توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 370148
ساخت 160 فروند F35 دیگر برای پنتاگون
تاریخ انتشار : جمعه ۱۸ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۰۲
شرکت هوافضا، تجهیزات نظامی و امنیت اطلاعات آمریکا موسوم به "لاکهید مارتین"، اعلام کرد که انتظار می‌رود این شرکت با وزارت دفاع این کشور درخصوص ساخت ۱۶۰ جت جنگنده رادار گریز F-۳۵ دیگر به توافق برسد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز ارزش این قرارداد حدود ۱۵ میلیارد دلار است.

جف بابیونه، مدیر طرح F-۳۵ شرکت لاکهید در جمع خبرنگاران اعلام کرد "از مذاکرات درخصوص قراردادهای نهم و دهم که به صورت پشت هم در حال اجرا است"، بسیار دلگرم شده است و انتظار می‌رود به زودی قراردادی را با پنتاگون نهایی کند.

وی گفت که قیمت مدل متعارف جت جنگنده F-۳۵A که از نوع جت‌های چند نقشی است در قرارداد دهم به کمتر از ۱۰۰ میلیون دلار به ازای هر هواپیما کاهش می‌باید و این مبلغ شامل موتور نیز که توسط شرکت پرات اند ویتنی، یگان شرکت تکنولوژی یونایتد ساخته می‌شود، نیز می‌شود.

این مقام شرکت لاکهید گفت: من می‌دانم هزینه کمتر از این مقدار خواهد شد و لاکهید در حال تلاش برای کاهش هزینه هر جت به ۸۵ میلیون دلار تا سال ۲۰۱۹ است.

شش فروند جت F-۳۵ و یک جت رادارگریز F-۲۲ متعلق به نیروی هوایی آمریکا که توسط شرکت لاکهید ساخته شده، نیز این هفته در نمایشگاه هوایی رویال اینترنشنال ایر تتو، بزرگترین نمایشگاه هوایی نظامی در جهان در انگلیس به پرواز در می‌آیند.

یک جت F-۳۵ قرار بود دو سال قبل برای اولین بار در نمایشگاه بین‌المللی نظامی حضور داشته باشد، اما به علت نقص فنی در موتور این هواپیما مجبور به فرود شد.

دو هواپیمای F-۳۵ ماه گذشته و پس از انجام آزمایش‌های لازم در نمایشگاه هوایی در هلند حضور یافتند. مقام‌های آمریکایی اعلام کردند که این جت‌های رادارگریز نسبت به مدل‌های قبلی سر و صدای کمتری تولید می‌کنند.

جف بابیونه گفت این طرح طی دو سال قبل راه درازی طی کرده و هم‌اکنون ۱۸۰ جنگنده F-۳۵ در حال فعالیت هستند و نیروی هوایی آمریکا قرار است به زودی فعالیت اولین گروه از این جت‌های آماده را بین ماه اوت و سپتامبر اعلام کند.

وی گفت، شرکت لاکهید آماده است درخصوص تکنولوژی‌های جدید یا تغییراتی که می‌تواند منجر به کاهش قیمت جت‌ها شود، در برنامه‌ای تحت عنوان "طرح اولیه برای استطاعت مالی" ۶۰ تا ۱۰۰ میلیون دلار سرمایه گذاری کند.
 
کلمات کلیدی : پنتاگون
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.