توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 464964
نیمی از بیکاران ‌را فارغ‌التحصیلان تشکیل می‌دهند
تاریخ انتشار : يکشنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۳۷
عضو کانون‌ عالی انجمن‌های صنفی کارگران کشور با بیان اینکه متأسفانه آمار بسیار بالای معرفی به بیمه بیکاری نگران‌کننده است افزود: قطعاً حفظ مشاغل موجود نیز در کنار ایجاد اشتغال بسیار مهم و حائز اهمیت است و باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

احد محمودی در گفت‌وگو با تسنیم، با اشاره به اینکه اشتغال مهم‌ترین دغدغه فکری کل مردم کشور است اظهار داشت: سوق دادن سازمان‌های مردم نهادی همچون خیرین مدرسه‌ساز به سمت ایجاد اشتغال پایدار و کارآفرینی با ایجاد زیرساخت‌ها و حمایت‌های لازم می‌تواند یکی از راهکار های کاهش نرخ بیکاری و کاهش آسیب‌های اجتماعی باشد.

وی با بیان اینکه با توجه به اینکه بنده در هیئت‌های «تشخیص» اداره کار تبریز حضور دارم، متأسفانه آمار بسیار بالای معرفی به بیمه بیکاری نگران‌کننده است افزود: قطعاً حفظ مشاغل موجود نیز در کنار ایجاد اشتغال بسیار مهم و حائز اهمیت است و باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: میزان شکایاتی که منجر به قطع همکاری کارگر با کارفرما می‌شود، خود نشان‌دهنده این موضوع است که درصد بسیار کمی منجر به ابقا در کار می‌شود.

عضو کانون‌ عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران با بیان اینکه بر اساس آمار مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و مرکز آمار هم‌اکنون نزدیک به نیمی از بیکاران کشورمان را فارغ‌التحصیلان تشکیل می‌دهند، گفت: بر اساس این آمار 2 میلیون و 500 هزار نفر فارغ التحصیل دانشگاهی بیکار داریم که به‌زودی این رقم به 4 میلیون و 500 هزار نفر می‌رسد.

محمودی خاطرنشان کرد: در سال گذشته 2 میلیون و 500 هزار نفر بیکار، 41.4درصد دانش‌آموختگان دانشگاهی و 31.1 درصد را نیز دیپلمه‌ها و پائین تر تشکیل می‌دادند.

وی از موارد اصلی آمار بالای بیکاری به کم‌توجهی به آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، عدم ارتباط مناسب صنعت با دانشگاه و نیز و تلاشی که صرفاً جهت آموزش تأمین کارگر بدون در نظر گرفتن کارآفرین اشاره کرد و گفت: تحقیق و بررسی که در شهر تبریز از بابت درآمد از قبال موضوع پسماند انجام‌گرفته است، درآمد بیش از 1500 میلیارد تومان به‌صورت سالانه با مدیریت صحیح می‌شود صورت داد و اگر ما هزینه ایجاد هر شغل را در سال 20 میلیون تومان لحاظ کنیم بیش از 7500 شغل پایدار قابل ایجاد است.

عضو کانون‌ عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران با بیان اینکه به عنوان مثال در استان آذربایجان شرقی 160 هزار نفر معلول داریم که تقریباً 4.2 درصد جمعیت استان را تشکیل می‌دهند، ابراز داشت: هر معلول برای اداره زندگی خود با مشکلات عدیده‌ای روبرو است که با توجه به وضعیت موجود، به نظر می‌رسد تنها وجود قوانین نمی‌تواند راهکار واقعی در راستای ایجاد اشتغال این قشر عظیم حاضر در جامعه باشد و حتماً می‌بایستی مجریان این قوانین در راستای سهمیه اشتغال این افراد اهتمام جدی داشته باشند.
 
کلمات کلیدی : اشتغال + بازار کار + بیکاری +فارغ‌التحصیلان
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.