نظر منتشر شده
۶۰
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 106204
چرا اقتصاد چین در حال غلبه بر اقتصاد آمریکا است؟
تاریخ انتشار : شنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۰ ساعت ۱۳:۳۹
بخش خبری الف

 

زمان آن فرا رسیده که با واقعیت‌ها روبرو شویم. اقتصاد چین در حال غلبه بر اقتصاد آمریکا است. حقیقت این است که اقتصاد چین مشکلات آمریکا را در عرصه اقتصادی دوچندان کرده است. باید بپذیریم که چین در یک شطرنج اقتصادی با آمریکا در حال شکست دادن واشنگتن است.

 

به گزارش الف به نقل از پایگاه اینترنتی اَمریکن دریم، می توان قاطعانه این موضوع را اثبات کرد که اقتصاد چین در حال پشت سر گذاشتن اقتصاد آمریکا و تبدیل شدن به بزرگترین اقتصاد جهان است. حتی برخی از کارشناسان پیش بینی کرده‌اند که تا اواسط قرن حاضر اقتصاد چین سه برابر بزرگتر از اقتصاد آمریکا خواهد شد. دلایل کافی وجود دارد که اثبات می کند برتری اقتصاد آمریکا در جهان رو به پایان است و جالب آنجاست که اکثر مردم آمریکا هنوز نمی دانند چه بر سر اقتصاد کشورشان آمده است.

 

چند دهه پیش شرکتهای بزرگ در آمریکا با این استراتژی حرکت می کردند که اگر از شرکتهای خارجی کالاهای بیشتری خریداری شود این هم به نفع مردم آمریکاست و همچنین کالاهای ارزان‌تر وارد آمریکا خواهد شد اما مقامات آمریکا به هیچ وجه به فکر این نبودند که اقتصاد چین در یک مسیر سریع توسعه رو به جلو حرکت می کند و آمریکا عملا در راستای توسعه اقتصاد چین گام برمی دارد. ناگهان نرخ بیکاری در آمریکا افزایش یافت و مقامات آمریکایی مشاهده کردند که استراتژی‌های اقتصادی آمریکا در راستای منافع اقتصادی چین بوده است. چین از دو دهه گذشته روند تبدیل شدن به قدرت اقتصادی را آغاز کرد و در این مسیر سرعت قابل توجه‌ای داشته است. در زمانی که اکثر کشورهای جهان در زمان بحران اقتصادی با بحران مواجه شدند، چین به رشد اقتصادی خود ادامه داد.

 

حال به  نشانه‌هایی که اثبات می کند اقتصاد چین در حال غلبه بر اقتصاد آمریکا است، اشاره می شود:

 

1. اقتصاد چین طی دهه گذشته هفت برابر سریع‌تر از اقتصاد آمریکا رشد داشت.

 

2. براساس اعلام صندوق بین المللی پول، چین در سال 2016 به بزرگترین اقتصاد جهان تبدیل خواهد شد و آمریکا را پشت سر می گذارد.

 

3. براساس اعلام یک اقتصاددان برجسته، اقتصاد چین پیشتر به سطح قدرت خریدی که اقتصاد آمریکا داشته، دست یافته است.

 

4. پیشتر اقتصاد آمریکا بیش از 20 درصد و اقتصاد چین کمتر از 10 درصد تولید ناخالص داخلی اقتصاد جهان را به خود اختصاص داده بودند اما در این بُرهه زمانی این آمار برای اقتصاد چین به طور چشمگیری افزایش و برای اقتصاد آمریکا کاهش یافته است.

 

5. رابرت فاگل برنده جایزه نوبل اقتصادی از دانشگاه شیکاگو پیش بینی کرده است که اگر روند فعلی ادامه داشته باشد، اقتصاد چین در سال 2040 سه برابر اقتصاد آمریکا خواهد شد.

 

6. براساس اعلام  "اِد لازار" استاد اقتصاد دانشگاه استن‌فورد، اگر اقتصاد آمریکا و چین در سطح فعلی به روند خود ادامه دهند، ظرف 30 سال میانگین شهروندان چینی ثروتمندتر از شهروندان آمریکایی خواهند شد.

 

7. طی سال 2010 آمریکا 365 میلیارد دلار در کالاها و خدمات از سوی چین هزینه کرد در حالی که چینی‌ها 92 میلیارد دلار در کالاها و خدمات آمریکایی‌ها هزینه کردند.

 

8. از سال 2005 آمریکایی‌ها در کل 1.1 تریلیون دلار در کالاها و خدمات چینی‌ها هزینه کردند اما چینی‌ها فقط 272 میلیارد  دلار هزینه کردند.

 

9. از سال 2001 زمانیکه چین به سازمان تجارت جهانی پیوست، آمریکا به طور میانگین ماهانه 50 هزار شغل تولیدی از دست داد و اینکه کسری بودجه آمریکا اکنون 27 برابر چین است.

 

10. از سال 2001 و پس از پیوستن چین به سازمان تجارت جهانی، کسری بودجه آمریکا در مقایسه با کسری بودجه چین به طور میانگین هر ساله 18 درصد افزایش یافته است.

 

11. براساس گزارش اخیر موسسه سیاست‌های اقتصادی، بین سالهای 2001 تا 2008 آمریکا حدودا 2.4 میلیون شغل به دلیل کسری بودجه فزاینده در مقایسه با چین از دست داد.

 

12. آمریکا برای حدود یک قرن اولین مصرف کننده امور انرژی در جهان بود اما تابستان گذشته آمریکا جای خود را به چین داد.

 

13. چین سال گذشته 19.8 درصد از تمامی کالاهای مصرف شده در دنیا را تولید کرد این در حالی است که آمریکا فقط 19.4 درصد را تولید کرد.

 

14. چین سال گذشته 11 برابر آمریکا فولاد تولید کرد.

 

15. از زمانی که چین به سازمان تجارت جهانی پیوست، حدود 46 هزار کارخانه از آمریکا به آسیا انتقال یافت.

 

16. چین در حال حاضر سریع‌ترین قطار جهان و بزرگترین شبکه ریلی با سرعت بالا جهان را در اختیار دارد.

 

17. چین در حال حاضر بزرگترین تولیدکننده انرژی‌های بادی و خورشیدی جهان است.

 

18. در سال 1970 ، 25 درصد از شغل‌ها در آمریکا شغل‌های تولیدی بودند اما امروز فقط 9 درصد این شغل‌ها در آمریکا تولیدی هستند.

 

19. از سال 2000 آمریکا حدودا 32 درصد از شغل‌های تولیدی خود را از دست داد.

 

20. چین در حال حاضر سریع‌ترین سوپرکامپیوتر جهان را در اختیار دارد.

 

21. در سال 1998 آمریکا 25 درصد از بازار صادرات محصولات مدرن مربوط به امور تکنولوژی را در اختیار داشت و چین 10 درصد این صادرات را به خود اختصاص داده بود . 10 سال بعد آمریکا کمتر از 15 درصد و چین 20 درصد از بازار صادرات این محصولات مدرن را به خود اختصاص دادند.

