نظر منتشر شده
۴۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 349963
احمد توکلی؛
دختران و دامادهای یکی از وزرا 14 کارخانه دارند / عزل 170 قاضی به دلیل فساد / دستگاه های نظارتی خود آلوده به فساد شده‌اند
بخش خبری الف، 13 اردیبهشت 95
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۳۴
نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر به مرحله ای رسیده ایم که دستگاه های مسئول مبارزه با فساد خودشان به درجاتی از فساد آلوده شده‌اند .

 احمدتوکلی، نماینده مجلس با حضور در برنامه پایش با تأکید بر اینکه دستگاه‌ها مسئول مبارزه با فساد هستند گفت: در حال حاضر به مرحله ای رسیده ایم که دستگاه های مسئول مبارزه با فساد خودشان به درجاتی از فساد آلوده شده‌اند .

توکلی بیان کرد:وقتی مجلس مصوبه پرداخت وام ازدواج را تصویب کرد حتماً در توان بانک‌ها بوده و می‌توانند پرداخت کنند. از این تسهیلات گاهاً سود دریافت می‌کنند و وقتی تقاضای کاهش این سود و یا پرداخت وام ۱۰ میلیونی ازدواج را به آن‌ها می‌دهند توجیه بانک‌ها این است که خرجمان زیاد است.

وی افزود: این تسهیلات را باید از محل قرض‌الحسنه جاری پرداخت کنند، البته بانک ملی هرچه سپرده قرض‌الحسنه دریافت می‌کند همان را نیز به عنوان تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت می‌کند و گاهی حتی چهار درصد بیشتر می‌شود. در این میان بانک‌های خصوصی هستند که به عنوان نمونه در سال ۹۰ مبلغ ۵۷۴ میلیارد تومان سپرده از مردم دریافت کرده و تنها ۲۵ میلیارد تومان آن را به پرداخت تسهیلات اختصاص داده‌اند. نظام بانکی برای کارمندان خودش تسهیلات ویژه ای در نظر می‌گیرد و تسهیلات با مبالغ بیشتر و همچنین اقساط بیشتر به آن‌ها پرداخت می‌کند.

این نماینده مجلس در پاسخ به این سؤال که چقدر از آمار کاهش ازدواج‌ها به عدم پرداخت تسهیلات ازدواج برمی گردد، گفت: به هر حال تشکیل زندگی مشکلات بسیاری دارد که یکی از آن‌ها نبود پول نقد است. ارزش پول نسبت به سال‌های قبل کمتر شده و بانک‌هایی که در ابتدا سه میلیون تومان به عنوان تسهیلات ازدواج پرداخت می‌کردند امروزه باید ۱۰ میلیون تومان پرداخت کنند که در توانایی بانک‌ها نیز هست و میزان سود آن‌ها خیلی کاهش پیدا نمی‌کند.

توکلی با اشاره به اینکه سیستم بانکی در حال حاضر خوب عمل نمی‌کند و مردم اصلاً رضایت ندارند، بیان کرد: شخصاً با تصمیمات مالی توسط مجلس موافق نیستم چون باید شورای پول و اعتبار تصمیم گیری کند ولی اکنون که تصمیم گرفته نباید اعلام شود که پرداخت آن شدنی نیست. پرداخت وام ۱۰ میلیونی ازدواج کاملاً شدنی است و سود بانک‌ها پایین می‌آید ولی میزان آن‌ها آنچنان بالا نیست.

وی در پاسخ به این سؤال که فرمان مقام معظم رهبری برای مبارزه با فساد در این ۱۵ سال چقدر اجرا شد، گفت: هنوز کاملاً اجرا نشده و اگر شده بود که مقام معظم رهبری شعار امسال را اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل نام‌گذاری نمی‌کردند. یکی از شاخص‌های اقتصاد مقاومتی حذف فساد و سیستم موجود است.

رئیس پیشین مرکز پژوهش‌های مجلس بیان کرد: مقام معظم رهبری با ابلاغ سیاست‌های کلی تأکید بسیاری بر حذف فساد و سیستم موجود داشته‌اند. اکنون هم اعلام می‌کنند که اقتصاد مقاومتی هنوز به عمل نرسیده است پس فساد هم متأسفانه هنوز هست.

توکلی در واکنش به این صحبت مجری که چرا برنامه اقتصاد مقاومتی که همه مقابل آن سر تعظیم فرود می‌آورند هنوز اجرایی نشده گفت: فقط اعلام می‌کنند که سر تعظیم فرود می‌آورند ولی به دلیل وجود نداشتن عزم کافی به این برنامه عمل نمی‌کنند.

وی عنوان کرد: متأسفانه فسادها زیاد، شبکه ای و سیستماتیک شده‌اند و مسئولان نیز از زندگی ساده فاصله گرفته‌اند. وقتی مسئولان بخواهند در رفاه زندگی کنند مردمشان را بدبخت خواهند کرد ولی اگر قصد خدمت به مردم داشته باشند نباید خودشان را در نظر بگیرند.

این اقتصاددان یادآور شد: وقتی که اشرافیت اداری و شخصی مثبت تلقی شود به ترتیب دوری از مردم و درک فقر مشکل شده، فساد و رشوه خواری پیدا می‌شود، دولت دخالت زیادی پیدا کرده و در اقتصاد نفتی باید از طریق دولت به جامعه پمپاژ شود آن وقت انحراف زیاد می‌شود. همچنین در نهایت با افزایش فسادها و کاهش مبارزه‌ها، فسادها نیز سیستماتیک می‌شود.

توکلی با اشاره به قوی شدن فاسدان و دستگاه های مبارزه با فساد اضافه کرد: به مرحله ای که دستگاه های مسئول مبارزه با فساد خودشان به درجاتی از فساد آلوده می‌شوند، فساد سیستماتیک می‌گویند. وقتی در قوه قضائیه زمان آملی لاریجانی ۱۷۰ قاضی عزل می‌شود یعنی در این سیستم نیز گرفتاری فساد و البته عزم نسبی برای مبارزه با فساد وجود دارد. البته نیروی انتظامی و قوه قضائیه افسران و یا قضات خوب هم هست ولی عزل این تعداد قاضی نشان دهنده گرفتاری این دستگاه با فساد است. وقتی فاسدها در مجاری اداری و تصمیم گیری نفوذ می‌کنند در نتیجه مانع از مبارزه می‌شوند و عزم را از بین می‌برند.

این نماینده مجلس در پاسخ به این سؤال که چرا بعد از دهه ۶۰ چشم و هم چشمی زیاد شده است، گفت: وقتی برخی مسئولان در سیستم ساختمان سازی اداری و دفاتر کاری خود تجمل گرایی می‌کند، نتیجه‌اش همین افزایش چشم و هم چشمی‌ها خواهد شد.

