نظر منتشر شده
۲۳۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 199022
چند پیش‌شرط فرهنگی-اجتماعی برای رفع فیلتر فیس‌بوک
بگذارید فرض کنیم که فیس‌بوک اصلا جاسوس نیست
حسن میثمی، 26 شهریور 92
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۶ شهريور ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۵۶
این روزها این جمله را در فضای مجازی کم نشنیده‌ایم: «فیس‌بوک به‌زودی رفع فیلتر خواهد شد.» شاهد ادعای این گمانه هم حضور چند تن از اعضای هیأت دولت در این شبکه اجتماعی و عنایت ویژه اکبر هاشمی رفسنجانی به «پدیده مبارک ِ فیس‌بوک» است. ما هم در این‌جا فرض می‌کنیم این شبکه در آستانه باز شدن در ایران است. البته پیش‌نیاز این فرض، یک فرض دیگر است که پذیرش‌اش به این سادگی‌ها نیست، اما مجبوریم آن را هم تصور کنیم. آن‌هم این‌که فیس‌بوک به هیچ‌وجه یک ابزار جاسوسی و سرقت اطلاعات نیست و نه از لحاظ شخصی و نه از لحاظ ملی برای کشور ما و مردمِ کشور ما مشکلی ایجاد نمی‌کند. از طرف دیگر هم فرض می‌کنیم که از لحاظ قانونی، دولت رأسا این توانایی را دارد که تصمیم به رفع فیلتر این سایت بگیرد و نیازی به سیاست‌گذاری توسط شورای‌عالی فضای مجازی ندارد.

با تمام این مفروضات، می‌خواهیم از زاویه فرهنگی و اجتماعی پیش‌شرط‌های لازم را برای بازگشایی این شبکه اجتماعی بررسی کنیم. پیش‌شرط‌هایی که اگر عملی نشود، رفع فیلتر فیس‌بوک نه تنها نشانه‌ای از اعتدال و تدبیر ندارد، بلکه چیزی کم‌تر از یک خیانت ملی به فرهنگ و انگاره‌های اجتماعی یک جامعه نیست.
 
پیش‌شرط اول: احترام به قانون حتی برای فیس‌بوک
مدیران فیس‌بوک عاشق کاربران بیش‌تر هستند. ایران هم برایشان یک بازار بکر و دست نخورده محسوب می‌شود. پس قاعدتا باید برای عضوگیری بیشتر و راحت‌تر، از رفع فیلتر این شبکه اجتماعی استقبال کنند. گرچه پیش از این مسئولان کشور به صورت رسمی و غیر رسمی گفته بودند که گوگل و فیس‌بوک به نامه‌نگاری مسئولان ایرانی پاسخی نمی‌دهند، اما ممکن است وقتی پای سود کلان و بی‌دردسر به میان بیاید، آن‌ها هم ترجیح بدهند کمی نرم‌تر برخورد کنند.

با این حساب، فیس‌بوک باید قانون ما را بپذیرد و پاسخگوی فعالیت‌های شرکتش باشد. حتی اگر لازم است، در ایران یک دفتر نمایندگی تأسیس کند. چرا که کشور ما، یک کشور مسلمان محسوب شده و معارف فرهنگی ما با معارف فرهنگ غرب متفاوت است. به‌عبارتی ممکن است آن رفتاری که برای غرب عادی محسوب شود، برای ما هنجارشکنانه باشد. 

این موضوع خیلی عجیب هم نیست. فیس‌بوک در سرتاسر دنیا دفاتر نمایندگی فراوانی دارد. مثلا یک دفتر نمایندگی آن برای غرب آسیا (خاورمیانه) در دوبی قرار دارد. بارها هم شده که کشورها خواستار حذف یک محتوای غیر متعارف با فرهنگشان شده‌اند و فیس‌بوک هم درخواست آنان را پذیرفته، چرا که سود اقتصادی‌اش این موضوع را ایجاب می‌کند. ایران هم نباید از این کشورها مستثنا باشد.
 
پیش‌شرط دوم: تولید و توزیع نرم‌افزارهای فیلترینگ خانگی
همان‌طور که می‌دانید، ما در کشورمان سیستم احراز هویت قبل از استفاده از اینترنت را نداریم. یعنی شبکه اینترنت مملکت نمی‌داند که وقتی یک کاربر دارد در آن سیر و سلوک می‌کند، دقیقا چند سالش است. این یعنی اگر فیس‌بوک رفع فیلتر شود، یک کودک 3 ساله (که دیگر در این روزها کار کردن با رایانه را از خیلی از ماها بهتر بلد است) تا یک کهنسال 93 ساله (البته اگر بتواند) به فیس‌بوک دسترسی دارند.

این اتفاق حتی از دیدگاه خود فیس‌بوک هم مورد قبول نیست. چراکه قانون این شبکه اجتماعی اجازه نمی‌دهد یک نوجوان زیر 13 سال در آن عضو شود. اما با سیستم بی در و پیکر اینترنت در کشور ما، پدر خانواده روزی شستش خبردار می‌شود که کودک 8 ساله‌اش صفحه «عاشقان ساپورت» را لایک کرده است و به صورت جدی هم در یک گروه مدلینگ فعالیت می‌کند. ضمن آن که با هزاران کاربر خوب و بد ارتباط برقرار کرده و هر آن‌چه از اطلاعات و فیلم و عکس و... داشته و نداشته را در طبق اخلاص گذاشته است. فکر نمی‌کنم در آن زمان بتوان کودک 8 ساله را قانع کرد که این‌ها برایش خیلی مفید نیست.

پس هر عقل سلیمی می‌گوید که قبل از باز شدن این شبکه، بایستی نرم‌افزارهای فیلترینگ خانگی تولید شود و مثل همه جای دنیا مدیریت استفاده از چنین سایت‌هایی به عهده خانواده گذاشته شود. خانواده‌ها هم برای بهره‌برداری از این نرم‌افزارها آموزش ببینند. سازوکاری که در مملکت ما کاملا تعطیل است! بعد از این مراحل، اگر یک خانواده فکر بسیار روشنی داشت و خواست که فرزندش از همان کودکی عضو فیس‌بوک شود، با خودش.
 
پیش‌شرط سوم: تولید شبکه‌های اجتماعی قدرتمند داخلی
اگر قرار است حق انتخاب را به مردم بدهیم، پس بهتر است چند نمونه قابل انتخاب هم برایشان در داخل کشور ایجاد کنیم. واقعیت این است که ما در داخل کشور شبکه اجتماعی قدرتمندی که بتواند نظر همه مردم را برای مشارکت جلب کند، نداریم. فقط شبکه اجتماعی «کلوب» توانسته تاحدی برای عموم مردم برنامه‌ریزی کند. بقیه شبکه‌ها هم به لطف نرم‌افزارهای آماده‌ای چون «شیرترونیکس» یا «بادی پرس»، ظرفیت پذیرش اعضای بالایی را ندارند و اصولا از لحاظ فنی قابل دفاع و سرمایه‌گذاری نیستند. پس وظیفه دولت، حمایت از بخش خصوصی برای ایجاد شبکه‌های اجتماعی مجازی قدرتمند مبتنی بر نیازهای جامعه است. شبکه‌هایی که این روزها جای خالی‌شان حسابی احساس می‌شود.
 
پیش‌شرط چهارم: تبلیغ گسترده شبکه‌های اجتماعی داخلی
اگر بخواهیم فضا را رقابتی کنیم، بایستی اجازه بدهیم شبکه‌های اجتماعی داخلی به‌صورت گسترده مزیت‌های رقابتی خود را در برابر غول‌های جهانی چون فیس‌بوک تبلیغ کنند.

خاطرم هست روزی مدیر شبکه اجتماعی کلوب می‌گفت صداوسیما بخشنامه کرده که در برنامه‌های تلویزیونی نامی از سایت‌های اجتماعی داخلی (مانند کلوب، آپارات و امثال آن) برده نشود. اما مثلا شبکه «آی‌فیلم»، «العالم» یا «پرس‌تی‌وی» به صورت رسمی کانال یوتیوب و صفحه فیس‌بوک خود را معرفی می‌کنند. شاید بتوان برای این کار در «العالم» یا «پرس‌تی‌وی» توجیهی تراشید، اما این موضوع برای «آی‌فیلم» به هیچ‌وجه پذیرفتنی نیست.
اگر نخواهیم بگوییم غرب‌زدگی، بپذیریم که غریب‌نوازی در خون‌مان است. همین الآن هم که اعضای دولت قبول زحمت کرده‌اند و وظیفه‌ای بسیار ضروری، بر زمین مانده و واجب‌تر از نان شب مثل تبلیغ حضور در شبکه‌های اجتماعی مجازی را در راس همه کارهای دیگرشان قرار داده‌اند، همگی فیس‌بوک را برگزیده‌اند و خبری از توجه به شبکه‌های مشابه داخلی نیست.
 
پیش‌شرط پنجم: آغاز نهضت فرهنگ‌سازی گسترده در کشور
تا اسم «فرهنگ‌سازی» به میان می‌آید، همه یادمان می‌افتد که چه‌قدر در این زمینه عقبیم! هیچ‌وقت هم یاعلی نمی‌گوییم تا اقدامی انجام بدهیم. اگر قرار است فیس‌بوک سر سفره‌های خانواده ایرانی جایی داشته باشد، باید پیش از ورود گسترده آن، فرهنگ آن را نهادینه کنیم، البته آن‌طور که خودمان می‌خواهیم.

از طرفی باید مساجد، فرهنگسراها، مدارس، دانشگاه‌ها و دیگر نهادهایی که در تشکیل خرده‌فرهنگ‌ها سهیم هستند را فعال کنیم و از سویی دیگر صداوسیما و سایر نهادهای فرهنگی حکومتی را متقاعد کنیم که کمی از تمامیت‌خواهی در این زمینه دست بردارند و اجازه بدهند فضای مجازی هم در برنامه‌هایشان سهمی داشته باشد.
برای این کار قطعا یک سند کلان فرهنگی نیاز است که طبیعتا مسئولیت تنظیم و تصویب آن با شورای‌عالی فضای مجازی است. شورایی که 9 ماه است جلسه‌ای تشکیل نداده!

پیش‌شرط ششم: به‌روز رسانی قوانین کشور
باید قوانین کشور در حوزه جرایم رایانه‌ای به‌روز و برای اقشار مختلف مردم باز تعریف شود. مثال‌هایی که در این زمینه می‌توان عنوان کرد بسیار زیادند. مثلا استفاده از این شبکه اجتماعی برای نهادهای نظامی و امنیتی قطعا ممنوع است. یا با توجه به این که ثابت شده فیس‌بوک از راندمان کاری کارمندان دولتی و نهادهای عمومی می‌کاهد، استفاده از فیس‌بوک را در نهادهای عمومی مانند شهرداری و اداره‌جاتی که با مردم سروکار دارند ممنوع کنیم. 
مسائل جرم‌شناسانه هم مهم است. مثلا اگر یک کارمند در صفحه فیس‌بوکش یک عکس زننده از خودش منتشر کرد و آن عکس فردا دست به دست در آن اداره چرخید، دقیقا جرم آن کارمند چیست؟ حالا اگر این عکس را دوستش منتشر کرده بود، چه؟ مجرم کیست؟ آن کارمند؟ دوستش؟ کارمندان اداره؟ فیس‌بوک؟ سهم هرکدام چقدر است؟

این همه پیش‌شرط و یک شبکه اجتماعی؟
شاید با خودتان بگویید که آیا واقعا این همه پیش‌شرط برای یک سایت لازم است؟ توجه کنید که اولا وقتی درباره یک شبکه اجتماعی حرف می‌زنیم، بیش از آن‌که نگران خودش و سایت اینترنتی‌اش باشیم، باید نگران فرهنگی باشیم که به پشتوانه آن وارد جامعه می‌شود. ثانیا بروید خدا را شکر کنید که خودمان را سه نقطه فرض کردیم و گفتیم این شبکه یک ابزار جاسوسی و سرقت اطلاعات نیست. اصلا هم نگران حمله‌های نرم سیاسی به نظام جمهوری اسلامی در این شبکه‌ها نبودیم و برایش پیش‌شرط نگذاشتیم.

اگر این پیش‌شرط‌ها قبل از رفع فیلتر فیس‌بوک اجرایی نشود، کشور در حوزه فرهنگ عمومی و هنجارهای اجتماعی، دچار دوگانگی جدی و تنشی غیرقابل کنترل خواهد شد. تنشی که ممکن است آن‌قدر با سرعت بالا ما را در جاده جهانی‌سازی پیش ببرد که در هنگام نیاز، دیگر هیچ ترمزی پاسخگو نباشد.

اجرای این پیش‌شرط‌ها برای یک اقدام ملی ارزش دارد، حتی اگر اجرای آن چند سال طول بکشد.
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۱۰:۲۲
عزیز من هر کس که نباید درباره هرچیزی مطلب بنویسه جانم. (1648906) (alef-6)
 
مرتضي
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۴۹:۰۴
اين كه الان گفتي يعني چه ؟ انتقاد داري انتقادت رو بگو . آخه عزيزم هر كي كه مطلب علمي نوشت كه شما نبايد بياي كامنت خالي بگذاري كه ... (1649006) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۸:۴۹:۰۲
ما در دنیای حقیقی زندگی می کنیم و نه دنیای خیالی.
استدلالی که بر پایه فرضیات ( بگذارید فرض کنیم که فیس‌بوک اصلا جاسوس نیست ) نهاده شده باشد غلط و عاقلانه نیست.
شکی نیست که فیس بوک و شبکه های رایانه ای ابزار جاسوسی هستند. اسنودن، آسانژ و خیلی آدمهای دیگر در این باره بسیار گفته اند و خواهند گفت.
استفاده از فیسبوک نشانه متمدن بودن نیست. بلکه نشانه بردگی برای تمدن و دنیای غرب است. (1649758) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۲۳:۲۸:۵۴
اسنودن و آسانژ دقیقا چی گفتند و کجا گفتند؟ با ذکر منبع "موثق" و "دست اول" لطفا! (1652807) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۸ ۰۸:۲۹:۴۵
دوست عزیز عزیز سلام
امیدوارم سخنان بنده شمارا نرنجاند اما هرچیز به نفسه که بد نیست از هر وسیله ایی میتوان در راه صحیح استفاده کرد.
اخر ارتباط چند شهروند در یک شبکه اجتماعی به چه درد سرویسهای خبری غرب میخورد که جاسوسی کنند.
ماباید زیربناهای فن آوری اطلاعاتمان را گسرده کنیم تا دستگاههای نظامی و اطلاعاتیمان در محیطی امن حرکت کنند اری مثلا فلان وزارت خانه یا نیروی نظامی نباید اطلاعاتش را از طریق سایتهای غربی رد و بدل کند ولی ارتباط بنده با ÷سر عمم مثلا در فیس بوک چه سودی به حال cai یا ام آی 6 دارد.
درست است اگر بگوییم این شبکه های اجتماعی شاید بتواند فرهنگ مارا مورد تهاجم قرار دهد که آن هم مشکل از شبکه نیست مشکل از بنده و شمای تاثیر پذیر است که فرهنگ دینیمان و وطنیمان را درست درک نکردیم که با یک ورود به فضای مجازی به راحتی آن را به باد میدهیم.
لطفا کمی عاقلانه فکرکنیم نه از روی احساسات.
باتشکر (1653248) (alef-6)
 
حسین
۱۳۹۲-۰۶-۲۸ ۱۷:۰۴:۵۲
نویسنده متن نوشته که وارد بحث امنیتی نشده است. اما بگذاریم یک مثال بزنیم.
یک وزیری وجود دارد که برای سرویس اطلاعاتی بیگانه مورد مطالعه می باشد. این وزیر طبق دستور در فیسبوک عضویت ندارد. اما پسرش که عضویت دارد. با سرویس تعیین موقعیت که بصورت بسیار دقیق هر لحظه فیسبوک از طریق تلفن همراه مطلع است شما در کجا قرار دارید محل پسر وزیر را می داند. حالا وزیر در مهمانی دعوت است که پسرش هم میاید و یک فرد عادی نوعی دیگر هم به این مهمانی می آید. از قضا این فرد عادی در لیست دوستان فیسبوک پسر وزیر هم نیست! و هیچ کجای فضای مجازی ثبت نشده است که پسر وزیر با این فرد عادی نسبتی دارد. اما هنگامی که دو عضو عادی فیسبوک با گوشی همراه خود برای ساعاتی در یک محل قرار میگیرند یعنی اینکه قطعا باهم نسبتی دارند که فردعادی و پسر وزیر در فیسبوک منتشر نکرده اند. به همین سادگی فیسبوک مطلع میشود یک فرد عادی عضو فیسبوک با وزیری که در فیسبوک صفحه ندارد ارتباط خویشاوندی دارد.
در تجربه سی سال گذشته منافقین و حملات اطلاعاتی-تروریستی که شامل حال کشور شده، نقطه قوت شناسایی اینگونه افراد است. افرادی که نسبتی دارند اما مهم نیستند!!!
این گزینه فقط یکی از سرویسهای متنوع فیسبوک است که شما میتوانید برای عزیزانتان بیان کنید در چه موقعیتی از روی کره زمین قرار دارید.
اگر به این سرویس، سرویسهای دیگر دسترسی به دفترچه شماره تلفن گوشی همراه، پیامکها، ایمیلها و همینطور عکسها را اضافه کنیم.... خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل..... (1654205) (alef-13)
 
