نظر منتشر شده
۴۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 457331
رقابت آقازاده ها و ورزشکاران برای صندلی های شورای پایتخت!
محمدصادق کلبادی، 9 فروردین 96
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۹ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۱۶
انگیزه مفرط برای خدمت یا تجربه جدید برای شهرت در عرصه سیاسی؛ چه چیز پای قهرمانان ورزشی، هنرمندان و آقازاده های کمترشناخته شده برخی از مسولین را برای انتخابات شورای اسلامی شهر تهران در ساختمان فرمانداری پایتخت باز کرد؟

تنها چند ساعت تا پایان سال 95 باقی نمانده بود که صدای پای بهار با صدای گام های داوطلبان تصدی کرسی های شورای شهر در ساختمان فرمانداری تهران و شهرستان ها گره خورد تا سال 96 با حال و هوای انتخاباتی آغاز شود.

در این میان اعلام کاندیداتوری فرزندان برخی از چهره های سیاسی یا همان « آقازاده ها» به همراه ورزشکاران و هنرمندان مطرح کشور در کنار برخی از فعالان سیاسی،  بیش از هرچیز توجه افکار عمومی را به خود جلب کرد. هرچندکه صندلی های شورای شهر تهران با مردان پولادین و گوش شکسته ها و اهالی هنر چندان بیگانه نیست اما با توجه به ماهیت این شورا و اهمیت موضوع نظارت بر شهرداری و مدیریت شهری که بخش عمده آن به مباحث و ضوابط معماری و شهرسازی و حمل و نقل شهری معطوف می شود، گمان می رود حضرات در انتخاب مسیر خدمت به مردم کمی دچار اشتباه شده باشند.

دلیل این مدعا نیز کارنامه و سابقه پر از خالی این افراد در حوزه های مرتبط با مدیریت شهری اعم از موضوعات تخصصی ساخت و ساز و حمل و نقل شهری تا زیباسازی، محیط زیست و مسائلی از این دست می باشد. هرچند که حضور برخی از اهالی هنر و قهرمانان ورزشی در این شورا مسبوق به سابقه است و در ادوار گذشته نیز وجود داشته اما همین تجربه نیز نشان داده که حضور اشخاص فاقد تخصص لازم در پست های این چنینی، حتی گوشه ای از مشکلات کلان شهر تهران را هم تنوانسته مرتفع سازد. قطعا رفع معضل آلودگی هوا در تهران که ارتباط مستقیمی با ترافیک سنگین خیابان ها و حمل و نقل شهری و الگوی معماری و شهرسازی فعلی در این شهر دارد، یا موضوع مدیریت بحران که حادثه پلاسکو ضعف ها و خلا های موجود در این حوزه را نشان داد، تفاوت ماهوی و عمیقی با نحوه ی بالای سر بردن وزنه و پیچیدن فیتیله حریف و داوری در مستطیل سبز دارد.

در این میان برخی از فرزندان و نزدیکان فعالان سیاسی و نظامی یا همان آقازاده ها که تجربه موفق اختفا پشت نامهای بزرگ را در انتخابات مجلس دهم دیده بودند با تکیه بر نام و افتخارات پدرانشان وارد کارزار انتخاباتی شورای شهر پایتخت شدند. اتفاقی که پیش از این در انتخابات هفتم اسفند سال 94 رخ داد و آقازاده های کمترشناخته شده برخی از مسولین، راه پر پیچ و خم بهارستان و صحنه های سیاسی را به لطف حمایت هم حزبی های پدرانشان، یک شبه طی کردند و امروز در کسوت وکالت مردم در مجلس، قانون گذاری می کنند! البته شرکت در رقابت های انتخاباتی از حقوق هر فرد صاحب صلاحیتی محسوب می شود و در نهایت رأی و نظر مردم تعین کننده می باشد؛ حضور آقازاده ها و چهره های محبوب غیر سیاسی در عرصه انتخابات نیز امری اجتناب ناپذیر به نظر می رسد و مغایرتی با مبانی دموکراسی ندارد، اما ضرورتی که باید مورد توجه انتخاب کنندگان قرار گیرد، توجه به تخصص ها و مسمی ها می باشد و نه اسم ها.