توکلی در پاسخ به این سؤال که آیا دادگاه بزرگ فساد مالی درست اطلاع رسانی شد، گفت: صدا و سیما باید اطلاع رسانی کند ولی به نظر من درست اطلاع رسانی نشده است.به نظر من شفاف عمل نمی‌کنیم در حالی که باید شفاف عمل کنیم در غیر این صورت زحمات مبارزه کنندگان با فساد نادیده گرفته می‌شود.گاهی به بهانه اینکه آبروی نظام می‌رود، سری که درد نمی‌کند چرا دستمال می‌بندید، تطمیع، خرید رسانه مانع شفاف سازی می‌شود و در این صورت نمی‌توانند خدمات خود را در مبارزه با فساد به مردم بدهند.

این اقتصاددان در واکنش به اینکه اگر مسئولان حقوق بالا و بهترین مسکن را داشته باشند دیگر چشمداشتی به بیت‌المال نخواهند داشت، گفت: کسی که بهترین خانه و حقوق را داشته باشد این قدر حریص می‌شود که همه بیت‌المال را مثل گاوی با پوستش قورت می‌دهد.اگر فرد انگیزه الهی و انسانی خودش را از دست داده و حاضر به نشستن در خانه ای لوکس با پول مردم فقیری که حتی پول تهیه داروی خود را ندارند، شد مطمئن باشید بیت‌المال را درست مصرف نخواهد کرد.انحراف در منابع بودجه وقتی تشدید می‌شود که مسئولان کشور رفاه طلب شوند و همچنان که در مصرف منابع شخصی خود اسراف می‌کنند مطمئناً در تخصیص منابع ملی هم همین‌طور عمل خواهد کرد.

توکلی اضافه کرد: امام علی (ع) می‌فرمایند من به دو قرص نان اکتفا می‌کنم که اگر کسی در دورترین نقاط حکومتم گرسنه باشد بگوید که علی هم مثل من است. حالا ما این قدر ریاضت را نمی‌خواهیم ولی لااقل این‌طوری فساد نباشند.

وی در پاسخ به این سؤال که اگر حقوق خوبی به مسئولان پرداخت شود آیا دستبرد به بیت‌المال کمتر می‌شود، بیان کرد: اولاً با استقرار مسئولان دولتی در خانه های خوب و بزرگ دستبرد به بیت‌المال و ثانیاً چرا باید به کسی این‌طور بی اندازه مال بدهند و به فرد دیگری حتی به اندازه یک بیستم آن هم ندهند. یکی از مسئولان حقوق ۳۷ میلیونی می‌گرفت که به وسیله معاون وی گفتم این کار را نکن و من هم چیزی نمی‌گویم. آن مدیر با توجیه اینکه در کارخانه سهامی ندارد برای خودش ۱۷۵ ساعت اضافه کار رد کرده بود در حالی که ساعت کاری افراد در ماه ۱۷۶ ساعت است. با چنین اضافه حقوق‌های بسیار بالایی دریافت کردن قطعاً راه کمک به آبدارچی که واقعاً اضافه کار هم می‌کند، بسته می‌شود. قصد مچ گیری نداریم بلکه با هدف اصلاح و در چارچوب قانون عمل می‌کنیم.

توکلی در پاسخ به اینکه با وضع عروسی‌های اشرافی موجود فرزندان قشر کارگران یا کارمندان با دیدن آن‌ها چه حالی خواهند داشت، گفت: حتی فرزندان خانواده های متوسط نیز با دیدن چنین اشرافی گری هایی فقر احساسی پیدا خواهند کرد. سه نوع فقر داریم یکی فقر مطلق (حداقل‌های زندگی را نمی‌تواند تأمین کند)، فقر نسبی (در مقایسه با سایران تعریف می‌شود) و فقر احساسی داریم که فرد خودش را با همگنان خودش مقایسه می‌کند.

وی یادآور شد: با دیدن این اشرافی گری حسرت در جامعه و غضب اجتماعی تربیت می‌شود و طبقات مقابل هم قرار می‌گیرند. همچنین سرمایه های اجتماعی کاهش و وحدت ملی نیز از بین می‌رود. حسادت اجتماعی شکل گرفته و طبقات نه تنها به یکدیگر کمک نمی‌کنند بلکه روبروی هم قرار می‌گیرند. این‌گونه مسائل اشرافی گری از بالا شروع می‌شود و وقتی مردم باور خود را از دست داده و مسئولان را در زندگی‌های اشرافی گری ببیند پیش خود می‌گوید که این مسئول با مالیات من در این خانه لوکس زندگی می‌کند و در نهایت مثلاً مالیات پرداخت نمی‌کنند.

توکلی در واکنش به تهدید راننده های ماشین‌های مدل بالا به خش انداختن روی ماشین برای دریافت پول پشت چراغ قرمزها توسط مردم عادی گفت: چون مردم این افراد را محق به این اموال نمی‌دانند و اکثراً اعتقاد دارند که از راه حرام به دست می‌آید به خودشان حق می‌دهند که متنفر باشند.

این نماینده مجلس ادامه داد: چنین مسائل به ضرر سرمایه های اجتماعی می‌شود و تجملات از طریق اینکه منابع محدود تولیدی را به سمت تولید کالاهای اشرافی هدایت می‌کند در مقابل منابع کالاهای ضروری را کاهش می‌دهد. وقتی بازار کالاهای ضروری به دلیل گران شدن عوامل تولید دچار نقصان شود آن وقت کالاهای ضروری که مردم باید خریداری کنند گران‌تر می‌شوند.

توکلی افزود: اوایل انقلاب عکس این ماجرا مشاهده می‌شد چون روحانیون و مسئولان ساده زیست بودند مردم نیز در مقابل قانع بوده و قناعت داشتند. البته مردم از همان قدیم حساس بوده و هستند و امروزه چون این اشرافی گری شایع شده احساس می‌کنند که حرف زدنشان فایده ای ندارد و در خودشان می‌ریزند.

وی در پاسخ به این سؤال که تردد خودروهای لوکس مناطق آزاد مثل اروند در مناطق فقیر و حاشیه نشین چه اثری بر روحیه مردم می‌گذارد، گفت: خشم و حسادت ایجاد کرده و سرمایه اجتماعی هم در مقابل آسیب می‌بیند.

احمد توکلی در پاسخ به این سؤال که چرا مجلس و وزارت نفت خیلی زود خود را از اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری یا همان نظام هماهنگ پرداخت خودشان را معاف کردند، گفت: عادلانه نبود و بلکه ظالمانه بود. این نظام هماهنگ پرداخت قبل از قانون خدمات کشوری بود و به همه قول تعویض این نظام ناهماهنگ پرداخت را تغییر دهیم.

