نظر منتشر شده
۳۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 134005
از سفارت مجازي آمريكا استقبال مي كنيم!
فرهاد مهدوي ۲۳ آذر ۱۳۹۰
كنگره طی سه سال ۵۰ميليون دلار به برنامه آزادي اينترنت به وزارت خارجه اختصاص داد،اما ۲۰ميليون آن صرف نرم افزارهايي شد كه منافع ايران را بدنبال داشت.
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۰:۰۲
در سه دهه گذشته آنچه كه باعث عدم توجه افكار عمومي مردم ايران به پيام هاي ارسال شده از سوي آمريكا شده به عنوان بخش مهمي از اقتدار ايران بروز يافته است. اطلاعات مهمل، فريبنده و آراسته شده به مباني سكولاري و ضد ديني يكي از فرصت هايي است كه باعث شده است كه رمزگشايي خبر براي مردم زياد دشوار به نظر نرسد و به راحتي پيام هاي آمريكايي شناسايي و از چرخه فكري و رفتاري حذف شود.

با اين حال وزارت امورخارجه آمريكا سايتي را با عنوان سفارت مجازي براي برقراري ارتباط با مردم ايران راه اندازي كرده است كه در اين زمينه بيان چند نكته ضروري به نظر مي رسد.

۱- سابقه راه اندازي سايتهاي وزارت خارجه آمريكا عليه ايران كه در صدد بوده است از فضاي مجازي به عنوان يك فضاي تعاملي با ايرانيان استفاده كند به دوران بوش پسر برمي گردد؛ در زماني كه كالين پاول و رايس وزير امورخارجه بودند سايت هاي بسيار پر سر و صدا با عنوان «پل ارتباطي ايران و آمريكا» در آدرس www.persian.usinfo.state.gov و همچنين آدرس www.america.gov/persian فعاليت خود را عليه ايران آغاز كردند. در آن سايتها، هدف، كمك به دومينوي سقوط از طريق مجازي بود، اكنون كساني كه آن زمان پرالتهاب را به ياد دارند، صفحه و لوگوي ضعيف و ابتدايي سايت جديد «سفارت مجازي» كه همزمان با روز دانشجو در ايران راه اندازي شد، همان سايت هاي گذشته را براي شان تداعي مي كند.

۲-در فضاي مجازي يك نوع تعامل و دو محوري و حتي چند محوري ديده مي شود و رسانه هاي تحت حمايت وزارت خارجه، سازمان سيا و شوراي پخش برنامه هاي دولتي آمريكا در ايجاد تعامل و شنيدن حرف مخالفان، اندكي مهارت و زيركي ندارند؛ آنها مي پندارند كه پرداخت دلار وظيفه شنيدن و پاسخگو بودن آنها را كم كرده است. در اين فضا وزارت خارجه در تلاش است كه به شيوه هاي ديگر اين وظيفه را به انجام برساند. آنچه در ساليان گذشته از اينگونه ابتكارات از وزارت خارجه ديده ايم حمايت هاي علني مبتني بر دلار آمريكا به مخالفان و جريان هاي ضدانقلاب داخلي و يا شيوه هاي براندازي بوده است كه پيش از آنكه بتواند سيستم سياسي و جاسوسي آمريكا را كمك كند مردم ما را هوشيارتر كرده است. از اين رو، سايت وزارت خارجه يك فرصت است كه آمريكا طرح هاي براندازانه خود و پادوهاي سياسي خود را بهتر معرفي مي كند.

۳-آنچه كه در سايت وزارت خارجه آمريكا ديده مي شود، آرشيو بزرگي است از سخنان هيلاري كلينتون كه در ۵۰ مطلبي كه در آن يافت شد، بيش از ۲۰ تاي آن مربوط به سخنراني هاي كلينتون است و يك سخنراني اوباما كه مربوط به عيد نوروز سال۹۰ است كه بر سينه اين سايت نقش بسته است تا ايران دوستي آمريكائيان را به ما نشان دهد، غافل از آنكه مسئولان آمريكا بارها اعلام كرده اند: «ايراني خوب كسي است كه مرده باشد.»! در اين سايت براي ايجاد حس مشترك و همنوايي از ضد انقلابيون تابلودار و جريان هاي برانداز داخلي به عنوان نمادهايي از يك ايران مجازي و البته غير واقعي استفاده مي شود و منبع خوبي براي نشان دادن تفاوت يك ايران انقلابي و مستقل با يك عنصر تجديدنظرطلب است. اين پايگاه كه با پرچم آمريكا در حال فعاليت است منبع خوبي براي معرفي كساني است كه عنوان ايراني بودن را با خود مي كشند، اما از منافع آمريكا حمايت مي كنند. در روزهاي آينده به صراحت حمايت هاي اين پايگاه از عناصر فتنه نشان داده مي شود و همانطور كه كلينتون گفته بود، مدارك آن كمك ها در وزارت خارجه آمريكا موجود است و ايران نيز بي صبرانه منتظر انتشار آن كمك ها است.

