توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 299419
با مشارکت بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره):
ایران در تولید مالت خودکفا می‌شود
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۵۲
با راه‌اندازی بزرگ‌ترین کارخانه‌ی صنعتی تولید مالت و فرآورده‌های آن در استان چهارمحال و بختیاری، پیش‌بینی می‌شود میزان واردات مالت و انواع فرآورده‌های آن به میزان چشم‌گیری کاهش یابد و گامی در راستای خودکفایی کشور در تولید این محصول باشد.

به گزارش الف،  ایران در حال حاضر سالانه بیش از ۱۰ هزار تن عصاره‌ی مالت با هزینه‌ای بالغ بر ۲۵ میلیون دلار وارد می‌کند، اما با استفاده از تجهیزات پیشرفته‌، امکان تولید این مقدار در داخل کشور وجود خواهد داشت.

شركت شهد زاگرس جهان‌بين استان چهارمحال و بختياري اکنون يكي از بزرگ‌ترين كارخانه‌هاي صنعتي توليد مالت جو، گندم جوانه‌زده، آرد جو و فرآورده‌هاي آن‌ها در خاورميانه است که قصد دارد ظرفيت توليد خود را به ۱۲ هزار تن انواع مالت و ۳ هزار تن فرآورده‌های مالت در سال افزایش دهد.

به گفته‌ی محمد رستمي، مديرعامل اين شركت، كمبود نقدينگي و عدم وجود سرمايه در گردش موجب بالا رفتن قيمت تمام‌شده‌ی محصولات توليدي آن شده بود،اما اکنون با مشارکت ۴۹ درصدی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)،و کاهش قیمت تمام شده‌ی محصولات، شرایط برای توسعه‌ی تولیدات کارخانه مهیا گشته است.

وي اظهار داشت: در سال گذشته ميزان توليد مالت و فرآورده‌هاي آن مجموعاً معادل ۴ هزار و ۵۰۰ تن بود و پيش‌بيني مي‌شود اين رقم در سال‌های آتی افزايش قابل‌توجهی داشته باشد.

مدیرعامل شرکت شهد زاگرس جهان‌بین پیش‌بینی می‌کند با ادامه‌ی همكاري و مشاركت بنياد برکت طي سه سال آتي، ميزان توليد سالانه‌ی این شرکت به رقمي معادل ۸ هزار تن برسد.

رستمي با اشاره به نياز بازار به مالت و فرآورده‌هاي آن خاطرنشان كرد: در حال حاضر معادل ۲۵ درصد نياز بازار به اين محصولات از طريق شركت شهد زاگرس جهان‌بین تأمين مي‌شود و با افزايش توليدات آن، سهم بازار را افزايش خواهيم داد.

به گفته‌ی وي، افزايش كيفيت و كاهش قيمت تمام‌شده‌ی محصولات توليدي ضمن كاهش واردات مالت خارجي، عاملی اساسي در بالا بردن سهم بازارهاي تولیدات داخلي است و در نهايت، صادرات آن را به كشورهايي هم‌چون عربستان، عراق و ارمنستان امكان‌پذير مي‌كند.

رستمی یادآور شد: در حال حاضر تعداد نيروي شاغل در اين شركت بالغ بر ۷۴ نفر است و در صورت افزايش توليدات، اين تعداد را به ۸۵ نفر می‌رسانيم.

وی تصریح کرد: از آن‌جا که دغدغه‌ی كشور رفع بیکاری و اشتغال پايدار است؛ لذا با تمركز روي افزايش كيفي توليدات مي‌توانيم اين امر را در استان چهارمحال و بختیاری محقق كنيم.
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.