توکلی در پاسخ به این سؤال که آیا قراردادهای سفید امضای کارگرانی که با حقوق ماهانه ۴۰۰ هزار تومان فعالیت می‌کنند عادلانه است یا خیر، بیان کرد: رویی برای تبریک به کارگران ندارم و واقعاً چنین قراردادهایی عادلانه نیست. امام علی (ع) می‌فرمایند اگر پی ساختمان حکومتی از عدل و ستون‌های آن از عقل باشد خداوند دوستداران چنین حکومتی را یاری و دشمنان آن را خوار می‌کند.

وی افزود: بخشی از مشکلاتمان همین است که عدالت نیست و فساد داغون کننده عدالت است. مبارزه با فساد هم شدنی است چون خداوند درد بی درمان خلق نکرده و کشورهایی بوده‌اند که نسبت به ایران وضعیت بدتری داشتند ولی با تدبیر، عزم و اراده فهمیدند فساد همه چیز را زیر و رو می‌کند.

توکلی بیان کرد: بین پنج تا ۶ قانون خوب به منظور مبارزه با فساد در همین دوره مجلس تصویب شد که تسریع حق مردم را در پی خواهد داشت. برای نمونه قانون حمایت از امر به معروف و ناهیان منکر که باید حق مردم را از صدر تا به ذیل مورد انتقاد قرار داده و اشکالش را بگیرند، یکی از این قوانین است.

توکلی ادامه داد: ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد، شفافیت در قراردادها، انتشار اطلاعات و دسترسی آزاد به آن‌ها و همچنین اینکه اسناد مرتبط با حق مردم باید به صورت شفاف اطلاع رسانی و آزادانه در اختیارشان قرار بگیرد نیز از دیگر این قوانین هستند.

وی در پاسخ به این سؤال که چرا هویت و درآمد واردکنندگان خودرو و شرایط ورود به این کسب و کار شفاف نیست، گفت: منافع گروهی و صنفی مانع این کار شده و نمی‌گذارند. شورای پول و اعتبار فشار وارد کرده بودند که یک هزار میلیارد تومان اعتبار مازاد به شرکت‌های خودرویی پرداخت کنیم اعتراض کردم و گفتم این‌ها که خودروساز هستند ۳۰۰ میلیارد تومان سود بین سهامداران پرداخت کرده و بانک تأسیس می‌کنند بنابراین نباید چنین اعتباری را به آن‌ها پرداخت کرد. البته در نهایت ۵۰ درصد از این مبلغ را در دولت قبل تصویب شد ولی به هر حال مبارزه با فساد نتیجه دارد.

این نماینده مجلس تصریح کرد: برای از بین بردن فساد دو کار خوب می‌توان انجام داد که کشورهای موفق آن‌ها را طی کرده‌اند. یکی اینکه ستاد مستقل از قوای موجود زیر نظر بالاترین مقام کشور تشکیل شده و دیگری اینکه نهادهای مردمی شکل بگیرد. در شرایطی که فساد بیداد می‌کند مردم نیز به دستگاه های نظارتی اعتماد نمی‌کنند و سازمان‌های مردم نهاد واسطه بین حکومت و عموم مردم می‌شوند.

توکلی عنوان کرد: الحمدالله تا به حال به من پیشنهاد دریافت و یا پرداخت رشوه را نداده‌اند چون از من مأیوس هستند چون برخی‌ها واقعاً قیمت ندارند.

وی در پاسخ به این سؤال که چرا م. الف یکهو و ناگهانی اعدام شد، گفت: یکهو نبوده و پرونده‌اش سیر یک و سال و نیمه را طی کرد. در نهایت قاضی رأی به اعدام وی صادر کرده و اصلاً یکهویی نبوده است.

رئیس سابق مرکز پژوهش‌های مجلس در پاسخ به سؤال یکی از بینندگان که گفته بود شغلش ساختمان سازی است و پیشنهادات پرداخت رشوه بسیاری دارد ولی اهل آن نیست و آیا ترک شغل کنم، گفت: ادراک فساد معمولاً بیشتر آدم را ناراحت می‌کند و خیلی‌ها برای پاک بودن مجبور به تغییر شغل شده‌اند. پیشنهادم این است که برای پاک بودن باید شغل را تغییر بدهد تا با این مأموران ناپاک ارتباط نداشته باشد. در حقیقت باید با کمک همدیگر با این بستر ناصواب مبارزه کنیم.

توکلی تأکید کرد: اگر روحیه ای کاش نمی‌گفتم ها در مبارزه با فساد تثبیت شود اصلاً موفق نخواهیم شد. برای مردم باید ایجاد انگیزه و امیدواری کرد چون امکان مبارزه با فساد وجود دارد.

وی در پاسخ به اینکه یک متهم مشهور به انجام فساد که اخیراً از زندان آزاد شده کلاس کارآفرینی برگزار می‌کند به نظر شما آیا دهن کجی به اقتصاد و کارآفرینی ایران نیست، بیان کرد: نه تنها به اقتصاد کشور بلکه به ساختار قانونی هم دهن کجی است. یکی می‌خواهد راننده تاکسی شود ۱۰ بار آن را کنترل می‌کنند ولی کسی که فساد کرده و محکوم شده به راحتی امکان آموزش کارآفرینی را پیدا می‌کند. نباید به راحتی جواز داد و دستگاهی که مسئول صدور مجوز است باید جلوی چنین کاری را بگیرد.

توکلی در واکنش به اینکه شب انتخابات از چند فساد بزرگ پرده برداری کردید و آیا این رونمایی‌ها تنها مختص به شب انتخابات است، گفت: من این کار را انجام ندادم. دوستان منصوب به ستاد من این کار را انجام دادند و کسانی بودند که از مجلس هفتم به این طرف با فساد مبارزه کرده و در این راه دادگاه رفته و محاکمه شدند. افرادی بودند که با گردن کلفت‌های صاحب قدرت و مکنت مبارزه کردند و روبروی آن‌ها ایستادند.زاکانی چهار سال قبل این کار را کرده و محاکمه شده و نادران که با معاون رئیس جمهور درافتاد مثل بنده برای این کار محاکمه شد.

