نظر منتشر شده
۷۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 65821
ذبح توليد كننده ايراني پيش پاي واردكننده اماراتي- چيني
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۱۲:۵۵
وزارت بازرگاني نمايندگي توزيع يك نام تجاري ثبت شده در ايران را به يك شركت اماراتي سپرد.

وزارت بازگاني به يك وارد كننده مجوز داد تجهيزات كامپيوتري با نام تجاري ثبت شده در ايران و متعلق به يك شركت ايراني را از امارات وارد و در ايران توزيع كند.

به گزارش الف، مركز اصناف و بازرگانان ايران وابسته به وزارت بازرگاني در تاريخ 18 مهرماه 88 به «م - س» م س گواهي داد به نمايندگي از يك شركت اماراتي، تجهيزات جانبي كامپيوتر با نامه تجاري ميكرولب(توليدشده در چين) را وارد و در بازار ايران توزيع كند.

 




 
اين در حالي است كه نام تجاري ميكرولب در سال 82 در سازمان ثبت مالكيت‌هاي صنعتي بنام شركت ايراني «بيت پرداز» به ثبت رسيده است.



 




 
شركت ايراني مالك نام تجاري ميكرولب كه از سال 80 تاكنون محصولات خود را به كشورهاي آسيايي، خاورميانه ، آفريقا و اروپايي صادر مي‌كند تاكنون به دفعات با حكم دادسرا، كالاهاي وارداتي از چين و امارات با نام تجاري خود را توقيف كرده است اما با اين وجود، «م - س» همچنان به واردات غيرقانوني تجهيزات رايانه اي با نام تجاري ثبت شده در ايران ادامه مي دهد و وزارت بازرگاني نيز رسما به وي گواهي نمايندگي از شركت اماراتي و توزيع اين محصول وارداتي غير قانوني را در بازار ايران اعطا كرده است.



 




 


پيش از اين، اخباري درباره پيشنهاد شركت‌هاي چيني به توليدكنندگان ايراني براي توقف توليد در ايران و وارد كردن محصول چيني تحت نام ايراني منتشر شده بود. هم اكنون در برخي زمينه ها از جمله در بازار محصولات بهداشتي ساختماني چند شركت چيني، با هماهنگي توليدكنندگان ايراني، محصولات چيني را با نام تجاري ايراني وارد و در داخل كشور به فروش مي‌رسانند اما شركت بيت پرداز با توقف خط توليد و واردات محصول چيني تحت نام و برند ثبت شده خود مخالفت كرده است.



خبرنگار الف در هشتم بهمن‌ماه علت اعطاي نمايندگي يك نام تجاري ثبت شده در ايران (ميكرولب) به يك وارد كننده كالا از امارات را كتبا از وزارت بازرگاني جويا شد. وزارت بازرگاني دليل اين كار را قانون بودجه سال 82(!) و نيز دستورالعمل وزير بازرگاني براي ساماندهي نمايندگي‌هاي رسمي شركت‌هاي خارجي در ايران (صادر در 12/9/87 ) اعلام كرد.



 





اين در حالي است كه قانون ثبت اختراعاتي و علائم تجاري مصوب 1387 (روزآمد شده قانون مصوب 1310)  صراحتا حق استفاده انحصاري از يك علامت تجاري را به كسي مي‌دهد كه آن علامت را در ايران به ثبت رسانده باشد.

حمايت وزارت بازرگاني از يك شركت اماراتي واردكننده غيرقانوني  با استناد به قانون بودجه 82 كه اعتبار قانوني آن بيش از 5 سال پيش به پايان رسيده‌، كاملا خلاف «قانون ثبت اختراعات و علائم تجاري» است و سوال برانگيز و مشكوك به نظر مي رسد.

 



در شرايطي كه جامعه ايران از مشكل بيكاري رنج مي‌برد و دولت ادعاي حمايت از توليد و سرمايه‌گذاري در ايران دارد، حمايت غيرقانوني وزارت بازرگاني از يك واردكننده محصولات چيني و سپردن بازار يك شركت ايراني به يك شركت توزيع كننده غيرقانوني محصولات چيني، چه توجيهي دارد؟!







 
 
يه تاجر جزء
۱۳۸۸-۱۲-۱۰ ۱۳:۱۵:۳۷
خيلي ببخشيد شما چقدر دلتان خوش است كه وزارت بازرگاني همينطوري اين مجوز را داده.
يك منجلاب كثيفي است اين واردات كه بيا و ببين .
طبيعي است وقتي كه منافع و سودهاي چندين ميلياردي پشت اين مجوز ها خوابيده، انتظار نداشته باش قانون خيلي جدي گرفته بشه (294125)
 
۱۳۸۸-۱۲-۱۳ ۲۳:۱۷:۵۲
فقط واردات نیست. مسئله این است که وقتی قانون اساسی بهایی ندارد قوانین تابعه که اصلا محلی از اعرای ندارند.
آقایانی که دستی بر آتش دارند بجای افشاگری چرا از حقوق قانونی خود استفاده نمی کنند؟
عوض استیضاح در وب سایتشان می نویسند که تیم اقتصادی کابینه نا کارامد است.
یعنی تکلیفشان را در می کنند! (295152)
 
دادگر
۱۳۸۸-۱۲-۱۰ ۱۳:۵۸:۵۸
بسمه تعالي

خداوندا به تو پناه مي بريم ار شر شيطان و وسوسه هاي آن

با تشكر از طرح موضوع از خبرنگار با بصيرت و با كفايت سايت الف و جهت استحضار

جناب آقاي لاريجاني رئيس محترم قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران و كليه عزيزان

وكلا و حقوق دانان فهيم و با شعور ايران، بنده به سهم خودم براي اين آقاي مسول

اداره كل روابط عمومي وزارت بازرگاني متاسفم.چرا؟ دليل اول انگار ايشان راي هاي

صادره داد نامه هاي 1144 مورخ 17/11/1386 و 974 مورخ 29/7/1388 از سوي

قاضي محترم دادگاه را نمي بيند! و يا اينكه موضوع مقدم و موخر نشنيده اند بنده

فكر مي كنم يا ايشان مدير تازه كار و بي تجربه هستند و يا مردم فهييم و با شعور و

حقوق دانان كشور را دست كم گرفته اند! ما به كرات ديده ليم كه ممكن است

چيزي در بودجه سنواتي درج شده باشد ولي خلاف اصل موضوع و بدون رغايت

ساير موازين به آن موضوع بودجه اي عمل شده باشد و با حكم ديوان

عدالت اداري از ادامه و اجراي آن جلوگيري شده است. ضمنا\" بند \"ر\" تبصره ي 19

قانون بودجه زماني ناقذ است كه مستمر باشد چون بار ها ديده ايم تبصره و يا

بندي از بودجه سنواتي ممكن است براي امسال اعتبار داشته باشد و براي سال

ديكر از درجه اعتبار ساقط باشد. بنده خواهش مي كنم كه اين آقايان وزارت

باززرگاني موقع نوشتن مطلب بيشنر دقت كنند و مطالعه كافي و وافي داشته

باشند و راي خود را مقدم بر راي قاضي دادگاه نكنند. بدانند كه اين مملكت صاحب

دارد. اميد وارم اين نوشته عبرتي باشد براي كساني[كه از روي ناشي گري

دست به اقدام نا معقول مي زنند. (294141)
 
۱۳۸۸-۱۲-۱۰ ۱۵:۵۲:۳۹
فقط کاغذ بازی است . اگر کاری بخواهد انجام شود با یک تماس تلفنی از مقام بالا همین ...
اینها نشستند ببنند مردم عام که چشم شان به سوغاتی مسافرشان است گیر بدهند که مبادا کالایی قاچاق نکنند.
چشمها را باید شست جور دیگر باید دید. باید بینیم که چه کسی سود می کند .چه کسی زیان ... (294180)
 
همشهري
۱۳۸۸-۱۲-۱۰ ۱۵:۲۲:۴۳
سلام

از وزارتي كه سنگ قبر و كفن و دسته بيل از چين وارد ميكند جز اين چه انتظاري ميتوان داشت؟وزارت بازرگاني جوانان ما را بيكار و درسال جاري لااقل 37 مليلرد دلار از دلارهاي نفتي را به جيب چيني ها واماراتي ها سرازيركرده است .
نتيجه اين لجام گسيختگي نا هنجاريهاي اجتماعي است و همانطور كه استاندار سيستان و بلوچستان در دستگيري شرور خبيث ريگي اعلام كرد عوارض اجتماعي تعطيلي واحد هاي توليدي و نبود اشتغال نافرماني اجتماعي و شرارت است.
جا دارد مسـولين قضايي جرايم اقتصادي بجاي پرداختن به معلول به علت توجه و مسولين متخلف وزارت بازرگاني را مورد توبيخ و محاكمه قرار دهند تا شونات ملي و اسلامي ما بيش از اين مورد تاخت و تاز اماراتي ها و چيني ها نگردد.
مضافا اين توليد كننده خوشنام و صادر كننده بايد عليه وزير بازرگاني و رييس بازرگانان اعلام جرم كند و سايت وزين الف هم ازنتيجه مردم هوشمتد ايران را مطلع كند .