 

22. اشتغال‌زایی تولیدی در صنعت کامپیوتر آمریکا در سال 2010 کمتر از سال 1975 بود.

 

23. طی 15 سال گذشته چین از مکان چهاردهم در انتشار مقاله‌های تحقیقاتی- علمی به مکان دوم صعود کرده است.

 

24. صادرات شماره یک چین به آمریکا تجهیزات کامپیوتری است.

 

25. چین و روسیه اعلام کرده اند که تصمیم گرفته‌اند دیگر از دلار استفاده نکنند و به جای واحد پول آمریکا از واحد پولی مشترک برای تجارت با یکدیگر بهره ببرند.

 

26. براساس نظرسنجی انجام شده توسط روزنامه واشنگتن پست و شبکه ای. بی.سی مشخص شده که 61 درصد از مردم آمریکا از چین به عنوان تهدیدی برای شغل و امنیت اقتصادی آمریکا یاد کرده‌اند.

 

27. چین بزرگترین ذخیره ارز خارجی را در کل جهان در اختیار دارد( 3.04 تریلیون دلار).

 

 
 
امیر
۱۳۹۰-۰۳-۱۴ ۱۴:۱۱:۳۴
متاسفم. نویسنده محترم برای توجیه آویزان شدن ایران به چین و واردات گسترده از بدترین شکل استدلال استفاده کرده است.
از هر اقتصاددان یک جمله انتخاب کرده و به عنوان پیش فرض بزرگ کرده است.
اگر چین با همین رشد ادامه دهد در 30 سال دیگر ...چه و چه و ...
آیا فکر می کنید که چین تا 30 سال دیگر با همین رشد ادامه می دهد؟
اصلاً بولتنهای اقتصادی جهان را مطالعه می کنید؟
رشد اقتصادی چین از 2007 تا امروز از 14% به 8.8 % رسیده است.
احتمالاً در 2020 به 4-5% می رسد .
بیش از 500 میلیون از جمعیت چین زیر 2 دلار درآمد دارند. رشد اقتصادی چین معلول رشد صنایع پیش پاافتاده نظیر چوب و نساجی است.
به مونتاژ گوشی موبایل و لپ تاپ نگاه نکنید.
جمعیت بی شمار چین محتاج کار است و به ویژه در صنایع با تکنولوژی پایین به کار گرفته می شود.
هنوز زیرساختهای این کشور به ویژه در غرب و جنوب ابتدایی و جاده ها خاکی است.
صنایع هایتک در آمریکا بعد از 2020 برای این کشور دورانی همانند دوره ریگان ایجاد خواهد کرد.
فعلاً آمریکا در حال زمینه چینی برای انقلاب هایتک است و کارهایی نظیر فولاد و سیمان را برای کشورهای درحال توسعه نظیر چین و ترکیه و برزیل گذاشته اند چراکه باید خودشان درآمد خرید محصولات هایتک غرب را داشته باشند.
ضمناً ما که زمانی که چینی ها سوسک آب پز می خوردند، کارخانه خودرو سازی لیلاند داشتیم چرا باید از رشد چین ذوق کنیم؟ بیشتر باج دهیم؟
چیز دیگری مانده که از چین نیاریم؟ (456132)
 
۱۳۹۰-۰۳-۱۴ ۱۹:۰۱:۲۰
\"متاسفم. نویسنده محترم برای توجیه آویزان شدن ایران به چین و واردات گسترده از بدترین شکل استدلال استفاده کرده است.\"
عزیزم اصلا مقاله رو خوندی نویسنده ی محترم اصلا ایرانی نیست؟ اوکی؟
http://endoftheamericandream.com/archives/40-signs-the-chinese-economy-is-beating-the-living-daylights-out-of-the-u-s-economy

صنایع هایتک در آمریکا بعد از 2020 برای این کشور \"
دورانی همانند دوره ریگان ایجاد خواهد کرد.\"
منبع؟
احتمالا خبر دارید از 30 سال گذشته به بعد نقش آمریکا در اقتصاد جهانیاز 50 درصد به 25 درصد رسیده است؟
\"رشد اقتصادی چین از 2007 تا امروز از 14% به 8.8 % رسیده است.احتمالاً در 2020 به 4-5% می رسد .\"
دلیل؟
عزیزم رشد اقتصادی چین به این دلیل به زیر 10 درصد رسید که از تبعات اجتماعی رشد بالای اقتصادی و تغییر بسیار سریع وضع زندگی مردم جلوگیری شود. (456289)
 
ایمان
۱۳۹۰-۰۳-۱۴ ۲۳:۴۸:۰۵
اقای امیر هنوز بسیاری از ما مبهوت و ذوق رده به تماشای چین می پردازیم وغافلیم که کشور پر جمعیت چین نقشش را در سناریوئی که امریکائیها برای جهان نوشته اند هنرمندانه بازی میکند نقشی با منافعی دو سویه والبته بر خلاف منافع کشورهائی مانند ما غبطه میخوریم که چین و کجا وکجا مراحل توسعه را طی میکنند و ما از قافله جا ماندیم ؛ ایا کانون سرمایه داری انقدر ابله است که مثلا بازار عظیمی را برای نابودی خود در اختیار چین دهه ها قرار داده است؟ (456383)
 
امیر
۱۳۹۰-۰۳-۱۵ ۱۶:۰۷:۰۸
دقیقاً منظور من هم همین بود.
متاسفانه آقایان چین را لولویی در برابر آمریکا می دانند که به هیچوجه اینطور نیست. اتفاقاً بیشترین اوراق قرضه دولتی آمریکا را چین خریداری کرده.
هنر چینیها در بندبازی ماهرانه شان بوده و نه در تضعیف آمریکا.
یک زمانی آمریکا 90% خودروی جهان را تولید می کرد ولی امروز کمتز از 15% در آمریکا تولید می شه.
نه به خاطر اینکه نمی تونن! اصلاً... بلکه به سمت هایتک گام برداشتند.
مثال می خواهید؟ الی اشالله...
همین تجهیزات پزشکی موسوم به ام ار آی که بیش از 5 میلیون دلار قیمت دارند و با تعداد پرسنل بسیار کم طراحی و مونتاژ می شه.
انواع داروهای بیوتکنولوژی...
انواع تجهیزات مخابراتی سوپرمدرن...
انواع تجهیزات نظامی..
حتی در حوزه فرهنگ...فروش سالانه فیلمهای سینمایی و انیمیشنهای سه بعدی و بازیهای رایانه ای...
متاسفانه آقایان و خانمها بولتنهای اقتصادی را نمی خوانند. از حدود 20 سال پیش بود که ما دانشچو بودیم وزیر اقتصاد وقت آمریکا در یک مقاله اشاره کرد که آمریکا به مرور از صنایع نساجی و فولاد و سیمان خارج می شود و به سمت صنایع هایتک و اتوماسیون خواهد رفت...
جالب است در بحث اتوماسیون؛ در کمپانی فور با خط جوش و مونتاژ روباتیک. قیمت تمام شده بدنه خودرو از قیمت چین، هند و مالزی بسیار کمتر است. چون فقط برق و سرویس نگهداری خواهد داشت که همین هزینه ها در چین هم وجود دارد.
اتفاقً در بحران خودروسازی آمریکا تنها کارخانه ای که از دولت وام بزرگ دریافت نکرد همین فورد بود. قابل توجه آقایی که منبع می خواست. با یک تحقیق ساده متوجه خواهد شد... (456587)
 