بينان
۱۳۹۲-۰۶-۲۹ ۱۰:۵۹:۱۶
كلا توو توهمي (1655011) (alef-13)
 
مرتضی
۱۳۹۲-۰۶-۲۹ ۱۶:۳۴:۱۶
اول فکر کن بعد حرف بزن، فیس بوک از چی میخواد جاسوسی کنه از اطلاعاتی که خودت اونجا گداشتی . نمیخوای جاسوسی کنه خب اطلاعاتتو نزار یا فقط موارد عمومی رو بزار
میگی نشان بردگی !!!؟ فیسبوک 800 میلیون نفر کاربر فعال داره
جالبه که یه شبکه اجتماعی به کشورو به چالش کشیده ، چقدر ماها ضعیف شدیم
یه نگاهی به دورو برتون بندازین (1655539) (alef-13)
 
سعید
۱۳۹۲-۰۶-۳۰ ۲۳:۳۰:۱۲
این مقاله به چند دلیل مغرضانه نوشته شده
بدیهی ترینش اینه که این 6 تا پیش شرط حد اکثر 3 تاست که به زور 6 تا شده که نویسنده به هدفش برسه!
اون سه تاهم قابل بحثه که مثلا ایجادو تبلیغ شبکه اجتماعی داخلی مصداق انتخاب معادل برای کلمه ی هلی کوپتر بود که همه میدونیم به کجا رسید!
بعید یود چنین مقاله ای چاپ کنین! (1658635) (alef-13)
 
مازیار
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۲۳:۲۴:۴۶
در این دنیا هم آدم خوشبین مورد نیازه و هم آدمدبین
آدم خوشبین هواپیما میسازه و آدم بدبین چتر نجات رو اما مسئله ای که آدم رو اذیت میکته اینه که خیلیها خیلی راحت میخوان برای این مردم تصمیم بگیرند و هیچ قوه اختیاری برای مردم قائل نیستند و تا میشه نکات منفی رومد نظر قرار میدن و هی تو بوق و کرنا میکنند که آی خوردن و بردن
شما اگر کتب توضیح المسائل رو نگاه کنین بالای 90 درصد سوالات در مورد مسائل جنسی هستش انگار انسان آفریده شده که فقط در مورد مسائل جنسی فکر کنه و لا غیر
تا به حال در این 33 سال بعذ از انقلاب هیچ چیزی رو به مردم واگذار نکردند تا نتیجه انتخاب مردم را ارج نهند فقط منفی بافی و کج بینی است
پس انتخاب مردم چی ؟!!!!!!!!!!!!!!!
اگرچیزی رو که آقایون دارند دیکته میکنند راست باشه پس الان در تمامی کشورهای به غیر از ایران باید فساد و فحشا بیداد کنه و ایران پیشرفته ترین کشور اخلاقی دنیا باشه . قضاوت با شما خوانندگان عزیز!!!!!!!!!! (1650171) (alef-6)
 
رفیق مازیار
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۰۱:۲۴:۰۰
آسمون ریسمون کردی در حد لالیگا مازیار جون (1650336) (alef-10)
 
خوشنام
۱۳۹۲-۰۶-۲۹ ۱۱:۰۲:۲۰
شما اگه ميتوني پاسخ قانع كننده بده وگرنه منم ميتونم بشما بگم چيزي كه نوشتي آسمون ريسمون كردنه و (البته با اون قسمت كه مربوط به توضيح المسائل است موافق نيستم) (1655017) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۰۸:۱۸:۱۳
آقا مازیار سلام
شما در مورد همه چی همین جوری آمار می دین؟ 90% رساله ها مسائل جنسی است؟ یعنی احکام نماز ، روزه ، حج ، دفاع ، امر به معروف ، نهی از منکر ، تقلید ، خرید و فروش ، مضاربه ، مساقات ، شرکت ، بیمه ، دیات ، وکالت ، حواله ، رهن ، ضمانت ، کفالت ، امانت ، نذر ، عهد ، قسم ، ارث ، وصیت ، وقف ، خوردن و آشامیدن ، غصب ، صید ، ذبح ، عاریه و ... 90% سکسی است؟ قطعاً شما این حرف رو قبل از اینکه اینجا بنویسید جاهای دیگری عنوان کرده اید و باید در روز جزا پاسخگو باشید. (1650521) (alef-6)
 
یاسر
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۰۹:۰۲:۵۲
یه چیز را نمیفهمم
به مردم احترام نمی گذارند یعنی چی براشون تصمیم میگیرند چی
مثلا دستگیری مواد فروش تصمیم گیری برای مردمه یا بی احترامی به اونهاست آخه مردم خودشون می دونند نباید مواد استفاده کنند و این کار توهین به عقل و شعور مردمه و مردم خودشون باید تصمیم بگیرند
کم پیش اومده تو عمرم تو فضای مجازی یه انتقاد ببیام که با انصاف باشه
در مورد امنیت ملی یا چیزهایی شبیه به این موضمع معلومه خیلی آشنا نیستی
اگه عقل و شعور همه مثل شما بالا بود چی میشد
دیگه معتاد - خلافکار - دزد و .... نداشتیم (1650649) (alef-10)
 
رضا
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۱۷:۵۸:۳۲
مردم خودشون راهشون را باز می کنند
برادر کوچک من سوم دبیرستان است. می گفت از ۲۶ نفر کلاسشون ۲۳ نفر عضو فیس بوک اند.
فیس بوک عملا وارد زندگی همه مردم شده است حالا این آقا دارد پیش شرط می گذارد (1652005) (alef-6)
 
مازیار
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۲۳:۰۲:۳۶
عزیز من آقای یاسر
عدم توانایی دولت در کنترل تکنولوژی و فناوری اطلاعات نمیتونه دلیلی بر عدم استفاده از اون باشه مسلمن کسی هم که در فکر استفاده از یک فناوری هست به معایب و مضرات اون آشناست شما یه تحقیقی در مورد ورود دستگاههای ویدیو و سیر تکامل آن در کشور انجام بده میبینی که با تمام محدودیتهای ایجاده شده ، جدیدترین تکنولوژیها به این کشور وارد شد پس :
1- جلوی ورود فناوری وتکنولوژی رو نمیشه گرفت
2- دستگاههای نظارتی باید مراقب مسائل امنیتی باشند و من وشما هم در حد درک این مسائل مسلمن در این امر به کشورو دولتمان کمک میکنیم
3- بحث ما در مورد مسائل ارتباط جمعیه نه مواد فروشی ، هر موقع خواستی راجع به اون هم بحث میکنیم
4- بحث اصلی من در اون مقاله ،به رسمیت شناختنه شعور مردمیه
5- مطمئن باش که امنیت ملی هم برای من و هم برای کل مردم مهمه ، اما اومدن یک تکنولوژی جدید دلیلی بر خطر افتادن امنیت ملی کشور من نیست اگر اینجوریه پس باید فاتحه این کشور رو خوند.
موفق باشید (1652723) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۸ ۱۲:۲۸:۵۴
تو معتاد و خلافکار و دزد رو با کاربر یک شبکه اجتماعی مقایسه می کنی!! مشکل شما همین مقایسه های مع الفارق تونه! (1653731) (alef-6)
 
حسین
۱۳۹۲-۰۶-۲۸ ۱۷:۲۰:۱۳
اقا مازیار....
محض اطلاع حضرتعالی نه تنها کاربران با سطح سواد معمولی بالقوه معتاد و خلافکار هستند بلکه 22% از جامعه معتادین کشور لیسانسه هستند....برای اطلاع بیشتر به خبر زیر مراجعه فرمایید
http://alef.ir/vdcf01dytw6d10a.igiw.html?199225 (1654229) (alef-13)
 
رفیق
۱۳۹۲-۰۶-۲۹ ۱۶:۳۲:۲۵
فرض کنیم شما معتاد نیستی حالا اگه مواد و مواد فروش تو محلتون ریخته باشه احتمال اعتیاد بیشتره یا اگه برای پیدا کردنش لازم باشه خودتو........؟؟ (1655535) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۲-۰۶-۲۸ ۱۷:۱۱:۴۲
مگه فساد اخلاقی بیداد نمیکنه؟
مگه مالکیت هرکسی بر بدن خویش را علم نکرده اند و دیگر زنان جوابگوی غیرت شوهرانشان نیستند و هر کاری خواستند می کنند؟؟؟؟؟؟؟
مگه حقوق همجنسبازها رو آزاد نشمردند و بهشون انجمن ندادند!!!!
فساد اخلاقی که فقط با زور تجاوز کردن که نیست که !!!!!!
بیش از 20 سایت شبکه های مجازی دوست یابی براتون لیست میکنم که هنگام ورود میپرسه جنسیت بعدش میپرسه شرح حال :
1- مجرد
2- متاهل
3- متاهل اما دیدن افراد جدید ( این رو اسمش رو میگذارید اخلاقی)
بعدش هم میپرسه دنبال چه جنسیتی میگردی؟!
اینها اگه فساد نیست حتما بندگی مخلص خداست.....
اما محض اطلاع حضرتعالی مازیار جان، نویسنده بسیار منصف بوده!!! بسیار و بسیار و اطلاعات خوبی از فیسبوک و شبکه های اجتماعی داشته اما متاسفانه به خدمات خاص فیسبوک که در گوشی همراه قابل استفاده هستش اشاره نکرده..... (1654210) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۹ ۱۶:۲۷:۳۳
یکم اینکه 90% سوالات رساله جنسیه صحت نداره
دوم اجرای نادرست قوانین خوب و برنامه ریزی نادرست صدمات بیشتری وارد میکنه و لااقل برای بنده مورد قبوله که با برنامه ریزی صحیح و فرهنگ سازی صحیح خیلی مشکلات حل میشه
اگرچه مسائل مختلفی از جمله فساد اقتصادی و ... روی فرهنگ تأثیر میذاره و بدیهیه که ایران از نظر اقتصادی مشکلات زیادی داره چونکه هم بعضی مسئولین بله هم فشار خارجی بیداد میکنه.....
ضمنا فساد توی اکثر کشورهای خارجی به خصوص غرب که مهد اینجور پایگاه های اجتماعیه بیشتر از ایرانه (1655522) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۳۱ ۱۶:۰۱:۱۱
معلومه رساله ها را نخواندی . مرد جسابی کچا 90 درصد درباره ی سوالات در مورد مسائل جنسی است. خودت را زدی به آقا ... یا الف را گرفتی. گاگول سایت الف را باش که این دروغ را منعکس کرده و هالو های دیگه که تعداد اینا به 157 هم می رسه مثبت دادند. معلومه سطح دانش خواندگان الف در حد f (یعنی fail) از نظر نمره دانشگاهی افتادن است. (1660191) (alef-6)
 
جلیل
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۵۲:۱۱
مطلب بسیار سنجیده ای بود. احسنت الف.
مردم کلی مشکل اقتصادی دارند حالا دولت جدید به جای اینکه به فکر مشکلات مردم باشه داره فیس بوک بازی میکنه (1649019) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۶:۵۶:۲۸
کلا مطلب از همونن
پاراگراف اول دچار مشکل اساسی بود :
1- آیا ما اجازه تاسیس دفتر توسط فیسبوک رو میدیم؟
2- آیا ما به قوانین کپی رایت احترام میذاریم؟ ( یه سی دی ویندوز 8 رو 5000 تومان یعنی کمتر از 2 دلار می خریم)
3- آیا ما استاندارد ها و قوانین بین المللی رو تو زمینه آزادی استفاده از اینترنت پذیرفته ایم که می خوایم اول اونها خودشونن رو به ا ثابت کنند؟

غیر از اینه که فیسبوک تو بسیاری از کشور ها دفتر داره؟ (1649536) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۲۱:۵۳:۵۸
همیشه به حاشیه ها چسبیده اند چون راحت تر هست (1650021) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۵۶:۵۸
مطلب علمی بود . یک بار بخون اگر نقدی داشتی علمی بنویس. (1649034) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۱۰:۵۷
من مخالف این نظر شما هستم. آنچه که در این متن آمده است به نظر من درست و متناسب با وضعیت داخلی کشور و مشخصات سایتی مانند فیسبوک است. (1649080) (alef-6)
 
محمد
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۲۱:۴۲
به نظرم تحیلی نا مناسبی نبود !
نگاه جالبی بود (1649125) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۲۳:۲۸
به نظر من كه بهتره فيسبوك همين جوري فيلتر بمونه! فيلتر موندن و استفاده از وي پي ان خيلي خيلي شرافتمندانه تر از رفتن زير بار يه سري پيش فرض هاست!
من اينو فهميدم كه ملت فهيم ايران بي شعورترين ملت دنيا هستند!‌چون فقط ملت ايران محتاج اين هستند كه براي همه چيزشون تصميم گرفته بشه ، نوع لباسشون، حجابشون، كانال هاي تلويزيونيشون، كتاب هاشون، سايت هاشون، تصاويري كه ميبينن و .... واقعا براي خودمون متاسفم كه حتي اگه 80 سالمون هم باشه نياز به قيم داريم!!!! (1649131) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۷:۰۷:۰۹
آغاز گر این مصیبت برای پاستور نشینان آقای هاشمی بود. واقعا فیسبوک برای دولت جدید نا مبارک بود (1649555) (alef-10)
 
سلمان شکیبا
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۷:۲۵:۱۶
خیلی حرف شما غیر عاقلانه است، یا سنتون خیلی کمه یا خیلی احساساتی فکر می کنی.
بعضی چیزها باید از سوی مراجع ذی صلاح مدیریت بشه(از سوی کارشناسان مجرب و خیرخواه) مثلا نوع خوراک فکری که در آموزش و پرورش به کودکان داده می شه، مثلا نوع فیلم ها، آزادی در تصمیم گیری خوبه اما هدایت هم احتیاج هست. نمیشه سر میکروب رو باز بذاری بعد بگی مریض نشو!
شما میگی تلوزیون هر کثافت و آشغالی به جوونهای مملکت نشون بده بعد خودشون شعور داشته باشن نگاه نکنن، شما خودت چند ریال اراده داری؟!
بابا آدمیزاد "تحریک پذیره" "تأثیر پذیره " و بدبختانه وقتی به نکبتی دچار میشه، فقط به خودش آسیب نمی زنه، وقتی یک باشعوری مثل شما به خودش اجازه می ده صدای ضبط ماشینش رو با یک آهنگ متال منفجر کنه آهنگ تند با صدای بالا میشه تاثیرتند رو مغز باشعورتون، بعد پلیس هم غلط میکنه حرف بزنه چون شما باشعوری! بعد تحت تاثیر دنگ دنگ چرندیات اون موزیک سرسام آور،تو کوچه با صد وبیست تا سرعت از رو دوچرخۀ بچۀ من رد میشی! من چند سال رنگ آرامش رو نمی بینم. (1649589) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۹:۲۰:۴۱
اگر شما به قیم نیاز ندارید پس نباید وجود هر گونه حکومت و قانونی رو بپذیرید، اما وقتی می پذیرید پس می پذیرید که به قیم نیاز دارید. همان کسی که باید چشم فعال شما در اقتصاد باشد تا سر ملت کلاه نرود باید هم پیشرو در فرهنگ باشد تا جامعه تباه نشود.
جامعه ای که برای رشد صحیح مردمش برنامه ندارد باهوش نیست احمق است!
این حرف شما یعنی خلع سلاح خودی ها و تقبیح برنامه ریزی فرهنگی و سپس قرار دادن مردم در برابر کسانی که برای آنها برنامه دارند و میلیاردها دلار برای همین کار سرمایه گذاری کردهاند؛ در واقع فقط خودمان را با این حرفها گول می زنیم. (1649812) (alef-10)
 
عرفان
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۲۲:۳۸:۳۳
عزیزم کیه که ندونه مواد مخدر مضره واسه ادم؟ ولی بازم اینقدر مصرف میشه!!! چطور اونجا قدرت تشخیص مردم بایینه و دولت باید ورود کنه و جلو ورود مواد رو بگیره! اما تو این بحثا مردم میتونن تشخیص بدنو دولت نباید ورورد کنه؟؟
الف خواهشا رد نگن نظرمو!خواهشا! (1650079) (alef-6)
 
