نظر منتشر شده
۱۱۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 221927
فیس‌بوک را رفع فیلتر کنید
فرشاد مهدی‌پور، 19 فروردین 93
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۹ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۱۸
دولت یازدهم از همان روز بر سرِ کار آمدن، عزم‌اش را جزم کرد تا به زعم خود، گیر و گرفت‌های به‌وجود آمده از ناحیه دولت‌مردان پیشین را حذف و محو کند و خلاصه «ساختمانی که در هشت سال گذشته خراب شده است» را اصلاح و تعمیر کند؛ یک بخشِ این تعمیرات متوجه حوزه فرهنگ بوده و هست، چرا که در اقتصاد و سیاست، «تدبیر» فقط و فقط، نظر به رفعِ تحریم‌ها داشت و این‌جا عرصه‌ای بود که می‌شد کارهای دیگری نیز انجام داد.

پوشش و سینما و موسیقی و کتاب و فضای مجازی، از جمله مصادیق این توجه بوده و هستند و در آخری، فیس‌بوک سرشناسه اصلی به‌شمار می‌رفت؛ عمده داعیه این بود که فیس‌بوک و دیگر شبکه‌های مجازی، متراکم از فرصت‌هایی‌اند که به‌دلیل وجود فیلترینگ، این امکان از ایرانی‌ها بازستانده شده و اگر این بند، از پایِ عموم ملت برداشته شود، هم تهدیدها به حداقل می‌رسد و هم کاری انجام‌شده کارستان در اعطای آزادی و البته در جهت تحقق وعده‌های انتخاباتی.

روند در پیش‌گرفته شده درباره رفع فیلتر منطقه‌ای فیس‌بوک در برخی استان‌ها (نیمه اسفند ۹۲) و تعلیق‌های مقطعی دیگر (نظیر بازگشاییِ سراسری فیس‌بوک در شام‌گاه ۲۶ شهریور ۹۲) هم نشان می‌دهد که این رفعِ فیلتر، قریب‌الوقوع بوده و ولو به‌صورت غیررسمی، قطعا انجام خواهد شد.

هرچند که هیچ پژوهش و پیمایشی، چنین نتیجه‌گیری‌ای را اثبات نمی‌کند (که فرصت‌های فیس‌بوک، افزون بر تهدیدهایِ آن است) و عمده شواهد و مدارک نیز خلافِ آن حکم می‌کند، اما اگر بتوان بر فرض محال، با این حرف‌های غیرتخصصی و غیردقیق، هم‌راه شد و دَم برنیاورد و راه‌یافتن آزادانه شبکه ‌مجازی «مارک زوکربرگ» به فضای خصوصی ایرانی‌ها را به فال نیک گرفت، تازه اول بحث و گفت‌وگوست که کجاست تدابیر و برنامه‌ها و اقدامات دولت، جهت بهره‌برداری از فرصت‌های گسترده ارتباطی آن؟

دولتی‌ها (و بیش از همه یک وزیر مرتبط با حوزه فرهنگ که مکررا درباره مزایای فیس‌بوک اظهارنظر کرده است)، نفس وجود نقاط منفی و آسیب‌زای شبکه‌های اجتماعی مجازی را می‌پذیرند و مثلا به وجود صفحات مبتذل در میانِ آن‌ها اشاره می‌کنند و برضرورت افزایش قوت داخلی و سواد رسانه‌ای برای مقابله با این تهدیدها، تاکید داشته‌ و دارند، اما این نکته را مطرح نکرد‌ه‌اند که برای ایمن‌سازی کاربران ایرانی در قبال تهاجمات،‌ چه طرح و ابتکاری را در نظر گرفته‌اند و قرار است چه کاری را انجام دهند؟ آیا بنای‌شان فقط بر رهاسازی فیس‌بوک است و بعد از آن، رها کردن خلق‌الله در این دریای بی‌پایان انحراف و اشتباه؟ دولتِ مستقر مطابق اصول قانون اساسی و قوانین موضوعه دیگر، موظف به حفظ، گسترش و تعمیق هویت ملی و اصول محوری زندگی اسلامی است، لیکن برخی به‌گونه‌ای سخن می‌گویند که گویی فقط مسوول بخش «لااله» هستند و به «الا‌الله» کار ندارند.

دولت، حتما می‌بایست تمامی تلاش خود را به‌کار گیرد تا در اسرع وقت، فیس‌بوک را رفع فیلتر کند و مانع از تضییع بیش از اندازه حقوقِ بشر در ایران شود... مرحبا به ناصرنا... اما قبل،‌ حین و بعد از اعمال این سیاست، هم‌چنین متکفل امور آحاد جامعه است که از این مجرا، متضرر شده و هزینه‌های گسترده مالی، روانی و جانی پرداخت می‌کنند و با مراجعه‌ای مختصر به دادسراها و صفحات حوادث روزنامه‌ها، فهرستی از آن‌ها به‌دست آورد (تازه این بخش عینی و سریع و آشکار ماجراست).

«سواد رسانه‌ای» کالایی نیست که بشود آن‌را در فروشگاه‌ها عرضه کرد؛ امری است دربرگیرنده فرآیندهای پیچیده و زمان‌بر و نمی‌توان در کوتاه‌مدت، آن‌را به‌وجود آورد. هم‌زمان و بسیار پیش از تلاش برای گشایش فیس‌بوک، اقدامات متناظر برای واکسینه‌سازی جامعه، وظیفه محوری دولت است.
 
سلیمپور
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۰۸:۳۱:۴۶
​صبح بخیر! الان چند ساله که عملا ایمیل و چت و اینجور چیزا دیگر بکار نمیان و همه بسلامتی به دنیای "فیسبوک" مهاجرت کردن. (2063309) (alef-13)
 
کاربر فیسبوک
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۰۹:۳۴:۳۰
میلیاردها تومان در سال هزینه فیلترینگ فیسبوک میشه و همچنین میلیاردها تومان در سال هم پول بی زبان ملت به جیب باندهای مافیایی پروکسی فروشان میره!
واقعا چرا؟
یعنی واقعا هنوز واسه دولت اثبات نشده که هرچه را بی دلیل ممنوع کنند استقبال عمومی ازش بیشتر میشه؟
در ضمن این شیوه جدید هستش که تیترهارو اینجوری انتخاب میکنید بعد عکسش رو به قول خودتون اثبات میکنید؟؟
این تیتر آیا به زعم شما حالت تمسخر داشته؟ اگه آره شما کیو دارید مورد تمسخر قرار میدید؟؟؟هم وطنانتون رو؟؟!!! (2063435) (alef-13)
 
صابر
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۸:۵۳:۴۵
میلیاردها؟ عزیزم توی اون دستگاه فیلترینگشون یه رکورد هم برای فیسبوک تعریف کردند! میلیاردها تومان اونم فقط برای فیس بوک رو از کجا در آوردی؟ (2065358) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۰۹:۳۴:۵۴
دیگه اهمیتی نداره رفع فیلتر بکنید یا نه. به سلامتی اکثر کاربران فیلترشکن خریده اند و نه فیسبوک که کل اینترنت را بدون فیلتر در اختیار دارند. این هم آخر و عاقبت فیلترینگ بی حساب و کتاب و ضد مردمی که خودش خود را در گور میکند.. (2063441) (alef-13)
 
امید
۱۳۹۳-۰۱-۲۰ ۱۰:۳۷:۳۱
کسی فیلترشکن نمی خره. مثل آب خوردن مفت و مجانی گیر میاد (2067248) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۰۹:۳۷:۵۴
مشکل کشور در حال حاظر گرانی، بی کاری، رانت خواری و.... است.

کسانی که از آزاد کردن فیس بوک و عدم فیلترینگ صحبت می کنند، در واقع می خواهند با پررنگ کردن مسایل اینترنتی بر روی مشکلات اصلی سرپوش نهند.

آقایان، فیس بوک نان و آب نمی شود. (2063450) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۱-۲۰ ۱۵:۳۰:۴۸
در حال حاظر که نه بلکه در حال حاضر مشکل ما عدم وجود رسانه مستقل جهت تکمیل حلقه نظارت و تصحیح عملکرد نهاد های مختلف است.

شاید اگر حتی یک رسانه مستقل در دولت قبلی وجود داشت اینهمه عوام گرایی رشد نمی کرد و تصمیمات منطقی تری اتخاذ می شد و در آخر برای شما هم نان می شد و هم آب.