والسلام (294162)
 
iهوشمند
۱۳۸۸-۱۲-۱۰ ۱۵:۲۵:۳۴
نميدونم چرا خبرنگار محترم سايت الف روي مشخصات آقاي ام آبا د كه از سوي

رئيس مركز اصناف و بازرگانان ايران مجوز براي ايشان صادر شده است لاك گرفته

است و مشخصات فرد مذكور در راي هاي صادره ي دادگاه. چرا؟ فكر نمي كنيد

كمي از وحهه و اعتبار سايت بكاهد؟

بحث اصلي در اينجا است كه: تنها صرف داشتن قوانين متعدد در كشورافتخار

نيست مسولين محترم قو ه قضائيه با يد بيشتر بر روي قدرت اجرايي بودن ايگونه

قوانين چاره اي بيا ندشند . الان در مورد اين فرد كه مورد تظلم واقع شده چه

كسي جوابگو است؟ (294166)
 
محمدصادقي
۱۳۸۸-۱۲-۱۴ ۱۱:۴۱:۰۷
جناب هوشمند سلام

مبحث كارشناسي خوبي در اين مطلب شماهده ميشود

لطفا اسناد را دوباره مرور بفرماييد . سايت الف فقط روي آدرس وكلا طرفين كه نقشي در مناقشه ندارند را لاك گرفته كه قانونا موظف بانجام آن بوده وحتي آدرس متشاكي را هم لاك گرفته كه درست است ولي شخصيت حقوقي شاكي ومتشاكي كاملا احراز شده است.

درثاني بحث حقوق مالكيت معنوي در كشورهاي جهان سوم هنوز جانيافتاده و ايران با امضا پروتكل الحاقي مادريد و قرارداد كنوانسيون پاريس لااقل در امضا معاهدات بين المللي در منطقه اول است و ملت هوشيار و دولت بايد مراقب رعايت موازين قانوني باشند كه در اين مورد در حق شركت توليد كننده ايراني جفاشده .

و آخر اينكه مسيولين قضايي فقط ضابط تطبيق حقوق شهروندان باحقوق قانوني آنان هستند و نقشي در اجرا و كيفيت اجرا ندارند كه البته نكته شما هم بجاست و مجموعه نظام بايد تكليف قانون و احكام قانوني را پس از صدور وقاطعيت در اجرا مشخص كنند تا مثل متشاكي قانون گريزي نكند .

موفق باشيد (295204)
 
داودفرهی
۱۳۸۸-۱۲-۱۰ ۱۵:۳۰:۴۲
حتما برادران شاغل دراین پروژه درکشور دوست وبرادر وشریک درهمه چیز چین هم جز امار شاغلین دولت محترم قراردارند وباعث کم شدن نرخ بیکاری در مملکت مارافراهم نموده اندووقتی مسولین ابن الوقت وبی کفایتی مصدرامور میگردندخوش بینانه اش این گونه برخورد است انشاا.. حسابهای (ارزی وریالی ) دیگری درکارنباشد که بعیداست ؟ (294169)
 
محمد
۱۳۸۸-۱۲-۱۰ ۱۵:۴۱:۳۵
با سلام

با اين رويه كه بايد سيب و پرتغال ما روي درخت بگندد و از مصرو چين وامارات ميوه وارد كنيم بايد آقاي رييس جمهور تكليف اين شعار ملي را روشن كنند. در اينكه ما ميتوانيم شكي نيست بلكه آيا ميگذارند آنچه ما مينوانيم نوليد كنيم بسيار جاي ترديد است .

اين مارك و برند مشهور ايراني كه درايران و بازارهاي منطقه و تمام نمايشگاههاي داخل و خارج خوش درخشيده گويا خار چشم قاچاقچيان و سوداگران استكه نميتوانند آنرا تحمل كنند .

بر مردم واجب است تا از همه توليدكنندگان ممتاز داخلي جمايت و از خريد كالاي بنجل چيني خودداري نموده و عليه واردكنندگان غيرقانوني به يازمان حمايت از مصرف كنندگان شكايت كنند .

بازرگاني هم بايد تكليف خودش را با تماميت ملي و اين شعار غرورآفرين مشخص كند .

درود بر رزمندگان جبهه اقتصادي (294173)
 
ناشناس
۱۳۸۸-۱۲-۱۰ ۱۵:۴۷:۲۳
متاسفانه در ایران به تنها چیزی که اهمیت داده نمیشه منافع تولید کنندگان داخلیه! و این در حالیست که تولید کنندگان به عنوان کارآفرین نقش بزرگی در اشتغال زایی جوانان ایفا می کنند در حال حاضر تمام بازارهای کشور مانند لباس، کفش، اسباب بازی، موبایل و ... در اختیار کالاهایه چینی قرار گرفته ! (294176)
 
۱۳۸۸-۱۲-۱۰ ۱۵:۵۱:۳۷
با نهایت تاسف که ما همیشه از دست مستکبران و ییگانگان گله مندیم اما غافلیم از اینکه بیگانگان بظاهر دوست و هم وطن تیشه بر ریشه تولید و تولید کننده هم وطن خویش می زنند تا ؟
من یکی از خریداران کالای فوق بوده که چند سال قبل از شرکت ایرانی بیت پرداز خرید کرده ام کیفیت کالا و خدمات پس از فروش آن در حد استاندارد و قابل قبولی است . امید وارم که مسئولان و دست اندرکاران دلسوز این مرز وبوم اقدام عاجلی نمایند. (294177)
 
Maker
۱۳۸۸-۱۲-۱۰ ۱۵:۵۸:۱۰
سلام
من فروشنده قطعات كامپيوتري هستم
مي خوام بگم كه اسپيكر هاي ميكرولب ايراني كيفيت خيلي خوب و بالايي داره و از همه مهمتر خدمات پس از فروش گسترده اي داره . اون كسي كه بره اسپيكر چيني رو بخره 2 حالت بيشتر براش نميشه در نظر گرفت يا از عقل خدادادي محروم يا اينكه ندونسته اين كار رو كرده يعني فروشنده با زبون بازي كالا رو بهش فروخته
بهتره كه علاوه بر كيفيت و خدمات و گارانتي به اين هم فكر كنيم كه با خريد محصولات ايراني به تداوم اشتغال خيلي از هم وطنانمان كمك مي كنيم.
در مورد وزارت بازرگاني و كلا ... هِ هِ هِ خنديدم چيزيه كه گفتن نداره ... (294183)
 
یاشار
۱۳۸۸-۱۲-۱۰ ۱۶:۰۱:۳۶
برای من یک سوال پیش آمد: یعنی اگر من علامت تجاری Sony را در ایران با نام خودم ثبت کنم دیگر کسی نمیتواند اجناس Sony را به ایران وارد کند؟! (294185)
 
علي ياري
۱۳۸۸-۱۲-۱۰ ۱۷:۱۷:۱۷
جتاب آقاي ياشار
سلام

ثبت علامت لوازمي دارد كه براساس آن نميتوان هر علامتي را ثبت كرد . مثلا گز محسن زاده اصفهان را نميتوانيد ثبت كنيد و بفرض كه ثبت كنيد قانونگذار با تقاضاي ابطال آترا باطل ميكند حتي اگر آقاي محسن زاده آنرا ثبت تكرده باشد.

بنابراين قوانين تخصصي مالكيت معنوي و ثبت علايم و اختراعات بايد رعايت شود و در غير اينصورت اعتبار قانوني ندارد .

اين توليدكننده ايراني از اسامي معروف استفاده نكرده است و يقينا موازين حقوقي و قانوني را مراعات كرده چه در غير اينصورت مرجع قضايي تخصصي واردكننده و جاعل را محكوم نميكرد .

بازرگاني هم گاف بزرگي داده و اگر اظهار نظرنميكرد سنگين تر بود چرا كه اصول 1 و 2 قانون مدني و تبصره ها و نظريه هاي ذيل قانون را نغض كرده وخصوصا نظريه 1 ماده 12 قانون مذكور را پايمال كرده و ماده 66 قانون جديد ثبت علامت را زيرپاگذاشته است
اما توليدكننده و مالك علامت ميكرولب ميتواند از عوامل بازرگاني و واردكنندگان كالاي چيني خواه عمدي و يا سهوي با شد تقاضاي غرامت كند و گرچه پروسه قانوني كمي وقت گير است اما قطعا قابل استيفاست و مسول بازرگاني را بدليل تباني با واردكننده غيرقانوني بصورت كيفري تحت پيگرد قرار ميدهند و صرفا به راي تشريفاتي ديوان عدالت اداري ختم تميشود .

خدانگهدار (294203)
 
یاشار
۱۳۸۸-۱۲-۱۰ ۱۸:۳۷:۵۷
علی یاری بزرگوار
سلام

بنابر آنچه شما فرمودید تصور میکنم خطاکار اصلی سازمان ثبت اسناد هست که اجازه ثبت این علامت تجاری را به ایشان داده و قانون را به درستی اجرا نکرده است. چراکه microlab یک برند مشهور هست (البته اگر ملاک مشهور بودن برای آقایان این نباشد که این نام به گوش خودشان خورده باشد یا خیر) و جدای از آن علامت تجاری درخواستی، کپی شده از آرم شرکت چینی هست:
http://www.microlab.cn/main.asp

پایدار باشید (294238)
 
سجاد
۱۳۸۸-۱۲-۱۳ ۰۰:۲۸:۱۹
این آقایی که آدرس سایت چینی رو دادن بهتره یه سر به تقویم بزنه ، علامت ایرانی سال 81 تقاضا شده و سال 82 ثبت شده در صورتی که شرکت چینی این برند رو تو کشور خودش تازه یک سال بعد از شرکت ایرانی ثبت کرده .