به راستی چه می شود که چهره های غیر متخصص و غیر سیاسی، دنیای سیاست را همچون دنیای فوتبال و کشتی و وزنه برداری متصورمی شوند واین چنین شوق خدمت در ردای سیاست آنهارا فرا می گیرد؟ آیا تنها انگیزه خدمت می تواند توجیحی برای انتخاب این راه باشد؟ با این تفاسیر بنظر می رسد ورزشکاران، هنرمندان شناخته شده یا در اصطلاح همان «سلبریتی ها» که هریک با ادبیات برساخته از طبیعت ورزشی یا هنری خود، یکی با منش عیاری و دیگری با رفتاری شبه روشنفکرانه در میان عامه مردم  خود را شناخته شده تر از  چهره های برجسته علمی و صاحبان اندیشه و فرهنگ می یابند، شهرت ورزشی یا هنری خود را مترادف با شهرت سیاسی می پندارند و با حضور در دنیای سیاست می خواهند این شهرت را هم تجربه و به کارنامه خود بی افزایند.

البته این اتفاق در سایر نقاط جهان نیز بعضا رخ می دهد بطور مثال هژمونی حضور سلبریتی ها در دنیای سیاست که به عقیده برخی از صاحب نظران نوعی «لمپنیسم» سیاسی محسوب می شود، چندی پیش در انتخابات آمریکا نیز به نوعی دیگر متجلی شد که پدیده نو ظهور «ترامپ» با الگوی رفتاری ناشناخته در عرصه سیاسی را با خود به ارمغان آورد.

بی تردید هجوم چهره های غیر متخصص ورزشی و هنری در کنار آقازاده هایی که هیچ کارنامه قابل اعتنایی در حوزه سیاسی و مدیریت شهری ندارند و تنها به اتکای نام خانوادگیشان شناخته می شوند برای تصاحب کرسی های شورای شهر، بیشتر شبیه به یک «شوخی سیاسی» می باشد که در مرحله نخست می تواند مدیریت کلان شهر تهران را از حضور افراد متخصص و کاردان محروم کند و در مرحله بعد حوزه های تخصصی همان قهرمانان و چهره ها را از داشتن افرادی باسابقه و کار آشنا ، خالی سازد که درنهایت باردیگر مردم می مانند و مشکلات کلان شهر و آشفته بازاری از سوء مدیریت ها.

 
 
کلمات کلیدی : انتخابات شورای شهر تهران+انتخابات شوراها+ثبت نام+ثبت نام آقازاده ها
 
فرزاد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۰۸:۲۶:۲۹
نامزدی برای انتخابات حق هر فردی است . اما این وظیفه مردم که شخص شایسته را انتخاب کنند ... نویسنده محترم باید روی سخنش با انتخاب های ضعیف مردم در دوره های قبلی شورای شهر باشد نه کاندیدها (4221742) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۱۳:۳۶:۴۰
جالب اینجاست که این اقازاده ها براحتی میتوانند صاحب شغلهای دولتی خوب شوند ولی چون اهل کار کردن نیستند و از طرف دیگر نیازی به پول این مشاغل ندارند سر از مجلس و شورا و غیره و ذلک درمی اورند تا به شهرت برسند (4222178) (alef-13)
 
محمد
United Arab Emirates
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۲۰:۱۲:۰۶
فقط بايد به كسي راي داد كه بتونه الودگي كشنده هواي تهران رو از بين ببره. (4222611) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۱۴:۵۶:۴۷
کاش برای مدافع حرم هم شدن اینگونه احساس تکلیف میکردند (4222266) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۱۵:۲۹:۵۵
یکی از ضعف های دمکراسی به روش فعلی اینه که خیلی راحت قابل طراحی و مهندسی شدن هست. وگرنه عقل و خرد جمعی میگه که کسانی که تمام عمر مفید و انرژی شون در راه ورزش قهرمانی و یا هنر گذشته و تجربه ای در مدیریت کلان شهری و یا مدیریت بحران ، پدافند غیر عامل ، اقتصاد شهری و ... ندارند نمیتونند در این ره موفق باشن بلکه فساد پذیر هم خواهند شد.

