نظر منتشر شده
۱۱۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 383720
چرا تحصیلکردگان دانشگاه‌های ایران بیکار می‌مانند؟
بخش اقتصادی الف، ۳۱ مرداد ۹۵
تاریخ انتشار : يکشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۸:۳۳
معضل بیکاری اکنون به یکی از اصلی ترین مشکلات جوانان و خانواده های آنان بدل شده است به طوری که شاید بتوان گفت دغدغه اصلی جوانان وخصوصا فارغ التحصیلان دانشگاهی داشتن شغلی ثابت و مرتبط و حتی غیرمرتبط با رشته تخصصی شان است.

متاسفانه عدم اشتغال نیروی انسانی متخصص در جامعه، خود به معظلی اساسی برای کشور تبدیل شده است و بیکاری در بین این قشر طی سالهای اخیر شاید به نامطلوب ترین وضعیت خود رسیده باشد.

اشتغال یکی از اساسی ترین نیازهای جوانان است به طوری که با وجود معضل اشتغال شاهد به وجود آمدن مشکلات دیگری در جامعه خواهیم بود که نمونه آن عدم ازدواج و تشکیل خانواده در جوانان، مشکلات اخلاقی و رفتاری، طلاق ، افسردگی و ... است بنابراین اشتغال نقشی اساسی در زندگی یک فرد ایفا می کند و این معضل زمانی بیشتر آزار دهنده می شود که افراد تحصیل کرده و متخصص را درگیر می کند ، چیزی که اکنون شاهد آن هستیم.

به نظر شما علت اصلی بیکاری فارغ التصیلان دانشگاه های ایران چیست؟
 
کلمات کلیدی : بیکاری+فارغ التحصیلان+بیکار
 
Romania
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۸:۳۷:۵۳
دلیل اصلی بیکاری تحصیل کردها این است که افراد و مسولین تحصیل نکرده چندین شغل دارند که حتی توانایی انجام یک شغل هم ندارند. (3895432) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۲۱:۴۶:۴۵
دلیل این است خود درس خواندن اغلب برای بیکار نبودن است نه یادگیری مهارت .. (3895676) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۲۲:۴۰:۰۸
سهمیه های نا عادلانه برای افراد (3895726) (alef-3)
 
میلاد حمیدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۱۱:۲۳:۴۱
به سه دلیل: دلیل اول این است که به جوانان تنها راه پیشرفت تحصیل معرفی شده است در حالی که کسب و کار موفق و خدمت به کشور فقط از راه تحصیل میسر نیست و هزاران راه درست و موفق دیگر وجود دارد که متاسفانه در دوره راهنمایی و متوسطه به آنها آموزش داده نشده است دلیل دوم ازدیاد نسل سرسام آور در دهه شصت و اوایل دهه هفتاد که باعث شده رشد جمعیت جلوتر از روند توسعه در کشور باشد دلیل سوم سوء مدیریت و انتساب افراد نامناسب در پست های مهم و کلیدی که سبب شده امکانات زیادی از کشور تاراج شده و بخش زیادی از آنها هدر رود و یا در جای نادرستی خرج شود که همه اینها سبب شده اوضای اقتصادی نابسامان و جوانان سرگردان داشته باشیم... (3896580) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۸:۴۰:۵۶
مگر غیر تحصیلکرده هایمان کار دارن؟

باز خوبه رفتن دانشگاه وگرنه هم حسرن دانشگاه به دلشون میموند هم الان یک دیپلمه یا تکنسین بیکار بودند (3895436) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۲۱:۳۶:۳۲
خوب قرار بود تحصیلات فرد را برای کار آماده کنه، اگر یک نفر تحصیلات نداره که خوب دیگه سوال بی معنی است (3895660) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۸:۴۴:۲۳
بيكاري دو دليل عمده دارد ،
اولي مرتبط نبودن آموزش آكادميك با فضا و نياز بازار است ، فكر نمي كنم به جز پزشكي ، در رشته ديگري شاهد به روز شدن دورس باشيم ، اين در رشته هايي مثل كامپيوتر فاجعه بارتر است و دانشجويان مجبور هستند پس از پايان تحصيل ، دوباره به كلاس هاي آزاد بروند براي كسب دانش مورد نياز و در كل مدرك دانشگاهي كمترين ارزش فني ندارد ،

دليل دوم ، تعطيلي واحدهاي توليدي است ، وقتي كار نيست ، بيكاري هم افزيش پيدا مي كند ، درحالي كه به واسطه افزايش جمعيت جوانان در ده سال اخير ، بايد شاهد چند برابر شذن واحدهاي توليديد مي شديم ، شاهد تعطيلي همان صنايع قديمي هستيم كه با فرسوده شدن دستگاهها و واردات بي رويه مجبور به تعطيلي هستند ، (3895440) (alef-13)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۰۵:۳۹:۲۱
مشکل به روز نشدن دروس نیست، مشکل به روز نشدن واحدهای تولیدی و خدماتیه که دارن کار رو به همون سبک عهد قاجار انجام میدن (3896039) (alef-3)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۸:۴۷:۲۹
جوابش ساده است: به علت اینکه درسهائیکه در دانشگاهها ارائه می شود اصلا بدرد صنعت نمیخوره و کاربردی نیست به عبارتی دانشگاه ارتباطش با صنعت خیلی ضعیف است. (3895445) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۲۲:۲۹:۱۶
صنعتی هم مگه هست؟؟؟؟ من با دانشجو دکتری برقم با 5 سال سابقه کار صنعتی ... نه کار دولتی دارم نه آزاد چه کنم؟؟؟؟
مشکل مملکت اینه صنعتی نداره اون صنایعی هم که بودن واقعا همه دولتی و وابسته به نفتن.... صنایع به اصطلاح خصوصی نیز پیمانکار دولتن... خیلی از شرکتایی هم که ادعا میکنن تولید کننده هستن منتاژکارن و نیاز به مهندس ندارن کارگر میخوان همین (3895715) (alef-3)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۰۵:۴۳:۱۰
صنعت به روز نشده شاید (3896040) (alef-3)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۰۵:۵۳:۲۰
یکی از دلایلش به نظر من اینه که ایران نیازی به بالا بردن کیفیت و کاهش هزینه نداره. چون هر کاری انجام بشه، پول نفت میاد و تقسیم میشه و البته گمرکات بسته س. مثال میزنم، وقتی مردم مجبورن پراید بخرن، پس شرکت سایپا نیازی نداره از تحصیل کرده ها برای رشد کیفیت پراید استفاده کنه. ما تو ایران زیاد کارخونه نداریم، فقط کارگاه های بزرگی داریم که هنوز کار رو به سبک پدربزرگامون انجام میدن و کسی حاضر به پیاده سازی روشهای علمی و به روز برای بهبودشون نیست، چون رقابتی نیست. گواه این ادعا هم اینه که هروقت محصولی وارد شد، تولید داخلی نابود شد (3896041) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۰۸:۱۸:۴۰
شما یک دلیل برای حرفت بیار (3896188) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۲ ۱۱:۵۱:۰۰
دلیل:
1- آموزشگاه های کامپیوتر دوره های به روز تر و پر کار تری را نسبت به دانشگاه ها ارائه می دهند

