نظر منتشر شده
۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 308796
علیرضا افتخاری: دیگر انگیزه‌ای ندارم
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۲۰
خواننده پیشکسوت موسیقی ایرانی از کم کاری تعدادی از ناشران و آهنگسازان پیشکسوت در عرصه تهیه و تولید آلبوم سخن گفت و این موضوع را باعث کم‌رونق شدن موسیقی ایرانی دانست.

به گزارش مهر، علیرضا افتخاری درباره تازه‌ترین فعالیت های موسیقایی خود گفت: شرایط بازار تولید و نشر آثار موسیقایی به شکلی است که دیگر کمتر امیدی به بهبود آن وجود دارد بنابراین بنده هم مانند بسیاری از هم‌نسلانم که شرایط را نابسامان می بینند انگیزه ای برای تولید اثر ندارم.

کما اینکه تعدادی از ناشران هم رفته رفته در فکر عوض کردن شغل خود هستند زیرا بسیاری از آنها به این نتیجه رسیده اند که در چنین شرایطی کار به جایی نخواهند برد. به طور حتم وقتی ناشران اینچنین بی انگیزه باشند پس برای من هنرمند نیز مشکلاتی به وجود می آید که اولین شکل آن بی انگیزگی برای تولید اثر است.

علیرضا افتخاری: دیگر انگیزه‌ای ندارم

این خواننده پیشکسوت موسیقی ایرانی در پاسخ به اینکه چرا به جای تولید آلبوم به فکر آموزش هنرمندان جوان در عرصه آواز نبوده است؟ توضیح داد: به طور حتم انگیزه های زیادی برای آموزش آموخته هایی که از موسیقی داشتم به نسل جوان دارم اما وقتی دورنمای موسیقی ایرانی را می بینیم که اینچنین مورد بی مهری قرار گرفته ام واقعا از آینده نا امید می شوم و به خودم می گویم به فرض اینکه بتوانم تعدادی از هنرمندان مستعد و خلاق نسل جوان را در حوزه آواز راهنمایی کنم اما این موضوع چه نتیجه ای می تواند داشته باشد؟ آیا این جوانان می توانند در یک مسیر هموار به بازار تولید و نشر آثار خود قدم بگذارند.

خواننده آثار ماندگاری چون «نیلوفرانه» بیان کرد: وقتی میدانی برای تولید و نشر آثار موسیقایی نیست ما باید چه کسی را تشویق کنیم که بخواهد وارد کار حرفه ای موسیقی شود؟ مگر ما که تا این حد پر کار بودیم و آثاری را خلق کردیم که بسیاری از آنها مورد قبول مردم قرار گرفت چه نتیجه ای داشت که بخواهم به جوانان عزیز این سرزمین انگیزه دهم تا وارد جریان اصلی فعالیت های موسیقایی کشورمان شوند. بنده شخصا آماده کار کردن هستم اما وقتی می بینم عزیزان ناشر، آهنگساز، نوازنده و بسیاری از بزرگانی که هم نسل من هستند شرایط مشابهی دارند دیگر حرفی برای گفتن ندارم.

افتخاری در پایان تصریح کرد: در گذشته های نه چندان دور ناشران زیادی بودند که به موسیقی ایرانی و هنرمندان فعال این حوزه اهمیت زیادی می دادند اما طی این سال ها دچار شرایطی شدیم که این ناشران عطای کار در موسیقی را به لقایش بخشیده و وارد کارهایی شدند که اصلا ربطی به موسیقی ندارد. متاسفانه امروزه شرایط به گونه ای شده که هرکسی مشغول رسیدگی به کارهای شخصی خود است و کاری به کار دیگران ندارد و فکر می کند اگر بخواهد به کارهای دیگران رسیدگی کند از کار خود وا می ماند.

«پادشاه فصل ها» به آهنگسازی حسین پرنیا تازه ترین اثر علیرضا افتخاری بود که چندی پیش توسط موسسه ایران گام روانه بازار موسیقی شد. وی با همین آلبوم تعدادی کنسرت را در مرکز همایش های برج میلاد برگزار کرد.
 
کلمات کلیدی : علیرضا افتخاری
 
۱۳۹۴-۰۸-۱۹ ۱۱:۳۸:۵۴
جناب علیرضا افتخاری عزیزم ، با سلام باید عرض کنم استقبال کم از آثار جدید شما دلایلی دارد:

1- اولی برمیگردد به مسئله ای که مدتها مورد اعتراض افکار عمومی نیز واقع شده بود .
2- مورد بعدی که در صد بالاتری را شامل میشود مربوط به آثار جدید شماست که 180 درجه با آثار شش سال قبل فرق دارد . چه شد آن نیلوفرانه ها ، مهر ورزان ها و ده ها کاست و آثار وزینی که هر وقت به گوش میرسد آدمی را از خود بیخود میکند؟
3- اخیرا حضرتعالی را در سیما در حال خواندن ترانه ای دیدم که اصلا در شأن شما نیست .

از شما استاد بزرگوار و نور چشمانم که یکی از یگانه های موسیقی ایرانی و اصیل هستید و ماندگار ، تمنا میکنم حتا اگر اجازه اجرای آثار وزین به حضرتعالی نمیدهند خیلی بهتر است سکوت کنید اما ترانه های اینچنینی نخوانید .

مستدام و تندرست باشید (3313461) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۱۹ ۱۲:۰۰:۰۰
موسیقی به عنوان یکی از بخش های هفت اقلیم هنر هنگامی مورد توجه قرار می گیرد که بخش وسیعی از جامعه در رفاه، آسایش و آرامش باشند. این پدیده نشان گر وجود مشکلات بر سر راه رفاه اجتماعی است. (3313554) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۸-۱۹ ۱۳:۵۷:۱۹
موسیقی سنتی کمی به ورطه تکرار و تقلید افتاده و اکثر آهنگسازان و اساتید این موسیقی تقریبا اثر تازه ای برای اجرا ندارند، اولش احساس میشد بایکوت افتخاری از روی مسایل سیاسی است ولی در این چند سال هیچ اثر جدیدی از اساتید سنتی منتشر نشده و شرایط طوری پیش می رود که باید خیلی اورژانسی به دنبال احیای موسیقی سنتی باشیم (3314008) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.