شبکه های اجتماعی امروزه در جهان تبدیل به رسانه ای برای عموم مردم شده اند. این امکان برای همه وجود دارد که مشکلات و دیدگاه های خود را مطرح کنند و دیگر تنها دولت ها گوینده نباشند و ملت ها هم مجالی برای گفتن پیدا نمایند. (2068452) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۰ ۱۹:۴۵:۰۲
هر چیزی بجای خودش اهمیت داره (2069054) (alef-10)
 
ایمان
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۰:۰۳:۴۱
ایمیل؟؟؟؟؟؟ ایمیل چه ربطی داره به چت و فیسبوک و این حرفا. ظاهرا به شما هم باید گفت شب بخیر! (2063517) (alef-13)
 
من
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۰:۴۰:۱۱
این‌هم از اون حرفاس...
شما نه چت می‌کنی و نه ای‌.میلی می‌فرستی؟؟؟؟
چرا قضاوت‌های عجیب و غریب می‌کنیم.
خود فیس‌بوک نهایتا 5 ساله فراگیر شده،‌چطوری چند ساله اینا بکار نمی‌آن؟؟؟ (2063625) (alef-13)
 
جوادی
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۰:۵۲:۴۴
خوب برادر من چه کاریه . بزارین فیلتر بمونه هم ما راحت تر ازش استفاده میکنیم و هم منتی هم توش نیست . والا به خدا (2063669) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۲:۴۹:۰۹
سایت های علمی رو فیلتر میکنه بخاطره عکس بعد میخواد فیس بوک رو رفع فیلتر کنه خخخخخخخخخخخ (2064044) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۳:۱۹:۴۶
همین الان هم فیس بوک در بعضی استان ها (خراسان....) فیلتر نیست . (2064155) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۲ ۱۲:۱۱:۳۹
شما کجای خراسان زندگی میکنی؟ میشه به ما هم بگی ، شاید بخاطر فیسبوک نقل مکان کردیم (2072190) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۵:۱۸:۲۹
سوال من اینه که چرا با عدم استفاده از ابزار و تکنولوژی خودمان را بیسواد کنیم (2064638) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۰۸:۳۳:۰۹
چه رفع فيلتر بشود چه نشود در كشور داره مورد استفاده قرار مي گيره
ما عملا خودمان به مردم راه دور زدن از قانون را تحميل كرديم
اگر اين راهها نتيجه داشت الان نه ماهواره اي بود نه ويدئو بود ونه.... (2063312) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۰۹:۲۸:۱۳
فیسبوک تبدیل به یک نماد شده است، نماد اینکه آیا ما می‌خواهیم با دنیا هماهنگ شویم و راهی‌ را پیش بگیریم که همه ملتهای موفق دنیا از شرق تا غرب عالم پیش گرفتند و یا نه می‌خواهیم همچنا با عینک بدبینی و توطئه مانند کشورهایی همچون کره شمالی، کوبا و یا ونزوئلا به تغییرات دنیا پاسخ دهیم، آیا این خرد و اعتماد به نفس در کشور ما شکل گرفته است که از این تغییرت نهرسیم و آنها را برای سعادت و بهروزی ملت به خدمت بگیریم و یا نه به خاطر چند درصد آسیب اجتماعی و یا سیاسی که ممکن است هر پدیده جدید با خود داشته باشد، ۹۵ درصد کارکردهای مثبت اینترنت را ندیده بگیریم. هرچند حتی اگر بخواهیم مانند نویسنده خوشبین باشیم، باز هم این تغییر مانند همه تغییرت سال‌های گذشته بسیار آهسته خواهد بود و عملا مانند پروژه‌های عمرانی کشور که از فرط طولانی شدن ارزش و مفید بودن خود را از دست میدهد این هم دچار همان سرنوشت خواهد شد! (2063415) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۹:۲۷:۳۹
فوق العده بود نظرت (2065447) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۱:۰۱:۰۸
كاملا موافقم، دولت عملا راه بي قانوني و دور زدن قانون را به مردم ياد داده است!!! (2063695) (alef-13)
 
آریابان
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۱:۱۸:۰۵
چاقو که خود ، جان ندارد ، به ارزانی!!!! جان می گیرد (اگر در دستان یک جانی مرگ آفرین باشد) و یا...... جان ارزانی!!!! می دارد (اگر در دستان یک جراح زندگی آفرین باشد ) ؛
پس مبارزه با ساخت و داشتن " چاقو" ، فقط پاک کردن صورت مسئله و پنهان کردن ظاهری وجود " چاقو" در جامعه است ، وگرنه خوی وحشیگری و آدمکشی هم به گونه ای پنهان در لایه های پنهان جامعه به زیست ، رشد و حتی تکامل !!!! خود ادامه می دهد ؛
به جای انکار و پاک کردن " صورت مسئله " ، باید فرهنگ جامعه را به گونه ای سامان دهند که دانش و توانش "شناخت" و سپس "انتخاب" را دارا باشند ، و...... راه را از چاه ؛
به گونه ای که جوان ایرانی، حتی در برابر رخ- نامه (فیس-بوک) و در اتاقی تنها ، شایسته ها را بجوید و بیابد و نه....... !!!! ؛ (2063752) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۲:۰۹:۱۴
خرج و هزینه اضافی برای کاری که امکان ندارد جلویش گرفته شود با امدن نسل سوم دیگر شما حتی احتیاج نداری از این اینترنت لاک پشتی استفاده کنی و همین امروز این تکنولوزی در ایران موجود است که یک بشقاب 20 سانتی دارد و شما را به هر جا بخواهید متصل میکند و غیر قابل زدن پارازیت هم هست شما حالا خرج اصافه بکن از جیب ملت برای دسترسی به اینترنت اقایان جلوی علم و تکنولوزی را نمیشود برای همیشه گرفت.خالا مگر به خرج اینها میرود (2063911) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۵:۵۱:۵۷
من نمی دانم چه سری هست که برای بعضی ها فیس بوک از نون شب هم واجبتر شده؟
الله اعلم (2064782) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۳ ۲۰:۴۱:۴۳
سرش یاد گیری سریع و یاد دادن سریعتر
مطلع بودن به موقع از اخبار و موضوعات مورد علاقه
با خبر شدن سریع از اقوام و دوستان و اشنایان
عزیز دل نوع زندگی و ارتباطات فرق کرده نمیشود با گاری راه را رفت وقتی ماشین اختراع شده (2075235) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۰۸:۳۷:۱۸
باید یه تمام محدودیت ها پایان داد وازادی به معنای واقعی کلمه رواج پیدا کند حتی به گفته پارلمان اروپا ازدواج همجنسگرایان هم باید ازاد باشد همانطور که دربسیاری از کشورهای مسلمان همسایه از جمله ترکیه و ادربایجان هم ازاد شده باید به حقوق فردی واجتماعی همگان احترام گداشت (2063317) (alef-13)
 
آیدین
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۰:۰۴:۴۸
فقط من نمیدونم چرا فقط نمیشه در باب هولوکاست پژوهش کرد و یا اینکه انرژی هسته ای صلح آمیز بومی داشت و یا اینکه در کشورهای اروپایی حجاب اسلامی داشت(و حتی در بعضی کشورهای اسلامی مثل آذربایجان و ترکیه!) !... شما که آدم فهمیده ای هستید بررسی کنید ببینید علت این گیر و گورهای مذکور در این دنیای آزاد چیست (2063520) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۹:۱۶:۰۸
اونجا اکثریت تصمیم به این کار ها گرفتن اینجا اقلیت. (2065412) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۳ ۲۱:۱۲:۳۶
ایران هم موضوعات خاصی رو فیلتر کنه (2075291) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۰:۱۴:۳۹
آقا اینو یادتون رفت سانسور کنید! آی ملت! یکی بیاد اینو سانسور کنه! من حالم بد میشه حرف درست میشنوم! (2063549) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۰:۲۳:۰۲
میتونید برای به دست آوردن همچنین شرایطی تشریفتون رو ببرید به جنگل و محل زندگی وحوش و حیوانات.... (2063571) (alef-13)
 
امیری
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۰:۴۳:۳۸
من شخصا هر گونه حقوق فردی را معتقدم که بایستی محترم شمرده شود.

ولی همجنسگرائی حتی در بین حیوانات هم نیست.