2- لیسانس زبان انگلیسی بلد نیست انگلیسی مکالمه کنه، اما دانش آموخته آموزشگاه که آیلتس گرفته می تونه. یعنی مدرک آیلتس به مدرک لیسانس می ارزه (3898821) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۸:۴۷:۵۸
چون پارتی ندارن تو دولت استخدام بشن (3895446) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۰۹:۳۶:۰۲
يعني همه كارمند دولت باشند???? (3896353) (alef-3)
 
امیررضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۱۱:۵۷:۴۴
مگه همه باید توی دولت استخدام بشیم؟؟؟ (3896668) (alef-3)
 
رر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۸:۴۸:۳۰
طرف الفبا رو نمیتونه بگه فوق لیسانس داره (3895448) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۲۲:۴۰:۵۸
چون هیچ کس در این مملکت نمیخواد
1) اساتید دانشگاه فقط فکر مقاله ن که ارتقا بگیرن که حقوقشون بره بالا---> طبیعتا افرادی که چیزی از صنعت بلد نیستن استاد شدن نمیتونن چیزی از صنعت یاد بدن
2) اصلا صنعتی تو کشور نداریم... فقط صنعتمون منتاژه (3895727) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۲۲:۴۵:۱۸
طرف بی‌سواده، مدرک می‌گیره و مدیر ارشد می‌شه.
طرف سواد داره، بدون هیچ سهمیه‌ای. فقط اهل زد و بند و ... نیست. بیکار. حتی بیش از 20سال. مهمان سفره‌ی پدری! (3895731) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۰۵:۰۴:۳۲
حرفت اشتباهه. دقیقا همین رویکرد "حفظیات" باعث افت سواد در کشور ما شده. اشتباهی بهت مثبت دادم! ضمنا دونستن الفبا برای یک فوق لیسانس مکانیک چه فایده ای داره! (3896031) (alef-3)
 
پیمان
Germany
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۸:۴۸:۵۳
تموم مشکلات و نارسایی مدیریتی مملکت که من قبول دارم در یک طرف اما ما خودمون باید بخوایم این وضعیت رو عوض کنیم واقعا باید تلاش کنیم چون بعید میدوننم سیستم و حکومت و دولت (اونطرف) کاری بخواد بکنه و با وضعیتی که داره کاری اصلا ازش بربیاد.

ما باید خودمون شروع کنیم به از کارهای کوچک شروع کردن تا خورد خورد بهش شاخ و برگ بدیم و بزرگش کنیم. (3895449) (alef-13)
 
سورنا
Romania
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۸:۵۱:۲۳
قطعا یکی از مهمترین علل این وضعیت تعداد بسیار زیاد فارغ التحصیلان نسبت به نیاز کشور است. گسترش بیش از حد آموزش عالی دولتی و خصوصی و رشد قارچ گونه انواع و اقسام دانشگاهها . و روشهای مختلف پذیرش دانشجو اعم از روزانه. شبانه. پردیس. پیام.نور. حضوری. غیرحضوری. علمی کاربردی. آزاد. و پذیرش بی حساب و.کتاب دانشحو بدون توجه به اینکه آیا اساسا کشور نیاز به این همه لییانسه و فو ق لیسانسه دارد یا خیر؟؟ علت اصلی بیکاری فارغ التحصیلان است. در واقع ما بدون هیچ ضابطه ای کالایی را که فی المثل در سال صد تا نیاز داریم بصورت انبوه داریم سالانه هزار تا تولید میکنیم و بعد می پرسیم "به نظر شما چرا نهصد تا از این.کالاها بی استفاده مانده؟" (3895451) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۸:۵۵:۲۲
بی سوادی و عدم تناسب عرضه ( خروجی دانشگاه ها ) با تقاضا (بازارکار) (3895454) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۰۹:۳۷:۱۱
اونوقت آموزش و پرورش سيستم هدايت تحصيلي را برقرار ميكند .اوليا بچه ها ناراحتند. (3896354) (alef-3)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۹:۰۰:۴۴
اگر فارغ التحصیل حوزه ها و پیرمردها بگذارند خیلی از این جونا کار میتونن پیدا کنند.شما ببین حوزویان در مشاغل مشاوره و معلمی و هر چه نامربوطه حضور دارند مثل وزارت نفت و صنایع و ...... (3895462) (alef-13)
 
فوق لیسانس مکانیک - مسافر کش
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۹:۰۱:۲۳
آینده شغلی تحصیلکردان کشور کاملا تاریک و مبهم است (3895463) (alef-13)
 
