نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 357891
یونسی: هیچ ایرانی، ایرانی تر از دیگران نیست
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۲۱:۵۴
دستیار ویژه رئیس جمهوری در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی گفت: هیچ فرد و قومی حق ندارد خود را ایرانی تر از دیگر اقوام و افراد بداند.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام علی یونسی که به عنوان نماینده رئیس جمهوری به شهرستان مرزی سردشت در آذربایجان غربی سفر کرده است، عصر روز دوشنبه در جلسه شورای اداری این شهرستان اظهار کرد: دولت و نظام با هر گونه قوم گرایی و تسلط و ترجیح قومی بر قوم دیگر مخالف بوده و با آن برخورد خواهد کرد.

وی گفت: اقوام و مذاهب مختلف ایران جلوه ای از وحدت ملی هستند که بدون توجه به این تنوع هرگز کشور قادر نخواهد بود به پیشرفت و توسعه نایل شود.

حجت الاسلام یونسی با بیان اینکه پیشرفت کشور نیازمند مشارکت همه اقوام و مذاهب است، افزود: قطار ایران به همه ملت ایران تعلق دارد و هرکسی بخواهد از آن پیاده شود، بدون شک مانع حرکت آن خواهد شد.

وی از اقوام ایرانی به عنوان یک فرصت ارزشمند یاد کرد و گفت: در شرایط حساس منطقه ای، همه باید با تدبیر و هوشیاری کامل با توطئه های دشمن و گروه های افراطی و قوم گرا برخورد کنند و فرصت هرگونه اختلاف افکنی را از آنها بگیرند.

حجت الاسلام یونسی اضافه کرد: انتخاب شهرستان مهاباد در خلال سفر رئیس جمهوری و هیات دولت به آذربایجان غربی و دیدار با مردم این منطقه نشان دهنده اهمیت و توجه شخص رئیس جمهوری و دولت تدبیر و امید به همه اقوام کشور است.

وی گفت: هر چند که این تصمیم دکتر روحانی که از اهمیت سیاسی و فرهنگی بالایی برخوردار است، با مخالفت هائی همراه بوده و برخی قصد کارشکنی در این مورد و لغو این سفر را داشتند اما با این وجود رئیس جمهوری بر این تصمیم مهم خود همچنان پابرجا ماندند.

حجت الاسلام یونسی با اشاره به برخی مشکلات و تنگناهای موجود در کشور گفت: خواسته های مردم فراوان ولی ظرفیت محدود است و از این رو دولت در تلاش است تا اولویت هائی را برگزیند که تاثیر زیادی بر عامه مردم داشته باشد.

وی همچنین با بیان موفقیت دولت در برنامه برجام و رفع تحریم ها اضافه کرد: دولت تدبیر و امید در گام اول با برداشتن تحریم ها و در گام بعدی با ایجاد رونق اقتصادی دنبال بهبود شرایط کار و معیشت مردم است.

دستیار ویژه رئیس جمهوری در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی گفت: خوشبختانه دولت تدبیر و امید با رفع تحریم ها توانست سایه شوم جنگ را از ایران اسلامی برطرف سازد.
وی اظهار کرد: تمامی تلاش دولت بر این است که نشاط و پویایی را بر اقتصاد کشور بازگرداند و این امر تنها در سایه مشارکت مردم با دولت امکانپذیر است.

وی به مشکلات شهرهای مرزی سردشت و پیرانشهر اشاره کرد و گفت: در این میان مردم شهرستان سردشت از مظلومیت بالاتری برخوردار هستند زیرا آنها در کنار محرومیت، مظلومیت ناشی از سلاح های شیمیایی را نیز متحمل شده اند.

حجت الاسلام یونسی یکی از مهمترین مشکلات این شهرستان های مرزی را نبود جاده های مناسب عنوان و اظهار امیدواری کرد که در سفر رئیس جمهوری و با تلاش مسئولان بومی، این مشکل که همانند سدی در برابر توسعه آنها است، از میان برداشته شود.