امیدوارم دقیق بخونید . (295009)
 
یاشار
۱۳۸۸-۱۲-۱۳ ۰۲:۴۰:۱۳
همانطور که در آدرس زیر میبینید میکرولب چینی در سال 1998 تاسیس شده است یعنی 12 سال قبل: http://www.microlab.cn/about.asp
و میکرولب ایرانی سال 81 درخواست مجوز کرده است، یعنی 6 سال قبل. (295025)
 
علي ياري
۱۳۸۸-۱۲-۱۳ ۱۲:۵۷:۴۲
دوست عزيز همه گرفتاريهاي ما اينستكه تا خارجي نباشد اموراتمان نميگذرد.
اولا: حرف لاتين CN . يعني شركت چيني در چين ثبت كرده و ربطي به ايران ندارد .
دوما: استناد قانوني ثبت علامت آدرس سايت نيست .
سوما : هر ثبت علامتي در ايران فقط در قلمرو جمهوري اسلامي ايران اعتبار دارد نه در همه كره زمين و در چين هم فقط در چين اعتبار دارد و همانطور كه قاضي محترم تشخيص اداه اند حقوق قانوني دولت ايران چهت ثبت علامت و يا اعطا نمايندگي رعايت ننموده است .
چهارما: شركت چيني در سال 2001 تاسيس شده در حاليكه شركت ايراني بيت پرداز وفق اسناد در سال 1989 يعني 12 سال قبل از آن تاسيس شده.
پنجما : شركت ايراني قبل از تاسيس شركت چيني اقدام به ثبت علامت كرده .
ششم : حتي اگر هيچكدام از اين موارد هم كه نبود بر اساس اطلاع در يافتي از شركت ايراني در جولاي سال 1984 يعني بيش ازربع قرن پيش موسسين شركت محصولي را به همين نام توليد كرده اند و نمونه آن موجود است و بنده قصد دارم آنرا ببينم . كه در اينصورت بعنوان مدافع حقوق قانوني ايشان برايگان دفاع خواهم كرد.
هفتم : اينكه بفرمايش شما ميكرولب يك برند مشهور است خداوكیلی از ناحيه چيني ها در ايران مشهور است يا از تلاش فرزندان برومند ايران زمين .
هشتم : لطفا نگاهي به سايت چيني بكنيد و آنرا با محصولات شركت ايراني مقايسه كنيد . اصلا 2 مقوله كاملا متفاوت است و محصولات ايراني منحصرا در ايران طراحي و توليد شده است.

دوست محترم ناشناس توليد ايراني ناموس ملي ماست و بايد به هر قيمت از آن دفاع كنيم و در بهبود آن تلاش كنيم چه ميوه باشئ چه كالاي كامپيوتري ليكن اگر كالاي مدرن باشد يقينا تكليف همه ما دشوار تر است و از اين بابت بايد به توليد كننده ايراني مباهات كرد و دست و بازوي جوانان غيرتمند ايراني را بخاطر جسارت ورود به عرصه هاي فناوري بوسيد . با اين تفاصيل اگر شما ميفرماييد كار بازرگاني درست بوده ديگر عرضي ندارم . (294434)
 
س
۱۳۸۸-۱۲-۱۰ ۱۷:۳۳:۵۹
حق با ایشون است. من هم همینظر را داشتم خدارا شکر که یکی مثل ایشون اینجا پیدا میشه کرد
بهتر است ما ایرانی ها پرکار باشیم نه فرصت طلب (294209)
 
حسین
۱۳۸۸-۱۲-۱۱ ۰۷:۱۵:۱۴
اصولا ایرانی ها انسان های فرصت طلبی هستند...
لطفا سایت محترم الف اشاره بفرمایند...
بنده در صنف کامپیوتر مشغول به کار هستم...
در مرحله اول حقوق مصرف کننده محترم است و پس از ان تولید داخل
در ایران تولید کننده گان دارای یک حصار امنیتی شده اند و فقط با اسم و حساسیت نسبت به تولید داخل اقدام به گوش بری از مردم می نمایند..
برای مثال این محصولات تولید ایران چندین برابر قیمت کالای مشابه را دارا می باشند...
چرا واردت یک کالا از ان سر دنیا یا هزینه های سر سام اور حمل و نقل می تواند سود ده باشد؟
تولید کننده داخل و سرمایه گزار ان خواهان حاشیه چند صد درصدی هستند و در هر جا هم که لازم باشند با استفاده از چماق تولید داخل صدا ها را می خوابانند...
لطف شما هم پیاده نظام تولید کنندگان داخلی بی کفایت ما نشوید! (294331)
 
داوودي
۱۳۸۸-۱۲-۱۱ ۱۵:۱۷:۰۳
سلام حسين آقا

لحن شما آشناست ولي متاسفانه عدم صداقت شما از سرتاسر كامنت شما ميبارد :
1)- كي گفته شما توليد نكنيد و فقط دلالي كنيد ؟ مگر توليد انحصاري است كه شما توليد نميكنيد ؟
2)-همه ميدانند كه توليد كار بسيار طاقت فرسايي است و اگر ساده بود مملكت ما انقدر دلال پروري نميكرد چون به گفته خود شما ملت ما دنبال كار راحت و درآمد بادآورده بي دردسرهستند .
3)-بنده قيمت مدلهاي چيني هاي بنجل را دارم و اتفاقا قيمت مدل ايراني آن بمراتب ارزانتر و مناسب تر است و شما كه در اين صنف هستيد يا از قيمتها بي اطلاعيد و يا با واردكننده متخلف سرو سري داريد وگرنه فاصله شما تا بازار چند قدم و امتحان آن مجاني است بشرط اينكه غرض و پيش فرضي در كار نباشد.
4)- اين حصار امنيتي كه اشاره كرديد يعني چه؟ اگر منظورشما همان جنم است بله همه ماضعف داريم .
5)- در يك بلند گوي مثلا 30هزار توماني جقدر سود نهفته است كه ادعا مسشود گوش بري ميشود؟ چطور وقتي مردم پول خود را بابت اجناس بنجل يكبارمصرف چيني ميدهند گوش بري نيست ولي اگر توليد ايران باشد گوش بري و حصار امنيتي دارد؟ درثاني اين چه حصار امنيتي است كه بازرگاني به كالاي مشابه ساخت ايران هم مجوز داده ؟ اگر خودرو بود شايد ولي در مورد لوازم كامپيوتر حرف شما نوبر است . و سود چند صددرصدي كه شما گفتيد لابد منظورتان چند درصد بوده كه البته كالاي مرغوب و خدمات مناسب در شان ملت ايران قيمت خود را دارد و چند در صد قابل اغماض است .
6)- اما اينكه واردات از آن سر دنيا سود ده است خوب چه اشكالي دارد؟ اما چه مرضي است كه اسم توليدكننده داخلي را بسرقت ببرد؟ پس مسله شما صرف كالاي مرغوب خارجي نيست ! بايد به آن كم اظهاري و تخلفات گمركي و تضييع حقوق مصرف كنندگان را هم اضافه كرد .
7)-منظور شما از چماق چيست؟ كدام توليدكننده اي حتي اگر دولتي باشد بضرب چماق كالا فروخته كه بخش خصوصي بفروشد؟ الان دارم يقين ميكنم كه شما احتمالا همان وارد كننده اي هستيد كه هدف تير غيب نشريه محترم الف قرار گرفته ايد؟

شاعر ميگويد :بزنم تهمت و بهتان و چو گويند نزن بكشم جيغ و زنم داد كه آزادي نيست
عاقبت شما بخير انشا الله (294508)
 
ايراني
۱۳۸۸-۱۲-۱۱ ۱۸:۰۸:۳۶
حسين آقا سلام

هرچه ديدم تماما اسناد قانوني بود عليه تبه كاران حرفه اي . شما چرا خودتون را ناراحت ميكنيد ؟

به سر جدم من نه انحصارطلبم و نه توليدكننده و نه تا بحال چند صد درصد سود را تا بحال ديده ام اما وطنم را عين دو چشمم دوست دارم و ايضا توليد افتخارآميز داخلي آنهم در بحت هاي تكنولوژي كامپيوتر .

زنده باشي ايراني
خسته نباشي توليدكننده عزيز خوب حال چيني ها رو گرفتي تا اينها باشند جنس چيني يكباركصرف واردنكنند
دست مريزاد (294557)
 
۱۳۸۸-۱۲-۱۰ ۱۶:۲۶:۴۴
1-چند روز پیش خبر ی شنیدم مبنی براینکه تولید کالاهای ایرانی در چین ممنوع شده یعنی تولید کننده ایرا نی حق ندارد در کشور چین محصولات خود را تولید کند وآن را وار د کشور کند حال که یک شرکت زیر بار نمی رود اینگونه جوابش را می دهند !

2-برخی از خریداران فکر می کنند که خرید محصولات چینی با توجه به قیمت پایین آن به نفع آنها است اما حالا به خوبی دریافتند که با خرید این محصولات جوان خود رابیکار کردند واشتغال یک چینی را تمدید .
3-راه حل برون رفت از این معضل را باید در ادغام دووزارتخانه صنایع وبازرگانی جستجو کرد . (294191)
 
حمتي
۱۳۸۸-۱۲-۱۰ ۱۶:۳۸:۴۵
سلام

ضمن احترام به نظر آقاي دادگر كه در كامنت خود نوشته بودند\" قانون يعني كشك\" بايد عرض كنم كه از قديم ميگويند كه حرمت امامزاره را متولي نگهميدارد . حال وقتي متولي بي حرمتي ميكند نبايد امامزاده بي احترام شود بلكه بايد گوش آن بي ادبي كه به ديگران پنجه مياندازد را به تاق جسباند تا براي ديگران عبرت شود وگرنه ديگر امامزاده اي نميماند .
ديروز شنيديم كه رييس پليس شهر كابل افغانستان و معاونش از شدت شرم در خصوص ناتواني از جلوگيري انفجارات جمعه گذشته استعفا دادند . احسنت و شيرمادرشان حلال باد اما اين همان چيزي شد كه طالبان ميخواهد . پس جواب تعرض عقب نشيني نيست بلكه دفاع جانانه است مثل همان سيلي جانانه اي كه امام رضوان الله به گوته آمريكا و صدام نواختند.

