نظر منتشر شده
۱۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 448467
اولین نشست مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی/ کاندیداها برای رای گیری نهایی معرفی شدند/ 10 نامزد برتر امروز انتخاب می‌شوند
بخش خبری الف، 5 اسفند 95
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۴۲
نخستین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب صبح امروز با حضور ۳ هزار نفر اقشار مختلف مردم و تعدادی از شخصیت ها در مجموعه شهر آفتاب آغاز شد.

 نخستین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب صبح امروز با حضور اقشار مختلف مردم و تعدادی از شخصیت ها در مجموعه شهر آفتاب آغاز شد.

۳۰۰۰ نفر در سراسر کشور از شهرستان ها، استان ها، اقشار و حامیان جبهه در این مجمع حضور دارند.

همچنین چهره هایی نظیر محسن رضایی، غلامعلی حدادعادل، محمدرضا باهنر، محمدعلی موحدی کرمانی، سیدرضا تقوی، محمدنبی حبیبی، اسدالله بادامچیان، زاهدی، حاجی بابایی، آل اسحاق، مصباحی مقدم، حجت الاسلام رحیمیان، نادر طالب زاده، مهدی چمران، عباس شیبانی، الله راستگو و میرتاج الدینی در این مجمع حضور دارند.

امروز کار هیئت موسس جبهه خاتمه پیدا می کند و یک شورای مرکزی ۳۱ نفره به جای آن انتخاب می شود که راهبری مجموعه از جمله تعیین کاندیدی نهایی را بر عهده خواهد داشت.

تا کنون ۵۰ نفر از سوی اقشار مختلف برای انتخابات ریاست جمهوری به این جبهه پیشنهاد شده اند که امروز در این مجمع، ۱۰ نفر از این ۵۰ نفر به عنوان کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری از سوی این جریان انقلابی انتخاب خواهند شد.

گفتنی است جبهه مردمی نیروهای انقلاب چندی پیش با هییت موسسی مهدی چمران، وحیددستجردی، رحیمیان، مهدی محمدی، نادر طالب زاده، حاجی بابایی، نوباوه و مرندی جهت هم افزایی نیروهای انقلابی، اعلام موجودیت کرد.

21 کاندیدای جبهه مردمی معرفی شدند
اسامی 21 نفر از کاندیداهای جبهه مردمی که باید مورد رای اعضا برای ریاست جمهوری قرار گیرند، اعلام شد.
۱.  مهرداد بذرپاش (جبهه يكتا)
۲.  سعيد جليلي ( جبهه پايداري)
۳.  حميدرضا حاجي بابايي (جبهه يكتا)
۴.  محمد خوش چهره (مستقل)
۵.  مسعود زري بافان (جبهه يكتا)
۶.  عزت الله ضرغامي (مستقل)
۷.  محمد عباسي (جبهه يكتا)
۸.  ابراهيم عزيزي (جبهه يكتا)
۹.  پرويز فتاح (جبهه پايداري)
۱۰.  محسن رضايي (مستقل)
۱۱.  ابراهيم رييسی (جامعه روحانيت مبارز)
۱۲.  زاكاني (جمعيت ره پويان انقلاب)
۱۳.  عليرضا زالي(مستقل)
۱۴.  مهدي زاهدي (جبهه يكتا)
۱۵.  محمدباقر قاليباف (مستقل)
۱۶.  رستم قاسمي (جبهه يكتا )
۱۷.  غديري ابيانه (مستقل)
۱۸.  شاهين محمد صادقي (مستقل )
۱۹.  علي نيك زاد   (مستقل )
۲۰.  مصطفي ميرسليم (موتلفه)
۲۱.  مصباح مقدم (جامعه روحانيت مبارز)

حجت الاسلام رحیمیان:به دنبال انشقاق نیستیم
بنابراین گزارش، حجت الاسلام رحیمیان رئیس هیئت موسس جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در اولین مجمع عمومی این جبهه گفت: آنچه باعث پیوند با این جبهه است به خاطر دو مسئله اساسی است، انگیزه ای که باعث شده شما و هزاران نیروی انقلابی دیگر در سراسر کشور به این جبهه بپیوندند در درجه اول دغدغه از شرایط حاکم و دلبستگی و امید به دشمن است. نگرانی از عدم توجه و تمرکز بر معیشت و گرفتاری های مردم باعث این دغدغه شده است.

