توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 358160
اهداف سفر ظریف از زبان مهمانپرست
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۵۹
سفیر ایران در لهستان گفت: وزرای خارجه دو کشور در زمینه های مختلف با هم گفتگو کردند و نظرات مشترکی را در زمینه منطقه ای، سیاسی و بین المللی با یکدیگر داشتند.

ایران و لهستان دیدگاه مشترکی در مسایل منطقه و بین المللی دارند

به گزارش خبرنگار مهر، رامین مهمانپرست سفیر ایران در لهستان روز گذشته پس از پایان سفر دو روزه وزیر امور خارجه کشورمان به لهستان در جمع خبرنگاران با تشریح اهداف این سفر اظهار کرد: خیلی خوشحالیم که سفر هیات های بزرگی از ایران را در این هفته به لهستان داشتیم؛ وزیر کشور هفته گذشته سفری به ورشو داشتند و موافقتنامه همکاری برای مبارزه علیه جرائم سازمان یافته را با همتای خود امضا کردند و ملاقات های بسیار خوبی هم با مقامات لهستانی در این سفر انجام شد.

وی افزود: همچنین به فاصله دو سه روز وزیر محترم امور خارجه بهمراه یک هیات اقتصادی وارد لهستان شدند و ما تونستیم ملاقات های خوبی را در این سفر تدارک ببینیم. ما معتقدیم لهستان ظرفیت های بسیار خوبی برای همکاری با ایران دارد.

مهمانپرست ادامه داد: لهستانی ها در صنعت افراد باتجربه و قوی هستند و اکثر صنایع در غرب اروپا توسط لهستانی ها اداره می‌شود بنابراین ما می‌توانیم از این ظرفیت برای همکاری‌های صنعتی با کیفیت قابل برابر با غرب اروپا و با قیمت رقابتی استفاده کنیم.

سفیر ایران در لهستان خاطر نشان کرد: امروز لهستانی ها علاقه دارند همکاری های خود با ایرانی ها را توسعه بدهند تا این کار منجر به سرمایه گذاری مشترک شود تا خط تولید را در ایران راه بیاندازند و با کمک شرکای ایرانی خود بازار بزرگ ایران و بازارهای کشورهای منطقه را پوشش دهند.

وی ادامه داد: ما برنامه های مختلفی را تا امروز اجرا کرده بودیم و همایش های بزرگ تجاری در ایران و لهستان داشتیم. اخیرا همکاری های استانی را در دستور کار قرار داده ایم و استان خراسان را به یکی از استان های لهستان وصل کردیم و هیات خوبی از استان خراسان به لهستان آمد و سپس یک هیات بزرگی از لهستان وارد مشهد شد و در تهران هم همکاری های خوبی را داشتند.

مهمانپرست با بیان اینکه استان البرز و استان آذربایجان شرقی را به یکی از استان های لهستان متصل کردیم، تصریح کرد: تا الان دو هیات از لهستان وارد ایران شده و منتظریم هیات ایرانی هم به لهستان سفر کند.

سفیر ایران در لهستان گفت: همچنین امروز نمایندگان یکی دیگر از استان های لهستان وارد استان قزوین شده اند و از استاندار ما دعوت کردند که به لهستان سفر کنند. منطقه لووسکی لهستان به استان خوزستان ما متصل شده است و احتمالا در تیرماه هیات استان خوزستان به منطقه لووسکی سفر خواهد کرد.

وی تاکید کرد: این ظرفیت های استانی خیلی میتواند به ما کمک کند و ما وظیفه خود میدانیم که تسهیلات لازم را برای بخش خصوصی فراهم کنیم.

مهمانپرست ادامه داد: در این سفر وزرای خارجه دو کشور در زمینه های مختلف با هم گفتگو کردند و نظرات مشترکی را در زمینه منطقه ای، سیاسی و بین المللی با یکدیگر داشتند؛ لهستان آمادگی دارد در بحث بحران های منطقه ای مشارکت و مشاورت داشته باشد و ایران را کشوری با ثبات در منطقه و در مبارزه با تروریسم جدی می داند.

سفیر ایران در لهستان با بیان این که در این سفر بر همکاری اقتصادی تاکید شد، گفت: برنامه امروز ما در جمع ایرانیان مقیم لهستان بود که نقطه نظرات لازم ارائه شد؛ همچنین با رئیس دفتر امنیت ملی لهستان ملاقات داشتیم و مذاکرات خوبی در زمینه های بحث های مختلف سیاسی و امنیتی مطرح شد.

مهمانپرست به دیدار ظریف و رئیس مجلس لهستان اشاره کرد و افزود: در این دیدار بر همکاری های پارلمانی تاکید شد و رئیس پارلمان لهستان گفت که منتظر حضور رئیس مجلس شورای اسلامی به ورشو خواهد بود.

وی ادامه داد: رئیس مجلس لهستان در این دیدار بر همکاری های اقتصادی و گردشگری و پرواز مستقیم و همکاری بانکی تاکید کرد.

سفیر ایران در لهستان تصریح کرد: ظریف در جمع دانشگاهیان ورشو نیز سخنرانی کرد که بسیار مورد استقبال قرار گرفت و مواضع کشور ما درباره افراط گرایی و تروریسم و بحران های منطقه ای تشریح شد.

مهمانپرست تاکید کرد: بعد از این نشست با نخست وزیر لهستان دیدار داشتیم که وی ایران را شریک جدی کشورش دانست و بر رفع موانع بانکی، همکاری اقتصادی و اتخاد تدابیر برای حمایت از بخش های خصوص تاکید کرد و قرار شد موضوعات مختلف همکاری دو کشور در دستور اجرایی قرار بگیرد.

وی ادامه داد: ما هم آماده همکاری با شرکت های لهستانی برای سرمایه گذاری در ایران هستیم.

سفیر ایران در لهستان درباره حجم مبادلات دو طرف نیز گفت: نخست وزیر لهستان بعد از این ملاقات ها ابراز امیدواری کرد که حجم مبادلات تجاری در حد یک میلیارد یورو برسد.
 
کلمات کلیدی : ظریف
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.