نظر منتشر شده
۹۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 33961
استدلال اصلاح‌طلبانه برای ابقای کردان
تاریخ انتشار : شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷ ساعت ۱۲:۴۸
استدلال اصلاح‌طلبانه برای ابقای کردان
چرا دکتر علی کردان باید ابقا شود؟

دکتر علی کردان باید وزیر کشور بماند تا در کنار مهندس اسفندیار رحیم مشایی و دکتر بهبهانی نمادهای سه گانه دولت دکتر محمود احمدی نژاد باشند،‌ نمادهایی که نشان می‌دهد منطق سیاست چگونه می‌تواند اصولگراترین دولت‌ها را در معرض عرفی‌گرایی قرار دهد، چگونه هرچه سخت است و استوار دود می‌شود و به هوا می‌رود؟ چگونه اصولگرایی می‌تواند نعل وارونه عرفی‌گرایی باشد؟ چگونه اصولگراترین دولت جمهوري‌اسلامی از همه مفاهیم دینی و سیاسی آن از روحانیت، مرجعیت، ولایت فقیه، مبارزه با غرب و صهیونیسم،‌تعهد و راستگویی و ... قدسیت زدایی کرده است و چگونه سکولاریسم آشکار به سکولاریسم نقابدار تبدیل شده است.

ممکن است برخی روشنفکران و شهروندان بگویند فارغ از جناح‌بندی‌های سیاسی، اقدامات دولت دکتر محمود احمدی‌نژاد همان چیزی است که مثلا اصلاح‌طلبان از عهده آن برنیامده‌اند.  برای ما روشنفکران چه فرقی می‌کند که چه کسی دولت را عرفی کند. این حرف می‌تواند برای صاحبان آن درست باشد اما نه برای اصولگرایان. شاید اصولا کار نهاد دولت (هر دولتی) این باشد که دین و جامعه را عرفی کند اما این دولت باید اولا به این واقعیت اذعان کند، ثانیا آن را با حامیان خود بخصوص نیروهای بسیجی و حزب‌اللهی و اصولگرایان جوان و پیر در میان بگذارد و ثالثا از متهم کردن دیگران به این اتهام بپرهیزد.

استیضاح دکتر علی کردان، استیضاح یک فرد است، یک معلول و نه علت. علت را باید در جای دیگر جست. مگر می‌توان وزیر را استیضاح کرد اما از رییس نپرسید چگونه چنین اعتمادی را ارزانی داشته است؟ دکتر علی کردان سرنخ است نه شاه کلید. کلید در دست کسی است که او را وزیر کرده و در وزارت نگه داشته و نه تنها حیثیت اخلاقی جمهوری اسلامی که حیثیت فردی دکتر علی کردان را در معرض آسیب قرار داده است.

مسوولیت این دولت با اصلاح‌طلبان نیست که آن را اصلاح‌ کنند؛ اصولگرایان می‌خواهند با حذف پاشنه آشیل دولت آن را ابقا کنند. اما مگر کارنامه این دولت فراموش شدنی است؟ مگر می‌توان "مثلث دکتر کردان - مهندس مشایی - دکتر بهبهانی" را از یاد برد؟ ما به این مثلث برای سال 1388 نیاز داریم تا برای بدنه حزب‌الله و اصولگرایان صادقی که به امید رشد دینداری به احمدی‌نژاد رای دادند مشخص شود چه کسی سکولار بوده است؟
   * فرازهای پایانی و نتیجه‌گیری مقاله‌ مطول آقای محمدقوچانی که به تشریح دلایل نویسنده درباره جمله اول یادداشتش - اگر نماینده اصلاح‌طلب بودم به طرح استیضاح آقای دکتر علی کردان رای کبود می‌دادم و با برکناری وزیر کشور مخالفت می‌کردم - می‌پردازد.   
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۳:۰۲:۱۱
البته اگر بخواهيم منصفانه و به دور از سوگيري هاي جناحي قضاوت کنيم حرف درستي زده است. هرچند نويسنده مطلب از ديد منافع جناح خود به قضيه نگاه کرده اما اين هم درست است که بالاخره بايد مشخص شود در اين ميان اشتباه اصلي از کيست که اين هزينه ها را براي نظام به وجود مي آورد . آيا واقعا منطقي است که به علت لجاجت
برخي ها اين همه لطمه به نظام بزنيم؟ (88402)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۷:۰۲:۵۵
تا اينجا رحيمي برنده شده است و حيدرپور چوپان دروغگو. براي اثبات ادعايم جند نكته را به عرض ميرسانم. اولا, نكات مطرح شده بوسيله رحيمي, كاملا منطقي بنظر ميرسد و شاهد هم دارد. دوما, داستان امروز حيدر پور, با داستان پريروزش(اختصاصي فارس/ توضيحات حيدرپور درباره چك 50 ميليون ريالي مدير كل دفتر دولت در مجلس ) متفاوت است چون در تاريخ 08/08/87 به يك خبرگزاري رسمي ميگويد \"برگه ها را نخوانده امضا كردم و بعد از پس گرفتن رسيد دوم از عباسي ، ديدم كه كاغذي را از من امضا گرفتند كه خطاب به لاريجاني از امضاي خود براي استيضاح كردان انصراف داده‌ام\" ولي در تاريخ 10/08/87 , در جواب رحيمي ادعا ميكند \" بنده دقيقا آن برگه‌ها را خواندم و امضا كردم؛ ... او وقتي آن دو برگه را به من داد،‌ متوجه شدم كه برگه دوم برگه انصراف از استيضاح است، ... \" . سوما, دلسوزي بيش از حد حيدر پور براي عباسي, كمي بودار و فرار به جلو بنظر ميرسد.
بنده پيشنها ميكنم, بجاي كردان, حيدرپور را به اتهام دروغگوئي, افترا, تشويش اذهان, بي لياقتي,... استيضاح كنيم تا درس عبرتي براي بقيه نمايندگان سياست باز بشود. (88500)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۳:۰۵:۳۰
كردان چه بماند و چه نماند اين لكه ننگ براي دولت نهم مي ماند هم دروغهاي رحيمي كه گفته بود اطلاعات كردان از سايت اكسفورد پاك شده بود هم خريد راي نمايندگان هم مدرك جعلي و هزاران هم ديگه (88404)
 
ناشناس
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۰۹:۳۷:۴۰
موافقم (88724)
 
ش
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۳:۲۱:۴۳
واقعا مقاله جالبی بود .مرحبا بر آقای قئچانی (88406)
 
کورش کرمی
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۳:۲۵:۳۰
امن خودم از آن آدم ها هستم که اعتقاد دارم یک چیزی گم شده است ولی هرچه دقت می کنم می بینم که مثلث نبوده است. اصلا مفهوم مثلث یک طوری با فرهنگ ما بیگانه است. می گویید نه به هر کس می رسید بپرسید چند تا مثلث می شناسی اگر نگفت \"برمودا\" هر چه دلتان خواست بگویید.

موضوع ساختار کابینه از اول هم مشخص بود که کار به جایی می رسد که چند عضو آن به اقتدار بیشتری می رسند و مابقی در حاشیه قرار می گیرند. حالا مشایی و بهبهانی از قدیم با رئیس جمهور هم نوا بوده اند یک بحث دیگر است، باید دید که مگر آقایان از میان چند گزینه انتخاب شده اند بعد دنبال مقصر گشت.

