توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 358223
پایش پنج آسیب اجتماعی در کشور
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۲۰:۲۱
رئیس دبیرخانه شورای اجتماعی کشور گفت: پنج آسیب قبیل طلاق، اعتیاد، مناطق بحرانی، مفاسد اجتماعی و سکونت‌های غیررسمی در کشور پایش شده است.

به گزارش مهر، محمود حاجیان مطلق عصر سه‌شنبه در نشست با مسئولان آمل در خصوص بررسی روند فعالیت در مناطق آسیب‌پذیر با اعلام اینکه وزارت کشور در سال ۷۹ طبق اصل ۱۳۸ قانون اساسی به دلیل عدم وجود نهاد، ستاد یا شورایی که بتواند امور اجتماعی کشور را ساماندهی کند تشکیل شورای اجتماعی کشور را به هیئت‌وزیران ارائه کرده است، بیان داشت: هیئت‌وزیران در آیین‌نامه تشکیل شورای اجتماعی کشور را تصویب و در سال ۸۰ به وزارت کشور و سایر دستگاه‌ها، سازمان‌های اجتماعی جهت اجرا به آن‌ها ابلاغ کرده است.

وی شورای اجتماعی کشور را بالاترین مرجع تصمیم‌گیری در امور اجتماعی کشور عنوان کرد و افزود: شورای اجتماعی کشور در حوزه‌های اجتماعی ذی‌ربط در حال فعالیت بوده و این شورا که زیر نظر مرجع مشخصی نیست و مصوبات آن مصوبات دولت بوده چراکه ریاست این شورا را وزیر کشور و دبیری آن را معاون اجتماعی وزیر بر عهده‌دارند و این شورا دارای ۲۳ عضو عالی‌رتبه نظام است که هفت وزیر نیز در آن حضور دارند.

رئیس دبیرخانه شورای اجتماعی کشور با اشاره به دیدار با رهبر معظم انقلاب، اظهار داشت: در سال ۹۵ از ۱۲ آسیب اعلام‌شده توسط مقام معظم رهبری پنج آسیب در دستور کار قرار گرفت که این آسیب‌ها از قبیل طلاق، اعتیاد، مناطق بحرانی، مفاسد اجتماعی و سکونت‌های غیررسمی است.

حاجیان مطلق بابیان اینکه هر دوماه گزارش شورای اجتماعی به ریاست جمهوری اهدا می‌شود، بیان کرد: یک فرصت بسیار خوبی است که بتوانیم این آسیب‌ها را شناسایی و راه‌حل ارائه دهیم.

وی با اشاره به بازدید از مناطق آسیب‌پذیرشهرستان آمل، گفت: خوشبختانه اقداماتی بسیار مثبتی در شهرستان آمل صورت گرفته و این فعالیت‌ها به همین منوال باید ادامه‌دار باشد و قطعاً اقدامات انجام‌شده در آمل می‌تواند یک الگو در کشور باشد.

حسین کوچکیان فرد رئیس اداره سرمایه اجتماعی و امور فرهنگی و سبک زندگی وزارت کشور در این جلسه بابیان اینکه وضعیت جامعه متأسفانه ازنظر آسیب‌های اجتماعی مطلوب نیست، بیان کرد: سرمایه اجتماعی در جامعه ما بسیار ضعیف شده است.

وی با اعلام اینکه ۲۲ محور آسیبی مدنظر وزارت کشور در بررسی‌ها قرارگرفته است، اظهار داشت: این مناطق و محورها باید پیگیری و رفع شود و از استانداران درخواست عملیاتی کردن آن‌ها را داشتیم که در رأس این موارد حاشیه‌نشینی، ‌ اعتیادو طلاق قرار دارد.
 
کلمات کلیدی : آسیبهای اجتماعی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.