توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 152249
گونتر گراس و یهودی ستیزی
تاریخ انتشار : دوشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۲۳:۲۳

روزنامه اسپانیایی ربلیون می نویسد :چندی پیش 'گونتر گراس' شعری تحت عنوان ' آنچه باید گفت ' را منتشر كرد كه در آن خطری را كه جنگ افزارهای اسراییل برای صلح جهانی دارد را برشمرده بود.
به گزارش ایرنا ، ربلیون امروز به قلم 'ارنستو گومز آباسكال' نویسنده معروف اسپانیایی می‌ نویسد :جایزه نوبل ادبیات و همچنین جایزه 'شاهزاده آستوریاس' ۱۹۹۹ احتمالا گراس را به یك شاعر مهم در آلمان تبدیل كرده است.

گومز آباسكال ادامه می‌ دهد :وی توانست دولت اسراییل را خشمگین نماید تا اینكه اسراییل وی را ' عنصر نامطلوب' خواند و ورودش به خاك خود را ممنوع نمود و در عین حال وی را متهم به یهود ستیزی كرده و گذشته وی را بعنوان عضو ارتش معروف SS آلمان طی جنگ جهانی دوم یادآور شد.

روزنامه ادامه می‌ دهد :بسیاری از سازمانهای صهیونیسیتی در سطح بین المللی كه در بسیاری از مطبوعات مهم هم نفوذ داشتند برای بی اعتبار شمردن و افترا زدن به این شاعر به فعالیت پرداختند تا جاییكه درخواست كرده بودند كه جایزه نوبل ادبیات را از وی بگیرند.

در این رابطه نویسنده معتقد است كه این یك شیوه قدیمی صهیونیستی است كه به هر كسی كه سیاست اسراییل را نقد می كند تهمت ' یهود ستیزی ' را می زنند.

گومز خاطرنشان می‌ كند :این شیوه در سطح دولتی علیه آلمان از زمانیكه نازی ها سیاست جنایی خود علیه یهودها طی جنگ جهانی دوم و در یك هولوكاست معروف بكار گرفتند؛ اجرا می شود و البته این مساله نه فقط شامل آنها بلكه شامل هزاران كمونیست ، كولی و همجنس باز نیز می شود.

وی می‌ افزاید :در تلاش برای توجیه هولوكاست ، سردمداران صهیونیستی همه نوع جنایت علیه مردم فلسطین را انجام دادند و آنان را از سرزمین تاریخی خود راندند و از آنان حق وجود را سلب كردند و هم اكنون اسراییل توسط همه نوع قطعنامه سازمان ملل متحد و همچنین توسط ارگان های بین المللی پشتیبانی می شود.

گومز یاد آور می‌ شود :اسراییلی ها در اواخر سال ۲۰۰۸ و اوایل ۲۰۰۹، نوار غزه را جنایتكارانه بمباران كردند و آنرا ' عملیات سرب گداخته' نام نهادند، آنها در این حمله از همه نوع سلاح های جنگی حتی بمبهای گوگردی و بمبهای خوشه ای كه در كنوانسیون مربوطه استفاده از آنها ممنوع بوده است ،علیه شهروندان بی دفاع و غیر نظامی فلسطین استفاده كردند.

نویسنده اسپانیایی ادامه می‌ دهد :دورویی غرب و وسایل ارتباط جمعی آنها تا حدی است كه هیچگونه رسوایی علیه این اقدامات جنایتكارانه از خود نشان نداند. اسراییل هم اكنون نیز بخشی از هولوكاست كنونی را علیه مردم فلسطین اجرا می كند و هر روزه ، عملیاتهایی توسط هواپیما یا هلیكوپترهای هوشمند نظامی علیه كسانیكه فكر می كنند امنیت اسراییل را به خطر می اندازند، اجرا می كنند.

وی می‌ افزاید :مدتهاست كه هیچگونه محاكمه یا قانونی برای آنان در نظر گرفته نشده است و اسراییل از شیوه ای مشترك با همكاری متحدان و حامیان واشنگتن كه آنها نیز از آخرین تكنیك های 'هواپیمای بدون سرنشین' برای نابودسازی دشمنان فرضی خود در 'گوشه ای تاریك از دنیا' بكار می برند ، استفاده می كند.

گومز تصریح می‌ كند :سالهاست كه شخصا با 'احمد شیخ یاسین' بنیانگذار سازمانهای فلسطین 'حماس' آشنا شدم. او بعد از مدت طولانی اسارت در زندانهای اسراییل و از طریق یك مذاكره و یا تبادل با عوامل اسراییلی و با مداخله دولت اردن آزاد شد.

نویسنده یاد آور شد :شرایطی كه احمد شیخ یاسین در اسارت به سر می برد به حدی بود كه وضعیت سلامتی وی را تحت الشعاع قرارداده و او تبدیل به یك آدم فلج و یك مشت استخوان روی ویلچر شده بود و فقط نشانه هایی از زنده بودن در او دیده می شد.

وی می‌ افزاید :اسراییل در ۲۲ مارس ۲۰۰۴ با پرتاب یك موشك، او و برخی از اعضای خانواده اش را موقع خروج از مسجد به قتل رساند ، در حقیقت آنها را به پودر تبدیل كرد. اسراییل با پرتاب یك موشك دیگر دبیركل جبهه مردمی برای آزادی فلسطین ،' ابو علی مصطفی' را در حین كار در دفترش در رام الله به قتل رساند.

گومز می‌ نویسد : وقتی از مقر نازی ها ، گازهای اشك آور و وقایعی كه نیم قرن پیش اتقاق افتاده است صحبت می شود ، ناخودآگاه آنرا با شكنجه مردم فلسطین به دست صهیونیست ها مقایسه می كنم.

نویسنده ادامه می‌ دهد :گونتر گراس ، از بیان اینگونه مطالب ترسی نداشت زیرا نمی توان در مقابل جنایت صهیونیست ها و تهدید صلح جهانی توسط آنان به صرف اینكه ما را یهودی ستیز یا ضدیهودی بخوانند ، ساكت نشست.

وی پیشنهاد می‌ كند :لازم است كه با تمام قوا این دو رویی كه كشورهای غرب در مقابل این مساله در پیش گرفته اند را محكوم كرد زیرا رهبران تروریست اسراییل می توانند با سلاح های هسته ای خود ما را به یك هولوكاست عظیم تر و جدیدتری ببرند. 

۱۳۹۳/۰۷/۲۷ ۱۸:۰۷
 
 
کلمات کلیدی : گونتر گراس + یهودی ستیزی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.