نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 280922
آلمانی ها برای ورود به ایران صف کشیدند
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۵ تير ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۵۱
 رویترز گزارش داد که بسیاری از شرکت های آلمانی برای بازگشت به بازار ایران بی صبرانه منتظر نتیجه مذاکرات هسته ای هستند و برخی نیز مذاکراتی را در این زمینه آغاز کرده اند.

به گزارش ایرنا، «مارتین هرنکخت» (Herrenknecht) بنیانگذار شرکتی در جنوب آلمان که یکی از پیشروهای تجهیزات حفر تونل در جهان است، با دقت در تدارک روز گشایش ایران برای کسب و کار بوده است.

او بتازگی به تهران رفته و با مقاماتی در وزارت نیرو و شرکت فاضلاب دیدار کرد.

پیش از آن که تحریم های غربی شامل شرکت هرنکخت شود، این شرکت سالانه ۱۰ تا ۱۵ میلیون یورو در ایران کار و کسب داشت.

این شرکت در ایران دفتری نگاه داشته و پیش بینی روزی را می کند که ایران با قدرت های بزرگ به توافق هسته ای برسد؛ توافقی که پروژه های سودآوری مانند توسعه متروی تهران را دوباره فعال می کند.

مارتین هرنکخت به رویترز گفت: می دانم که چه پروژه هایی در راه است و برای امضای قرارداد زمانی که تحریم ها لغو شود آماده ام.

شرکت هرنکخت مانند شمار دیگری از شرکت های کوچک و متوسط آلمانی ، در تدارک بازگشت به بازار ایران است.

در حالی که مذاکرات به ضرب الاجل روز سه شنبه نزدیک می شود ، یک مقام ارشد آلمانی گفت: اوضاع مانند یک مسابقه قایقرانی است و همه در انتظار شلیک آغاز مسابقه تلاش می کنند در بهترین موقعیت باشند.

وی افزود: این شرکت تلاش می کنند تا ارزیابی کنند آیا روابط گذشته هنوز پا برجا است و می توانند روی افرادی که می شناسند حساب کنند یا باید روابط جدیدی درست کنند.

آلمان روابط تجاری و فرهنگی با ایران دارد که سابقه آن به قرن ۱۹ می رسد. آلمان بر خلاف انگلیس و روسیه هیچ سابقه استعماری در منطقه ندارد که این موجب می شود آلمان شریکی جذاب باشد.

در سال های تحریم کشورهایی مانند چین ، امارات ، کره جنوبی ، ترکیه و هند جای آلمان را گرفته اند.

مقام آلمانی مزبور از شرکت هایی مانند «فولکس واگن» و 'دایملر» به عنوان شرکت هایی یاد کرد که در تلاش برای یافتن جایگاهی در ایران هستند.

فولکس واگن اعلام کرد که هیچ فعالیت جدیدی را در ایران آغاز نکرده و دایملر نیز گفت که اوضاع را زیر نظر دارد هر چند هر معامله یا بازگشتی به ایران بستگی به نتیجه مذاکرات هسته ای دارد.

اما یک فرد آگاه از اوضاع شرکت فولکس واگن - بزرگترین خودروساز اروپا - گفت : البته که مذاکراتی وجود دارد.

وی افزود: تمام عرضه کنندگان بالقوه نیز مذاکراتی دارند اما این کار پشت صحنه انجام می شود.

یک سخنگوی شرکت «زیمنس» نیز این هفته گفت که این شرکت پیش از هر تصمیمی درباره فعالیت در ایران در انتظار نتیجه مذاکرات هسته ای است.

این موضوع برای سیاستمداران آلمانی هم دشوار است زیرا از یک سو می خواهند فشار تحریم را بر ایران حفظ کنند و از سوی دیگر نمی خواهند شرکت های آلمانی ضرر کنند.

در برلین گفته می شود که «زیگمار گابریل» وزیر اقتصاد و انرژی آلمان در نظر دارد در ماه جاری به تهران سفر کند اما وزارتخانه مزبور این سفر را تائید نکرده است.
۱۳۹۵/۰۶/۰۹ ۱۱:۱۵
 
۱۳۹۴/۰۴/۰۴ ۱۰:۲۷
 
 
کلمات کلیدی : خروج سرمایه
 
محمد
۱۳۹۴-۰۴-۱۵ ۱۴:۴۵:۴۳
اگر می خواهید بیایید چرا اینقدر ناز می کنید و بهانه تحریم ها را وسط می کشید شما نیایید کشورهای شرقی کاسبی مکنند وضررش به شما میرسد (3019783) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.