نظر منتشر شده
۳۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 74696
الزامات نقد منصفانه و پوزش از رهبری
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۸۹ ساعت ۰۹:۵۹
محمدصادق شهبازي*

اللهم انک تعلم انه لم یکن الذی کان منا منافسة فی سلطان و لا التماس شی ء من فضول الحطام ولکن لنرد المعالم من دینک و نظهر الاصلاح فی بلادک، فیامن المظلومون من عبادک و تقام المعطلة من حدودک

 

الزامات نقد

امر به معروف و نهي از منكر در عرصه ي عمومي يكي از واجبات سياسي در حكومت ديني است. كنش هاي سياسي افراد و نقد و انتقادات آن ها اگر در چارچوب گفتمان انقلاب اسلامي، با رعايت حدود و شرايط امر به معروف و نهي از منكر، عدم توهين، عدم خودنمايي، عدم وجود غرض ورزي، عدم تخطئه مخاطب و فروكاستن همه اقدامات او به موارد منفي، رعايت مصالح حكومت ديني و در راس آن حفظ نظام - كه اوجب واجبات است - با اطلاع و اشراف به موضوع و عدم پر كردن پازل دشمن صورت بگيرد عمل به وظيفه سياسي است. درون گفتماني بودن اين نقد چنان كه در جريان شناسي نقد  گفتم بايد  از فحواي شيوه انتقاد فهميده شود. بر اين اساس توجيهاتي نظير اين كه همه موارد مثبت را مي گويند ما فقط ضعف ها را بگوييم، يا زدن بعضي از حرف ها ولو حق در قالبي كه مورد سوء استفاده دشمن يا ضربه به اصل نظام تلقي شود، بزرگ كردن منكرها كوچك و ناديده گرفتن منكرهاي بزرگ، خارج از چهارچوب هاي نگاه اسلام شيعي است.

 

اصل اصول است نه چهره ها

بر اين مبنا ملاك تصميم گيري و ارزيابي و نقد، اصول ديني و نه چهره هاست (الا ان الحق لا يعرف باقدار الرجال و لكن اعرف حق تعرف اهله)، افراد با هر درجه علمي، منزلت اجتماعي و سوابق، بر اساس همين معيارها مورد نقد و ارزيابي قرار مي گيرند. بر اين اساس خطوط و جريان هاي سياسي درون حاكميت تنها و تنها بر اساس پايبندي به اصول در زمان حال و نه هيچ شاخص ديگري نظير سابقه، انتساب به چهره ها و... مورد ارزيابي قرار مي گيرند. «خود و ديگري» و به عبارتي ديگر «خودي و غيرخودي» بر همين مبنا شكل مي گيرد.هر تقسيم بندي ديگر بر اساس افراط و تفريط، جناح بندي هاي سياسي، فرهمندي افراد و... پذيرفتني نيست، اصالت ندارد و امت اسلامي به مثابه امت اوسط (وجعلناكم امه وسطا) در هيچ كدام از اين چارچوب ها نمي گنجد(اليمين و الشمال مضله طريق الوسطي هي الجاده) نقد هم نه به عنوان يك جايگاه(نظير آن چه بعضي روشن فكران مي گويند) كه به عنوان تكليف بسته به تحقق شرايط آن به ميان مي آيد.

 

آفت ها و آسیب های تقد

طبيعي است كساني كه بخواهند به اين چارچوب ها وفادار باشند، مورد برخورد صاحب منفعت هاو مافياي  قدرت و ثروت و اطلاع رساني قرار مي گيرند. سختي ها و مرزهاي مهم اين مسئله نيز به گونه اي است كه گاه عده اي توانايي تشخيص تقسيمات اعتباري بي مبناي دو گروه نظير چپ و راست را با مواقع صف بندي حق و باطل را  نخواهند داشت، به پر كردن پازل دشمن ولو با نيت صالح مي پردازند، يا از ترس افتادن در دام يك گروه در مواجهه ي حق و باطل به دوپهلوگويي زدن دو طرف ولو موضع زدن يك گروه نباشد يا ميزان جرم دو طرف برابر نباشد، مي پردازند.

 

تجربه نقد درون گفتمانی در جمهوری اسلامی

تجربه نقد در تاريخ جمهوري اسلامي از اين آفت ها و آسيب ها مبرا نيست، صف بندي ها نه بر اساس اصول يا اختلاف سليقه در شيوه پاي بندي و حركت در مسير اصول كه در بسياري از موارد بر اساس روابط و منافع شكل مي گيرد و انتقاد از معضل مغرضانه بودن، جاهلانه بودن و غيرمنصفانه بودن رنج مي برد. در موارد معدودي هم كه گروه ها و افرادي اندك تلاش به عمل به اين وظيفه در چارچوب اصول مي نمايند، با برخوردهاي مخاطبين نقد مواجه مي شوند يا انگ هايي نظير سياسي بودن، غرض ورزي داشتن و... مواجه مي شوند. در اين قاموس، يا بايد فردي را تا حد معصوم شماردن ستايش كرد، يا در جبهه مقابل قرار گرفت. وگرنه با كوچك ترين انتقادها موج تهمت و تخريب آغاز شده و منتقد با هر ابزاري به بيرون از جبهه انقلاب هل داده مي شود. حال اگر منتقد بصيرت كسب نكرده باشد، يا در يك لحظه تصميم اشتباهي بگيرد، كاتاليزور اين فرايند خواهد شد.

 

سرنوشت واضع نقد درون گفتمانی

نظام يك بار در دوران دولت سازندگي و يك بار در دولت نهم و دهم به صورتی متفاوت با اين چالش مواجه شد. پيروزي افرادي با تكرار شعارهاي انقلاب بر جريان هاي تجديدنظر طلب در اصل انقلاب  و موج تهمت و تخريب از طرف جريان هاي تجديدنظر طلب دايره نقد درون گفتماني را تنگ كرد. چنان كه واضع اين تئوري (عماد افروغ) به خاطر انتقاد از موارد ضعف دولت نهم با فضاسازي بعضي سايت ها و جناح ها و به بيرون هل داده شد ، البته بعضي از آسيبهاي فرايند نقد ايشان مثل عدم عدم درون گفتماني بودن نقد در بروز بيروني، عدم تاكيد كافي به نقاط مثبت كنار نقاط منفي، اصالت دادن به جايگاه روشن فكر به عنوان منتقد و.... كار را به جايي رساند كه علي رغم كارنامه درخشان ايشان در مبارزه با تجديدنظر طلبان و غربزدگان در دوران سازندگي و اصلاحات، مسير نقد ايشان از انتقادات به حق به  برخي ضعف هاي موجود در دولت و اصول گرايان تا گرفتن مواضعي غير قابل پذيرش بعد از انتخابات دوره دهم رياست جمهوري تغيير جهت دهد.

