نظر منتشر شده
۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 341131
شمار قربانیان انفجار در لاهور پاکستان به ۷۰ نفر رسید/ سه روز عزای عمومی
بخش خبری الف، 9 فروردین 95
تاریخ انتشار : دوشنبه ۹ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۰۴:۵۲
شمار قربانیان انفجار تروریستی غروب یکشنبه به وقت محلی در پارک «گلشن اقبال در قلب شهر لاهور پاکستان، تا کنون دست کم به ۷۰ نفر رسیده و حدود ۳۰۰ نفر هم مجروح شده اند.

بیشتر قربانیان را زنان و کودکان تشکیل می دهند. این انفجار در چند متری وسایل بازی کودکان در این پارک بزرگ اتفاق افتاده است.
به گزارش پلیس، استفاده از ساچمه های فلزی در مواد منفجره، باعث شده تا میزان تلفات و جراحات ناشی از این انفجار تروریستی به حداکثر میزان ممکن برسد.

گروه جماعت الاحرار از شاخه های طالبان پاکستان مسئولیت این اقدام تروریستی را برعهده گرفت.
شهباز شریف سروزیر ایالت پنجاب پاکستان که شهر لاهور مرکز آن است، سه روز عزای عمومی در سراسر این ایالت اعلام کرد. قائم علی شاه سروزیر ایالت سند نیز یک روز عزای عمومی در این ایالت اعلام کرده است.
منابع پلیس لاهور اعلام کرده اند این انفجار ناشی از یک اقدام انتحاری بوده است.
حمله در یک روز تعطیل و در ساعتی از روز رخ داده که معمولا در چنین وقتی، پارک 'گلش اقبال' مملو از جمعیت از جمله کودکان و زنان است.
با توجه به وخامت حال تعداد زیادی از مجروحان این حمله تروریستی، احتمال افزایش تلفات وجود دارد.
نخست وزیر و رئیس جمهوری پاکستان باصدور پیامی، این حمله تروریستی مرگبار را محکوم کردند.


همزمان با انفجار در شهر لاهور، اوضاع اسلام آباد پایتخت پاکستان نیز ناآرام است . تعداد زیادی نیروهای پلیس و ضدشورش در تمام نقاط اسلام آباد به ویژه در اطراف ساختمان های دولتی، پارلمان و کاخ های نخست وزیری و ریاست جمهوری مستقر شده اند و برای متفرق کردن تظاهر کنندگان، اقدام به شلیک گاز های اشک آور کرده اند.


بیمارستان های اسلام آباد به حالت آماده باش در آمده اند و ساعتی پیش صدای آژیر آمبولانس هایی که با سرعت در پایتخت تردد می کردند، شنیده می شد.
انفجار لاهور و ناآرامی های اسلام آباد، همزمان با مراسم چهلم فردی به نام 'ممتاز قادری' رخ داده است.
'ممتاز قادری' یک نفر از نیروهای افراطی سابق یگان ویژه پاکستان به جرم قتل 'سلمان تاثیر' فرماندار ایالت پنجاب، اسفند ماه سال گذشته به دار آویخته شد.
'ممتاز قادری' که خود جزو گروه محافظ حکمران وقت ایالت پنجاب بود، در روز ۱۴ دی ۱۳۸۹ در شهر اسلام آباد سلمان تاثیر را به رگبار بست و وی را در دم کشت.
بسیاری از گروه های افراطی در پاکستان به شدت به اعدام ممتاز قادری واکنش نشان دادند. امروز و همزمان با مراسم چهلم ممتاز قادری، پایتخت پاکستان از صبح امروز فضایی کلاملا امنیتی به خود گرفت.
تمام مسیرهای منتهی به 'منطقه قرمز' پایتخت که ساختمان های مهم دولتی ، کاخ نخست وزیر و ریاست جمهوری، ساختمان مجلس، قوه قضاییه، وزارتخانه ها و منطقه دیپلمات نشین اسلام آباد در این محدود قرار گرفته ، با استفاده از کانتینرهای ۱۲ متری و موانع بزرگ آهنی مسدود شد و تعداد زیادی از نیروهای گارد ویژه امنیتی مجهز به لباس های ضدشورش در بسیار از خیابان ها، میدان ها و تقاطع های اسلام آباد مستقر شدند.

 
Germany
۱۳۹۵-۰۱-۰۹ ۰۷:۰۵:۱۷
تمام این تروریست ها رو عربستان در سالهای گذشته تربیت کرده . (3618670) (alef-3)
 
United States
۱۳۹۵-۰۱-۰۹ ۰۹:۲۳:۴۰
جهان سوم یعنی همین
با هر اتفاق کوچکی گروههای معترض با خشونت میرزند تو خیابون هر کاری که خواستند میکنند
کلا قانون مفهومی ندارد (3618709) (alef-3)
 
United States
۱۳۹۵-۰۱-۰۹ ۱۳:۱۸:۳۷
برو اقاجان . معدن تروریستها همین انگلیس عزیز است که ان هم جهان اولی است . البته انجا تولید میشوند و بعد میروند به خاورمیانه . مثلا همین اعضای داعش که ستون فقراتش انگلیسی است و یا تحصیل کردگان انگلیس هستند . (3618882) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۰۹ ۰۹:۵۱:۱۴
خدا رحمت کنه. خیلی دلم سوخت برای این مردمان مستضعف و بیگناه... (3618726) (alef-3)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۱-۰۹ ۰۹:۵۳:۰۱
این دیگر چه نوع مرامی است ؟ (3618730) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۰۹ ۱۰:۰۲:۵۳
مرگ بر آمریکا حامی درجه یک خشونت و داعش (3618739) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۰۹ ۱۰:۳۰:۵۷
باید دید که دوستان هم نوع دوستمان جلوی سفارت پاکستان شمع روشن می کنن یا نه فقط غربی ها انسان و هم نوع حساب میشن (3618755) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۰۹ ۱۲:۱۷:۳۳
خیلی جالبه که سر و صدا برای پاکستان ، نصف هم نیست ... یک سوم و یک پنجم و یک دهم هم نیست.

اف بر این دنیای متوحش که حتی احساساتش هم غیرمتوازن هست. (3618826) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۰۹ ۱۲:۵۷:۵۹
اینجا دیگه خشونت عادی شده ، ربطی به توازن نداره (3618858) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.