وی افزود: فلسفه نظام اسلامی رفع گرفتاری های مردم است اما ما شاهدیم که دغدغه ها و مطالبات به حق رهبری بر زمین مانده است، آنجا که اظهار نگرانی کردند پیگیری و آنجا که مطالبه کردند همچنان بر زمین مانده است. فضای مجازی، سبک زندگی و اقتصاد مقاومتی بر زمین مانده است.

رحیمیان ادامه داد: ما نگران جا به جا شدن ارزش ها با ضد ارزش ها هستیم  و معتقدیم تنها راه درمان وحدت نیروهای انقلاب، دردمندان و همه مومنان نگران برای آینده کشور است.

رئیس هیئت موسس جبهه مردمی گفت: همه ما می دانیم که جبهه یک حزب جدید نیست تا انشقاقی بر انشقاق های قبلی بیفزاید بلکه یک محل اتصال و پیوند بین نیروهای انقلاب است که می خواهد برادرانه و خادمانه دغدغه مندان در همه گروه ها و اقشار را حول محور انقلاب و پیروی از مقام ولایت منسجم کند تا به خواست خدا گامی در جهت رفع مشکلات برداشته شود.

آیت الله محمدعلی موحدی کرمانی: رئیس جمهور باید مانند رهبری ساده زیست باشد
همچنین آیت الله محمدعلی موحدی کرمانی دبیر کل جامعه روحانیت مبارز نیز در نخستین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اظهار داشت: مردم به خوبی نشان داده اند که بصیرت دارند و موقعیت شناس هستند و راه صحیح را تشخیص می دهند. نمونه های این امر در راهپیمایی ۲۲ بهمن، حضور سر صندوق های رای و الان جنب و جوش برای انجام یکی از برنامه های بسیار خطیر یعنی ریاست جمهوری دیده شده است.

وی با بر شمردن ویژگی های رئیس جمهور تاکید کرد: رئیس جمهور باید از هوی و هوس دور بوده و نسبت به اسلام  بینش قوی داشته باشد و مانند رهبری ساده زیست باشد. رئیس جمهور باید باور داشته باشد که آمریکا دشمن است. رئیس جمهور باید نسبت به مردم مهربان بوده و درد، فقر و بیکاری آنها را درد خود بداند و از آنجا رنج ببرد و اگر مردم در گرفتاری هستند، غصه بخورد.

دبیرکل جامعه روحانیت مبارز،  با بیان اینکه رئیس جمهور باید به سیاست دنیا آشنا باشد، گفت: رئیس جمهور باید مردم را به باند و گروه خود ترجیح بدهد و در عین حال شجاع هم باشد.

قرائت سوگندنامه توسط حجت الاسلام رحیمیان
در جریان برگزاری اولین مجمع عمومی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی حجت الاسلام رحیمیان رئیس هیئت موسسه جبهه مردمی در حضور بیش از ۳ هزار نفر از اعضا و نمایندگان اقشار مختلف این جبهه سوگندنامه این جبهه را قرائت کرد.

متن سوگندنامه بدین شرح است:

من بعنوان عضو مجمع عمومی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی،  با اعتقاد و ایمان راسخ به خداوند قادر متعال در برابر قرآن مجید و در پیشگاه شهیدان انقلاب به ذات اقدس الهی سوگند یاد میکنم که دوشاش برادران و خواهرانم در این جبهه تمام توان خود را برای پاسداری از انقلاب اسلامی و ترویج و تعمیق گفتمان انقلاب و مکتب امام خمینی و اندیشه های مقام معظم رهبری و ادامه راه شهیدان به کار بندم و از تلاش و مبارزه برای اجرای فرامین معظم له و خدمت به مردم و محروم و مستضعفان و رفع فقر و فساد و تبعیض و تحفق عدالت و پیشرفت کشور عزیزمان ایران و مبارزه مستمر با ظلم و ظالم دمی نیاسم.

وحدت و انسجام درون جبهه انقلاب را ارج نهم و از هرگونه اقدام وحدت کشن و مخالف مبانی رهبری و اصول و ارزش های اسلامی و اخلاقی و آنچه در مرامنامه جبهه منعکس است اجتناب نمایم.

