نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 449808
کاهش ۱۲ سانتی متری تراز آب خزر
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۴۰
مدیر مرکز ملی مطالعات و تحقیقات دریای خزر با اشاره به روند کاهش تراز آب این دریا گفت : در سال آبی 94 و 95 تراز آب دریای خزر 12 سانتی متر کاهش یافته است.

به گزارش ایرنا، دکتر یوسفی کبریا روز دوشنبه در جلسه هماهنگی بررسی سامانه تراز آب دریای خزر در سال های 94 و 95 در نوشهر افزود : مهمترین دلیل کاهش آب دریای خزر میزان ورودی آب رودخانه های منتهی به دریا خصوصا از رودخانه ولگا در روسیه بوده است.
 
وی گفت: آب ورودی دریای خزر از طریق رودخانه ولگا در این زمان با کاهش 80 درصدی مواجه بوده است.
 
مدیر مرکز ملی مطالعات و تحقیقات دریای خزر همچنین با تشریح علل کاهش تراز آب دریای خزر در سال های اخیر گفت: تداوم خشکسالی در اغلب حوضه های آبریز دریای خزر و کاهش میزان ورودی آب رودخانه ها از دلایل کاهش تراز آب دریای خزر است.
 
به گفته وی، آب دریای خزر از سال 56 تاکنون با نوسانات زیادی روبرو بوده است بطوری که در برخی از سالها نظیر 57 - 2.5 متری افزایش یافت و در بیشتر سالها نیز این روند کاهشی بوده است.
 
دکتر یوسفی همچنین خواستار تدوین برنامه کنترلی صحت سنجی ساحلی ارگانهای مختلف به منظور تبادل سریع داده های تراز آب دریای خزر شد.
 
مدیر کل بنادر و دریانوری استان مازندران نیز در این جلسه گفت : پیشروی و پسروی آب در دریای خزر بسیار زیاد است و همین امر سبب شده تا نتوان از امکانات این دریا بویژه در بخش مسافری به نحو مطلوب بهره برداری کرد.
 
سیاوش رضوانی افزود: با توجه به وظایف سازمان بنادر و دریانوردی در موضوع ایمنی تردد شناورها در دریاها، شناخت جریان آب و رسوبگذاری در دریای خزر برای تأمین ایمنی بسیار ضروری است.
وی همچنین خواستار جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز در سواحل، مقابله با آلودگی محیط زیست دریای خزر شد.
 
در این جلسه کارشناسانی از سازمان نقشه برداری و هواشناسی کشور و شرکت آب منطقه ای و هواشناسی استانهای مازندران، گیلان و گلستان حضور داشتند.
 
بزرگترین دریاچه جهان، خزر با وسعت حدود 370هزار کیلومترمربع بین کشورهای ایران، روسیه، اذربایجان ، قزاقستان و ترکمنستان مشترک است و به علت بزرگی ان به دریا معروف است.
 
کلمات کلیدی : دریاچه خزر ، تراز آب خزر ، کاهش آب خزر
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۰ ۱۰:۰۶:۰۱
دریایی که از چالوس تا رامسر نمیتونی 100 متر دریا رو از جاده اصلی ببینی همون بهتر که خشک و نابود شه.
تو این مسیر 150 کیلومتری اینقدر ویلا ساخته شده که میشه نصف مردم تهران رو جا داد. ضمنا ترتیب ساخت و اشغال زمین های ملی و تجاوز به حریم دریا بدین شکل است:
ویلا-ویلا- ویلا- ویلای بانک- ویلای نهادی- ویلای نظامی- ویلای بنیادی- ویلای ارگانی- ویلای شبه نظامی- ویلای تامین اجتماعی- ویلا - ویلا- ویلا-
همینجوری ساحل رو که طبق قانون اساسی باید 50 متر حریم ملی داشته باشه خصوصی کردن و هیچکس هم جرات نداره حرف بزنه.
پس بهتره خشک بشه به درک که خشک میشه.
شما تشریف ببرید یکی از شهر های شمالی مثلا بندر انزلی ببینید چقدر فاضلاب شهری و صنعتی میریزه تو دریا. آدرس میخواین اینم آدرس : از شهر انزلی بسمت رضوانشهر . دقیقا انتهای غربی ترین نقطه شهر که یک پارک تازه تاسیس هست فاضلاب شهر انزلی مستقیم و بدون واسطه میریزه تو دریا. به همین سادگی.
پس بهتره این دریا خشک بشه. چون داشتن هدایای خداوندی لیاقت میخواد. (4179771) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.