یک نگاه به دور و بر کابینه بیندازید می بینید که چندان هم انتخاب وزیر راحت نیست. تقریبا با این هزار جناحی شدن اصول گراها می توان گفت گه اطراف رئیس جمهور برای وزارت کشور هیچ کس دیگری به غیر از کردان وجود ندارد. خوب تر که نگاه کنید می بینید که مردم هم چوب همین حرف ها را می خورند. اگر بحث حاکمیت حزبی را پذیرفته بودیم و هرکس نوای خود را ساز نمی کرد انتخاب اینقدر هم سخت نبود جدای از آن دکترای کردان را می شود زیر سئوال برد ،سابقه اش را که نمی شود و دست آخر اینکه چرا دنبال یک حلقه اتصال نیستید و همه اش می خواهید یک چیزی را پتک کنید و بر سر ملتی بزنید که به احمدی نژاد رای داده اند. (88409)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۳:۲۸:۱۴
rabtehe in 3 nafar ba ham chist man nafahmidam mishavad yki tozih dahad (88410)
 
حسن
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۳:۲۸:۴۷
میگویند شاه بخشید ولی ... آقای کردان که خود بارها به جعلی بودن مدرک خود اذعان نموده اند باز کلمه دکتر را برای ایشان بکار میبرید..!؟
آخر چگونه این ملت را میپندارید؟ دین پایه صداقت و راستی است.. هر چه هم که آقای کردان کاردان باشند چون پایه صداقت را دارا نیستند پس قطعا نمیتوانند در رشد دینداری کمکی نمایند.. چه اینکه یک مرحله از جرم محرز گشته فقط مجرم را پایه های فساد آشکار نمینمایند و با هر ترفندی چه پول چه تهدید چه ... سعی در پاک نمودن صورت مسئله دارند...
در کشور ما برخی از نبود اتحاد به لحاظ سندیکایی یا حزبی بین اقشار مختلف مردم حداکثر بهره برداری را مینمایند. و به همین علت هم هست کوچکترین استقبالی از چند صدایی که در کشور های پیشرفته عامل تداوم پیشرفت است، از طرف حکومت ما به چشم نمیخورد... (88411)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۹:۵۳:۴۷
حسن عزیز، متوجه نشدید که آقای قوچانی به تمسخر ایشان را دکتر خوانده اند؟ (88565)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۳:۳۳:۴۰
nlدم آقای قوچانی گرم کاش شرح و بست بیشتری به ماجرا می دادند تا همه بفهمند در این مملکت چه خبر است با اینکه جرم واقع شده است باز بر آن پافشاری بیشتری می شود (88414)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۳:۳۴:۲۳
همچین بی ریط هم نگفته. قبل از کردان باید معرف وی به مجلس و پس از آن رای اعتماد دهندگان و قبل از همه اینها سیستم ناسالمی که منجر به این افتضاح تاریخی ، ملی شده است مرود استیضاح قرار گیرد (88416)
 
حسین
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۳:۳۸:۲۶
برای بعضی ها \"ز هر طرف شود کشته به نفع اسلام است\" (88418)
 
سام
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۳:۴۵:۰۶
وزارت علوم اصلاحات خود موجب تشديد مدرک گرايي مديران گرديد و براي اولين بار از آن بعنوان حربه حزبي استفاده کرد. عناوين دکترا براي آقايان در اين دوره رشد تصاعدي داشت و اساسا وزارت علوم اصلاحات ملعبه همين بازيها بود و به جاي توسيع عمق علمي به توليد پوسته ظاهري پرداخت. آنها به جاي کار اجرايي واقع گرايانه، به بازي با تئوري ها پرداختند و جزوات دانشگاهي را به ميان توده مردم آوردند تا براي آنهائيکه از آنها سردرنمي آوردند پرستيژ کسب کنند. (88422)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۳:۵۷:۰۲
با نظر قوچاني 100% موافقم. (88425)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۹:۰۲:۱۳
من هم موافقم عملکرد این 3 نفر آیینه تمام نمای عملکرد کل اصولگرایان است همانهایی که امام در وصف آنها می گفت عرضه اداره یک نانوایی را ندارند اتفاقاتی که در این چند هفته می افتد از مدرک جعلی وزیر تا رشوه دهی به نمایندگان برای عدم استیضاح همگی عبرت آموز است برای مردمی که حقیقت واقعی را از پشت نقاب این ---تشخیص بدهند همانهایی که هنوز هم از این دولت حمایت می کنند بدانند که کجا چه خبر است هر چند که با شناختی که از این مردم وجود دارد مطمئنم که حقیقت خیلی وقت است که روشن شده
فقط اگر جای اصولگرایان واقعی بودم این اسم را عوض می کردم (88467)
 
رحیمی
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۳:۵۸:۱۰
ابقای این اشخاص نشان دهنده آن است که کسی که خالصانه برای خدا کار می کند دیگر توجهی به نظر مردم نداد .اگر روزی تمام افکار عمومی علیهش بسیج شود در تصمیمات او تاثیری نخواهد داشت.البته این به معنای آن نیست که مردم داری را کنار بگذارند. (88426)
 
شقایق
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۲۲:۵۵:۱۶
افكار عمومي كفار كه نيست مؤمن! افکار تعداد زیادی از مؤمنان است که نظر و شهادت آنها حتی برای خداوند متعال اهمیت دارد. (88623)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۴:۱۵:۰۱
درود بر سردار دكتر حيدرپور كه راه شهيد مدرس را مي رود واقعا جاي بسي افتخار است. (88432)
 
مهدی
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۸:۴۰:۰۶
مدرس اعتقاد به نظارت استصوابی برای نمایندگی مجلس نمیتوانست داشته باشد نظارت استصوابی یعنی انتخابات دو مرحله ای که مردم در مرحله دوم باید از غذای تهیه شده توسط شورای نگهبان رافقط مصرف کنند و این با عدالت علوی و شهروند ی در مخالفت تام است پس این نماینده پیرو مدرس نمیتواند باشد اما همشهری چرا (88544)
 
مهدي
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۰۸:۰۱:۰۹
جوگير شدن و امروز زنده باد و فدا مرده باد كردن از عادت‌هاي سياسي بد ما شده. (88683)
 
محمود
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۴:۱۸:۳۱
متن بسيار عاي بود اما بايد آن را بعد از استيضاح كردان مطرح كرد . اول ايشان را بركنار كرده و بعد دنبال بقيه كارها.
يك خواهش هم دارم آقاي دكتر بهبهاني را با اين دو نفر قاطي نكنيد لطفاً . (88433)
 
سید محمد
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۴:۲۳:۵۴
همه خدمتگزار ملت و خصوصا مستضعفان باشید، و ایجاد زحمت برای مردم و مخالف وظیفه عمل كردن حرام و خدای نخواسته گاهی موجب غضب الهی می‌شود، همه شما به پشتیبانی ملت احتیاج دارید...
http://moamma.wordpress.com/2008/10/30/ (88437)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۴:۲۴:۵۶
احتمالا آقای قوچانی یک اشتباه بزرگ دارد می کند و آن اینکه اگر اینقدر تاکید بر ماندن آقای کردان هست لابد رییس جمهور دوره بعد هم مستقل از رای مردم خواهد بود.
می شود لطف کنید و به جای این بحث ها کمی برای ما بگویید چرا در مورد امثال کردان ها انقدر حساس نبودید؟
تا آنجاییکه خاطرم هست چند سال قبل هم یک موسسه که به جمع کثیری از دولتمردان مدرک تحصیلی داده بود توقیف شد اما در آن وقت هیچ وقت نگفتند این دولتمردان چه کسانی بودند. (88438)
 
م
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۴:۴۸:۰۳
یکی نیست به این قوچانی بگه آخه تحلیل گر سکولار و عاشق سکولاریسم فکر می کنی کی بود که به مجلس فشار آورد تا کردان رو استیضاح کنه؟ما بسیجیا.اگه دولت دست شما بود همین که وزیر از خودتون می بود برای شانتاژ تو جامعه کافی می دونستین ولی ما معیاراهای اصولگرایی برامون مهمه نه اشخاص مثل شما اگر دولتی که هزار جا اصولگرایانه عمل کرده دوجا هم غلط بکنه درستش می کنیم ولو به زور استیضاح.
کاش این رو می فهمیدید آقای دکتر!قوچانی هرچند خیلی بعیده (88444)
 
mery
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۴:۵۶:۲۳
vaghan moteasefa, masolin ham chon kalafi sar dar gom shodeand va biron az khod ra faramosh kardehand. (88449)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۵:۰۵:۵۰
من یک نویسنده ی اصلاح طلب هستم.آیا انتخابات را باید به دست کردان سپرد؟ (88452)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۷:۰۶:۰۸
Baraye shomaha dige farghi nemikone! Ab ke az sar gozasht che ye metr che saad metr... (88503)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۵:۳۵:۰۸
خلاصه مقاله قوچانی: اصلاح طلبی = منفعت طلبی سیاسی (88462)
 
مهدی
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۷:۴۹:۴۲
میخواهد دل محسن ارمین را به دست اورد به دل نگیرید این هم نوعی فعلگی استبداد است (88521)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۵:۵۴:۴۳
آفرین، آفرین، احسنت، احسنت آقای قوچانی احسنت. (88473)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۶:۱۱:۰۸
حرفشان متین است.
اصل اشتباه از رییس جمهور بودو هیچ کس به او چیزی نگفت. (88481)
 
مصطفی
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۶:۱۲:۴۰
جناب آقای قوچانی ،همگان میدانند که شاه کلید این ماجرا کیست. حتی اصولگرایان دوآتشه. ولی آنچه که مسلم است اینان مانده اند چگونه این رسوایی سیاسی را آن هم در این رده از قانون گذاران که خود باید سر لوحه دیگران باشند ، به پایانی خوش برسانند.
متاسفانه باز هم شاهد ایستادگی رئیس جمهور در مقابل مجلس و ملت هستیم. ایستادگی که سرانجامی جز تحقق خواسته به حق مردم ندارد. باشد که این پایانی بر
آقای رئیس جمهور این شهامت نیست . بلکه تیشه به ریشه خود زدن است. (88412)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۶:۲۰:۴۹
در جواب آقاي رحيمي. كاش براي خدا بود نه براي حفظ فاميل بازي و رفيق بازي و ... (88485)
 
داریوش
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۶:۳۱:۵۸
بنده به عنوان یکی از حامیان جدایی دین از سیاست میباشم کسی که در سن پایین در جبهه جنگ با دشمن وطنم جنگیدم مسلمانی که جانماز آب نمی کشم ولی فرایض را در چارچوب زندگی خودم انجام میدهم و از اهانت به هر اندیشه ای حتی کفر بیزارم ..

