نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 313321
سلاح‌های استراتژيک روسيه برای مقابله با ترکيه
تاریخ انتشار : شنبه ۷ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۲۴
پايگاه خبري نشنال‌اينترست، فهرستي از برخي سلاح‌هاي روسيه تهيه کرده که ترکيه را به عقب‌نشيني و اجتناب از رويارويي نظامي با روسيه متقاعد مي‌کند.

به گزارش فارس، اقدام آنکارا در روز سه‌شنبه براي انهدام يک فروند جنگنده سوخو ۳۴ روسيه، به تيتر يک رسانه‌ها تبديل شد و عده‌اي اين گمانه‌زني را مطرح کردند که اين حادثه ممکن است به تقابل نظامي دو کشور منجر شود.

پايگاه خبري نشنال‌اينترست، فهرستي از تجهيزات نظامي و سلاح‌هاي روسيه تهيه کرده که ترکيه را به عقب‌نشيني و اجتناب از رويارويي نظامي با اين کشور ترغيب مي‌کند.

در گزارش پايگاه نشنال‌اينترست، اشاره‌اي به موشک‌هاي بالستيک يا سلاح‌هاي هسته‌اي تاکتيکي روسيه اشاره نشده و تنها تسليحاتي که براي عمليات نظامي محدود مد نظر هستند، مانند بمب‌افکن‌ها، کروزرهاي مجهز به موشک‌هاي هدايت‌شونده و سامانه‌هاي جنگ الکترونيکي را شامل مي‌شوند.

جنگنده‌هاي سوخو ۳۴ که آزمون نظامي‌اش را در سوريه پس داده، اولين تجهيزات جنگي‌اي هستند که به ذهن خطور مي‌کنند. اين جت‌هاي نسل چهارم، که اولين بار در مارس ۲۰۱۴ مورد بهره‌برداري قرار گرفتند قرار است جايگزين سوخو ۲۴ شوند.

در گزارش نشنال‌اينترست اشاره شده سوخو ۳۴ بر خلاف جنگنده‌هاي اف ۱۶ ترکيه، قابليت حمل سلاح‌ها و سوخت بيشتر دارند. روسيه در حال حاضر ۸۰ سوخو ۳۴ دارد که حدود ۱۵ فروند از آنها در سوريه مستقر است.

سوخو ۳۴ نزديک ۴۰ ميليون دلار قيمت دارد و مي‌تواند با سرعت حداکثر ۱۲۰۰ کيلومتر در ساعت پرواز کند. حداکثر برد آن ۲۵۰۰ مايل، بدون سوخت‌گيري است.

نشنال‌اينترست مي‌نويسد در صورتي که موشک‌هاي هوا به هواي AA-۱۰ و AA-۱۲ سوخو ۳۴ را در نظر بگيريم، توان جنگي آن بيشتر معلوم مي‌شود. برد عملياتي موشک‌هاي AA-۱۲ بر روي سوخو ۳۴ برابر با ۶۸ مايل است، در حالي که موشک‌هاي AIM-۱۲۰ AMRAAM جنگنده‌هاي ترکيه، ۳۰ مايل بُرد دارند.

جمرهاي (نوفه‌ساز) زمين‌پايه کراسوکا-۴
سکوي اخلالگر «کراسوکا - ۴» آخرين نسخه سامانه جنگ الکترونيکي است که از سال ۲۰۱۴ عملياتي شده است. اين سامانه براي ايجاد اخلال در رادارهاي زميني و رادارهاي هوايي از جمله واحدهاي «آواکس» طراحي شده است.

برد عملياتي اين نوفه‌سازها ۱۹۰ مايل است و قابليت اخلال دائمي دستگاه راديو - الکترونيک را دارد. گفته مي‌شود نيروهاي روسي متسقر در سوريه يک جمر کراسوکا ۴ دارند. به نوشته نشنال‌اينترست، اين سامانه‌ها مي‌توانند هواپيماهاي نيروهاي هوايي ترکيه را «کور کنند» و با دشوار کردن ترسيم نقشه هوايي از شرق درياي مديترانه و سوريه براي آنها عمليات در برابر روس‌ها را تضعيف کند.

ناوهاي کلاس اسلاوا
اين کروزرها به ۱۶ موشک ضد ناو «بازالت P-۵۰۰»،ب ۶۴ سامانه دفاع موشکي اس - ۳۰۰ و دو موشک زمين به هواي کوتاه برد OSA-M رادارهاي سه بعداي جستجو و رصد مجهز هستند.
 
کلمات کلیدی : سوخو، روسیه، سوریه+ترکیه
 
احسان
۱۳۹۴-۰۹-۰۷ ۱۶:۴۷:۲۸
اگه کاری از دستشون بر می آمد تا حالا انجام داده بودند.شهامت ترکیه قابل تحسین هست که کوچکترین تعرض به مرزهایش رو تحمل نمیکنه و حقش هم هست. (3353233) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.