از مطالب مندرج و نتيجه گيري انتهاي آن معلوم است آقاي دادگر در امور حقوقي دستي برآتش دارند پس بكمك توليدكننده ايراني بشتابيد ونگذاريم جوانان غيرتمند ايراني بدلبل بي غيرتي برخي مسولين بازرگاني بيكار و سرمايه گذاريهاي انجام شده از بين برود و اماراتي ها بما بخندند .

مسولين بازرگاني هم بدانند زمستان در حال گذراست و روسياهي به ذغال ميماند وا شما هم نبايد نفرين خانواده ها و نسل هاي آتي كه از اقدام شما خسارت ديده اند را ناديده بگيريد .

قرآن كريم ميفرمايد : \"لاتخونوا بالله و اماناته \"خداوند سبحان در هيچ جاي قرآن خود را در كنار چيز ديگري قرار نداده الا اين مورد كه شان خداوندي خود را با امانت مردم يكسان ديده است . آقايان بازرگاني پست ومناسبي كه به شما سپرده شده امانت مردم است و نبايد در آن سؤ استفاده و خيانت كنيد وبترسيد از غضب الهي كه تاخيرناپذير است و قابل معامله هم نيست .


متشكرم (294193)
 
مجتبي
۱۳۸۸-۱۲-۱۰ ۱۶:۵۰:۵۸
تا كي بايد بشينيم و ببينم كه توليد كنندگان زحمتكش ما با زد و بندهاي پشت پرده مفسدين اقتصادي و سياسي زمين بخورند .
از دولت احمدي نزاد توقع داريم تا از اين فجايع زودتر جلوگيري كند. (294196)
 
kaveh
۱۳۸۸-۱۲-۱۰ ۱۸:۰۲:۲۴
بنده ساکن جنوب کشور هستم و اینجا بعضا کفش و لباس نظامیان امریکایی را به صورت دست دوم وارد میکنند و من با دیدن کیفیت عالی آنها و با دیدن عنوان (ساخت چین) شگفت زده شدم.منظور از این چند جمله این است که متا سفانه بر خلاف کشورهای اروپایی و امریکایی که اجناس چینی بر اساس سفارش کشور مقصد و رعایت استاندار ها و کیفیت مناسب وارد میشود کشور ما پر شده از وسایل چینی با کیفیت بسیار بد و بدتر از آن
با مارک های معتبر مثل سونی و شارپ و بوش و پاناسونیک و هر چه که فکرش را بکنید و نتیجه آن چیزی جز نابودی تولیدات داخلی و به هدر رفتن سرمایه های داخلی در قبال واردات بنجل های چینی نیست. (294220)
 
هاشمي
۱۳۸۸-۱۲-۱۰ ۱۸:۲۸:۴۶
ازقديم گفته اند كه دزدناشي به كاهدان ميزند .
اين حضرات هم لابد نميدانستند كه در بين اينهمه كالاي بنجل و تقلبي چيني مشابه ممكن است يكي هم اين شكلي باشد كه هم ايراني باشد و هم صادراتي وهم خوشنام و هم اينكه طرف اينقدر پيگير باشد و حكم قانوني بگيرد و هم سايت الف از او حمايت كند ! اينجاي قضاي روزگار را نخوانده بودند. بابا در ديزي بازه حياي شما .... آخه آنهم در روز روشن؟

از اينها گذشته نوكري باديه نشينان وهابي و آلت دست انگليسي جزاير خليج هميشه فارس اينقدر امتياز و مزه دارد كه يكي بنمايندگي از بنجل فروشان چيني آنهم از باديه امارات بخواهد توليد وطني را تعطيل كند ؟ پس غيرت ما كجارفته ؟ اينكار كه گواهينامه نميخواهد كه بازرگاني به او داده بلكه وقاهت ميخواهد كه حضرات قاچاقچي نوع مرغوب وارداتي آنرا زياد دارند. (294234)
 
هاتف
۱۳۸۸-۱۲-۱۰ ۱۸:۵۰:۱۹
بنام خالق هستي

دركتاب سرزمين جاويد نوشته ارنست گريشمن آمده شاپور دوم كه ديد پارچه كركي مرغوب ايراني را در سوريه كپي كرده وبدلي آنرا ارزانتر ميفروشند چون از كيفيت محصول ايراني اطمينان داشت براي واردكنندگان انواع پارچه هاي ابريشمي و مشابه سوري آن براي اولين بارعوارض گمركي حمايتي وضع كرد تا مصنوعات ايراني مورد تاخت وتاز تجار قرار نگيرد و علت ماندگاري فرش و صنعت نساجي ايراني همين الگوي حمايتي بود .

از آقايان بازرگاني بايد پرسيد شما از كدام الگوي جكايتي تبعيت ميكنيد؟ خفت و خواري تا كي ؟ الان نه جنگ است نه اين كالاي موضوف نان شب كه از ترس تحريم به وارداتي آن نياز باشد . حمايت از توليد ملي يك جو غيرت و وطن پرستي ميخواهد و بس .

در ثا ني مگر رهبر انقلاب نفرمودند با يد از توليد و اشتغال مولد حمايت كرد ؟ مگر امام نفرمودند برويد دنبال اينكه صنعت مستقل داشته باشيد ؟ پس دولت و وزارت بازرگاني دنبال چه ميروند كه مردم و رهبران مردم دليل آنرا نميدانند؟

واسلام علي من التبع الهدي (294243)
 
امیر
۱۳۸۸-۱۲-۱۰ ۱۹:۵۸:۳۱
تجربه نشان داده که دولت تنها هنگامی به فکر تولید کننده است که پای منافع خودش در میان باشد و در بقیه موارد به بهانه حمایت از مصرف کننده دست دلالها را در واردات انچنان باز می گذارد که کمر هر تولید کننده بخش خصوصی را می شکند.
مثال بارز این موضوع بحث خودروسازان است که با توجه به منافع دولت در این بخش به هیچ وجه حضور تولید کننده خارجی با محصولات کیفی استاندارد و ارزان تحمل نمی شود و با تعرفه های گمرکی خودروهای بی کیفیت داخلی را تضمین می کند.
اما وقتی صحبت از تولید کننده بخش خصوصی باشد چه موضوع انحصار علامت و نام شرکت باشد و یا چه موضوع تولید باشد به بهانه حمایت از مصرف کننده در واردات را انچنان باز می کند که پشت اندر پشت تولید کننده را زمین می زند. مثال بارز ان هم ورود میوه های بدون تعرفه و یا مواد خوراکی است که تماما بدست دلالهای وابسته به دستگاههای دولتی اتفاق می افتد. (294253)
 
۱۳۸۸-۱۲-۱۰ ۲۰:۱۱:۴۹
سلام. به سلامتي و مباركي كي قراره ايران خودرو و سايپا و ذوب آهن اصفهان هم به چينها و اماراتي ها بدند؟ (294259)
 
جلالي
۱۳۸۸-۱۲-۱۰ ۲۲:۳۱:۲۲
سلام

من از كسبه بازار رضا در تهران هستم و اولين بار اسپيكر خوب را با ميكرولب شروع كردم. از سال 1380 كه اين محصول در ايران بدليل كيفيت خوب و قيمت مناسب و گارانتي و خدمات پس از فروش به شهرت رسيد برخي افراد متقلب و سود جو از حسن شهرت اين كالا سؤ استفاده كردند و انواع نامهاي مشابه ميكرولپMICROLAP ميكرولوپMICROLOB ميكروتاپMICROTOP مبرولپMIROLAB و...اخيرا با ادغام 2 نام معروف ميكرولب و اديفاير معجوني بنام ميكروفايرMICROFIER به بازار تحميل كرده اند ولي هيچكدام ميكرولب نشد كه نشد و همه آنها رفتندو ميكرولب ماند و بازار و يك عده متقلب جديد ماجراجو .

آنچه موجب تعجب است اينكه چرا ديگران نميروند دنبال كار خوب و چرا كار خوب را به غلط تقليد ميكنند؟ هنوز از آنطرف دنيا سراغ قطاب حاج خليفه و آجيل تواضع را ميگيرندولي چرا مامتنبه نميشويم و بجاي آموختن رمز ماندگاري اين پيشكسوتان عرصه تجارت باز هم سرتا سر شهر را پر كرده ايم از تواضع ! عجبا خدا ميداند مردم ميدانند و خودمان هم ميدانيم اما سرمان را كرده ايم زير برف و ميگوييم بازار كساد است در حاليكه حاج خليفه از همين الآن شيريني شب عيد ندارد و تواضع هم نوبت نميدهد !