علی
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۰۱:۴۴:۴۹
دولت بهتره جلو چاقو وچاقو سازی را بگیره ممکنه کسی دست خودش را ببره!
دولت باید جلو کبریت و فندک را بگیره چون ممکنه کسی دستشو اوخ کنه!
دولت باید برق و قطع کنه شاید کسی با اون ماهواره روشن کنه و یا شاید بدتر در روشنایی چشمش به نامحرم بیفته! تبصره: در روشنایی روز هم کسی حق رفت و آمد نداشته باشه ممکنه به گناه بیفته! (1650348) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۰۸:۴۹:۳۴
عزيزم شما مثال خوبي زدين ولي قياس مع الفارقه! توي كره شمالي داشتن موبايل براي افراد عادي ممنوعه، خب خوبه اونا هم بيان اين مثال شما رو بزنن؟ با اين حساب كه حكومت هاي ديكتاتوري رو شما تمام و كمال موجه تشخيص دادين! مساله اينجاست كه بايد محدوديت ها رو به حداقل و به صورت منطقي كاهش داد و عقل و شعور مردم رو هم در نظر گرفت!
حالا چرا گفتم قياس مع الفارق؟ چون مواد مخدري كه شما مثال زدي هيچ نكته مثبتي نداره. آدم عادي اگه مصرفش كنه چه سود و منفعتي براش داره؟!!! جز اينكه مصرف مداومش اونو به قهقرا ببره. اما بحث فيسبوك جداست. ميليونها نفر در سراسر جهان دارن ازش استفاده مثبت مي كنند. حالا شايد هزاران نفر هم استفاده منفي بكنند. به خاطر اون هزاران نفر بايد ميليون ها نفر رو محدود كرد؟!! نكته ديگه اينه كه مواد مخدر در همه دنيا جرمه( به غير افغانستان!!!) يعني عقل و خرد 8 ميليارد آدم روي كره زمين به اين نتيجه رسيده ولي در مورد فيسبوك چي؟ فقط تعداد 10-15 نفر از مسئولين ما به اين نتيجه رسيدن كه فيسبوك مضره ! 8 ميليارد آدم ديگه روي كره زمين همه بي عقلن؟!
الف جان سوال ايشون رو منتشر كردي جواب من رو هم منتشر كن (1650609) (alef-10)
 
حسین
۱۳۹۲-۰۶-۲۸ ۱۷:۳۵:۳۲
با غرض خوندی مطلب رو...
نویسنده گفته پیش شرط..... نگفته ممنوعیت،
بیش از 30 نرم افزار فیلترینگ خانگی هست که پدر مادرهای کشورهای غربی و پیشرفته روی کامپیوترهای خانه ها نصب میکنند که بچه هاشون هرکجا خواستند نروند!!!
اما در مورد مواد مخدر در همین روزی که سایت الف این مطلب را منتشر کرده، خبر دیگری منتشر کرده که 22% از جامعه معتادین کشور، لیسانسیه هستند این یعنی اینکه لیسانسی هامون هم حتی شعور انتخاب ندارند و در شرایط خاصی انتخاب ناصحیح می کنند.
بحث فقط مسائل جنسی نیست! عضو گیری در سرویسهای اطلاعاتی بیگانه و عضویت در گروههای تروریستی هم هست. بروید ببینید جاسوسان و قاتلان سرویسهای بیگانه چگونه جاسوس شدند، جمالی فشی نمونه کوچکی از این آشنا شدن هاست.
چرا جامعه مسلمان چچن و پاکستان و اتیوپی و دیگر کشورهای آفریقایی عضوهای گروههای سلفی هستند به نحوی که وزارت اطلاعات عربستان رئیس جمهور روسیه را با این گروههای چچنی تهدید می کند و از وحشی ترین اعمال ابایی ندارند! در همین جریان آزاد اطلاعات انتخاب صحیحی نداشتند و با گروههای ناصحیح آشنا شده اند!
نظر شما چیست که فرزندتان در 15 سالگی با گروههای ریگی و سلفی و القاعده آشنا شود و در 18سالگی عملیات انتحاری انجام دهد؟! به شعور خود حتما در آن زمان تحسین خواهد گفت..... مطمئناً داد سر می دهید چرا دولت کاری نمی کند؟ (1654243) (alef-13)
 
یزدی
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۲۳:۳۸:۴۱
احسنت بر شما،متاسفانه همه چیز برای ما مشروطه! (1650193) (alef-15)
 
مهدی
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۰۰:۳۶:۵۵
سلام
نیازی به تاسف نیست، چون جامعه ی ما با ارزشهایی که در خانواده هاش حفظ شده نباید با جامعه ای که پدر و مادر و خانواده در اون معنی نداره مقایسه بشه.
حالا یا این ارزشها حفظ میشه یا ما می مانیم و راه رفتن شبیه بین کلاغ و کبک!
عزیز من فیس بوک و تماس جامعه ی ما با فضای تخیلی غرب چه برکتی برای ما داشته؟
جوانهای ما مهاجرت می کنن و یا با ضربه برمیگردن یا از ترس آبرو یا ابراز شکست می مونن و سختی می کشن. یک عده کمی هم از مهاجرین در مسیر تغییر به نتیجه می رسن.
حالا اینهمه ویترین غرب رو تماشا کردن و ندیده خریدن چه خیری برای ما داشته که باید عمومی بشه؟
موضوع قیمومیت نیست، موضوع سرمایه های انسانیه که نیاموختن بهش فکر کنن.
بنده اختیارا در این شبکه عضو نیستم و با علم و آگاهی از هر خبری که اونجا هست.
خودم قیم خودم هستم. چرا شما خودتون قیمومیت خودتونو بر عهده نمی گیرید؟ (1650279) (alef-6)
 
علی
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۰۱:۴۷:۲۵
آقا مهدی
سلام چقدر این منفی اینجا جاش خالی هست. (1650351) (alef-10)
 
بنده ی خدا
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۰۲:۴۲:۵۸
به جان خودم همین تویی که ادب رو رعایت نمیکنی و شعور خودت رو با شعور مردم ایران یکی میکونی اگر فیلتر فیس بوک برداشته بشه دیگه اصلا سری هم نمیزنی به اکانت خودت امثال تو هستند که شلوغ میکنند و فکر میکنند الان از کل دنیا محروم شدند با یک سایت آبکی
خواهشا نظر من رو چاپ کنید چون این طرف خیلی شعور داره میخوام خودش ببینه (1650374) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۸ ۱۱:۳۰:۲۸
نه برادر من اینطوریا هم نیست.
اگه اهل مطالعه باشی می تونی به قوانین پوشش در کشورهای دیگه هم سر بزنی (مثلا" قوانین پوشش در دانشگاه های جهان اخیرا" چاپ شده)
یا تو خبرها بود که انتخابات در استرالیا اجباریه
یا حجاب در دانشگاه های فرانسه و ترکیه و آلمان و... ممنوع (1653630) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۲۴:۳۲
آخه شما که از وجود نرم افزار های فیلترینگ خانگی که فراوان هم در دسترس همه هست خبر ندارید چرا مینویسید وجود ندارد!؟

حداقل تمام نرم افزارهای internet security این امکان را دارند

یک نگاه به قسمت parental control بیندازید تا شما هم بتوانید اتصال فرزندتان را کنترل کنید
(حداقل این را منتشر کنید تا دیگرانی هم که از کاربردش خبر ندارند خبر دار شوند)

تازه همه اینهایی که گفتید از جاسوسی گرفته تا سوءاستفاده از مطالب و عدم کنترل پذیری فرزندان و ... ؛ از طریق دیگر سایت ها هم امکان پذیر است حالا نمی دونم چرا گیر دادید به فیس بوک! (1649137) (alef-6)
 
محمد
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۶:۴۱:۳۰
به نظرم فیس بوک با فیلتر بخش های غیر اخلاقی رفع فیلتر شود بسیار بهتر است.
متاسفانه فیلترینگ ایران بسیار ضعیف عمل می کند و بسیاری از سایت های سالم را مسدود نموده است. (1649505) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۰۹:۲۲:۵۲
این مقاله بسیار آمزنده بوده است و بنده خیلی استفاده کرده ام.
درنظر داشته باش که شبکه اجتماعی فیسبوک می تواند اثرات خیلی بدی روی جامعه ما داشته باشد.
احتیاط شرط عقله... (1650712) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۱۳:۰۰:۲۸
این نظر که نظر خوبی هست شما که تحمل نداری نباید بخونی و اینجوری نظر بدی عزیزم (1651331) (alef-13)
 
آرزو
۱۳۹۲-۰۶-۲۸ ۰۹:۰۰:۱۸
مخصوصا خود تو (1653293) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۱۱:۲۲
کاملا بی معنیه
ما تو مملکتمون سالیان سال از یاهو مسنجر استفاده شده و هر نوع خلاف و هنجار شکنی هم که فکرشو بکنید توسط این نرم افزار انجام شده
اتفاقا فیس بوک خیلی هم ایمن و بهتر از نرم افزار های دیگس
چطور اون موقع صدای هیچکس در نمیومد
حالا که پای یه شبکه اجتماعی امریکایی به مملکت ما باز شده سیستم احراز هویت میخایم (1648914) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۵۴:۲۱
فیسبوک با اینکه با خیلی از کشورهای اروپایی قرارداد داره آخر هم به اونها خیانت کرد و کلی اطلاعات ازشون دزدید. اصلا معنی نداره بدون هیچ تعهدی اطلاعات مردم ایران را ببرهو ازش استفاده اقتصادی بکنه (1649024) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۵۷:۲۳
مسئله احراز هويت براي استفاده از اينترنت پديده مباركي است. (1649036) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۵۹:۱۵
شما بهتر مي دوني يا اسنودن ؟
فيس بوك كجاش امنه ؟ خود مديران اين شركت ها اعلام كردن به سازمان هاي جاسوسي بالاجبار اطلاعات مي دن (1649039) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۵:۴۰:۳۸
چرا دروغ میگی آخه؟!
فکر کردی اینجا کیهانه؟
تو اصلا اسم مدیرعامل توییتر یا فیسبوک رو میدونی؟
جاسوسی nsa خیلی پیشرفته تر از اونیه که فکر میکنی، ضمنا تنها سازمان جاسوسی دنیا هم نیست ، همه ی کشور حداقل یکیشو دارن!
اگه به جاسوسی باشه جاسوسی از طریق ایمیل خیلی راحت تره که، چون شما اسنادی که تو فیسبوک نمیزارین اما ایمیل میکنین
فیسبوک فقط به درد جاسوسی از کلیت جامعه میخوره که مثلا بدونن جامعه ایران در چه حالیه و با افکارش آشنا بشن (1649377) (alef-13)
 
اطلاعات
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۷:۰۹:۲۵
عزیزم چه اطلاعاتی؟
عکس من و بابام؟
اون کسایی که به لحاظ شغلشون و ... نباید اطلاعاتشون فاش بشه اونها نباید عضو بشن و حراست اون سازمان باید جلوگیری کنه
مگه همه مردم ما اطلاعات سری دارند؟
مگه همه مردم ما سپاهی یا دانشمند هسته ای هستند؟ (1649561) (alef-10)
 
متخصص امنیت سایبری در آمریکا
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۸:۰۱:۱۱
دوست عزیز چیزی که اسنودن لو داد این بود که سازمانهای اطلاعاتی آمریکا و انگلیس به تمامی محتوای اینترنت دسترسی کامل دارند و آنرا ذخیره می کنند. اینکه فیس بوک برخی از اطلاعات رو به پلیس تحویل میده کاملا موضوع دیگری هست و از مسئله جاسوسی جدا بوده و بحث جنایی و حقوق مدافعان در دادگاههای اروپا و آمریکا مطرح هست. به عنوان یک کاربر در ایران شما مطمئن باش که در چند سال گذشته، هرگونه استفاده شما از هر نرم افزاری که به اینترنت متصل می باشد جایی در بایگانی سازمانهای اطلاعاتی آمریکا و انگلیس ضبط شده و می شود! بنابراین اگر نگران جاسوسی هستید استفاده از اینترنت را کامل کنار بگذارید و بی خودی به فیس بوک گیر ندهید! (1649677) (alef-6)
 
دانشجوی دکتری
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۱۴:۴۳:۵۹
حرف شما اشتباه است.
یکی از سیستم‌هائی که اسنودن افشا کرد، پریسم (PRSIM) بود. این سیستم دسترسی مستقیم سیستم امنیتی آمریکا و انگلیس را به سرورهای گوگل، یاهو، فیس‌بوک و دیگر شرکت‌های بزرگ اینترنتی آمریکائی را فراهم می‌کند. با این سامانه، سیستم امنیتی آمریکا دسترسی مستقیم به محتوای خصوصی شما در جیمیل، فیس بوک و ... دارد و حتی می‌تواند چت‌های شما را به صورت آنلاین ببیند و بشنود.
عزیزی که از ناکجاآباد با فیلترشکن به اینترنت وصل می‌شوی. این نام مسخره «متخصص امنیتی سایبری در آمریکا»! را بردار. (1651567) (alef-13)
 
صادقی
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۲۳:۳۱:۴۵
در این که فیس بوک و خیلی های دیگه شبیه فیس بوک ابزار جاسوسی است شکی نیست. اما افسوس مردم ما باور ندارند. در هر حال چند نکته مهم وجود دارد که طراحان فیس بوک به عمد چنین اقدامی انجام داده اند
1 اینکه هر کسی قادر است چند صفحه برای خود داشته باشد و بتواند به راحتی برای هر شخصیت حقیقی یا حقوقی صفحه باز کند

2 مردم ما مناسفانه به دلیل محدودیت های اجتماعی چهره واقعی خود را در فیس بوک نشان میدهند. البته جسارتا این نکته بیشتر معطوف به خانم هاست.
3 بیکاری، عدم مطالعه و استفاده صحیح از زمان و ثانیه به ثانیه عمر گرانبها همه را به سمت فیس بوک سوق داده است
4 بسیاری از بحران های خانودادگی و اجتماعی و شکل گیری روابطی که سرانجام خوشی ندارد محصول همین فیس بوک است. هر چند یقیقن دارم مجردها منکر این نکته می شوند اما با کمی تعمق چه کسی راضی میشود عکس های همسرش را در معرض دید همه قرار دهد؟ چه کسی منکر سو استفاده از تصاویر بانوان ایرانی در سایت های مجازی است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا به والله مشکل ما از جای دیگه است. از جایی مثل تلوزیون، ممیزی های بی حد و حساب انتشار محصولات فرهنگی و........ و البته مشکا اصلی در خود مااااااااااااااااااست.

ایها الناس فیس بوک فضای جاسوسی صهیونیستهای غاصب است (1650184) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۰۲:۳۹
آقای روحانی این بود تدبیر و امید؟؟؟
اول مشکلات اقتصادی... (1649053) (alef-6)
 
راستگفتار
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۶:۱۲:۳۱
مگر آقای روحانی الان در مورد فیس بوک اقدام کرده که شما هنوز امضای تحلیف خشک نشده اعتراض میکنی؟ ضمنا ویرانه ای به نام اقتصاد با عصای جادو هم یک شبه درست نمیشود. ثالثا اگر رسانه های گروهی و شبکه های اجتماعی باز و آزاد باشند سیستم معیوب رانت و اختلاس این طور پنهان نمی ماند که 3000 میلیارد 3000 میلیارد گم شوند و یک آب هم رویش (1649458) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۲۱:۳۳:۴۸
چه ربطی به روحانی داره ؟
اصن کی گفته بحث اقتصادی تعطیله که امثال شما دهن ما ها رو می بندین که هیچی نگو فعلا اقتصاد !
حالا خوبه نامزد ما رای آورده و شما اینقد ازش توقعای عجیب قریب دارین که همه چیزو تعطیل کنه و به اقتصاد برسه تا شاید شما بتونین زیرآبی یه نفسی تازه کنین ! (1649989) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۰۶:۳۳:۴۸
اینکه وزیرا به جای حل مشکلات برن فیسبوک بازی به روحانی ربطی نداره؟ (1650416) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۱۲:۱۵:۳۵
آ> چرا به اونايي كه اقتصاد وبه اين روز انداختند تو اين سالها، هيچي نگفتند وهر جور كه دلشان خواست اقتصاد مملكتو شخم زدند وبردند؛به هر چيزي كه تواين كشور وجود داشت اعم ازاقتصاد،سياست،بازار،دانشگاه ،مقدسات،....و خلاصه هر چيزي
كه زورشون رسيد ناخونك زدندوفاتحشو خوندند؛ به اونجائي كه زورشون نرسيد مثل سپاه وديگر جاها ؛ غوغا سالاري وتهمت وافتراء وتخريب را تا جائيكه جا داشت وتونستند پيشه كردند؛هيچي نگفتيد:كه لااقل يك كم دست نگهداره،حرمت صاحب خونه را(ملت ونظام)نگداره،؟ حالا به اقتصادو مردم و روحاني و وعده هايي كه داده فكر ميكنيد .تا يه جايي يه ذره منافعتون تو خطر ميفته داد وبيداد راه ميندازيد وا اقتصادا؛ روحاني كليدت كو؟تدبيرت كجا رفت؟ (1651200) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۰۰:۲۰:۵۵
دوست عزیز هرچیزی سرجاش شما بی زحمت یه نگاه به سایت طلا و دلار بزن میبینی که قیمت ها پایین اومدن
بعدشم یفین داشته باش مشکلات اقتصادی به مورور حل مشه (1650261) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۰۸:۴۹
حرفت کاملاً بی حساب و کتاب است.
فیس بوک نرم‌افزار نیست، یک سایت اینترنتی است. (1649071) (alef-6)
 
متخصص امنیت سایبری در آمریکا
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۸:۰۹:۰۴
دوست عزیز فیس بوک و سایتهای نظیر آن در اصل از یک سایت فراتر رفته و نوعی «وب اپلیکیشن» یا همان نرم افزار تحت وب می باشند. ضمن اینکه اکثر کاربران امروز از طریق گوشی های همراه هوشمند وارد فیسبوک می شوند که برای اینکار از نرم افزار مخصوص فیسبوک نصب شده بر روی گوشی خود استفاده می کنند. (1649694) (alef-6)
 