آقای قوچانی شما و امثاتان با این نیت خود باعث انحراف اصلاح طلبی شدید به وجدان خود گفته اید آیا این حرکت پیشنهادی شما اخلاقی هست یا نه؟
نتیجه اصلاح طلبی آلوده به سیاست را دیدیم اکنون نتیجه اصولگرایی آلوده به سیاست را می بینیم پس از همه به اصطلاح سیاسیون(از هر گروهی) خواهشمندم بیش از این انسان بودن و مسلمان بودن را فدای تمایلات خود نکنند (88454)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۷:۰۳:۳۲
تعریف دین همراه با سیاست و دین جدا از سیاست برای همه روشن است اما اصلاح طلبی اصولا عملی سیاسی است به معنای حفظ نظام موجود و رفع تدریجی اشکالات آن.
حال من نمیدانم که چگونه میتواند ظرفدار جدایی اصلاح طلبی از سیاست بود؟ (88502)
 
ناشناس
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۶:۳۷:۲۷
خود قوچانی گفته که فقط این سه مثلث دولت نهم است شاید راست گفته باشد ولی وقتی کروبی از نمایندگان مجلس ششم شکواییه سر میدهد و میگوید نامسلمانها لا اقل ظاهر را حفظ کنید و نماز بخوانید و شمخانی و مظفر در اقلیت دولت به تمسخر ارزشی بودن گرفته میشوند آدم به این دولت افتخار میکند که لا اقل بهتر از اصلاح طلبها از ارزشها دفاع میکنند[ (88491)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۶:۵۷:۳۷
آری درست است. اصلاح طلبان از ماندن کردان راضی و خرسندند. زمانی که کرباسچی به گناه نکرده در زندان بود و ده ها گناهکار آزاد بودند که یکی از آنها همین آقای کردان در پرونده مالی صدا و سیما بود، اصولگرایان به ما که کاری از دستمان بر نمی آمد میخندیدند. حال که برخوردهای گذشته اصولگرایان را چنان بی پروا کرده است که بخشی از آنها چنین کار خارق ااعاده ای انجام داده اند و خود را مسخره خاص و عام کرده اند چرا ما به آنها نخندیم. هر چه کردان بیشتر وزیر باشد خنده ما هم طولانی تر خواهد بود و مسلما اگر او تغییر یابد نفر بعدی برخورد متفاوتی در انتخابات نخواهد داشت که اگر چنین بود پورمحمدی عزل نمی شد.
صدایی که از مجلس شنیده می شود نیز صدای عدالتخواهی نیست بلکه صدایی است که عقلای اصولگرا با آن می گویند تشت رسوایی را بیش از این از پشت بام نیاتدازید. حال که تخم مرغ تبدیل به شتر شده است حتی اعتراض بسیج دانشجویی نیز در آمده است.
ما تصور می کردیم روز خنده ما و گریه شما در قیامت باشد ولی امان از مکر الهی! (88498)
 
يک طرفدار احمدي نژاد
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۷:۱۲:۱۶
اتفاقا علت جاي ديگر است . علت را از جاسبي بايد پرسيد که چطور يک فرد با مدرک فوق ديپلم 11 سال در دانشگاه آزاد تدريس مي کرد ؟ و اين علت را از آقاي هاشمي هم بايد پرسيد چرا فردي مثل جاسبي بايد 27 سال رئيس دانشگاهي عريض و طويل بماند. آقاي قوچاني بهتر است به اين سئوال هم پاسخ دهد که در قضيه شهرام جزايري چه کساني پول - بخوانيد رشوه - گرفته اند ؟ و ايشان تحت همان افراد درحال کار کردن است . مطمئن باشيد ما همچنان احمدي نژاد را بر کروبي و روحاني و خاتمي و ناطق نوري و ... ترجيح مي دهيم . والسلام (88505)
 
گمنام
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۲۲:۰۹:۵۸
ترجیح دادید که الان داره گندش درمیاد دیگه، فکر نمکنی اگه به جای این همه مدیر و وزیر یک نفر کنار میرفت اوضاعمون بهتر از این بود؟ واقعا یک لحظه فکر کردی؟ (88605)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۸:۰۷:۲۰
واقعا دم آقای قوچانی گرم! مگر واقعیت چیز دیگریست. مگر نه اینست که آقای احمدی نژاد مدیرانی را انتخاب کرده است که فقط فرمانبردار باشند بدون اینکه از خود اراده ای داشته باشند. اگر کسی هم همانند وزیر اقتصاد، وزیر کشور (سابق) و رییس بانک مرکزی هم پیدا شود که از خود کمی اراده و استقلال رأی نشان دهند از کار برکنار شوند. (88529)
 
علی
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۸:۲۰:۱۸
اساس اظهار نظر اگر بر هر چه جز حق طلبی استوار باشد، گرچه اظهار درستی هم باشد، تاثیر چندانی بر ذهن مخاطب نخواهد داشت. آقای قوچانی یا هر که مثل ایشان به قبیله ای از قبایل سیاسی وابسته بوده و از آن طریق روزگار بگذراند از ضعف یا اشتباه رقبا خشنود می شود. این بر خلاف اخلاق و مشی آفریدگار است. اینکه عده ای منتظر باشند تا رقیب اشتباه کند و یا کارهای درست او را هم با ترفندهای آدابته شده وارونه جلوه دهند تا مرتبه بعدی قبیله حاکم خودشان باشند، مغایر با منطق آسمانی است! بنابراین مخاطب سرسام میگیرد که سرانجام کدام درست است و چه کسی راست می گوید.سالهاست که سیاست بازان از همین طریق ذهن مردم را به بازی می گیرند تا با سوء استفاده از آراء ملت تنور خود را گرم و نان خود را بیشتر و بهتر ببرند. احمدی نژاد هر چه باشد نگاه ناپاکی به بیت المال ندارد و کشور را ملک طلق اجدادی نمی داند. لج بازی احمدی نژاد در باره اطرافیانش توجیه پذیر نیست اما اعتماد او به تمام ریزو درشت های قبایل سیاسی مختلف بدلیل عملکرد مشعشع بیست و جند ساله شان سلب شده! آقای قوچانی نعوذا بالله آقای احمدی نژاد را - برای حقنه کلام - در حد خدا ارتقاء می دهد که نباید کوچکترین حرکت از نظرش دور بماند. آنگاه بعد از هنگام وقوع اشتباه می خواهد این بت را بشکند! این داستان فقط مختص قوچانی نیست رقبای قبیله سیاسی او نیز در وضعیت مشابه چنین مشربی را دنبال می کردند! و نهایتا بیچاره ملت که چندی بعد با سلام و صلوات به پای صندوق های رای خوانده می شوند! (88535)
 
احمد
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۸:۳۶:۰۷
این اقایان پیرو این فرضیه هستند که برای پیشبرد هدف همه کس را میتوان خرید ولی هر کسی هم قیمت خودش را دارد . براورد ان ها برای انصراف نمایندگان از درخواست استیضاح فقط یک چک 5 میلیونی البته از بیت لمال بود.انهم برای ساخت مساجد؟ توجه فر مائید ساخت مساجد یعنی یکی از مقدس ترین مکان های مسلمین یعنی الودن یک کار مقدس با زدوبند های سیاسی.یعنی بنانهادن یک مسجد بشرط قبول یک خواسته بناحق سیاسی . ایا مسجدی که چنین بنا شود اعتقادات جوانان ما را تقویت میکند ایا در چنین مسجدی که بودجه ان با چنین شرایطی پرداخت میشود میتوان عبادت کرد ومردم را به تقوای الهی دعوت کرد.من از علمائ دین سوال میکنم که بعضی از این بزرگان گله مند کم توجهی جوانان به مساجدند. ایا برکتی برای این مساجد میماند که جوانان مارا جذب کند سئوال دیگر من از علما ی دین این است که ایا مسجد را باید با بودجه عمومی ساخت یا هدایا و کمکهای مردمی که از روی رضا ورغبت است وبرکات ان زیاد.
در خاتمه شایدمصداق کار این اقایان این حکایت باشد که رندی گوسفند میدزدید وپس از ذ بح گوشت انرا بین مردم خیرات میکرد .گفتند که این چه کاریست که تو میکنی و ترا از این کار چه سود .گفت گناه دزدی گوسفند به صواب خیرات گوشت در . میماند کله پاچه و
دل و جگر که سود من است. (88540)
 