و واقعا فکرش هم مشمئز کننده است. (2063633) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۲۱:۲۹:۵۴
دوست عزیز دقت کنید که این آزادی به معنای موافقت من و شما و یا جامعه با ان نیست بلکه به معنای آزاد بودن این افراد است و تحمل جامعه. اینکه کی می فهمیم مخالف هم باشیم ولی با هم زندگی کنیم شاید نیاز به 50 سال داشته باشد!! زنده با مخالف من (2065862) (alef-10)
 
شهروند انقلابي
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۱:۱۳:۲۰
با سلام دوستان اين نمونه بارز رواج فيس بوكي در جامعه است نگاه كنيد مرواجان فيس بوك و ماهواره جه كساني هستند كساني كه به سيما مداح اهل بيت براحتي حمله ميكنند جه اهدافي دارند و مفهوم ازادي زا همجنس گرايي ميداند كدام پدر و مادري راضي ميشود فرزند خود با اين ادمها در فيس بوك اشنا گردد ايا فرزنداني كه فريب خوردند و به دام اين افراد افتادند جناب جنتي و ظريف پاسخگو هستند (2063740) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۰ ۰۱:۲۹:۵۷
1- چه ربطی به ظریف داشت؟؟ عقده هاتو خالی میکنی؟؟؟؟

2- تو نمیخواد ناراحت بشی انقلابی جان! این کامنت را دوستای همفکر خودت

گذاشتن تا به امثال خودت و خودتون بهانه حمله به دولت را بدن!! (2066542) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۱:۴۷:۴۰
واقعا در فهم منظور شما مشکل دارم ؛ لطفا واضح تر بیان فرمائید منظور شما از اعطای آزادی به همجنس بازان چیست ؟ چرا ؟ از چه موضعی این حرف را مطرح میفرمائید ؟ یک مسلمان یا معتقد به خدا یا نه یک فرد که اعتقادی به خدا ندارد ؟ به هر صورت چه فایده ای برای این کار تصور نموده اید ؟ (2063838) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۲:۰۳:۰۰
معنی پذیرش هم جنس گرایی در کشور، تایید درستی این عمل نیست بلکه با این کار قانوگذاران سعی می کنند که یک معضل اجتماعی را از حالت زیر زمینی به وضعیتی تحت نظارت و کنترل تبدیل کنند...
مثلا اگر اعتیاد را جرم ندانیم، کنترل معتادان یک کشور آسان تر خواهد بود.... (2063891) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۲:۲۳:۴۹
دوست عزیز، حرف شما متین، اما الان ما داریم در مورد پیش پا افتاده ترین آزادیِ سلب شده از مردم صحبت می کنیم، یعنی چی؟ فیس بوک! ما در شرایطی قرار داریم که بدیهی ترین آزادی ها (مثل آزادی بهره برداری از دنیای مجازی) از مردم سلب شده. کنار هم قرار دادنِ آزادی فیس بوک با بحث همجنسگرایان خیلی منطقی به نظر نمی رسه.

ببینید، مطالبات را باید بر اساس نیازهای "واقعی" مردم طرح کرد. مردم ما حقوق زایل شده و ضایع شدۀ بسیار گسترده تری دارند که باید به اونها رسید. وقتی هزار حق بدیهی تر پایمال می شه، طرح بحث همجنسگرایی بیش تر آسیب زا است تا کمک کننده! می دونید چرا؟ چون کسانی که میخواهند حقوق مردم رو سلب کنند، از این حرف شما سوءاستفاده می کنند. حتماً دیدید دیگه. (2063957) (alef-13)
 
محمود ک
۱۳۹۳-۰۱-۲۰ ۰۰:۱۲:۱۸
دوست عزیز من موافقم این بحث پیچیده ای هست نباید اینجا اظهار نظر کرد پله پله باید رفت! (2066313) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۲:۲۴:۴۲
پسر خوب حالت خوبه ازدواج همجنسگرایان باید آزاد باشه اصلا میدونی داری چی میگی یا فقط می خوای ادای روشنفکر ها رو در بیاری؟؟؟؟در ضمن خداوکیلی مشکل مملکت الان فیس بوکه یعنی اگه رفع فیلتر بشه ایران بهشت میشه؟؟فکر نان باش که خربزه آب است (2063965) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۲:۴۲:۴۷
شما به همان اسلام آمریکایی خوش باش ما به اسلام ناب محمدی (2064021) (alef-13)
 
مرتضی
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۲:۴۹:۰۵
اخوی آزادی تا وقتی برای دیگری مزاحمت ایجاد نکند محترم است. بنده به هیچ عنوان دوست ندارم در کشوری زندگی کنم که این عمل قبیح (همجنسگرایی) که طبق تمامی ادیان الهی و حتی علم روانشناسی رد شده زندگی کنم
لطفا مسائل را با هم قاطی نکنید، فیس بوک چه ربطی داره به همجنسگرایی این کشورهایی هم که ازشان نام بردید شدیدا مخالفند که نام مسلمان بر آنها گذاشته شود، معنی لائیک هم به این معنا است که دین از سیاست باید حذف شود و متاسفانه در این کشورها بیشتر ضد دین کار می‌شود تا اینکه ادیان آزاد باشند. (2064042) (alef-13)
 
سید امیر
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۳:۱۳:۱۷
این دیگه چه جور اظهار نظریه.آقا یکی نیست به این صحبت های بی سر و ته خاتمه بده؟ الف جان جسارتا شما این وسط چه کاره ای؟ (2064132) (alef-13)
 
سینا
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۳:۵۹:۳۴
مخالف ارفع فیلتر فیسبوک نیستم اما رفیق بگو چرا باید مثل اروپاییا ازدواج همجنسگراهارو قانونی کنیم؟
چرا این ازادی ارزشمنده؟
مگه ما مسلمون نیستیم (2064297) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۶:۱۷:۰۷
نخیر همه ایرانیها که مسلمان نیستند هموطن مسیحی کلیمی زردشتی و ... هم داریم به عقاید همه احترام بذارین لطفا. (2064877) (alef-13)
 
اهورا
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۶:۳۶:۲۲
نه عزيز من نيستيم،چرا اسرار داريد كه همه بايد مثل شما مسلمان باشند.ما مسلمان زاده ايم والبته آنقدر مسامان ظاهري ديديم كه ديگرازمسلماني بريديم. (2064937) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۶:۵۱:۵۳
مسلمون هستیم آما اونایی که همجسنگرا هستند و میخواهند ازدواج کنندهم مسلمانند؟ (2064969) (alef-13)
 
بیرانوند
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۲۰:۰۱:۰۶
خیر.همه مسلمان نیستند برادر عزیز.اکثرا مسلمانیم.آزادی تا زمانی که به کسی آسیب نرسونه نیاز هر جامعه ای هست.فکر نمیکنم اون افراد هم به من و شما آسیب بزنند. (2065558) (alef-10)
 
سعید
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۶:۵۶:۰۳
در قرن 21 یکم با اینهمه پیشرفتهای تکنولوژیک بی معنی است که حاکمیتی تمام آزادیهای مدنی یک ملت کهنسال از نظر تاریخی را محدود سازد. از دخالت در نوع پوشش زنان و مردان گرفته تا دسترسی به دروازههای اطلاعاتی نظیر اینترنت ،روزنامه ها و ماهواره . (2064986) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۰ ۰۱:۲۶:۲۱
بابا نزن این حرفو!!!
مردم یه جوری دیگه به تو فکر میکنن!!
حرف برات در میارن!!

