نظر منتشر شده
۱۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 468005
پیش بینی میرسلیم از نتیجه انتخابات/توصیه های انتخاباتی عباس عبدی و حداد عادل/ رمزگشایی های جالب سازنده فیلم تبلیغاتی روحانی در سال 92/ عارف: اصلاح‌طلبان در حمایت از روحانی کوتاه نخواهند آمد
بخش سیاسی الف، 12 اردیبهشت 96
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۴۷
دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در روز جمعه 29 اردیبهشت برگزار می‌شود. حجت‌الاسلام حسن روحانی، سیدمصطفی میرسلیم، حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی، محمدباقر قالیباف، اسحاق جهانگیری و مصطفی هاشمی‌طباء پس از تأیید صلاحیت توسط شورای نگهبان به عنوان کاندیداهای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در حال رقابت هستند. در ادامه به مهمترین اخبار انتخاباتی امروز مرتبط با فعالیت مقامات، شخصیت ها، احزاب و جریان های گوناگون سیاسی اشاره شده است.

کسانی که تلخی تفرقه را احساس کرده‌اند از تخریب نامزدهای جبهه خودداری کنند
نایب‌ رئیس شورای مرکزی جبهه مردمی با بیان اینکه هر دو نامزد جبهه مردمی امتیازات و توانایی‌های خاص خود را دارند، گفت: توصیه ما به همه دلسوزان که تلخی تفرقه را احساس کرده‌اند این است که از هرگونه تخریب نامزدهای جبهه خودداری کنند. غلامعلی حداد عادل گفت: نظر جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی این است که هر دو نامزد، کاندیدای جبهه هستند و توصیه ما به همه دلسوزان و همه‌کسانی که تلخی تفرقه را درگذشته احساس کرده‌اند و بر تفرقه تأسف خورده‌اند، این است که از هرگونه تخریب در میان نامزدهای جبهه خودداری کنند.

روحانی به تسلط بر آمار معروف است
معاون حقوقی رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه روحانی به خوش‌حافظگی و تسلط بر آمار معروف است، گفت: کاندیدای اصلی اصلاح‌طلبان در انتخابات آقای روحانی است. حجت‌الاسلام مجید انصاری بعد‌از‌ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کرمان افزود: برخی سعی می‌کنند تا فضای جامعه را دوقطبی کنند و مردم را نسبت به وضع موجود مأیوس و در نهایت خود را فرشته نجات کشور معرفی کنند.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: کاندیدای اصلی اصلاح‌طلبان در انتخابات آقای روحانی است و جهانگیری هم از فعالان سیاسی و برجسته جریان اصلاح‌طلب است. کاندیداتوری جهانگیری بنا به تأکیدات بزرگان اصلاحات بوده است.

 روحانی بیش از اندازه بر روی برجام تأکید کرد
یک فعال سیاسی اصلاح طلب با بیان اینکه بدون برجام نمی‌شد کشور را تحرک داد، گفت: روحانی بیش از اندازه بر روی برجام تأکید کرد.
 
عباس عبدی فعال سیاسی اصلاح‌طلب در نشست‌خبری که امروز سه‌شنبه 12 اردیبهشت در محل ستاد انتخاباتی حجت‌الاسلام حسن روحانی برگزار شد وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم را مهم ارزیابی کرد و افزود: نکته مهم این است که اصولگرایان برای زمین زدن دولت مسائل معیشتی و اقتصادی را مطرح می‌کنند که این هم فاجعه بدتری است.

وی اضافه کرد: اغلب اصولگرایان از 15 سالگی و یا سن کمتر در قدرت ایفای نقش کرده‌اند و نمی‌توانند شعارهایی بدهند که «کاست قدرت» را نشانه بگیرد، اما شعارهای احمدی‌نژاد «کاست قدرت» را نشانه گرفته بود، اصولگرایان امروز این را نمی‌دانند که شعارهای سال 84 آقای احمدی‌نژاد امروز مقبولیت ندارد. فعال سیاسی اصلاح‌طلب، تصریح کرد: معتقدم که آقایان روحانی و جهانگیری خیلی در مناظره‌ها به رقبای خودشان کاری نداشته باشند و برنامه‌های خود را ارائه کنند.