مهدی
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۸:۳۶:۳۸
گر حکم شود که مست گیرند
در شهر هر انکه هست گیرند
با اینکه با این بیت موافقید ولی آنرا درج نخواهید کرددلیل آن هم معلوم است
صبر کنید این هم خواهد گذشت و مانند موارد بسیار دیگر به فراموشی سپرده خواهد شد مردمی که \" نان بدو ، آب بدو آنها هم به دنبالش \" فرصتی برای به یاد آوردن ندارند
دیدید در قضیه پالیز دار چه شد . کسی میپرسد چه شد؟
این هم مثل آن - آن هم مثل این - نهایتا\" این مردمند که همیشه کلاه تا بیخ نافشان است (88541)
 
فیروز
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۸:۳۹:۲۳
این مقاله کاملا ماهیت محافظه کاران را بیان میکنه که دین و اسلام فقط بهانه است و هدف فقط و فقط قدرت و سواری گرفتن از مردم است. (88543)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۸:۴۸:۲۴
چقدر به اقای کردان گیر داده اید مگر بقیه مدارک اقایان در برخی از مسند ها درست بوده؟ (88547)
 
ناشناس
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۸:۵۲:۴۲
اگر این منفعت ظلبی سیاسی به افشای دروغ و ریا بیانجامد جه اشکالی دارد؟ به این انبوه مردم بیگناه که قربانی این بازی ها هستند بنگرید و قضاوت کنید. (88552)
 
شاكر
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۹:۰۱:۱۵
آن چه در اين دولت از اين دست اتفاق افتاده نه يك جهت گيري ( آن چنان كه اصلاح طلبان در دوره صدارت دنبال مي كردند) بلكه يك استثنا آن هم نه از مجموعه اصولگرايان بلكه از شخص رئيس جمهور آن هم نه به عنوان يك انديشه و رويكرد بلكه آميزه اي از خصلتهاي فردي چون عمل گرائي عجولانه و لجاجت فردي از سوي كسي كه خود را محق به تصميم گيري و مصلحت شناسي مي داند ( كسي كه روزي تا 20 ساعت كار مي كند) در مقابل برخي مجلسياني كه نشان داده اند --- معدل جريان اصول گرائي حركتي دارد كه اين تبهاي موقت را از سر خواهد گذراند.
آقاي قوچاني خيلي خوشحال نباشيد. (88488)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۹:۰۱:۴۷
پرونده در قوه قضائیه است و اسامی کسانی که از طریق آن موسسه دکترا گرفتند نیز موجود. ولی وای به روزی که بگندد نمک!موضوع ربطی به جریانات اصول گرائی ویا دوم خرداد ندارد بحث منافع مادی و شخصی است که بعضی از افراد بی ریشه و خودباخته که مردم و حامیان واقعی و دلباخته گان اسلام و ولایت را ساده می پندارند و غاصبان کرسی های مدیریت در این نظام مقدس هستند اقدام به دریافت این گونه مدارک جعلی کرده اند. و خداوند همانطور که زمینه آشکار شدن مدارک دکترای کردان و ---را فراهم کرد نوبت به --- خواهد رسد. (88472)
 
علی سلیمانی
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۱۹:۲۴:۴۳
به نظر من دکتر احمدی نژاد با جمع کردن ---مشایی و کردان و رحیمی به دور خود و از دست دادن افراد قوی و اصولگرایی مانند حاج داوود احمدی نزاد و دکتر توکلی و آقای پور محمدی و ... و دانشجویان حزب الله دارد وارد جریانی می شود که دشمنان اصولگرایی آرزویش را داشتند . واقعا متاسفم ----. (88536)
 
محمد
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۲۰:۰۱:۵۲
من می دونم که این نظر تایید نمی شه
ولی کسی که نمی تونه امورات خودش را بگزرونه باید اطاعت دیگران را بپذیره. به نظر من این نظام اینقدر دچار اختلاف که هیچ وقت نمی تونه به درد مردم برسه بهتره خودشون برند کنار تا مردم اونها را رسوا نکردند
من یه جوان 25 ساله ام زور زده ام لیسانس گرفتم الان بیکارم می خواهم ازدواج کنم هیچ پشتوانه ای ندارم هیچ امیدی به این نظام و زندگی توی این کشور ندارم
30 ساله که هی امید می دهند که فردا بهتر می شه ولی هر روز داره بدتر می شه
خدا خودش یه کمکی بکنه (88569)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۱۲:۱۲:۲۶
دوست عزیز شما که با لیسانس بیکاری بهتره مشکلت رو به آقای اوباما بگی. مگه شما که کامنتت رو از آمریکا نفرستادی؟

به نظر من ما هرچی میکشیم از ایرانیای خارج نشینه که سالهاست کشور رو ترک کردند ولی هنوز دست از تز سیاسی دادن بر نداشتند کسانی مثل هخا و میبدی و فاضلی و صدای آمریکا که ایده تحریمشون ما رو به این وضعیت دچار کرد. (88778)
 
ارین
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۲۱:۰۶:۵۷
من با سزمقاله محمدقوچانی کاملا موافقم (88590)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۲۱:۴۶:۳۵
بسمه تعالي از اين آقايان بزرگوار بايد پرسيد آيا؟:
1-مشكل مربوط به آقاي كردان به همين يكي و همين جا ختم ميشود. ؟!
2- مشكل آقاي رحيمي همين چند مورد است يا..؟!
3- آقاي مشايي چطور؟!
4- راستي آقاي بهبهاني را ميشناسيد در دانشگاه و ماجراي ... ؟!
اصلا مشكل آقاي رييس جمهور چطور

آيا مدرك آقاي سعيد لو جعلي نبود ؟! نتيجه چه شد؟! معاون اجرايي !
اگر حرف دين باوران و دلسوزان انقلاب اسلامي و نظام مظلوم جمهوري اسلامي آنروزها شنيده ميشد امروز كسي به اين جسارت و وقاحت جرئت نميكرد از همه مقدسات براي منافع فاسد و شرك آلود خود مايه بگذارد

گرچه خيلي خيلي دير شذه است اما هنوز اميدي هست /

خدايا شر اشرار را به خودشان برگردان .آمين (88600)
 
گمنام
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۲۲:۰۵:۴۷
باید گفت یک نفر مسبب همه این اتفاقات است...
بارها نمایندگان محترم اعلام کرده اند که بحث مدرک نیست بلکه به خاطر عدم صداقت یا بهتر بگم بخاطر دروغگویی کردان را استیضاح میکنند اما آقای رئیس جمهور میگویند بخاطر صداقت کردان میروم در مجلس از او حمایت میکنم...!
اسم این حرکت احمدی نژاد توهین به شعور همه ملت ایران است به خصوص که شاید بیش از 99 درصد مردم (احتمالا به جز دولت و کردان و...) موافق برکناری انسانهای دروغگو برای مهم ترین پست وزارت باشند. (88603)
 