۱۳۹۰-۰۳-۱۵ ۱۲:۵۲:۲۲
برای اولین بار یک نفر صادقانه درباره چین و چشم انداز صنایع های تک در آمریکا حرف زد و منتشر شد!
مرسی الف (456542)
 
سینا
۱۳۹۰-۰۳-۱۵ ۱۴:۲۶:۳۶
به گزارش فارس، پایگاه اینترنتی «مارکت واچ» در مقاله ای به قلم «برت ارندز» مقاله نویس ارشد مارکت واچ و مقاله نویس مالی «وال استریت ژورنال»، می نویسد: صندوق بین المللی پول چندی پیش یک بمب خبری منتشر کرد و هیچ کس به این موضوع توجه نکرد.
برای اولین بار، صندوق بین المللی پول تاریخی را مشخص کرد که در آن تاریخ «دوران آمریکا» به پایان می رسد و اقتصاد آمریکا جای خود را به اقتصاد چین می دهد.
صندوق جهانی پول می گوید: چین در سال 2016 از آمریکا پیشی می گیرد. طبق آخرین پیش بینی های رسمی صندوق بین المللی پول، اقتصاد چین در سال 2016 یعنی تنها 5 سال دیگر از نظر ارزش واقعی آمریکا را پشت سر خواهد گذاشت.
این هم بولت جهانی برای جناب نابغه ومغز اقتصاد که فقط بولتن بین المللی میخواد
شایدم اینارو میدونه وبرای... انکار حقیقت میکنه
(456243)
 
سینا
۱۳۹۰-۰۳-۱۵ ۱۴:۳۸:۰۹
چقدر طرز فکرتون زاویه دار وهمه چی رو با توهم توطئه میبینی
حالم از حرفهای که مطالب علمی رو هم سیاسی جلوه میدن به هم میخوره
در ضمن نکنه خیال میکنی اقتصاد چین 40سال قبل از ما عقب تر بود و الان یه شبه تو دنیا زده جلو
اینکه اقتصاد چین به زودی تو دنیا تک میشه رو همه مراکز معتبر جهانی تایید میکنن
دوما هیچ کشوری با 30 یا 40 سال نمیتونه تو دنیا نفر اول بشه
سوما در مورد توهم پیشرفته بودن اقتصاد ایران بهت بگم که جناب نابغه بهته تاریخ بخونی
طبق آمار بانک جهانی ما قلب از انقلاب 47درصد مردممون زیر خط فقر بودن والان 17 درصد
در ثانی وضع اقتصاد ما زمان طاغوت اونقدر خراب بود که مهندس بازرگان برای مخالفت با امام میگفت این مردم رهبر نمیخوان ودیر یا زود به خاطر فقر شدید از شدت گرسنگی منفجر میشن و انقلاب میکنن

(456241)
 
علیشاه
۱۳۹۰-۰۳-۱۵ ۱۹:۱۴:۲۲
من با امیر موافقم. توطئه یعنی چه؟
ندانم کاری دولتهای نهم ودهم هم مثل شما بود و هست که فقط ظاهر هرچیزی را می بینند. ساده لوح نباشید.
شما فکر می کنی آمریکا به همین سادگی بازار خودش را در اختیار چین قرار می دهد؟
این نهالی که آمریکا کاشت باید حدود بیست سی سال دیگر میوه آن را بچیند.
یعنی آمریکاییها که کشورشان جزیره ای است و بهتر از هر کشوری می توانند مرزهایشان را کنترل کنند، نمی توانستند بازارشان را به چین ببندند؟
تصور می کنم شما اطلاعاتت کلاً کم است.
بیشترین حجم اوراق وام و قرضه و تعهدات تسهیلات آمریکا را چین خریداری کرده. به عبارتی این یک بده بستان اقتصادی سودآور است. اما با یکی شدن دستمزدها در دنیا که تا دو سه دهه دیگر رخ می دهد می توان گفت فاصله تا بازار هدف و تکنولوژی اهمیت پیدا می کند.
به جای پافشاری بر نظر نادرست بهتر است بیشتر مطالعه کنید. دنیا پیچیده تر از این حرفهاست که با مظالعه یک مقاله نظر دهید. (456638)
 
بيطرف
۱۳۹۰-۰۳-۱۶ ۱۶:۱۹:۰۱
خوشگل تو بهتر ميدوني يا بانك جهاني
دقت كن بانك جهاني
بانك جهاني ميدوني چيه
شايد نميدوني
نظر456243 رو بخون
http://nasimesharq.blogfa.com/ (457182)
 
سينا
۱۳۹۰-۰۳-۱۶ ۱۶:۲۰:۴۸
بیشترین حجم اوراق وام و قرضه و تعهدات تسهیلات آمریکا را چین خریداری کرده
اگر مي فهميدي چي نوشتي الكي مخالفت نمي كردي (457184)
 
سعید_
۱۳۹۰-۰۳-۱۶ ۱۰:۳۲:۳۰
تمام فاکتورهایی که ایران در سال اقتصادی باید به آنها توجه کند در تک تک مقایسه ها موجود بود
جدا از مقایسه چین و آمریکا ما در اکثر این فاکتورها ضعیف هستیم (غفلت امروز یعنی آینده خشن و نگران کننده) (456814)
 
۱۳۹۰-۰۳-۱۴ ۱۴:۱۶:۴۴
اقتصاد چين در حال حاضر خطر بزرگي براي آمريكا محسوب مي شود و آمريكا تلاش دارد در چين بي ثباتي ايجاد كند (456134)
 
۱۳۹۰-۰۳-۱۵ ۰۴:۲۲:۰۲
با این جنس های بی کیفیت چین بعید به نظر میرسد (456447)
 
۱۳۹۰-۰۳-۱۴ ۱۴:۱۷:۰۶
نكته اينجاست كه اقتصاد چين در حال غلبه بر كل جهان است (456135)
 
۱۳۹۰-۰۳-۱۴ ۱۴:۱۸:۴۲
چرا ما نبايد از سياستهاي اقتصادي چين آموزه هاي مختلف بگيريم (456136)
 
۱۳۹۰-۰۳-۱۴ ۱۴:۳۲:۰۶
احتمالا فردا مي گيد اقتصاد ايران بر آمريكا غلبه كرده است (456143)
 