۴- طبق بررسي هاي انجام شده در نهادهاي اطلاعاتي، آمريكا در ايران داراي ۳۰ سفارتخانه رسمي در مراكز ديپلماتيك برخي كشورهاي عربي و اروپايي در تهران است. سفارت انگليس كوچك ترين آن سفارت ها بود كه بخش هاي زيادي از اطلاعات دريافتي را براي خود صرف مي كرد. همچنين آمريكا براي حمايت از مخالفان پنج مركز شبيه طرح «ريگا» كه براي براندازي شوروي سابق ايجاد شده بود را براي ايران راه اندازي كرده است. اين مراكز در كشورهاي امارات، تركيه، آذربايجان، تركمنستان و ارمنستان راه اندازي شده اند و هدف از راه اندازي آنها، ارتباط نزديك با اشخاص و گروه هايي است كه تحت آموزش مستقيم براندازي قرار مي گيرند. در سال هاي گذشته گروه هايي از روزنامه نگاران حامي فتنه، گروه هاي بهايي و گروه هاي سلفي در اين مراكز تحت آموزش هاي كوتاه مدت و فشرده قرار گرفته اند. اين سايت از آن جهت كه باعث لينك شدن برخي از فعالان براندازي كه تاكنون ناشناخته مانده اند،مي شود اين امكان را فراهم مي كند كه مورد استفاده مراكز اطلاعاتي قرار بگيرد. هرچند كه سازمان سيا در ارديبهشت گذشته بيش از ۳۰ نفر از جاسوس هاي خود كه عمدتاً عليه ايران و لبنان فعاليت مي كردند از طريق سايت هاي مخفي و پوششي خود از دست داد. اين پايگاه ويژه مي تواند بسياري از ابرپيوندها را بشناساند.

۵- كنگره از سال مالي ۲۰۰۸ تا سال ۲۰۱۱مبلغ ۵۰ ميليون دلار به برنامه آزادي اينترنت به وزارت خارجه اختصاص داده است، اما ۲۰ ميليون آن صرف نرم افزارهايي شد كه منافع ايران را به دنبال داشت. بهمن سال گذشته كميته روابط خارجي مجلس سنا گزارشي از ناكارآمدي وزارت خارجه در صرف اين هزينه منتشر كرد و از عملكرد ضعيف وزارت خارجه در هزينه كردن بودجه اي كه كنگره به گروه تكنولوژي ضدسانسور اينترنتي اختصاص داده است به شدت انتقاد كرد. در گزارش منتشر شده توسط سنا از برنامه «هي استيك» بسيار انتقاد شد و آن را «مديريت نابخردانه يك تكنولوژي ناميد كه امتحان خود را خوب پس نداده است.»

در سپتامبر ۲۰۱۰، بلافاصله پس از توزيع نسخه بتاي اين نرم افزار، يك تيم مستقل توانست ظرف مدت شش ساعت رمز آن را بشكند و بعدها اعتراف كردند نيروهاي زبده اطلاعاتي ايران به رمز اين نرم افزار دست يافته و بسياري از مخالفان حكومت را شناسايي كرده اند.

۶-موضع گيري شتاب زده وزارت امورخارجه ايران در انتقاد از وزارت امور خارجه آمريكا مبني بر راه اندازي اين سايت اگرچه از سويي باعث شد كه خانم كلينتون در راه اندازي آن به خود ببالد و احساس كند تا چه اندازه توانسته است پايه هاي حكومت تهران را بلرزاند! اما از سوي ديگر واكنش هاي ديگري را در بين فعالان سايبري به دنبال داشت كه فرصتي براي تسخير جاسوسخانه جديد آمريكا فراهم شده است.
 
