای عالی فضای مجازی به هماهنگی رسانه های خارجی با یکدیگر اشاره کرد و افزود: هماهنگی رسانه‌های خارجی با بخشی از جریان ژورنالیستی داخل کشور به بالاترین سطح خود رسیده است. بنده سالهاست به تقسیم‌بندی اصلاح‌طلب و اصول‌گرا اعتقاد ندارم و گاهی این تقسیم‌بندی‌ها را دعواهای حیدری نعمتی می‌دانم. جبهه‌ی جهادی انقلاب باید مدافع حق باشد و توان رسانه‌ای خود را در این مسیر بسیج کند چراکه عرصه رسانه؛ عرصه هماوردی و جنگ نرم است.



ضرغامی با بیان اینکه قصه‌پردازی و خلاقیت در واژه‌ ‌سازی نقش مهمی در ارتقاء و تعمیق گزارش نویسی و خبرنگاری دارد، تصریح کرد: پس‌زمینه‌های فکری و ادراکی مخاطب، موجب قرائت خاص او از روایت‌گری رسانه است. خبرنگار باید این فاصله را به حداقل برساند، خبرنگاران باید «خزائن واژگانی» خود را تقویت کنند. این مسأله نیاز به سواد، مطالعه، هنرمندی و خلاقیت دارد.



ضرغامی همچنین وظیفه رسانه مسأله یابی است نه مسأله سازی، اظهار داشت: پرداختن حرفه‌ای و متعهدانه به مسائل اصلی مردم موجب تصمیم‌سازی به موقع در حاکمیت می‌شود.



وی با اشاره به ایده ایجاد بخش خبری ۲۰:۳۰ اظهار داشت: راه‌اندازی بخش خبری ۳۰ :۲۰ در هفته‌های اول مدیریت‌ام در رسانه ملی، نیاز جدی در حوزه خبر بود که بسیاری از مشکلات و محدودیت‌های موجود در این عرصه را از میان برداشت.

ضرغامی در ادامه با انتقاد از فیش‌های نجومی برخی مدیران دولتی اظهار داشت: در جلسه مهمی که با برخی مسئولان نظام داشتیم،‌گفتم که با چندین سال مدیریت در بخش‌های مختلفی هیچ گاه تصور نمی‌کردم در نظام ما حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان وجود داشته باشد و زمانی که حقوق‌های ۵۰ ؛۶۰ و ۸۰ میلیونی مطرح شد ابتدا باور نمی‌کردم.

وی با تقدیر از رسانه‌های متعددی که موضوع فیش‌های نجومی را مسئله‌یابی و در کشور مطرح کردند، گفت: این کار یک اقدام فوق‌العاده بود و کشور را به سمت تصمیم‌سازی برد و ما شاهد بودیم که رهبر انقلاب تاکید کردند که این موضوع هرگز نباید فراموش شود و تا زمان رفع آن باید پیگیر بود.

ضرغامی در پایان اظهار داشت: فیش‌های نجومی مصداق بارز «مسأله‌یابی متعهدانه» در کشور بود که مسئولین را به تصمیم‌گیری رساند. تازه کار شروع شده است و رسانه‌ها باید در ابعاد مختلف بر این مسأله نظارت کنند و پیشنهاد دهند
 
کلمات کلیدی : ضرغامی+خبرنگار+فیش های حقوقی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.