نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 290499
شیوع بالای سرطان معده در کشور
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۵:۲۶
عضو هیأت‌ علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: مصرف بیش‌ از اندازه نمک در وعده‌ها غذایی، احتمال ابتلا به سرطان معده را افزایش می‌دهد.

به گزارش فارس، احمد عامری گفت: یکی از شایع‌ترین سرطان‌ها در بین مردان ایرانی سرطان معده است که عوامل ژنتیکی، مصرف زیاد غذاهای نمک‌دار، مصرف زیاد سیگار و رژیم‌های غذایی کم فیبر و چاقی از عوامل ابتلا به این بیماری است. همچنین مصرف نکردن موادی که حاوی آنتی‌اکسیدان است؛ مثل سبزی‌های تازه و همچنین افزایش مصرف فست‌فودها و مواد حاوی نیترات درصد ابتلا به این سرطان را افزایش می‌دهد.

دبیر انجمن کلینیکال آنکولوژی ایران گفت: ناراحتی گوارشی مبهم یا درد خفیف شکم، تهوع مختصر ولی دائم یا سوزش سر دل است که مدت طولانی همراه فرد است و همچنین علائم دیگر مثل وجود خون در مدفوع، استفراغ، خستگی و ضعف شدید یا کاهش وزن شدید ممکن است از عوامل ابتلا به این سرطان باشد و باید توسط پزشک متخصص معاینه و بررسی شود.

عامری در خصوص رده سنی ابتلا به این بیماری در کشور گفت: توجه به آمارها و مشاهدات انجام‌شده روی مبتلایان به سرطان معده نشان می‌دهد که افراد مبتلا بین ۴۰ تا ۴۵ سال قرار دارند. همچنین شیوع این بیماری در نواحی شمالی کشور و استان خراسان شمالی بیشتر مشاهده می‌شود.

این متخصص آنکولوژی در خصوص هزینه‌های درمان سرطان معده گفت: با اجرای طرح تحول سلامت هزینه‌های درمان این بیماری کاهش چشمگیری داشته است؛ عمده‌ترین بخش هزینه‌های درمان سرطان معده مربوط به آزمایش‌ها و رادیوتراپی است که این آزمایش‌ها در بیمارستان‌های دولتی به‌صورت رایگان انجام می‌شوند.
 
کلمات کلیدی : سرطان
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۸:۱۵:۴۴
مصرف افزودنیهای مجاز و غیر مجاز اهدایی تولید کنندگان مواد غذایی در ایران باعث این مسئله شده است نه نمک (3137357) (alef-11)
 
دالغين
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۴:۳۶:۱۴
پدر ما رو دراورديد با اين "آسيب شناسيتون"...يك جوري صحبت ميكنند كه انگار نمك جديد كشف شده و قديما مردم به جاي نك خاك ميخوردن! عزيز من چرا ميگي نمك،كباب،آب جوشيده،كنسرو و .... چرا حيثيت مواد غذايي رو از بين ميبري؟چرا جرات ندارين بگين چه بلايي سر نمك،گوشت،و ... آورده ميشه چرا كارشناسان صنايع غذايي رو تو وزارت بهداشت بايكوت كردين؟ چرا پزشكها نميذارن بهداشت محيط و صنايع غذايي ها غذاي مردم رو به چالش بكشند؟!! خسته شديم از اسيب شناسي سرسري شما...خسته.. (3138697) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.