توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 472118
پرونده‌های زیادی از تخلفات انتخاباتی تشکیل شده است
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۵۰
ایسنا نوشت: رئیس کمیسیون تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری گفت: برنامه ریزی همه مراحل تبلیغات نامزدها از آغاز تا پایان انتخابات بر عهده کمیسیون تبلیغات است.

احسان قاضی‌زاده هاشمی در گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو سیما اظهار کرد: به طور میانگین هر نامزد انتخابات ریاست جمهوری 1100 دقیقه شامل 550 دقیقه در سیما و 500 دقیقه در صدا و معاونت صدا می‌توانست در قالب برنامه های مختلف به معرفی شاکله خود بپردازد که این معرفی در قالب برنامه های گوناگون تلویزیونی جای می گیرد.

وی افزود: برنامه های تلویزیونی، نامزدها را از گردهمایی ها و تبلیغات سطح شهری بی نیاز می کند اما آنچه که مردم می خواهند بدانند معرفی شاکله نامزدهاست اعم از رفتارهای اجتماعی تا اخم‌ها و لبخندهای نامزدها و به این منظور بهترین وسیله؛ بهره گیری از رسانه ملی است.

قاضی زاده هاشمی گفت: البته شایعات و تبلیغات منفی هم ممکن است در روند تبلیغاتی نامزدها جریان یابد که پیگیری های مردم از طریق رسانه ملی می تواند شدت این شایعات را در بدست آوردن اطلاعات مربوط به نامزدهای انتخاباتی کاهش دهد.

او افزود: باید برنامه ها طوری باشد که نامزدها را از پرداختن و حل و فصل شایعات انتخاباتی بی نیاز کند.

رئیس کمیسیون تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه بیش از 70 درصد مردم اخبارشان را از رسانه ملی دریافت می کنند، ادامه داد: مرجعیت رسانه ملی و خبر سبب می شود تا دیگر فضاهای تبلیغاتی با آرامش همراه باشند.

رئیس کمیسیون تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری گفت: از ریاست صدا و سیما، معاونت سیاسی و سایر معاونت ها برای تلاش های شبانه روزیشان کمال تشکر را داریم.

قاضی زاده هاشمی افزود: سؤال های مناظره در اختیار نامزدها قرار نمی گرفت و بسیاری خواهان سؤالات برنامه پیش از اجرای مناظره بودند و ما می گفتیم هیچ جای دنیا چنین رفتاری باب نیست.

وی گفت: گرچه در برخی برنامه های رسانه ملی سؤالات 12 ساعت قبل از برنامه در اختیار میهمانان قرار می گیرد مانند گفتگوی ویژه خبری اما در مناظره ها این طور نبود زیرا می خواستیم واکنش ها و رفتار نامزدها نشانگر تفاوت ها و عملکرد آتی آنها باشد.

رئیس کمیسیون تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری افزود: آنچه انجام شد مناظره تکامل یافته ای بود، قبل از هر مناظره جلساتی با نامزدها انجام می شد و نکات ضروری مانند خط قرمزها، هتک حرمت و زیر سؤال رفتن حیثیت ها، زمان بندی ها و ارائه نقطه نظر آنها مطرح می شد. ما همچنین تأکیدات رهبری را در رابطه با نحوه برگزاری مناظره ها مطرح می کردیم.

وی با بیان اینکه فضاسازی درباره نامزدها و انتخابات ممکن است در روزهای آینده بیشتر شود، گفت: اکنون پرونده های بسیاری درباره تخلفات انتخاباتی از جمله استفاده از امکانات دولتی و رسانه ها در قوه قضائیه تشکیل شده است.

رئیس کمیسیون تبلیغات انتخابات در پاسخ به این سوال که چرا سوال‌های برنامه های نامزدها در رسانه ملی از پیش به آنها اعلام می شود، گفت: در این برنامه ها فرصت تبلیغی برای نامزدها دیده ایم اما گفتگوهای کارشناس محوری نیز داریم.

وی افزود: اکنون منابع خبری رسانه ملی برای نامزدهای انتخابات 77 درصد و در فضای سایبر حدود 20 درصد است.

قاضی زاده گفت: حجم برنامه های رسانه ملی باید آنقدر افزایش یابد تا مرجعیت این رسانه در انتخابات حفظ شود.

وی افزود: اگر انتخابات به مرحله دوم کشیده شود برنامه ریزی کرده ایم از زمان عقب نمانیم و شور نشاط انتخابات حفظ شود.

قاضی زاده گفت: اگر انتخابات به مرحله دوم کشیده شود برای معرفی دقیق تر، کامل تر و جامع تر دو نامزد باقی مانده برنامه ریزی شده است.
 
کلمات کلیدی : انتخابات 96 + تخلف انتخاباتی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.