کماسی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۹:۰۲:۵۶
از این به بعد هیچکس نباید درس بخونه برای آینده شغلی خودش.
تحصیل فقط برای اسم و رسم است (3895464) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۹:۰۴:۲۴
تا 5 سال دیگه میزان بیکاری در بین جوانان تحصیلکرده به حدود 85 % خواهد رسید (3895466) (alef-13)
 
م
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۲۰:۱۵:۵۹
تعداد دانشگاه های ایران 80 میلیونی 200 تا از دانشگاه های چین با حدود یک ونیم میلیارد جمعیت بیشتر است. به فرض که کیفیت آموزش در این دانشگاه هها خوب باشد، تعداد صنایع کشور چقدر است؟ و این صنایع چقدر پیشرفته اند؟ برای این صنایع پیر، سواد تکنسین هم کافی است. (3897770) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۹:۰۵:۴۳
آقایون مسئول پاسخ دهند ! (3895468) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۹:۰۵:۵۲
من خودم جوونم و بیکار..ولی خدایی این رو هم بگم که اینکه فقط بگیم تقصیر دولت و این حرفا درست نیست خود جوونا هم مقصر هستن تا حدودی...جونه این دوره زمونه فقط دنبال پشت میز نشینیه و حقوق بالاست از همون اول...جوون امروزی آدمی نیست که بره یه جایی واسه کار و غرور شکسته بشه...از طرفی دولت هم خیلی مقصر ، داره بزور به همه مدرک میده، مدرک بدون مهارت هیچ فایده نداره... (3895469) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۱۱:۰۷:۰۸
وقتی در بخش خصوصی برای ضعیف تر ها (از نظر اقتصادی مالی) هیچ تضمینی وجود نداره همه به دنبال گرفتن حقوق از پول نفت هستن و این طبیعیه. وقتی خصوصی سازی فقط به صورت فرمالیته باشه همینه عزیز من. بنده متخصص ICT هستم متخصص واقعی نه کاریکاتور ولی چه کاری میتونم بکنم جز تدریس؟ وقتی نامرتبط ها در صنعت ارتباطات حضور دارند جایی برای امثال من نیست. دیگه فقط باید یه پولی جور کرد و رفت راهی نمونده. (3896547) (alef-3)
 
United Kingdom
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۹:۰۶:۴۲
بخاطر اینکه کار بلد نیستن , صفر کیلومتر بدون هیچ هنر و مهارتی از دانشگاه میان بیرون و دانشگاه تنها چیزی که بهشون داده ادعا هستش و از اول می خوان اربابی بکنن (3895470) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۹:۰۷:۵۰
بگید چرا 70 % مردم بیکارند .
نگید چرا تحصیلکرده ها بیکارند (3895472) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۹:۰۸:۲۷
تعداد دانشگاهها در ایران زیاد و کیفیت بسیار پایین است مسلما یک لیسانس ممکن است بک شغل غیر مرتبط با رشته تحصیلی خویش را بپذیرد ولی برای دکتری با هرینه انجام گرفته مفهوم ندارد در نتیجه باید ظرفیت پذیرش دکتری را حتما کم کرد البته متاسفانه وزارت علوم نیز توجهی به کیفیت ندارد. (3895474) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۲۱:۳۹:۲۱
خودت دکتری گرفتی، نگرانی، می خوای انحصار راه بندازی؟ تازه مردم می روند بیرون دکتری می گیرند، کاری نداره که. (3895663) (alef-3)
 
محبی / قم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۹:۰۹:۴۴
سونامی بیکاری در بین جوانان ( تحصیلکرده - و غیر تحصیلکرده ) در راه است .
مسئولان نظام متوجه باشند (3895476) (alef-13)
 
مسلم
Romania
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۹:۰۹:۴۹
جا بسی تعجب از این سوال هست یعنی واقعا نمی دانید بی تدبیری مدیران و مسئولین علت همه این مسائل هست و اگه این طور نیست چرا برخی کشورها با وجود منابع اندک و وسعت کم به مراتب کمتر از ایران بیکار دارند؟ (3895477) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۰۹:۴۸:۰۴
تو يك آمريكايي نشان من ئبده كه تا 35 سالگي پيش پدر و مادرش زندگي كنه؟ يك اروپايي نشون من بده كه در زمان دانشجويي تو رستوران و كافي شاپ كار نكنه؟ اونوقت خانواده ايراني تعا ابد به فرزندانش سرويس ميده خوب معلومه دنبال كار نميرن و كار براشون عار ميشه (3896376) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۹:۱۰:۳۵
علتش بی کیفیتی دانشگاههای ایران و همچنین عدم تناسب آموخته ها با نیازهای بازار کار است .
ما در واقع باید به فلسفه ایجاد دانشگاه بپردازیم . جایی که مخل تحقیق و پژوهش است و نه کار آموزی و فرار از سربازی! .
حالا ما همین موسسه را که طبق نیازهای کشورهای غربی شکل گرفته آورده ایم گذاشته ایم در ایران با نیازهایی متفاوت . و همان را به بهانه کمبود بودجه نصفه و نیمه اجرا کردیم وفقط قسمت راحتش یعنی ساختمان سازیش را خوب انجام دادیم . (3895478) (alef-13)
 
مرزبان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۹:۱۲:۲۰
ما تحصیل کرده داریم ولی متخصص نیستند بارها دیدم جوانی که مدرک تحصیلی داره ولی در اون رشته هیچ تجربه کاری نداره (3895481) (alef-3)
 
رتبه سه رقمی کنکور
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۹:۱۳:۰۴
قبلا فقط مغزها فرار میکردند الان دیگه مغز و غیر مغز نداره (3895482) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۹:۱۶:۲۱
علت اصلی این موضوع برمیگرده به اینکه یک عده که توان اشتغال ندارن از بیکاری تا مقطع دکتذی میخونن و هیات علمی میشن به عبارت دیگر جمع کثیری از اساتیت جز تدریس کاری بلد نیستن و دستپروردشون همینی میشه که میبینین (3895487) (alef-3)
 