تجارت وتاجر خوب و توليد و توليدكننده خوب چه عيبي دارند كه باصرار بدنبال نوع بد آن ميگرديم؟ چرا همه نميروند خوب توليدكنند؟يا خوب تجارت كنند؟ تا تقي زاده و شهرام جزايري نشويم سرمان به سنگ نميخورد ؟ در اين راستكرداري چه رازي نهفته است كه ما نميآموزيم؟ چرا سراغ غلط ميرويم؟ براستي راه ميانبر كدام است ؟ تقلب يا تعهد ؟

تمام (294287)
 
۱۳۸۸-۱۲-۱۰ ۲۲:۴۷:۲۴
چقدر خيانت به توليد كشور! شركت ميكرو لب شركت موفقي است حيف است منافع ملي را بخاطر منافع چين قرباني كنيم (294292)
 
۱۳۸۸-۱۲-۱۱ ۰۵:۴۹:۵۳
ايا امروز مديريت کشور ما امادگی پيشبرد کشور به سوی پيشرفت و تکامل را از نظر اقتصادی سياسی اجتماعی فرهنگی علمي ورزشی هست. بايد قبول کنيم از هر نظر عقب هستيم و نياز مند تحول اساسي هستيم. (294328)
 
اطاق امن
۱۳۸۸-۱۲-۱۱ ۱۰:۵۷:۴۹
یادش بخیر یک سال پیش دادگاهایی در ایران با این همه مصلحت طلبی اعلام کرد که امیر دبی و معاونش و یکی از وزرا یک طرح بنام اتاق امن برای شهرهایی زلزله خیز گپی برداری و بنام خودش ثبت کرد و آب از آب تکان نخورد نه امیری ناراحت شد نه پادشاهی تازه امیر خان در تمتم نامهایی که استفاده می کنه تازه خیلی از ایات قرانی و حدیث استفاده می کنه تا مردم بیشتر ثابت کنه براشون که امیر دبی از دین استفاده ابزاری میکنه و کرده (294381)
 
صادق
۱۳۸۸-۱۲-۱۱ ۱۲:۲۹:۲۸

تو کشوری که که همهء آبروش سمند باشه و واسه دوام اون به هر کاری دست بزنن و بقیه مملکترو بی خیال باشن همین میشه دیگه !
این بابا هم اگه میرفت سمند تولید می کرد الان موفق بود . حالا هم که رفته داره یه کالای با کیفیت صادراتی رو تولید می کنه . باید همون بلایی رو سرش بیارن که می خوان سر عبدالمالک ریگی بیارن .
راستی باید به وزارت بازرگانی مدال درجه یک وطن فروشی داد. (294437)
 
ناشناس
۱۳۸۸-۱۲-۱۱ ۱۳:۴۵:۰۳
وزارت بازرگانی بهتر است قبل از صدور مجوز جهت نمایندگی شرکتهای خارجی قبلا لیست شرکتهای به ثبت رسیده را مطالعه بنماید . (294464)
 
ناشناس
۱۳۸۸-۱۲-۱۱ ۱۳:۵۱:۳۹
ما باید از تولیدات داخلی حمایت کنیم و از ورود اجناس همنام و مشابه جلوگیری بعمل آوریم (294472)
 
ناشناس
۱۳۸۸-۱۲-۱۱ ۱۳:۵۴:۱۰
آیا کارخانه ای که اجناس خود را با بهترین کیفیت تولید و صادر می نماید باید به تعطیلی و اخراج صدها تلاشگر در عرصه تولید باشیم ! (294476)
 
ناشناس
۱۳۸۸-۱۲-۱۱ ۱۳:۵۶:۴۹
یکی از افتخارات این کشور در ساخت اسپیکر میکرولب MICROLAB توسط شرکت بیت پرداز با کیفیت بالا و رقابت ناپذیر از جانب کشورهای همسایه جهت استفاده از نام این شرکت می باشد . (294479)
 
ناشناس
۱۳۸۸-۱۲-۱۱ ۱۴:۰۲:۱۶
اگر وزارت بازرگانی چنین مجوزهای را با پولهای نهفته در پشت این برگهای صادر می کنند و به هیچ لیستهای از اسمهای شرکتهای خارجی و نماییندگی های داخلی در ایران توجه نمی کنند پس هر کس از راه می رسد و سریع و بدون هیچ تحقیقی و پرسشی از اینکه آیا این اسم به ثبت رسیده است یا نه صادر می کند من می خواستم بگم که مسئولان بالا رتبه کشور باید جلوی چنین کسانی را بگیرند که وقتی به یک رتبه بالای دست پیدا می کنند فکر می کنند که همه چیز را با پول می تواند صادر و ارائه دهند (294484)
 
m
۱۳۸۸-۱۲-۱۱ ۱۵:۴۷:۱۷
با سلام

باید به یک نکته مهم در این بحث بسیار توحه کرد که جرا خود ما باید عامل بیکاری و ار دست رفتن صنعت کشور باشیم در این شرایط هماید از تولید امر بسیار مهم و قابل توحهی خواهد بود (294516)
 
محمد حسين گلرو
۱۳۸۸-۱۲-۱۱ ۱۶:۵۲:۱۹
بنده يكي از نمايندگان اين شركت توليدكننده محترم هستم .اين شر كت يكي از بزرگترين متقلبان وسودجويان وقاچاقچيان به ظاهر سالم اين كشور ميباشد. شركت بيت پرداز كار خود را با خوشنامي آغاز كرد وبا نمايندگي رسمي از شركت بين المللي چين كالاهاي باكيفيتي را به بازار عرضه نمود ولي متاسفانه كم كم شروع به تقلب نمود وكالاهاي تقلبي وجعلي را به عنوان ميكرولب به مردم فروخت .به عنوان مثال تعدادي اسپيكر تقلبي وتعداد زيادي كيبرد وموس را از حراجيهاي بنجل چين خريدند وبه عنوان توليد و سي كي دي از گمرگ ترخيص نمودند وپول واردات را از محل رانت دولتي از منابع بانكي ارزان استفاده نمودند ولي گمرگ را هم پيچاندند وكالاهاي تقلبي را به عنوان اصلي به 10 برابر قيمت واقعي به مردم فروختند واز زير بار خرابيها هم فرار كردند وحتي د وقران ماليات عوارض تجميع وشركت ها را هم به بهانه توليد ندادند و وقتي صداي چهار نفر درآمد كه فلان شركت اين چيزها را اصلا توليد نكرده است واين كالاها تقلبي است و وقتي كودكي داد زد كه چرا پادشاه لخت است . وا مصيبتا سر دادند كه مملكت از دست رفت آنهائي كه لباس شاه را نمي بينند همه حرامزاده هستند . نه خير آقا اصلا پادشاه لباسي نپوشيده است كه كسي نبيند اينها شياداني هستند كه به ناام توليد از تمام مزيت هاي دولتي سود ميبرند و گمرگ و وزارت خانه ها را ميچرخانند وهر وقت تاجري از كمپاني معتبري كالائي بخرد ووارد كند او را قاچاقچي و دزد معرفي ميكنند .بنده خودم شخصا شاهد بودم اين شركت به ظاهر محترم چه تقلباتي هنگام واردات كالا در گمرگ انچام ميداد. خلاصه فكر كنيد اگر اين شركت محترم واقعا صاحب برند ميكرولب است چرا اين برند را انتخاب نموده است وچرا يك برند فارسي انتخاب ننموده است .و جرا روي جعبه مادر ورنگي و راهنما يك كلمه فارسي ننوشته است مگر نه اين است كه ايشان سنگ مصرف كننده را به سينه ميزند. خلاصه اعلام ميكنم كه تمام اين دعواها سر لحاف ملا است وكسي به فكر اشتغال وتوليد ومصالح مملكت نيست ...... (294531)
 
ايراني
۱۳۸۸-۱۲-۱۱ ۱۷:۵۹:۳۹
سلام بر توليدكنندگان وسازندگان ايران آباد

عزيزان توليد كردن يك جو غيرت ميخواهد و حمايت از توليد كلي شرف .

لطفا به زيرساخت فرهنگي مراجعه شود تا معلوم شود كدام يك را داريم و كداميكي را بايد وارد كنيم.

هموطن (294552)
 
خودي
۱۳۸۸-۱۲-۱۱ ۱۸:۲۵:۴۷
اين خبر را هم بخوانيد بد نيست .
واردات سنگ قبر از چین
۰۳ بهمن ۱۳۸۸

رئیس بنیاد معادن سنگ کوثر کشور با انتقاد از وضعیت موجود در صنعت سنگ کشور، گفت: در حال حاضر 50 درصد ارزش افزوده سنگ ایران نصیب کشور های دیگر می شود.
بازرگاني به سنگ قبر هم رحم نميكند ميكرولب كه حاي خود دارد . (294562)
 
خودي به حسين
۱۳۸۸-۱۲-۱۱ ۱۸:۵۹:۵۹
با سلام

اولا--- سلامت كجا رفته

دوما--- اين جمله شماست ؟ \"لطف شما هم پیاده نظام تولید کنندگان داخلی بی کفایت ما نشوید\" معلوم است الف جان ما بد جايي دست گذاشته كه هم نظم ادبي طرف رو بهم ريخته و هم ادبيات فارسي رو قاط زده . اولا به همه توليدكنندگان توهين كرده و ثانيا فادسي را هم پاس نداشته و بهم ريخته. بگذريم

ثانيا---در كجاي صنف كامپيوتر اينجوربي ادبي ميكنند ؟ احتمالا صنف را هم اشتباهي گفته .بعد هم\" حصار امنيتي و گوش بري\" را ترجمه بفرماييد يعني چه ؟

رابعا---چند برابر و چند صد درصد يعني چند ؟ مثلا 2 برابر خوب است ؟ خوب شما چرا ناراحتي سزاي گرانفروش نخريدن است .اونوقت\" حاشيه \" آن كجاي قضيه است؟لطفا فارسي بگو توليد ممنوع و ويوا فاچاق(بقول سبزيها) .