آخه آدم حسابی!! پایان دادن به محدودیت ها و گسترش آزادی را قبول 100% موافقم
اما ازدواج همجنس گرایان!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

واقعا که!!!!! (2066537) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۳ ۲۱:۲۱:۲۰
شما منظورتون اینه که حقوق اولیه مردم سلب بشه؟ بعید میدونم دردتوسعه انسانی داشته باشید. الگوی توسعه ویژهگیهای بومی و محلی خودش رو داره این موضوعات رو مطرح میکنید که اصل موضوع زیر سوال بره؟پارلمان اروپا خیلی قوانینش شمول داشته باشه خود اروپاست. به ما چه ربطی داره (2075315) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۰۸:۳۷:۲۶
بنظرم در ابتدای سال مالی 93، بخصوص در اوج موضوع هدفمندی، بحران های مسکن (اجاره خانه های نجومی) و تطابق دخل و خرج، بسیار مقدم است بر موضوع فیس بوک.
این ستون های طلایی الف در این روزها در اختیار مقالات اقتصاد دانان شاخص قرار گیرد تا تحلیل هایی منطقی از وضعیت سود سپرده بانک و بحران رانت و حباب بورس و قوانین ضروری موردنیاز ارائه دهند. (2063318) (alef-13)
 
سهند
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۰:۳۳:۴۱
دوست عزيز. در اين دنياي پيچيده اطلاعاتي همه چيز بصورت يك سيستم به هم مرتبط هستند. همين آزادي اطلاع رساني و آزادي دسترسي مردم به اطلاعات و ارتباط و انتقال انتقاد ها خودش زيربناي جلوگيري از فساد اقتصادي و مديران و مسئولان مي تواند باشد.ريسك تخلف در بين مسئولين بالا ميرود و نميتوانند تخلفاتشان را براحتي ماست مالي كنند. اگر مخالفين آزادي فيس بوك يا ساير شبكه هاي اجتماعي فساد اخلاقي را بهانه ميكنند مطمئن باشيد يا متوجه نيستند يا از شفافيت اطلاعات در سطح جامعه هراس دارند. افراديكه ميخواهند دنبال مساعل غير شرعي باشند خودشان راهشان را بلدندو فيلترينگ مانع نخواهد شد بر عكس مسدود كردن و محدوديت اطلاعات ، عموم مردم را از دسترسي به حق خود كه ازادي دستري به اطلاعات است باز ميدارد . ضمنا هيچ كس حق ندارد خود را وصي و وكيل مردم بداند و برايشان تصميم بگيرد و از طرف آنها فكر كند. چه خداوند انسان را آزاد افريده و همه را برابر. (2063612) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۲:۰۳:۰۷
چه ربطی داره معمولاً در همه دنیا به همه چیز با هم می پردازند .مثل اینگه بگیم چون هوا آلوده هست پس اولویت ما هوا هست و بی خیال آلودگی آب. (2063892) (alef-13)
 
جواد
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۰۸:۳۸:۳۹
واقعیتهای دنیای امروزی را نمیتوان برای بلند مدت کتمان کرد مردم خودشان خوب و بد مسایل را تشخیص می دهند و نیازی به قیم فیس بوکی ندارند . (2063321) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۱:۳۰:۳۶
جون من؟! (2063788) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۰۸:۴۲:۲۵
آقای نویسنده فکر نان کن که خربزه آب است
دولت را مکلف به کاری میدانی که مشکل بخشی از مردم و آن هم قسمتی از قشر جوان را در بر میگیرد در حالی که پیامد آن تمام اقشار جامعه را در برمیگیرد
بجای آنکه پیشنهاد تفریحات و ارزانتر شدن هزینه های مربوطه و اعطای تسهیلات سفر و آموزش و ورزش را برای جامعه بطلبی و از گرانی و بی کیفیت بودن زندگی ناله سر دهی به مشکلی پرداختی که اصلا دوای هیچ دردی نیست
من مخالف با آزادی حقوق بشری و شبکه های اجتماعی نیستم اما چندسوال ؟
پیگیری و اصرار شما و در نهایت رفع فیلتر شدن فیس بوک و ... چه مشکلی از بار دوش مردم کم خواهد کرد و وضعیت معیشت و اجتماعی و اقتصادی کشور را بهبود خواهد بخشید؟
شما مگر بازاریاب و مشاور اقتصادی کمپانی های بزرگ تجاری هستی که می خواهی بابت سود بیشتر از فروش محصولات مرتبط بدنبال حل این مشکل کوچک از کوه مشکلات عدیده جامعه باشی؟
دیگر اینکه چرا در زمان دولتهای قبل پیگیر مشکلات به مراتب بزرگ و کوچکتر از این نبودید و حالا پیگیری مصرانه این موضوع هستید؟ (2063327) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۱:۲۰:۵۳
برادر من شما اول متن رو کامل بخون بعد نظرهای طویل بذار!!!
نویسنده در این مقاله رفع فیلتر فیسبوک رو به سخره گرفته! و به دولت تاخته!!!
آیا شما همه ی اطلاعاتتون رو اینگونه ناقص دریافت می کنید؟! (2063759) (alef-13)
 
م.م
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۱:۵۷:۰۶
مثل اینکه شما فقط به فکر شکم ملت هستید و چیزی از فرهنگ و حقوق اجتماعی ملت نمی دانید. با طرز فکر شما ایران اگر خیلی پیشرفت کنه میشه یه جایی مثل عربستان. (2063864) (alef-13)
 
سعيد
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۰۸:۴۶:۲۴
نويسنده محترم ، مگر هنگام فيلتر كردن كار كارشناسي صورت پذيرفته است. تمام دنيا بدون مشكل در حال استفاده از اين ابزارها هستند نه حكومتشان بخظر افتاده و نه جامعه . زندگي مردمشان هم از هر منظري بهتر از ماست. (2063333) (alef-13)
 
آیدین
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۰:۰۷:۲۵
سعید بامزه!
فیس بوک در ترکیه فیلتر است!
آنتن ماهواره در فرانسه غیرقانونی است!
و...
از پخش برنامه شبکه های ماهواره ای ایرانی جلوگیری شد!
خیلی بامزه ای... (2063532) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۰ ۱۷:۰۵:۲۹
من دانشجو هستم تو پاریس. این حرفی که زدن کاملا دروغ هست . تو هیچ جای فرانسه انتن ماهواره غیرقانونی نیست . واقعا ملت برای اثبات دروغ خود تن به دروغ هایی که نمی دن. (2068727) (alef-10)
 
سعیده
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۱:۵۹:۴۹
خب البته باید فرهنگ این چیزها هم به مردم آموزش داده بشه. مثلا موبایل سالهاست که وارد ایران شده اما فرهنگش جا نیفتاده. صحبت کردن با موبایل حین رانندگی، با صدای بلند در مکانهای عمومی و تاکسی، ایجاد مزاحمت و حالا هم که با وجود این نرم افزارهای چت موبایلی معلوم نیست چی بر سر جامعه بیاد. فرهنگ نداریم آقا نداریم. (2063872) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۷:۰۱:۵۴
ببخشید بدون مشکل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما بهتره بدون مطالعه حرف نزنی
بد نیست بری ببینی تو آمریکا آمار طلاق های مرتبط با فیسبوک چقدره
یا چرا اوباما میگه من به دخترام اجازه نمیدم برن فیس بوک

مگه حتما باید حکومت به خطر بیافته
اخلاق مهم نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (2064999) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۲۲:۰۳:۳۱
مشکل از اخلاقه که با این به خطر میافته. از غرب و آمریکا یه غول بی شاخ و دم ساختین واسه خودتون. من هر سال میرم اروپا، کانادا یا آمریکا واسه سمینارای علمی، به جرات می تونم بگم از ما انسان تر، با وجدان تر و سالم تر هستند. به قول اسدآبادی که رفته بود اروپا و برگشته بود ایران گفته بود اونجا اسلام نبود ولی همه مسلمون بودند ولی در ایران اسلام هست ولی هیچکی مسلمون نیست... (2065956) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۲۳:۱۴:۵۷
تو آمریکا آمار طلاق های مرتبط با فیسبوک چقدره ؟
اوباما حرف های خیلی زیادی زده . در خیلی موارد مختلف. تکلیف مارو روشن کنید حرفهای اوباما رو قبول کنیم یا نه؟ (2066134) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۰ ۱۲:۰۹:۱۱
نيست الان كه فيس بوك فيلتر مملكت غرق در شئونات اخلاقيه و اصلا طلاق نداريم (2067681) (alef-10)
 
مصطفی
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۰۸:۴۷:۵۲
این دولت قبل اینقدر کوتاه فکر بود که پرواز مستقیم یه هواپیما به انتالیا رو هم فیلتر کرد چه برسه به فیس بوک. اخه رو چه منطقی میخواین انسانها رو محدود کنید. مگه شما وکیل وصی اعمال ملت هستین؟؟ کی به شما چنین اجازه ای داده. (2063337) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۰ ۱۰:۳۴:۴۵
دقیقا دولتها وکیل وصی اعمال ملتها هستند. تازه فهمیدی! (2067233) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۰۸:۴۹:۳۶
ببینم شما خودت رو زدی به اون راه یا واقعا تو باغ نیستی؟
مثلا الان که فیس بوک فیلتر هست آیا هر کس که بخواد استفاده نمیکنه ؟ اون آسیب هایی که گفتین وجود نداره؟ در اصل قضیه هیچ تفاوتی نمیکنه. همه کسانی که بخوان فیس بوک برن ، میرن . این وسط جیب یه سری فروشنده فیلترشکن و وی پی ان پر میشه فقط... (2063339) (alef-13)
 