دولتمردان خود را آلوده به تبلیغات سخیف نکنند
سیدمصطفی میرسلیم، اولین نامزد رسمی دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری ایران گفت: جمع آرای اصولگرایان در انتخابات 92 همان بود که دیدید و نباید در آن خدشه وارد کرد. اگر اصولگرایان روی یک نفر هم اجماع می‌کردند، باز هم معلوم نبود نتیجه انتخابات خیلی تغییر کند. اینجانب علت شکست اصولگرایان در آن سال را به تعدد نامزدهایشان نسبت نمی‌دهم بلکه به عملکرد آنان نسبت می‌دهم و اینکه نتوانستند اعتماد عمومی را جلب کنند.
 
 میر سلیم گفت: با توجه به این آرایشی که در حال حاضر وجود دارد و همچنین عملکردی که دولت از خود نشان داده است، بعید است در دور اول به نتیجه قطعی برسیم و به احتمال زیاد، انتخابات امسال به دور دوم کشیده می‌شود. در واقع چون دولت یازدهم کارآمدی لازم را نداشته، خیلی بعید است که آقای روحانی در دور اول بتواند اکثریت آرا را به خودش اختصاص دهد. همچنین دیگر نامزدها هم آنقدری شناخته شده نیستند که بتوانند در دور اول، به 50 درصد آرا که برای انتخاب شدن لازم است، دست یابند.

میرسلیم افزود: دلیل اصلی تک دوره‌ای شدن آقای روحانی، عملکرد دولت تدبیر و امید است و نیازی نیست اصولگرایان کاری کنند. وی رئیس دولتی است که در سال 92 امیدهایی را در مردم زنده کرد اما بسیاری از آن‌ها تبدیل به یأس شد و به وعده‌های بسیاری وفا نشد و این مسئله در ذهن مردم باقی مانده است. با این وجود می‌بینیم دولت و به ویژه شخص رئیس جمهور، راهی را برای جلب نظر مردم انتخاب کرده‌اند که در خط کامل صداقت نیست و می‌توان از آن به عوام فریبی تعبیر کرد. اما این نوع تبلیغات برای مردم ما که انتخابات متعددی را پشت سر گذاشته‌اند، موضوع ناشناخته‌ای نیست و آنان کاملا به این مسئله واقف هستند که چه کارهایی صادقانه و چه کارهایی صرفا برای عوام فریبی است. مجموع این موارد موجب می‌شود که به احتمال زیاد، دوران ریاست جمهوری آقای روحانی این بار 4 ساله خاتمه یابد... واقعا کلنگ زدن در انتهای دوره چهار ساله دولت چه جایگاهی می‌تواند از نظر مردم داشته باشد؟

اصلاح‌طلبان در حمایت از روحانی کوتاه نخواهند آمد
رییس فراکسیون امید با بیان اینکه اصلاح‌طلبان با اجماع اعلام کردند نامزد نهایی آنها روحانی است و پای این موضع خود تا پایان رقابت‌های انتخاباتی ایستاده‌اند و از آن کوتاه نخواهند آمد،گفت: مردم دیگر فریب وعده‌های دروغین را نخواهند خورد و اجازه نمی‌دهند فردی با شعارهای عوام فریبانه در رأس امور اجرایی کشور قرار بگیرد.
محمدرضا عارف در دیدار جمعی از مدیران مسئول رسانه‌ها گفت: رسانه‌های اصلاح طلب باید تمام تلاششان ایجاد انگیزه و شور انتخاباتی برای تحقق مشارکت حداکثری باشد تا آقای روحانی با رأی بالایی مجدداً رئیس جمهور شود و روند آغاز شده از خرداد ۹۲ ادامه داشته باشد در غیر اینصورت باید نگران بازگشت دوران هشت ساله پیشین بود.

