نظر منتشر شده
۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 209228
آيا روش هاي گاز انبري ادامه مي يابد؟
تاریخ انتشار : جمعه ۲۹ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۹:۰۶
مردمی که به خیز «من سرهنگ نیستم؛ حقوق دان هستم» حسن روحانی لبیک گفتند و او را انتخاب کردند، انتظارشان این است از روش ها «گازنبری» اجتناب شود، رویه ها به روز و اصلاح گردند و راه های آزموده شده و نتیجه نگرفته، دوباره به کار گرفته نشود/ بسیار روشن است که تدام این روش ها نه تنها موثر نیست بلکه عین بی «تدبیری» و گامی است «امید» سوز.

صادق حسيني در عصر ايران نوشت: «فیلتر شد! توقیف شد» تیتر تکراری دهه ۸۰ و ۹۰ جامعه ایرانی است که این بار نصیب «وی چت» شد. بنا به اظهارات یک منبع مطلع و آگاه در کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، "وی چت" فیلتر شده است.

البته برای جامعه جوان و هوشمند ایرانی به مصداق راه های رسیدن به خدا، روش های متعددی برای رسیدن به فیلتر شده ها وجود دارد اما مسئولان فیلترینگ به مصداق «العاقل یکفیه الاشاره» اگر در روش بیش از ده ساله شان تامل و تدبیر می کردند از رشد سریع کاربران شبکه های اجتماعی و سایت های فیلتر شده متوجه می شدند که چقدر در رسیدن به اهداف شان توفیق داشته اند.

مردمی که به خیز «من سرهنگ نیستم؛ حقوق دان هستم» حسن روحانی لبیک گفتند و او را انتخاب کردند، انتظارشان این است از روش ها «گازنبری» اجتناب شود، رویه ها به روز و اصلاح گردند و راه های آزموده شده و بدون نتیجه، دوباره به کار گرفته نشود.

از دیدگاهی دیگر انتشار این خبر مبهم که وزرای دولت که عضو کارگروه هستند به فیلترینگ وی چت رای مثبت داده اند نشان می دهد برخلاف لبخندها و صحبت های روکش شده رسانه ای، آنها به دلیل فاصله نسلی شان چندان درک و شناختی از فضای مجازی، ابزارها و فرهنگ اینترنت ندارند.

این رای مثبت در حالی داده شده که حسن روحانی رییس جمهور که همزمان ریاست شورای عالی امنیت ملی، انقلاب فرهنگی و فضای مجازی ا برعهده دارد در گفت و گو با شبکه تلویزیونی خارجی درباره اینترنت گفته بود: «ما خواهان آن هستیم که مردم در زندگی خصوصی خود کاملا آزاد باشند. در دنیای کنونی، دسترسی آزاد به اطلاعات و آزادی گفتگو و اندیشه، حق همه و از جمله مردم ایران است.»

خوب است مسئولین دولتی که اکثریت اعضای کارگروه تعیین مصادیق را تشکیل می دهند به این سئوال پاسخ دهند که تداوم فیلترینگ ابزارهای اینترنتی نافی دیدگاه ها و نظرات روشن و صریح رییس جمهور نیست؟ آیا وزیران همگام با نظر رییس جمهور به فیلترینگ این ابزارها رای مثبت داده اند؟ یا این که نظرات رسانه ای با دستورات اجرایی متفاوت است. این حق مردم است که به دانند مبنای تصمیم و عمل مسئولان دولتی چیست؟
به نظر بسیار روشن است که تدام این روش ها نه تنها موثر نیست بلکه عین بی «تدبیری» و گامی است «امید» سوز.
 
۱۳۹۲-۰۹-۲۹ ۱۹:۴۵:۲۸
در قضیه فیلتر کردن و تبلیغ منفی و برخورد و مخالفت هایی که با این گونه ابزارها مثل وی چت ، اسکایپ ، و . . . واضح است مساله فقط کاهش درآمد پیامک و تماس اپراتورهاست. (1854891) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۲-۰۹-۲۹ ۲۳:۵۰:۵۰
کامل با نظرتون موافقم چون وی چت اصلا مثل فیسبوک نیست و تمام کسانی که باهم در ارتباط هستند معمولا شماره تلفن همدیگر دارند... (1855233) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۳۰ ۰۱:۲۲:۳۰
کاملا موافقم اگه دولت در جاهای دیگه دست بالا رو نداره در کمیته که داره و این فیلتر شدن چه معنی میده! یا آقای روحانی داره میزنه زیر حرفاش یا قصدی برای عمل به حرفاش نداره واقعا به عنوان یک ایرانی که IT خونده از این همه کج فهمی آقایان درباره اینترنت و ارتباطات مجازی داره خونم به جوش میاد تا کی این نسل جدید باید با افکار تارخ مصرف گذشته سر کنه ! و آقایان کی میخوان بفهمن که در دنیای آزاد اطلاعات هستیم و نمیشه جلوی انتشار آزاد اطلاعات رو گرفت ! (1855344) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۲-۰۹-۲۹ ۲۲:۴۴:۲۴
این قصه تکراری از ویدئو شروع شد.چه بگیر و ببند ها که بر سر ویدئو به راه انداختند. آمد تا به ماهواره رسید ، سپس فیس بوک و امروز هم وی چت. در طول این سال ها دریغ از برنامه ای مدون برای فرهنگ سازی.
خوابیده را می توان بیدار کرد اما خواب زده را ..... !!!
می دانند که انسان حریص است بر هر چه منعش کنند اما باز هم ... !!! (1855143) (alef-10)
 
همراه اول
۱۳۹۲-۰۹-۳۰ ۱۱:۴۵:۴۲
همش کار همراه اوله از بس با مردم رو سرکیسه کرد، حالا منافع خودشو در خطر میبینه؛ کافیه تصور کنی تو وی چت با یکی ساعت ها صحبت کنی و پیامک بدی بدون ذره ای هزینه، نوعی فحش ناموسیه به همراه اول و دیگران! (1855874) (alef-6)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.