ب. ز
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۶:۰۳:۴۱
اون یه سری فروشنده که میگی کی هستن ؟؟؟
مردم عادی که نیستن صد در صد .
منظورت برادران یقه سفید خودمنه دیگه !!!
باید سیمت به یه جا وصل باشه والا ایکی ثانیه محوت میکنن!
از یه طرف فیلتر میکنند از طرف دیگه وی پی ان میفروشند.
یکی به نعل میزنن یکی به میخ !!!
تو این مملکت همه کاسب شدن.
حروم و حلال هم که مال عوامه
راستی یادم نبود...
خمس و ذکاتش رو بده حلاله
والا به خدا ... (2064825) (alef-13)
 
رعیت
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۰۸:۵۶:۴۶
آنهایی که زرنگ هستند همین الان با فیسبوک پول در می آورند. فیلترینگ سرعت و کیفیت را پایین آورده کلا که منتفی نشده است.
تهدیدات هم که همین الان جاری و ساری هست. به نظر میاد فیلترینگ کیفیت و سرعت را تغییر میدهد تاثیر مستقیمی با فرصت یا تهدید ندارد. (2063350) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۰۸:۵۸:۲۱
چرا ما باید توی بیشتر امور تافته ی جدا بافته باشیم؟!!

شما یه آمار بگیر ببین توی کدوم کشورها فیسبوک و شبکه های مشابه دسترسی بهش آزاده و توی کدوم کشورها مصدود ... (2063353) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۰۹:۳۱:۱۱
مسدود با سین آقای باسواد فرنگ شناس (2063427) (alef-13)
 
شهروند انقلابي
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۰۸:۵۸:۳۸
با سلام تا موضوع امروز را ديدم گفتم جناب شريفي امد و عشق فيس بوك و استدلال برو فيس بوك گه منفعت مالي دارد و بعداش جناب صحرايي كاربري كه تبليغ فيلتر شكن ميكنند و هم سو با جناب شريفي از مزايا ان ميگوييد ولي اينبار جناب مهدي پور مقاله داد و تا حدوي هر جه اندك از مضرات اجتماعي و سو استفاده كه فريب خوردگان و خانوادگان انها را دچار مشكل كرده مقاله داد كه نستبتا خوب بود با اين مقدمه نسبتا طولاني به ذكر جند نكته اكتفا ميكنيم و حالا خود كاربران تصيم بگيرند
1 عالمان ديني نظر دادند كه جون محل مفسد نيز ممكن است باشد ميشود از فيس بوك پس به اين ديناي مجازي نرويد انها متخصص ديني هستند و بايد از يك متخصص كه نهي ميكند و براي تندرستي روح و روان افراد است پيروي كرد
2يكي از شگردهاي جنگ نرم فيس بوك است
3 جناب جنتي شما وزيري كه تابع قانون بايد باشيد چرا فرمان و رواج زير پا گذاشتن ان ميكنيد ايادستگاهي نيست جلوي وي را بگيريد يا قانون براي شهروند عادي است
4جناب ظريف شما كه عاشق فيس بوك هستي ايا به روزنامه هاي داخلي و شهروندان عادي يا بقول پرفسور كراواتي بي سواد پاسخگو هستيد روزنامه كيهان انتقاد ميكند و شما پاسخ نميدهي و اصلا مطبوعات منتقد را قابل ميداني كه فيس بوك ميكني
5 جناب جنتي شما روزنامه و هفته نام ارزشي و اصولگرا براي انتقاد از حوزه خود براحتي بستي فيس بوك پيشكشت نمي خواهد شما طاقت يك انتقاد را نداشتي حال فيس بوك به جه دردت ميخورد
و اين قصه سر دراز دارد (2063354) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۰:۱۰:۲۵
جناب شهروند انقلابی شما خودت برو بهشت و به بهشت و جهنم دیگران هم کاری نداشته باش به تو چه که دیگران میخواهند از فیس بوک استفاده کنند . شما مگر وکیل وصی مردم هستی ؟؟ (2063540) (alef-13)
 
امین
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۱:۱۰:۱۱
واقعا وقتی داشتید این استدلالات رو کنارهم میچیدید خدا هم در نظرتون بود....؟؟؟؟؟؟ در دولت قبلی با وجود اون حجم وسیع خرابی ها وبعضا خیانت ها و خانه نشینی ها همین روزنامه های ارزشی کجابودند که انتقاد نکردند؟؟؟؟؟نه برادر مطامع عده ای زیاده خواه به خطر افتاده (2063730) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۱:۴۹:۳۰
این شهروند .... جز تحریریه الفه؟ هر مطلبی که هست 10 نظر هم از ایشان هست- حالا من 100 نظر بدیم یکی به زور منتشر نمیشه
و جالب اینه که همیشه حداقل طرفدار رو هم داره (2063843) (alef-13)
 
محیط
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۲:۰۰:۰۰
1 عالمان ديني نظر دادند كه جون محل مفسد نيز ممكن است باشد ميشود از فيس بوك پس به اين ديناي مجازي نرويد انها متخصص ديني هستند و بايد از يك متخصص كه نهي ميكند و براي تندرستي روح و روان افراد است پيروي كرد
2يكي از شگردهاي جنگ نرم فيس بوك است
3 جناب جنتي شما وزيري كه تابع قانون بايد باشيد چرا فرمان و رواج زير پا گذاشتن ان ميكنيد ايادستگاهي نيست جلوي وي را بگيريد يا قانون براي شهروند عادي است
4جناب ظريف شما كه عاشق فيس بوك هستي ايا به روزنامه هاي داخلي و شهروندان عادي يا بقول پرفسور كراواتي بي سواد پاسخگو هستيد روزنامه كيهان انتقاد ميكند و شما پاسخ نميدهي و اصلا مطبوعات منتقد را قابل ميداني كه فيس بوك ميكني
5 جناب جنتي شما روزنامه و هفته نام ارزشي و اصولگرا براي انتقاد از حوزه خود براحتي بستي فيس بوك پيشكشت نمي خواهد شما طاقت يك انتقاد را نداشتي حال فيس بوك به جه دردت میخورد
خدا وکیلی من هر دفعه کامنتهای شما شهروند به شدت انقلابی(افراطی) رو می خونم چیزی عایدم نمیشه شما که حتی تو نوشتن ادبیات به این سادگی مشکل داری چطور این نظرات فیلسوفانه رو میدی خدا حفظت کنه
اگه متخصص دینی در زمینه خودش نظر میده آیا حاضره نظر یک کارشناس اقتصادی رو بپذیره؟ پاسخ بده آقای عضو جبهه.... ببخشید یادم نبود این جبهه منحل شد (2063873) (alef-13)
 
علي
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۲:۴۱:۴۳
سلام شروند عزيز! مدتي بود خبري ازت نبود، مسافرت عيد خوش گذشت؟ دلمان واست تنگ شده بود. (2064014) (alef-13)
 
اردوان
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۲:۵۰:۳۹
عزیزم شما حتماً یه دوره آیین نگارش برو (2064053) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۳:۰۸:۵۱
فارسی بلدی؟ (2064110) (alef-13)
 
شهروند درجۀ دو
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۳:۱۹:۴۴
شهروند انقلابی عزیز سلام. شما از نظردهندگان ثابت این سایت هستید و معمولاً هم نظرات شما طرفداران بسیار انگشت شماری دارد. البته اینکه حرف یک نفر طرفدار چندانی نداشته باشه، هرگز دلیلی برای درست بودن یا غلط بودن نظر وی نیست. گالیله هم در زمان خودش از اقلیت مطلق بود، اما درست می گفت. ولی دوست عزیزم، برادر یا خواهر بزرگوارم، نظرات شما (که بسیار محترم هستند) با خرد جمعی در تضاد هستند، این تضاد رو در عدم اقبال به نظر حضرتعالی می شه مشاهده کرد. من اصلاً قصد ندارم بگم، شما اشتباه می گویید، نه، هرگز. حرف شما و نظر شما، محترم هست و باید شنیده بشود و برخاسته از نیت صادقانه و پاک شماست. اما چرا نظرات شما با اقبال چندانی روبرو نمی شود؟ حتی اگر همه در حال اشتباه کردن باشند، باز هم تصور می کنم، این نفی دیگران می تونه شما رو به فکر وادار کنه. شاید دیگران به نکاتی توجه دارند، که شما نسبت به اونها غفلت می ورزید، کمااینکه دیگران نیز ممکنه به نکاتی بی توجه باشند، که شما به درستی درک کردید.