لیسانس کارگر خدماتی شرکت خصوصی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۹:۱۷:۲۷
پیمانکاران شهرداری تهران جهت تامین پرسنل اغلب از برادران افاغنه بهره میگیرند .
شهرداری تهران نیز بی خیال موضوع است .
با وجود تحصیلکردگان داخلی بیکار چرا باید از وجود برادران افاغنه بهره برد ؟ (3895488) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۵ ۱۹:۵۵:۳۳
دوست عزیز من هم موافق حضور افاغنه در ایران نیستم. اما مگر تحصیل کردگان ما حاضرند کارهای سطح پایینی که این افاغنه به خوبی و بدون نق انجام می دهند را انجام دهند؟ حتی دیپلمه های ما انجام نمی دهند. (3904839) (alef-11)
 
k
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۹:۲۲:۲۶
مگر قرار است دانشگاه برای کسی کار درست کند ؟در همه ممالک دانشجو نگاه می کند به بازار کار و بر طبق آن رشته انتخاب می کند .در اینجا دانشگاه فقط محلی برای فرار از سربازی یا طفره رفتن از ورود به زندگی فعال اجتماعی است . (3895495) (alef-3)
 
عادل
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۹:۳۴:۴۸
ویران بودن اقتصاد ایران.همین (3895509) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۹:۳۵:۰۸
این مشکل برمیگرده به دوران دبیرستان و انتخاب رشته که دانش آموزان رو به سمت رشته های نظری سوق میدن و پس از 4 سال با یه عالمه محفوظات به درد نخور راهی دانشگاه میکنن تا مجددا بر حجم محفوظاتشون افزوده بشه....بهتر نیست از همون ابتدا به دنبال حرفه آموزی به دانش آموزان باشیم تا دانششون رو عملیاتی کنند (3895510) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۹:۳۵:۳۷
رکود
قاچاق
عدم توجه به تولیدات داخل (3895511) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۹:۴۰:۵۵
رشته های منقرض، دانشگاه های کیلویی! (3895522) (alef-3)
 
محمد
Germany
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۹:۴۴:۴۸
یکی از علل اصلی عدم سرمایه گذاری دولت ها در دهه اخیر در بخش های مختلف اقتصادی است که ناشی از عدم مدیریت مناسب و تحریم ها و فساد مالی است. (3895525) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۹:۴۵:۵۰
سطح پایین سواد (3895526) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۹:۴۸:۱۸
چون دانشگاه هیچ یاد نمی دهند. چیزهای هم که یاد می دهند تاریخ مصرف انها گذشته است و به روز نیست و در بازار کاربردی ندارد
کلا چرت و پرت آموزش می دهند (3895529) (alef-3)
 
یوسف
United States
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۹:۵۲:۵۳
آموزش غیر کاربردی (3895538) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۲۰:۰۶:۲۴
تحریم ها مهم ترین عامل بیکاری متخصصان رشته های فنی است. این رو با اطمینان بالا میگم. (3895557) (alef-13)
 
حسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۲۰:۰۶:۵۲
با سلام
من کارشناسی ارشد دارم و تو مغازه ای با برج 400 هزار تومن کار می کنم...تمام فشار های اقتصادی.خانوادگی.دینی.ورزشی و ...رو دوشمه و صورتمو با سیلی سرخ میکنم...تو جامعه و اداره ها می بینم که هیچ چیز سر جاش نیست...مبنای همه ی امور پول شده..ارزش فقط و فقط و تکرار میکنم فقط پول شده..ما مردم به هیچ چیز رحم نمی کنیم...خود من بارها مورد تمسخر قرار گرفتم که اون همه درس و شاگردی فلانی!!انگار کار کردن و زحمت کشیدن واسه ما درس خونا عاره!!
و اما دلایل...
1- برنامه ریزی تحصیلی کشور بر مبنای نیاز کشور به فلان نیروی متخصص نبوده..فقط و فقط دانشگاه ها انباشته از جوانانی شد که به آن ها گفته شد درس بخوانید..
2- برای خیل عظیم فارغ اتحصیلان هیچ گونه برنامه ریزی شغلی نشده است...مگر گرفتن آمار دانشجوی فلان رشته در فلان سال و برنامه ریزی برای شغل آن ها از مثلا 5 سال قبل چه قدر هوش مدیریتی می خواسته است؟
3- کشور در حال توسعه به نیروی تکنسین نیاز دارد و نه به جوانان تحصیلکرده ی بی هنر...ما که بچه بودیم...آیا یک مدیر ...فقط یک مدیر نبود بگه بابا..کشور به کارگر متخصص(تکنیسین) نیاز داره..چرا این همه جوانو دارید به بیراهه ی مدرک گرایی راهنمایی میکنید؟
4- چرا آقایانی که روزگاری همه کاره بودند حالا اعتراف نمی کنند...چرا حالا همه ی مسئولین داد می زنند آقا کار نیست...کار نیست..(به عنوان مثال حاج آقای قرائتی عزیز)..چرا چونان رهبر عزیزمان بیان نمی کنند که شرمندگی جوان بیکار و دست خالی شرمندگی ما هم هست؟
5-در تمام ادارات...تمام مکان های دولتی...شایسته سالاری مرده است..هنوز هم با توجه به اوضاع نا مناسب کشورمان برای بیکاران متخصص جا هست..اما لابی بازی و فساد اداری و خاندان اشتغالی کور سوی امید را از بین برده است.
6-اکثر کار های بزرگ به آدم های کوچک و کار های کوچک به آدم های ذره بینی سپرده شده است...این چه سوالی است که چرا دانش آموخته ها بیکارند؟...همه ی ما می دانیم که چرا کشور اینگونه شده است و همه خاموشیم...اظهر من الشمس بر همگان است..
7-با تمام وجود به خیل عظیم بیکار عرض کنم که بیایید همه با هم کار کنیم...مدرک و ادعا و حرف مردم را بندازیم دور...کار...کار ...کار...هر چند که شغل هایمان کاذب باشد و حقوق اندک...خودمان با خودمان صادق باشیم.
8-درد ما جوانان سی ساله ی بیکار را با قانون گرایی درمان کنید...اختلاس های دولت قبل و فیش های نجومی نمکی بر زخم ما زخم خورده های مدیران سفارشی است.. اکنون وجدان های ما خاموش است...بیدارشان کنید... (3895559) (alef-13)
 