 

راهی که علی مطهری رفت....



روند طي شده براي كانديداي ائتلاف حاميان دولت، علي مطهري هم از اين روند جدا نبود، ايشان كه امتيازاتي نظير مبناي فلسفي ، گذاشتن عمر بر گرداوري آثار شهيد مطهري، مواضع روشن سياسي در دوران حاكميت تجديد نظر طلبان، حمايت از اقدامات مثبت دولت نظير پافشاري بر حقوق هسته اي، تكرار مواضع امام راحل در سياست خارجي، دفاع از مواضع دراجلاس دوربان 2، دفاع از سفر هاي استاني را داشت به انتقادات به حقي نظير مذاكره با آمريكا، حضور ديدگاه هاي ليبرال در عرصه فرهنگ، نحوه رابطه ي مجلس و دولت و... پرداخت. شروع شدن همان موج تخريبي از يك سو و بعض مواضع آقاي مطهري به ويژه در نزديكي به انتخابات دوره دهم رياست جمهور براين روند و غبارآلودگي افزود. البته موضع انتخاباتي در مورد رسيدن به مصاديق در چارچوب اصول در نهايت تصميم شخصي فرد است و آن چه بحران واقعي شد مواضع و مسائل بعد از انتخابات بود.

 



وقتی شرایط تغییر می کند....

انتخابات دهم رياست جمهوري با همه حواشي حامل يك واقعه مهم بود، صف بندي بر سر آرمان هاي انقلاب و اصل انقلاب بعد از اعلام نتايج، كه با شكستن چارچوب هاي قانوني و نفي اصول اوليه انقلاب از روزهاي اول طرح توهم تقلب، فضا را دگرگون كرد. فتنه عليه اصل نظام صورت بندي شد و تقسيم بندي هايي نظير چپ و راست، اصول گرا و اصلاح طلب و... شكسته شد، ديگر حتي موسوي و احمدي نژاد طرف دعوا نبودند دعوا سر مسائل بنيادي تري رفت. در اين فضا و هجمه همه جانبه دشمن براي تحقق فتنه عميق، مردود شدن جمع كثيري از نخبگان با بازي در پازل دشمن در قالب بازوي فتنه يا سكوت اساسا صورت مسئله را تغيير داد.

 

خط سه در وسط جبهه حق با باطل....

در اين ميان عده اي به چارچوب هاي اصلي نظام وفادار نماندند، عده اي وفادار ماندند اما با عدم درك تغيير شرايط همان روند گذشته را اختيار كردند، عده اي به صورت كامل يك طرف مسئله را صرفا پذيرفتند، يك عده نيز ضمن اذعان و پي گيري اشتباهات جبهه خودي به مبارزه با فتنه و معصيت اكبر پرداختند و نگذاشتند مكسائل اصلي و قرعي شود. مشكل همين جاست: عدم درك تغيير شرايط، ديگر چپ و راستي وسط نبود كه خط سوم شدن اصل باشد، دعوا سر اصل انقلاب بود.  هم فتنه گران هم دولت و نیروهای نظامی اشتباه داشتند، اما يكي عامل فتنه بود و يكي اشتباه يا سوء تدبير، که بخشی از ان در شرایط فتنه گون طبیعی نیز هست. يك عده از نخبگان همين را نتوانستند تقسيم و هضم كنند. اين عده با وجود آن كه دچار مسئله كليدي يعني خروج از نظام نشده بودند و حتي بعضا انتقاداتي را چه قبل و چه بعد از انتخابات خطاب به فتنه گران انجام داده بودند، اما وزن يك سان دادن به اشتباهات دو طرف كه احتمالا به نيت دغدغه به حق در دام يك جناح نيفتادن انجام شد، بزرگ كردن اشتباهات و يا سوء تدبيرها تا حد خودفتنه در فضايي كه دشمن همه توان خويش را عليه نظام بسيج كرده بود فضايي را رقم زد، كه انتقادات اين دوستان پازل دشمن را پر كند . انتقاداتی که می توانست با اصلاح در روش به اصلاح نظام بینجامد بازیچه فتنه گران شد.

 

روند انتقادات علی مطهری

معتقدم انتقادات علي مطهري از همين سنخ بود. وي كه هم در برابر نتيجه قانوني انتخابات با وجودي كه برخلاف رايش بود، تسليم شد، هم قبل از انتخابات به موضع روشن فكري موسوي حمله كرد و به فيلم تبليغاتي مهدي كروبي اعتراض نمود،‏ حتي به نقد موضع معترضين پرداخت اما با بزرگ كردن اشتباهات احمدي نژاد در حد عامل فتنه، بزرگ كردن بيش از حد حادثه كوي و كهريزك و برخوردها در حد مسائل درون فتنه(بر خلاف نگاه ديني که الفتنه اشد من القتل) كه در قالب عبارات مختلف مدام تكرار شد، - جناياتي كه گرچه به جاي خود بايد محكم پي گيري شوند اما در مقابل معصيت و عصيان اكبر كوچك اند-، انتقادات نرم و نازك از فتنه گران و محاربين و انتقادات تند و آتشين علني از دولت، نيروهاي انتظامي-امنيتي و افراد وفادار مانده به نظام مثلا صرف لغزش سياسي خواندن خروج كنندگان بر حكومت، خلط آزادي بيان با آزادي فتنه و توطئه و انتقاد از بسته شدن مطبوعاتي كه صريحا در حال هدايت فتنه و کودتای سبز بودند،‏ تقليل دادن فتنه گري اقلیت معترض و معارض با نظام به دعوای میان دو جناح و نسبت دادن افراطي گري به دو طرف، فضايي را رقم زد كه انتقادات ايشان پازل دشمن را پر كند. البته در اين ميانه برادر ايشان محمد مطهري هم با دست به قلم شدن به مبناي امام راحل در اين مورد كه هرگاه دشمن كار شما را تاييد كند، داريد اشتباه مي كنيد. فرصت غبارآلوده تر شدن فضا را فراهم كرد.

 

وقتی دو پهلو حرف زدن فتنه می سازد...