به هر حال، به عنوان فردی که همواره با نظرات حضرتعالی مخالف بودم، به شدت به نظرتون احترام میگذارم، و نیت صادقانۀ شما رو ارج می نهم و براتون در سال جدید آرزوی توفیق دارم.

شهروند درجۀ دو (2064154) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۶:۲۶:۵۴
امثال شما با این طرز فکر متحجر و عقب مانده اقلیت خیلی کوچکی از جامعه رو تشکیل میدید ولی متاسفانه زر و زور دست شماهاست. (2064914) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۷:۴۰:۱۵
اقای انقلابی در این دنیا و حتی همین مملکت خودمون روزانه هزاران مفسده اتفاق می افته پس شما چرا مشغول زندگی هستید در حالیکه احتمال مفسده در آن وجود دارد؟
تا وقتی که شما با توهم توطئه به دنیا نگاه کنید همه چیز خاکستری است. این عینک بدبینی را بردارید و به جهان با چشم دیگری نگاه کنید.
بیش از 200 کشور در دنیا وجود داره چه طور فقط ما و یکی دو کشور دیگه این مشکلات رو داریم و همه به خوبی و خوشی مشغول گذران اموراتند؟ (2065125) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۰۸:۵۹:۵۳
دولت حق سرک کشیدن در امور خصوصی شهروندان را ندارد، چه این امر خصوصی در دنیای واقعی باشد و چه در دنیای مجازی. فرهنگ و شیوه ی زندگی هم امری انتخابی است و نه اجباری، اگر می توانید با قدرت نرم و همانطور که غربی ها بدون ابزار زور و تهدید فرهنگ خود را به خورد جوانان می دهند وارد عمل شوید و گرنه دست از سر ملت بردارید و بگذارید راهشان را خودشان انتخاب کنند! (2063357) (alef-13)
 
حرف حساب
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۰:۴۴:۱۵
قدرت نرم هم قدرته!
اگه استفاده از قدرت، نرم یا سخت‌اش مجازه پس دیگه‌ دعوایی نیس.
یه ذره روو استدلالاتون کار کنین بهتره! (2063636) (alef-13)
 
یکی
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۰۹:۰۲:۲۰
چه عجب شما از رفع فیلتر طرفداری کردید (2063360) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۵:۱۷:۱۲
کامل بخون انتقاد کرده (2064626) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۰۹:۰۸:۵۸
بنظر بنده شما و عده دیگه ای که یکسره در مورد فیلتر شدن، یا رفع فیلتر فیس بوک می نویسید فقط هدفتان بهره برداری سیاسی هست، یعنی تو این کشور اینقدر بی کار شدیم و مشکلات کمه که بشینیم در مورد فیس بوک حرف بزنیم.
فیسبوکی که اگر آزاد باشه و نباشه فرقی نداره چون هزار شبکه اجتماعی دیگه در دسترس هست و از اون طرف هم چیزیه که تو دنیا در حال افوله، واقعا براتون متأسفم (2063370) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۰۹:۱۲:۴۶
تحلیل عجیبی بود. گویی درباره ی معایب فیس بوک صحبت شده که گویی نابودکننده ی هست و نیست جوامع است و مثلا در حد و حدود مواد مخدر!! وانگهی اگر فیس بوک اینقدر خطرناک است سایر شبکه های اجتماعی مانند مسنجر و حتی کلوب که متعق به خود ایران است چرا فیلتر نمی شوند؟! (2063378) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۲:۰۴:۳۷
بنظرم این کلوی حتما باید فیلتر بشه چون خیلی بی کلاسه. (2063895) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۰۹:۱۹:۰۴
این قدر که جماعت شما دنبال «واکسینه کردن مردم و جامعه» هستین، دنبال واکسینه کردن دوستان و برادران بودین این افتضاحات مالی و اقتصادی و رهنگی و سیاسی پیش نمی اومد. یعنی الان که فیس بوک فیلتره دادسرا ها خلوت و جامعه پاکه؟

دست بر دارید از اقا بالا سری برای مردم. (2063392) (alef-13)
 
هادی
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۰۹:۱۹:۵۴
در جنبه اقتصادی شاید عملکرد دولت قابل قبول باشد ولی در عرصه فرهنگی و با حضور آقای جنتی افول و شکاف عملکرد آقای جنتی و اساسا تیم فرهنگی دولت مشخص و مبرهن است. واقعا وقتی ما شبکه های اجتماعی مثل کلوب و فیس نما در کشور داریم که از میزان مراجعه بالا (رتبه بالای مراجعه 20 در ایران طبق آمار سایت Alexa) برخوردار هستند چه لزومی دارد صفحات مبتذل فیس بوک را که دولت نمی تواند بر آن نظارت کند باز کنیم همین الان رتبه فیس بوک به 72 در ایران رسیده است که به دلیل باز نمودن آن در برخی از استان ها است.
ما یو تیوب را بستیم و علیرغم مشکلاتی که وجود دارد لکن آپارات توانست جای آن را بگیرد و منافع اقتصادی هم برای شرکت ایرانی بوجود آمد و این سایت آپارات جهانی شد.
در حوزه شبکه های اجتماعی هم کلوپ و فیس نما این ظرفیت را دارند و دولتمردانی مانند آقای جنتی که متخصص حوزه فناوری اطلاعات نیستند مشخص نیست به چه انگیزه ایی به دنبال بازگشایی فیس بوک هستند! همانطور که مشخص نیست برای چه به یک متهم فتنه به صورت رسمی ملاقات می کنند. این مصداق بارز مخالفت با نظام و همراهی با کسانی است که با رای مردم معروف شده و بدون هیچ دلیلی و به دلیل نداشتن تقوای سیاسی سال 88 کشور و آحاد مردم را دچار تفرقه کرده اند.
باز نمودن فیلتر فیس بوک و سایت های شبکه های اجتماعی از این دست به دلیل قرار داشتن سرورها و کلیه اطلاعات در دست آمریکا و اساسا هر کشور دیگری امکان بررسی نحوه نشر اطلاعات در جوامع، جامعه کاوی و موارد دیگر را به دستگاه های اطلاعاتی آمریکا واسراییل می دهد که نه تنها برای ایران بلکه برای هر کشور دیگری نیز مشکلات امنیتی در کنار مشکلات فرهنگی به بار خواهد آورد.
ان شا الله خدا این مسئولین بی تدبیر را به راه راست هدایت فرماید. (2063394) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۰ ۱۲:۲۱:۰۶
آخه من نوعي چه اطلاعات گرانبهايي دارم كه بدرد آمريكا و اسرائيل بخوره ؟ يا پدر بنده كه نزديك به 80 سالشه و دوست داره عكس بچه ها و نوه ها و فاميلاشو كه ازش دورن ببينه , چه رخنه اطلاعاتي ايجاد ميكنه ؟ اون ويروسي كه وارد تاسيسات اتمي ايران شد آيا از طريق فيس بوك بود ؟ اطلاعاتي كه سايد فردو رو لو داد , ايا من و شماي مردم عادي از طريق فيس بوك لو داديم يا همون كله گنده هايي كه با همچين مراكزي سر و كار دارند ؟ (2067736) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۰۹:۲۰:۰۷
حالا این فیسبوک به چه دردی میخوره؟؟
مشکل فرهنگ ما فیسبوکه؟؟
اگه خوبه پس چرا رییس جمهور امریکا خانواده ی خودشو از این نعمت محروم میکنه؟
الف جان مواظب باش از چاله ی افراط احمدی نژاد به چاه تفریط روحانی نیفتی.
اگه تدبیر اینه که جلوی امریکا زانو بزنی و بله قربان بگی که تدبیر شاه بیشتر بود.
اگه فرهنگ اینه که به سمت تمدن لخت امریکا برویم که شاه فرهنگی تر بود.
مردم ما تو انتخابات از افراط فرار کردند ولی حالا داریم دچار تفریط میشیم. (2063395) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۰۹:۲۹:۲۲
در جنبه اقتصادی شاید عملکرد دولت قابل قبول باشد ولی در عرصه فرهنگی و با حضور آقای جنتی افول و شکاف عملکرد آقای جنتی و اساسا تیم فرهنگی دولت مشخص و مبرهن است. واقعا وقتی ما شبکه های اجتماعی مثل کلوب و فیس نما در کشور داریم که از میزان مراجعه بالا (رتبه بالای مراجعه 20 در ایران طبق آمار سایت Alexa) برخوردار هستند چه لزومی دارد صفحات مبتذل فیس بوک را که دولت نمی تواند بر آن نظارت کند باز کنیم همین الان رتبه فیس بوک به 72 در ایران رسیده است که به دلیل باز نمودن آن در برخی از استان ها است.
ما یو تیوب را بستیم و علیرغم مشکلاتی که وجود دارد لکن آپارات توانست جای آن را بگیرد و منافع اقتصادی هم برای شرکت ایرانی بوجود آمد و این سایت آپارات جهانی شد.
در حوزه شبکه های اجتماعی هم کلوپ و فیس نما این ظرفیت را دارند و دولتمردانی مانند آقای جنتی که متخصص حوزه فناوری اطلاعات نیستند مشخص نیست به چه انگیزه ایی به دنبال بازگشایی فیس بوک هستند! همانطور که مشخص نیست برای چه به یک متهم فتنه به صورت رسمی ملاقات می کنند. این مصداق بارز مخالفت با نظام و همراهی با کسانی است که با رای مردم معروف شده و بدون هیچ دلیلی و به دلیل نداشتن تقوای سیاسی سال 88 کشور و آحاد مردم را دچار تفرقه کرده اند.
باز نمودن فیلتر فیس بوک و سایت های شبکه های اجتماعی از این دست به دلیل قرار داشتن سرورها و کلیه اطلاعات در دست آمریکا و اساسا هر کشور دیگری امکان بررسی نحوه نشر اطلاعات در جوامع، جامعه کاوی و موارد دیگر را به دستگاه های اطلاعاتی آمریکا واسراییل می دهد که نه تنها برای ایران بلکه برای هر کشور دیگری نیز مشکلات امنیتی در کنار مشکلات فرهنگی به بار خواهد آورد.
ان شا الله خدا این مسئولین بی تدبیر را به راه راست هدایت فرماید. (2063420) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۰۹:۳۰:۲۰
آقا جوون ما همینجوری داریم خیلی راحت از فیسبوک استفاده میکنیم نیازی هم به آقا بالا سر نداریم حالا شما میخواهید با رفع فیلتر هزار جور بزرگتری برامون بکنید ما نمی خواهیم .میشه ?!!!! (2063422) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۰۹:۳۸:۳۳
من فیسبوک و تویترو اینترنت آزاد می خواهم .چون اینا که گفتم ابزارهایی هستند که دست خیلی از خاینین ودزدها رومی کنه (2063451) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۰۹:۴۹:۱۰
نویسنده ای که دم از تحقیق و صحبت با دلیل می زند اصلاً حواسش نبوده که بابا مثلاً الان که فیسبوک فیلتر است چند درصد از آن ها که می خواهند از آن استفاده کنند نمی توانند؟ همین الآن تب دوم صفحه ی مرورگر من فیس بوک است آقای نویسنده. (2063479) (alef-13)
 