۱۳۹۰-۰۳-۱۴ ۱۴:۳۳:۰۹
كارشناسان واقعا مطمئن هستند كه اين ادعا را ثابت كرده اند (456145)
 
۱۳۹۰-۰۳-۱۴ ۱۵:۰۱:۱۱
هيچ اتفاقي براي اقتصاد آمريكا ني افتد چون پشتوانه بزرگي دارد (456170)
 
رضايي
۱۳۹۰-۰۳-۱۴ ۱۵:۰۲:۰۵
در آينده نزديك شاهد جنگ اقتصادي ميان قدرتهاي برگ خواهيم بود و جنگ جهاني سوم نيز به دليل نزاع هاي اقتصادي كشورها رخ خواهد داد (456171)
 
۱۳۹۰-۰۳-۱۴ ۱۵:۱۱:۴۷
غلبه بر اقتصاد آمريكا؟ بعيد است اتفاق بيفتد (456178)
 
رحمتي فر
۱۳۹۰-۰۳-۱۴ ۱۵:۱۲:۵۴
شاهد اين هستيم كه نظام هاي سرمايه داري بك به يك در حال فروپاشي هستند. اقتصاددانان مي گويند كه اصول نظام سرسرمايه داري بيمار است (456180)
 
۱۳۹۰-۰۳-۱۴ ۱۵:۲۸:۰۴
نمي توان روي اين دلايل گفت كه حتما اقتصاد آمريكا عرصه را به اقتصاد چين مي بازد. اكنون رشد اقتصادي چين بسيار سريع است اما فعلا نمي توان گفت كه اقتصاد چين آمريكا را شكست خواهد داد (456196)
 
cia 30
۱۳۹۰-۰۳-۱۴ ۱۵:۳۵:۳۱
تو تمام این صحبتها گفتید اگر چین با این سرعت رشد کند از نظر اقتصادی از آمریکا جلو میزند ولی اول باید ثابت کنید رشد اقتصادی چین با همین سرعت ادامه پیدا میکند به نظر من رشد اقتصاد چین به اولا به خاطر باز گزاشتن اقتصاد(خصوصی سازی) و مبارزه با فساد و پایین نگه داشتن ارزش پولی و نیروی کار ارزون هست آیا میتونه این امتیازات رو حفظ کنه؟مخصوصا ارزش پولش رو؟ (456203)
 
۱۳۹۰-۰۳-۱۴ ۱۶:۱۸:۴۹
در سالهاي آينده جنگي عظيم ميان چين و امريكا رخ مي دهد كه جهان را نابود خواهد كرد (456227)
 
۱۳۹۰-۰۳-۱۴ ۱۶:۱۹:۳۰
خوب شد نگفتيد اقتصاد ايران هم با اقتصاد چين هم پيمان مي شه و دنيا را بدست مي گيره از شما بعيد نيست اين چيزا رو بگيد (456228)
 
۱۳۹۰-۰۳-۱۴ ۱۶:۲۲:۱۶
وقتی مدیران دلسوز باشند وقتی که همه برای مملکت کار کنند این مپشود هم و غم مسولان حرف گوش کنی نیست مدیریت است و البته لاف نزدن شما هیچ کار نمیکنیم یک دستگاه عابر بانک مادرست کار نمیکند اما در اخبار همه چیزمان در خاور میانه تک است یک پارگینگ عمومی یک توالت عمومی در شهر های بزرگ ما نیست اما در اخبار در دنیا تک هستیم همه دنیابه حرف ما نفس میکشند اینها از حقارت است که با حلوا حلوا میخواهیم دهانمان شیرین شود (456230)
 
۱۳۹۰-۰۳-۱۴ ۱۷:۰۵:۴۶
يخ جوري مي گيد انگار الن اقتصاد چين در راس جهان قرار داره. نكنه داريد تبليغ اقتصاد چين رو مي كنيد. همين چيني ها پشت پرده عليه ايران اقداماتي انجام دادن (456251)
 
مصطفی حسامی
۱۳۹۰-۰۳-۱۴ ۱۷:۲۰:۱۹
چین باید به شدت حواس خود را جمع کند تا نظام پولی اش تحت سلطه ی بانکداران زالوصفت قرار نگیرد. اگر نه همان بلایی که امروز سر امریکا و غرب آمده سر او نیز خواهد آمد. بانک های بین المللی که غلب یهودی هستند یک قرن است که با ورود ارز بدون پشتوانه به اقتصاد (کاغذ) ثروت های شرکت ها، دولت ها و ملت ها را به صورت پنهانی و بی سر و صدا می دزدند. (456253)
 
عبدا لرحمن
۱۳۹۰-۰۳-۱۴ ۱۷:۳۵:۵۷
آقای نوریل روبینی
http://en.wikipedia.org/wiki/Nouriel_Roubini

پروفسور اقتصاد در دانشگاه نیویورک در تاریخ 29 اکتبر سال 2010 ، گفت که اقتصاد ایالات متحده یک \"قطار مالی از ریل خارج شده\" است
http://www.reuters.com/article/2010/10/29/us-roubini-idUSTRE69S0ZJ20101029

گذشته از نگاه های تخصصی در داخل خود آمریکا که کار این کشور رو تموم شده می بینند، از نگاه های معمولی و غیر تخصصی هم اگر بخواهیم با اقتصاد آمریکا نگاه کنیم، کاملاً مشهود است که خیلی وقته کارش تموم شده.

در آمریکا هنوز وضعیت اشتغال درست نشده. بخصوص اشتغال در بخش غیرکشاورزی. چون آمریکا یک کشور صنعتی است و بسیار به بخش غیرکشاورزی وابسته است. در آخرین آماری که از اشتغال بخش غیر کشاورزی ایالات متحده منتشر شد به خوبی مشخصه که این بخش دچار افتی شدید شده و رکود همچنان ادامه داره.
http://www.bloomberg.com/news/2011-06-03/most-asian-stocks-decline-before-u-s-jobs-report-metals-rally-oil-gains.html


از طرف دیگه در چین، وضعیت کاملاً برعکسه. یعنی روند رشد اقتصاد چین به قدری شدت پیدا کرده که افسارش داره از دست مسئولین چینی خارج می شه و دولت چین در حال حاضر داره تمام تلاشش رو می کنه تا \"آب سردی\" بریزه بر اقتصاد و از سرعت رشد اون کم کنه
http://www.businessweek.com/news/2011-05-23/china-manufacturing-may-slow-on-tightening-steps-pmi-shows.html
یکی از این اقدامات کاهش نقدینگی بانک هاست تا کاری کنه بانک های بزرگ نتونند به راحتی وام بدن:
http://www.channelnewsasia.com/stories/afp_asiapacific_business/view/1128436/1/.html



خوب، ایالات متحده هنوز به عنوان بزرگترین اقتصاد دنیا مطرح می شه و چین به عنوان دومین اقتصاد بزرگ دنیا. البته برای خود چینی ها هم خوب نیست که جای آمریکا رو بگیرند چون هنوز دلار آمریکا در معادلات اقتصادی دنیا تعیین کننده است بخصوص با تهدیدهای اخیری که برای یورو پیش اومده.
برای چین بهتره که آمریکا پیشرفت کنه چون همین آمریکا کلی به چین بدهکاره.