Belgium
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۲۳:۰۹:۱۷
هیچ یک از مسئولین برای این بچه ها که در ابتدای راه بودند برنامه ای نداشت و فکری نداشت و فقط کارهایشان روزمرگی بود. این وضع نبود عجیب بود. (3895760) (alef-3)
 
دانشجو
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۲۰:۱۰:۴۴
به نظر بنده دلیل عمده اینهاست:
1-رشد قارچ گونه دانشگاه در بعد کمیت و قابلیت کیفی خیلی نازل که باعث شده تعداد زیادی مدرک به دست پر توقع در کشور به وجود بیاد که در این فضا افرادی هم که از قابلیت خوبی برخوردار هستند قربانی شوند.
2-عدم ایجاد اشتغال در کشور
3-عدم توزیع دانشجویان در رشته های مختلف به طوری که در رشته هایی تعداد فارغ التحصیلان بسیار بالاست در حالی که بازار کار اصلا به این تعداد نیرو در این رشته ها نیاز ندارد.
4-عدم تربیت تکنسین به طوری که در ایران اکثر دانشگاه ها به تربیت نیروی کارشناس مبادرت می کنند در حالی که نیاز بازار کار به تکنسین است.

پ.ن1: داشتم دفتر چه انتخاب رشته امسال رو نگاه می کردم دیدم دانشگاه های دولتی در مناطق دور افتاده کشور(اسم نمی برم ولی جاهای بسیار کم برخوردار) که طبیعتا کادر اموزشی مطلوبی هم ندارن بسیار بیشتر از دانشگاه های سطح یک کشور مثل شریف و امیر کبیر, علم و صنعت و ..... دانشجو در رشته مهندسی برق پذیرش می کنند به نظر نمیرسه طرحی برای جلوگیری از این کار غلط وجود نداره.(حالا اینها دولتی ها یعنی روزانه و شبانه ها هستند غیر انتفاعی و پیام نور بماند)
پ.ن2: اقایون اعلام می کنند که ما از کشور های صنعتی و پیشرفته هم بیشتر دانشجو داریم و این رو به عنوان موفقیت برا خودشون به حساب میارن ولی ایا این دوستان اشاره می کنند که سطح کیفی اموزش این دانشجویان از زمین تا اسمون با اون کشور ها تفاوت داره مطمئنا این که یه ساختمون اجاره کنی و یه عده ادم بریزی توش و پول در بیاری بدون اینکه چیزی بهشون یاد بدی موفقیت نیست نمی دونم تا کی می خوایم اینطور سرمونو بکنیم زیر برف یا بهتر بگم دروغ بگیم. (3895564) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۲۰:۱۸:۰۳
مساله اینجاست که استاد دانشگاه خودش کاری را به غیر از درس خوندن بلد نبوده برای همین هم ادامه داده استاد شده. یعنی یک سری افراد که توانمندی های در حوزه کار نداشتند رفتند پناه بردند به مسایل نظری تا ضعفهای خودشون رو فراموش کنند و بپوشانند، بعد دکتری گرفتند
.حالا نباید انتظار داشت که دانش اموخته های انها مهارتی برای کسب و کار بلد باشند. (3895572) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۲۱:۴۴:۳۴
ما یک استاد داشتیم سر کلاس همین حرف رو زد. گفت علی دایی یک هنری داشت، دانشگاه رو ول کرد رفت، فلانی یک هنر دیگه داشت رفت، من هیچ هنری نداشتم موندم، شدم استاد. بعد از چند سال خود استاد هم رفت! (3895672) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۰۹:۲۹:۰۲
شما همون صب برو سر ساختمون ظهرم آبگوشتت رو بزن، من نمی دونم چه لزومی به اظهار نظر در ر مسئله ای هست، چرا کشورهای پیشرفته شدن پیشرفته؟ چون امثال شما با این طرز تفکر کاری جز فراری دادن نخبه های علمی کشور نداشته و ندارید، اما اونها می دونن پیشرفت در گرو علم و علم در گرو نخبه، لطفا لطفا لطفا در مورد چیزی که سر رشته ندارید نظر ندید. (3896330) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۱۱:۰۸:۴۷
اون هایی که مهارت کسب و کار دارند چی؟ خود من یک نمونشم. این ها حرف ها همه کشکه شما یه نهاد بگو استخدام کنه بر اساس شایستگی! (3896551) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۱۷:۱۶:۴۱
آفرین