اما خرد جمعی در توده مردم میتونه خیلی راحت تحت تاثیر مهندسی بیرونی قرار بگیره و هم راستا بشه با جهت دهی اتاق های فکر احزاب و گروه ها.
اینجاست که افراد و گروه های دلسوز باید اجازه ندهند افراد غیر متخصص در معرض انتخاب قرار بگیرند.
مثل این میمونه که یک فروشنده بخواد برای فروش لباس مورد نظر خودش که نامرغوب هم هست اون لباس رو بزاره داخل ویترین مغازه و با تبلیغات غیر واقعی مشتری رو مجاب به انتخاب کنه. (4222309) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۱۰ ۰۸:۳۴:۴۳
شما فکر میکنید مثلا دکتر حافظی بین مردم عادی بیشتر طرفدار دارد یا علیرضا دبیر؟ این باور که همه یک رای دارند منجر به ایجاد نوعی غلبه فکری عوام و تشکیل شورای شهری مردمی به معنی واقعی کلمه میشود.
اما نتیجه غلبه آدمهای محبوب و اغلب کم مایه و شیفته دیده شدن، در شورای شهر میشود همین که هست. نه بدتر و نه بهتر.
بحث درمورد غلط یا درست بودن انتخاب این افراد نیست. سخن درباره توقعات ما از مردمی است که به شدت علم ستیز هستند و اگرچه مدرک دانشگاهی دارند ولی عوام و کم سواد و کوته فکرند.
مسئله این است که درواقع این شورا نماینده واقعی مردم است. یعنی مردمی که غرق در بیسوادی و خرافه زدگی و ... هستند و کشتی گیران-مانند تختی- برایشان نهایت انسانیت است و هیچگاه به این فکر نمیکنند که ساعی و دبیر و جدیدی و خادم و امثالهم چه ربطی به تصمیم گیری در کانونهای مهم و حیاتی کشور دارند.
اکثریت قاطع مردم عاشق این افرادند و اگر کسانی مثل علی دایی، مهدوی کیا و پروین و ... کاندید نمایندگی نمیشوند دو علت دارد. اول اینکه این گروه اخیر برخلاف کشتی گیران و تکواندوکاران و داوران، ثروتمندتر و صاحب نفوذتر هستند و دوم اینکه شاید منطقی تر باشد.
با همین استدلال من نظری مخالف شما دارم: اینگونه افراد نباید وارد کارزار های انتخاباتی شوند حالا یا خودشان تصمیم به عدم شرکت در انتخابات شورای شهر بگیرند یا حاکمیت مانع حضور آنان شود.
نگاه کنید اگر دکتر حافظی وارد شورای شهر شده است، نه به هدف پولدار شدن و بهره مندی از وام و رانت بوده است و نه برای دیده شدن. با این حساب دکتر حافظی به نوعی از خودگذشتگی کرده است ولی ... (4223014) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۰۸:۳۰:۲۷
مگر رییس فعلی شورای تهران فقط به خاطر نام خانوادگی خود معروف نشد. (4221747) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۰۸:۴۵:۱۰
قانون شوراها باید اصلاح شده وفقط تخصصهای مرتبط تایید شوند (4221758) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۰۹:۰۱:۲۱
کاش مرجعی هم مثل شورای نگهبان برای بررسی کاندید های شوراهاانتخاب می شد
الف جان اگر خاطرات دوره اول شورا درتهران رابررسی می کردی می فهمیدیم چه کسانی دنبال خدمتند (4221770) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۰۹:۰۶:۲۱
الحمدالله مردم تهران اینقدر فهیم هستند که همانطور که امسال دختر صفدر و کواکبیان (که تو شهر خودش هم رای نداشت) فرستادن مجلس، این افراد متخصص رو هم میفرستن!!!!! (4221775) (alef-13)
 
طاها
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۰۹:۰۸:۳۳
متاسفانه ما اجازه فعالیت یک حزب را نمیدهیم ولی اجازه فعالیت هر کس و ناکس را می دهیم (4221780) (alef-13)
 