Switzerland
۱۳۹۰-۰۹-۲۳ ۱۰:۲۵:۵۹
علی رغم این مباحثی که مطرح کرده اید ، باید راهی هم برای نشاندن عطش دانشجویان ایرانی که خواهان تحصیل در دانشگاههای آمریکایی باشد ، وجود داشته باشد.

همه چیز را از منظر سیاسی نبینید.خیلی از مسئولین فعلی جمهوری اسلامی هم تحصیل کرده آمریکا هستند ، نظیر : جواد لاریجانی و صالحی و ....
بنابراین این سایت می تواند مورد استفاده دانشجویان باشد. (559357) (moderator19)
 
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۰۹-۲۳ ۱۱:۵۸:۴۶
دانشگاهاي كشور عزيزمان ايران توانايي تربيت هر نوع تخصص در داخل كشور را دارند .فرستادن دانشجو به ينگه دنيا و هر كشور ديگري هدر دادن منابع ارزي كشور و نتيجه اش شتشو دادن مغز دانشجويان و غرب زدگي آنهاست (559470) (moderator19)
 
Switzerland
۱۳۹۰-۰۹-۲۳ ۱۲:۲۹:۲۷
دوست عزیز ،
کسی منکر توانایی دانشگاههای ایران نیست.ولی اگر منصفانه نگاه کنیم ، اینگونه نیست که جنابعالی می فرمایید.
حداقل لازم است که دانشگاههای ایران را تجربه کرده باشی ( حتی درجه 1 آن نظیر ، شریف ، پلی تکنیک ، تهران و...) که بتوانی نظر صائبی بدهی. (559503) (moderator19)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۰۹-۲۳ ۲۰:۲۱:۱۴
منظورتون حتما دانشگاه هایی است که در نا کجا آباد تاسیس می شود ! وگرنه رفتن به دانشگاه های به قول شما توانا فقط از عهده ی کسانی با امتیازات خاص بر می آید ! (559985) (moderator19)
 
مهرداد
۱۳۹۰-۰۹-۲۳ ۲۰:۳۹:۳۴
سلام

شما آقای محترم چرا از غرب فقط بدیهای ان را نگاه میکنی ؟
یک سفر زحمت بکش سفری به کشورهای نزدیک از جمله امارات و یا اروپا و امریک
وبا کشورهای آسیا شری برو بعد حر ف از غرزدهگی بکن؟
من خودم خیلی از مردمان ایران زمین را دیدم که از خود کسانی که داخل کشور زندکی می کند تعصب و غیرت بیشتری به خاک کشور خودشان دارند.
در ضمئن امکانات تعصیلی آنجا اصلا قابل قیاس با ایران نیست.
چرا ما امکانات داشتیم جرا تمام اختراعات از کشورهای غربی است.
میدانی چرا نخبه گان ما به آنجا مهاحرت میکند؟
چون میدانند از انها چطور از توانایی هایشان بهر برداری کند.
و چرا های دیگر که در اینحا فرصت باز گویی نیست . فقط مقرضانه قضاوت نکن. (560002) (moderator19)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۰۹-۲۴ ۰۰:۲۷:۱۹
عزیزم کسی اینا رو نمیفرسته بلکه خودشون میرن!زرق و برق اون ور چشم آدم رو میگیره.مگه کسی بدش میاد همراه تحصیلش پولی رو پس انداز کنه که با کار تمام وقت اینجا می تونسته اون پول رو بدست بیاره؟!مگه کسی از حقوق 120 هزار دلاری سالانه بعد از تحصیلش بدش میاد؟!عزیزم شستوشوی مغزی و غرب زدگی همینجا اتفاق می افته!اون ور رفتن فقط تشدیدش میکنه.وقتی الگوی موفقیت جوری تعریف میشه که طرف برای دستیابی بهش فقط باید بره امریکا،خوب چرا نره!؟من خودم برق شریف میخونم اما موندم و نرفتم و سفت کردن یه پیچ برا اجنبی رو حروم میدونم. (560231) (moderator19)
 
۱۳۹۰-۰۹-۲۵ ۱۳:۰۹:۵۷
رضا جان یا نمی دونی دانشگاه و تخصص چیه یا دانشگاه های ایران رو نمی شناسی.
برادرم تخصص تو رشته های مهندسی آزمایشگاه و تجهیزات می خواد چند از دانشگاه های ما تو چند تا رشته دارای آزمایشگاه مجهز هستند.؟؟؟؟
خیلی از رشته ها هنوز تو ایران تعریف نشده برای خیلی از رشته ها به دلیل مدرن بودن هنوز تو ایران کار نیست .
و گرنه دانشجوها مخشون عیب کرده با کلی هزینه برن یه جای دیگه درس بخونن اینقد احساسی برخورد نکن (561417) (moderator19)
 