۲۷ کاندیدای پیشنهادی امروز به رای مجمع عمومی جبهه گذاشته می شوند
مرضیه وحید دستجردی سخنگوی جبهه مردمی نیروهای انقلاب هم در حاشیه نخستین مجمع ملی این جبهه در جمع خبرنگاران درباره نوع تعامل این جبهه با سعید جلیلی اظهار داشت: از میان آن ۵۰ نفری که از طرف ۳ هزار نفر اعضای مجمع عمومی معرفی شده بودند، تعدادی انصراف داده و نهایتا به ۲۷ نفر رسیدیم.

وی افزود: در میان این ۲۷ نفر که سعید جلیلی هم در آن حضور دارد، به آرای ۳ هزار نفر حاضر در مجمع عمومی امروز، گذاشته می شوند. اگر جز ۱۰ اول باشند، باید اسامی شان در مجمع عمومی دوم مطرح شود.

سخنگوی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی ادامه داد: ۲۱ نفر اعضای شورای مرکزی که امروز مشخص می شوند، در فاصله مجمع اول و دوم با آن ۱۰ نفر مذاکره می کنند و اگر هر کدام از این ۱۰ نفر با توجه به رای خود، سازوکار جبهه را بپذیرند، در نهایت اگر در مجمع سوم فردی انتخاب شد، بقیه باید به نفع او کنار بروند.

نظارت جامعه روحانیت مبارز بر سازوکار جبهه
در ادامه این همایش، آیت الله محمدعلی موحدی کرمانی دبیرکل جامعه روحانیت مبارز، در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه سازوکار جبهه مردمی تا چه اندازه می تواند به رسیدن کاندیدای واحد موثر باشد اظهار داشت: این اندازه بستگی به میزان اخلاص دارد. به هر مقدار که در این جبهه اخلاص وجود داشته باشد، به همان اندازه توفیق به دست خواهد آمد.

وی درباره نقش جامعه روحانیت مبارز در سازوکار جبهه مردمی نیروهای انقلاب گفت: جامعه روحانیت مبارز از ابتدا روی برنامه جبهه مردمی نظارت کامل داشته و آن را تایید می کند.

حدادعادل: رسیدن به وحدت برای تکرار نشدن انتخابات ۹۲ ضروری است
همچنین غلامعلی حداد عادل عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در این همایش، درباره اینکه چه قدر احتمال دارد اصولگرایان به نامزد واحد برسند و انتخابات ۹۲ و ۹۴ برایشان تکرار نشود گفت: نمی توانیم پیش بینی کنیم اما قراین و شواهدی در این زمینه هست. انتخابات ریاست جمهوری با مجلس متفاوت است. ما برای اینکه انتخابات ۹۲ تکرار نشود، تلاش کردیم تا با جبهه مردمی به وحدت برسیم.

رییس فراکسیون اصولگرایان در مجلس نهم درباره معرفی تیم همراه با معرفی نامزد نهایی از سوی جبهه مردمی گفت: یکی از نوآوری های جبهه مردمی، معرفی تیم به موازات معرفی نامزد است. مردم باید بدانند که به یک فرد رای نمی دهند و این طور نیست که فردی تا یک هفته قبل نداند چه کاره است و بخواهد ظرف ۲ ماه سرنوشت کشور را با عجله به دولت بسپارد.

حدادعادل درباره رایزنی جبهه مردمی با سعید جلیلی گفت: از همه دوستان اصولگرا دعوت کردیم که به این جریان وحدت بخش بپیوندند.
 
کلمات کلیدی : جبهه مردمی نیروهای انقلاب+ انتخابات ریاست جمهوری
 
عباس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۵ ۱۲:۴۸:۳۸
آنقدر در جبهه اصول گرايي تفرقه هست كه مطمئن باشيد به وحدت نميرسند بخاطر همين هم 3 هزار نفر را جمع كرد ه ان كه به كسي بر نخورد در جبهه اصلاح طلبان يكنفر حرف اول و آخر را ميزند كانديداي واحد خواهند داشت (دكتر روحاني ) (4173480) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۱۲-۰۶ ۰۹:۳۴:۳۷
دوست عزیز در بین اصلاح طلبها هم اختلاف وجود دارد. نمونه آن حمایت یا عدم حمایت از سران فتنه است. اگر اصلاح طلبها غیر از روحانی کاندیدایی معرفی نمی کنند، بخاطر این است که کاندیدایی ندارند. فتنه 88 باعث شد که مهره های اصلی اصلاح طلبها به مهره های سوخته تبدیل شوند. بقیه مهره ها هم که رای ندارند. آنها مجبورند که پشت روحانی مخفی شوند. (4174488) (alef-13)
 