واقعيت اين است كه جبهه انقلاب از حذف هيچ كس از اين جبهه خوش حال نمي شود. اما براي خوشامد كسي نبايد از نهي از منكر عقب نشست، اتفاق افتاده در حرم امام نيز از اين مسئله به دور نيست. كسي نيست كه در طول 10-12 سال گذشته فاصله معني دار بيت امام با خط امام، جناحي شدن آن و سكوت در مقابل انحرافات و هجمه هاي هم جناحي ها در مقابل خط امام را پي گيري نكرده باشد و برنياشفته باشد، مواضع مبهم در طول دوران فتنه و دل جويي از فتنه گران بر خشم ملت افزود. فارغ از قضاوت ارزشي در مورد برخورد صورت گرفته با سيد حسن مصطفوي در حرم امام خميني، موضع گيري دو پهلوي آقاي مطهري در اين مورد كه حتي به طور غير مستقيم از دو جمله كودك عزيز كرده و تطبيق تاريخي با صدر اسلام آن حمله به رهبري برداشت مي شد، و باز به تكرار همان مواضع پسا انتخاباتي آقاي مطهري به اضافه جملات دوپهلو با ضماير نامشخص، حتي تا خطاب تطبيق دهندگان با تاريخ اسلام به عمر سعد اختصاص يافت كه با استقبال رسانه هاي بيگانه هم مواجه شد. با نتايج اين بي بصيرتي قطعا ديگر سكوت در مورد مواضع آقاي مطهري به صلاح نبود و اين جانب در متن منظومي در مورد اقدامات ايشان سخن گفتم. و منطق ايشان در جايگاه بي جا قائل شدن براي افراد به صرف اتساب خوني سرنوشت افرادي چون پسر نوح همسر لوط جعفر كذاب و عدم بازيچه شدن دشمن را محكوم كردم.

 

این مرد را سانسور کردند!

از اقدامات دشمن به كارگيري همه ظرفيت ها براي منحرف كردن كليدهاي اصلي رهبري است. در شرايطي كه در بزرگ ترين نمازجمعه تاريخ اسلام رهبر در سخنراني مهم و تاريخي،‏ با طرح امام به عنوان شاخص شناخت اسلام ناب، به بازخواني شاخص هاي خط امام پرداختند، و از ضرورت طرح جامع و بدون سانسور امام، نفي امام منهاي خط امام يا ادعاي خط امام بدون پاي بندي به آن، ضرورت بازخواني خود متن امام و اسلام ناب، اوجب واجبات بودن صيانت از جمهوري اسلامي، دفاع از جمهوريت در چارچوب اسلاميت، ضرورت اعمال جاذبه و دافعه در چارچوب مكتب با قاطعيت كامل، ضرورت جبهه بندي عملي با استكبار،‏ ضرورت محاسبات معنوى و الهى در تصميم‌گيرى‌ها تدابير، رعايت همه جانبه تقوا، حتي در برخورد با دشمن، حفظ هويت جهاني انقلاب اسلامي، ملاك بودن حال افراد و.... سخن گفتند و « جوانان، اهل فكر و تحقيق، طلاب، دانشجويان،» را به كار روي‏ اين مبانى و توضيح و تبيين  درست آن فراخواندند، دشمن موارد انحرافي را مطرح كند. و نخبگان ما به له و عليه آن مشغول شوند و اصل مسئله  كه سخن رهبري است گم شود.

 

جبهه انقلاب حرکت جدید می خواهد

من با اين عبارت آقاي مطهري كه «جامعه ما... تشنه يك گروه سوم است.» موافقم. اصلاح طلبي درون چارچوب نظام اسلامي از اوجب واجبات امروز نظام است، ا اما اين گروه سوم نبايد بين حق و باطل ژست روشن فكري‏بگيرد، نبايد درون گفتماني بودن نقد او درك نشود، گرچه نبايد به مصلحت انديشي هاي كاذب نيز دچار شود. در يادداشت اين جبهه هم كيهان مي خواهد هم رجا اما اصلاح شده گفتم اين جبهه احتياج به طرح مسائلي جمعي و مورد توافق براي جمع كردن جبهه انقلاب بيايد نتظير كاري كه شيخ فضل الله براي اتحاد مشروعه خواهان كرد. اصلاح طلبان بيرون گفتمان انقلاب و تجديد و تجديد نظر طلب از نظام خارج شدند و فاتحه اين جريان سياسي خوانده شد، ما احتياج به اصول گراياني داريم كه اصول گرايانه و ولايت مدارانه نه بر اساس فردمحوري، امروز ما را بر اساس فردايي كه انقلاب اسلامي نويد دهنده آن است نقد و اصلاح کنند.

 

دعوای ما سر اصول است!

ديروز به تذكر عزيزي بارها متن سخنراني رهبري به ويژه در مورد آن بخش كه جوانان انقلابى و مؤمن و عاشق امام را به عدم تجاوز و تعدي حتي در مورد قضاوت به دشمن فراخواندند و متن منظوم خود را خواندم، و به مقايسه اين دو پرداختم. بر اين اساس در قضاوت بايد درست همانى كه حق است، صدق است و در دادگاه عدل الهى ميتوان راجع به آن توضيح داد، بايد گفته شود، نه بيشتر ، بر اين مبنا شيوه انتقاد و بصيرت، ايفاي نقش خط سه نه ميان جناح هاي درون انقلاب كه ميان حق و باطل،‏ مواجهه با نقد با مبنای روشن فكري و پر كردن پازل دشمن محكوم است و اگر چیزی فراتر از آن ولو به زبان شعر پذيرفته و قابل اغماض باشد و بار حقوقي نداشته باشد، از اخلاق اسلامی و انقلابی به دور است و باید از مخاطب ان -آقای مطهری- عذرخواهی کرد و حلالیت طلبید و هر مطلب ولو يك دنيا تحسينش كنند و ولو توهم انقلابي گري در مور دآن برود اگر سر سوزني با رهبري ولایی زاويه داشته باشد نپذيرفتني است. دعواي ما سر اصول است نه معامله سياسي، موقعي كه آن نظم نوشته مي شد، به جمله رهبري توجه شده بود اما با توجه به نكات پيش گفته معارض به حساب نمي امد. اما با مشخص شدن فضا، انتشار نامه آقاي مطهري مبني بر پذيرش رهبري وسایر مسائل نظیر سوء استفاده بعضی سایت های خبری موجب شد تا تبیین مستقل مسئله ضرورت پیدا کند البته كساني كه مي خواهند هر انتقادي از خود را به منزله مقابله با نظام تلقي كنند هم محكومند اما نخبگان سياسي ما نيز البته بايد بياموزند كه برخورد ديگران ولو در موضع مظلوميت باشند دليل قهر كردن با انقلاب و مردم نيست، نیز نباید به گونه ای سخن بگویند که فرصت فتنه گری دشمن فراهم شود یا گونه موضع گیری انان درون گفتمان انقلاب فهم نشود. باید جبهه انقلاب هم ضرورت جذب حداکثری و دفع حداقلی درون خود را درک کند و ظرفیت خویش را بالا ببرد.