وی در پاسخ به این سؤال‌ها که آیا درست است خبرنگاران رسانه‌ها را از پرداختن به پرونده مشهور فساد اقتصادی منع کنند، مگر جمهوری اسلامی چه چیزی را برای پنهان کردن دارد و آیا چنین رفتاری خلاف با فرمان مبارزه با فساد نیست، عنوان کرد: سخت گیری در این پرونده‌ها نسبت به رسانه‌ها غلط است و به جای توبیخ باید تشویق به این کار شوند البته ممکن است در مواردی شورای امنیت ملی بگوید که ورود پیدا نشود بهتر است. به عنوان مثال در پرونده کرسنت وزارت نفت تلاش کرد تا پرونده را به یک جای خوب برساند تا منابع ملی بهتر تأمین شود ولی کلاً روحیه پنهان‌کاری در سیستم ما زیاد است.

وی در واکنش به اینکه چرا در چین مسئولان فاسد را اعدام و در ژاپن خودکشی می‌کنند ولی در ایران محاکمه بسیار طولانی شده و بعد هم مسئول متخلف برای خودش راست می‌گردد، گفت: طولانی شدن به ماهیت پرونده های مالی بستگی دارد و معمولاً دو تا سه سال طول می‌کشد.

توکلی اظهار کرد: برای مبارزه با فساد به ما مراجعه کنند به آن‌ها برای مبارزه با فساد کمک می‌کنیم. سمن‌های مردمی بر اساس قانون دادرسی کیفری جدید می‌توانند اعلام جرم کرده و ضمن حضور در جلسات دادرسی قادر به اعتراض در خصوص تمام نتایج دادرسی هستند. حتی طبق ماده ۱۱ بازرسی کل کشور می‌تواند با سازمان‌های مردم نهاد تفاهم‌نامه امضا کند.

وی خبر داد: در این دولت با مکاتبات منطقی و معقول از یک رانت هزار میلیارد تومانی جلوگیری کردیم. تلاش داشتند که محصولات پتروشیمی را از بورس کالا دربیاورند که با انجام یک کار کارشناسی و مکاتبه با معاون رئیس جمهور جلوی این رانت را گرفتیم.

این نماینده مجلس ادامه داد: وقتی مانع از انجام این کار شدیم یکی از وزرا اعلام کرد کسی که این کار را انجام می‌دهد، سوسیالیست است. بعد با بررسی مشخص می‌شود که این وزیر به همراه دختران و دامادهایش نزدیک به ۱۴ کارخانه دارند.

توکلی در واکنش به این سؤال که وقتی دولت اعلام می‌کند برای قطع یارانه ثروتمندان قادر به شناسایی آن‌ها نیستیم چرا شما اصرار به انجام این کار دارید، گفت: یک حرفی به دولت زدیم و به کمیسیون اقتصاد نامه ای برای کنترل حساب‌های بانکی نوشتیم. هرچند حساب‌های بانکی حریم شخصی افراد است ولی دولت، ممیز مالیاتی، مسئول مبارزه با پول شویی، قاضی و بازپرس نامحرم نیستند و در تمام دنیا این کار انجام می‌شود.

وی افزود: خدا رو شکر می‌کنم که مسئول مالیاتی کشور اعلام کرد این کار شروع شده و این‌طور مالیات حقه کشور گرفته می‌شود و این کار به نفع همه مردم است. کسانی که مستحق هستند نیز شناسایی شده و می‌توان به آن‌ها حتی بیشتر یارانه داد.

این اقتصاددان تصریح کرد: اگر بخواهیم وارد عوامل فساد خیز شویم خیلی برنامه‌ها می‌توان اجرا کرد. البته نظام پرداخت ناعادلانه یکی از زمینه های گسترش فساد و آلوده شدن کارمندان دولت است.
توکلی در واکنش به این سؤال که آیا می‌توان با درآمد حلال به ثروت بالایی رسید و کارآفرین نمونه شد، گفت: خیلی دشوار است البته در هر قاعده ای استثنا وجود دارد.

وی در پاسخ به این سؤال که نظام جمهوری اسلامی ایران تا حالت ایجاد عدالت عادلانه اعلام شده در سال ۵۷ از سوی امام راحل چقدر فاصله دارد و چه زمانی به این حالت خواهیم رسید، بیان کرد: خیلی فاصله داریم و رسیدن به آن بستگی به میزان فعالیت‌ها دارد. جزو سیاستمداران امیدوار هستیم و همچنان مبارزه می‌کنیم.

توکلی در واکنش به اینکه چرا برای مبارزه با فساد گشت نامحسوس نمی‌گذارید، گفت: گشت ارشاد و یا نیروهای انتظامی و امنیتی همه چیز را می‌توانند کشف کنند و شاهدش هم این است که امنیت برجسته ای در کشور ایران داریم. در این منطقه پرآشوب باید برای داشتن نعمت این امنیت شاکر باشیم و از مسئولان تأمین آن قدردان باشیم.
۱۳۹۶/۰۶/۰۶ ۱۶:۴۰
 