در حال حاضر چین بیشترین میزان اوراق بهادار دولتی ایالات متحده رو در اختیار داره
http://www.treasury.gov/resource-center/data-chart-center/tic/Documents/mfh.txt (456260)
 
۱۳۹۰-۰۳-۱۴ ۱۸:۰۰:۳۶
دلايل خوبي است اما جهان همچنان در حال تغيير است و نمي توان همه چيز را اين گونه پيش بيني كرد (456274)
 
۱۳۹۰-۰۳-۱۴ ۱۸:۳۱:۴۶
در اقتصاد امروز فاكتورهاي بسياري براي تاييد اينكه يك اقتصاد در حال غلبه بر اقتصادهاي ديگر است لازم است. دلايل ذكر شده مهم هستند اما كافي نيستند. (456279)
 
۱۳۹۰-۰۳-۱۴ ۱۸:۳۲:۱۹
اقتصاد چين در آينده به ابرقدرتي جهاني تبديل مي شود و شاهد سقوط آمريكا خواهيم بود (456281)
 
۱۳۹۰-۰۳-۱۴ ۱۸:۳۲:۵۳
دلتون رو به چه چيزايي خوش كرديد. حالا به حال من و شما چه فرقي مي كنه. اقتصاد ايران رو در يابيد (456282)
 
دانشجوي اقتصاد
۱۳۹۰-۰۳-۱۴ ۱۹:۰۱:۱۷
جندي پيش نوريل روبيني و جوزف استيگليتز دو اقتصاددان برجسته جهان نيز در مورد شكوفايي اقتصاد چين اظهارنظريهايي رو اعلام كردند اما نتوانستند در مورد غلبه اقتصاد چن بر امريكا پيش بيني كنند چون پيش بيني سختي است (456288)
 
توكلي
۱۳۹۰-۰۳-۱۴ ۱۹:۰۲:۳۹
بحران اقتصادي در آمريكا كمر آمريكا را شكست و چين از اين فرصت استفاده كرده و در اين جاده با سرعت باورنكردني حركت مي كند. فكر نمي كنم ابرقدرتي چين در اقتصاد چندان هم دور از دسترس باشد (456291)
 
ندا
۱۳۹۰-۰۳-۱۴ ۱۹:۱۸:۵۰
اكنون چين با تورم فزاينده روبروست. اگر نتواند اين چالش رو حل و فصل كند قطعا رشد اقتصادي اش متوقف مي شود (456299)
 
۱۳۹۰-۰۳-۱۴ ۱۹:۳۸:۵۳
نگفتید تولیدات اقتصاد چین را کی باید مصرف کنه. بدون مصرف کننده اروپایی و امریکایی چین اقتثادش خوابیده است. همین الان هم دولت چین محصولات چینی را می خرد و انبار می کند به امید اینکه قدرت خرید اروپایی ها و امریکایی ها به حالت مطلوب قبلی برسد.اقتصادهای امریکا چین و اروپا کاملا به هم وابسته است تنها چیزی که باعث شده خیال کنید چین دچار مشکلات زیادی نشده است همان دخالت شدید دولت چین در اقتصادشان هست و آن هم حد محدودی داردو چین از لحاظ توزیع جمعیتی میان مردو زن بسیار مشکل دارد و بیکاری و ...1% بیکاری در چین معادل 5% بیکاری در امریکاست حال آن که خدمات اجتماعی در امریکا بسیار بهتر از چین است و با بروز بیکاری پنهانی که تا به حال دولتش جلوی آن را گرفته چین به شدت دچار مشکلات سیاسی خواهد شد و البته همین هم برای امریکا و اروپا فاجعه است. همه این مشکلات از زمانی آغاز شد که اقتصاد را چهانی کردند حالا هر بحرانی در هر کشور عضور، ما بقی را می لرزاند و اگر کنترل نشود همه را با هم قعر خواهد کرد. (456310)
 
fereydoon
۱۳۹۰-۰۳-۱۴ ۱۹:۴۰:۳۹
من که چهار ستون بدنم میلرزد ایا این 1400میلیون نفر چه بلائی سر محیط زیست خواهند اورد. اینها میخواهند با سوخت ذغال سنگ بر اقتصاد امریکا پیروز شوند. هند یا چین چه طرحی برای تاءمین انرژی خود دارند.خلاصه بخاطر دشمنی با امریکا برای دشمن بدتر به به و چه چه نکنیم .نکند که از چاله درائیم و درچاه بیافتیم . (456311)
 
۱۳۹۰-۰۳-۱۴ ۲۲:۴۱:۳۲
استراتژیستهای امریکایی خیلی باهوشتر و زرنگتر از این هستند که ما فکر می کنیم. قرار نیست بیان و همه برنامه هاشون رو برای من و شما رو کنند. من تقریبا مطمئن هستم که به این راحتی نیست که چین بیاد و امریکا رو جا بذاره
فعلا دارن روی انرژیهای نو و تجدیدپذیر کار می کنند که بعدا کلی براشون ارزش افزوده می آره. از نظر صنایع الکترونیک هم که هیچ کس شکی نداره که تکنولوژی امریکا چندین سال از بقیه جلوتره.
به نظر من این هم مثل سخن اون نماینده محترم مجلس و به قول حضرت آقا \"به پیشرفت کمکی نمی کنه\" اینکه ما مرتبا توی اخبار بشنویم که امریکا وضعش بده. خوب به فرض هم که بد باشه. ما کجای کاریم؟ (456355)
 
۱۳۹۰-۰۳-۱۴ ۲۳:۳۰:۱۹
گیریم که همه تحلیل آبکی شما درست درآمد اینکه چین و هند و روسیه برزیل که جمیعا کمونیست مشرک قدرتمند می شوند امریکا پیشتازی اقتصادی رو باخت ! به ما چی میرسه ؟

پرتقالیها باختند انگلیسیها بردند انگلیسیها باختند امریکاییها بردند امریکاییها ببازند چینیها ببرند و شما بنشین دایره زنگی بزن که گرگ به کفتار باخت من رو هم خبر کن برات برقصم گرمتر بشه معرکه ات . فقط این یارانه 45 تومنی نقد رو بچسب .

و اما اقتصاد چین به فرض محال با جمعیت 1.5 میلیاردی اگر اقتصادش (با رشد 10درصدی)سه برابر امریکا بشه هم باز درامد سرانه اش نصف امریکای 300 ملیونی (با رشد 2درصدی)خواهد بود تازه اگه درامد سرانه کشوری افزایش یافت دیگه نیروی کار ارزان که مزین انهاست تموم میشه و امکان رقابت کاهش پیدا می کند .
کمی دقت کن ماشین حساب و اینترنت رو ایم کفار برا همین اختراع کردند که براحتی اطلاعات رو بدست بیاری و چندتا تقسیم ساده انجام بدید شاید هم بلد هستید فکر می کنید بقیه گلابی اند لطفا این سخنان را در محافل یارانه بگیر تعریف کنید سخنرانی غرایی خواهد شد.