باید برای تدریس در دانشگاهها از با تجربگان صنعت بهره برد (3897502) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۵ ۲۰:۱۴:۱۵
دوستان به عنوان یک استاد دانشگاه قبول دارم که ما استادان با صنعت فاصله داریم اما این به دلیل عدم نیاز صنعت سنتی و وارداتی ما به اساتیداست. در ضمن در دانشگاه باید مبانی تئوری گفته شود و نیز قدرت تفکر به دانشجو آموخته شود و بعد فوتهای کوزه گری را خود مهندس در صنعت طی چند ماه یاد می گیرد. (3904877) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۲۰:۳۴:۳۶
چون دانشگاه های ما در توهم روشنفکری هستند (3895596) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۲۰:۴۰:۳۴
سلام، بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی در ایران فقط یک دلیل ندارد، اما یکی از مهمترین دلایلش این است که جامعۀ ایران واقعاً به این همه تحصیلکرده نیاز ندارد. بیش از نیمی از دانشگاههای ایران برای پاسخ نیاز جامعه به افراد تحصیلکرده تاسیس نشدند بلکه برای سرکار رفتن عده ای به عنوان عضو هیات علمی و رئیس و معاون شدن یک عدۀ دیگر به راه افتادند، آن هم بدون اینکه حداقل امکانات لازم برای دانشگاه بودن را داشته باشند و بدون اینکه اعضای هیات علمی آنها لیاقت شغلشان را داشته باشند. وزیران علوم هم بارها و بارها اعلام کردند که وقتی جوانان خودشان داوطلب تحصیل هستند ما برایشان زمینه را فراهم می کنیم، اشتغال آنها ربطی به ما ندارد. فارغ التحصیلی که پول بدهد و از دانشگاههای بی کیفیت مدرک بگیرد حتی اگرکاری هم باشد از عهدۀ انجامش بر نمی آید چون به جای آنکه در دانشگاهی با امکانات و تجهیزات کافی از استادان واقعی چیزی یاد گرفته باشد وقتش را زیر دست استادنماها تلف کرده است. (3895601) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۱۷:۱۵:۲۸
اتفاقا تحصیلکردگان ایران کم هستند. هر چند به ظاهر زیادند. این کشور اگه بتونه پتانسیل های خودش رو فعال کنه می تونه 10 برابر این مهندس داشته باشه (3897496) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۲۰:۴۴:۴۷
کسانی که کار وشغل برایشان آماده س اونم نه یکی و دوتا بلکه چندتا چندتا ،اونایی هم که پارتی دارن ،خوب برای بقیه چی میمونه، خدا رو شکر دارم از بدبختی(بیکاری) میمیرم، (3895605) (alef-13)
 
احسان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۲۰:۴۵:۱۱
۱-کوتاهی و ناکارامدی دولت که نمی‌تواند شرایط اشتغال را برای جوانان فراهم کند.
۲-اشتباه جوانان در روی آوری به دانشگاه برای کار در صورتی که دانشگاه محل پژوهش است و در دانشگاه کسی کار یاد نمی‌گیرد. (3895607) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۲۱:۴۲:۱۷
پژوهش؟؟؟ پژوهش برای چی؟ کدوم فایده پژوهشی دانشگاه های ما برای کشور داشتند؟ (3895667) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۲۰:۵۴:۲۵
چون پولی که باید صرف ساخت کارخانه ها و عمران و سازندگی بشه و جوانان نخبه و تحصیل کرده رو ببره سر کار، بخشیش در غالب کارانه های نجومی میره تو جیب چند هزار پزشک که همینجوریش هم کلی پولدارن. یکی از دلایلش اینه. (3895620) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۱۴:۴۸:۴۵
وزارت بهداشت بودجه عمران و اشتغال کشور را بلعید. (3897169) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۲۲:۰۲:۱۶
برای اینکه تعداد دانشگاه های ما از کشورهای پیشرفته و صنعتی بیشتره. ما از کشور چین با این همه جمعیت تعداد دانشگاه های بیشتری داریم (3895693) (alef-3)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۲۲:۰۹:۲۰
بهتره بپرسید که کارآفرینان کجا هستند . کارآفرینان هم برای خلاقیت نیاز به فضای باز برای نفس کشیدن دارند ، نیاز به فضای شفاف اقتصادی دارند ، نیاز به دسترسی به بازار مالی دارند ، نیاز به رقابت سالم دارند ، نیاز به امنیت اجتماعی دارند و مهمتر از همه نیاز به امید و آینده ای روشن دارند. حالا خودتان قضاوت کنید که کدام یک از اینها فراهم است . (3895697) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۲ ۱۵:۰۷:۵۳
آقا این نظر آقای علی بسیار درست بود. ایکاش همه به این موضوعاتی که ایشون گفتن فکر کنن شاید به مسئولین هم سرایت کنه (3899224) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۲۲:۲۳:۱۶
بنده تحصیل کرده رشته کامپیوتر هستم بعد خدمت به دلیل تخصصم تو رشته ام زود پیشنهاد کار به من شد. متأسفانه یکی از مشکلات جدی تحصیل کرده های ما عدم آشنایی حتی در پایین ترین سطح از علوم تحصیلی شون هست. بنده معتقدم متمعنا برای یه جوان متخصص حتماً کار هست شک نکنید. یکمی هم ما جوون ها منتظر کار هستیم، عادت کردیم به یه کار آماده پشت میزی! (3895710) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۲۳:۰۴:۴۸
وجود بیش از اندازه دانشگاه و فارغ التحصیل با کیفیت پایین که عرصه را برای با کیفیت ها هم تنگ می کند.
عدم کارایی آموزش ها و ضعف هیئت علمی دانشگاه ها و... (3895755) (alef-3)
 
United States
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۲۳:۰۷:۴۶
مدیران ناتوانی که درطول این سه دهه ریشه های علم وعالم راخشکاندند. (3895758) (alef-3)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۲۳:۱۵:۲۴
یه مگاه به دبی و عمان بندازید. نه دانشگاه درست و حسابی دارن نه ادعای داشتن علامه در هر رشته. ولی ببینید چطور مردمش در رفاه و آرامش زندگی می کنند! (3895768) (alef-3)
 
محسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۲۳:۱۶:۰۶
اگه پول یکی از این اختلاس های بزرگ کارخانه میساختند مشکل بیکاری حل میشد (3895769) (alef-3)
 