۱۳۹۶/۰۶/۰۱ ۱۲:۰۰
 
۱۳۹۶/۰۵/۳۰ ۱۸:۲۱
 
۱۳۹۶/۰۵/۲۵ ۱۵:۱۲
 
۱۳۹۶/۰۵/۲۲ ۱۸:۱۷
 
۱۳۹۶/۰۵/۲۱ ۱۳:۱۰
 
۱۳۹۶/۰۵/۱۳ ۱۰:۰۳
 
۱۳۹۶/۰۵/۱۰ ۱۴:۴۰
 
۱۳۹۶/۰۴/۱۹ ۰۹:۲۹
 
۱۳۹۶/۰۴/۰۹ ۱۰:۱۸
 
 
کلمات کلیدی : احمد توکلی
 
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۰:۳۷:۲۸
تشکر جناب توکلی بابت دغدغه مندی شما
حیف در مجلس نیستید قاطبه مردم ایران زمین از شما برای تشکیل سازمان مبارزه با فساد حمایت میکنند.
خواهشا پیگیر اخلال بانکها در سیستم اقتصاد کشور باشید نمونه اول آن سرباز زدن از وام 10 تومان ازدواج
خدا به شما خیر دهد. کاش میشد فقط از قوه قضاییه هم بابت این فساد های موجود انتقاد کرد (3679485) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۲:۳۷:۰۰
وجود ایشون الان در سازمان مردم نهاد دیدبان شفافیت و عدالت بسیار ضروری تر و کارآ تر است چون بحران کشور از کمبود قانون نیست از فسادی است که جلوی اجرای صحیح قانون را در همه بخشهای کشور دچار اختلال کرده است . (3679773) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۴ ۰۹:۰۳:۵۸
انحصار در همه زمینه ها عامل فساد است ولاغیر..... (3681655) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۳:۱۶:۰۳
این از وزرا
این از قاضیها
این از بانکها
این از مدیر عامل بزرگترین بانک کشور بنام خاوری
این از خودروسازها
میشه یک نفر بگه چه خبره? (3679864) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۹:۲۷:۲۷
خبر خاصی نیست. فقط جوری شده که راحت تره سالم هارو جدا کنیم بریم. کشورو هم بسپاریم به اینا خودشون سر هم دیگه کلاه بذارن و خوش باشن. (3680670) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۹:۴۳:۴۸
شورای تعیین حقوق کارگران:
4 نماینده دولت دارد که همگی دارای دهها کارخانه هستند
4 نماینده کارفرمایان که تکلیفشان معلوم است
3 نماینده کارگران که نقش هویج را دارند
با این ترکیب معلومه که دستمزد کارگر افزایش نمیابد (3680711) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۹:۳۹:۳۹
پس همین اقایان هستند که با افزایش دستمزد کارگران مخالفت میکنند, چون هر کدام ده. بیست کارخانه دارند (3680701) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۲۳:۲۷:۱۷
اقای توکلی اگر یقین دارید تخلفی وجود دارد به رییس قوه قضاییه بگویید,
میگویید فلان مدیر 35 میلیون حقوق میگیرد اما اشاره نمیکنید شغلش چیست?سمتش چیست?اگر میدانید نا حق میگیرد , وزیر مسوولش را بخواهید مجلس توضیح دهد,
با این که بنده و بیشتر مردم به حسن نیت شما ایمان داریم اما خواهشمند است مفاسد را اشکارا و با جزییات افشاگری کنید (3681223) (alef-13)
 
عدالت
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۰:۴۴:۱۷
متاسفانه در اغلب سازمانی و اداره ای انگشت بگذارید، انواع و اقسام فساد را به راحتی مشاهده خواهید کرد چه فساد اقتصادی و چه اخلاقی و تجربه ثابت کرده که افرادی که فساد میکنند دارای پشتوانه محکمی در سازمانها نظارتی هستند و شکایت از خیلی از آنها راه به جایی نخواهد برد، هیچ، بلکه باعث اخراج یا درست کردن پاپوش برای فردی میشود که به فساد اعتراض دارد !!!!!!!!!!!!!!!!!!
این اتفاقات کاملا با قوانین جمهوری اسلامی ایران در تضاد است و باید با مفسدان اقتصادی و اخلاقی به خصوص در ادارات و سازمانهای دولتی با شدت و قدرت و بدون رحم برخورد کرد.
و

نکته مهمتر اینکه، فردی که مجرم اقتصادی بوده و مفسد فی الارض و شاید باید اعدام میشده و اکنون در روز روشن کلاس درس آموزشی گذاشته و مشاوره میدهد، نشان دهنده این نکته هست که کاملا اوضاع کنترل فساد و برخورد با آن از دست خیلیها خارج شده.

کجای دنیا فرد مجرم، کلاس درس میگذارد تا مجرمین مانند خود تربیت کند.

وای از روزی که عذاب خداوند نازل شود. (3679496) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۲:۳۸:۲۸
نگران نباش دکتر توکلی با بقیه فرق داره چون راه کارهای ایشون همه از طریق قانون است (3679781) (alef-13)
 
یاسر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۰:۵۲:۳۹
برای وزرای دولت معلوم است که برجام.افتاب تابان است,"!""!!!""" (3679514) (alef-13)
 
United Arab Emirates
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۰:۵۹:۳۵
همه میدانند فساد سیستماتیک شده و اصلا بحث یک وزیر و دو وزیر نیست-الف هم گاهی دست به افشاگری میزنه و بعدش ساکت میشه- ظاهرا آدمهای معترض را شناسائی میکنید!!!!!!! (3679524) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۱:۰۳:۲۴
اقاى مهندس در اين دو ساله صاحب چهارده كارخانه شدن !!!؟؟؟؟؟ (3679534) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۱:۱۱:۰۷
عجب پس فقط آن وزیر سالخورده و پیرمرد ؛ تنها دارنده شرکت های متعدد نیست ؛ جناب آقای آ با جناق جناب آقای ن.ن هم که وزیر وزراتخانه عریض و طویل ادغام شده از دو وزراتخانه دیگر هم صاحب کارخانه ها و شرکت های متعدد هستند؛
عجب دولتی .... آن از جناب رییس دفتر رییس دولت که یک تاجر مولتی میلیاردر است تا وزیر نشسته بر گردنه اصلی اقتصاد کشور تا جناب سخنگو و جناب مشاور و مسئول در مناطق آزاد و ..... کابینه ای که تعداد مولتی میلیاردرهای آن از انگشتان دو دست هم بیشتر است چگونه میتواند آرمانهای امام خمینی را پیگیری کند که به صراحت میفرمود: من یک موی سر این کوخ نشینان را با تمام کاخ نشینان عوض نمیکنم....؟؟!!! (3679544) (alef-13)
 
مشکین نقاب
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۱:۲۲:۵۷
پس آقایون پاکدست برای خودشون می جنگیدن نه ملت!!! (3679581) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۳:۲۷:۲۷
ادارات که باید با فساد مبارزه کنند:
بازرسی کل کشور
مجلس شورای اسلامی,کمیسیون اصل90, تحقیق و تفحص
حراست ادارات
دادستانی و دادگاه انتظامی قضات
دیوان محاسبات کل کشور
وزارت اطلاعات
نیروی انتظامی
حال سوال این است, چرا انقدر فساد گسترده شده است? (3679894) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۹:۳۱:۱۵
چون در تمام این هایی که نوشتید فساد ریشه زده و حسابی رشد کرده متاسفانه (3680677) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۱:۱۱:۰۸
جناب آقای دکتر توکلی:
با سلام
متشکر از دغدغه همیشکی شما در باره بحث فساد و عدالت:
چند سوال:
1- عدالت را چه تعریف میکنید. ایا فکر نمیکنید ما در تعریف تئوریک آن مشکل داریم.
2- آیا بحث فساد را فقط با اتکا به تقوی شخصی افراد میخواهید حل کنید؟
3- چرا علاقه مندید بحث فسار را فقط محدود به دولت کنید( البته قابل انکار نیست) ایا فکر نمیکنید سایر ایرادات مانند اشرافیگری و غیره در تمام نهاد های حکومتی هم هست؟ به خصوص اینکه عمده اموال و ثروت با خصوصی سازی های صوری الان در اختیار مشتقیم حکومت نیست؟
4- آیا عدالت فقط مربوط به اقتصاد است؟ عدالت در سیاست و نگرش به اقشار مختلف جامعه چی؟ (3679545) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۳:۴۱:۴۰
دوست عزیز بحث آقای توکلی اصلا منحصر به دولت نیست ؛(ضمن اینکه با بعضی موضع گیری های سیاسی ایشان موافق نیستم ) ایشان و تعدادی از نمایندگان بحث فساد را در هر قوه و هر جناحی بدون مسامحه و اغماض با شدت پیگیری میکنند. سابقه ایشان این موضوع را نشان میدهد. (3679938) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۱:۱۵:۴۶
14 تا کارخانه !! خدا بده برکت (3679558) (alef-13)
 
