نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 360068
افزایش قیمت برخی مواد غذایی در رمضان
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۴۲
به گفته مسئولان، در ماه مبارک رمضان مواد غذایی به اندازه کافی وجود دارد و جای نگرانی نیست، چراکه علاوه بر این برای برخی اقلام فروش‌های فوق‌العاده و تخفیف‌هایی در نظر گرفته شده است. البته چند ماده غذایی از قبیل خرما با افزایش قیمت روبرو شده‌اند.

به گزارش ایسنا، با آغاز ماه مبارک رمضان بحث میزان مواد غذایی اصلی روزه‌داران و نیز قیمت این مواد به عنوان یکی از دغدغه‌های تنظیم بازار مطرح می‌شود که اتاق اصناف ایران و نیز رؤسای اتحادیه‌های مختلف، ضمن تاکید بر وفور منابع غذایی مختلف در این ماه به طور عمده از عدم افزایش قیمت خبر داده‌اند؛ هر چند که برخی مواد غذایی با افزایش قیمت روبرو شده است.

تخفیف برخی فرآورده‌های لبنی

مواد لبنی به عنوان یکی از اصلی‌ترین ماده غذایی سفره روزه‌داران با ثبات قیمت همراه است و به گفته تولید‌کنندگان و فروشندگان تخفیف‌هایی برای برخی محصولات از قبیل پنیر در نظر گرفته خواهد شد.

شیر به عنوان یکی از این مواد غذایی اصلی در سفره افطار افزایش قیمتی نخواهد داشت و البته شامل تخفیف هم نمی‌شود. در ارتباط با تخفیف قیمت برخی مواد لبنی نیز قابل اشاره است که این مواد شامل پنیر، کره و مواد مشابه خواهد بود.

بازار انواع گوشت قرمز و مرغ

گوشت قرمز گوسفندی و گوساله از دیگر موادی است که میزان خرید آن در ماه مبارک رمضان افزایش خواهد یافت. اما نکته قابل اشاره عدم افزایش قیمت گوشت قرمز گوسفندی یا گوساله است که رؤسای اتحادیه های فروشندگان بر آن تاکید داشته‌اند.

هر کیلوگرم گوشت قرمز گوسفندی در ماه مبارک رمضان همانند قبل به قیمت ۳۰ هزار تومان و هر کیلو گرم گوشت گوساله مخلوط به قیمت ۳۲ هزار تومان به مشتریان عرضه خواهد شد. علاوه براین تاکید شده که جای نگرانی در ارتباط با میزان عرضه این محصول وجود ندارد.

گوشت مرغ نیز در این ماه به میزان کافی وجود خواهد داشت و به قیمت کیلویی ۶۲۰۰ تومان به مشتری فروخته خواهد شد و طبق گفته مسئولان مربوطه میزان قیمت گوشت مرغ در ماه مبارک رمضان نسبت به قبل افزایشی نخواهد داشت و در حدود ۶۲۰۰ تا ۶۵۰۰ تومان فروخته خواهد شد.

زولبیا، بامیه، آش و حلیم از پر مشتری‌ترین‌ها

زولبیا و بامیه یکی از مواد غذایی است که عرضه آن در ماه مبارک رمضان به میزان بسیاری زیادی افزایش می‌یابد. مسئولان اتحادیه قنادان تصمیم گرفته‌اند زولبیا و بامیه را در این ماه به قیمت ۱۰ هزار و ۵۰۰ تا ۱۱ هزار تومان با توجه به درجه‌بندی واحد‌های فروش به مشتریان عرضه کنند.

قیمت آش و حلیم نیز در سال جاری پنج درصد افزایش یافته است. بر این اساس هر کیلوگرم حلیم معجون به قیمت ۱۲ هزار تومان و هر کیلوگرم آش شله‌قلمکار و آش رشته به قیمت‌های ۱۲ هزار تومان و ۱۰ هزار تومان به مشتریان عرضه خواهد شد.

افزایش قیمت خرما علی‌رغم نبود خرمای تازه
با توجه به اینکه هنوز به فصل برداشت خرما نرسیده‌ایم، در ماه رمضان امسال هم خرمای تازه به بازار عرضه نخواهد شد. اما قیمت این ماده غذایی در این ماه با افزایش قیمت روبرو شده است. به گفته فروشندگان، هر کیلوگرم خرما در روزهای اخیر افزایش حدود ۲۰۰۰ تومانی داشته است.

برچیده شدن نمایشگاه ضیافت و توجه به فروش‌های فوق‌العاده
همچنین مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت و نیز اتاق اصناف تهران تصمیم گرفتند که در سال جاری همانند سال گذشته نمایشگاه ضیافت برگزار نشود. آنها معتقدند که بازار در حال حاضر تنظیم شده و میزان عرضه برابر با میزان تقاضا و حتی بیش از آن است بنابراین مواد غذایی لازم برای مردم در ماه مبارک رمضان به اندازه کافی وجود دارد.

مسئولان مربوطه قصد دارند با حرکت به سمت انجام فروش‌های فوق‌العاده به‌طور کلی برپایی نمایشگاهی همچون ضیافت، پاییزه و بهاره را برچینند تا بدین طریق توجه مردم به سمت نمایشگاه‌های تخصصی که هدف از حضور در آنها تنها بازدید و مشاهده کالاهای ارائه شده است جلب شود.
 
کلمات کلیدی : ماه رمضان،مواد غذایی
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۱۸ ۱۲:۴۵:۳۹
ماهی که باید کمتر بخوریم >>>>یعنی باید تقاضا کمتر باشه نسبت به عرضه ...آنوقت اجناس گران میشود ..تازه دولت هم گوشت و مرغ فراوان عرضه میکنه .... (3745499) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.