 

پوزش طلبی از رهبری

فاصله داشتن با دستور رهبري ظلم آشكار است كه هر كس با هر سابقه به آن دچار شود اشتباه كرده است. همه معضلات نظام ما، فتنه، ضعف نيروهاي ارزشي در دانشگاه  و جامعه و.... به دنبال عدم پي گيري شاخص ها و مسير ها و افق هاي ولايت است. چه بسا اگر بحث هاي رهبري در مورد نحوه تعامل با دولت از طرف نخبگان سياسي پي گيري مي شد كار به حوادث فتنه گون منتهي نمي شد. هميشه جريان فكري منتقد درون گفتمان انقلاب به خاطر نقد سیاست خارجی، سياست هاي فرهنگي، اقتصادي و مسائل دیگر جبهه خودي در چارچوب گفتمان رهبري از طرف عده اي محكوم به جلوافتادن از رهبري مي شد، حال كه ظاهرا آن عده همیشه برچسب زننده نسبت به اين مورد با آغوش باز برخورد كردند من از رهبر معظم انقلاب به خاطر فاصله داشتن اين موضع گيري شخصي خودم با دستور ايشان ولو مورد تشويق سايرين قرار بگيرد پوزش مي طلبم. باشد که این اصلاح نفس اغازگر اصلاح اجتماعی برای تداوم انقلاب باشد.

 

با ايها العزيز! مسنا و اهلنا الضر و جئنا ببضاعه مزجاه فاوف لنا الكيل و تصدق علينا ان الله يجزي المتصدقين.

 

متن شعر: خطً سه در وسط جبهه ي حق با باطل/ نيست جز فتنه ي بد عاقبت بي حاصل

*دبيركل سابق جنبش عدالتخواه دانشجويي

 
 
م
۱۳۸۹-۰۳-۱۹ ۱۰:۴۵:۲۶
به نظر من بهتر است شاخص استاد مطهری هم تهیه شودتا افراد را با حق بسنجیم نه اینکه حق را با افرادو بستگانشان بسنجیم (323156)
 
منصور
۱۳۸۹-۰۳-۱۹ ۱۰:۵۱:۲۹
خدایا این کشور را از آفت جنگ ،خشکسالی ،دروغ محفوظ بدار . خدایا مملکت را از فتنه (از هر نوعی) ،چاپلوسی ،ریا محفوظ بدار.
خدایا به دوستان جاهل ما آگاهی ده و شر دشمنان دانا را کم کن. خدایا به خواص ما بصیرت به بصیران ما غیرت و به جسوران ما اندیشه ارزانی کن.
خدایا به حق خودت آتش کینه را از دل مومنین بیرون نما . (323163)
 
president
۱۳۸۹-۰۳-۱۹ ۱۳:۲۰:۴۲
*از نظر قبلی یک جماه جا افتاده بود که اصلاح می شود:
واقعا نوشته خوبی بود که فرصت های از دست رفته در تعامل منتقدان و دولت را نشان می داد، متشکرم.
1) اصولگرایی با اتهام زنی بی اساس و توهین میانه ای ندارد، اجازه ندهیم که کسی به اسم اصولگرایی با رئیس جمهور چنین رفتاری بکند که آفت اصولگرایان خواهد بود.
2) رفتار آقای مطهری که هر زمانی، فتنه گران احساس خطر می کنند به میدان می آید نه تنها کاملا مشکوک که کاملا معنی دار است. دقت کنید.
3) چرا سایت های افراطیون این چند روزه نگران عضویت ایشان در جبهه اصولگرایان بوده اند؟!
4) چندی پیش نماینده اقلیت مجلس (آقای خباز) به جای جوابگویی به انتقاد آقای کوچک زاده اعلام کرد که \"کوچک زادگان از بزرگ زادگان حرف نزنند\"!! و در کمال تعجب علی لاریجانی به جای بازخواست خباز، اجازه دفاع و صحبت به آقای کوچک زاده را نداد!
اگر لاریجانی آن بدعت را نگذاشته بود، دیروز علی مطهری در رادیو گفتگو نمی توانست به جای هر منطقی در آغاز کلامش بگوید که \"اولاً من به آقای کوچک زاده توصیه می کنم که با افراد بزرگ زاده در نیفتند\"!! و البته بعد که اوضاع را فاجعه آمیز ببیند، بگوید شوخی کردم و مناظره را قطع کند!
http://www.rajanews.com/detail.asp?id=52266
متاسفانه چنین رفتاری در برخی اصولگرانماها، نشاندهنده فخر قبیله ای است که هیچ جایگاهی در قاموس اصولگرایان ندارد.
5) افتخار اصولگرایی جذب حداکثری است، اما آفتش جذب همه افراد است. اگر فردی را که به خودش اجازه هر توهین و اتهام بی اساسی را می دهد و با رفتاری کاملا تامل برانگیز در بزنگاه های فتنه گران به نفع آنان به میدان می آید، در جبهه اصولگراها بنامیم، به کلیت اصولگرایی آسیب می زنیم و آیندگان ما را به خاطر خراب کردن وجهه اصوگرایی ملامت خواهند کرد. (323281)
 
as
۱۳۸۹-۰۳-۱۹ ۱۱:۰۵:۴۳
1-بسیار عالی بود ،بخصوص بند روند انتقادات مطهری ،گرچه به موضع نامناسب ایشان در ماجرای منتظری و فوت ایشان هیچ اشاره ای نکردید . ضمن اینکه از کسی که جریان و اهداف جریان برانداز را نتواند قبل از انتخابات پیشبینی و اطلاع رسانی کند، نمی توانید نخبه اش بنامید حالا هر چه قدر هم که فیلسوف باشد .
2- یادتان باشد - احمدی نژاد - به عنوان جریانی جدا از جریان چپ و راست مطرح بود . (323175)
 
