نظر منتشر شده
۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 432040
اقامه نماز در مسجد تاریخانه
مسجد تاریخانه مربوط به دوره ساسانیان و همچنین سده‌های ۲ و ۳ و ۵ ه‍. ق است که در شهر دامغان، خیابان ایستگاه راه آهن، جای گرفته است. این اثر در تاریخ ۱۵ دی ۱۳۱۰ با شمارهٔ ثبت ۸۰ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. عصر روز گذشته گروهی از مردم دامغان برای درخواست توجه بیشتر به این اثر تاریخی به امامت حجت الاسلام والمسلمین حسینیان امام جمعه شهرستان دامغان نماز جماعت در این مسجد قدیمی اقامه کردند.
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۶ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۴۴
 
کلمات کلیدی : نماز ،مسجد تاریخانه
 
حسین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۶ ۱۴:۱۵:۴۴
زمان ساسانیان؟ و مسجد؟ فکر نمی کنید اشتباه کردید؟ (4102147) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۱۰-۱۶ ۱۶:۴۴:۴۰
تاریخانه (به معنای خدایخانه، خانهٔ خدا) از آثار باستانی دامغان است که بر پایه پژوهشهای اداره کل باستان‌شناسی، پیش از تسلط اعراب بر ایران، آتشکده بوده و بعداً به مسجد تبدیل شده است. (ویکیپدیا) (4102371) (alef-11)
 
نیک
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۶ ۱۶:۱۴:۲۰
دوره ساسانیان اتشکده بوده که بعدها به مسجد تبدیل شده (4102319) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۶ ۱۷:۴۰:۱۶
دوره ساسانیان که مسجد نبوده رفیق. احتمالا آتشکده بوده و بعد به مسجد تبدیل شده (4102461) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۱۰-۱۷ ۱۰:۵۷:۱۵
اجازه بدهید که حفظ بشه! حالا اسمش رو هر چی می خوان بذارن (4103356) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۶ ۲۱:۱۷:۴۶
بله متفاوت بودن این مسجد با همه مسجد های ایران در همین نکته هست که این بنا در زمان ساسانیان ساخته شده و سپس به مسجد تبدیل شده است . بخاطر همین اولین مسجد ایرانه (4102756) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۶ ۲۲:۲۰:۵۵
در ایران چند مسجد خیلی قدیمی وجود دارد که آتشکده ساسانی بوده اند و به دلیل انطباق قبله تخریب نشده اند بلکه در بدو ورود اعراب به ایران به مسجد جامع تبدیل شده اند. مسجد تاریخانه و مسجد جامع بروجرد و مساجدی در استانهای اصفهان و یزد این گونه اند. (4102847) (alef-11)
 
seyed jazayeri
Romania
۱۳۹۵-۱۰-۱۷ ۰۰:۰۰:۰۷
با سلام عید نوروز در دامغان برای بازدید از این مجسد رفتیم که دو هزارتومان برای بازدید از ما پول گرفتند دریغ از یک راهنا و امکانات رفاهی ابخوری دستشوی و... واقعا مایه تاسف است که برای ورود به اماکن دینی قدیمی مقدس مانند مساجد باید یک ایرانی پول پرداخت کند انوقت در اروپا هیچ کدام از کلیساهای قدیمی در هیچ کشور اروپایی ورودیه ندارد که این چنین دین خود را ترویج و به مردم نمایش میدهند انوقت ما در کشور اسلامی باید برای مسجدی که متسفانه قدیمیترین مسجد ایران است باید پولی پرداخت کنیم که اصلا مراقبت هم نمیشود اگر مراقب میشد من نوعی حاضر به پرداخت بیسشتر هم بودم گرچه نباید گرفته شود ولی با این حال برای برقراری اثار کشورم باید هزینه کرد من بعنوان ایرانی حاضصرم این هزینه را پرئاخت کنم اما این مسجد یک دربان و نگهبان داشت که فقط کارش
پول گرفتن و دادن قبض بود نه توضیحی نه راهنمایی نه مرمت نه ترمیم نه امکانات رفاهی نه .... (4102964) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۷ ۰۲:۲۳:۰۰
کی گفته در اروپا کلیساهای قدیمی ورودیه ندارن؟ همین جوری یه چیزی میگینا (4103057) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.