ابوالقاسم شربیانی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۰۱:۳۲:۱۷
1- بیسوادی و یا کم سوادی اساتید
2-فارغ التحضیلان فاقد هرگونه مهارت هستند
3-بازار کسب و کار الوده به انواع رانت و کلاهبرداری است.
4-جامعه برای کار کردن تقدس قائل نیست. (3895946) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۰۱:۵۵:۲۳
رییس اداره کار شهرمون بهم گفت دنبال رابطه و پارتی بگرد ... (3895966) (alef-3)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۰۲:۴۸:۳۸
به نظر من دلیلش:
1- فساد شدید اقتصادی (قاچاق-رشوه...)
2-تحریم های اقتصادی
3-مدیریت ناکارامد (مثل هدر دادن پول مملکت برای طرح هایی مثل مسکن مهر)
4-باند بازی (3896006) (alef-11)
 
احسان
Germany
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۰۴:۰۹:۳۷
دلیلش عدم توجه به صبحتهای مقام معظم رهبری در مورد اقتصاد مقاومتی و واردات قارچ گونه محصولات خارجی است (3896025) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۰۷:۳۸:۴۰
برعکس رشته های دیگر درپزشکی بخاطر وجودمافیا ازورود اکثر متقاضیان جلوگیری میشه وکمبود شدید پزشک بخصوص درشهرستانها ایجادکردند (3896114) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۲ ۱۵:۱۳:۲۶
کمبود پزشک در شهرستان به خاطر تجمع پزشک در شهرهای بزرگ و با امکانات هست. در برخی از شهرهای کوچیک حتی ابزار کاری یک متخصص (مثل ام-آر-ای و سی تی اسکن برای متخخصص مغز و اعصب) وجود نداره. (3899243) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۰۸:۰۰:۵۸
میگم خوب شد زود به مشکل پی بردید نگذاشتید بیکاری فارغ التحصیلان به زخمی کهنه تبدیل بشه
دستتون درد نکنه (3896158) (alef-3)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۰۸:۱۳:۵۸
بیکار نمی مانند زیرا آنهایی که واقعا با سوادند جذب کشورهای صنعتی می شوند بقیه هم که کار بدست شوند همین وضعی که می بینید را ایجاد می کنند. (3896178) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۰۸:۵۹:۱۲
دیگه برای سرمایه گذاری وایجاد اشتغال پولی باقی نمونده چون هرچی درمیاد باید بدن پزشکها بعنوان کارانه و.... (3896260) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۰۹:۱۳:۱۹
تحصیل کرده ؟؟؟؟؟
آیا صرف اینکه یه نفر دانشگاه رفته واقعا از نظر دانش و طلاعات هم بالاست؟؟؟؟
متاسفانه جدیدا دانشگاهها مثلل مدرسه شدن جالبه تو هر خیابونی یه دانشگاه علمی کاربردی هست که وقتی در مقام مقایسه قرارمیگیرن از نظر استاندارها تو هیچ رنکینگی قرار نمیگیرن یه عده هم دلشونو خوش کردن که میرن دانشگاه و هر ترم کلی پول میریزن تو جیب این موسسات
غافل از اینکه دارن مدرسه میرن (3896295) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۰۹:۱۸:۳۲
یک کلام
عدم کفایت مسئولین و عدم تخصص فارغ التحصیلان (3896307) (alef-3)
 
علیرضا
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۰۹:۲۸:۱۵
دلیل بی کاری فارغ التحصیلان رشته حقوق انحصار کانون وکلا در جذب کم وکیل است چون در این رشته حدود یکصد هزار فارغ التحصیل بی کار داریم ولی سالیانه به کمتر از سه هزار نفر اجازه اشتغال در شغل ازاد وکالت را می دهند و هیچ دلیل منطقی برای این کار جز منافع صنفی وجود ندارد (3896329) (alef-3)
 
محمد مهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۰۹:۳۹:۱۵
در سالهای اخیر کیفیت تحصیل بشدت افت کرده لذا مدرک گرایی که روزی ملاک استخدام بود کاربرد نداره و اکنون این آموخته هاست که میتونه شغل و درامد ایجاد کنه اونهم با این شرایط تحصیل هیچه (3896358) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۰۹:۴۶:۴۸
کار محدود است و همین کارهای محدود در سطح پایین به اتباع بیگانه افغانی و در سطح بالا به دختران و زنان سپرده می شود. اخیرا در دولت تدبیر و امید نیز کارها به خارجی ها سپرده می شود.
علت بیکاری همین است. (3896374) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۰۹:۵۴:۴۴
یکی از دلایل بیکاری جوانان خصوصا تحصیل کرده های با مدارک معتبر انستکه افراد فسیل شده در بخشهای مختلف را بعد از بازنشستگی به کار میگیرند و علت ان است که این افراد بیمه و غیره ندارند و ارزانتر تمام میشوند و چون تفننی کار میکنند هر لحظه به راحتی اخراج میشوند و به عبارتی اقتصادی تر هستند در حالیکه وظیفه دولت تدوین قوانینی است که به خصوص از به کارگیری متخصصین بازنشسته جلوگیری کند تا راه برای اشتعال خیل فارغ التحصیلان بیکار مختصرا باز شود. (3896397) (alef-11)
 
جوان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۰۹:۵۹:۰۵
سلام
این تیتر ها و حرف ها دوای درد جوونا نیست.
کاش ما هیچ وقت به دنیا نمی امدیم. (3896404) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۱۰:۲۵:۲۳
یکی از دلایل بی کاری بر عکس شدن هرم تحصیلی و پله پله نبودن آن است.
مثلا ابتدا در کنکور فقط کاردانی عمومی ارائه شود بعد با توجه به علاقه کارشناسی از بهترینها و همینطور تا بالاتر.اینطوری هم فشار کنکور کم می شود هم مهارتهای عملی بیشتر می شود (3896445) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۱۱:۴۵:۴۸
دلیل خیلی روشن اینکه توسعه بی حساب و کتاب دانشگاهها است که باعث شده در ایران ما 4 برابر آمریکا مهندس و دیگر تحصیل کردگان دانشگاهی داریم . حتی اگر اقتصاد ایران بر روی ریل صحیح قرار گیرد هم توانایی جذب این همه فارغ التحصیلان دانشگاهی را ندارد و مسئولان باید در جهت کاهش ظرفیت دانشگاهها به اندازه نیاز کشور بکنند. (3896633) (alef-3)
 
