توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 142763
فلفل سبز؛ منبع غني آنتي اكسيدان
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۰۰:۵۹
يك متخصص تغذيه گفت: آنتي‌ اكسيدان موجود در فلفل سبز مي‌تواند خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي و سرطان را كاهش دهد.

دكتر رضا اماني عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي جندي شاپور اهواز در گفت‌وگو باايسنا_منطقه خوزستان_اظهار كرد: فلفل سبز منبع غني آنتي اكسيدان است و گنجاندن آن در وعده‌هاي غذايي اثرات مثبتي به همراه دارد.

وي افزود: آنتي اكسيدان‌ها داراي اثر ضدپيري هستند و آسيب به سلول‌ها و مولكول DNA را كاهش مي‌دهند.

به گفته اين متخصص تغذيه، فلفل سبز داراي مقادير زيادي فيبر، پتاسيم و فلاونوئيدهاي ارزشمندي مانند "كاپسايسين" است. فلانوئيدها به عنوان عوامل آنتي اكسيداني در كاهش خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي و سرطان نقش دارند.

دكتر اماني تاكيد كرد: با وجود خواص فلفل سبز، مصرف آن به افراد مبتلا به بيماري آرتريت رماتوئيد (رماتيسم) توصيه نمي‌شود و اين افراد بهتر است مصرف انواع فلفل‌ها را محدود كنند.
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.