علیرضارضایی
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۲۲:۰۶:۰۶
بنظر اینجانب آ نچه باعث عملکرد منفی دولتهای گذشته وحال گردید ه است اینست که در قوای سه گانه هیچ یک از اصول مدیریت رعایت نگردیده است و امکان شایسته سالاری فراهم نشده است و درواقع جایگاه افراد لایق وشایسته تحت شرایط خاص ونامتعارف به افراد بدون بنیه سپرده شده است و به نظرات و پیشنهادات وطرحها ی بکر و کارساز - کارسازان و کارگشایان کارآمد اجتماعی که صاحب اندیشه وتفکر وتجارب هستند توجهی نشده است - و مفهوم واقعی دموکراسی با وجود گذشت 30 سال به مردم تفهیم نگردیده - ومتاسفانه بجهت این جهالتها درانتخاباتها اولا افراد لایق را بشگرد های مختلف از صحنه اجتماعی خارج نموده اند ثانیا - افرادی هم سازنده ترهستند بعلت طرد اجتماعی قبلی وعدم امکان تفهیم توانایی ها به مر دم از صحنه خارج گردیده اند وکرسی ها بدست افراد غیر لایق وغیرتوانمند افتاده است . ضرورت ایجاب مینماید درهرشهرستان نسبت به تشکیل مجمع علمی -فنی -تخصصی - تجربی بهینه وموثر اقدام تا امکان حضور اقشار وافراد لایق اجتماعی برای رفع بحرانها و توسعه وپیشرفت امور هر شهرستان درارتباط با مقامات عالیه در زمینه های اقتصادی -فرهنگی -اجتماعی وسیاسی فراهم گردیده و اندیشه های کارساز ولایق بتوانند مشارکت فعال داشته و با تمام مسائل بصورت علمی و عقلایی ومنطقی با دید گاه باز برخورد گردد.و مشکلات شناسایی وراه حلهای شایسته مدنظر وعملیاتی گردد . والا با بدانیم که با این وضعیت شرایط بسیار بدی برای این سرزمین رقم خواهد خورد و تمام منابع مختلف خصوصا نیروی انسانی موثر ونقش آ فرین را به تباهی کشانده که سرانجام بسیار ناگواری را بهمراه خواهد آ ورد. ضمنا مسئولان دلسور موظف گردند که به نظران ودرخواستهای اندیشمندان و نامه های برجسته توجه و به این موضوع توجه خاص فرمایند تا از این افراد شایسته در امور استفاده مفید گردد و از حبس اندیشه های موثر جلوگیری شود تا شاهد تحول بنیادی باشیم و از اتلاف منابع ونیروها جلوگیری گردد. (88604)
 
حسین
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۲۲:۲۰:۰۸
تو مپندار که خاموشی من

هست دلیل فراموشی من

اقای قوچانی دستت درد نکنه (88609)
 
امیر رضائی
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۲۲:۳۱:۵۵
شهید مدرس زمانی که خفقان رضاشاهی حاکم بود فریاد برآورد که دیانت ما عین سیاست ماست و سیاست ما عین دیانت ما .بعد ها پیر خمین رحمت الله علیه نیز همین مطلب را تکرار کردند و به تبع ایشان خیلی ها نیز چنین کردند در حالی که برای داشتن چنین عقیده ای یا باید مدرس بود یا خمینی .در این دوران که دین داران ما بی سیاست و سیاستمداران ما از دین فاصله گرفته اند گفتن چنین مطلبی ظلم به خود است .در این زمان بیشتر دین را بپای سیاست قربانی میکنند . کمتر کسی برای اثبات قرآن چیزی میگوید و در عوض برای اثبات عقاید خود از قرآن مایه میگذارد.در این برهه حساس نیاز به امثال شهید مدرس بشدت احساس میشود . (88614)
 
محمد جعفر قائمی
۱۳۸۷-۰۸-۱۱ ۲۳:۴۷:۳۴
در دولت اسلامی چرا باید بعضی ها حاشیه امن داشته باشند؟!؟ امام این را خواست یا رهبری؟!؟ مردم این را میخواهند یا مجلس؟!؟ اگر یک معلم یا کارمند مدرک جعلی داشت اول میگرفتندش بعد بررسی میکردند که این مدرک از کجا آمده!؟!عجب حاشیه امنی دارد این آقای کردان !؟! (88636)
 
اسدآبادی
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۰۰:۱۷:۱۸
از کوزه همان تراود که در اوست
بهبهانی
مشایی
کردان
رحیمی
علمداران جریانی هستند که باعث بدبینی دلهای امیدوار به نهضت خونبار خمینی کبیر شده اند.

(فقر و فساد و تبعیض احمدی نژاد به پا خیز)! (88645)
 
پیام
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۰۰:۲۳:۳۱
برای ارتقای پایه نظام مهندسیم بقدری از من مدرک و سند خواستند که یک مسیر ساده اداری چند روزه 2 ماه طول کشید . در پایان هفت خوان و در کنایه به آنها گفتم نگران نباشید من که نمی خواستم وزیر مسکن و شهرسازی شوم ! من می خواستم وزیر کشور شوم. (88647)
 
علی
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۰۰:۲۳:۵۶
يک مسمان به من بگويد اصول چيست و اصولگرا کيست؟ آيا با نيرنگ و فرييب پست و مقام گرفتن اصول است؟ آيا قانون گذاشتن که نماينده ارشد باشد و ريئس جمهور دکتر و فخر فروشی که ما اليم و بليم و همه دکتر مهندس اما وقتی که پرده فريب افتاد رنگ عوض کردن و کاغذ پاره خواندن مدارک اصول گراييست؟ شايد اصول چيز ديگرست اما؟ آيا نويسنده ميداند؟ بر چه اساس فکر ميکنيد خاتمی از احمدی نژاد ميبازدو يارانش پی بهانه اند؟ ای کلک! يا از چيزی خبر داری يا دعا کردی و امام زمان بت جواب داده؟ هيهات من الذله (88648)
 
شنبه لیله
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۰۰:۳۵:۱۱
واقعا آقای قوچانی فکر می کنند بعد مثلا بیست سی سال تاریخ خواهد گفت که فلان وزیر رای نیاورد چون اصلاح طلبان آن دوره خواستند رای نیاورد! قضاوت مردم واقعا این خواهد بود. اصلاحات را به کژراهه نکشید. کمی فکر کنید بابا (88650)
 
احمد
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۰۷:۱۴:۴۹
ما دوغ خودمون رو بهتر از ماست شما می خواهیم . (88676)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۰۸:۲۳:۵۶
اصلاح طلبها نباید گناه خودشونو بشورند.درآنها هم اشخاصی بودندکه دست کمی از امثال آقای کردان نداشتندوراحت مدرک برای خودشون دست وپا میکردند.عیب آقای کردان وسایرین اینه که خیال میکنند همیشه این مملکت مال خودشونه وکسی کار به کارشون نداره وبازخواست هم نمی شوند! (88689)
 
عليرضا گلريز
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۰۸:۳۴:۲۰
جناب قوچاني
همانطور كه مستحضريد استيضاح يك ابزار كاملا دمكراتيك است و استفاده از ان كاملا طبيعي جهت حفظ اصول نمايندگي اما همه استيضاح هاي گذشته يادمان هست . استيضاح كردان هم به گذشته مي پيوندد اما ما به ياد داريم هم استيضاح او را هم استيضاح عبدا... نوري را .
يكي سربلند و ديگري ..... (88693)
 
شكسته اميدوار
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۰۸:۳۸:۵۶
به قول شاعر خانه از پاي بست ويران است/// خواجه در فكر نقش ايوان است! تا كي بايد روي اشخاص با هم در گير بشيم. كردان يك فردا حضورش چقدر مهمه كه حذفش باشه؟ بايد روشهايي رو كه باعث رشد اين جريانات ميشه اصلاح كرد به نظرم براي حفظ جمهوري بايد در قانون اساسي بازنگري جدي صورت بگيره. اينكار هيچ ربطي هم به فراموش كردن انقلاب نداره. دموكراسي فعلي فرانسه حاصل جمهوري پنجم فرانسه است. (88694)
 
سعيد
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۰۸:۴۹:۵۳
آقاي قوچاني شرم كنيد
اگر چيزي بنام اصلاح طلبي وجود داشت، شما با اين حرفهايتان آنرا بي اعتبار كرديد.
از منظر داناي كل مي نويسيد ولي \"الا انهم هم السفها ولكن لا يعلمون\"
خدا را شكر كه همه اصلاح طلبها با شما هم عقيده نيستند.
هر كس كه انسان است چه مسلمان معتقد به ولايت فقيه، چه مسلمان سكولار، چه لائيك چه سلطنت طلب و با هر مرام و عقيده اي بايد دعا كنه (يا آرزو كنه) كه در روز سه شنبه استيضاح راي بياره و كردان از وزارت كشور بره.
و الا \"واي بر ايران، واي بر مردم ايران، واي بر انسانيت، واي بر اخلاق\"
بقيه حرفها و نوشته هاي شما فرع بر موضوع اصلي است كه متاسفانه شما تشخيص نمي دهيد (88698)
 
وطن دوست
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۰۸:۵۴:۴۹
به جای اینکه کوته نظرانه، نظرات افراد را حذف کنید اجازه بدهید در صورتی که حرف اشتباهی در آنها وجود دارد با رای مخالف دیگران مشخص شود. (88699)
 