۱۳۹۰-۰۹-۲۴ ۰۱:۲۸:۳۸
خنده دار تر از همه مسئولینی هستند که تابعیت دوگانه ایرانی-آمریکایی دارند!! آنها برای تحصیل چه چیزی می روند؟ علم یا ... (560266) (moderator19)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۰۹-۲۴ ۱۱:۱۳:۱۱
تحصیل مسئله ای است که باید حل شود. در بسیاری از زمینه ها حتما این امکان در داخل کشور نیز وجود دارد. دسترسی جهانی به منابع بسیار مناسب شده است. باید آن قدر قوی شد که فکر جنگ و تحریم از ذهن جنگ طلبان آمریکا بیرون رود. در هر حال آن ها موجب پیشرفت ما نخواهند شد، خودمان باید تلاش کنیم. آنها تنها به منافع خود و آن هم به هر قیمتی می اندیشند. (560564) (moderator19)
 
مجید مجد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۰۹-۲۳ ۱۰:۲۷:۵۳
بله دقیقا درسته
واقعا مطلب خوبی بود
من هم باید بگم که کلا ما از هرچیزی که ثابت می نه آمریکا هیچ غلطی نمی تونه بکنه استقبال می کنیم،آمریکایی ها در باتلاقی گیر کردن که دست و پازدن فقط اونارو بیشتر فرو می بره. (559358) (moderator19)
 
آرمان
۱۳۹۰-۰۹-۲۳ ۱۳:۰۰:۳۷
سلام آقا مجید ؟ به سلامتی تشریف آوردین ایران؟آمریکا چطور بود تحصیل خوش گذشت؟ (559547) (moderator19)
 
آریا
۱۳۹۰-۰۹-۲۳ ۱۳:۰۳:۲۱
آقای مجد رطب خورده منع رطب کند؟ شما که تو آمریکا تشریف دارید (البته به گفته خودتون برای تحصیل) چطور میتونید برای دیگران نسخه بپیچید؟ (559550) (moderator19)
 
hamed
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۰۹-۲۳ ۲۰:۲۴:۴۱
آقای مجد
واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند...
چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند...!! (559990) (moderator19)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۰۹-۲۳ ۱۱:۲۲:۱۲
راست میگه واقعا بچه های خودمون می تونن یه وبلاگ درست کنن صد برابر سفارت مجازی (559419) (moderator19)
 
امیر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۰۹-۲۳ ۱۱:۳۸:۵۲
وقتی ما را تحریم می کنند به نفع ما تمام می شه. وقتی سفارت مجازی راه می اندازد به نفع ما تمام می شه. وقتی در شوراهای مختلف ما را محکوم می کنند باز هم به نفع ما تمام می شه. اصولا هر کسی هر کار بکنه به نفع ما تمام می شه. به این می گن درایت سیاسی. (559439) (moderator19)
 
علی
۱۳۹۰-۰۹-۲۳ ۱۵:۳۳:۳۰
ما اینقدر علاقه نداریم بدونیم که امریکا چکار می کنه . ولی امریکاییها بسیار علاقمند فضولی در مورد ایرانند . حتما ایران از هرکشور دیگه ای تو دنیا براشون مهمتره که اینقدر جاسوس براش میذارن که یه چیزی عایدشون بشه .
چه کریستمس تلخی . آخی . دلم سوخت . میگن سالی که نکوست از بهارش پیداست . سال 2012 رو برای امریکاییها سرشار از ضدحال پیش بینی می کنم . این بخاطر اینه که حول حالنا الی احسن الحال رو بلد نیستند . یا حق . (559711) (moderator19)
 
United States
۱۳۹۰-۰۹-۲۴ ۰۰:۴۸:۰۴
واقعا بی اطلاعی!!!! توی امریکا بیشتر از نصف مردم اصلا نمی دونن ایرانم کجاست! جاسوسی از ایران؟؟؟؟ مردم از خنده!!!!! (560246) (moderator19)
 