وی همچنین با تاکید بر جذب سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در این مناطق گفت: باید تلاش کرد تا احساس ناامنی در این مناطق از میان برداشته شود زیرا ناامنی در کنار تبعیض و بی عدالتی مهمترین موانع در راه توسعه محسوب می شود.

شهرستان مرزی سردشت با ۱۱۱ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و هم مرز با کشور عراق واقع شده است.

حجت الاسلام دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران امروز دوشنبه وارد استان آذربایجان غربی شد.

رئیس جمهوری در دومین روز حضور خود در استان روز سه شنبه به شهرستان مهاباد سفر خواهد کرد و ضمن بهره برداری از مجتمع پتروشیمی، با مردم این شهرستان نیز در ورزشگاه آزادی دیدار خواهد داشت.
 
کلمات کلیدی : یونسی
 
Canada
۱۳۹۵-۰۳-۱۰ ۲۳:۵۱:۳۵
اینکه مسولان این دولت همیشه میگویند با برجام سایه جنگ رفع شد خیلی حرف غلطی است چون اولا اقرار به ضعف است و نشان میدهد چیزی از روی ضعف و ترس به ایران تحمیل شده است ثانیا با ارایه یک چهره ضعیف از کشور جسارت دشمنان بیشتر میشود. سوم اینکه اتفاقا سایه ناامنی و جنگ در منطقه از هرزمان بیشتر است و آمریکایی ها از آنجا که توانایی سیاسی شروع جنگ دیگری در خاورمیانه را نداشته و ندارند به جنگ های نیابتی متوسل شدند و با هدف قرار دادن وحدت و اتحاد ملت ها و کشتن مسلمانان توسط یکدیگر که در رسانه های غربی بطور کاملا علنی به فال نیک گرفته میشود و سیطره ناگهانی داعش از لیبی تا افغانستان و گسترش جنگ های فرقه ای شیعه و سنی و اعلام عربستان مبنی بر در اختیار داشتن سلاح هسته ای و نهایتا جنگ افروزی بین ایران و کشورهای عربی و عربستان (که باید به هر قیمتی از آن پرهیز شود)، اجرای دقیق سیاست های آمریکا بوده که اهداف پیچیده و خطرناک دراز مدت مختلفی دارد از جمله تغییر شکل خاورمیانه و نقشه کشورها و استعمار و چپاول عصاره خاورمیانه و توجیه حضور نظامی و سلطه گری نظام سرمایه داری بر دنیا و مهار چین و روسیه و اسلام زدایی از جهان و..... اما در این میان برجام میتواند فرصت خوبی برای ایران باشد مشروط به آنکه به بهانه برجام اجازه زیاده خواهی بیشتر و تضعیف و مهار ایران و نفوذ امنیتی در کشور داده نشود که در چنین صورتی به احتمال بسیار زیاد با کارشنکی های بیشتر از آمریکا مواجه خواهیم شد چون این خیلی ساده لوحانه است که عده ای فکر میکنند نیت اصلی آمریکا از برجام دوستی با ایران یا صرفا به رسمیت شناختن قدرت ایران بوده است!! برجام تا این لحظه به لحاظ عملی دستاورد اقتصادی موثری برای ایران نداشته و یکی دیگر از نقاط ضعف برجام که دشمن روی آن حساب میکند اینست که به ابزاری برای منافع حزبی در داخل کشور تبدیل شده در حالیکه هیچ چیز مقدس تر از منافع کشور نیست. اما در این پیچ و تاب برجام میتواند هم ظرفیت تهدید و به چالش کشیدن امنیت کشور را داشته باشد و هم میتوان از فرصت برجام هوشمندانه و به نحوی استفاده کرد که جایگاه ایران به عنوان یک قدرت نوظهور جهانی تثبیت گردد و موجب دستیابی به نتایج اقتصادی مثبت نیز باشد. (3733761) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.