توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 485016
راه هایی برای باز شدن اشتها
تاریخ انتشار : سه شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۲۲:۱۳
اگر دچار بی اشتهایی هستید و میل چندانی به غذا ندارید یا می خواهید چند کیلو چاق شوید این مطلب کوتاه به دردتان می خورد. چند ماده ی غذایی اشتها باز کن برایتان داریم.

به گزارش تبیان، اگر می‌خواهید اشتهایتان باز شود و کمی چاق شوید سراغ مواد غذایی حاوی قند و چربی‌های مفید بروید.شک نکنید که موز، آووکادو و آجیل ها در طول روز اشتهایتان را باز کرده و شما را به مصرف مواد غذایی بیشتر تشویق می‌کنند.

اگر سر سفره میلی به غذایی که مقابل تان گذشته می شود ندارید بهتر است با دقت بیشتری غذایتان را انتخاب کنید. استفاده از مواد غذایی چرب و شیرین مفید در تهیه ی غذا و دسر کمکتان خواهد کرد.

سراغ پیتزا و شکلات بروید

بهترین راه باز کردن اشتها مصرف مواد غذایی‌ای است که معمولا کسی نمی تواند از آن چشم پوشی کند. شکلات، انواع آب نبات ها، پیتزا یا ساندویچ و غیره می تواند میل به غذا را به شما برگرداند. درست است که زیاده روی در مصرف این مواد غذایی برای سلامتی خوب نیست اما برای شما که اشتهایتان کم است مفید خواهند بود.

سعی کنید حتما غذاهایی روی میز داشته باشید که علاقه ی زیادی به آن ها دارید.

هر روز یک غذای متنوع و تازه برای خودتان تدارک ببینید.

در ابتدا تا برگشتن اشتهایتان از خوردن هر آنچه میل تان می کشد نترسید. زمانیکه با خوردن غذاهای اشتهاآور و خوشمزه توانستید به تغذیه ی عادی برگردید می توانید بیشتر به تغذیه ی سالم فکر کنید.

پنیر یکی دیگر از مواد غذایی اشتها آور است. کافیست به مغازه هایی که انواع پنیرها را می فروشند سری بزنید و چند نوع پنیر مختلف را انتخاب کنید و کنار غذا و یا در ترکیب آن استفاده کنید.[راه هایی برای باز شدن اشتها]  از ادویه های مانند آویشن و غیره غافل نشوید چون عطر و طعم فوق العاده ای به غذا می دهند و اشتهایتان را باز می‌کنند.

انواع چاشنی ها مانند ترشی و خیارشور و غیره را در برنامه ی غذایی تان بگنجانید.

اگر لاغر و بی اشتها هستید در ابتدای راه مصرف سس ها برای شما ممنوع نیست.

همیشه روی میز کارتان میوه، آجیل و انواع خوراکی ها را داشته باشید که دم دست باشد.

خلاصه اینکه هرچیزی که میل تان می کشد را با خیال راحت بخورید تا اشتهای از دست رفته دوباره بازگردد.
 
کلمات کلیدی : تغذیه + سلامت + رژیم غذایی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.