United Arab Emirates
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۱۳:۴۱:۰۳
دلايل اصلي:
1- ركود در اقتصاد و توليد
2- پارتي‌بازي در استخدام‌ها
3- چند شغله بودن بعضي‌ها
4- وجود نيروي كار خارجي ارزان قيمت
5- اختلافات طبقاتي و از بين رفتن روحيه كار و تلاش (ياس اجتماعي) (3896974) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۱۳:۴۴:۵۱
مهارت اموزی باید تقویت شود از مادر ها تا معلمان همه باید کودکان ونوجوانان وجوانان را تشویق به یادگیری مهارت ها کنیم (3896983) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۱۷:۰۹:۴۰
1-عدم تدبیر قوی مدیران کلان سیاسی و اقتصدای کشور در زمینه برنامه ریزی و آینده نگری اقتصادی و شغلی جامعه

2- عدم هماهنگی در سیاست و اقتصاد در سطح مدیریت کشور

3- عدم تعاون و دلسوزی کسانی که خداوند به آنان مال یا امکاناتی داده ولی برای کشور گامی خیر خواهانه بر نمی دارند که بر می گردد به فرهنگ تربیتی کشور (3897485) (alef-3)
 
محمد امین
Canada
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۲۲:۳۹:۱۳
دلیل اصلی و اساسی این مورد و سایر نابسامانی کشور فقدان مدیریت خردمن است و بس سایر موارد معلول همین کمیود است که نمی دانم این نامدیران چگونه می توانند این معضل و سایر مشکلات را حل کنند. (3897949) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۲۳:۰۳:۴۳
چون یه عده پدر بزرگ و مادر بزرگ تو سیستم چسبیدن به صندلی قدرت، و اصلا هم خیال ترک این صندلی رو ندارند. (3897996) (alef-3)
 
Slovakia
۱۳۹۵-۰۶-۰۲ ۰۰:۳۲:۲۳
پول مملکت (3898135) (alef-3)
 
حامد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۲ ۱۰:۳۰:۲۸
همه بیکارن اعم از تحصیلکرده و غیر آن
همه مردم حق کار و زندگی دارن (3898667) (alef-3)
 
یوسف
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۲ ۱۲:۱۰:۵۴
کاملا موافقم (3898863) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۲ ۱۱:۰۳:۲۲
دلیل عمده اشباع بودن بازار کار در بسیاری از رشته های تحصیلی است. یعنی دانش آ»وخته بیش از نیاز کشور داریم. وقتی بی حساب و کتاب دانشگاه تاسیس می شود و هر فردی با هر معلوماتی بالاخره مدرکی در دست دارد همین میشود. در اخبار 20:30 شیکه دو کارنامه داوطلبی را نشان میداد که تماما منفی زده بود اما باز امکان قبولی در دانشگاه را داشت. گفته میشود تعداد دانشگاههای ما چند برابر کشورهای پیشرفته است. این همه دانشگاه (البته بعضی هایشان فقط اسمی از دانشگاه دارند)، به چه درد می خورند. (3898738) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۲ ۱۱:۱۶:۰۳
چون شعبات و واحدهاي جديد دانشگاهي و افزايش ظرفيت بيشتر در راستاي ايجاد شغل و درآمدزايي بوده نه توسعه دانش
ميل افراد براي ادامه تحصيل تا حدود زيادي متاثر از مد حاكم بر جامعه بوده
اكنون فارغ التصيلاني داريم كه خود و جامعه متوقع بوده اما توان مهارتي ناچيزي داند
جذب دانشجو تناسبي با نياز جامعه ندارد و اين يعني بي برنامه گي (3898761) (alef-3)
 
سعید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۲ ۱۱:۳۱:۱۱
دلایل معضل:
1- برنامه ریزی بر اساس نیاز به دانش آموخته دانشگاهی نداریم و همینطوری الکی دانشجو میپذیرند و مثلا در رشته های که جامعه اشباع شده جذب دانشجو دارند مثل رشته عمران.
2- اغلب فارغ التحصیلان فاقد مهارت و علم لازم هستند یعنی کیفیت ندارند.
3- اقتصاد دولتی هست و دست بخش خصوصی در تولید بسته هست و در نتیجه نیاز به نیرو چه تحصیلکرده و غیر تحصیلکرده فعلا نیست.
4- کشور در دولتهای نهم و دهم دچار مشکلات بزرگی شده و چرخ اقتصاد را خوابونده مثلا در کشور الان اکثریت بنگاه های صنعتی و تولیدی با داشتن تجربه مهارت و سرمایه تقریبا بلاتکلیف و خیلی ضعیف و یا بیکار هستند در نتیجه جای جذب نیروی متخصص هم ندارند. (3898794) (alef-11)
 
مهدی
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۸-۱۷ ۲۳:۲۹:۲۵
آقا مشکل اقتصاد است که لجام گسیخته شده من رفتم خودم اشتغال زایی کنم تو هر فنی جلو رفتم دیدم کسایی که تو اون حرفه استخون ترکوندند دارند میبندند
ما جوونا نیاز به کار نداریم نیاز به ثبات اقتصادی ممانعت از واردات اجناس چینی وجود قاچاق
یه زمانی می گفتند می خوایم اقتصاد کشور را جراحی کنیم ای کاش جراحی نمی کردند بیمارمون رفته تو کما و اگه به دادش نرسند الفاتحه است (4006100) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.