اقتصاد امریکا 12 درصد تولید ناخالص ملی به صادرات وابسته است (پایدارترین اقتصاد پیشرفته جهان )و اقتصاد چین 60 درصد به عبارت دیگر چین گردن در گرو اقتصاد غرب دارد امروز جلو صادرات رو بگیرند فردا یک میلیارد بیکار که از جامعه کشاورزی بریده و به صنعت پیوسته اند گشنه تر از قبل خواهند بود.

اقتصاد در حال رشد هند و برزیل نه تنها ضرری برای امریکا ندارد بلکه تلاش غربی ها برای توسعه هند ایجاد رقابت با چین است تا کالاهای ساخته شده ارزانتری را خریداری کنند .

در زمینه انرژِی اگر روزی مجبور باشند ذخائر امریکا و کانادا تمام اروپا و امریکای شمالی را تامین خواهد کرد . ضمنا کالاهای تولیدی انها با توجه به انرژی گران بنیان گذاشته شده است.

در مورد دلار که فرمودید روسیه چین می خواهند ارز مشترک داشته باشند:

اولا هرگز چین با روسیه وابستگی اقتصادی ایجاد نخواهد کرد به دلایل سیاسی امنیتی بسیار که مجال گفتنش نیست.
ثانیا یکی از مزیت های بزرگ توسعه صادرات چین پایین نگهداشتن ارزش پول ملی ست ( درست عکس سیاست پولی ما که دلار 2000تومانی را 1100 می فروشیم)که صادرات را برای تولیدکنندگان بسیار سوداور کرده است پول مشترک این حق را می گیرد و کشورها نمی توانند ارزش پول واحد را با توجه به شرایط اقتصادی خود بالا و پایین کند و این به نفع کشوری که صادرات محور است نیست .
زیرا موجب گران شدن تولیدات داخل و ارزان شدن واردات می شود و مثل ما بیچاره می شوند که سالی هفتاد میلیارد دلار واردات کالای ساخته شده داریم و 15 میلیارد صادرات توئلیدات داخل.

تولید سخت افزار از اقتصاد غرب رخت بربسته است و امروز با نگاهی به امارها بخوبی قابل مشاهده است البته اگر بخواهید ببینید! کلا تولید صنعتی و کشاورزی جز انچه که تکنولوژی برتر دارد جایی در اقتصاد غرب ندارد و هم اکنون حدود 70درصد مشاغل در بخش خدمات مالی و توریسم و تجارت و نرم افزار است و ان راهی که چین و هند و برزیل می روند هدایت شده توسط غرب است برای بهره کشی از کارگر ارزان .

در هر حال واضح و مبرهن است اگر فردا چین قدرت لامنازع چهان هم بشود نانی برای ما نخواهد پخت فقط یکی دیگر به تحریم کنندگان بزرگ اضافه خواهد شد.

فقط اقای کارشناس عزیز تو را جان مادرت بگو چرا بشکن می زنی حالا!!

الف سانسور خواستی بکن ما عدات کردیم ولی بگذار ملت بخوانند نبینم روزی که سنگ قبر چینی رو مزارت بگذارند که خسر ئنیا والاخره بشی. (456373)
 
يك كارگر مملكت
۱۳۹۰-۰۳-۱۵ ۰۰:۲۴:۱۳
امكان غلبه اقتصاد چين بر اقتصاد آمريكا بعيد به نظر ميرسد
1-برخورداري امريكااز منابع غني نفتي(بويژه منطقه الاسگاه كه هنوز دست نخورده است)
2-برخورداري آمريكااز مواهب طبعي وسرزمينهاي حاصلخيز كه موجب شده است تاپنجاه درصد تجارت جهاني غله در دست آمريا باشد
3-سيل مهاجرت مغزهاي نخبه وتيزهوش ودانشمندان ساير كشورهاي جهان به آمريكا
4-برخورداري امريكا ازتكنولوژيهاي فوق پيشرفته وسرمايه گذارهاي بسيار كلان در اين زمينه
5-تسلط بي چون وچرايآمريكا برتجارت نفت
6-كيفيت بي نظير وبي بديل كالاهاي آمريكائي
7- داشتن هم پيمانان قوي وسروتمند در اروپاواسيا
8-تسلط كامل امريكابر تعين قيمت طلا وارز در دنيا (456394)
 
arshama
۱۳۹۰-۰۳-۱۵ ۰۰:۲۶:۰۶
Jaleb hast ke aksare aghtesaddanhaye gharbi khodeshan ateraf kardand ke aghtesade China ta 2 ya 3 sal digar aghtesade avale donya hast va khayli az Iranihaye Iran neshin be in masale mekhandand,Iranian Irani neshin khiyal mekonand America ,America 30 sal pish hast,aghtesade America az 10 sal pish ro be tazalzol rafteh ,vali mesle inke Iraniha az inke aghtesade America ro be zeval hast narahat hastand.Khob bod shoma Iraniha hade aghal chanta nazariyeh va akhbare aghtesadi donya ham bekhoneed,in badbakhti Iraniha hast ke khiyal mekonand gharb va bekhesoos America madineh fazeleh hast,inrozha tashrif beyavarid hale Europa ra bebineed,ghimatha cheghadr tavarom payda kardeh va dolat khayli chizha ra dareh ghat mekoneh

Baraye Iranian aziz,dar keshvari mesle Holland mahi 900 Euro be bikaran hoghoogh medahand

-ajareh khaneh 300 Euro
-Bimeh pezeshki 80Euro
-poole abo bargh va gaz 150 Euro
-pole khate telefoon va internet 50Euro
-bazi az bimeha 50 Euro
-ayab va zahab 20 Euro
khodetan jam koneed roye hamrafteh mahi 670Euro kharj dared va 900Euro-620Euro=280Euro

280Euro;4 hafteh=70Euro baraye ghaza va albaseh va ... digar (456396)
 
arash tir tajy
۱۳۹۰-۰۳-۱۵ ۰۰:۳۲:۲۵
1 خودم هیچی نیستم اما برادر رشیدی دارم

اخه این تعریف و تمجید از اقتصاد چین چه دردی از ما دوا میکنه

2 تمام پیش فرض های شما و یا اقتصاد دانانی که نام بردید بر اما و اگر استوار هست و البته به نظر سایر کارشناسان توجه نکردید

3 واما پیش بینی های منفی در مورد اقتصاد چین

الف . چین و یا هر کشور دیگری تا حدی میتواند سرعت رشد خود را نگه دارد و وقتی بازار اشباع شد تازه مشکلات اقتصادی سر باز خواهد کر