خامسا----اول و دوم ندارد حقوق حقوق است خواه مال مصرف كننده باشد يا توليدكننده . بنظرم شما از اين توليدكننده صادركننده شكايت كن

چندما---\"با استفاده از چماق تولید داخل صداها را می خوابانند...\" شد سياسي . اينطور كه شما پرخاش ميكني از\" صدا\" گذشته شده بوق .

بابا توديكه كي هستي بگو كلا با ايران و ايراني مخالفم .

و خداحافظ (294567)
 
حسين
۱۳۸۸-۱۲-۱۱ ۱۹:۱۱:۲۳
السلام

سيدالشهدا (ع)فرمودند\" ان لم يكن لكم دين فكونوا احرارا في دنياكم\" يعني:
فرياد زد بهوش باش اگر نيست دين تو را............آزاده باش و توسن آزادگي بران

ما هرچه ميكشيم از داخل خودمان است .
جناب سعدي هم ميفرمايد :
ز دشمنان شكايت برم به دوستان.........گر دوست دشمن است شكايت كجا برم؟

و شاعري در وصف بازرگاني :
گر دوست كند جفا و دشمن هم جور .... پس فرق ميان دوست و دشمن درچيست؟
آن دوست که بيوفاست دشمن به از اوست .... آن نقره که بي بهاست آهن به از اوست

آقايان بازرگاني دير نشه؟

والفاتحه (294569)
 
ملت
۱۳۸۸-۱۲-۱۱ ۱۹:۱۷:۰۵
بیدار باش به متولیان اقتصاد؛
افزايش نرخ بيکاری


نرخ بیکاری در سه ماهه اول سال 1388 نسبت به سه ماهه اول سال 1387 به طور چشم‌گیری افزایش یافت.

براساس یک گزارش رسمی، در حالیکه نرخ بیکاری در بهار 87 به میزان 9.6 درصد بوده است، در بهار 88 این نرخ به 12.5 درصد افزایش یافت.

بخش تولید به دلایلی مانند: سیاست انقباضی مالی دولت، سیاست انقباضی پولی بانک‌ها، رکود جهانی و مسایل سیاسی داخلی و خارجی دچار رکود بوده است.

توخود حديث مفصل بخوان از اين مجمل (294572)
 
ملت
۱۳۸۸-۱۲-۱۱ ۱۹:۲۰:۰۱
با تعطيلي سه كارخانه 1500 كارگر بيكار شدند
۳۰ بهمن ۱۳۸۸

بيش از يكهزار و 500 نفر از كاركنان كارخانه‌هاي عضو سنديكاي صنعت برق ايران به دليل تعطيلي واحد توليدي از كار بيكار شده‌اند.

محمد پارسا، رييس هيات مديره سنديكاي توليدكنندگان تجهيزات برقي ضمن اعلام مطلب فوق افزود: سه كارخانه به دليل بحران مالي تاكنون تعطيل شده‌اند و با تعطيلي اين واحدها حدود 1500 تا 2000 نفر كارگر از كار بيكار شده‌اند.

او افزود: بقيه كارخانه‌هاي ما هم در سال‌هاي اخير سياست انقباضي پيش گرفته‌اند و كارگرانشان را تعديل كرده‌اند. (294574)
 
ايراني
۱۳۸۸-۱۲-۱۱ ۱۹:۲۴:۴۹
ركود اقتصادي و فشار به توليد كنندگان ايراني 5-11-88



جديدترين آمارهاي گمرك ايران نشان مي دهد صادرات غير نفتي كشور طي 9ماهه اول سال 88 به 18.1 ميليارد دلار رسيده كه نسبت به رقم مشابه سال قبل 1.3درصد كاهش نشان مي دهد. از سوي ديگر واردات كالا به كشور نيز به 37 ميليارد دلار رسيده كه نسبت به رقم مشابه سال قبل (42.6ميليارد دلار)، حدود 13درصد كاهش يافته است. با توجه به اينكه درصد بالايي از كالاهاي وارداتي به كشور را مواد اوليه و كالاهاي واسطه اي مورد نياز توليد تشكيل مي دهند، اين كاهش واردات به معني افت توليد داخلي است. (294576)
 
ايراني اصيل
۱۳۸۸-۱۲-۱۱ ۱۹:۲۹:۰۰
شاخص امارهاي شبه قانوني؟
باسلام.

همه ميدانيم كه كشور چين با بيش از 1500 مليارد دلار صادرات خالص بدون شبهه(ميعانات گازي و محصولات پتروشيمي) فقط 8 گمرك تخصصي دارد در حاليكه كشورما پس از كلي بگيرو ببند (مسكوت ماندن 8 گمرك شخصي) اكنون 156 گمرك بدون در و پيكر دارد كه در برخي از آنها مودي صبح علي الطلوع به منزل ارزياب و كارشناس رفته و آنها را به اداره ميبرد تا حسابي كالاي وارداتي را ارزيابي كنند! بعد هم با هم برميگردند منزل تا ازخستگي كار مشترك در آيند.

خوب با اين گمرك ميشود توليد كرد ؟ (294577)
 
اصيل
۱۳۸۸-۱۲-۱۱ ۱۹:۳۱:۱۵
\"العاقل بالاشاره :

وقتي ميشود باين سادگي قاچاق رسمي كرد بنظر بنده كسانيكه توليد ميكنند و يا اقدام به واردات كالاي رسمي مينمايند يا افرادي هستند شريف يا كودن! وقتي 4 كانتينر مشروب الكلي و صدها كانتينرچاي وارداتي فقط در يك نوبت كشف ميشود يعني ريسك( شبه) قاچاق كمتر از %0.001 است . (294578)
 
منافي
۱۳۸۸-۱۲-۱۱ ۱۹:۳۸:۵۴
آمارهاي رسمي حاكي از ورود بيش از 7.6 مليارد دلار واردات ثبت نشده در سال 87 و بعبارتي 17.8 مليارد دلار كالاي( شبه) قاچاق فقط از امير نشين امارات دارد ! كه اين يعني %48 واردات باصطلاح رسمي كشور و يعني %20 كل عمليات مالي كشور(Turn Over) ! حالا شما باشيد از يك چنين خوان گسترده اي صرفنظر ميكنيد و ميرويد بدنبال خدمت به انقلاب و محرومين و توليد؟

يادمان باشد تمام كسانيكه شدند شهرام جزايري و عباس تقي زاده بيچاره ها آمده بودند دنبال يك لقمه نان حلال كه ناكهان شيطان ...! بنا براين گوشي موبايل و پارچه و.... فقط يك اشاره است .واقعيت اينستكه اختاپوس فساد اركان اقتصادي را در ميان گرفته و ظاهرا هيچ عزم و اراده اي هم براي مقابله با آن نيست و تا امور بدست افردنالايق بي كفايت و سست عنصر و بي ايمان سپرده شود نتيجه جز اين نيست.
والسلام (294580)
 
رحمانی
۱۳۸۸-۱۲-۱۱ ۲۱:۰۳:۳۷
با سلام و احترام
به عنوان کسی که دستی در بازار محصولات رایانه ای دارم عرض می کنم که تمام ماجرا آن نیست که شما ذکر کرده اید. من وارد کنندگان محصولات میکرولب را نمی شناسم اما خوب می دانم که همین شرکت که مثلا این برند را به نام خود ثبت کرده است و ادعای تولید محصولات را دارد، متاسفانه وارد کننده محصولات است و با بالا نگه داشتن قیمت و حتی بالا نگه داشتن تعرفه های واردات بلندگو عملا نوعی انحصار را در بازار به نفع خود ایجاد کرده است در حالی که اگر قرار است به نام تولید، واردات انجام دهیم و یا چند محصول قدیمی میکرولب را تولید و محصولات جدیدش را وارد کنیم، چرا این واردات در انحصار یک شرکت باشد؟
من نمی دانم که تولید کننده میکرولب در ایران به کجا و چه کسی وصل است که با گردن کلفتی تمام همه منافع واردات را به اسم تولید برای خود می خواهد و حتی می تواند یک مسئله شخصی را و یک دعوای حقوقی را در سایتی چون الف درج نماید اما خوب می دانم که اقتصاد ایران مملو از این انحصارات غیر قانونی است و باید جلوی آن را گرفت. (294592)
 
سیّدهرمزاشرفی
۱۳۸۸-۱۲-۱۲ ۰۰:۴۹:۱۷
به نام ایزد پاک

راه در دنیا یکی و آن راه راستی است .