دانشجوی دکتری
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۱۴:۴۱:۰۷
حرف شما متناقض است و البته غیرعلمی. اگر بخواهم فینگلیش نویسی Web Application توسط شما را ساده توضیح بدهم، باید بگویم فیس‌بوک نرم‌افزاری برای ارائه خدمات به کاربران دارد که این نرم‌افزار به کاربر ارائه نمی‌شود و تنها در اختیار شرکت فیس‌بوک می‌باشد و کاربران تنها با واسط وب آن که روی پروتکل‌های HTTP و HTTPS ارائه می‌شود، کار دارند. نرم‌افزار مبتنی بر ابر محاسباتی فیس بوک با نرم‌افزار سرویس گیرنده که روی گوشی شما نصب می‌شود، دو چیز کاملاً مجزا هستند.
خلاصه این‌که حرف شما بی‌حساب و کتاب است. فیس بوک یک سایت اینترنتی است. آن نام مسخره «متخصص امنیت سایبری در آمریکا!» را هم بردار. (1651560) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۴۱:۱۹
قیاس شما خیلی بی معنی بود اصلا یاهو مسنجر با فیسبوک قابل مقابسه نیست خیلی کارکردهای فیسبوک فراتر از چت کردن هست (1649198) (alef-6)
 
بیگی
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۱۱:۵۶
با فیلترینگ مانع استفاده از شبکه های اجتماعی نمیشوید .اگر آماری بگیرید اکثریت را برای گرفتن فیلتر شکن به سوی رسانه های های معاند و گرفتن فیلتر شکن از آنها ترغیب میکنید.به هر حال نیاز به استفاده از مطالب اکثریت علمی که برای ایرانیان بسته شده استفاده از فیلتر شکن ها ضروری است. (1648917) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۰۴:۳۲
اگر فيلترينگ ناقص است كه نبايد كل آن را رد كرد . بايد نواقص را برطرف كرد تا مطالب علمي فيلتر نشود . در ضمن در دنيا اينترنتي كه دانش آموز استفاده مي كنه با اينترنتي كه دانشجو استفاده مي كنه فرق دارد . مي خواي كلا فيلتر رو بردارن بچه هاي كوچك برن سايت پورنو؟ (1649060) (alef-6)
 
بیگی
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۷:۱۰:۲۲
اقلیت کمی برای سایت های مورد نظر شما به فیلتر شکن متوسل میشوند.نیاز افراد تحصیل کرده ایران ارتباط با جامعه و استفاده از مطالب علمی است که نیازمند فیلتر شکن است . نتیجه آن (هردو اینها در اثر برنامه های غلط مسئولین بسته شده است)
ساده ترین عواقب آن : ۱ - مخاطب به مثلا رادیو فردا متوسل میشود تا فیلتر شکن بگیرد .طبیعطا یک گشتی هم آنجا میزند.۲ - با ورود فیلتر شکن امکان ورود به سایت های مورد نظر شما و سایر سایت های واقعا خلاف هم فراهم میشود که هر دو برای جامعه بد است. (1649562) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۹:۴۸:۱۳
آخه جا های دیگه دنیا که فیلترینگ نیست بچه کوچولو ها همه نشستن سایت های پورنو نگاه میکنن و دکتر بازی میکنن. بابا عقل هم چیز خوبیه ها! (1649840) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۲۱:۲۲:۰۵
اگر فيلترينگ را به صورت مردم سالارانه انجام مي دادند، با همراهي كارشناسان و خود مردم، قانون به درستي اجرا مي شد. اما چون مردم را در فيلترينگ ناديده مي گيرند، اين فلترينگ ناموفق مي شود.
ضمنا در دولت قبلي چنان فيلترينگ رنگ و بوي سياسي به خود گرفت كه ديگر كسي به اهميت اخلاقي آن توجه نمي كند. بنابراين بايد يك كميته از منتخبان مردم، بر فيلترينگ نظارت دائمي داشته باشند تا سايتي به ناحق فيلتر نشود. (1649970) (alef-6)
 
محمد
۱۳۹۲-۰۶-۲۸ ۲۲:۵۳:۳۵
فیلتر در طول سالیان گذشته جلوی دسترسی به کدام خبر مهم را گرفته است؟ چه کسی بوده که بخواهد عضو فیس بوک شود و نتوانسته باشد؟ همان بچه 10 ساله ای هم که شما می گویید اگر بخواهد، خیلی راحت تر از من و شما فیلترینگ را دور زده و به سایت پورنو می رود. (1654654) (alef-13)
 
احسان
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۲۱:۱۴:۳۶
من نمی دونم عده ای چه اصرار دارند که فیسبوک رفع فیلتر بشه؟ در حالی که با یک فیلترشکن ساده میشه رفت فیسبوک. خب دیگه این همه بحث واسه چیه؟ (1649960) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۰۱:۲۹:۴۰
به خاطر اینه که یه کسی که میخواد بره فیس بوک ناچار از فیلترشکن استفاده میکنه و با اینکه هدفش همینه ولی بدبختانه با این کار دیدن هر سایت نامناسبی براش آسون میشه. ینی با فیلتر بودن فیس بوک افراد ناخود آگاه تشویق میشن که برن سراغ فیلترشکن و بعدش باید منتظر عواقب وحشتناکش بود! (1650340) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۱۳:۰۴
پس ته داستان موافقی که فیس بو باز شود که این خود اتفاق مبارکی است (1648923) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۵۰:۴۲
ما آخرش هم موافقيم با آمريكا وارد مذاكره شويم ولي ... آمريكا سرش رو بياره پايين مثل بچه آدم چماق و سيگارش رو بگذاره كنار ... (1649013) (alef-6)
 
مانلی پاکباز
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۱۴:۲۴
نتیجه تفکر "دشمن گرا" و "توهم توطئه" این میشه که 2 نفر ادم تو لندن با سالی 2 میلون پوند یک تلویزیون راه میندازن که بینندهاش از صدا و سیمای جمهوری اسلامی با بودجه سالیانه یک میلیارد دلار بیشتر میشه. چرا مردم را نادان فرض میکنید. (1648926) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۰۶:۰۰
اين 2 نفر حتما از مشاوره شركت ها و نهادها و دولت هايي استفاده مي كنند كه بيش از صد سال است رسانه دارند و تجربه ... (1649062) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۰۱:۵۷:۵۱
لطفاً خیلی کلاس نذارید برای رقابت با صدا و سیما احتیاج به مشورت با" شركت ها و نهادها و دولت هايي كه بيش از صد سال است رسانه دارند و تجربه" نیست. صدا و سیما اینقدر ضعیفه که هر کسی میتونه باهاش رقابت کنه. (1650356) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۱۲:۲۲:۲۳
خوب بدتر!!! این نشون میدهد در تلویزیون ما مدیران بی لیاقتی وجود دارند که خودشان کم توانند هیچ ،
حتی از مشورت آدمهای ارزشمند استفاده نمیکنند!! (1651219) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۴۵:۴۶
اون دونفر برای همفکران و هم عقیده های خودشون برنامه می سازن و جواب گوی کسی هم نیستن چون رسانه رسمی نیستن در ضمن ملاحظاتی رو هم نباید رعایت کنند ولی صدا وسیما درسته تا حدی ضعیف عمل کرده ولی اینقدر هم بد نیست زیرا صداو سیما باید برای تمام اقشار و عقیده ها برنامه بسازه نه یک قشر (1649219) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۸ ۰۲:۵۹:۰۸
ما که جز عقاید آقای جلیلی چیزی از صدا سیما ندیدیم (1653133) (alef-15)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۱۸:۰۵
مهم نیست فیلتر شکن هست نیاز به رفع فیلتر نیست (1648935) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۷:۳۱:۰۸
تازه با فیلتر مزه اش هم بیشتره!!!!!! (1649603) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۸:۱۲:۰۷
امروزه به لطف فیلطرهای غیر منطقی کودک 8 ساله هم فیلطر شکن دارد و از ما بهتر بلد است اکنون کودکان هستند که برای پدر مادرشان فیلتر شکن نصب میکنند پس فیلتر بودن و نبودن فرقی نمیکند ضمنا اگر کودکی هم بلد نباشد پدر و مادرش هم خودشان به او فیلطر شکن می دهند چون بدون فیلطر شکن هیچ سایت علمی تفریحی خبری و... را هم نمیتوان آورد . (1649698) (alef-6)
 
رطب
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۱۹:۲۰
چرا مسوولین میتوانند استفاده کنند اما مردم نه؟ (1648937) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۵۵:۴۹
واقعا . مسئولین هم باید تابع قانون باشند. اصلا زشت هست که مسئولین میان فیسبوک بازی... (1649030) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۵:۴۷:۲۹
نه عزيزم! زشت اونه كه براي ارتباط با مسئولينت مجبور باشي دنبال ماشينشون بدوي!!! (1649399) (alef-6)
 
[جوادی
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۸:۲۱:۳۴
من کلا با جمهوری اسلامی زیاد میونه خوبی ندارم ولی خداییش دیروز که به پیچ جناب آقای ظریف سر زدم و ارتباطش رو با مردم دیدم برای اولین بار به داشتن همچین مسئولی افتخار کردم و با افتخار براشون کامنت گذاشتم (1649716) (alef-6)
 
حامد
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۱۹:۴۰
برو بابا همين الان هم همه راحت ميرن فيس بوك فقط اين وسط يه عده وي پي ان فروش از فيلترينگ سود ميبرن ، وگرنه كسي نيست كه به خاطر فيلترينگ نتونه به فيس بوك دسترسي پيدا كنه! خودمون رو گول نزنيم ! انقدر شرط و شروط الكي و بي فايده است (1648938) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۲۱:۱۸
فروش وی پی ان؟ اصلا نیازی هم به خریداری نیستا.
فیلترشکنهای ناب و عالی ای به صورت رایگان برای دانلود وجود دارند.

کلا مهم نیست که رفع فیلتر بشه یا نه. ما که با یک فیلترشکن رایگان 3 مگابایتی رفع حاجت می کنیم. حالا شما هر کاری میخواید بکنید و هر تحلیلی میخواید بکنید! ;) (1649121) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۶:۱۵:۳۴
اشتغال زایی هم داره...قبل رفع فیلتر به فکر شغل جدید برای برادران وی پی ان فروش باشیم...فیلتر باشه بهتره...هیجانشم بیشتره (1649459) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۲۳:۴۳
این پیش شرطها من رو یاد پیش شرطهای گفتگو با آمریکا میندازه که هیچ گاه عملی نخواهد شد..... (1648945) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۵۱:۴۳
مشكل از ماست يا آمريكا ؟؟؟ كه حرف و منطق سرش نميشه (1649016) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۱۴:۰۶:۱۷
مشکل از ماست ! که باهمه سره جینگ داریم حتی با مردمه خودمون!

میخوایم هدایتشون کنیم به زور! نمیشه! (1651473) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۱۷:۱۳:۱۶
سلام - بعضی از قرائن نشان میدهد که مشکل ناشی از عمدتا" ضعف شناخت و تحلیل درست در هر دو طرف باشد و صیهونبزم در پیدایش و ادامه این مشکل دخالت جدی داشته و دارد. (1651901) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۲۷:۳۹
اصلا نیازی نیست که فیس بوک رفع فیلتر شود . چون من هر زمانی که می خواهم بدون منت کشیدن از حضرات دولتی و ... به فیس بوک وارد شده و فعالیت های اجتماعی انجام می دهم .

لطفا فیس بوک را رفع فیلتر نکنید که بعد هزار تا آدم متولی براش پیدا میشه . همینطوری خیلی خوبه . اصلا آخرشه .

تازه با دور زدن فیلترینگ ، کلی هیجان کار هم بالا می ره . (1648952) (alef-6)
 
بیگی
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۰۹:۰۷
آقایان از این نظر و امثال آن سر سری نگذرید.این نظر پاسخ و نشان دهنده نتیجه طرز فکر قیمانه دولت نسبت به مردم است.باید در بسیاری موارد تجدید نظر کنید. (1649075) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۲۸:۲۴
آقای نویسنده از خواب بیدار شو، هر کسی می خواسته عضو فیس بوک بشه تا الان شده است، فکر می کنید فیس بوک رفع فیلتر بشه چقدر عضو جدید از ایران خواهد داشت؟! اصلن از این دید نباید به مسئله نگاه کرد، اتفاقا باید از این دید نگاه کرد که الان تمامی کسانی در ایران عضو فیس بوک هستند از فیلتر شکن استفاده می کنند و اکثریتشان تنها به خاطر فیس بوک به سراغ فیلترشکن رفته اند که اگر فیس بوک فیلتر نبود اصلن نیازی به فیلتر شکن نداشتند، و خود خوب می دانید با فیلتر شکن دیگر دسترسی به تمامی سایت ها، از جمله سایت های غیراخلاقی باز است. پس بهتر نیست فیس بوک رفع فیلتر شود که دیگر نیازی هم به فیلترشکن نباشد!!! (1648954) (alef-6)
 
مهدی
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۳۲:۰۷
خدا رو شکر میکنم توانستم این همه شرط را بخوانم
حالا چند سوال برای من پیش آمده و اینه گه
1- اون جوانها تا حالا فیلتر شکن نداشتن و نمیدونن فیسبوک چی هست؟
2- چند در صد مردم ایران حتی در دهات ها از ماهواره استفاده میکنند؟
3- خطر شبکه های ماهواره کمتر از فیسبوک هست؟
4- به نظر حضرت عالی هر چیری که جلوش گرفته بشه آدم نسبت بهش حریص نمیشه؟
5- اگه 1 روز زبانم لال روم به دیوار قرار بشه حجاب اختیاری بشه شما چند صد هزار میخوای شرط بزاری؟
6- حضرت عالی تصور کن 1 روز انجولیا جولی امده ایران در فرودگاه هست و روسری یا چادر سرش کرده در همین زمان صدا سیما داره یکی از فیلماشو پخش میکنه .... مردم خل نمیشن؟
7- حجاب از اسلام هست یا شیعه؟ چرا در هیچ کشور اسلامی زوری نیست؟ فقط شما میخواهید مردم ایران ببرین بهشت با زور؟
8- اگه از اول اینقدر زور نمیگفتید و میزاشتین مردم خودشون راهشونو انتخاب کنن نه نیاز بود برای 1 چیز پیش پا افتاده (فیسبوک) اینقدر شرط بزارین نه اینقدر فساد و فحشا بود نه جوان ها اینقدر حریص میشدن که با هر وسیله ای بخوان اعتراض خودشونو نشون بدن (1648963) (alef-6)
 
علی شیرازی
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۵:۲۰:۵۷
درود به شرفت !!!
یادمه زمانی که بی خودو بی جهت ویدیو رو غیر مجاز اعلام کرده بودن.بخدا من آدمی رو سراغ داشتم که قالی زیر پاشو میفروخت تا ویدیو بخره و ببینه این چیه که خلافه.طبیعت انسان جوریه که هر چیزی رو که ازش منع شه با حرص بیشتری طلب میکنه.. (1649330) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۲۳:۰۸:۴۲
بی منطق بود (1650128) (alef-15)
 
حاج عماد
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۲۳:۵۹:۲۵
معرکه بود
ممنون از الف که منتشر کرد
حقیقته (1650236) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۳۲:۱۸
بگذارید فرض کنیم که فیس‌بوک اصلا جاسوس هست، رفع فيلتر فيسبوك فقط ابزاري است براي اينكه دولت و نظام خود را همراه با مردم نشان دهند وگرنه اين ميليونها ايراني عضو فيسبوك تاكنون به سايت مراجعه كرده و از اين به بعد هم كار خود را خواهند كرد و زياد محتاج رفع فيلتر آن نيستند ، پس پيشفرض اول اين است كه اگر قرار است فيسبوك رفع فيلتر شود ان را منت بر سر مردم ندانيد .