سیدعلی حجازی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۰۹:۲۳:۲۱
سلام
در جامعه اسلامی آنکس که داوطلب خدمت است خدمت گذار ترست و مردم بقول امام خمینی (ره) ولی نعمت ما )
و اما در باره این شعار یا که .... آقا زاده بازی و ....
---
اینها فرزندان مقامات و مسئولین ریز و درشت هستند و کلمه دو منظور آقا زاده که مورد استفاده خودی ها و دشمنان قرار می گیرد نه تنها دلچسب نیست که اطلاق آن بر آدمهای اینچنینی اگر صادقانه باشد که غالبا نیست دیگر بزرگ بینی برمبنای موقعیت والدین است که شبهه ناک است چرا که : گیرم پدر تو بود فاضل از .... که اصلا و ابدا مصداق ندارد و اگر بی اساس و یه منظور سوء استفاده از موقعیت و مسئولیت والادین باشد که باز هم مصداقی برای اقا زاده بودن نامیدن ندارد که برگرفته از همان خان وخانزاده بودن است ,
آخر کلام اینکه فرزندان, یزرگان ومسئولین انقلاب که گاها دارای توانمندیها و استعداد های خوبی هم هستند برای جلوگیری از نقد ها و خرده گیری دشمن غالبا خودشان داوطلبانه دخالت و فعالیت چندانی ندارند یا توسط بزرگان انقلاب که پدران آنان باشند از فعالبت و حضوری که ممکن است به سبب بهره گیری مستقیم وغیر مستقیم از موقعیت آنان اجحاف یا خرده گیری بشود جلوگیری می کنند لذا اینها باید بدانند که باید و بایستی در صورت علافه به فعالیت برداشته های علمی و سوابق اجتماعی خودشان تکیه کرده و به معرفی خود بپردازند ,
گو اینکه رها کردن و گذشتند از هرآنچه که آدمی دوست دارد و یا حتی لایقش است بخاطر حفظ حرمت و خدشه دار نشدن سئوابق پدر خیلی اوقات از بزرگترین ایثارهاست و ما می بایست نگذاریم ولیعهد بازی توجیه شود و ضد انقلاب بهانه دستش بیفتد
و در زمانه ما روش و منش امام ره و رهبری معظم الگو و درس عظیم است اگر ماها اندکی به سیره آنان توجه کنیم (4221796) (alef-13)
 
Sweden
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۰۹:۲۶:۳۶
فقط هم برای پست و مقام گرفتن احساس تکلیف و خدمت به مردم میکنند (4221803) (alef-13)
 
احمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۰۹:۴۵:۲۴
بهتر است به دیگران نیز فرصت داده شود تا در جامعه اثر گذار باسند. تقصیر خود ما است ما باید افراد با اراده قوی را برای خدمت به جامعه با رای خود انتخاب کنیم نه افرادی که اقازاده هستند. (4221821) (alef-13)
 
مازندرانی
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۰۹:۵۲:۰۹
الف ! مقاله قشنگ وحرفهای زیادی در این نوشته بود .سپاسگزارم (4221829) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۱۰:۰۱:۳۷
تنها انگیزه کسب مال است (4221845) (alef-13)
 
محمد ایرانی
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۱۰:۲۲:۲۶
نتیجه انتخابات شورای شهر امسال پایتخت قطعا نشان دهنده میزان درک سیاسی مردم تهران خواهد بود ، اگر مردم مانند سنوات گذشته به جای افراد متخصص و کارآمد جهت برنامه ریزی شهری و اجتماعی که مربوط به زندگی روزمره خودشان است به هنرمندان و ورزشکاران و آقازاده ها رای بدهند دیگر نباید بعدا گلایه ای از وضعیت موجود بکنند! (4221866) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۱۰:۵۴:۵۶
از فضل پدر تورا چه حاصل؟ (4221903) (alef-13)
 
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۱۲:۴۷:۱۹
البته اگر فضلی باشد.......... (4222087) (alef-13)
 
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۱۲:۴۸:۰۶
ورزشکار برای تشک ورزشی خوب است نه شورای شهر........... (4222088) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۱۴:۵۸:۲۴
تا حالا که فضلی ندیدیم. از اوضاع کشور معلومه (4222269) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۱۰:۵۵:۲۸
شوراي شهر جاي آقازاده و ورزشکار که نيست به بوي کباب اومده ان کسانيکه تخصص ، تجربه و مهارت ندارند و فقط بلدند آمارسازي و فريبکاري کنند (4221905) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۱۱:۱۱:۱۰
من به ليست اصلاح طلبان راي ميدهم بدون ورزشكاران و هنرمندان (4221924) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۱۱:۳۶:۲۰
اميد است انشاءالله الرحمن در صورت پيروزي و كسب آراي لازم ، آقا زاده ها ، واقعاً و حقيقتاًو نيز
ذاتاً" آقا " باشند و ورزشكاران هم " ورزش كار " واقعي ، با روحيه جوانمردي !! -- پورياي ولي خيليجوانمرد بود و از زمره " احرار " !! -- كسي كه از " آقا " يي و نيز جوانمردي ، حصه اي و
بهره اي برده باشد ، در همه حال اصل و اصالت و منش خود را حفظ مي كند و مي داند كه خدمت
به خلق خدا هم خيلي عبادت است و نيز مي داند كه پست و مقام و ميز و مبل و صندلي رياست ،
و وكالت و وزارت و و مديريت به قول قديمي ها لُنگي است كه هر روز به دور كسي است ، و بايد دير يا زود آن را به ديگري واگذار ... سعدي عليه الرحمه هم فرموده است : " نام نيكو گر بماند ز
آدمي ، به كزو ماند سراي زرنگار " !! ... بله ؟!!! (4221959) (alef-13)
 