چنین وضعیتی در اواخر قرن بیستم برای ژاپن هم اتفاق افتاد و همه فکر میکردند زاپن تمام دنیا را خواهد گرفت

ب . اقتصاد چین بر پایه بهره کشی و استثمار انسانی شکل گرفته و مطمینا این وضعیت در طولانی مدت دوام نخواهد اورد

ج . پایه دیگر اقتصاد چین صنعت مونتاژ تولید لوازم بی کیفیت و عدم رعایت حق مالکیت معنوی . کپی کردن تکنولوزی دیگران انهم به شکلی بدلی و بی کیفیت

طبیعی است کشوری که قصد داشتن اقتصاد با ثبات را داشته باشد این وضعت قابل دوام نخواهد بود

د . واما چین در امور سیاسی نیز کاملا بسته عمل کرده
و سیاست اقتصاد باز ان با بستن دریچه های سیاسی فرهنگی و..... متناقض است و این تناقض روزی به ناهنجاری اجتماعی خواهد انجامید

ت . بیشتر تکنولوژی و صنعت مادر در دست غرب و امریکاست و چین برای رسیدن به این نقطه خیلی فاصله داره

اگر امریکا چین را تحریم کنه اقتصاد چین به سرعت متلاشی خواهد شد (456401)
 
نیما÷
۱۳۹۰-۰۳-۱۵ ۰۱:۳۶:۵۹
شاخص های نامرئی دیگری وجود دارد که در نظر گرفته نمی شود امریکا در تکنولوژی یک گام از دیگر کشور ها جلو تر است ،نظامی یسیار قدرتمند پشت اقتصاد امریکا وجود دارد که امکان گرفتن جایگاه این کشور در جهان در کوتاه مدت وجود ندارد .حتی اگر بازی با اعداد و ارقام به نفع کشوری مثل چین شود باز هم امریکا در جای خود می ماند به عنوان مثال تولید لوازم کامپیوتر چین بسیار بالا تر از امریکا در این مقاله آمده ولی کسی نامی به جزAMD و INTEL برای حساس ترین قطعه کامپیوتر می شناسد؟اگر چین موس و مانیتور و مودم تولید نکند چه می شود ؟ و اگر امریکا سی پی یو تولید نکند حتی فقط تحقیقات در این رابطه را متوقف کند چه میشود ؟ این مثال در مورد تکنولوژی های فوق العاده بزرگتر و حساس تر صدق می کند . (456425)
 
محمود
۱۳۹۰-۰۳-۱۵ ۰۱:۵۳:۳۳
ای بابا/خب بر فرض محال و برای دلخوشی نویسنده محترم حالا چین اومد زد پدر امریکا رو کلا درآورد بعدش چی؟ دوست عزیز فکر نمیکنید که یک استعمار بزرگتر و با جمعیتی بسار بیشتر از آمریکا و داشتن هم پیمانان واقعی مثل کره شمالی و کشورهای آسیای جنوب شرقی و آمریکای لاتین و آفریقا اونوقت تره هم برای ما خورد نمیکنند پس بهتره که بیشتر به فکر منافع و پیشرفت خودمون باشیم و زیاد به این مسائل دلخوش نکنیم.. (456432)
 
حیران
۱۳۹۰-۰۳-۱۵ ۱۰:۰۷:۵۶
درآمد فعلی سرانه هر آمریکایی حدودا 10 برابر درآمد سرانه فعلی هر چینی است.
آمریکا به تنهایی 67 درصد تجارت سلاح جهان را در اختیار دارد در حالی که سهم چین به 10 درصد هم نمی رسد
بزرگترین کارخانه هواپیما سازی دنیا متعلق به آمریکاست.
بخش بزرگی از پیشرفت اقتصادی چین مدیون احداث کارخانه های آمریکایی در این کشور برای استفاده از نیروی کار ارزان است. با افزایش درآمد سرانه و صورت گران شدن نیروی کار در چین این کارخانه ها از چین خارج خواهند شد.
انحصار تولید تراشه های رایانه ای (مانند CPU ) تنها در دست شرکتهای آمریکایی است.
آمریکا پیشتاز فتح فضا در بین تمام کشورهاست.
17 دانشگاه از 20 دانشگاه برتر جهان در خاک آمریکا قرار دارد.
مقام اول انتشار مقاله‌های تحقیقاتی- علمی با فاصله بسیار زیاد از مقام دوم در دست آمریکا قرار دارد.
بزرگترین و فراگیرترین صنعت سینمای جهان ( هالیوود) متعلق به آمریکاست.
چین با اتخاذ سیاست تک فرزندی در آینده با بحران نیروی کار فعال روبرو خواهد شد، در حالی که رشد جمعیت آمریکا (1.5 درصد) از ایران(1.2 درصد) هم بالاتر است.
سیستم بسته سیاسی و تک حزبی و فساد دولتی و تفاوت طبقاتی شدید ایجاد شده به سبب رشد اقتصادی بالا در آینده چین را دچار مشکلات سیاسی فراوانی خواهد نمود.
و در انتها طبق پیش بینی های اقتصادی قیمت مواد غذایی تا سال 2030 دو برابر خواهد شد که با توجه به چهار برابر بودن جمعیت چین نسبت به آمریکا این کشور را در تامین غذای مردمانش دچار مشکل جدی خواهد نمود. (456481)
 
رستم شجاعی مقدم
۱۳۹۰-۰۳-۱۵ ۱۰:۱۵:۱۵
چین در حال سر بریدن اقتصادهای ضعیف آسیا است.(عنوان تحلیل شخصی منتشر شده)
اقتدار تنها بستگی به اقتصاد ندارد چین از لحاظ اجتماعی یک برده داری بزرگ است و بالاخره از هم خواهد پاشید!
انسان چینی قربانی تولید ارزان و کارفرمای بی انصاف خویش است.این رشد اقتصادی چین حاصل قربانی نمودن انسانهاو نابودسازی اقتصادهای ضعیف و مصرف گرای آسیاست که بدون مصالح ملی خود به واردات ویران کننده از چین تن داده اند.
اقتصاد و پیشرفتهای صنعتی چین دو دشمن بزرگ دارد - بیداری ملت سرخورده چین و بیداری ملتهای دیگر آسیا که تشکیل دولتهای ملی و تولید محور را به دنبال خواهد داشت.
تنها کشورهایی میتوانند رقبای جدی غرب باشند که همزمان در تمامی زمینه ها در حال ترقی باشند -هند در حال حاضر به مراتب ظرفیتهای بیشتری برای رقابت جهانی دارد! اتهادیه اروپا ..... حتی یک خاورمیانه منسجم میتواند در آینده بلوک قدرتمند و موثری را ارائه نماید که از چین موثرتر باشد.
نمی توان نادیده گرفت که قدرت و ماندگاری در شرایط نارضایتی ملی به هیچ وجه تثبیت نخواهد شد چین کنونی در بالاترین سطح نارضایتی ملی قرار دارد و موج بیداریها به آن کشور خواهد رسید. (456487)
 