پيشفرض دوم هم اين است كه پول بيت المال را براي ساخت شبكه اجتماعي حرام نكنيم ، چون اولا" ايرانيان عضو چيزي كه دولت بسازد نخواهند شد دوما" اينكه دولت توانايي آن را هم ندارد ، مانند آنچه در اينترنت ملي ، موبايل ملي ، خودرو ملي و ايميل ملي رخ داده و مي دهد ،
فناوري چيزي نيست كه با بخشنامه به دست آيد . (1648966) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۱۹:۰۲
يعني بايد اين جمله رو طلا گرفت كه ايرانيان عضو چيزي كه دولت بسازد نخواهند شد! واقعا همين طوره
بعدم يه چيز ديگه! همه دنيا نمي فهمن فقط ما مي فهميم؟ توي چند تا كشور اين فيسبوك يا به قول شما ابزار جاسوسي فيلتره؟!!! يعني اونا نمي فهمند ولي شما به تنهايي اينقدر فهميده اي؟!
چيزي كه هست ما از جاسوسي فيسبوك ترسي نداريم چون چيزي واسه مخفي كردن نداريم. از چي ما مي خواد جاسوسي كنه؟ علايق ما ؟ دوستان ما؟ خب بزار علايق ما را شناسايي كنه شايد اونا به فكر علاقه مندي هاي ما بيفتند. مسئولين مملكت ما كه واسه ما تره هم خرد نمي كنن (1649109) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۸:۵۳:۴۳
درست گفته تو همین سایت 99 درصد کامنت های بی خاصیت من سانسور می شه اونوقت انتظار دارند بریم بشیم عضو شبکه های داخلی!!؟؟؟ (1649773) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۱۷:۱۸:۳۱
مسئولين مملكت ما كه واسه ما تره هم خرد نمي كنن

این جملت به دلم نشست. (1651913) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۰۹:۲۲:۳۸
اصلا دولت ایران تمام توانش را جمع بکند نمی تواند یک سیستم اینترنتی با حجم فعالیت فیسبوک بسازد. اگر شک دارید به یاد بیاورید که چطور سیستم شتاب از هم فرو پاشید ! یا چرا سازمان ثبت احوال از دادن سرویس دریافت اطلاعات سجلی با داشتن کد ملی حتی به نیروی انتظامی هم عاجز است ! (1650710) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۳۳:۰۵
چندين سال است كه فيس بوك كار مي كند و شما در اين چندسال چرا پيش شرط هارا انجام نداديد؟ (1648967) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۳۴:۰۲
یک دفعه بگو نباید رفع فیلتر بشه دیگه! این شرط ها چیه!
چرا هر پدیده جدیدی باید اینقدر با مقاومت روبرو بشه آخه؟ (1648969) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۳۵:۳۳
چرا فيس بوك ؟ ما اين همه شبكه اجتماعي ايراني داريم . (1648975) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۳۶:۳۷
آقا اگه می شه همون فیلتر بمونه بهتر هست . با این شرط هایی که گذاشتین بد نیستا ولی مملکت ما سلیقه ای هست یهو می زنن بدترش می کنن . دمتون گرم فیلتر بمونه ما هم راضی هستیم با فیاتر شکن بریم (1648976) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۳۸:۱۲
به قول قدیمی های سنگ بزرگ علامت نزدنه!!!! (1648978) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۳۸:۴۹
مطلب متین- منطقی - به جا و لازمی بود. (1648981) (alef-6)
 
ايراني
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۴۱:۲۸
دست آقاي وزير و دوستانش درد نكنه.
اين بود تدبير و اميد.
الان فيس بوك اگه واشه همه مشكلات حل مي شه (1648985) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۴۲:۱۶
اتفاقا من میخوام بگم فرض کنیم که جاسوسه ، خوب کی چی
یعنی مردم دنیا همه اطلاعاتشون مهم و طبقه بندی شده است !!!
خوب کافیه به مردم هشدار داده بشه که اطلاعات محرمانه رو به اشتراک نگذارن (1648988) (alef-6)
 
تندر
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۲۴:۵۱
میدونی چیه ما ها از اساس با هم فرق داریم شما برات مهم نیست که کسی با زور یا بدون زور و شاید حتی با همراهی خود شما بیاد و ناموست رو دید بزنه یا اصلا بدزده. برات مهم نیست برات مهم نیست و نمیدونی اگه بچه ات با هویت یه ادم بزرگسال مثلا بره تو فیس بوک و دوستیابی کنه یا تصاویری رو که نباید ببینه ببینه تا وقتی به سن بزرگسالی برسه دچار بیماری های اخلاقی میشه و چقدر تحملش براش سخت میشه.تو این حرفهارو میفهمی.؟؟؟؟؟؟میدونی حس وطن پرستی چیه؟ (1649140) (alef-6)
 
یاسر
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۵:۵۳:۳۲
حالم خراب شد از این حس وطن پرستی که تو ازش دم میزنی
اون بچه خیلی اسون میتونه فیلتر شکن بگیره بره سایت های غیر اخلاقی و تو روحت هم خبر دار نشه
یه سر بزن به چت روم یاهو ببین چی توش هست
کم سرخودتون رو کلاه بزارین (1649414) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۶:۰۲:۵۵
فقط ایرانی ها حس وطن پرستی دارند ؟ از بالای یک میلیارد نفر جمعیت مسلمان فقط 70 میلیون ایرانی غیرت و ناموس دارند ؟ نه آقا جان شما فکر و ذهنت رو درست کن. (1649433) (alef-6)
 
ش
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۹:۳۲:۳۷
شايد بالايي بچت باشه؟!؟! مساله اينه كه تو با اين ديدگاهت خودت قيم همه بشر ميداني
تايك چيزيم ميشه فكر ميكنيد غيرت پاسداري از ديد زدن غريبه هاست نه عزيزم ولو ديدن زدن اجنبي ها نه باري داره براي ما نه افتي ولي وقتي يك پيرزنه بينوا مياد قصابي محل اشغال گوشت ميخره به هيجات بر نميخوره بخودت نميگي اين بينوا شخصيتش خرد شد حيثيتش از دست رفت در اواخر عمر عزتش نابوده و با خودش چه زندگي داره ... والخ
خالا بروبه اين فكر كن كه عكس نامرست را كي نگاه بكنه يا نكنه (1649822) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۲۰:۳۲:۴۳
اولا کسی دید نمیزنه!.یک میلیارد آدم فقط عضو فیسبوک هستن.چند صد میلیون احتمالا پیچ و صفحه هم داره .کی میتونه روزانه چند میلیارد نه و چند میلیون عکسو دید بزنه؟!!!در ضمن دوست عزیز مگه طرف میخواد عکس لخت خوار مادرشو بذاره تو فیسبوک؟!!!شما شرم نمی کنی این حرفو میزنی؟!!دوست عزیز شما بچت رو همونجوری که تو جامعه کنترل نمی کنی تا خلاف کار نشه تو اینترنت هم همونجوری کنترل کن.ضعف شخص شما چه ربطی به مردم داره؟!!
من 4 ساله عضو فیسبوکم و کلا شاید 20 تا عکس از شخص خودم نذاشته باشم اونجا.شما مختارید که چه چیزی رو رو فیسبوک قرار میدین.دوست تندارین عکس نذارین اصلا دوست ندارین عضوش نشین.چرا میخواین جلوی بقیه رو بگیرین؟!!! (1649905) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۲۱:۲۰:۱۸
فقط حس وطن پرستی رو شما می دونی و این واسه کل مملکت ما کافیه
دوست عزیز این فیس بوکی که شما می فرمایید همه جای دنیا هست
مگه اونا بچه ندارند؟ فقط شما بچه دارید؟
مگه اونا وطن پرست نیستند و شما وطن پرستید؟
واسه همه دنیا ناموس ارزش نداره فقط برا شما ناموس ارزش داره؟
آخه من نمی دونم یکی میاد تو فیس بوک عکسشو میزاره چه ربطی به ناموس داره؟
1 عده ای هم هستند که کلا مخالف حجاب هستند و راحت اونا عکس خواهد مادر و همسرشون رو میزارند شما فیس بوکو فیلتر کنی مشکل حل میشه نه عزیزم اون خانوم و آقا تو خیایون هم راحت هستند

پس تورو خدا نگو که فقط شما وطن پرستی
من ادمی رو میشناسم عضو فیس بوکه عکس بی حجاب همسرش هم اونجاست اما عاشق ایرانه

تمام اعضای خونوادش تو امریکان اما اون تو ایرانه

وطن پرستیتو نگه دار واسه مواقع خاص (1649969) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۲۳:۲۱:۳۸
آخ.... آخ .. شما دانای کل هستید ..... الان بچه ات بهتر از من و شما راه دور زدن اینترنت و بلده ... واقع بین باش آقای وطن و ناموس پرست (1650164) (alef-15)
 
تندر
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۱۰:۰۹:۳۹
اگه ازش زخم نخورده بودم هیچی نمیگفتم. دانای کل هم نیستم.اقا هم نیستم.تو خوبی. ظاهرا خیلی از دنیا عقبی یا خودتو زدی به کوچه عمر چپ.دیگه پر واضحه خودشونم دارن اذعان میکنن.اسنادشم هر جا بری سرچ کنی میاد جناب دانای کل. (1650852) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۱۰:۳۰:۵۴
من متوجه نشدم عضویت در فیس بوک ، فیلتر شدن یا نشدن آن چه ربطی به وطن پرستی داره!!!

هر کسی آزاده هر چی رو که صلاح میدونه تو شبکه اجتماعی به اشتراک بگذاره
بعضی ها حساسیت بیشتری دارند بعضی ها هم کمتر ، همه جور آدم هم از این امکانات استفاده می کنند شما میتونید از مزایای فیس بوک استفاده کنید

وبالاحره با پاک کردن صورت مسئله شما نمی توننید فرزندتون رو تربیت کنید حتی اگر توخونه حبسش کنید ، نگذارین بره مدرسه باز اگر نتونید منطقی فرزندتون رو آگاه کنید چه فیس بوک فیلتر بشه چه نشه شما با مشکل روبرو خواهید شد (1650907) (alef-13)
 
صالح
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۴۴:۱۲
اينترنت كشور بي صاحب و بي قانون است . مگر زندگي دوم نيست اين فضاي مجازي . پس چرا هر شبكه اجتماعي خارجي بدون حساب و كتاب بايد توي ايران فعاليت كنه ولي اگر همين شبكه بخواد توي يك كشور ديگه فعاليت كنه بايد هم پول بده هم قوانينش رو رعايت كنه . (1648991) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۰۰:۰۶
آخه بابا جان بجای اینکه اینهمه تو اینترنت بچرخی٬ یه ذره مطالعه کن. کدوم کشور پول گرفته که به فیس بوک اجازه فعالیت بده؟ اینجا که کیهان نیست هرچی بنویسی کسی جوابتو نده. (1649044) (alef-6)
 
بنده خدا
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۴۵:۵۵
من فکر نمی کنم فیسبوک به این راحتی رفع فیلتر شود . هر چند همین الان هم به مدد فیلتر شکن مردم در فیسبوک فعالیت دارند . تا وقتی یک عده فکر می کنند قیم مردم هستند و حرف زدن ، غذا خوردن ، لباس پوشیدن ، راه رفتن ، و... مردم باید بنا بر میل و سلیقه آنها باشد در ایران این ابزار فقط باعث دردسر برای خانواده ها می شود . چون قطعا چندین عنوان مجرمانه برای کارهای مختلف در فیسبوک تعریف می شود که خانواده ها برای دور کردن فرزندانشان از این جرمها باید مدام در چالش قرار می گیرند . (1648995) (alef-6)
 
امير
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۴۷:۵۰
آقايان همينجور ميگن بايد فيس بوك رفع فيلتر بشه . شما اصلا مي دونيد شبكه اجتماعي مجازي چيه ؟ شبكه چيه ؟ اجتماعي چيه ؟ مجازي چيه ؟
فيس بوك عامل يك سوم طلاق هاي بعضي كشورهاي غربيه . شما كه نبايد شير اينترنت رو همينجور باز كنيد داخل كشور .
نويسنده اين مقاله يادش رفته بگه بر فرض اينكه فيس بوك قوانين ما رو امضا كنه آيا فيس بوك با همين ساختار فعلي در ايران قابل اجراست يا نه ؟ نميشه كه يك قانون نوشت براي كل دنيا
بايد فيس بوك ساختار هاي داخلي و روابط اجتماعي اش رو طبق فرهنگي ايراني اسلامي طراحي كنه بعد اجازه فعاليت پيدا كنه . (1649000) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۶:۰۹:۲۵
چشم.حتما به اطلاع سایت فیس بوک میرسانیم طبق سلیقه شما ساختارش رو تغییر بده! اصلا چطوره ساختارش رو طبق نظر شخصی تک تک ادمهای دنیا درست کنه؟! (1649450) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۶:۲۸:۱۲
براساس کدوم آمار میگید که فیسبوک علت طلاق یک سوم کشورهای غربیه؟ کدوم کشور و کدوم منبع؟ (1649484) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۴۸:۰۸
فیلترینگ فقط سر زیر برف کردن است و گرنه همین حالا هم همه از این سایت استفاده می کنند. تنها تفاوتش اینست یک عنوان مجرمانه هم به کاربر وصله میشود و قبح قانون شکنی بویژه در نسل جوان از بین می رود. (1649003) (alef-6)
 
حسن
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۴۸:۴۴
آغاز گر این مصیبت برای پاستور نشینان آقای هاشمی بود. واقعا فیسبوک برای دولت جدید نا مبارک بود (1649005) (alef-6)
 
رضا
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۵۰:۰۹
مردم مشکل اقتصادی دارند حالا دولت دنبال فیسبوک بازی هست. خدا به داد مردم برسه. آقای روحانی به فکر مردم باشید (1649011) (alef-6)
 
شهروند
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۵۱:۵۷
با سلام ديناي ارتباطات و فضاي مجازي گسترده شده در اين فضاي مجازي تبادل اطلاعات ميسر ميباشد وشك نيست داراي پيامدهاي است كه مي طلببد اگاهي لازمه جهت ان داده شود ولي اينكه ما يك سوي اين فضا را به خاطر مسايل (اخلاقي سياسي امنيتي )كه تبعات دارد را ناديد ه بگريم اشتباه است امروزه جنگ نرم از سوي دولل سلطه براي كشورهاي ازاده انجام ميگيرد كه راهكار ان اگاهي فرهنگ سازي ايجاد دورهاي اموزشي در بيان اين حملات و اهداف ان و راهكارهاي مقابل با ان مي باشد بايد هزينه كرد وحشت نداشت ولي مواظب بود د ر سالهاي نه چندان دور جنگ نرم براي به جالش كشاندن جوانان با هجوم سوالات انحرافي اغاز و مكتبي بودن را عقب مانندگي توصيف مي كردند ولي مساجد ما مركز كانون نيروهاي مذهبي شده كه جواب ان را با منطق و اصول فلسفي و ديني ميدادند واز ان كانون انسانهاي تحصيلكرده كه كه افتخار مي كردند مكتبي هستند پروش يافت تا جاي كه از بذل جان ومال خود دريغ نكردند انسانهاي كه ساده زيستند و عاشق خدمت رساني بودند وامروزه نيز ميتوان از ان الگو براذي كرد راه وخطرات ان كه سودجو ياين در كمين هستند را نشان داد وفقط وفقط به عنوان نمونه نرم افزارهاي كه بعنوان فيلتر شكن جهت اتصال به اين شبكه وصل ميشودند جاسوسي بوده واسرا و اطلاعات شخصي براحتي در دسترس افراد ناب قرار ميگيرد كه اين نقص حريم شخصي ميباشد و با يك منطق ساده چرا دولل سلطه اين نرم افزارها را مجاني ارايه ميدهند اينها كه حق مسلم هسته اي اين مردم را ناديده ميگيردند پس مي بايد زمينه وبستر لازمه جهت پيوستن به جامعه مجازي ايجاد كه شايد امروز دير شده باشد و جرا ديگر سايتها كه فعال ميباشند به اين موضاعات نمي پيوندند ؟ جرا اگاهي نميدهند در صورتي كه رسالت داردند براستي چرا؟ (1649018) (alef-6)
 
قاسم
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۳:۵۹:۱۵
اگر آقایان مسئول بگویند که ما در کلوپ یا فلان شبکه اجتماعی داخلی اکانت داریم و از آنجا با ما ارتباط برقرار کنید مایه خجالتشان هست ؟! چرا حمایت از تولید ملی را فقط به زبان می گوییم ؟؟؟؟؟؟؟ (1649041) (alef-6)
 
ناظر
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۰۳:۵۷
من با فیس نما کار می کنم ، خیلی هم امکانات خوبی داره. شاید به فیس بوک نرسه اما همین که تولید جوونای خومونه باهاش حال می کنم . (1649056) (alef-6)
 
رضا
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۰۶:۳۷
واقعا اینایی که میگن فیس بوک جاسوسی نمیکنه با چه عقل و منطقی این حرف رو می زنن ؟؟؟؟ بابا خود اسنودن که از خودشونه این همه با مدارک داره میگه که دارن جاسوسی می کنن !!!!!!! (1649066) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۱۰:۴۵
هر چیزی بد نیست، بلکه نحوه استفاده از اونه که بد هست
مدتهاست عضو فیسبوکم، (از وقتی که فیلتر نبود)
چند ماهی است که صفحه ای داخل فیسبوک پیدا کردم که عکسهایی از تصادفات رانندگی در ایران رو نشون میده و نحوه تصادف رو شرح میده.
از اون وقتی که این صفحه رو دیدم، بسیار احتیاط میکنم و با سرعت بالای صد کیلومتر رانندگی نمیکنم.