Moha
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۱۱:۴۷:۱۷
شرم آوره... شرم آور (4221976) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۱۱:۴۸:۵۲
...زمان کرباسچی اگر تهران شورای شهر داشت بخاطر زد وخوردهای جناحی داخل شورا نصف خدماتی که انجام داد نمیتونست انجام بده..این قالیباف هم به نظر من کارهای عمرانی و خدماتی که در تهران انجام داد با این شورای شهر سیاست زده معجزه بوده.از زمان خاتمی و ایجاد شوراهای شهر هیچ شهرداری نتوانسته بود در تهران کوچکترین حرکتی بکنه و همه شون بعد از یکی دوسال مسولیت وگرفتن وقت مردم وکشور و صرف میلیاردها تومن در امور روزمره از شهرداری میرفتند..الویری رفت ملک مدنی اومد ملک مدنی رفت مقیمی اومد مقیمی رفت احمدی نژاد اومد احمدی نژاد رفت سعید لو اومد...اگر نبوغ قالیباف در مدیریت شهری و صبوریش در کار با شوراهای شهر نبود الان تهران بجای یک شهر تمیز و حسابی یک دهات بزرگ و مایه آبروریزی بود.. (4221980) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۱۱:۴۹:۲۶
این آقازاده آقازاده کردن شمام دیگه نخ نما شده دنبال چیز جدید باشید (4221981) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۱۱:۵۴:۰۷
مطلب بسیار بجا و کاملی بود. با سپاس از نویسنده
متاسفانه این رفتار ورزشکاران و هنرمندان که به نظر میرسد برگرفته از الگو های غربی مانند آرنولد و .... می باشد هم به ضرر مردم هست هم کشور و حتی به ضرر خود قهرمانان ورزشی . چرا که تمام زحمات و قهرمانی های دوران ورزشی آنها زیر سایه ورود به عرصه سیاست و پست های حساسی که هیچ سررشته ای از آنها ندارند محو شود و حتی به بد نامی آنها منجر شود (4221989) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۱۲:۰۴:۳۱
نکته بامزه اینه که این اتفاقات در تهرانی اتفاق میافته که مردمش اظهار فرهیختگی هم می کنن. این مسائل هم حقشونه

مردمی که لیستی رای میدن به دختر حق اوقات فراغت بگیر کاسب تحریم یا به کسی که سطح تحلیلش در حد اینه که فلانی برا فلانی نماز می خونه پس فرد خوبیه شک نکن به باز هم فلان ورزشکار و آقازاده رای میده

بر خلاف ادعایی که میشه تهران از نظر فرهنگی و سیاسی به شدت فقیر و عقب هستند متاسفانه (4222012) (alef-13)
 
هموطن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۱۲:۲۱:۲۶
خدا رو شکر که اقای حافظی در شواری شهر حضور دارند امیدوارم ایشان لیست مناسبی به دست ما برسانند تا بتوانیم با خیال راحت رای بدهیم (4222042) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۱۳:۰۳:۳۳
متاسفانه خودش كانديد نشده (4222113) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۱۳:۰۴:۴۳
اميدوارم اصلاح طلبان گول اينبار گول دروغگوي ديگري را نخورند (4222119) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۱۲:۲۲:۵۰
این بار شهرمان را به دست شهرخوارهای نادان نمی دهیم (4222046) (alef-13)
 
آریابان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۱۲:۳۰:۳۵
درسته که "این اتفاق در سایر نقاط جهان نیز بعضا رخ می دهد" ولی واقعیتش اینه که تفاوت بسیار عمده ای میان "اینجا" و "اونجا" وجود داره :
در اونجا ها مثل این میمونه که یک سامانۀ خلبان الکترونیکی بسیار پیشرفته کنترل کامل هواپیما رو در اختیار داره و قراره که نیروی انسانی فقط استارت رو بزنه نه بیش از این ؛
درحالیکه در اینحا همه چیز قائم به ذات اون نماینده است که میتونه تأثیری در حد صفر (فقط اشغال صندلی !!!!) تا صد (اوج کار بلدی و نتیجه بخشی برای رفاه عموم موکلین) را در بر داشته باشد ؛ (4222056) (alef-13)
 