احمد
۱۳۸۹-۰۳-۱۹ ۱۱:۱۰:۰۴
بیخودی سعی در تطهیر علی مطهری نکنید ایشون خیلی گستاخانه به مردم و رهبری عزیزمان توهین کرده است (خواسته یا ناخواسته) به هر حال انسان باید مواظب حرف زدن خودش باشد
تا وقتی حرفی زده نشده کلام در بند انسان است اما وقتی گفته شد این انسان است که در بند کلام قرار می گیرد

فکر میکنم جمله آخر برای امام علی (علیه السلام ) بود (323176)
 
آزادی خواه
۱۳۸۹-۰۳-۱۹ ۱۱:۲۲:۱۱
آقای علی مطهری در یادداشت تابناک هوامل فتنه را \" کروبی ، موسوی و احمدی نزاد \" معرفی کردند . آیا به صرف داشتن چند اشتباه آقای احمدی نژاد که ما هم قبولشان داریم ایشان هم ردیف کروبی و میر حسین است ؟!
این مواضع جای بسی تامل دارد/ (323183)
 
۱۳۸۹-۰۳-۱۹ ۱۱:۲۴:۱۸
علی مطهری از شروع فتنه انتخابات تا کنون چیزی جز حق نگفته (323185)
 
يخي
۱۳۸۹-۰۳-۲۰ ۰۲:۰۱:۱۲
علي مطهري از شروع فتنه تا كنون هيزم بيار آتيش سبزها بوده
هر وقت آتيش فروكش كرده علي جون كمكشون كرده (323508)
 
آزادی خواه
۱۳۸۹-۰۳-۲۰ ۰۸:۲۹:۵۰
معلومه که سبزها از مطهری دفاع میکنن ، به نظر بنده باید دفاع کنن ؛ خوبهم دفاع کنن . فضای سایبر که سبزها بیشترن معمولا مطهری بیشتر طرفدار داره ولی واقعیت چیز دیگه ایست. (323553)
 
Hasan
۱۳۸۹-۰۳-۲۰ ۱۸:۳۹:۵۵
بنده که سبز نیستم ، به احمدی نژاد هم رای دادم ولی از علی مطهری دفاع می کنم .

اینم نوشته م در این باره :
http://senobari.blogfa.com/cat-75.aspx

_____________________________________________

آقای الف چرا کامنت قبلی من برای این یادداشت را منتشر نکردید ؟ تکراری بود یا فحش داشت ؟

اصلا خوندن یک یادداشت اینطوری تو الف اون هم توی تیترهای اصلی خودش نشون میده رویه ی الف عوض شده ، دیگه نیازی به سانسور نبود . (323881)
 
۱۳۸۹-۰۳-۱۹ ۱۱:۴۹:۰۲
برادر عزيز!
در ابتداي بحث طوري از اخلاق دم ردي که منتظر يک نوشته سراپا اخلاقي بودم ولي متاسفانه از ميانه کلام تا به انتها شمشير تخريب بر عليه اصلاح طلبان، اصول گرايان منطقي و بيت امام برداشته ايد.
نکته ديگر اينکه حقانيت خود و همفکرانتان را چنان بديهي مي پنداريد که حتي فرصت تحليل را از خواننده سلب مي کند.
برادر محترم!
اگر همگان بر مفروضات (مسلم انگاشته شما) باور داشتند که ديگر دعوايي در بين نبود.
مهم اينست که وقتي ديگران بر سر هر مسأله اي با ما اختلاف نظر دارند (مثل تمام مواردي که شما غير همفکرانتان را گمراه پنداشته ايد)، بتوانيم با هم گفتگوي سالم داشته باشيم.
اي کاش وقتي که گفتگو کارساز بود و هنوز فضا به گفته شما غبارآلود نبود، دوستان مسئول شما در نهادهاي مختلف باب گفتگو را از اساس نمي بستند.
امروز ديگر قدري دير شده است... (323206)
 
بنده خدا
۱۳۸۹-۰۳-۱۹ ۱۱:۵۶:۱۷
با سلام
البته جناب توكلي ميدانم اين نوشته هم مانند قبليهامورد تاييد قرارنميگيرد وحذف ميشه اما شايد بچه هاي خودتان بخوانند وببينند كه چقدر جنابعالي با سيايت هستيد واز وجود شما بيشتر استفاده كنند.
خوشم آمد يكي به نعل ميزنيد يكي به ميخ.در پي نقد آقاي نساج تقريبا كار به جايي رسيد كه راي دادن به جنابعالي هم با افروغ ومطهري مقايسه شد بنابراين مقاله آقاي شهبازي لازم بود كه اذهان عمومي منحرف بشه كه ديگر كسي به ماهيت دوگانه الف توجه نكنه.
آفرين وموفق باشيد.خوب همه را براي خودتان حفظ ميكنيد.اين آقاي مطهري بايد بيايد پيش شما درس بگيرد.ولي حيف كه روفوزه شد (323210)
 
يخي
۱۳۸۹-۰۳-۲۰ ۰۲:۰۲:۳۵
دوست عزيز اگه فحش و دري وري نگفته باشي حتما نظراتت چاپ ميشه. (323509)
 
هادي
۱۳۸۹-۰۳-۱۹ ۱۱:۵۷:۲۳
سلام بر الف که همش سانسور ميکنه...!
ما بعضي از مردم با اين حرف علي مطهري که اگر دنبال فتنه گر ميگرديد بجز اون دو نفر نفر سومش هم احمدي نژاده و البته شروع کننده هم ايشان هستند ... موافقيم.
البته اقايان مقاله نويس هم کلي آسمان ريسمان مي بافند که يا طرف را بکوبند و يا تطهير کنند.
مردم از نمايندگانشان انتظار پيگيري حقوق مردم را دارند و کهريزک و کوي دانشگاه و امثال آن مصداق پايمال کردن حقوق مردم است ... و بهتر از علي مطهري اين مهم را کسي از نمايندگان انجام نداده است. بقول ايشان اگه امثال ايشان که نشان داده اند که مستقل عمل مي کنند در مجلس نباشند آنچه مي ماند تملق و چاپلوسي است. (323212)
 
يخي
۱۳۸۹-۰۳-۲۰ ۰۲:۰۵:۰۱
دوست عزيز احمدي نژاد فقط جواب 6ماه هتاكي شما سبزهارو داد
البته ديديد كه ظرفيت شنيدن واقعيتهارو نداريد
ايشون فقط 5دقيقه مثل خودتون باهاتون حرف زد اينهمه بلوا كرديد! چرا 6ماه تمام از هر تريبوني گيرتون اومد تخريبش كرديد! (323510)
 