این بود انشای من از یکی از استفاده های فیسبوک. (1649078) (alef-6)
 
محمد
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۱۰:۵۶
همه این ها رو که قبلا اسنودن گفته بود !!!! (1649079) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۱۱:۲۹
يك سوال!؟
در حال حاضر چند درصد مردم ايران عضو اين شبكه هاي اجتماعي هستند!؟ (1649082) (alef-6)
 
عماد
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۱۹:۵۷:۱۸
حداقل 25 میلیون نفر... البته آماری که خود نهادهای دولتی میدن 20 میلیونه اما قطعا بیشتره... (1652225) (alef-6)
 
محمد
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۱۳:۴۵
من چه گناهی کردم که مسئول نشدم تا راحت برم از فیس بوک استفاده کنم ؟
چرا فقط مسئولین ؟ (1649088) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۱۵:۲۷
کی میگه فیس بوک جاسوسی می کنه ؟
اون فقط اطلاعات ما رو میده به سازمان اطلاعات آمریکا و انگلیس و . . . (منبع : اسنودن) (1649095) (alef-6)
 
تجربه و توصیه بنده به شما
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۱۸:۰۹
فیسبوک جاسوس نیست، اما باعث فاصله میان خانواده ها مخصوصا زوجین میشه، شخصا شاهد فروپاشی خانواده ای بودم و اگر شما عضو فیسبوک باشید به سادگی معتادش میشوید، این اعتیاد اگه به جان دختران و پسران نوجوان بیفته دیگه واویلا.... از درس و مشق می افتن و صبح در مدرسه با موبایل به فیسبوک وصل میشن و شب در خانه.
حتی اگر رفع فیلتر شد بهتر است ازش فاصله بگیریم. (1649104) (alef-6)
 
مینا
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۱۸:۱۱
من خودم از فیس بوک استفاده می کنم. اما باید قبول کنیم که فیس بوک فضای خیلی آلوده ای هست و بستر آن برای نوجوانان و جوانان ما مناسب نیست. (1649105) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۲۰:۴۰:۲۶
شما دیگه واقعا باحالی!!!گیریم فضا آلوده.شما چه مزیتی نسبت به دیگران دارین که میتونین اونجا حضور داشته باشین ولی بقیه نه؟اصلا چرا اونجا فعالیت می کنین؟!! (1649920) (alef-6)
 
مسعود
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۱۹:۴۲
این خیلی خوبه که به فکر فرهنگ استفاده از فناوری باشیم و راهکارهایی متناسب با فرهنگ بومی رو در نظر بگیریم. اما نویسنده محترم، دو تا پیش فرض اشتباه دارند:
1- اینکه فیسبوک بازار بکری در ایران دارد. این بازار بکر نیست و حداقل از کسانی که من می شناسم و در اینترنت رفت و آمد دارند، بیش از 95% همین الان هم عضو فیسبوک هستند.
2- اینکه فیسبوک ابزار جاسوسی است. جاسوسی از کی؟ از چی؟ اینکه ملت میان ناله می کنند توی فیسبوک که ای وای عشقم من رو ول کرد رفت و ...، به چه درد سرویس های جاسوسی می خوره؟
داستان فیسبوک، دقیقا مثل داستان ویدیو است! لعلکم تتفکرون! (1649112) (alef-6)
 
عباس
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۱۹:۵۹
این آقایان که ادعای قانون مداری می کنند و دولت قبل را به زیر پا گذاشتن آن محکوم می کنند چرا فیلترینگ کشور رو دور می زنند و خلاف قانون عمل می کنند ؟؟؟؟؟ (1649113) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۲۱:۴۰
ظاهرا نويسنده مقاله هم در فيسبوك تشريف دارند ! (1649124) (alef-6)
 
سمانه
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۲۱:۴۹
بگذارید فرض کنیم که فیس‌بوک اصلا جاسوس نیست اما این که فرض محاله !!! (1649126) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۲۲:۳۳
"اگر قرار است فیس‌بوک سر سفره‌های خانواده ایرانی جایی داشته باشد"؟؟؟
شما یه آمار بگیر ببین چند ایرانی عضو این شبکه اجتماعی هستند بعد اینو بگو! (1649129) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۲۷:۲۹
آیا واقعا فیسبوک جاسوسی می کنه؟ یعنی شنود توی خونه ی مردم میذاره؟ واقعیت اینه که اونا به وسیله ی فیسبوک جامعه آماری بزرگی از هر کشور و قومیت و نژادی دارن و با تجزیه و تحلیل فعالیت های این جامعه ی آماری پی به مواردی که برای خودشون (چه اقتصادی و چه سیاسی) مفیده می برن و روش مانور میدن.این در واقع با اون شکل جاسوسی که آقایون مد نظرشونه فرق داره!
مثلا میبینن آمار لایک خوردن لبو داغ بین پیج های ایرانیان در فصل زمستان بالاست! خوب نتیجه میگیرن که زمستونا به ایران لبو صادر کنن!متاسفانه اونها با این ابزار ریزترین آمارها رو از ما دارن و ما حتی آمار کارمندان شاغل در یک وزارتخانه ی داخل کشورمان رو به درستی نمی دانیم!
البته این لفظ جاسوس رو از گفته های اون افشاگر اطلاعات در آوردید..حالا سوال اینه که اگه ایشون لا به لای افشاگری هاشون اتهامی رو به ما وارد می کردن ، آیا اون رو هم قبول داشتید؟ (1649149) (alef-6)
 
رضا
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۲۹:۳۸
من خودم قبلا توی فیس بوک عضو بودم برام جذابیتی نداشت!ولی برای خیلیا جذابه
به نظرم فیلترشدنش اشتباهه!
چرا که ما به همه میگیم قانون مند باشید ولی یه جوان 17 18 ساله رو مجبور میکنیم که قانون رو دور بزنه و از فیلترشکن استفاده کنه!
ضمنا الان خیلی از جمعیت جوان های ما عضو این سایت هستند پس فرقی براشون نداره چجوری وارد سایت بشن
با فیلتر یا بدون فیلتر چون تفاوت این دو فقط چندتا کلیک ساده ست. (1649157) (alef-6)
 
محمد
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۳۰:۵۰
آیا ارتباط "یک طرفه" با هموطنان و شهروندان ایرانی، در چارچوب تعریف دیپلماسی عمومی می گنجد؟ آقای ظریف همانگونه که خود اشاره داشته است با گستردگی حوزه وظایف و فشردگی فعالیت‌ها باید تعریف صحیح و برنامه مدونی در حوزه دیپلماسی عمومی که مبنای آن ارتباط با عامه مردم در جوامع دیگر است داشته باشد. (1649162) (alef-6)
 
سمیرا
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۳۲:۳۰
هیچ تدبیر ویژه‎ای برای حضور مسئولین در فیس بوک در نظر گرفته نشده و حضور آنها در فیس‎بوک بیشتر به یک حضور نمایشی می‎ماند. (1649168) (alef-6)
 
علی
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۳۷:۵۴
متاسفانه وزارت خارجه های هیجان زده ، حضور در رسانه ها را نوعی اهمیت و قدرت تلقی می کنند...اعتدال گرایی با زحمت بدست می آید زیرا که احاطه عقل بر نفس، فکر بر هیجان، منطق بر مزاج، مطالعه بر غریزه و دقت بر پرگویی طرح های عظیم فرهنگی هستند. (1649187) (alef-6)
 
راز
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۴۰:۵۲
ورود غیر قانونی به صفحه فیس بوک وزیر امور خارجه پیامی است برای مسئولین، که در پازل و زمینی که دشمن تعریف کرده است بازی نکنند (1649197) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۲۱:۲۰:۱۱
به نظر من این هک شدن از داخل بوده و کار تندروانی هست که اتفاقن می خواهند این فضا را از مسئولین بگیرند (1649968) (alef-6)
 
سجاد
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۴۱:۵۸
فیس بوک ظرفیت و آستانه تحمل مواضع انقلابی و مواضع اصولی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را ندارد و هر موقع مواضع جمهوری اسلامی در این شبکه اجتماعی تبلیغ شده ، مدیران فیس بوک با آن برخورد کرده اند. (1649201) (alef-6)
 
رضا
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۴۳:۲۲
اونایی که دم از آزادی در فیس بوک می زنید !! صفحه ای که با نام سید حسن نصرالله در فیس بوک وجود داشت توسط مدیران فیس بوک مسدود شد. یادتون رفته ؟ (1649209) (alef-6)
 
منصور
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۴۳:۴۷
نگارنده محترم يك سوال دارم از شما .:آيا سيگار خوب است يا بد ؟؟؟
هر شخص وفردي نظر خاص خودش را درد وميتواند استفاده كند ويا اصلا طرف سيگار نرود ؟؟/
هر دوطرف ميتوانند بر اساس نظر خودشان استفاده نمايند .
آيا شما ميتوانيد ثابت كنيد سيگار از فيس بو ك بهتر ويا بدتر است ؟؟؟دقيقا نه
پس چرا اينهمه سيگار آزادنه وارد كشور ميشود وهيچ كس كاري ندارد .
خب اين هم يك تفريح ويك تكنولوژي روز است براي مردم كه استفاده ها ي مختلف ميبرند .
نبايد چون به نظر شما ويا افرادي بد هست مسدود ويابرعكس عمل گردد
.......
هيچ راه فرار ي براي تكنولوژي هاي جديد وجود دارد . (1649211) (alef-6)
 
حسن میثمی
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۶:۴۷:۴۶
سلام
دقیقا نظر من هم همین است که لزومی برای فرار از تکنولوژی نیست. بلکه باید برایش برنامه داشت. (1649521) (alef-10)
 
میثم
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۴۶:۰۱
فیس بوک فقط برای منافع اسرائیل است. شک نکنید. (1649220) (alef-6)
 
فرهنگی
۱۳۹۲-۰۶-۲۹ ۲۰:۰۶:۵۲
شمام که فقط دنبال لولو خر خره میگردین. هیچ فکر کردی تمام هست و نیست خونه و زندگیت ساخت غرب و آمریکاست. از همون کامپیوتر و موبایل و تلویزیون بگیر تا اینترنت و ساعت و یخچال و مایکروفر و اتومبیل و صدها چیز دیگه. خوبه بگیم تلفن عامل فساده چون خیلیها ازش برای مزاحمت و یا زدن مخ دختر مردم استفاده میکنن.
اتفاقی که واسه تماس تصویری رایتل افتاد و حرام اعلام شد. پس چرا بلپ تاپ حرام نیست؟ اونکه روش دوربین داره و براحتی میشه با همه کس ارتباط تصویری برقرار کرد...
بخدا دنیا به ما داره میخنده. خودمون بعدها خجالت میکشیم همونطور که درمورد ویدیو و نوار کاست خجلیم. (1655894) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۴۸:۱۹
قربان حد اقل 50 در صد كساني كه با كامپيوتر كار ميكنند عضو فيس بوك هستند.
همه آنها از فيلتر شكن استفاده مي كنند. و اكثر آنها فيلتر شكن مي خرند. فيلتر شكن را هم علني مي خرند و علني پول ريالي به حساب آن مي ريزند. ميداني چرا
براي آنكه فيلتر كننده و فيلتر شكن فروش در پشت پرده يكي هستند.
اين را من نمي گويم. يك مقام بلند پايه وزارت اطلاعات سال گذشته در كارگاه آموزشي اعلام كرد.
آيا بهتر نيست اين دكانها را جمع كنيم. (1649233) (alef-6)
 
حسن میثمی
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۶:۵۱:۵۴
از صحت ادعای شما اطلاعی ندارم قربان :)
واقعا مطمئنید 50 درصد کسانی که با رایانه کار میکنند عضو فیس بوک هستند؟! (1649531) (alef-10)
 
هادی
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۴۸:۳۶
در حال حاضر که نیاز به حمایت از تولید ملی داریم چه ضرورتی دارد که مسئولین مدام دم از فیس بوک و تولیدات نرم افزاری خارجی بزنند و در این میان جوانان و دانشجویان ما که می توانند بهترین پیشرفت را در این عرصه داشته باشند و این موضوعات می تواند اشتغال و درآمدهای زیادی را به دنبال داشته باشند مورد غفلت باشند. (1649235) (alef-6)
 
علی
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۴۸:۵۸
خودتون رو اذیت نکنید.ما خیلی راهت تو فیسبوک مشغول هستیم.منت نزارین سر مردم.یهو فردا میایید یه قبض آبونمان فیسبوک صادر میکنید و ...آره دیگه کلی مایه توشه.آره برادر لطف کنید به همون قانون گذاریتون ادامه بدبد.ما راحتیم (1649238) (alef-6)
 
فرشته
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۴۹:۲۰
3- آیا فیس بوک پدیده مبارکی است یا شبکه های اجتماعی می توانند پدیده مبارکی باشند ؟
مقام معظم رهبری از اینترنت به یکی از نعم الهی تعبیر می کند پس امکان دارد که شبکه های اجتماعی امر مبارکی باشند اما چرا فیس بوک ؟؟!!! (1649242) (alef-6)
 
جواد-ک
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۵۳:۵۹
مشکل جاسوس بودن نیست، مشکل اینه که مردم(در جمعیت های زیاد) می تونن راحت به وسیله سیستم هایی مثل فیسبوک با هم در ارتباط قرار بگیرند و این میتونه برای کشور دردسرهایی را بوجود بیاره! (1649255) (alef-6)
 
علیرضا
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۵۵:۰۸
چند شب پیش شبکه بی بی سی تو برنامه نوبت شما مفصل از فیس بوک و عضویت مسئولین در آن صحبت کردند، که می خواست به زور مخاطب را توجیه کند که فیس بوک خیلی خوبه و باید تو کشور رسمی بشه و . . .
باید توجه کنیم که هروقت اونا از یه چیزی طرفداری کردند و سنگش رو به سینه زدند مطمئن باشیم اون چیز به ضرر ماست . شک نکنید ! (1649262) (alef-6)
 
ایرانی
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۵:۲۴:۵۷
اقای علیرضا -
شما با این طرز تفکر چرا بی بی سی نگاه می کنید؟
فکر نمی کنید رویتان تاثیر بگذارد و مانند بعضی ها گمراه شوید؟!!
حتما با فیلتر شکن هم به فیس بوک و بقیه جاهای ممنوع سر می زنید -
شما دیگر چه قومی هستید! مرگ خوبه ولی برای همسایه! (1649342) (alef-6)
 
علیرضا
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۷:۵۵:۳۴
آقای ایرانی جان شما چرا منو نقد می کنی ؟؟!!
حرفی که زدم رو نقد کن.
من فقط حقیقت رو گفتم !
می تونی بری نگاه کنی .
تازه از فیلتر شکن هم استفاده نکردم . (1649666) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۲۱:۲۷:۵۶
جناب علیرضا شماها همون آدمایی هستید که می گفتید آمریکا داره از ریاست جمهوری روحانی حمایت می کنه نباید بهش رای بدیم
حالا رای دادیم چی شد؟
کشور به باد رفت؟
کمی منطقی فکر کنید
این چه طرز تفکری است؟ (1649980) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۲۳:۱۲:۲۷
اخه اینم شد منطق که چون بی بی سی از فیسبوک تعریف کرده بس حکما بده!وجدانا کلاه خودتونو قاضی کنید این شد منطق میخوای صد تا مثال بیارم بی بی سی ازش تعریف کرده واسا ماهم خوب بوده یعنی متر و معیار برای شما مخالفت با بی بی سی و امثالهمه واز خودتون هیچ نظری ندارید واقعا که! (1650135) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۵:۳۳:۵۴
چه استدلال ضعیفی !

انقلاب و مملکت رو با همین استدلالها دهها سال بعقب برده اید

البته من نمیدونم چرا این استدلالها فقط مواقع خاصی بکار میاد؟ ! اما موقع دروغ گفتن و ریاکاری هیچوقت شیطون رو نمی بینیم که اون اعمال ما رو به چه چیزایی مزین میکنه ... (1649357) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۹:۰۷:۴۸
نمونه کامل یک ایرانی با اطمینان کامل میگه شک نکنید یهنی حرف منکاملا درسته یک درصد هم احتمال نمیده شاید اشتباه فکر میکنه (1649793) (alef-10)
 
فرشاد
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۵۸:۲۴
با این حال گویا وزیر امور خارجه که 30 سال در زمینه دیپلماسی فعالیت می کرده است ، تعریف صحیحی از دیپلماسی عمومی ندارد چرا که تمرکز اصلی ارتباط گیری دستگاه دیپلماسی کشور را محدود به هموطنان ایرانی کرده است.

آقای ظریف باید توجه داشته باشد که "هدف مرجع یا مخاطبان در دیپلماسی عمومی "عامه مردم در جوامع دیگر" و به ویژه گروه های غیر رسمی از جامعه مدنی هستند".(melissen-2005) دیپلماسی عمومی فرآیندی (برنامه ریزی شده و مدون) است که از طریق آن یک دولت ، ارتباطات و روابط مستقیم با مردم یک کشور دیگر برقرار می کند تا منافع ملی را توسعه داده و تامین نماید و ارزش های خود را در آن جامعه اشاعه و گسترش دهد. (1649270) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۴:۵۹:۴۵
شیرینی فیسبوک به فیلتر بودنشه عزیزم رفع فیلترش هم نکنید ما میریم هر کاری هم بکنید باز میریم فدات
عزیزمی (1649279) (alef-6)
 
علی
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۵:۱۷:۰۰
آقا نخواستیم
بگذارید همچنان فیلتر بمونه ما که راضی هستیم شما هم راضی (1649317) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۵:۴۰:۴۹
تو دنیایی که نه با همسایه رابطه داریم و نه با فامیل و هر کدوم جائی توی دنیا زندگی میکنند و نه اصلا گروه خونمون ممکنه با بعضی جور در بیاد , چرا با دوستان و فامیل دور نتونیم از طریق فیس بوک ارتباط داشته باشیم ؟

اصلا من اگه بخوام کسی رو بشناسم و برای ازدواج کسی رو در نظر داشته باشم مستقیم میرم توی صفحه فیس بوکش که ببینم دیدگاههای فکری و رفتارش چطوره

حالا این بد هست یا ریاکاری ؟!! (1649378) (alef-13)
 
مجی
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۵:۵۳:۵۲
تا این همه پیش شرطو راه بندازیم نسل دهمی ها میتونن بدون فیلتر به فیس بوک برن (1649416) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۶:۰۸:۲۲
منت سر کسی ندارید.ما پنج شیش ساله عضو فیس بوک هستیم و به رفع فیلترش هم نیاز نداریم.شما هستید که باید تلاش کنید تا نشون بدید صدای مردم رو شنیدید در انتخابات. (1649444) (alef-6)
 
علی
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۶:۴۱:۱۳
آقا جاسوسی ازچی؟ برای چی؟که چکار کنند؟اگر رفع فیلتر بشود چکار میتوانند بکنند که الآن نمیتوانند بکنند؟اصلا از تک تک رفتار مسلمانان واقعی که جز پاکی ودرستی وصداقت ومثل آب زلال اطلاعاتی داشته باشند چی میشه که الآن نمیشه ؟ (1649504) (alef-10)
 
مهدی
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۷:۲۱:۵۲
وقتی رادیو به ایران آمد، گفته شد که وسیله انحراف است. بعدا معلوم شد که چنین نیست، از آن می‌شود استفاده های فراوان داشت. بعد نوبت تلویزیون شد، گفتند که هر کس در خانه اش تلویزیون داشته باشد فاسد است؛ اما معلوم شد که یکی از عوامل وحدت بخش در جامعه است و عملا وسیله تفاهم فرهنگی در جامعه ما شده است. در ادامه ویدئو آمد؛ گفته شد که وسیله ... است. اما معلوم شد که چنین نیست. موبایل آمد، و ...