جلای اندیشه
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۰۹:۰۸:۱۲
سلام
راستشو بخواهید آوردن اسم آقای بهبهانی در کنار نام های مورد اشاره باعث قرابت آنها به هم نخواهد شد.
از ژورنالیست حرفه ای به نام قوچانی بعید می نمود که اسم بهبهانی را هم ردیف آقایان مشایی و کردان بیاورد.
تا حدودی باور داشته باشیم که وقتی می خواهیم کسی را له کنیم اصول اخلاق هم بد نیست.
دکتر بهبانی نه مدرک کیلویی گرفته نه شبیه یک سری از بزرگان چپ و راست با رانت های دولتی سر از امریکا و اروپا در آورده.
برای کسانی که به عشق ایران خدمت می کنند حرمت قایل شویم. (88703)
 
ایرانی
۱۳۸۷-۰۸-۱۶ ۱۸:۵۱:۳۹
اصلا این سه نفر بهبهانی - مشایی - کردان هیچ ربطی به هم ندارن مگر با نبوغی خاص و با استفاده از سریش ! نویسنده گرامی موفق شود این مثلث فاقد راس را با سه ضلع پا در هوا سر پا نگه دارد . مثل این میماند که بگوییم مثلث هامون - قیصر - پری ! (90507)
 
داریوش
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۰۹:۲۹:۴۶
منظورم از اصلاح طلبی و اصولگرایی آلوده به سیاست همانا سیاسی بازی و فریبکاری در اجرای این دو مقوله بوده است وگرنه در تاریخ دنیا و ایران بوده اند حاکمان و سیاستمدارانی که از دین و اخلاقیات بهره برداری سیاسی نکردند و به اصلاحات خود در جامعه و حاکمیت جامه عمل پوشاندند هرچند نمیتوان در این زمینه بطور ایده آل اندیشه کرد (88718)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۰۹:۳۹:۱۶
منافقین از کفار بد ترند

اگر کسی دم از اصولگرایی بزند و مرامش سکولاری باشد او سکولار نیست منافق است.
بشمارید تعداد اصولگرایانی که در قضیه کردان سکوت کردند. (88725)
 
مرتضی
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۰۹:۴۳:۱۴
این جانب زمانی که با اقای قوچانی در یک دانشگاه درس میخواندیم ایشان از لحاظ فلسفه سیاسی بر حق الانصاف فردی توانمند است یادم است ایشان کتاب سرمایه مارکس را از حفظ بودند اما نکته بسیار مهم این جاست هرکسی فلسفه سیاسی بداند ایا تحلیل گر خوبیست جواب این سوال خیر است یادم می اید استاد حق شناس به ایشان می گفتند ای کاش تو فلسفه می خواندی زیرا تواز لحاظ فلسفی در حد ژان پل سارتر هستند اما ایشان در تحلیل های سیاسی در نود درصد موارد اشتباه می کنند نشان ان را می توان در تحلیل سیاسی ایشان در دور دوم انتخابات سال 1384 دانست که انتخابات فرانسه را با ایران مقایسه کردند (88728)
 
قصه گو
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۰۹:۴۴:۵۸
قصه 50 سال ديگه براي بچه ها يكي بود يكي نبود غير از خدا هيچكس نبود يك ريس جمهور بود يك وزير كشور و يك مجلس با يك مدرك دكتري...... قصه ادامه دارد روزها بعد براتون ميگم! (88714)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۱۴:۴۰:۱۲
سایت الف
بابت نقل وقولتان ازحضرت قوچانی هم متحیرو هم خوشحالم
اما فرموده امیرالمومنین علی علیه السلام را فراموش نکنید که نخواستند خلیفه کشی باب شود.
تقوارا - کظم غیظ را - بهتان و افترا را بعنوان اثرات وضعی چنگ زدن به هرخاشاکی برای نابودی حیثیت یک انسان
فراموش نکنید و داستان حلالیتتان را نیز (88736)
 
سعيد
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۱۰:۱۶:۱۴
آقاي قوچاني
اين مسئله خيلي فراتر از دعواهاي حقير سياسي است.
هر ايراني با وجداني فارغ از گرايشهاي سياسي بايد دعا كنه كه كردان راي نياره والا دروغگوئي در اين مملكت سنت خواهد شد.
به فكر آينده فرزندانمان باشيم.
با خواندن اين مقاله از شما به اين نتيجه رسيدم كه بسياري از اصولگرايان و اصلاح طلبان از يك جنس هستند. (88740)
 
بهمن خبازان
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۱۱:۲۳:۴۹
اگرمملکت به آزادی احترام می گذاشت مخالف را عزیز ومحترم می شمارد نه افترا قدرت داشت نه دکترا جعل می شد نه عده ای محترم ازهرتریبونی شب را روز و روز راشب نشان نمی دادن دفاع ازجرم جعل چون نشان دادن شب در روز است (88767)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۱۱:۳۲:۴۲
امان از دست این سیاسی کاری های کثیف (88768)
 
حسن
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۱۲:۱۴:۰۹
تمامي اين دعواها بر سر همين مدرك دكترا بوده اما ظاهرا نويسنده متن ول كن نيست و اعتقاد نداره كه مدرك كردان فوق ديپلمه نه دكترا (88779)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۱۲:۲۲:۲۲
شاید مثل زمان رای گیری ریاست جمهوری در گذشته :
خاتمی و ناطق نوری
احمدی نژاد و هاشمی رفسنجانی
در انتخابات آینده نیز مردم برای اینکه به احمدی نژاد رای ندهند به یک ناشناس رای دهند
و احمدی نژاد باعث افزایش رای دهنده ها شود چون حتی یک رای به دیگری ،یک رای منفی به احمدی نژاد خواهد بود
فقط رئیس جمهور آینده باید هشیار باشد که نامی از عدالت نیاورد که مردم از این شعار دل پری دارند (88780)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۱۲:۲۸:۵۴
آقای کردان باید برود تا هم آبروی خود را بیش از این نریزد وهم نظامرا. (88781)
 
علي
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۱۲:۵۴:۳۰
آقاي دكتر كردان طبل پنهان چه زنم تشت من از بام افتاد /
كوس رسوايي من برسر بازار زدند (88790)
 
صدا ؟
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۱۲:۵۷:۱۹
استدلال اصلاح‌طلبانه یا استراتژی اصول گرایانه ؟
واقعا جای تاسفه برای نگارنده (88792)
 
حسين
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۱۲:۵۹:۳۳
مطالب آقاي قوچاني درست است هرچند كه از زبان و قلم كسي مطرح مي شود كه با جهت گيري سياسي اش ميانه اي ندارم. اما يك سوال: حضرت قوچاني . آيا اين --- منحصر به دولت احمدي نژاد است يا اينكه دولت اصلاحات وقبل از آن ، دولت سازندگي هم از اين جور مسايل داشت ولي به روي مباركشان و به روي مباركتان نمي آورديد؟ به درگاه خدا دعا مي كنم كه قضيه استيضاح جدي باشد و كردان به سزاي عملش برسد و رئيس جمهور هم براي انتقام هم كه شده ، فهرست سياسيون و مقامات برخوردار شده از مدارك جعلي ادوار گذشته را فاش كند . از هر طرف كه كشته شود بنفع اين ملت مظلوم و محروم و اين انقلاب مظلوم تر از آن است . (88760)
 
سلام
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۱۳:۱۳:۴۶
اولا يادمان نرود سايت عزيز و شجاع الف بود که ايستاد و اين مدرک را بالاخره رو کرد متشکرم
ثانيا محمد قوچاني واقعا هرچه توانست در اين مقاله اش دولت را مسخره کرد و چه درست مسخره کرد اگرچه من طرفدار احمدي نژاد هستم اما از اين تمسخر به حق ناراحت نشدم چرا که از ما است که بر ما است
ثالثا کابينه هفتاد ميليوني شده کابينه 7 نفري يه چند تا صفر ناقابلش رفته و صفر هم که ارزشي نداره
اين هفت نفر را هم خيلي ها ميشناسند همانهايي هستند که شده اند مظهر رانت و بي عدالتي و جالب اين که اينان نزديکترينها به رييس جمهورند که يکي حرفهاي بيربط ميزند و همه مجلس خبرگان و مجلس شوراي اسلامي و همه و همه را به تمسخر ميگيرد و يکي شده نماينده امام زمان در ايران و يکي شده به تمسخر گيرنده هرچه مدرک و تخصص و شده رييس خودرو و يکي شده سرپرست وزارتخانه هاي بي سرپرست و ...
اين هفت نفر همه قضيه هستند
حالا شما ببينيد ميتوانيد فرق هفتاد ميليون با هفت نفر را بفهميد يا نه؟
به نظر من که فرقي ندارند (88795)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۱۳:۱۵:۰۵
آقاي كردان بايد پول حرامي كه از راه دروغگويي و جعل مدرك گرفته به بيت المال پس بدهد و ديگر هيچ! (88796)
 