حسین
۱۳۸۹-۰۳-۱۹ ۱۲:۰۳:۳۸
جناب آقای شهبازی عزیز متاسفانه یکی از بدبختی های ما همین استراتژی موجود در حاکمیت است که شما هم آن را تایید کرده اید:\"....فضايي را رقم زد، كه انتقادات اين دوستان پازل دشمن را پر كند . انتقاداتی که می توانست با اصلاح در روش به اصلاح نظام بینجامد بازیچه فتنه گران شد.\"
متاسفانه یکی از ضعف های ما در نظام همین است علی رغم تاکید بر اینکه آمریکا با تمام عظمتش در اقتصاد, تکنولوژی ,علم وسیاست هیچ غلطی نمی تواند بکند,متاسفانه به این گفته اصلا باور نداریم.چون از ظاهر امر خیلی غلط ها می تواند بکند.وقتی ما صریحا اتفاقات بوجود آمده در کشور را متوجه دشمن ودر راس آن آمریکا می کنیم درنتیجه باید بگوئیم آمریکا می تواند در کشور ما یک بحرانی با این عمق وپیچیدگی و با آن پشتوانه مردمی(راهپیمائی 25 خرداد)ایجاد کند.و هرروز وحشت این را داریم که مثلا نکند انتقادات علی مطهری را رسانه های خارجی مثل بی بی سی و صدای آمریکا برعلیه ما استفاده کنند.
یک راهنمائی تاریخی بد نمی باشد.شما گزارش کمیته وینوگراد را خواندید.در این گزارش رسما اعلام شد ارتش اسرائیل در جنگ با حزب الله شکست خورده است.اگر در اسرائیل هم استراتژی ضعف ها را نگو تا دشمن سوء استفاده نکند وجود می داشت قطعا چنین کمیته ای تشکیل نمی شد.آیا اسرائیلی ها فکر نکردند با بیان این اعتراف صریح رسانه های جمهوری اسلامی چه موج تبلیغی برعلیه اسرائیل راه می اندازند که ارتش تا به دندان مسلح اسرائیل از حزب الله لبنان با حداقل امکانات شکست خورده است و خود اسرائیل هم اعتراف کرده به شکست؟می دانید چه ضربه ای به روحیه سربازان اسرائیلی ومردم این رژیم اشغالگر می زد؟چرا آنها این محاسبات را نکردند و اجازه دادند نتیجه گزارش کمیته وینوگراد اعلام بشود وبازیچه ای بشود دست دشمنان اسرائیل در منطقه؟!!شاید دلیلش این باشد که آنها برخلاف ما برای رسانه های دشمن اعتباری قائل نیستند.البته به نظرم دلیل واقعی اش این است که آنها بیشتر از آنکه فکر کنند درباره اینکه رسانه های جمهوری اسلامی ونیروهای متحدش برعلیه اسرائیل چه می گویند بیشتر به این فکر می کنند که با پیداکردن ضعف های رژیمشان آن عیب ها را رفع کنند.
ای کاش ما هم در نظام خودمان بجای اعتبار دادن به رسانه های غربی و دشمنان و نقض شعار:آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند اجازه می دادیم منتقدین آزادانه نظراتشان را بیان کنند. (323215)
 
۱۳۸۹-۰۳-۱۹ ۱۲:۱۰:۴۵
آقاي الف بي طرف شما اصل نامه مطهري در انتقاد از توهين به حسن خميني و نامه دوم ايشان در اين مورد را منتشر نكردي و حالا نامه پر طمطراق اين آقاي مثلا ناصح را منتشر مي كني كه لب كلامش انتقاد از آقاي مطهري است كه چرا اصلا انتقاد كرده از توهين به نوه امام بقيه اش كه هيچ چيزي ندارد. در حاليكه آقاي مطهري بدرستي به اين نكته اشاره كرده كه روش اعتراض به ديگران هو كردن آنها و ممانعت از سخن گفتن آنها نيست چه اگر كسي حجت قوي داشته باشد نيازي به اين روشها ندارد. (323225)
 
kahroba
۱۳۸۹-۰۳-۱۹ ۱۲:۱۶:۰۶
کو گوش شنوایی که بشنود؟
این آقا مساله اش این چیزها نیست.. شما فکر میکند تمام اینها تنها با هدف نقد انجام میشود؟ شما از کسی که به موسوی میگوید حق با توست ولی مانند علی (ع) سکوت کن و یا به به مردم متدین میگوید لشکر عمر سعد چه انتظاراتی دارید ها! (323228)
 
neptune
۱۳۸۹-۰۳-۱۹ ۱۲:۲۳:۰۶
در مقابل معصيت و عصيان اكبر كوچك اند?!
قتل بیگناه کوچک است؟ (323234)
 
۱۳۸۹-۰۳-۱۹ ۱۳:۱۵:۰۰
ميشه لطفا دليل بر اين ادعايتان بياوريد:

محمد مطهري هم با دست به قلم شدن به مبناي امام راحل در اين مورد كه هرگاه دشمن كار شما را تاييد كند، داريد اشتباه مي كنيد. فرصت غبارآلوده تر شدن فضا را فراهم كرد. (323272)
 
به ازادی.....
۱۳۸۹-۰۳-۲۰ ۰۴:۳۰:۲۹
دقت کنید، فتنه یعنی فتنه! در جریان یک فتنه ممکن است خیلی نظرها عوض شود { پیش بینی نکردن فتنه از خصوصیات آن است! }
حتما متوجه شدید که عملکرد بعضی از مسئولین رده بالای نظام هم یا کند بود و یا نادرست! (323530)
 
خوشرو
۱۳۸۹-۰۳-۱۹ ۱۳:۳۴:۲۸
http://khoshroo.blogfa.com/post-32.aspx
http://khoshroo.blogfa.com/post-31.aspx (323287)
 
sedayemoshawer
۱۳۸۹-۰۳-۱۹ ۱۵:۲۹:۵۶
استفاده از كلمه فتنه نسبت به معترضين و منتقدين فرافكني است كه نتيجه محتوم آن پيچيده تر شدن معضلات اجتماعي و گسترش موج نارضايتي عمومي كه اين فرافكني خود \"فتنه اي\" بزرگ است كه جريانات و افراد به ظاعر حامي و دلسوز حكومت دامن مي زنند و روزي كه آتش فتنه ايشان زبانه كشيد به كنجي فرار مي كنند و مشسئوليت را به دوش ديگران مي گذارند .
اي كاش افراد خردمندي چون مطهري و نادران و عماد افروغ و مصباحي مقدم و باهنر و توكلي و اكرمي در جريان اصولگرا بيشتر داشتيم تا با بيان حقايق راه درمان آسانتر مي نمود (323315)
 