Netherlands
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۹:۴۳:۳۱
این حرف آقای توکلی یک سخن اشتباه. داشتن 14 کارخانه به خودی خود عیب که نیست حسن هم هست مگر اینکه اینها از راه فساد بدست آمده باشن. مثلا در آمریکا پولدار بودن ترامپ همیشه به عنوان یک حسن در بین رای دهنده ها حساب میشه چون نشون میده طرف آدم موفقیه. (3680709) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۱:۱۶:۲۶
پس شما این همه مدت چه میکردید که اینقدر فساد رشد کرده بجای اینکه توان خانواده ها رشد کنه اشتغال رشد کنه ! (3679560) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۱:۳۰:۵۵
برای حق شما و مبارزه با فساد در این و دولت قبلی فریاد میزند
تازه از راه اومدی خبر نداری وگرنه به این حرفت جسارتا مرغ پخته هم می خنده که توکلی در مبارزه با فساد کجا بوده
الانم سازمانش رو داره
اینم بدون توو این وانفسا ی فساد ک حتی قضات رو هم درگیر کرده افرادی مثل توکلی نایابند و البته یک دست زیاد صدا نداره (3679599) (alef-13)
 
عادل
Romania
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۱:۱۸:۱۷
آقای توکلی این حرفها یی که شما فرمودی سوالات شبانه روزی مردم می باشد وسوال می کنن آیا درآمد وحقوق واموال جنابعالی هم قابل مقایسه به درآمد یک معلم با مدرک ارشد و27 سال سابقه ویا یک کارگر می باشد . اگر درد داری بیا در روستا زندگی کن . (3679566) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۱:۲۶:۵۱
آن وزیری ک مجموع داراییهایش۱۰۰۰میلیاردتومان تخمین زده شده؟؟؟؟؟ نام اولش خانوادگیش نون هستش (3679589) (alef-13)
 
سید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۱:۲۹:۰۷
جناب توکلی از اینکه مسیله فساد در دستگاه ها را پیگیری می کنید بسیار ممنونم اما احساس نمی کنید ریشه ی فساد اقتصادی در فساد سیاسی هست؟و عدم آزادی رسانه ای؟... به نظرم وقتشه کمی ریشه ای تر به این مسایل نگاه کرد ...ای کاش همانطور که که شما آزادانه در رسانه ی ملی یکی از وزرا را متهم می کنید دیگران هم بتوانند همینگونه عمل کنند و ای کاش در دولت قبل هم همینگونه بود...به نظرم طرح امر به معروف و نهی از منکر را نخست از دستگاه ها بدون استثنا شروع کنن ...دختران این وزیر هم اگر از رانت و پارتی استفاده کرده باشن حتمن حتمن باید محامه بشن ...اصلن فساد اقتصادی چپی و راستی و اصولگرا و اصلاحطلب نداره...اما افسوس که کسانی مثل شما در حال پرچین کردن برگ های درختی هستند که مشکل در ریشه داره!...تو یک جامعه ی آزاد دستگاه ها مدام زیر ذره بین رسانه ها هستند و کوچکترین خطایی به دلیل اطلاع رسانی رسانه ها و آگاهی مردم باعث برکناری و محاکمشون میشه .
با تشکر از الف (3679592) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۲:۳۳:۲۹
با سلام
مدانم که آنچه به جائی نرسد فریاد است ولی می گویم تا خودم را خالی کنم سخنی با آن مدیر عامل و مسئولین بانک خودم دارم که تمام انتصاباتشان بصورت سفارش نمایندگان مجلس یا مدیران ارشد سایر سازمانها صورت میگیرد و بعد در جلسه همایش دو روزه در شمال کشور خودشان با سخنانی از مولای متقیان تطهیر میکنند و برای دیگران سخن از شایسته سالاری می گویند فساد و رانت خواری بیداد میکند . نمایندگان مجلس بجای رفع مشکلات کشور بدنبال ایجاد رانت برای دوستان و فیل خود هستند .خدا به فریادشان برسد روزی که پرده ها بیوفتد. (3679763) (alef-13)
 
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۲:۴۳:۴۹
کارخانه داشتن که خلاف نیست. اگر تخلفی هست که آقای توکلی از آن خبر دارد باید به دستگاه قضایی گزارش کنند نه به مردم اگر دستگاه قضایی رسیدگی نکرد آنوقت بیایید بگویید ملت فلانجا خلاف کردند من گزارش کردم دادگاه بررسی نکرد.
ولی اینکه انسان بدون اینکه از کسی نام ببرد بگوید که یک وزیری هست که دختر و دامادش فلان قدر کارخانه دارند بیشتر از اینکه مبارزه با فساد باشد نمایش مبارزه با فساد و یک جور معرکه گیری است! (3679798) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۲:۴۵:۲۳
آقای توکلی
شما انحراف و فساد امروزین را به عمکلرد آقای هاشمی نسبت می دهید ، خوب ، این استدلال شما چه مشکلی از فساد را حل می کند . پرداختن به مصداق ها آن هم با ایما و اشاره و نسبت دادن آن به یک منشا شخصی و نپرداختن به موضوعات ساختاری ، آیا در راستای تقویت فساد نیست.
برادر من شما دکترای اقتصاد داری از نوجوانی هم در حکومت حضور داری و سهم داری ، چرا نبود مالیکت و نبود حس مالکانه در بخش عمده ای از اقتصاد ملی را به عنوان ام الفساد معرفی نمی کنید؟
شرکت ها و بنگاه ها دولتی و نهادی که امروز در نبود 37 سال حس مالکانه ، مدیریت فربه دولتی را سازمان داده اند و به کسی هم پاسخگو نیستند را چرا شما ام افساد معرفی نمی کنید. این که شما می فرمایید فلان مدیر 35 میلیون تومان حقوق می گیرد و چون شما نقد کردید حاضر شده ، 5 میلیون تومان کمتر بگیرد ، چه مشکلی از ساختار فساد را حل می کند.
شما با نقد هم کار سیاسی می کنید و می خواهید تمام تباهی ها را به جای دیگر حواله دهید. (3679805) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۲:۵۰:۴۷
یک امان نامه بدهید به کسانی که فساد اقتصادی را فاش می کنند. (3679814) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۲:۵۲:۵۵
مبارزه با فساد بدون روزنامه های آزاد غیرممکن است (3679819) (alef-13)
 