افشاگری‌های سازنده فیلم تبیلغاتی روحانی
حسین دهباشی سازنده فیلم‌های تبلیغاتی حجت‌الاسلام روحانی در سال 92 که منجر به ریاست‌جمهوری او شد، با این بیان که متن‌های سخنرانی حجت‌الاسلام روحانی را می‌نوشته است، خاطرنشان می‌کند:  27-28 جمله طراحی شده بود که قرار بود آقای روحانی بگوید. مثلاً جمله‌ی هم چرخ سانتریفیوژها باید بچرخد هم چرخ زندگی مردم را من طراحی کرده بودم و می‌خواستیم به هر صورت که شده آقای روحانی بگوید.  همچنین من جمله‌ی من سردار نیستم، وکیلم را طراحی کرده بودم که آقای روحانی کمی آن را اصلاح کرد و گفت: من سرهنگ نیستم، حقوقدانم این جملات برای  من بود.

دهباشی همچنین به روز حضور حجت‌الاسلام روحانی در گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو اشاره می‌کند و می‌گوید: در این برنامه بنایمان این بود که وقتی مقابل آقای عابدینی(مجری) قرار گرفت، هرچه عابدینی می‌گوید رها کنیم و به تلویزیون حمله کنیم.

سازنده فیلم تبلیغاتی روحانی در سال 92 همچنین تاکید می‌کند که برخی موارد به نظر او ابتدا ضدتبلیغ می آمده ولی بعدا فهمیده اشتباه کرده است.
 
دهباشی معتقد است که اصرار بر «کلید» خوب نبود و به جوک تبدیل شد؛ او همچنین روایت می‌کند که حجت‌الاسلام روحانی  وقتی منزل بودیم و صحبت می‌‌کردیم، اشاره  کردند با رنجیدگی به برخی افراد و می‌گفتند کار خیلی لوسی بود.
 
کلمات کلیدی : انتخابات 96+ انتخابات ریاست جمهوری+ اصولگرایان+ اصلاح طلبان
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۱۲ ۱۹:۵۱:۴۴
از خداوند می‌خواهم شر دروغگویان را به خودشان برگرداند و ملت هم بابصیرت به فردی رای دهند که خوی کاخ‌نشینی نداشته باشد. (4307249) (alef-13)
 
۱۳۹۶-۰۲-۱۲ ۱۹:۵۶:۱۲
دولت تدبیر و امید بای بای
دولت شعار و آمار بای بای (4307259) (alef-13)
 
۱۳۹۶-۰۲-۱۲ ۱۹:۵۶:۴۱
دولت 4درصدی دولت روحانی (4307261) (alef-13)
 
۱۳۹۶-۰۲-۱۲ ۱۹:۵۷:۲۹
من دوست دارم نه اصلاح طلبا رییس جمهور بشن و نه اصول گرایا (4307263) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۱۲ ۲۰:۲۳:۵۱
یاد مصاحبه "کاملا معتبر" با "هاوارد گوردن" کارگردان آمریکایی و "کاندولیزا رایس" افتادم !!! (4307319) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۱۲ ۲۱:۰۰:۰۵
حناب دهباشی واقعا بنده تعحب می کنم از حرفهای شما حتی اگر حرفهای شما راست باشه هم اولا فیلم تبلیغاتی همینه ثانیا اون فرد نگاه میکنه ببینه جملات ایا جملاتی هست که با برنامه و روش ایشون همخوانی داشته باشه یا نه و بعد اون رو مطرح میکنه ضمن اینکه در مناظره ها هم بر مذاکره تاکید کرد و برای من جای سواله چه اتفاقی افتاده که شما با ایشان لج کرده اید امیدوارم بحث سهم خواهی و..نبوده باشه چون برخی افراد بعد از روی کار امدن رئیس جمهور سهم خواهی میکنند و این هم روشنه که روحانی اهل زیر بار رفتن نبوده (4307370) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۶-۰۲-۱۲ ۲۱:۱۸:۱۲
کاندیداها باید اعضای اصلی تمیشون رو معرفی کنن. مثلا معاون آقای قالیباف حداقلی یکی دو تا از معاونان و مشاوران ارشدش رو باید معرفی کنه. (4307394) (alef-13)
 