يخي
۱۳۸۹-۰۳-۲۰ ۰۲:۰۷:۳۰
آي كي يو
معترض فتنه بپا نميكنه (323511)
 
سید
۱۳۸۹-۰۳-۱۹ ۱۵:۵۲:۴۴
به نظر، نوشته منصفانه و دقیقی بود.
امیدوارم باب گفتگو با جناب مطهری با ادبیات خودش باز شود.
هر چند از نحوه مواجهه ایشان با آقای کوچک زاده، نوعی بی منطقی و خود بزرگ بینی نگران کننده احساس می شد. (323330)
 
سراج
۱۳۸۹-۰۳-۱۹ ۱۵:۵۲:۵۲
سلام.آب به اسياب دشمن ريختن خيانت. به اسلام ومسلمين است.دوستان از خدا بترسيد.ولايت مداري مارا هميشه حفظ مي كند گوش به فررمان رهبري (323268)
 
۱۳۸۹-۰۳-۱۹ ۱۶:۴۲:۳۸
يه ســـــــــــوال از احمدي نــژاد

شما كه در مناظره انتخاباتي به دنبال افشاي باندبازان و مفسدان اقتصادي بوديد، چرا هيچ برخوردي با رحيمي معاون اولتان نكرديد؟! (323363)
 
ایرانی
۱۳۸۹-۰۳-۱۹ ۱۶:۴۷:۳۱
چرا هر وقت اقای احمدی نژاد از مافیای ثروت و قدرت و اشرافیت حرف میزنه به بعضی ها فشار میاد (323370)
 
۱۳۸۹-۰۳-۱۹ ۱۷:۳۲:۲۴
‫هر چقدر هم سعی در پنهان کردن بعضی عقاید خود بکنید، باز هم خودتون را لو می دهید.

‫بر گرفته از متن مقاله :

‫\" دفاع از جمهوریت \"در\" چارچوب اسلامیت ..... \"

‫تا آنجا که من می دانم هم امام هم رهبری از حرف اضافه \"و\" استفاده می کردند، نه \"در\".

‫معنی جمله بالا ، این است که هر وقت جمهوریت \"در \" چارچوب اسلام نبود، باید حذف شود ( و البته تشخیص این مطلب هم بر عهده یک عده خواص از ما بهتران است ). (323395)
 
زهرا میر قندهاری آکسفورد
۱۳۸۹-۰۳-۱۹ ۲۱:۵۱:۱۶
اینها حتی خودشان را هم نمی توانند تحمل کنند ,پس چرا ما توقع داریم که ما را تحمل کنند؟بیشه مازتدران (323415)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۰ ۰۳:۲۰:۱۷
چرا هر وقت اقای احمدی نژاد از مافیای ثروت و قدرت و اشرافیت حرف میزنه به بعضی ها فشار میاد

ایشان فقط حرفش را می زنند و این ابزاری شده برای اینکه در بین مردم محبوبیت از دست رفته شان را دوباره پیدا کنند. ولی مردم هوشیارتر از این حرف ها هستند و این وعده وعیدها در مورد معرفی مافیای ثروت و قدرت و اشرافیت بیشتر باعث خشم مردم می شه (323522)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۰ ۰۸:۰۹:۲۰
خدايا از تو در خواست مي كنم به حق فاطمه زهرا و ائمه اطهار
كسانيكه از روي خلوص قلب ودلسوزي براي زنده نگه داشتن راه امام
تلاش مي كنند موفق بدار و كسانيكه براي منافع خود وگروه خود ذهن مردم را خراب مي كنند از صحنه روزگار محو گردان (323548)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۰ ۰۸:۵۱:۳۰
صفحه اصلی
آرشیو اخبار
گفتار
کلمه
تماس با ما

صفحه اصلی » تهمت‌ها و توهین‌های امروز برخی محافل رسانه ای یادآورد تاریخی عملکرد روزنامه «انقلاب اسلامی» به مدیریت بنی صدر بر علیه هاشمی رفسنجانی است تهمت‌ها و توهین‌های امروز برخی محافل رسانه ای یادآورد تاریخی عملکرد روزنامه «انقلاب اسلامی» به مدیریت بنی صدر بر علیه هاشمی رفسنجانی است
اشتراک Delicious Donbaleh Facebook Google Buzz Twitter چهارشنبه, ۱۹ خرداد, ۱۳۸۹چکیده : این بی‌انصافی‌ها نتیجه کدام نوع نگاه به مسئولان جمهوری اسلامی است؟ چرا برای جبران ضعف عملکرد خویش در اقتصاد و فرهنگ، راه چاره را دشمن‌ تراشی از میان انقلابیون سابق می‌دانید؟ اگر آیت‌الله هاشمی رفسنجانی سکوت اختیار می‌کنند، برآشفته می‌شوید و وقتی لب به سخن می‌گشاید که اساس اسلام با رأی مردم بود و خواهد بود، آشفته ‌تر می‌شوید.




روزنامه دولتی وطن امروز، روز یکشنبه ۹ خرداد ماه، به بهانه انتشار نامه سال گذشته آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به رهبری، اقدام به انتشار مجدد نامه رییس شورای سیاست ‌گذاری خویش کرد و روابط عمومی دفتر آیت‌الله هاشمی رفسنجانی نیز جوابیه‌ ای برای این روزنامه ارسال کرد که به ‌دلیل عدم انتشار این جوابیه توسط آن روزنامه، در اختیار رسانه‌ها قرار گرفته است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی، متن این جوابیه به شرح زیر است:

روزنامه وطن امروز، روز یکشنبه ۹ خرداد ماه ۱۳۸۹ به بهانه انتشار نامه سال گذشته آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به مقام معظم رهبری، اقدام به انتشار مجدد نامه رئیس شورای سیاستگذاری خویش نمود.

نامه‌ای که نویسنده با علم به دروغ بودن محتویات و غیراخلاقی بودن ادبیات نوشته خویش از میزان تأثیر آن در تشویش اذهان عمومی آگاه است و با اندک انصاف روزنامه‌نگاری خواستار پاسخ برای تنویر افکار عمومی شده است.