چند سوال جدی در این رابطه وجود دارد:
1- آیا تنها مردم کشور ما و احتملا تعدادی معدود از کشورهای دیگر به آن درجه از رشد نرسیده اند تا آزادانه بتوانند از تکنولوژی روز استفاده کنند؟
2- آیا نسبت محاسن/معایب در مورد رادیو، تلویزیون، ایمیل، موبایل و ... باندازه کافی خوب نبوده است؟ چرا این نسبت برای شبکه های اجتماعی چنین نباشد؟
3- آیا راحت ترین راه برای برخورد با یک پدیده اجتماعی حذف آن نیست؟ عاقبت خذف بدون مطالعه چه است؟
4- آیا بهتر نیست اساتید دلسوز کشور با تخصصهای مختلف، نظیر ۀن چه که در شورای عالی انقلاب فرهنگی وجود دارد، بر این موضوع کار کارشناسی و خالی از هر گونه پیش داوری انجام دهند؟ (1649584) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۷:۴۲:۴۵
یکسری شدن قیم مردم ! بیاید آنطور که آنها می خواهند فکر کنیم ! رفتار کنیم ! لباس بپوشیم ! (1649632) (alef-6)
 
محمد گرگان
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۷:۵۱:۰۸
آقا نمیخاد رفع فیلتر کنی ما همینجوریش 24 ساعت تو فیس بوک هستیم. فقط از جنبه ی روانیش و نوع نگاه احترام آمیز دولت مردامون خوشحال میشیم.

من خیلی دوس دارم مسئولان سایت الف این نظرا و تعداد لایکارو بخونن و خودشونم یه تغییری تو نوع نگاهشون بدن با این تحلیلای آبکی که امسال ما جوونا "گمراه" نمیشیم. ما میدونیم چی بده چی خوبه. نیاز به تحلیلگرم نداریم... (1649658) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۷:۵۴:۰۴
شما درخانه دريك اطاق راببند وبگو همه جا آزاديد غير ازاين اطاق مطمئن باش كه همه فكر وذكر اهالي خانه دراين اطاق است. داستان ما با فيلتر همان اطاق دربسته است به نظر من وظيفه دولت راهنمائي وارشاد مردم است استفاده خوب وبد ازهرچيزي به اختيار خودشان است .
مرز اختيار هم قانون است- احسن (1649662) (alef-6)
 
رضا
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۸:۲۸:۲۳
چرا فکر می کنید هر سایت اینترنتی یا نرم افزاری که ساخته می شود قصد جاسوسی از ایران را دارد ؟! جمعیت فیس بوک از مرز یک میلیارد نفر گذشته است. از همه ملیتها در آن عضو هستند...

کاش به مردم اعتماد داشتید و قیم مابانه برخورد نمی کردید. خواهشا به شعارهایی که در مدح فهم و هوش ایرانیان سر میدهید (به خصوص موقع انتخابات) ایمان داشته باشید. (1649726) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۸:۵۶:۳۶
راه های بهتری هم هست اما ما گمان کرده ایم که کوتاه ترین راه [فیلترینگ] همیشه بهترین راه است. از این رو معمولا بدترین راه را انتخاب می کنیم که نتیجه منفی هم در پی دارد.
مثلا کانادا در ابتدای کار فیس بود، آن را مسدود کرد. سپس مذاکراتی را با فیس بود انجام داد و پس از انجام مذاکرات دوباره فیس بوک را باز کرد.
طبق این مذاکرات قرار شد که فیس بوک سرور هایی در کانادا قرار دهد و اطلاعات مربوط به کانادایی ها را در کشور کانادا و زیر نظر دولت ذخیره کند.
ضمن اینکه بند هایی هم برای کسب درآمد در نظر گرفته شد تا همه درامد فیس بوک از کاربران کانادایی، به جیب شرکت آمریکایی واریز نشود. (1649778) (alef-10)
 
maziarmzr@yahoo.com
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۹:۱۴:۵۶
ای کاش حتی کارشناسی ما هم با این همه تکبر و غرور همراه نبود. تصور می کنیم فیس بوک و گوگل تشنه و کشته مرده بازار چند میلیونی ایران هستند اما حتی ذره ای در باره ماهیت قضیه تفکر نمی کنیم که ایرانی هایی که به حساب های بین المللی هیچ دسترسی ندارند چگونه می توانند برای این شرکت ها سود آور باشند؟ خدا وکیلی خود شما تا به حال شما بابت این همه استفاده ای که از این سایت ها کردید چند بار از خدمات پولی اونها استفاده کردید؟ (1649803) (alef-10)
 
روح اله
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۹:۳۶:۱۰
ما چیزی گفتیم؟
نه خداییش ما چیزی گفتیم؟
آقایون مدیونید اگر بخواهید فیلترینگ فیسبوک رو بردارید
اگر این کار بکنبد من دیگه فیسبوک نمیرم
تمام لذت فیسبوک به اینه که فیلترینگ رو دور بزنی بعد بری فیسبوک. :)

آقای نویسنده اگر پیش شرطات کمه من یه 10 بیستای دیگه جور کنم که نکنه خدا نکرده یه دفعه فیلترینگ برداشته بشه (1649828) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۲۰:۱۷:۴۶
روزی بود روزگاری چنین مقالاتی در مورد رادیو و تلویزیون و وبدئو و ماهواره نوشته میشد .
اما تکنولوژی خود را قالب کرد (1649885) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۲۰:۳۴:۴۹
شما به جای این همه پیش شرط که 50 سال طول میکشه خودتم میدونی که واقعا
فیلترینگ فیس بوک فقط یه دلیل داره !!! این همه الکی بهونه نیارید
شما برو به فکر معیشت مردم باش که اگه اون درست باشه فیس بوک که هیچی کل دنیا هم جمع بشن کشور ما تحت هیچ خطری نخواهد بود
یک مقدار بهتره شما طرز تفکرتونو عوض کنید
و به حق که فیس بوک پدیده ی مبارکی است و هرکی از این میترسه خودش مشکل داره!شک نکنید.... (1649906) (alef-10)
 
حسین
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۲۰:۴۲:۴۲
این فرصت بینظیری است که نباید از دست داد. از کجا معلوم با استفاده درست و ارتباط معقول با مردمان غرب بتوان دست سیاستمداران کثیفشان را رو کرد و بتوان از این سلاح علیه خودشان (سردمداران غربی) استفاده برد. (1649924) (alef-10)
 
حسام
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۲۰:۵۳:۲۸
نمیدونم چرا هر وقتیه پدیده جدید مطرح میشه،حاکمیت به جای انکه از اون یه فرصت بسازه،میزنه ممنوعش میکنه!!
وقتی واسه مردم یه دیوار بوجود میاری،عملا اونا رو ترغیب میکنی به طرفش برن،وقتی ماهواره حدود ده سال قبل تبدیل به اپیدمی شد،دولت به جای اینکه آزادش بکنه و راه رو واسه شبکه های خصوصی باز بکنه،اومد ممنوعش کرد و راه رو واسه شبکه های مبتذل به معنای کلمه ی لس آنجلسی و اخیرا شبکه های فارسی 1 و .. . باز کرد.
این بار تا دیر نشده باید از فیس بوک یک فرصت ساخت (1649932) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۲۲:۱۶:۱۶
بل آخره که چیه باید کردتاکی از حربه فیلتر میشود استفاده کردالان همان فرزند 3ساله که شما گفتید از خیلی ماها بهتر با کامپیوتر کار میکن خیلی راحت از فیلتر شکن هم استفاده میکند. (1650050) (alef-6)
 
جواد
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۲۳:۰۱:۰۳
قربان ادبت مگه فقط فیسبوک این پیش شرط هارو میخواد؟ تاحالا هرچی از غرب به جهان سوم اومده بدون این ملاحظات بوده، هیچ فرهنگ سازی نبوده. اصلا این چیزها که شما فرمودید محاله چون رو دنیای مجازی اصولا کنترلی نیست. وارداتیه و کاری از ما برنمی آد. زمانی که آگاهی مردم بالا بره خودشون می فهمن که از هر چیزی چه جوری بهترین استفاده رو ببره و آسیب هم نبینه. نه که ما کنترل شده شو تحویل بدیم....
مثل حجاب که کنترل نمیشه. آگاهی باید دادده بشه. (1650112) (alef-6)
 
سیدمهدی
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۲۳:۰۱:۲۵
من نمی دونم ما تا کی می خواهیم همه پدیده ها رو به همین سادگی تحلیل کنیم
گردانندگان سایت الف خواهشا یه خورده با جرات باشید اساسا همه پدیدها دارای وجوه مثبت ومنفی هستند که وابسته به شخص زمان ومکان متغییره ، نمی شه نسخه واحدی برای همه نوشت همه شماها حتما به فیس بوک سر می زنید این که به مردم توصیه می کنید ولی خودتون و محق می دونید جور دیگری عمل کنید درد آوره چیزی که همه می دونیم اینه که فیس بوک فیلتر نیست یعنی هیچ چیزفیلتر نیست فقط ما هر سال میلیون ها دلا ر داریم هزینه خرید نرم افزار های فیلترینگ توسط مخابرات به چین وروسیه می دیم و تقریبا کاربران هم همین هزینه رو صرف خرید فیلتر شکن می کنن و نشستیم و شبا خودمونو به خواب می زنیم و فکر می کنیم فرهنگ مردم حتما دیگه درست میشه بیایید فرزندانمو نو قوی محکم وبرای شرایط همچون امریکا باز تربیت کنیم
یا حق (1650114) (alef-6)
 
احسان
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۲۳:۲۲:۳۶
هیچ قسمتی از مطلب بالا رو علمی, معتبر و مطابق با واقعیت نمی دونم به دلایل زیر:
1- ذکر شده ایران یک بازار بکر برای فیسبوک هست! اتفاقا ایران یک بازار بکر برای سرویس های فیلتر شکن و VPN هست وگرنه در هر خانواده ای نگاه کنید عمده افراد زیر 60 سال در فیسبوک عضویت دارند!
2- دوم اینکه بدلیل تحریم و مسایل دیگه تبلیغات فیسبوک در ایران عمدتا نایاب هست پس مسلما منبع درامدی بکری نخواهد بود (باز هم خود بزرگ بینی ایرانی گل کرده)
3- اینکه آمار جدید اعتیاد رو بالا 10-11 سال اعلام کردند یک تهاجم فرهنگی و کار رییس فیسبوک و سازمان امنیتی آمریکاست؟! اگر همه ما به خلاف و عدم راعایت قانون عادت داده شدیم ربطی به فیسبوک داره؟ مشکلات خانوادگی و اخلاقی که دامن گیر ما هست خیلی بیش از این مسایل هست. منظورم این هست که ما باید نظارت و مسئولیت پذیری و فرار از دروغ گویی رو ترویج کنیم از طریق آموزش و ...!
4- خدمت کسانی که می گویند دولت بجای فیسبوک به مشکلات اقتصادی بپردازد عارزم که توسعه اقتصادی بدون توسعه اجتماعی امکان پذیر نیست!
5- ما در تمامی علوم بر اساس تجربه پیشینیان به قضاوت و وضع آیین نامه می پردازیم. اگر فیسبوک بد است برای 1 میلیارد نفر باید بد باشد و در تمامی کشور ها روزانه جلسات مبارزه با فیسبوک باید داشته باشیم!
4- با کل مطلب بالا مخالفم! (1650166) (alef-6)
 
سعید
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۲۳:۴۴:۴۴
به نظرم رفع فیلتر محتوایی یوتیوب مثل کاری که در پاکستان امجام شد از فیسبوک مهم تر هست چون یوتیوب منبع عظیمی از فیلم های آموزشی (علمی) شده و واسه دانشجوها خصوصا رشته های کامپیوتری خیلی مفیده ! (1650213) (alef-15)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۰۰:۱۰:۰۸
جالبه که اون موقعی که فیلتر شد یه شبه این اتفاق افتاد بدون هیچ نظرخواهی کارشناسانه! الان هزار تا دلیل میارن که باز بشه یا نشه چی میشه! (1650248) (alef-6)
 
شهروند ایرانی
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۰۰:۲۰:۲۸
چه بخورم.
چه بپوشم.
چه شبکه تلویزیونی رو ببینم.
کجا برم.
با چه کسی برم.
چه تفریحی داشته باشم.
چه کتابی بخونم.
چه آهنگی گوش بدم.
چه سایتی رو ببینم.
از کجا کسب اطلاع کنم.

لیست ممنوعات بلند بالاتر از این هاست.
منطق شما بی اساس و در بهترین حالت، غیر عملی و غیر ممکنه.
با منطق شما یک مادر باید تا آخر عمر فرزندش رو توی استرلیزه نگه داره مبادا میکروبی وارد بدنش بشه. باید بچه سالم و سلامت باشه، جلوی میکروب رو که نمی شه گرفت!
اقتضائات دنیا تغییر کرده، اما شما هنوز در عصر تلگراف و تلفن به سر می برین.

یادتون هست عکس مجله های خارجی رو که به ایران می اومد ماژیک می کشیدین؟ نتیجه اش چی شد؟
نوار کاست هزار جور اما و اگر داشت، نتیجه اش چی شد؟
ویدئو ممنوع بود، نتیجه اش چی شد؟
ماهواره هنوز هم ممنوعه، نتیجه اش چی شده؟
اینترنت رو هم کلا فیلتر کنین، نتیجه اش رو می بینیم و خواهیم دید.

خیلی دوست دارم بدونم واقعا در خلوت ذهنی خودتون هم واقعا فکر می کنین که می شه همه جنبه های زندگی افراد رو کنترل کرد؟

یک پدر از کنترل تنها فرزندش ناتوانه و نمی تونه براش تصمیم بگیره، اون وقت شما هنوز که هنوزه اعتقاد دارین که می شه گوش و چشم و دست و ذهن ۷۰ میلیون انسان رو در اختیار گرفت و براشون تصمیم گیری کرد؟!