وحید
۱۳۹۰-۰۹-۲۳ ۲۰:۲۱:۱۰
دوست داشتم به سفارت مجازی آآمریکا این پیام را میدادم .
سلام :
از هدیه ای که قبل از سال جدید (پهباد )برایمان فرستاده اید متشکرم و لطف کنید همیشه از این کارها بکنید آدرسمان را که یاد گرفتید . ایران صحرای طبس (559983) (moderator19)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۰۹-۲۳ ۲۱:۰۱:۲۴
بهتر است ایران هم یک سفارت مجازی ایجاد کند (560039) (moderator19)
 
راسی
۱۳۹۰-۰۹-۲۳ ۲۳:۰۷:۳۲
ما که اینترنت نداریم همش فیلتر نت هست.
پس چیزی ندیدیم.
همه چیز تو ایران تو سانسور شدید هست.

ایا امریکایی ها هم مخشان تاب دارند .
سفارت مجازی واسه چیمون .
شما اگر حسن نیت داشتید تحریمها را برمی داشتید. (560159) (moderator19)
 
Canada
۱۳۹۰-۰۹-۲۴ ۰۱:۲۲:۱۶
آیا خبر دارید کانادا بیش از ۳۰ درصد درصد مالیات بر درآمد و خرید دارد؟
بیش از ۳۰۰ هزار نفر بی خانمان؟
بیش از ۱ میلیون بیمار روانی و معتاد ؟
بیش از ۵ میلیون سرطانی ؟
جمعیت زن ها در کانادا دو برابر مردان است ؟
آیا می دانید نخست وزیر کانادا سالی فقط ۱۵ مییون دلار خرج خود و خانوادهاش و حفاظت پلیس می دهد از پول مردم کانادا ؟
آیا می دانید هزینه دانشگاه ها در کانادا تا سقف ۱۰۰ هزار دلار است ؟
آیا می دانید دانشجویان دختری در کانادا ظرف شوئی وکارگری و تن فروشی میکنند تا هزینه تحصیلخود را بدهند ؟
آیا می دانید امید ما در کانادا برای زندگی بهتر به نا امیدی تبدیل می شود ؟
آیا می دانید حقوق کارمند کانادائی ده برابر کارگرساده است ؟
آیا می دانید دو لت کانادا ۱۵۰ هزار خوک را سربه نیست کرد و بابت آن ۵۰ میلیون دلار داد تا قیمت گوشت را بالا نگه دارد ؟
آیا می دانید مهاجر جوانی که برای دیدن مادر به ونکور آمد توسط پلیس کانادا به قتل رسید ؟
آیا می دانید در کانادا دختران سکس و آشنائی با آن را از سن ۷ سالکی آغاز می کنند ؟
آیا می دانید بالا ترین میزان خودکشی در کانادا در میان بومیان کانادا است ؟
آیا می داتید مخوف ترین آدم کشان دنیا در کانادا زندگی می کنند بیش از ۸۰ زن خیابانی در ونکور سلاخی و سربه نیست شده اند ؟
آیا می دانید جزایر زیبای خصوصی کانادا در اختیار مقامات دولتی کانادا است ؟
آیا می دانید مادران و پدران به خاطر فقر فرزندان خود را در کانادا از بین می برند ؟
آیا می دانید کانادا ویروس مرگ بار را روی افراد بومی کانادا آزمایش می کند ؟
آیا می دانید ۸۰ مهاجر به کانادا در سعت فضائی زندگی می کنند که یک کانادائی در اختیار دارد ؟
آیا می دانید کانادا گران ترین کشور دنیا است و مردم به زور بایددر کانادا مالیات بدهند ؟
آیا می دانید مشاغل کارری و راننده تاکسی بود در انتظار شما است اگر به کانادا مهاجرت کنید ؟
آیا می دانید هزینه خوراک یک سگ کانادائی در ماه برابر هزینه خوراک یک مهاجر است ؟
آیا می دانید هنر و سواد شما برای دولت کانادا ارزشی ندارد ؟
آیا می دانید زمستان کانادا سرد و کشنده است ؟
آیا می دانید برای هر حرکتی حتی جشن نوروز هم در کانادا ما بایداز دولت اجازه بگیریم ؟
آیا می دانید حق تربیت فرزندان خود را در کانادا نداریم ؟
آیا می دانید مصرف هروئین در ونکور را قانونی کردند همان هائی که گفتند ونکور باید عروس زیبای شهر های دنیا شود اما به دبی هم نمی رسد؟ (560264) (moderator19)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۰۹-۲۴ ۱۱:۱۶:۳۳
این امارها رو از توی جراید خودشون استخراج کردی. میشه لطف کنی امار همین اطلاعات مربوط به ایران کشوری که هم اکنون من و شما در اون زندگی میکنیم رو در بیاری؟خدا خیرت بده (560576) (moderator19)
 