حامد
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۰۹:۵۷:۴۱
بی منطقی دررفتار اجتماعی ما بیداد میکند اعلام میکنیم مثلا اینترنت یا فیس بوک یا چت ان یاتانگو وامثال آن بد وزیان آور است وخانواده ها ازآن دوری کنند وخانواده های مطیع هم خودراازین وادی دورمیکنند وفرزندان را هم نهی میکنند اما کدام سخن فرهنگی از دعوت به حق بیامبران درجوامع کفر وبت برست قرون ماضی تا به اصطلاح هجمه های فرهنگی قرون جدید جز زمان اندکی از دست رس نسلهای جوان دور بوده است ؟آیا جوانان مکه دعوت رسول گرامی اسلام را دردوران جاهلیت با آنهمه تهدید وآزاری که میشده اند نشنیده اند یا دردوران ما چنین رویدادی رخ داده است؟فقط جوان ما وقتی با جاذبه های ابزارهای فرهنگی نو روبرو میشود دل از دست میدهد ومخفیانه سراغ آنها میرود وتازه درین زمان است که مصلحین محترم به خانواده ها تذکر میدهند باید برای هدایت جوان ها ورفع آسیب خانواده ها با فن آوری های نوین هم آهنگ شوند یعنی همانچه تا چندی قبل ممنوع بود حال به اجبار لازم است وخب معلوم است گه خانواده بیچاره درین زمان دیگر از فرزند فرسنگها عقب است ومقصر فقط مصلحین بی دانش که هنوز هم بارابل وفیلترینگ وسانسور دنبال چیزی هستند که نمیدانند چیست ! (2063501) (alef-13)
 
م.م
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۰:۲۳:۱۳
بنظر من که دولت با فیلتر کردن فیس بوک و فروش فیلترشکن و VPN در حال درآمدزایی است. این همه سرویس VPN و TUNNEL و غیره داره در کشور به فروش میرسه تازه تبلیغات پیامکی هم که دارند. پس کار خود دولته. (2063573) (alef-13)
 
ه.قبادی
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۰:۲۸:۰۷
اینها که فیس بوک را فیلتر میکنند پس چرا این نرم افزارهای ارتباطی موبایل مثل Line و whats app را فیلتر نمیکنند که شده تنها منبع سرگرمی غیر مفید برای نوجوونها. آقا جان من هم با فیلتر مخالفم اما با دیدن کاربرد این جور تکنولوژیها در ایران نظرم عوض شد. بیشتر ایرانیها فرهنگ اینجور چیزها رو ندارند. اول بهشون یاد بدیم بعدا آزاد کنیم. (2063595) (alef-13)
 
تمجيد
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۰:۴۹:۲۲
الف جان در پاسخ طرفداران فيس بوك اين شعر تقديم مي شود
آيات چهار تا هفت سوره مباركه اسرا قتل عام يهود را تاييد مي كند حالا اسمش را هولوكاست مي گذاري يا هر چيز ديگري. شبكه اجتماعي كمونيستها بهتر از شبكه اجتماعي فيسبوكه كه مديرش يك يهودي فاسده
مطمئنا زاكلبرگ فيس بوك رو خير سر باباش راه ننداخته و هدف شومي پشت اين شبكه اجتماعيه كه البته خيلي ها هم ديده اند خيلي ها هم خود را به آن راه مي زنند در هر صورت يهودي يهودي است و ما دشمن يهوديم مگر قليلي از آنها كه مومنند و گرنه يهود اشد الاعداوه با مومنين است و نتيجه اين شدت دشمني را هم شديدتر خواهد چشيد
مرگ بر اسرائيل مرگ بر يهودي فاسد كافر
عمرو نكن پس تباهف يس بوكه مثل يك چاه
فيس بوك جاي فساده كلاه بس گشاده
از ترياك اون بدتره جامعه رو مي دره
هر كس باشه ترياكي افتاده در تاريكي
ولي ببين فاحشه بي اصل و هم بي ريشه
جامعه رو سوزونده چيزي از اون نموده
فيس بوك و امثال اون تو خونه باشه مهمون
توسعه مي ده فحشا تو تهران و تو هرجا
آلت دست يهود برات داره پس چه سود
زاكلبرگ يهودي دين رو ز ما ربودي
سوره اسرا بخوان اي گل من ز قرآن
تو آيات اولش يهود شده نكوهش
مفسد في الارض اونه تو اين دوره زمونه
پس هلوكاست دوم عامل حذف اين قوم
اگر كه آغاز بشه يهودي رو ز ريشه
بدون گلم مي كنه اونو نابود مي كنه
هلوكاست اولي يافته در اون تجلي
كار هيتلر نبوده چون كه قرآن نموده
بار اول قتل عام مونده اگر ناتمام
تو مسجد القصي بود قرآن اونو خوب نمود
ليدخلوا مسجدش ما رو كشيد به چالش
هيتلر مگه اونجا رفت كار يهود گشته سخت
جواب اين سوال چيست بخت النصّر آيا نيست
تو مسجد(الاقصي) اون يهود كشت ما هم دهيم پشت به پشت
داخل مسجد مي شيم يهودي رو مي كشيم
پس هلوكاست واقعي است چاره كار ما چيست
پشت سر رهبريم شيعه و هم رهرويم
رهرو راه خدا ما ز يهودي جدا
توي ميدون فيس بوك همون فيس بوك يك خوك
همون خوك يهودي پس نداري تو سودي
پس فيس بوكو رها كن كمك به دين ما كن
بگو تو مرگ بر يهود مي كشيمش دير يا زود
هلوكاست دوم نزديك است انشالله و يهود فاسد بانك دار ثروتمند نتيجه اعمال تحريماتو عليه ايران مي بيني اين ايراني وقتي تو رو مثل سگي كشت خواهي فهميد مفسد في الارض بودن يعني چه
ما نمي گوييم خيبر خيبر يا يهود ما مي گوييم خندق خندق يا يهود
چون مولايم در آنروز 600 يهودي فاسد را گردن زد ما هم 6 مليون يهودي فاسد را گردن خواهيم زد و دنيايي را از شر اين قوم فاسد پيامبر كش و بعد از آن از شر عرب امام كش نجات خواهيم داد
مرگ بر يهود و متحد كثيفش عرب
كار آمريكا هم انشاالله با امام زمانه چون اگر اون دجال آخر الزمان باشه حسابش با خود مولاست
و ظهور نزديك است انشاالله (2063658) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۰ ۰۰:۱۱:۴۸
از خداوند شفا عاجل خواستاریم :) (2066311) (alef-10)
 