سپمیرا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۶ ۱۱:۱۵:۵۹
تب و لرز ، جبهه اصلاح طلبان را گرفته است، دنبال کاندیدای مکمل و کمکی برای روحانی هستند، ظاهرا کلید روحانی فقط درب خروجی پاستور را برای خروج روحانی از پاستور باز می کند (4174551) (alef-13)
 
الف ر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۵ ۱۲:۵۹:۴۱
رئيس جمهور بايست مومن ، شجاع با هوش و پر انرژي باشد و توان برخورد با تبعض ها ي موجود كه منشا تمام فساد گسترده است را دارا باشد وااز رفتار هاي چاپلوسانه بگريزد (4173502) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۵ ۱۳:۲۲:۰۷
با سلام.
هرچند فکر نمیکنم انتشار بدین مثل هزاران دفعه قبل.
سوالی ذهن بنده رو مشغول کرده و آن اینه که اگر در انتخابات رقیب اینها پیروز بشه اینها چکار خواهند کرد.
به تبعاتش فکر کردن؟یعنی مردم طرفدار نیروهای انقلابی نیستن یا اینارو انقلابی نمیدونن؟
اینها هم دست از سر مردم برخواهند داشت و دایه مهربانتر از مادر نخواهند شد؟
یا باز خواهند گفت مردم نمی فهمند و قول خوردن ما بهتر از اونا صلاحشونو میدرنیم!؟
باید این مسایل رو فکر میکردند ,بعد اسم انتخاب میکردتد ,آخر سر هم اینهمه از دی و انقلاب برای خودشون خرج نکنند که اگر فردایی پیروز نشدند این سوالات پیش نیاد.
بهتره از خودشون برای دین و انقلاب مایه بذارن نه برعکس.
درستش اینه که کاندیداها برنامه هاشون رو تبیین کنند و رو نقاط قوت خود متمرکز بشن. (4173533) (alef-13)
 
کواکبیان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۶ ۱۲:۰۵:۵۹
شما چرا با تخریب و تحقیر پیش میرید؟؟!! اصلا شما از این ۲۷ نفر چقدر شناخت دارید؟؟؟ آدم عاقل و منصف که فله ای نظر نمیده، مگر سال ۹۲ روحانی چطور رای آورد ؟؟ با تخریب قالیباف. یک ماه قبل از انتخابات ۹۲ اگر اسم روحانی را کنار اسم این ۲۷ نفر می گذاشتید، یک پنجم رای بعضی از این ۲۷ نفر را نداشت، برادر من ، رای که شناسنامه نیست که اعداد و ارقامش تغییر نکند ، آراء مثل تپه های شنی است که با وزش باد جابجا می شوند، میزان نارضایتی مردم از روحانی ، در سال ۹۲ ، عدد صفر بود ولی امروز ۸۰٪ مردم از روحانی ناراضی اند مردم که اصلاح طلب و اصول گرا نیستند، تا از زاویه حزب و جناح به روحانی نگاه کنند، وقتی مشکل مسکن مهر، مشکل رکود ، مشکل بیکاری، حقوق های نجومی، مشکل ریزگردها، باقی ماندن تحریم ها ، و وعده های توخالی را می بینند، نارضایتی انباشته می شود، در طول دوران انقلاب در هیچ دولتی مردم به اندازه این دولت از وزیر بهداشت و وزیر صنعت که دو رکن مهم مسائل حیاتی کشورند ناراضی نبوده اند،طی ماه های اخیر روحانی در تصمیم برای شرکت یا عدم شرکت در انتخابات چندین بار ،عقب و جلو کرده است، مردم نسبت به انقلاب و اصول انقلاب و مسیر امام و رهبری مشکلی ندارند، اما نه فتنه گری خاتمی رهبر اصلاحات را تحمل می کنند، و نه انحراف حلقه انحرافی احمدی نژاد را، و نه، نفاق و دو رویی را، روحانی علاوه بر نارضایتی مردم از او مشکل دیگرش این است که هنوز خط خود را مشخص نکرده است که همراه خاتمی است یا پیرو رهبری است؟؟ روحانی هنوز مشخص نکرده است، که حامی مدیران نجومی است یا در مقابل آنها قرار دارد؟؟ روحانی هنوز مشخص نکرده است، اعتماد به کدخدا دارد یا اعتماد به توانمندی بی پایان ملت دارد؟؟
البته اگر با هزینه کردن و تبلیغات گسترده و تخریب، تفکر متمایل به غرب و تفکر خسته و پشیمان از انقلاب ، بازهم بتواند، قدرت اجرایی کشور را بدست بگیرد مطمئن باشند ، ممکن است بتوانند بر نارضایتی مردم در معیشت و زندگی آنها بیافزایند ، اما هرگز نخواهند توانست که سرنوشت نظام و انقلاب را تغییر دهند، گرچه همه نشانه ها حکایت دارد از اینکه عمر سیاسی روحانی دارد به سرعت به پایانش نزدیک می شود و باید بعد از ۲۹ ااردیبهشت، یک اتوبوس جهت سوار کردن روحانی و نعمت زاده و قاضی هاشمی و زنگنه و حسین فریدون و آخوندی و نوبخت و طیب نیا به درب خروجی پاستور اعزام شود. (4174597) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۵ ۱۳:۴۷:۳۲
دکتر مرندی ( به شرط قطع کارانه نجومی پزشکان ) گزینه خوبی است . (4173569) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۵ ۱۳:۵۶:۵۷
خیلی خوبه این حرکت.ولی متاسفانه تاریخ مصرفش برای فقط انتخابات است.بعد از آن درش رو می بندند.ولی برای این انتخابات بیشتر از ۷ میلیون رای ندارند.و روحانی رییس جمهور میشه (4173577) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۵ ۱۴:۱۲:۵۶
پرسیدم هزینه چنین همایش عظیمی چقدره و منبع تامینش کجاست که متاسفانه منتشر نکردید چون لابد توهین و ... حساب شده (4173602) (alef-13)
 