Netherlands
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۹:۴۴:۵۵
مبارزه با فساد نیاز به مردم سالم و بعد مبارزه با ریشه های فساد داره مثل قوانین و ساختارهای نامناسب و یا انواع رانتها (3680713) (alef-13)
 
محبوب از تبریز
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۳:۰۰:۴۹
جناب اقای توکلی به نکات خوبی اشاره کرده اند تمام اینها را مردم هم می دانند ولی مردم کاری از دستشان بر نمی اید . مشکل اصلی کشور ما نبود دمکراسی و مردمسالاری است اگردر کشور ازدای بیان و قلم در قانون رعایت می شد و انتقاد سازنده افراد دلسوز به کار گرفته می شد و سخنان انها بهاد داده می شد به این روز نمی افتادیم . وقتی درکشور منتقدان منصف با بر چسب نفوذی و مزودر خارجی قلمداد شدند و به دست خود تبعید اجباری شدند این گرفتاریها به وجود خواهد امد . مسولیت ما متاسفانه انتقاد سازنده را تحمل نمی کنند و در مقابل عملکردشان جوابگو نیستند . در کشور از زمان روی کار امدن دولت سازندگی انحرافات اخلاقی و اجتماعی در کشور شروع شد پایه گذار اصلی فاصله طبقاتی دولت سازندگی می باشد ب با تاسیس مدارس گوناگون مردم را درجه بندی کرد و شکاف طبقاتی حاصل شد و کسانی هم اگر انتقاد می کردند با شدید ترین وجه گرفتار می شدند . دولت سازندگی بعد از اتمام جنگ به نام سازندگی تخریبها را شروع کرد و کسانی که از رییس دولت سازندگی انتقاد می کرد می گفتند مخالف رییس جمهور مخالف پیامبر است و خود ش را تا حد پیامبر رسانده بود .بنا به گفته اقای توکلی وقتی دستگاههای دولتی خودشان الود ه باشند مبارزه با فساد بی معنی است . و اما از اقتصاد مقاومتی که می گویید مرم چند سال است با اقتصاد مقاومتی روبو هستند این مسولان هستند که باید اقتصاد مقاومتی را در مورد خودشان عمل کنند نه مردم . .مردم چندین سال است با تورم و گرانی و تبیض و بی عدالتی زندگی می کنند . خدا را شکر اکثر مسولان فرزندانشان در خارج تحصل می کنند و در داخل هم صاحب ثروت شده اند ودر ساختمانهای مجلل و با ماشینهای میلیاردی زندگی می کنند و تورم و گرانی برای شان معنی ندارد . افرادیکه وابسته به هیت حاکمه هستند امکان ندارد فرزندانشان بیکار باشند بنده به عنوان یک بازنشسته با سی سال خدمت کل زندگی ام چهار صضد میلیون تومن نمی شود ولی فزندان اقیان ماشینهایی سوار می شوند که قیمتش از ششصد میلیون به بالا ست خوب من و امثال من برای چه دلخوش باشیم وضع زندگیمان هر روز بدتر می شود و کسی هم جوابگو نیست و تغییر دولت و مجلس برای ما فرق نمی کند چه اصولگرا باشد و چه اصلاح طلب چون همه به فکر خود هستند شب خوابیدیم صبح ارزش پولمان 70 درصد سقوط کرد و اب از اب تکان نخورد و اگر هم کسی اعتراض کند معلوم است چه خواهد شد و مسولان هم به جای پاسخگویی می گویند شرایط حساس است 37 سال است شرایط حساس تمام نشده است . (3679840) (alef-13)
 
ناشناس
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۳:۱۸:۱۷
من ودوستام هم۱۴نفریم همه هم فوق لیسانی ودکتراداریم که حتی ی شغل هم نداریم (3679868) (alef-13)
 
اسدال
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۳:۳۱:۰۲
جناب اقای توکلی باسلام همه اینها که فرمودید تقریبا برای مردم اشکار است کدام وزیر و........ مسئله اینستکه اگر اقدام انقلابی نشود خدای ناکرده کل نظام به بیراه میرود . خانه های که برای نمایندگان دوران قبل در شهرک غرب ساخته شد گرفته تا پستهای فامیلی . وکارچاق کنی ها توسط نمایندگان گرفته تا سایر دستگاه های اجرائی گر حکو شود که مست گیرید هرآنچه هست گیرند؟؟؟؟؟؟ (3679903) (alef-13)
 
نقاد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۳:۳۵:۵۰
جناب دكتر توكلي شما نيز خوب ميدانيد متاسفانه برخي نميخواهند فساد را درون زير مجموعه خود تاييد كنند از سالها قبل به رياست محترم قوه قضاييه همه دلسوزان هشدار دادند الان نيز هشدار ميدهيم علي رغم وجود قضات دلسوز وبا ايمان و قانع متاسفانه قوه قضاييه هنوز تا اصلاح و پالايش قضات فاصله زيادي دارد توصيه ميكنيم همانطوريكه دكتر توكلي اعلام كردند در گام نخست بايد نهادهاي نظارتي پالايش بشوند به عنوان مثال شهرداري تهران - سازمان بازرسي- قوه قضاييه- سازمان ثبت املاك و........ نياز به كنترل بيشتري دارند. انشا.... اراده برخورد باشد (3679921) (alef-13)
 