اوّل از اینکه سایت ( الف ) با توجّه به اطّلاعات دقیقی که از این پروژه چند ساله دارد ( اشاره به تمامی اسناد و احکام صادره ) و اینچنین با منظور از متخلّف واقعی ( محکوم رأی نهائی دادگاه ) حمایت نابجا و سعی در بوجود آوردن احساس ترحّم در خواننده را دارد ، متعحبّم .
البتّه با توجّه به لاک گرفتن کامل نام طرف دیگر دعوا و فقط افشای نام محمّد تقی سعادتی ام آبادی و در جای دیگری علی فیلی متوجّه شدم که بی منظور نیست و یکسویه می رود !
بهرحال ، چند نکته قابل تأمل در این پروژه وجود دارد که به نظر من زیاد به آن پرداخته نشده ، در صورتی که صورت سوال هستند .
نام تجاری microlab از سال 1989 میلادی بعنوان یک کارگاه صوتی در چین شروع به فعّالیّت و بعد گسترش پیدا کرد . به طوری که به فاصله چند سال تبدیل به یک غول صنعتی شد که محصولات چند منظوره microlab را با استاندارد قابل قبول B اروپا می ساخت .
در این حین شرکتی در ایران ( بیت پرداز ) سعی در گرفتن نمایندگی توزیع و بعد مونتاژ ( تحت لیسانس ) این محصول از کارخانه اصلی کرد و برای چند سال موفّق شد .
بعد از گذشت مدّتی که شرکت ایرانی شروع به انجام مونتاژ و ساخت محصولات microlab در ایران کرد ، بنای ناسازگاری را گذاشت و از بکار بستن استاندارد بالای مورد درخواست کارخانه اصلی ( تحت لیسانس ) سر باز زد .
روشن است که کارخانه امتیاز خود را از شرکت متخلّف ایرانی بازپس گرفت .
نکته جالب این است که شرکت ایرانی بجای تبعیّت از قواعد بین المللی کار ( احترام به ثبت جهانی علایم تجاری ) از راه دیگری وارد و همان علامت تجاری مشّخص را بر خلاف تمام قواعد در ایران به نام شرکت بیت پرداز به ثبت رسانید .
این حرکت مانند این است که ایران خودرو بدون در نظر گرفتن میل کارخانه اصلی پژو در فرانسه ، این علامت تجاری را در ایران به نام خودش به ثبت برساند و ادعّا کند پژوی اصل را من می سازم و آن یکی در فرانسه محصولات ساخت ما را مونتاژ و بدل سازی می کند !
به این شکل بود که کارخانه اصلی نسبت به شرکت متخلّف ایرانی وارد دعوا شد و علی رغم روشن بودن اصل مطلب و بر خلاف تمام پیش بینی ها این کار چندین سال بطول انجامید که خود از حمایت بی قید و شرط قدرتمندان در ایران از این شرکت متخلف حکایت دارد .
ایران از جمله کشورهای امضاء کننده معاهده ژنو می باشد که یکی از مفاد آن احترام به ثبت علائم تجاری بین المللی است . ساده تر بگویم ؛ همانطور که شرکت و یا کارخانه ای در دنیا نمی تواند ( زم زم ) تولید کند ، ما هم نمی توانیم microlab تولید کنیم مگر با اجازه کارخانه اصلی .
بهر حال این رشته سر دراز دارد و موارد اینچنینی در ایران کم نیست ( مانند خودرو ) که راهی جز اصلاح اساسی ساختار اقتصاد ایران برای وارد گردونه رقابت شدن با این غول های صنعتی آن هم از راه درست نیست .
امید دارم با تلاش بیشتر و سعی کافی خود را به جلو ببریم و نه بخاطر سبقت گرفتن از دیگری چوب لای چرخش گذاشته و او را متوقّف کنیم .
در صورت نیاز به آدرس زیر مراجعه کنید و در بخش معّرفی کشورهای مورد تأئید کارخانه اصلی نام ایران را پیدا کرده و آدرس نماینده واقعی و به حق کارخانه اصلی microlab را در ایران پیدا و خود قضاوت کنید .
www.microlab.com.cn (294632)
 
همشهري
۱۳۸۸-۱۲-۱۳ ۱۹:۴۹:۳۱
اين آقاي هرمز خان خيلي عالم است آقا!

رفيق سال 1989 يعني 21 سال پيش چيني ها فقط سنجاق قفلي و پماد زانو توليد ميكردند و اصلا اين خبرها نبود!چه رسد به كالاي كامپيوتري .لطفا از ابوي گرام بپرسيد ايشان راهنمايي ميكنند چون احتمالا سن شما افاقه نميكند.
نكنه منظور شما از چين ژاپن بوده ؟

پس لطفا سايت ژاپني ها را بزنيد تا ما هم فيض ببريم از چيني جماعت باندازه كافي ديده ايم نيازي به توضيح واضحات نيست .

بارك الله (295134)
 
قاعده‌ بازي
۱۳۸۸-۱۲-۱۲ ۰۱:۰۹:۲۸
سه نيروي محركه قدرتمند در اقتصاد ايران عامل استمرار واردات بي‌رويه است .

عضو هيات علمي دانشكده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبايي در واكاوي علل واردات بي‌رويه در اقتصاد ايران گفت: آزادسازي تجاري در كشورهاي درحال توسعه متمايل به سمت واردات مي‌شود زيرا به جاي اصل آزادسازي تجاري و پيروي از قاعده‌ بازي جهاني حكم به واردات داده مي‌شود.

: به همين دليل مي‌توان گفت واردات بي‌رويه سال‌هاي اخبر تبديل به هيولايي كه همه اركان اقتصاد ملي را مي‌لرزاند تبديل شده كه از نتايج روشن آن افزايش بدهي‌هاي غير عادي بنگاه‌هاي اقتصادي، و افت سرمايه‌گذاري‌هاي مولد است. (294635)
 
قاعده‌ بازي
۱۳۸۸-۱۲-۱۲ ۰۱:۱۶:۱۱
مشكلات بودجه‌اي دولت در سال‌هاي 85 و 86 درشرايطي افتاد كه دولت با شعارهاي عدالت اجتماعي و تثبيت قيمت‌ها وارد شد‏ اما در نهايت به سمت واردات بي‌سابقه رفت كه در اين ميان بيشترين خسارت‌ها به توليد ملي وارد كرد.

از سال 87 تا به امروز دولت در تضاد قرار دارد و مي‌توان از ردگيري سخنان افرادي كه در اين باره سخن مي‌گويند درك اقتصاد سياسي داشت. اينكه با فروش ارز ريال به اقتصاد تزريق مي‌شود همه نشانه اين ولنگاري است. زيرا از يك سو مصالح بودجه‌اي اجازه بازگشت به نرخ واقعي دلار را نمي‌دهد و از سوي ديگر در شرايط سياست‌هاي انبساطي و تورم دولت ناچار مي‌شود تقاضاهاي كاذب براي دلارها ايجاد كند.

راه خروج از اين دام رعبور از سياست‌زدگي است. نخستين كار بنيادي اين است كه اقتصاد از دام سياست زدگي خارج شود و اجازه ندهيم مصالح اقتصاد ملي به وادي كه موافق و مخالف سياسي پيدا مي كند، وارد شده و اصل اقتصاد ملي فراموش شود. (294637)
 
حاصل
۱۳۸۸-۱۲-۱۲ ۰۱:۲۵:۲۹
به ازاري هر يك ميليارد دلار يكصد هزار فرصت شغلي ايجاد مي شود‏، براين اساس 5 ميليون فرصت شغلي از بين رفته است. از سويي به ازاي هر يك ميليارد دلار درآمد حاصل از خام فروشي100 هزار فرصت شغلي از بين مي‌رود.

همچنين آزادسازي بي مهاباي واردات از منظر امنيت ملي و اجتماعي نيز بايد واكاوي شود.

اقتصاد دانان بزرگ براي ايجاد اشتغال 11 شان قائلند‏، : تنها دو شان آن‌جنبه اقتصادي دارد زيرا برخورد ولنگارانه با اشتغال به مراتب مخرب‌تر از ساير آثار آن است.

گمان اين است كه توجه به روندهاي نگران كننده ما را به يك فراخوان ملي و تمهيد نظام ديدباني و مشاركت ملي در اموري كه سرنوشت همه ما به آن وابسته است، بايد بينجامد زيرا امروز مسئله چه كسي برچه صندلي بنشيند نيست وقتي تراز تجاري ميلياردها دلار منفي است و در فرآيند تخصيص منابع اينگونه بي‌توجهي مي شود، به معني اين است كه به آينده ظلم مي‌كنيم.

راهكار شرايط فعلي اقتصاد ايران , فصل الخطاب قرار دادن علم در سياست‌گذاري است و علت العلل و منشا اصلي روندهاي نگران كننده امروز بي‌اعتنايي دولت به روندهاي كارشناسي واخذ تصميم‌هاي انبساطي در اقتصاد است. (294638)
 
رضا
۱۳۸۸-۱۲-۱۲ ۱۰:۱۷:۵۰
معلوم شركت شكايت كننده سمبه پرزوري داره كه تونسته سايت الف را راضي كنه اين اراجيف رو توي سايتش بياره شتر رو با بارش ميدزدند كسي ككش نمي گزه حالا به اين وارد كننده اين همه گير مي دهيد در حاليكه كارش قانونيه (294687)
 
مصطفي
۱۳۸۸-۱۲-۱۲ ۱۲:۲۸:۴۹
كابوس بيكاري علاوه بر اينكه خانواده‌هاي ايراني را آزار مي‌دهد، بلايي براي دولتمردان هم شده است. بدون شك مي‌توان گفت كه جنس بيكاري از جنس تورم است يعني با اعلام دستوري، كاهش نمي‌يابد و اگر هم ادعا شود كه بالا رفته يا پايين آمده است، به قدري در زندگي مردم ساري و جاري است كه به سرعت صحت و سقم ادعاها را برملا مي‌كند.

واردات هم البته كم‌تاثير نبود. دولت نهم كه در روزهاي سخت قصد داشت بيكاري را به بهاي افزايش تورم كاهش دهد، با چنان تورمي روبرو شد كه ناچار شد براي تنظيم قيمت‌ها، آسان‌ترين راه‌ها را برگزيند و اين شد كه ركورد واردات هر سال شكسته شد، تا جايي كه واردات 56 ميليارد دلاري سال 87، به ركوردي در ميزان واردات كالا و خدمات تبديل شد كه انگار كسي جز خود دولتمردان نهمي و دهمي، قادر به شكستن آن نباشند. اين شد كه اين بار كاهش تورم به عنوان هدف انتخاب شد و مسئله بيكاري باز هم بغرنج‌تر شد و متعاقب آن، 400 صنعت مرتبط را به ركود كشد و بيكاري را دامن زند.