روزبه
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۱۴:۱۶:۱۶
با سلام انکه مدرک علمی را کاغذ پاره خوانده انکه با فوق دیپلم دانشیار شده انکه از این همه ناروا حمایت کرده جواب حضرت حق را چه خواهد داد. (88829)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۱۴:۴۳:۴۴
حال بیایید وارد گود این زنجیره شویم!اگر به انسانه اتوهین نباشد : که نیست ـ من نام ان را می گذارم . انسان این جانور دو پا! حال چر ا این واژه نا مانوس را به کار بردم ـ علت دارد .انسان با اینکه مدعی است - دارای فکر و اندیشه ـ فهم وشعو‌‌ر است ـ لیک درسایه این فهم وشعورـ چه آتشها کّ به پا نمی کند! برای رسیدن به آمال و آرزوهای دو ر و درازش چه ترفندهاکه به کار نمی گیرد؟اگر به اندرون چشمان اشخاص دقت کنید - این را به عیان در آنها می ببنید . چشمهای هرکسی از راز درونش حکایت می کند. چشمانی که دنیا را به در تسخیر خود می بیند و دیگران را فر و مایه تر از خود ! این نگرش و دیدگاه - عاملی است - برای قدم گذاشتن به منجلابی که من آنرا فاجعه نامیده و بدور از خصلتهای انسانی می خوانم. در منجلاب اینگونه انسانها - انسانیت واژه ای است - کمرنگ وبی محتوا! صبح که از خواب بیدار می شود در اندیشه آن است که که چگونه - محتر مانه و بی صدا - زندگی آ غاز کند. در محیط خانواده اش ب ه راحتی دروغ می گوید. سناریو می نو یسد و فیلمنامه اش را در محیط کار و در بعدی وسیع تر - اجتماع اجرا می کند.دیگر همنوعانش- در نظر او همچون خمیر بازی ها یی هستند که میتواند با انواع تر فند ها و نیرنگ ها - آنها را به شکل وشمایل خاص در آ ورد. وقتی نقاب انسانیت - به چهره می زند- در پس آن - دروغ - تقلب - خیانت و... نهان است. به ظاهر بر دیگران لبخند میزند- حرفهای خوب خوب می زند و آنگاه که از آنها دور میشود - آ نروی سکه را نشان می دهد و لبخند ملیح و به ظاهر پسندیده اش را به تمسخر ی گزنده مبدل می سازد. به جای حرفهای خوشایند وزیبا - از دیگران بد می گوید و چهره ای منفور و ناپسند از آنها د ر ذهنها متبلور می سازد. برای دست یافتن به پول و ثروت- دروغ می گوید . تملق پیشه می کند . از این و آ ن بد می گوید و ضعفهای آ نهارا پر رنگ تر نشان می دهد و به قولی از کاه کوه می سازد . و... این فیلمنامه همچنان ادامه دارد. زیراکه زندگی ادامه دارد.به هر بها و قیمتی! و این انسان که من شک دارم به او نام انسان بگذارم- میرود تا پلکان ترقی را بپیماید- به مقام ومنصبی - ثروت و مکنتی برسد. هر کسی در حد و اندازه خودش . براستی تا بحال فکر کرده ایدچرا اینهمه در گیری - کشت و کشتار - در میان آدمیان و اجتماعات اتفاق میا فتد؟ خوب جوابش آسان است. همچنان که در ابتدای این مقوله بدان اشاره کردم - فاجعه ای شکل گرفته است . البته این فاجعه از ابتدای بو جود آمدن بشر بوده - لیک در هر دوره و زمانه ای به نسبت درک وفهم بشر - نسبت این فاجعه فرق داشته است. ٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫ (88845)
 
عبدالله
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۱۴:۴۴:۴۵
كسي ماه را با انگشت نشان ميداد ، ديگران مهو تماشاي انگشت بودند.

كاش ماه را ميديديم ! (88846)
 
احمد
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۱۴:۴۷:۱۴
به نظر من حرف ایشان منطقی است. ریشه تمام مسایل در توسعه نیافتگی سیاسی و وجود نداشتن آزادی است. (88848)
 
غلامرضا از گناوه
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۱۴:۴۹:۱۰
به نظر اين همه موافق اگر كردان بيرون برود ديگر بهانه اي نيست براي آقاي نويسنده و امثال ايشان.
پس مرگ بر منافق (88813)
 
عمو زنجیرباف
۱۳۸۷-۰۸-۱۲ ۱۴:۴۹:۵۹
بزرگترین قدرت در بین رسانه ها تلویزیون است

اگر رسانه ملی وارد این قضیه شده بود کار به دو روز نمیکشید.
لیکن فعلا گویا این قضایا در کشور دیگری دارد اتفاق میافتد
خوب سیاست یتیم است .
برنامه چالشی 30/20 در این مدت در باره شکستن رکورد بزرگترین ساندویچ در ایران هم بر نامه داشت ولی در مورد
قضیه آقای کردان خیر .
اگر زمان دولت خ بود چه میکرد این 30/20 (88851)
 
علی
۱۳۸۷-۰۸-۱۴ ۱۷:۰۵:۳۶
چه کسی گفته است که اصلاح طلبان اصولگرا نیستند و یا اصولگرایان اصلاح طلب نیستند این خلق واژه ها فقط مخصوص بازی یک عده شده است بروید برای مردم کار کنید مملکت و مردم نان شب میخواهند اصولگرایی و اصلاح طلبی که کفش سر زمستان بچه دبستانی نمی شود. یک کفش چینی آشغال 25000 تومان قیمت دارد .
بچه از ضعف سر کلاس خوابش میبرد. از گرسنگی دقیقه سوم زنگ ورزش به زمین می افتد. اینها که میگویم مربوط به همین تهران است مربوط به سیستان و بلوچستان نیست (89847)
 
خارج كشور
۱۳۸۷-۰۸-۱۴ ۲۰:۲۸:۰۶
باتوجه به اينكه در اين ميان آبروي آقاي كردان و خانواده اش به باد رفت واين كاردرستي نبود بايد پرسيدچرا ايشان را به اين روز درآوردند سوال قوچاني درست است؟ (89923)
 
علیرضا کاظمی
۱۳۸۷-۰۸-۱۵ ۱۱:۴۱:۴۷
چگونه به خود اجازه می دهید که یادداشت یک نفر را آن هم با تغییرات دلخواه دستمایه حمله به یک گروه قرار دهید؟

ضمنا اشاره کرده اید به پاشنه آشیل ! چنان سخن می گویید که گویا اصلاح طلبان و دولت احمدی نژاد سراپا خوبی و بزرگی بوده اند (همچون آشیل) که حال مثلا شخص بی اخلاقی مانند کردان پاشنه آن آشیل رعنا شده است!

آخر اگر دقت کنید دولت و حاکمیت اصول گرایان در این دور (یعینی دولت احمدی نژاد که انتصاب آن به اصول گرایان قطعا منطقی تر از انتصاب نظر قوچانی به اصلاح طلبان است) ، آشیل نیست بلکه سر تا پا پاشنه آشیل است.

این موارد حد اقلی از این پاشنه ها است:
1- خرج کردن همه درآمد نفتی کشور (آن هم با افزایش غیر مترقبه) آن هم در حالی که طبق برنامه چهار ساله فقط بخش کوچکی از آن مجاز بوده که مصرف شود.

2- بنا بر دلیل بالا خالی شدن صندوق ذخیره ارزی ، صندوقی که باید اکنون طبق استدلال دقیق آقای زیبا کلام بیش از 270 هزار میلیارد دلار داشته باشد (آن هم با تخقفیف و حداقل) اما اکنون خوشحالی دولت این است که الحمد لله تراز صندوق مثبت است ! (چه زجر آور است این حرف ها را شنیدن)

3- دروغ کردان و کردان ها
4- عزل وزرای کاردان اما مقاوم در مورد نظرات اشتباه رییس جمهور

5- سخنرانی های بی حساب و غیر منطقی در عرصه بین الملل که باعث برگشتن جو سیاسی مردمان جهان علیه ایران شد.
6- کسب 4 قطع نامه شورای امنیت (جای تبریک دارد!)