۱۳۹۰-۰۳-۱۵ ۱۱:۰۹:۱۲
ركود بزرگ اقتصاد جهان را فرا گرفته است و نمي توان گفت اقتصاد چن برترين خواهد شد (456495)
 
۱۳۹۰-۰۳-۱۵ ۱۱:۵۶:۳۴
ره به قول شما احتمالا اقتصاد امريكا نابود ميشه و پس از اون امريكا نابود مي شه. پيش بيني جالبي كرديد (456512)
 
۱۳۹۰-۰۳-۱۵ ۱۱:۵۷:۱۹
دوستان اقتصاد آمريكا پشتوانه بسياري داره بنابراين يك دفعه فرو نمي پاشد (456515)
 
سید علی
۱۳۹۰-۰۳-۱۵ ۱۳:۱۳:۴۱
نویسنده عزیز این چیز های که شما گفتید در حالت کاملا ایزوله امکان دارد !
خیلی از بندهای استدلالتان جای بخث دارد !
کشور های غرب به این نتیجه رسیده اند که صنایه فولاد و ریخته گیری را به علت برخی مشکلات همچون زیست محیطی به کشور های عقب افتاده و مخصوصا آسیایی بدهند . همچون چین و هند و روسیه !
از طرقی امریکا همیشه یک برگ برنده واسه خودش نگه میداره !
بعید نیست این هم کار خودشان باشد !
فقط با یک ویروس می توانند کل چین را نابود کنند نه فقط اقتصاد چین را !
بلاخره شاید این یک هربه برای جنگ های یا آشوبهای بعدی باشد !
این رو مطئن هستم بدون برنامه نیستند ! (456550)
 
۱۳۹۰-۰۳-۱۵ ۱۸:۵۳:۱۵
چگونگی شکست آمریکا از چین جالب هست چین اشتباه گذشته شوروی سابق و همین اشتباهی که ما در حال انجام آن هستیم را انجام نداد یعنی چین خود را مقابل آمریکا از نظر سیاسی قرار نداد و فقط به پیشرفت اقتصادی و رفاه مردم خودش فکر کرد و توانست فضای پیشرفت را در جهان برای خود فراهم سازد تا به اینجا رسید و سیاست کشور ما اگر به همین نحوه پیش رود آینده ای بهتر از شوروی سابق نخواهد بود (456632)
 
کاوه
۱۳۹۰-۰۳-۱۵ ۲۳:۵۲:۱۱
مثل بقیه تحلیلهای الف غیر علمی و فقط جمع اوری برخی آمارهای ابتدایی و خام بود (456691)
 
Jahan
۱۳۹۰-۰۳-۱۶ ۰۷:۵۲:۳۵
دوستان عزیز آمریکایی‌، متاسفانه این واقعیت را باید پذیرفت که اقتصاد و تکنولوژی در کشورهای آسیای شرقی‌ در حال پیشی‌ گرفتن از آمریکا و اروپاست. این واقعیت در اینجا (کانادا) سالهاست پذیرفته شده. (456729)
 
رجبعلي زارع زاده
۱۳۹۰-۰۳-۱۶ ۰۸:۵۸:۱۷
با سلام آبروي و اقتداد نظام جمهوري اسلامي ايران در گروه جهاد اقتصادي ايست كه فرايند آن نشان دهنده اقتدار ملي و قدرت علمي صنعتي را در پي دارد . ما بايد جهاد اقتصادي از داخل به خارج از كشور (جهان) بسازيم آنهم بدست هر ايراني به محوريت داشتن يك وزير صادرات مقتدر محقق ميگردد . فعلأ جهاد اقتصادي بدون متولي وكم رنگ بوده ( يعني بدون پدر و مادر است) ( خلاصه نوشتم) (456751)
 
سعید_
۱۳۹۰-۰۳-۱۶ ۱۰:۲۶:۳۵
واقعا متن خوبی بود
تمام فاکتورهایی که ایران برای دستیابی به اقتصاد پویا نیاز دارد در مقایسه های بین چین و آمریکا آورده شده بود (456800)
 
۱۳۹۰-۰۳-۱۶ ۱۱:۰۷:۱۲
حقوق متوسط كارگر در چين به 100 دلار نميرسه.تو مناطق ازاد كه شركتهاي خارجي اونجا سرمايه گذاري كردند از بيمه و بازنشستگي كارگر خبري نيست.اين يعني بهره كشي واستثمار و روزي كه اين كارگران به سن بازنشستگي برسن اقتصاد چين با مشكل زيادي روبرو ميشه (456862)
 
شهروز
۱۳۹۰-۰۳-۱۶ ۱۱:۳۷:۵۴
اقتصاد غرب در حال انتقال صنایع بزرگ و مادر به کشورهای خاورمیانه و چین است. مثال سابیک به عنوان یکی از بزرگترین پتروشیمی های جهان، انتقال کارخانه های عظیم
BASF
به خاک عربستان و هند را می توان از اینگونه اقدامات برشمرد.
این امر را نباید فراموش کرد که معمولا بیشترین ارزش افزوده را تکنولوژیهای سطح بالای نوظهور ایجاد می کنند و علاوه بر دانشگاههای بسیار معتبر و سطح بالای آمریکا، سازمان تحقیقات وزارت دفاع آمریکا (دارپا) به تنهایی مرجع سهم عمده ای از تکنولوژی های نوظهور و سطح بالا بوده است که در سالهای گذشته به اینترنت و جی پی اس به عنوان دو نمونه از آنها می توان یاد کرد. (456899)
 
آیا واقعا نمی دانید؟
۱۳۹۰-۰۳-۱۶ ۱۵:۲۳:۵۰
آیا واقعا نمی دانید که چین با سرمایه های خارجی رشد کرده است؟آیا واقعا نمی دانید که اگر چین قدری جفتک پرانی کند با یک ویروس ترتیبش را می دهند.
پس مشا در چه رشته ای و در باره چه موضوعی کمی تا قسمتی واقع بین هستید. (457134)
 
مرتضی
۱۳۹۰-۰۳-۱۷ ۰۹:۰۴:۲۴
به نظر بنده که اقتصاد چین اگر هم هر چه بزرگ شود بارز نوچه ی آمریکاست و ورژن ضعیف شده آنهاست چین یار آمریکا در اقتصاد است همراه ژاپن و بسیاری از کشور های دیگر
آن دسته از مطالبی که در باب شکست آمریکاست باید بررسی شود که کی گفته شده و چه کسی گفته خیلی از این آقایان منتقدان اصلی آمریکا هستند و خیلی از حرف ها ناظر بر این است که حقیقتا آمریکا شکست می خورد اما برنده چین نخواهد بود اگر چین این توان را داشت تا به حال برنده می شد و بازی سرمایه داری از این حرف ها پیچیده تر است
آمریکا شکست می خورد نه به خاطر آمریکا بلکه به خاطر اینکه نظامش غیر الهی است
صلوات (457728)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.