اگرچه پاسخ‌گویی به نامه‌های این‌چنینی که خالی از بدیهیات اخلاقی می‌باشد، نوعی گام نهادن به بیراهه است و به همین دلیل در چاپ اول، از کنار آن گذشتیم، اما بی‌پاسخ گذاشتن شبهات، باعث تسریع انحراف کنونی جامعه از اهداف انقلاب اسلامی و ظلمی مضاعف به آیندگان خواهد بود که می‌خواهند بدانند در مقطع ۳۰ ساله پس از انقلاب اسلامی بر کشورشان چه گذشته و می‌گذرد!

توضیح ضروری اینکه این پاسخ در کنار مخاطب خاص خویش، مخاطبان عام نیز دارد، به‌ویژه جوانان روشن‌ضمیر و پرسشگری که بلوغ عقلی و سیاسی آنان، با فریادهای سهم‌خواهی و ادبیات قدرت‌طلبانه (323563)
 
مبارز
۱۳۸۹-۰۳-۲۰ ۱۰:۲۹:۰۳
اين يك هشدار است آنرا جدي بگيريد!!!!!!ما همه كوچك زاده هستيم و تا بحال ارادت خود را به همه بزرگان ثابت كرده ايم .حتي برخي بزرگ زادگان را كه به روش و منش بزرگ خود عمل نموده و در خط اسلام و ولايت قدم برداشته نيز بزرگ انگاشته ايم .اما اين فكر واهي و عبث است كه اگر كسي علي رغم بزرگ زاده بودن خط بطلان بر منش بزرگ خود بكشد ( شايد در گفتار اين را نگويد ولي عملش اين را نشان دهد) و در مسير شيطان قرار گيرد ما آنان را چنان محكم به زمين خواهيم زد كه ريزترين استخوانهاي وجودشان تكه تكه شود چرا كه شايد خطا از يك كوچك زاده قابل اغماض باشد و توجيه آن اين باشد كه شايد شريعت و طريقت وتربيت كامل به او نرسيده ولي خطاي يك بزرگزاده مستقيما متوجه خود او و درون ناپاك اوست و بسيار خطرناك و اصلاح ناپذير . چرا كه با علم به مبارزه با راه خدا ميپردازد. اينجانب به نمايندگي از امت حزب الله و بسيجيان وفادار زنجان اين را عرض ميكنم كه اگر كسي با ادبيات توهين و خود برتر بيني قصد تخريب نيروهاي ارزشي اين نظام را داشته باشد دندانهايش را در دهانش خرد ميكنيم تا موجبات شادي روح همان بزرگاني كه مورد ادعاي ايشان است را فراهم آوريم اميد انكه خداوند متعال ما را در آخرت از شفاعت اين بزرگان بهره مند گرداند و همه مسلمانان را عاقبت به خير گرداند. انشا ا.... .يا حق (323606)
 
بابک
۱۳۸۹-۰۳-۲۰ ۱۱:۰۶:۵۰
اولا توضیح بدم که من اصلا سیاسی نیستم و برای من نظام اسلامی مهم است نه اشخاص و ... اماآنچه طی این دوران مشاهده کردم بدور از مسایل و دخالت دادن تعصبات جنایی هر کس انتقادی از وضع موجود داشته باشد حال چه به حق و چه به نا حق که با مذاق خیلی از دوستان خوش نیاید قطعا حذف خواهد شد چه نوه امام و چه دیگری و حتی کسی که تمام عمر خود را صرف به ثمر رسیدن انقلاب و یا حفظ ارزشها و آرمانهایش کرده باشد (323632)
 
ایرانی
۱۳۸۹-۰۳-۲۰ ۱۲:۴۴:۰۷
اسم میبره میگید تهمته اسم نمیبره میگید فقط حرف میزنه !!! در ضمن برخورد با مفاسد بعهده قوه قضاییه است . (323682)
 
سعید
۱۳۸۹-۰۳-۲۰ ۲۲:۴۸:۳۳
نظر موافق ونظر مخالف در اظهار نظر بی معناست چرا که با هر بار ورود مجدد میتواند یک فرد چندین بار نظر دهد متاسفم ... (323937)
 
aa
۱۳۸۹-۰۳-۲۱ ۱۰:۴۶:۴۲
آقای مطهری حق دارند از این برخورد با سید حسن ناراحت باشند چرا که هم او و هم سید حسن اعتبارشان را نه به خاطر لیاقت بلکه به خاطر رابطه با بزرگی به دست آورده اند و به خاطر اراده ای که مردم با این بزرگان داشته اند مورد تکریم واقع شده اند طوری که دچار غرور و توهم شده اند و به خود حق می دهند که هر طوز که دوست دارند با دیگزان بر خوزد کنند به رییس جمهور توهین کنند تهمت بزنند چون که بزرگزاده اند و دیگزان کوچکزاده (324056)
 
محمد حسین
۱۳۸۹-۰۳-۲۲ ۰۸:۵۷:۳۶
این تحلیل های سایت شما واقعا خیلی خنده آور است.
شما اقدام به حمایت از کسی می کنید که عزاداران و دوستداران امام خمینی و رهبر عظیم الشان انقلاب را با سپاه عمر بن سعد ملعون مقایسه می کند.
دکتر احمدی نژاد را با کروبی و موسوی مقایسه می کند.
بعد اسم خودتون رو هم اصولگرا میگذارید.
---------
اصلا جالب نیست که در مقابل افکار و نظریات احمقانه و هتاکانه ی یک نفر تنها به خاطر شخصیت پدرش کرنش کرد.
---------
امیدوارم این پسر ناخلف هر چه زودتر به راه راست هدایت شود تا روح پدر بزرگوارش بیش از این اذیت نشود.
پسرکو ندارد نشان از پدر
تو بیگانه خوانش نخوانش پسر
---------
نظر من در مورد برخوردی که با سید حسن شد همانند نظر میلیون ها مردم انقلابی است که در آن روز در حرم مطهر امام حظور داشتند.این برخورد نه تنها بی احترامی به امام عزیز و بزرگوارمون نبود بلکه نشان از علاقه و پایبندی مردم عزیز به راه ایشان بود.
مردم نشان دادند که با هر کسی که از راه امام دور شود برخورد می کنند
خواه نوه ی نسبی امام باشد
خواه موسوی و کروبی
---------
ان شاءالله خدا همه ی ما را هدایت کند و با ظهور حضرت حجت دنیا را لبریز از مهر و صفا و صمیمیت و دوستی بگرداند و این انقلاب را به دست صاحب اصلیش یعنی امام زمان (عج) برساند.

اللهم عجل لولیک الفرج
خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما
خامنه ای رهبر به لطف خود نگهدار
مرگ بر ضد ولایت فقیه

یا علی (324262)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.