نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 397428
کمبود ویتامین D و خطر ابتلا به بیماری‌ها
تاریخ انتشار : جمعه ۹ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۱۸:۴۸
بخش اعظم ویتامین D از طریق جذب اشعه خورشید تامین می‌شود.

به گزارش ایسنا، امروزه مشکل اصلی مبتلایان به کمبود ویتامین D کار کردن در فضای بسته در طول روز و محرومیت از تابش آفتاب است.

در دهه‌های گذشته پزشکان تصور می‌کردند ویتامین D تنها برای استحکام استخوان‌ها و دندان‌ها لازم است. اما پژوهش‌ها ثابت کرده‌اند که این ویتامین نقش‌های گوناگونی در سلامتی انسان دارد و کمبود آن می‌تواند به طور قابل ملاحظه‌ای خطر ابتلا به بیماری‌ها را افزایش دهد.

بهترین روش تشخیص کمبود احتمالی ویتامین D آزمایش خون است. به گفته متخصصان کاهش میزان این ویتامین در بدن منجر به دردها و نارسایی‌های مختلف می‌شود. از جمله اینکه کمبود ویتامین D در کودکان موجب بیماری‌های تنفسی می‌شود.

کمبود این ویتامین در عین حال مشکلات و بیماری‌های دیگری نظیر ضعف عضلانی، بیماری پسوریازیس، نارسایی کلیوی مزمن، دیابت، آسم،‌ پارودنتیت، بیماری‌های قلبی-عروقی، اسکیزوفرنی و افسردگی و حتی سرطان را نیز در پی دارد.

به گزارش دویچه‌وله، متخصصان توصیه می‌کنند که برای پیشگیری از کمبود این ویتامین به حد کافی حمام آفتاب بگیرید. افرادی که دارای پوست روشن هستند کافی است در فصل تابستان و هنگام تابش شدید آفتاب دقایقی در معرض آفتاب قرار گیرند تا ویتامین D مورد نیاز خود را از این طریق دریافت کنند. قرار گرفتن بیشتر در معرض آفتاب بی‌فایده است زیرا بدن فقط به میزان مورد نیاز خود ویتامین D موجود در آفتاب را جذب می‌کند. در هوای ابری باید مدت بیشتری در فضای باز قرار گیریم. در این شرایط خطر بروز سرطان پوست بسیار کم‌تر می‌شود و یا به طور کل از بین می‌رود. اگر دسترسی به آفتاب و قرار گرفتن در فضای باز امکان‌پذیر نباشد باید از مکمل‌های حاوی ویتامین D۳ استفاده شود.
 
کلمات کلیدی : ویتامین دی+ویتامین
 
احمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۹ ۲۱:۲۶:۴۳
دوستان گرامی سایت
تشکر از مطالب ارزشمند درباره هشدار کمبود ویتامینD
به عرض میرساند؛ آفتاب حاوی این ویتامین نیست بلکه با تابشUV آفتاب به پوست، پیش ساز این ویتامین در بدن تولید میشود.
به تجربه پیشنهاد میکنم کلیه ایرانی ها در هر سنی مکمل ویتامینD مصرف کنند. کمبود در ایران بسیار بسیار جدی است! (3956824) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.