علي
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۵ ۱۵:۱۵:۴۸
هيچ چهره مردمي در بين نامزدها نيست (4173700) (alef-13)
 
سلیم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۵ ۱۵:۳۲:۳۱
بی تعارف بگم هیچکدام از ازین لیست از وجهه و محبوبیت ملی درحدی که با روحانی رقابت کنه برخوردار نیستند شاید تنها احمدی نزاد بتونه رقابتی نزدیک با روحانی داشته باشه . (4173723) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۵-۱۲-۰۵ ۱۵:۴۸:۰۸
از بین 22 نفری که معرفی کرده اید غیر از آقای دکتر خوش چهره که واقعا انسان متطقی هستند ساده زیست بقیه به هیچ عنوان نمی توانند ساده زیست باشند چون از ابتدا تا اینجایی که رسیدند مشخص است چگونه رسیده اند (4173741) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۵ ۱۶:۴۴:۲۰
نظر من
ابراهیم ریسی بهترین گزینه هست (4173792) (alef-13)
 
صالحی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۵ ۱۷:۴۱:۳۴
سلام : اگر چه آقایان همه محترمند اما کدام برنامه ای برای برون رفت از این وضعیت ناگوار را دارد، آن کسی که برنامه تست شده ای دارد که وضعیت اقتصادی را بهبود می بخشد مشخص گردد (4173856) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۵ ۲۲:۴۰:۵۴
دکتر مرندی کاندیدای اصلی اصولگرایان است (4174197) (alef-13)
 
سید جواد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۵ ۲۳:۰۷:۰۶
اصولگرایان دیدند که چگونه با تفرقه و تخریب یکدیگر راه را برای پیروزی روحانی باز کردند. امیدوارم این بار این اشتباه را تکرار نکنند. (4174223) (alef-13)
 
بهرامی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۶ ۱۷:۵۴:۳۸
مردم به برکت انقلاب همه باسواد شدن میدانند چگونه در انتخابات شرکت کنند میدانند که مشکلات کشور را چه کسی به وجود آورده چه کسی پیرو واقعی رهبری هست چه کسی فتنه گر چه کسی انحرافی چه کسی انقلابی هست (4174871) (alef-13)
 
محمد باقر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۸ ۰۱:۰۳:۲۵
باسلام/ فقط این افراد شانس قبولی دارند زیرا همه پارامترهای خوب را دارند. 1- محمدباقر قاليباف (مستقل)
2- مهرداد بذرپاش (جبهه يكتا)
3. سعيد جليلي ( جبهه پايداري) (4192252) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.