Sweden
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۱۳:۰۴:۲۶
اگر احساس تکلیف شرعی دارند به خدمت خالصانه چرا نمیروند داوطلبانه به عزیزان رز منده مدافعین حرم بپیوندند فقط دنبال پست و مقام جای راحنت هستند (4222118) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۱۳:۱۸:۴۸
چرا این افراد هیچ تخصصی در زمینه شهر سازی و مدیریت بحران ندارند. هیچ کدام مهندس عمران یا دکترای ترافیک نیستند. این دیگر چه مدل انتخابات است؟ چرا افراد بر مبنای وابسته بودن به این و ان انتخاب میشوند؟ (4222141) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۱۳:۲۰:۰۵
فقط محسن هاشمی، یادگار آیت الله عزیزمان (4222145) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۱۱ ۰۱:۰۲:۲۴
من به لیست امید رای نمیدم (4224187) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۱۳:۲۱:۲۲
به نظر می رسد که هر فردی حق کاندید شدن دارد ولی مردم باید با آگاهی بیشتری شهر خود را دست افرادی بدهند که بتوانند به مشکلات مردم رسیدگی کنند نه مشکلات خودشان.باید هر فرد معیاری برای انتخاب خود داشته باشد و افراد را بر اساس آن معیار انتخاب کند. اینکه گفته شود ورزشکار و هنرمند را نباید انتخاب کرد باید پرسید آیا شهر را باید دست افراد سیاسی داد تا از آن در جهت منافع حزبی و گروهی استفاده کنند؟ درست است که هنرمندان و ورزشکارانی که انتخاب شده اند نتوانسته اند برای مردم کاری انجام دهند ولی مشکل جای دیگری است.ترکیب شورای شهر باید از متخصصین رشته های مختلف مهندسی شهرسازی، جامعه شناسی، حقوق، هنر، ورزش، فرهنگ و اموری باشد که در یک شهر باید برای ان فکری شود. اتفاقا شهر را نباید دست سیاسیون داد چون تصمیم ها در باره خیابان و کوچه و ساختمان و مترو و اتوبوس و .... هم بر اساس سوگیری های سیاسی گرفته می شود. نمونه خوب ورزشکاران انتخاب شده در شورای شهر فردی مثل رسول خادم است که در امور فرهنگی و ورزشی کمک خوبی برای شورا بود نه این ورزشکاران فعلی که در شورا هستند. (4222149) (alef-13)
 
سید مهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۱۴:۲۷:۵۳
ما به لیست امید رای میدیم (4222240) (alef-13)
 
Russian Federation
۱۳۹۶-۰۱-۱۰ ۱۰:۴۳:۰۰
خیلی امیدواری (4223162) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۱۴:۳۶:۵۸
اگر را اختلاس و رشوه خواری بسته شود.
اگر بحث تخصصی و فنی و مدیریت شری مبنبی کار باشد.
اگر حل مسیله ترافیک
کاهش آلودگی هوای شهر
زیبایی شهر
تردد و جابجایی ساده در شهر
فراهم آوردن امکانات رفاهی و تفریحی و ورزشی در شهر
جلوگیری از ازدیاد آسمان خراشها
و.....

مبنی کار در شهر باشد.
آنوقت مدال آوران عرضه های ورزشی و هنرمندان... خود را کاندید این پست نمیکنند.
آقازاده ها هم اگر بوی پول جایی نیاید... به آن سر نمکشند.
راه حل: مطبوعات را آزاد بگذارید تا بر کار شهر نظارت کنند. و از سوی دیگر. بودجه شهرداری را هم شفاف سازی کنید...این بودجه در معرض دید همه باشد. ببینم این آقا زاده ها و این سروران... باز هم قدم رنجه میفرمایند تا برن ثبت نام کنن. (4222248) (alef-13)
 
Russian Federation
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۱۵:۲۵:۱۱
پس از ثبت نام داور معروف و چند بازیکن فوتبال در انتخابات شوراها

چمران رئیس شورای شهر طی اطلاعیه ای اعلام کرد: به یک هافبک چپ و مدافع میانی طراز اول برای بستن تیم نیازمندیم (4222302) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۱۵:۲۵:۲۰
در اصل رقابت براي ويژه خواري ونفوذ به سفره بيت المال است چون فعلا حقوقهاي نجومي واملاك نجومي در شراي شهر وشوراي اسلامي است نه در كار ازاد وزحمت كشيدن وكار كردن براي كشورم واينده اش نگرانم ونا اميد (4222303) (alef-13)
 
کاظم
Romania
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۱۶:۲۴:۲۹
درعوض یک خوبی داره برای المپیک شورای شهر را می فرستیم.! (4222367) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.