حقیقت جو
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۱۲ ۲۱:۲۵:۴۸
در تمامدنیا برای انتخابات بویژه ریاست جمهوری کمپین های تبلیغاتی تشکیل میشود و هر کسی به هر روشی که میتواند به کمپین کمک میکند

زنده باد روحانی رئیس جمهور ایران و معاون اول ارزشمندش (4307404) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۱۲ ۲۱:۲۸:۰۳
دهباشی شما نمیدونی روحانی رییس جمهور ماست.تخریب شما هم بی فایده است (4307407) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۶-۰۲-۱۲ ۲۱:۴۱:۰۵
آقای میرسلیم، میشه بفرمایید دقیقا به چی اعتراض دارید؟ معتقدید نباید تا پایان دولت یا اعلام نتایج انتخابات هیچ پروژه جدیدی شروع شود؟ بهتر است کلنگ زنی ها تعطیل شود چون میتواند به تبلیغی برای دولت تبدیل شود؟ این پیشنهاد شما به بهبود فضای کسب و کار و معیشت مردم کمک میکند؟ با وظایف ذاتی دولت سازگار است؟
و اما آقای دهباشی، شما مشاور آقای روحانی بودی، آیا یک مشاور نباید امین باشد؟ نباید رازدار باشد؟ باید به روی کسانیکه با حسن ظن به وی اعتماد کرده و از وی مشاوره گرفته اند پنجه بکشد؟ (4307431) (alef-13)
 
امیر حسین سلطان/تهران
United States
۱۳۹۶-۰۲-۱۲ ۲۲:۳۳:۰۱
دکتر جهانگیری در برنامه با دوربین شبکه1 سیما امشب 12 اردیبهشت 1396 با نگاه به برهه تاریخی 1384 - 1392: اگر انسان از این غصه بمیرد سرزنش ندارد. (4307500) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۶-۰۲-۱۲ ۲۲:۵۰:۲۲
ما تجربه 8 سال دولت احمدی نژادی ها رو دیدیم. تازه اون موقع قیمت نفت تا 140 دلار هم رسید ولی دیگه چنین چیزی اتفاق نمیفته! شعارهای قشنگ آقای قالیباف و رئیسی رو آقای احمدی نژاد هم میداد! اما نتیجه اش برعکس شد! (4307539) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۶-۰۲-۱۲ ۲۲:۵۸:۴۵
حرفهاي دهباشي در مورد ساختن فيلم انتخاباتي و مشاوره در انتخاب جمله ها يك چيز طبيعيه،در مورد همه كانديداها صدق ميكنه
ولي چند مساله غير طبيعيه :
١-آهنگ ترسناك غم آلود روي مصاحبه كه مثلا داريد يه چيز تاسف برانگيز مشكوك مي بينيد
٢-عنوان افشاگري دادن به فيلم
٣-نوع تدوين فيلم كه مثلا داريد پشت پرده مافيا رو مي بينيد
٤-انتخاب زمان پخش مصاحبه
٥-اصرار دهباشي به مطرح شدن فرضيه نان به نرخ روز خوري (4307561) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۱۲ ۲۳:۱۲:۰۱
به عنوان یک فعال حوزه رسانه می گویم
که فارغ از مباحث سیاسی و انتخاباتی،
حرکت شرم آور جناب دهباشی، یک بی اخلاقی رسانه ای و تاسف بار بود.
نهایت تعریف فرهنگ اعتمادزدایی از یک سو و ترویج این بی اخلاقی از سوی رسانه های به ظاهر اخلاق مدار (مانند الف) تنها بخشی از این وادادگی وجدانی می باشد

شاید بتوان گسترش بیکاری را درمان کرد
ام گسترش بی اعتمادی غیرقابل درمان است. (4307572) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.