حسین
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۰:۵۷:۱۰
سایتهایی مثل فیس بوک را باز می کنند از اون طرف سایتهای کاربردی مثل گوگل را فیلتر می کنند. (2063680) (alef-13)
 
م.ف
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۱:۲۱:۳۱
بنده کارشناس تحقیقات بازار یک شرکت فناوری اطلاعات بانکی هستم. متاسفم که هنوز در مورد این مسائل بحث می کنیم. در دنیا از شبکه های اجتماعی برای مسائل مهمی مثل بانکداری و پرداخت استفاده میشه اونوقت در ایران هنوز بحث درباره فیلتر کردن یا نکرد فیسبوک هست... واقعا برای این مملکت متاسفم... (2063762) (alef-13)
 
سوال
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۸:۱۷:۲۳
واقعا در کجای دنیا؟
واسه ایرانی که حتی یه شاهی پولش رو نمی‌تونه توو دنیا مبادله‌کنه، هزارتا فیس‌بوک هم نمی‌تونن کاری کنن.
اگه فیس‌بوک رو باز کنیم، مشکل تحریم مگه حل شده که فیس‌بوک به‌درد بانک‌داری بخوره؟؟؟ (2065242) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۱:۳۵:۰۴
راه اعتدال و میانه در این زمینه این است که وزارت خارجه فقط در فیس بوک حضور داشته باشه و گزارش های خارجیشو بده اونجا مثلا درباره مرزبانان، ولی بقیه دولتی ها از شبکه های داخلی استفاده کنن و تو شبکه های داخلی به مردم گزارش بدن و هرکس هم نیاز واقعی به شبکه اجتماعی داشت می تونه از همین شبکه های داخلی استفاده کنه و بقیه حرفا فقط بهانه س برای توجیه غربزدگی اقایان (2063800) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۱:۴۶:۰۸
در هلند خياباني هست كه در آن مصرف مواد مخدر كاملا آزاد است و هركس از هرجاي اروپا دوست داشته باشد مي تواند فقط در آن خيابان خودش را با مواد مخدر خفه كند.
اين باعث شده بقيه ي خيابانهاي آمستردام عاري از مواد باشد.
شخص عادي با ديدن افراد معتاد حالش از مواد به هم بخورد.
فرد معتاد از عذاب تهيه ي مواد و مخفي كاري نجات پيدا مي كند.

حالا به نظر شما تمام مشكلات ما ايراني ها از" مثل كبك سر فرو بردن به زير برف " خودمان نيست؟! (2063832) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۲:۱۵:۳۳
"چرا که در اقتصاد و سیاست، «تدبیر» فقط و فقط، نظر به رفعِ تحریم‌ها داشت"
همین یک جمله نشان از بی اطلاعی یا غرض نگارنده متن دارد. خوبه که دوست عزیزمون نگاهی به نرخ تورم در یکسال گذشته داشته باشند.
آقای نگارنده! شما اگه واقعا دلسوز هستی و با تحلیلات نیت خیر دنبال می کنی, راهکارهایی به دولت ارائه کن که مشکلات ازدواج جوانان رو حل کنه, اونوقت دیگه نیازی به صفحات مبتذل فیسبوکی نخواهند داشت!
فکر می کنم مهمتر از مسئله فیسبوک خیلی مشکلات فرهنگی داریم که بخواد براش وقت گذاشته بشه و تحلیل بشه "اگه" واقعا نیتمون از نوشتن خدمت و کمک به مردم و جامعه باشه. بازم تاکید می کنم "اگه"! (2063930) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۲:۳۱:۲۱
کسانی که در داخل کشور می خواهند از فیس بوک استفاده کنند از طریق فیلتر شکن و ... از فیس بوک استفاده می کنند و سیستم فیلترینگ عملاً ناکار آمد است به قول معروف عرض ( آبرو) خود می بری و زحمت ما می داری (2063986) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۳:۴۶:۴۸
چیزی که اصولا شما متوجه نمی شوید این است که هر چیز غیر سودمندی(یا حتی مضری) نباید ممنوع باشد.مردم باید در انتخابهایشان آزاد باشند (2064254) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۳:۵۰:۳۸
چرا طوری صحبت میکنید که انگار مردم تفاوت خوب و بد را نمی دانند؟ همین الان هم تعدا خیلی زیادی از مردم ما دارند از فیسبوک استفاده می کنند . برادر من هرکسی بهتر از من و شما صلاح خود را می داند . بیاییم به مردم احترام بذاریم و حق تصمیم گیری در جزئی ترین امور زندگیشون رو به خودشون بدیم و اینقدر تعیین تکلیف نکنیم برای دیگران . انسان باید آزاد باشد و هر کجا که از آزادیش سواستفاده کرد مجازات شود . نه اینکه ازادی را از مردم گرفته به این بهانه که امکان دارد مردم نفهمند و از آزادیشان سو استفاده کنند. انسان همراه با عقل و شعور آفریده شده ، همهی انسانها نه فقط بعضی از اقایون. (2064269) (alef-10)
 
بی خبر الدوله
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۳:۵۸:۰۴
چند روز پیش خبری خواندم در خصوص درآمد چند میلیاردی حاصل از فروش فیلتر شکن در ایران و جالب آنکه وجوه مزبور ، از طریق درگاه اینترنتی بانکهای داخلی کشور ، و با کارتهای عضو شتاب (!) پرداخت می گردد.... ظاهرا ، فیلتر بودن برخی سایتها ، اگر توجیه عقلی ، عرفی یا شرعی نداشته باشد ، حد اقل توجیه اقتصادی خوبی دارد !! ..... قابل توجه دوستانی که فرموده اند رفع فیلتر ، آب است و باید فکر نان کرد و دغدغه ی اقتصادی دارند !!! (2064294) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۴:۱۵:۵۳
فیسبوک؟ چی هست؟!! (2064357) (alef-13)
 
حسن
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۴:۵۱:۱۸
عالی بود آقای مهدی پور. کسی تا حالا از این زاویه به این موضوع نگاه نکرده بود (2064496) (alef-10)
 
شهروند انقلابی
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۱۸:۴۷:۵۲
کسانی که عضو فیسبوک هستند متاسفانه در عالم احمقی سر میبرند. (2065341) (alef-10)
 
behnam
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۲۱:۰۱:۰۶
كلا رفع فيلتركنيد (2065756) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۹ ۲۲:۳۱:۴۰
فیلترینگ=لگد مال کردن حقوق شهروندی .کسی که حقوق اجتماعی من را نقض میکند نزد من منفور است
منفور. (2066039) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.