ساسان محمدخان
Romania
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۳:۳۶:۱۸
با سلام و تشکر از شما که دونبال فساد هستید ، باید بگویم که چرا تا کنون دونبال فسادی که در بنیاد تعاون نا جا اتفاق افتاده نیستید ،هزاران نفر از مردم و به خصوص پرسنل ناجا درگیر این فساد شده اند و تمام سرمایه خود را به دست بنیاد داده اند تا سرپناهی برای خانواده شان تهیه کنند غافل از اینکه پولهای پرداخت شده برای ایجاد یک سرپناه تبدیل به سرمایه ای برای تجارت بنیاد گردیده و به علت بی کفایتی و عدم مدیرت مدیران وقت کل آن از بین رفته و در حال حاضر بیش از 3 سال است که پرسنل نجیب و زحمت کش ناجا منتظر تحویل منزلوخود می باشند غافل از اینکه بنیاد کل پول دریافتی را از بین برده و حرفی برای گفتن ندارد و کماکان مردم بلا تکلیف و منتظرند .
از شما خواهشمندم به این مسائل بپردازید (3679923) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۳:۳۶:۴۷
احتمالا مقصود جناب آقای توکلی این است که بانکها از پولی که بمردم بابت سپرده شدن آن سود هشت الی هجده درصد پرداخت مینماید وام چهار درصد بدهد ؟؟؟ اینکه میشود زیان آشکار ! خب چرا دولت را مکلف نمیکنید از محل پول نفت " پول بیت المال " منابع در اختیار بانک بگذارد تا بانک تسهیلات دو درصد پرداخت نماید ؟؟؟ چرا نمیخواهید بدهکاران بزرگ بانکی بدهی خود را که از منابع بانکها بوده است وعمدتا قرض الحسنه است به بانک برگردانند تا دست بانک برای اعطا قرض الحسنه باز باشد/ آیا مردم میدانند بدهیهای معوق بانکها بیش از پنجاه برابر مبلغیست که دادگاه آمریکایی حکم مسدود کردن آنرا داده است ؟؟؟ خب اگر این پول " بدهی معوق داخلی " به بانکها باز گردد بانکها براحتی میتوانند وام ازدواج خود را تا دویست میلیون ریال افزایش دهند /// آخر تاکی سیاسی کاری آقای توکلی عزیز؟؟؟ (3679925) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۹:۰۲:۱۷
شما حتما رییس یک بانک هستی، میلیونها حساب جاری از کارمند و کارگر گرفته تا بازاری و تاجر و سرمایه دار گرفته تا وزارت خانه در بانک دارید همیشه رقم های ۴۰۰ ، یا ۵۰۰ هزار میلیاردی پول در آنها وجود دارد. چرا از آنها که بانک یک ریال هم سود به صاحب حساب نمی دهد برای ازدواج جوانان ، برای اشتغال جوانان و برای رفع مشکلات تولید وام پرداخت نمی کنید، بانک ها پول های مردم را یا به دزدان بزرگی مانند خاوری و مه آفرید خسروی شهرام جزایری و بابک زنجانی پرداخت می کنند مقدار قابل توجهی هم وام های کم و وام های بلاعوض به کارمندان خودشان و مقداری برای ساختمان های گرانقیمت بانک، و مبلغ ناچیزی هم وام های با سود کلان به مردم می پول ند. اف بر این بانک ها ونحوه بانکداری. (3680630) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۳:۳۷:۲۷
داشتن کارخانه عیب نیست. منزلت است. اشتغال تعدادی از خانوارها را تامین می کند.

عیب آن است که ارز و طلای کشور را در دولت قبل با کانتینر و به صورت فیزیکی از کشور خارج می کردند و هیچ کارخانه ای هم نمی ساختند که ردی از آنها باقی بماند.

فساد های بزرگ در دولت قبل ایجاد شد و هنوز هم برخی افراد آن با فشارهای گروه های خاص پست های مهم این دولت را در دست خود حفظ کرده اند. (3679928) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۹:۳۷:۱۱
فساد فساده چه از رانت شغلت در حالیکه یک کارمند ساده استخدام تمام وقت دولت بودی تا شدی مدیر وزیر کارخونه زدی (3680694) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۳:۴۳:۲۶
انصاف 107 قاضي بسيار كم هست براي اخراج بيائيد در رشت تا عملاو تحقيقا و با دلايل به شما نشان بدهم خيلي از قاضي ها صلاحيت ندارند حالا جاهاي ديگر را نمي دانم ولي مشت نمونه خروار است هرچند چند قاضي شريف و امين و خدا ترس ديدم ولي خيلي كمند ولي حكم قاطع و صحيح و خدا محورش را براي ديگران ديدم (3679941) (alef-13)
 
سورنا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۳:۴۵:۴۵
«توکلی در پاسخ به این سؤال که آیا قراردادهای سفید امضای کارگرانی که با حقوق ماهانه ۴۰۰ هزار تومان فعالیت می‌کنند عادلانه است یا خیر، بیان کرد: و واقعاً چنین قراردادهایی عادلانه نیست. »
جناب دکتر توکلی! قانون کار دقیقا برای همین نوشته شده است که دولت برای کارگران حداقل دستمزد تعیین کند و کمتر از حداقل تعیین شده حتی با توافق طرفین نیز قابل پرداخت نباشد. اگر شما دستمزد چهارصد هزارتومانی را عادلانه نمی دانید پس چرا در دهه شصت آن همه در مقابل تصویب قانون کار فعلی مقاومت کردید؟ ممکن است بگویید الان نظرم عوض شده ولی دقیقا بیاد دارم شما در همین چند سال اخیر در تشریح اختلافات خود با نحست وزیر موسوی از موضوع خود در موضوع قانون کار دفاع کردید.
فراموش نکنید آنچه شما می خواستید دقبقا همین بود که در اسلام هیچ حداقل و حداکثری برای دستمزد کارگر وجود ندارد و دولت حق ندارد دستمزد تعیین کند و هرچه کارگر و کارفرما توافق کنند معتبر است. بدیهی است در شرایط فراوانی عرضه نیروی کار و کمبود تقاضا، کارفرمایان کمترین دستمزد را پرداخت و کارگر هم ناچار قبول می کند. (3679950) (alef-13)
 
رضا ندیم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۸:۵۳:۲۳
جناب توکلی ...توجه بفرمایید...سازمان بازرسی.دیوان محاسبات.سازمان تعزیرات. مبارزه با قاچاق کالا وارز ..نیروی انتظامی..حراست ادارات وسازمان ها...وده ها سازمان نظارت.....مشکل از کجاست..؟شما همین منبع ورودی سیگار مارلبرو رو دنبال کن ..ببین به کجا میرسیم.... امکانات .داد. وستان های انچنانی رو برسی کنید ...از موقوفات تا خصوصی سازی های .این چنینی...ببنیند..باند بازی ورفیق بازی ..راستی برای از ما بهترا ن این سازمانهای نظارتی اینقدر کم رنگ هستدند..ا..از مدارس غیر انتفاعی در فرشته بگیر تا شکر ولاستیک..وخودرو..املاک ومستغلات...براستی چند درصد مردم در این بلبشو سهیم هستدند ...اقای توکلی متاسفانه شما هم مغالطه میکنید ..علل مبین رو رها و به معلولیت ها پرداخته اید.. (3680614) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۹:۲۲:۲۵
فساد ریشه بی فرهنگی دارد تا فرهنگ اصلاح نشود فساد هم از بین نمیرود خواهش میکنم برا ی یک بار هم شده نطر مرا چاپ کن (3680662) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۲۲:۵۹:۳۴
مگه کارخانه و خانه داشتن جرم ؟ (3681175) (alef-3)
 
علی
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۴ ۰۳:۱۳:۴۰
راهش این است که وقتی سود بانکی پرداخت میشود بانک پس از کسر ده دز صد از سود بانکی بقیه را به دارنده حساب واگذار کند. این کار باعث میشود که علاوه بر پرداخت مالیات مقداری از سپرده ها در کارهای تولیدی به کار گرفته شود (3681416) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.