به خدا پناه می برم! (1650260) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۱۸:۲۰:۴۱
گفتي پدر ياد بابام افتادم , 78-77 سالشه چند ماهه ياد گرفته با اينترنت و فيس بوك كار كنه , چرا ؟ چون بچه هاش و نوه هاش اون سر دنيا زندگي ميكنن , چون قوم و خويشهاش چه در ايران و چه در خارج رو ميتونه ببينه , يه كامنت براش ميذارن , اينقدر ذوق ميكنه , هي ميگه اين پسر فلانيه , اون دختر فلان پسر عموي دخترخاله نميدونم كيه و بگير برو تا آخر . من خودم نيازي نميبينم تو فيس بوك عضو بشم چون اجتماعي نيستم و تكرو هستم . حالا پدر بنده كارش مجرمانه است من كه تو فيس بوك نيستم بچه مثبتم ؟ (1652065) (alef-6)
 
امیر
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۰۰:۲۳:۲۰
چرابابازشدن فضای آزادی،مجازی مخالفید بزاریدماهم مثل تمام مردم دنیازندگی کنیم... (1650264) (alef-6)
 
محمد
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۰۱:۱۰:۵۰
افکارتون دایی جان ناپلئونیه! آخه این چه فرضیه اول کار می کنی! گیرم فیسبوک ابزار جاسوسیه مگه مسئولا خرن که بیان اطلاعات سری تو فیسبوکشون بزارن؟! چرا نکات مثبتش رو برای گسترش فرهنگ ایرانی در نظر نمی گیری؟ فرهنگ غربی که همینطورب با ماهواره داره ترویج می شه، یه جا پیدا شده که می شه به مردم فهموند فرهنگ ایرانی سرتر که اونم با افکار دایی جان ناپلئونیتون می خواید از دست بدیم. آخه مملکت اینقدر داغونه که فیسبوک یک چالش محصوب بشه؟! (1650328) (alef-10)
 
یک من همانند من های دیگر
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۰۱:۱۹:۵۹
خیلی سریع و کتاه : باید بگم فضا مجازی بستگی به استفاده فرد داره کسی که که برای ارتباط ها هزینه های سنگین داره پرداخت میکنه ( تماس تلفی خارج از کشور و ..) استفاده از فضا های مجازی فیسبوک و غیره از نظر من هیچ مشکلی نداره و باید رفع فیلتر بشه (1650333) (alef-10)
 
نان شب
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۰۱:۲۴:۰۸
من به نان شبم محتاجم (1650337) (alef-10)
 
رضاییان
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۰۲:۱۲:۳۲
ای وای حالا این فیسبوک بسته باشه همه از گرسنگی می میرن
شما هم که بلیدن یک فیلترشکن می دازین میرن توش دیگه
همچین این فیسبوک رو گنده کردن آدم نمی دونه چی بگه ؟؟ (1650365) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۰۵:۵۷:۳۹
به نظرم اين مقاله موضوييت نداره، فيسبوك رفع فيلتر ميشه چون اقبال مردم بيشتر بيشتر شده، دقيقا وضعيتى كه ويدئو و ماهواره پيدا كردن، اين حاتم بخشى نويسنده هم موجبات شادى آيندگان خواهد بود (1650406) (alef-10)
 
عباس
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۰۶:۱۳:۲۱
کجا بازار ایران بکر است ؟!! من از خانواده و فامیل خودم میگم که با اینکه سنتی و مذهبی هستیم حداقل ۷۰درصدمون عضو فیس هستیم یکی به این اقا امار عضو ایرانیان فیس را بگه!! (1650410) (alef-10)
 
fered
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۰۸:۲۳:۵۵
فیسبوک پیشکششان مهار مطبوعات و سانسور کتاب و نشریات را کم کنند (1650535) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۰۸:۴۶:۳۹
شما کی میخواهید بفهمید که مردم قیم نمی خواهند؟؟؟؟بذارید فیلتر بمونه لطفا ما خودمون راهشو بلدیم (1650602) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۰۸:۵۵:۲۰
به لطف عزیزانی که فکر میکنند از آسمان آمده اند وهمه چیز را فقط خودشان میفهمند دانش و شناخت من از شبکه هر روز بیشتر میشود خوشبختانه طوری شده است که با سرعت 4 تا 7 مگابایت در فیسبوک یا هر جا که دلم بخواهد در منزل کار میکنم.

اولا باید تشکر کرد وگرنه اینهمه دانش علمی به وجود نمیامد
دوما باید عرض کرد که خوشبختانه 2 مرحله از فیلتر جلوتر بودن به معنی این است که آقا برو هر کاری میخواهی بکنی بکن (1650625) (alef-10)
 
رسول
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۰۹:۰۹:۱۳
جوابي براي تمامي پيش شرط هاي عجيب غريب شما:

پيش شرط 1- همه شرکتها عاشق بالاتر بردن تعداد کاربران هستند حتي بعضي از درپيتي ترين سايتها وقتي بخواي وارد صفحه تبادل نظرشون بشي از ميخوان که عضو بشي چه برسد به فيس بوک و ...

پيش شرط 2- اگه کمي اطلاعات خودت رو بروز کني الان روش هاي کنترل والدين به راحتي در دسترس هست و البته مگر الان بقول شما همون بچه سه ساله ها نميتونن اين فيلترينگ فعلي رو که ميلياردها تومان هزينه برداشته دور بزنن

پيش شرط 4 3- دوست عزيز فکر کنم از اون دست ادمهايي هستي که يا درفکر ايجاد يه شبکه اجتماعي داخلي هستي و يا يدونه ناشناسش رو داري و ميخواي يه چند صد ميليوني از طريق کمکهاي دولتي يا چه ميدونم وام بلاعوضي چيزي به جيب بزني ولي بزار روشنت کنم توي اين تابوتي که تو کنارش نشستي مرده نيست .اينجور پولاي مفت رو به راحتي ميتونستي در دولت قبلي بدست بياري ولي الان خيلي سخته

پيش شزط 6 5- اين نهضتي که مد نظر شما هست اگه همين الان شروع بشه بعيد ميدونم تا سال 1492 هم تموم بشه و قابل بهره برداري

البته ما بايد به قول شما خدا رو شکر کنيم ولي نه به دلايلي که شما گفتين بلکه به اين دليل که تفکرات همچون شما حداقل الان در بين دولتمردان فعلي و صد البته در ميان عامه مردم جايگاهي نداره. (1650670) (alef-10)
 
يكي
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۰۹:۱۴:۱۵
مگه مردم دنيا با فيس بوك چكار مي كنند كه ما قراره كار ديگه اي بكنيم ؟؟؟؟؟؟
ماهم دوست داريم مثل همه مردم دنيا ازش استفاده كنيم (1650686) (alef-10)
 
ایران دوست
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۰۹:۱۷:۰۵
چند میلیون ایرانی فیس بوک دارد. می توان آمار آنرا تهیه کرد. بنظر من دولت حداقل باید به این افراد که اغلب هم افراد تحصیلکرده کشور هستند احترام بگذارد. امروز دنیا به اندازه یک روستای کوچک است که در آن اطلاعات به چرخش در می آید! (1650693) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۰۹:۲۸:۳۷
اقای حسن میثمی شما چه کاره ای که برای ما تعیین تکلیف میکنی؟ مگر ما طفل صغیراند که تو برایشان تصمیمگیری بکنید؟ خدا در بهشت مگر ان سیب را فیلتر کرد یا در گاوصندق قرار داد تا دست دم و حوا به ان نرسد یا اینکه خوردن یا نخوردن ان در اختیار اندو بود؟ یا سید شما و دوستانتان در عمل به اناالحق رسیده اید و خود خدا پندار شده اید؟ (1650733) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۰۹:۴۵:۰۰
گذاشتن این همه پیش شرطهای تقریبا نا ممکن مانند این است بخواهید به ماشن چمن زنی فلسفه درس بدهید ! در قدر منزلت فلسفه شکی نیست ولی ماشین چمن زنی توان فهمش را ندارد! دوستان برادران یادتان باشد آب راه خودش را دیر یا زود پیدا می کند اخر عاقبت روشهای سلبی همین است همانقدر که فیتلرینگ با آن هزینه سرسام آور و گشت ارشاد به نتیجه رسید این ایده هم به نتیجه میرسد! (1650784) (alef-10)
 
1337
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۱۱:۰۹:۴۴
من با پیش شرط دوم کاملا مخالفم
متن قشنگی گذاشتی ، اما عملا با اون کار حریم خصوصی ما به هم می خوره ، از نطر قانون اساسی این کار خلافه
اگر این اتفاق بیفته دیگه شوخی بردار نیست ، جنبش هایی برای جلوگیری از نفوذ به حریم خصوصی راه می اندازیم ، اطمینان داشته باشید که اگر ایران بخواد ابزار جاسوسی راه بندازه مثل پریزم آمریکا نمیشه آ
یک کم احترام به مردم بد نیست آ (1651013) (alef-6)
 
собхан
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۱۱:۳۴:۰۱
دوستان توجه کنید
چرا کامنت اینجا میذارین؟!؟!
آخه کی به حرف های شما توجه میکنه
من که توجه نمیکنم
دوستانیکه گفتن فیلتر باشه بهتره من با اونا موافقم چون هیجانش بیشتر و فروشنده های پروکسی و وی پی ان بیکار نمیشه

فیلترینگ باعث شده که کار ایجاد بشه بجای تشکر چرا انقدر ناراحتی میکنید
از فیلتر شکناتون استفاده کنید.به همین راحتی
من با کارشناس مصادیق مجرمانه اینترنتی صحبت کردم ایشون مشکلی در استفاده از وی پی ان ندیدن پسراحت کارتون بکنید اعصابتون خراب نکنید

اسلام علیک و برکاته
سید собхан (1651071) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۱۲:۳۸:۳۷
آقا اصلا فیسبوک جاسوس! مگه ما اطلاعات محرمانه یا سریمونو میخوایم و فیسبوک بذاریم؟ اگر هم منظور نرم افزار های جاسوسیه که ممکنه از طریق فیسبوک اطلاعات رو از کامپیوتر کاربر جاسوسی میکند، خوب این از طریق هر سایت دیگری (مثل گوگل و یاهو) امکانپذیره! پس باید به مردم آگاهی بدیم که چطور از اطلاعات خاصشون محافظت کنند.
پس لطفا بیخودی جو ندید، دلیلتون منطقی نیست! (1651270) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۱۳:۵۶:۱۴
بنظر اين مطالب خيلي آشنا هست و در زمان آمدن راديو بعد شديد تر در زمان آمدن تلويزون سپس ويديو و ... نظیرهمین آقايان همين مطالب را گفته اند که البته اگر عمل می شد الان باید سوار خر می بودیم (1651454) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۱۷:۱۵:۳۹
ما با سينما مخالف نيستيم با فحشا مخالفيم...
برو ببين توي فيس بوك n تا زن خياباني كارت شارژ ايرانسل مي گيرن قرار مي گذارن ...
دوست داري رفع فيلتر بشه ؟ (1651907) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۳۰ ۰۳:۰۲:۳۸
جالبه که بعد از این همه سال من هنوز یکی از این صفحاتی که شما از آن نام بردید را در فیسبوک ندیده ام.
نمیدونم چرا فقط سراغ شما و امثال شما می‌آیند. (1656321) (alef-13)
 
امیر
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۱۴:۲۶:۰۱
چه اشکالی داره آقای ظریف و یا دیگر اعضای دولت در سایت‌های داخلی مثل کلوب عضو می‌شدند؟ (1651524) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۸ ۱۴:۴۴:۰۲
اشکالش این است که بعد جهانی نداشت و امروزه این یک ارزش است ولازم (1654002) (alef-6)
 
Alireza
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۱۸:۳۴:۰۳
من يك كاربر فيسبوك هستم و در آلمان زندگى ميكنم. در كشورى كه اطلاعات صنعتى، نظامى، فضايى و علمى بيشتر و با ارزش ترى از ايران براى جاسوسها داره. با اينكه سيستم امنيت آمريكا، اقدام به جاسوسى و جمع آورى اطلاعات در آلمان كرده، ولى چرا در اين كشور فيسبوك، گوگل پلاس، تويتر و بقيه شبكه هاى اجتماعى فيلتر نميشه؟ نه تنها اينجا فيلترينگ معنا نداره، بلكه در اين روزها كه روزهاى انتخابات در آلمان هست، تمام چهره هاى سياسى كه در فيسبوك و تويتر و شبكه هاى اجتماعى هستن، با گرمى خاصى با كاربران اين شبكه ها ارتباط دارن و ميدونن كه اينجورى با قشر جوان جامعه بهتر ميتونن ارتباط بر قرار كنن. ميدونين چرا؟ چون ژرناليسم، جريان آزاد اطلاعات و آزادى بيان در قانون آلمان تضمين شده. وقتى به نقشه فيلترينگ اينترنت در جهان نگاه كنيم، ميبينيم كه هر كشورى كه بيشتر نظام توتاليتر و ديكتاتورى داره، بيشتر از جريان آزاد اطلاعات و اخبار ميترسه و فيلترينگ اينترنت هم در اون كشور بيشتره. مثل ايران، چين، كره شمالى، روسيه سفيد و … (1652089) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۷ ۲۲:۴۴:۲۷
فیس بوک گوگل یاهو همگی دزد اطلاعات هستند و به امریکا و انگلیس و اسرائیل میدهند (1652682) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۸ ۰۰:۳۲:۳۸
با پرده كشيدن وسد درست كردن حس كنجكاوى را بيشتر ميكنيد فرهنگ سازى اگر در الويت قرار بگيرد نتيجه بهترى حاصل خواهد شد (1652983) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۸ ۱۴:۱۱:۱۹
از اینکه قبل از وقوع چیزی(آزاد سازی شبکه های اجتماعی) در باره آن فکر و تمهیداتی اندیشیده میشود خیلی کار عاقلانه ای است ونادر. ما چه بخواهیم چه نخواهیم به هر حال این اتفاق خواهد افتاد. اگر جلوی تحولات دیگر مثل اختراع تلفن، خودرو ،تلویزیون و غیره را گرفتیم این را هم همچنان تلاش مزبوحانه بفرمایید. (1653939) (alef-6)
 
امیر رشتی
۱۳۹۲-۰۶-۲۹ ۰۳:۴۷:۰۵
شما هر جور دوس داری فرض کن آقای الف
مهم آینه که بیشتر از نصف کاربران اینترنت در ایران عضو فیسبوک هستند و بدون اجازه حاکمیت از این نعمت الهی بهرمند میشوند. حال ممکن است گاهی کمی سخت متصل شوند ولی به هر روشی محدودیت ها را میشکنند و به خواست خود میرسند.
اصلا برای بعضی کاربران اینترنت مترادف است با فیسبوک. حالا شما بشین اینجا برای خودت فرض کن.... (1654847) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۹ ۱۲:۰۷:۰۲
وقتی پدر خانواده وقت ندارد به مسایل اخلاقی فزرندش برسد، دیگر چه کسی می تواند؟
درد کشور ما این است که همه فکر می کنند خودشان می فهمند و دیگران در جهالت و غفلت هستند، برای همین کسی به کسی اعتماد ندارد. شاید باید به جای این همه شرط و شروط گذاشتن دولت باید پای خود را از حوزه اخلاق بیرون بکشد و آن را به خانواده بسپارد، چرا که بدون احساس مسولیت خانواده در حوزه اخلاق هیچ طرح و قانونی موفق نیست و صرفا کاغذ پاره است. ولی متاسفانه رفتار دولت طوری بودی که به خانواده القا می کند من مسوول هستم تو خودت را کنار بکش.
مگر در طول دوران پیامبر تا کنون، اخلاق وجود نداشته و یا جوامع اسلامی در انحراف اخلاقی زندگی می کردند که این گونه برخورد می کنیم. (1655097) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۲-۰۶-۳۱ ۰۹:۱۹:۲۷
با سلام چرا ما عادت کردیم با هر پدیده علمی نو مخالفت وبعد مدتی به وفور از آن استفاده کنیم از دوشی شدن حمام تا میکرفون وبلندگو تا رادیو وتلویزیون ویدئو تا اینترنت و........فیس بوک (1659034) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۴:۴۸:۱۹
مهم نیست که در فیسبوک شما با کی در ارتباط هستین فقط کافیه یک بار یک نظر و تحلیل درست در برخی از سایت های مرتبط با فیسبوک مثل سفارت مجازی آمریکا و BBC بنویسید بعد آنوقت خودتان خواهید فهمید که چگونه سعی در سرقت اطلاعات و آمار شما می کنند و از طریق یک صفحه مجازی دیگر که کپی شده صفحه شماست درهرلحظه جلوی شما قرار می دهند تا از این طریق کامنت های شما را سرقت کنند من چند بار در مورد اوضاع سوریه برایشان نوشتم و نسبت به کارهایی که در خفا انجام میدهند و اینکه بدنبال جنگ و سلطه بر خاورمیانه هستند نوشتم از آن موقع به بعد دیگر نتوانستم به راحتی وارد صفحه فیس بوک خود شوم و در لحظه ورود صفحه مجازی شروع به فعالیت کرده تا آمار و اطلاعات و نظراتم را بدانند در واقع می خواهند از این طریق مخالفانشان را ردیابی کنند و تحت کنترل خود داشته باشند آنها به گمانشان که این افراد از عناصر حزب الله یا سپاه قدس هستند دائم در حال کنکاش و بررسی صفحه افراد منتقد هستند . (1662702) (alef-6)
 
رهگذر
۱۳۹۲-۰۹-۰۳ ۰۳:۲۴:۳۰
نویسنده کاملا درست گفته و با هوشمندی قضاوت کرده.
از کجا معلوم شرکت مایکرو سافت از طریق سیستم عامل ویندوز اقدام به جاسوسی اطلاعات نمی کند؟
از کجا معلوم که از طریق مروگر گوگل کروم اقدام به دزدیدن اطلاعات شما نمی کنند؟
از کجا معلوم سیستم عامل اندروید، اپل که روی تلفن های هوشمند وصل شده اقدام به ارسال اطلاعات شما به سازمان های امنیتی آمریکایی نمی کنند؟
اصلا از کجا معلوم آنتی ویروس هایی که روی کامپیوترهایمان داریم و مدام به بهانه های مختلف آپ دیت می شوند اقدام به ارسال اطلاعات ما نکنند؟
برنامه پخش فیلم یا موسیقی هم می توانند به سرعت اطلاعات فایلهای ما را به بیگانگان بدهند.
مثلا برنامه نرو را در نظر بگیرید. به سادگی می تواند نام فایلهایی را که روی سی دی رایت می کنید با سرعت از طریق اینترنت در اختیار بیگانگان قرار دهد. یا همین برنامه فتوشاپ را در نظر بگیرید اصلا امن نیست.
به نظر من اصلا اینترنت و دنیای مجازی چیزی خوب نیست. بهتره مثل کوبا و کره شمالی اینترنت را به طور کاملا کنترل شده در اختیار مردم قرار بدهیم. (1792113) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.