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۰۹-۲۴ ۲۰:۵۲:۲۳
بهتر بود لطف می کردی منبع این آمار را هم ذکر می کردید ( البته در صورت وجود چنین منبعی ) . در اینصورت ما نیز بررسی می کردیم و در صورت صحت مطالب فوق الذکر در تقویت اطلاع رسانی مطالب شما می کوشیدیم . (561048) (moderator19)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۰۹-۲۴ ۲۲:۳۶:۲۶
این دوست عزیز که اینهمه راست و دروغ به هم بافته چرا به میهن عزیز اسلامی برنمی گردد و در کانادا که هزار تا عیب دارد منجمله اینکه تعداد جمعیت زنان آن دو برابر مردان است !؟!؟!؟؟؟؟؟؟؟ زندگی می کند. من که دلم برای او که دارد زجر می کشد و نمی تواند به ایران بیاید بسیار سوخت، بیچاره! (561124) (moderator19)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۰۹-۲۵ ۱۱:۱۵:۱۴
دستت درد نکنه پس یکباره بگو حالا مردم کشورای جهان سوم که هیچ ولی اروپایی ها قصد خودکشی دارن که کشورای به این مرفهی رو ول میکنن میرن کانادا ! لطف کنید شوخی نکنید بحث جدیه! (561367) (moderator19)
 
۱۳۹۰-۰۹-۲۵ ۱۶:۱۲:۱۳
آيا ميدانيد كه مردم همين كانادا حاضر نيستند بياند ايران زندگي كنند ولي مردم ايران حتي مدير عامل بانك مليش به هردري ميزنند كه به آنجا بروند.
آ (561537) (moderator19)
 
۱۳۹۰-۰۹-۲۶ ۰۰:۰۷:۴۸
عزیزم تویی که تو کانادایی و این حرفا رو میزنی!!
من از خدامه که جاتو با من عوض کنی، حاضری؟؟؟ (561946) (moderator19)
 
United States
۱۳۹۰-۰۹-۲۴ ۰۸:۱۸:۱۵
پس چرا فیلترش کردین؟ (560367) (moderator19)
 
عليرضا
United States
۱۳۹۰-۰۹-۲۴ ۰۸:۵۱:۴۰
ميگن اگه علم تو چين هم باشه ايرانيا ميرن اونو ياد ميگيرند... ببين عزيزم خودمونو گول نزنيم آمريكا چند دهه از نظر تكنولوژي از ما جلوتره ، چرا خودمونو فريب ميديم ؟ اين تكنولوژي از هوا يهويي نيومده تو دامن آمريكا !!! از همين دانشگاه هايي كه شما الان دارين ميگين هم سطح دانشگاه هاي خودمونن ( كه البته با كلي تخفيف دانشگاه هاي ما صد پله پايين ترن ) چرا اينقدر تعصبي برخورد ميكنيم ؟ تحصيل در آمريكا يك غنيمته به نظر من بايد استقبال بشه ولي كسائي كه ميرن تحصيل ميكنن بايد اينقدر معرفت داشته باشند كه برگردند و اين علم رو در اختيار ديگران بزارند ... در اين شرايط ما آهسته آهسته به اونا ميرسيم ... (560422) (moderator19)
 
saied
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۰۹-۲۴ ۱۷:۰۱:۵۷
فکر کردی این پست های دانشگاهی - دولتی - ورزشی و ... رو زمین مونده که منتظر دانسجوهایی باشن که تازه درسشون رو تو آمریکا تموم کردن و با علم روز به ایران برگشتن؟
نه داداش خدا رو شکر این مسولین ما اونقدر فک و فامیل دارن که تا 10000 سال آینده نیازی به این درس خونده ها نیست. (560856) (moderator19)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۰۹-۲۴ ۱۶:۴۱:۰۷
دوست داشتم به سفارت مجازی آآمریکا این پیام را میدادم .
سلام :
از هدیه ای که قبل از سال جدید (پهباد )برایمان فرستاده اید متشکرم و لطف کنید همیشه از این کارها بکنید آدرسمان را که یاد گرفتید . ایران صحرای طبس (560844) (moderator19)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.