7- از دست دادن عضویت موقت در شورای امنیت در برابر ژاپن آن هم در وضعی مفتضح
8- فریب نمایندگان مجلس با چک های پنج میلیون تومانی ! زهی بی اخلاقی! و چه زشت و شرم آور برای یک نظام اسلامی

9- تورم رسما 60 درصدی اسما 30 درصدی آن هم در حالی که آقای رییس جمهور در تبلیغات انتخاباتی قول تک رقمی کردن داده بود. به راستی آیا همین یک مورد برای نقد اساسی دولت احمدی نژاد و جناح همراه (اصول گرا) کافی نیست؟

10- بلند پروازی و سخن پرانی معاون رییس دولت و ریسس میراث فرهنگی کشور در سخنان در مورد اسراییل. و بی توجهی و دهن کجی به نظر جمع زیادی از علما و مراجع و بزرگان از سوی رییس جمهور در این مسئله

11- بی عدالتی آشکار در برخورد با این مشکلات توسط ارکان اصلی نظام نسبت به دولت های گذشته. واقعا این بی عدالتی دل من را به درد آورد و به شدت نظر من و بسیاری از دانشجویان مانند من را نسبت به نظام و ارکان آن تضعیف کرد. چه این که این بی عدالتی در برخورد با دولت ها که آقایان خود اذعان هم دارند شدیدا نا امید کننده و یاس آور است. مگر شرط برخی از ارکان عادل بودن آنها نیست؟ کو این عدل؟ پاسخ این تضعیف نظام با این بر خرود دو گانه را چه کسی خواهد داد؟

12- کمبود شدید برق در تابستان و گاز در زمستان آن هم در حالی که در 10 سال پیش از ورود دولت جدید به قدرت دیگر اثری از کمبود برق وجود نداشت. این پس رفت هم حتما جای تبریک دارد؟!

13- تورم بازار مسکن که 120 درصد یود و اکنون کمی پایین امده قیمت ها و آقایان به خود می بالند آن هم در شرایطی که با ک نگاه و چند بررسی می بینیم که هنوز هم نسبت به قبل و در جمع 80 درصد نسبت به قبل از این افزایش بی رویه بنیان کن تورم بوده است.

14- تاخیر 3 ساله در راه اندازی فاز های نسبتا آماده پارس جنوبی و تقدیم میلیارد ها دلار از گاز این منطقه به کشور دوبی که مدت هاست با سرعت در حال استخراج است. شرمی دیگر!


15- نبودن کفن پوش ها در این دولت و فریاد های وا اسلامایی که هیچ تاثیری در زشت کردن این دولت نداشت و به محاق رفتن مراجع و تایید همه ائمه جمعه در سراسر کشور (بر خلاف نقد های پی در پی از دولت خاتمی و تبلیغ دهان به دهان گرانی در آن دوران و خوراندن آن از تریبون های نماز جمعه و 6 شبکه صدا و سیما به مردم) در عرصه خبری امروز صدا و سیما سنگ تمام برای دولت احمدی نژاد گذاشته است. شرم آور است.

با این موارد که سعی بسیار در خلاصه کردن آنها کردم و با این همه بر خورد دوگانه با دولت های اصلاح طلب و اصول گرا اینک خود قضاوت کنید که کجای دولت جاری پاشنه آشیل نبوده که حال اصلاح طلبان بخواهند به دنبال پاشنه آشیلی دیگر بگردند؟


از مسولین محترم سایت الف می خواهم مثل همیشه نظر من را منتشر کنند. با تشکر از انعطاف شما با نظر های مخالف اما سازنده. (90149)
 
۱۳۸۷-۰۸-۱۵ ۱۵:۱۰:۱۹
...درس هایی از استیضاح؛ تمامی بحث و جدل های ایراد شده پیرامون موضوع آقای کردان حول محور \"عدم صداقت\" ایشان ـ و البته مسائل فرعی دیگرـ بود اما آیا این سئوال منطقی نیست که چه عاملی باعث شده تا آقای کردان ادعا به داشتن مدرک دکتری نماید؟ به نظر بنده سیستم اداری ما اصولاً مدرک گراست نه دانش گرا، شما به راحتی می توانید اشخاص زیادی را در اطراف خود ببینید که با قبولی در یک کنکور و با مطالعه حداکثر 15 کتاب و جزوه یک مدرک کارشناسی ارشد یا دکتری دریافت نموده اند اما همزمان اشخاص با تجربه و آگاهی هستند که معلومات بیشتری دارند اما به دلیل نداشتن مدرک دانشگاهی از قافله دور مانده اند. خوب شاید گفته شود کنکور صلاحیت شخص را مشخص می کند و آنکه مدرک ندارد و در کنکور شرکت کرده حتماً صلاحیت نداشته، فارغ از انتقادهای مرتبط با آن، مگر کسانی که در دوره تحصیلات تکمیلی حقوق دانشگاه آزاد در کلاسهای درس آقای کردان شرکت می کردند محصول همین سیستم نبودند؟ چطور ایشان سالها در این کلاسها تدریس می کرد و کسی شک نمی کرد ایشان فقط فوق دیپلم دارد؟ آیا کسانی که صلاحیت دارند، توان تشخیص نداشته اند؟ به نظر بنده سیستم اداری ما و کسانی که ارزش مدارک تحصیلی را از تمامی ارزشهای دیگر بالاتر دانستند مسبب رخداد اینگونه وقایع هستند.هم اکنون شرایط نامزدی ریاست جمهوری در حال تدوین است، داشتن فوق لیسانس ضروری شده است، آیا در کشورهای توسعه یافته که گردش مالی شرکتهای آن معادل و در برخی موارد بیش از فروش نفت ماست، این شرط برای رییس جمهور شدن وجود دارد؟ به نظر می رسد سیستم به گونه ای تعبیه شده که شما ناخودآگاه به سمت مدرک گرایش پیدا می کنی و البته در برخی موارد می تواند اخلاقی نباشد. (90223)
 
شقایق
۱۳۸۷-۰۸-۱۶ ۱۰:۰۳:۲۹
دانشجو چه از دستش بر می آید؟ من حدود 17 سال پیش در مقطع لیسانس تحصیل کردم. اساتید فوق العاده ای داشتیم که اکثرا دکتر بودند اما یکی از اساتیدمان خیلی کم سواد بود ولی میگفتند فوق لیسانس دارد بهرحال باوجود کم سوادی خیلی به خود مفتخر و از خود ممنون بود (برعکس اکثر اساتیدمان که شخصیت والایی داشتند) ؛ همان موقع شائبه این بود که در استخدام ایشان روابط دخالت داشته نه ضوابط. اما از ما دانشجویان کاری بر نمی آمد و اگر الان معلوم شود که ایشان فوق دیپلم داشته و یا فوق لیسانسش در تخصص دیگری بوده و بناحق در کسوت استاد سر کلاس ما حاضر میشده, آیا باید ما دانشجویان مقصر قلمداد شویم؟

هرچند من بهرحال معتقدم مدرک همیشه نشانه سطح سواد نیست (گرچه اکثر اوقات هست) نمونه اش در همان ایام دانشگاه استاد دیگری داشتیم که بقول معروف مخ بود اما مدرکش فوق لیسانس بود (تأکیدم بر نداشتن دکتراست). ما که در آن ایام جوانی به عنوان «دکتر» حساس بودیم اولش او را دست کم گرفتیم اما با اولین جلسه نظرمان برگشت . ایشان واقعا دانشمند بود و شاید به همین خاطر هم همیشه با اساتید دکترمان نشست و برخاست میکرد.

یاد همه شان بخیر. (90383)
 
مستاجران
۱۳۸۷-۰۹-۱۹ ۰۴:۲۰:۰۳
كاش بشود اثبات كرد منطق سياست اصولگرايي منطق ارزشهاست
كاش بشود اثبات كرد هر عملي را نبايد به حساب ارزشها گذاشت
آن وقت مشخص مي‌شود كه هيچ سكولاريسم آشكاري در ارزشها نبوده‌است كه اكنون نقابدار بشود(اصلا اگه رئيس‌جمهور بوديد آقاي قوچاني، قبل از هرچيز بايد خودتون استيضاح مي‌شديد تا معني انتخاب وزير را مي‌فهميديد)
نقابهاي اصلاح‌طلبي افراطي را بايد برداشت به معيارهاي اصيل انقلابي نگاه كرد و معيار مقاله نويسي‌ها عدالت طلبي ارزشي باشد نه اصلاح عدالت براي سكولارنمايي‌ها.
(اميدوارم كه از ديدگاه يك بحث، از مطلب بالا برداشت كرده باشيد آقاي قوچاني
نه به عنوان عتاب و پرخاش و بي‌احترامي.( هركس بخواهد جلو انتقاد سازنده را بگيرد از اسلام خارج شده است)) (95279)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.