آقايان بداد اين مملكت برسيد . تعطيلي سك واحد توليدي يعني گسترش فساد يعني جهل و فقز فحشا و يعني عبدالمالك ريگي !

آيا مفهوم است ؟ پس دست از سر اين توليدكننده بيچاره برداريد و لااقل اگر كمك نميكند كه نميكنيد چوب لاي چرخ آنها نگذاريد بگذاريد بدرد خودشان بميرند . (294730)
 
سجاد
۱۳۸۸-۱۲-۱۲ ۱۲:۴۱:۰۵
بحران اقتصادي جهان و بحران صنعت و توليد در ايران ناشي از سوءمديريت‌هاي اين بخش است . فقط در سال پيش، 200 هزار نفر ديگر بيكار شدند و ابعاد مسأله بيكاري را چنان عمقي ددد كه بنا به اذعان نمايندگان مجلس، بيش از 80 درصد مراجعات مردمي به نمايندگان را، تقاضا براي شغل تشكيل دهد.

شايد مثمرثمرترين راه‌كار دولت نهم در حل بحران بيكاري، تغيير شاخص اشتغال بود كه البته نوعي پاك كردن صورت مسأله محسوب مي‌شد. اشتغال از دو روز در هفته به دو ساعت در هفته تقليل پيدا كرد تا بلكه بيكاري كه قصد داشت نرخ‌هاي بالاتر از 20 درصد را نيز طي كند، در همان مرز 10 تا 20درصد نگاه داشته شود.

این چه رسمی است که در این مملکت اگر یک فرد در یک هفته یک ساعت هم کار کند، شاغل محسوب می‌شود، مي‌گويد, آیا این شاغل بودن است؟ در آمار سرشماری سال 85 دیدیم می‌رفتند در خانه‌ها و دق‌الباب می‌کردند و می‌پرسیدند شما در هفته یک ساعت کار می‌کنید؟ آن فرد روستایی هم می‌گفت من هفته‌ای 100 ساعت کار می‌کنم، اما برای سرشماری باید به شهرها بیایید و ببینید که مردم باصطلاح هفته‌ای 44 ساعت کار می‌کنند، ولي هشتشان در گرو نهشان است

كار واقعي در اين دولت بيمقدار است و دلالي و مفت خوري و پول را در بانك گداشتن و رباي آنرا خوردن ارزش است و باصطلاح اجرمعنوي دارد و برايش جايزه بخت آزمايي كه ميدهند سهل است فرش قرمز و امتيازات ويژه ربا خواري هم ميدهند.
اینها نکاتی است که باید به آن توجه کرد و دولت نهم توجه نکرده و نميكند. (294737)
 
منافي
۱۳۸۸-۱۲-۱۲ ۱۲:۵۳:۱۲
نرخ بيكاري حدودا 13 درصدي قبل از دولت نهم، با شاخص اشتغال دو روز در هفته و تقليل اين نرخ به حدود 11 درصد با شاخص اشتغال دو ساعت در هفته ، بنا شده ، آمارهاي امروز كه گاهي از زبان برخي دولتمردان عنوان مي‌شود، نشان مي‌دهد كه با همين شاخص نازل نيز بيكاري به مرز 6/17 درصد رسيده است.

نخستين اعتراف تلويحي به شكست سياست‌هاي دولت را وزير كار دولت دهم اعلام كرد. شيخ‌الاسلام با اشاره به كاهش تعداد شاغلان، عملا نشان داد كه برنامه‌هاي دولت نهم در4سال گذشته، نه تنها تعداد شاغلان ايراني را افزايش نداده است، بلكه سبب ريزش تعدادي شغل نيز شده است.

اين در حالي است كه دولت نهم و هزينه‌هاي جاري آن كه در بودجه‌هاي سنواتي هر سال اعلام مي‌شود، نشان مي‌دهد كه دولت و حقوق‌بگيران آن كوچك نشده‌اند، بلكه اكثر ريزش تعداد شاغلان، به بخش‌هايي چون بخش خصوصي و تعاوني بازمي‌گردد.

با يد از آقاي احمدي نژاد به جد خواست تا در فهرست مشاوران و وزيرانشان بازنگري
كنند . اين چه سنتي اسنكه ايراني بايد براي متافع و يا اشتباهات دولتمردان قرباني شوند ؟ لااقل از ژاپني ها و افغان ها ياد بگيريم و معذرت خواهي كنيم و اگر نميكنيد لااقل اشتباهات را تكرار نكنيم . (294741)
 
سبحاني
۱۳۸۸-۱۲-۱۲ ۱۳:۰۰:۲۲
سخنگوي وزارت بازرگاني گفت: نمي توان از واردات برنج هندي جلوگيري كرد.

شجاعي اعلام كرده است كه تمامي برنج هاي وارداتي مجاز سالم هستند و واردات برنج هندي ادامه خواهد داشت اظهار داشت نمي توان از واردات آن جلوگيري كرد.

پيش از اين حميد صافدل مدير كل صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت اعلام كرده بود كه احتمالا برنجهاي مسموم بصورت قاچاق وارد كشور شده است ! وي در پاسخ به اين سوال كه آيا ممكن است با اين حجم واردات برنج به صورت قاچاق بوده باشد گفت: بله ممكن است مي‌توانيد از ستاد مبارزه با قاچاق در خصوص كشفيات سوال كنيد. (294743)
 
فرهاد
۱۳۸۸-۱۲-۱۲ ۲۲:۳۹:۱۰
آقا دوست دارم یه بار بیای بازار یراق آلات و ابزار رو ببینی تا متوجه بشی تمام محصولات اسم ایرانی دارند ولی مستقیم از چین وارد میشند همه شدند وارد کننده!
منم میخوام برم وارد کنم !
سود 200 درصدی قابل توجیه برای انجام واردات (294982)
 
صادقيان
۱۳۸۸-۱۲-۱۳ ۰۰:۲۲:۴۷
درود بر كشور قهرمان جنبش كارگري چين من از دولت جمهوري اسلامي براي همكاري با چين تشكر مي كنم به اميد گسترش سوسياليست در ايران راه نجات ما پيوستن به ايديولو‍ژي كمونيستي است. (295005)
 
سجاد
۱۳۸۸-۱۲-۱۳ ۰۰:۵۲:۳۰
ظاهرا این مقام مسئول ( ! ) در وزارت واردات ( بازرگانی سابق ) آیین نامه های داخلی معاونت خود را به نص صریح قانون ارجح و مقدم می داند و به نوعی مابین قانون و مانون ( آنجه در آن نون دارد ، مانون ) دومی را چسبیده و قانون را قبول ندارد ، بنده هم صرفا اینجا یک جمله از امام خمینی -ره- قید می کنم به این مضمون که :
\" غلط می کنی قانون را قبول نداری ، قانون تو را قبول ندارد \" - (صحیفه امام جلد 14 صفحه 378) -



یه جایی یه شعار ایرانی قشنگ دیدم :
BE PERSIAN // BUY PERSIAN (295014)
 
غلامعلي ف.
۱۳۸۸-۱۲-۱۳ ۱۰:۵۳:۵۱
كامنت آقاي سجادي جالب بود

عرب زبانها هم ميگويند :ما هو كل فيه نون ارجح في كل الامور .
اين يعني حرف رك و پوست كنده:هرچه در آن نون باشد در همه امور اولويت دارد. بنابراين توليدكننده و واردكننده و قاچاقچي همه برابرند الا آنكه در او نون باشد مفهوم شد؟ پس اينقدر نگوييد قانون قانون نكنيد بگوييد نون نون .

خدانگهدار (295048)
 
حسين
۱۳۸۸-۱۲-۱۳ ۱۲:۵۴:۲۰
توليد چيه، توليد كجا بود، توليد ميخوايم چيكار، توليد كننده چه ... توليد كننده نداريم ، اينا كه توليد كننده نيستن اينها تراوشات ذهني مسوولين فعلي وزارت صنايع و وزارت بازرگاني ميباشد كه به دليل ضعف مديريتي كه دارند و نميتوانند از ظرفيتهاي اين مملكت در جهت بهبود وضعيت توليد كنندگان كه منجر به بهبود وضعيت اشتغال ، بهبود وضعيت اقتصادي كشور ميشود استفاده كنند
اين مسولين حمايت از مصرف كننده را بهانه ضربه زدن به توليد كننده كرده اند.ولي در اصل بي كفايتيشان باعث فشار بر مصرف كننده شده است. (294502)
 
صادقي
۱۳۸۸-۱۲-۱۴ ۱۱:۱۸:۰۵
سلام

آنچه شما منتشركرديد و پاسخ روابط عمومي بازرگاني را هم درج نموده ايد نشانگر رعايت بيطرفي شماست ولي آنچه در سايت شما مشهود است بر 3 دسته است:

الف :مستندات قانوني .

ب: نظرات عموم مردم در باب توليد و رويكرد مسيولين.

ج:فحاشي و بي نذاكتي عده اي كه ظاهرا منافع نامشروعشان را شاكي مخدوش نموده.

سايت محترم الف براي رعايت انصاف بد نبود اگر نظر روابط عمومي شركت بيت پرداز را هم درج ميكرد ويا لااقل كامنت هايي كه با شونات اخلاقي جامعه سازگاري ندارند را منتشرنميكرد .
اسا رسالت شما روشنگري است و فحاشي و بي ادبي و گستاخي نبايد در آن رسوخ كند و نقد و فحاشي يكطرفه فقط سايت شما را خدشه دار و از تضارب آرا دورميسازد .

الان هم دير نشده لطفا اقدام فرماييد.

متشكرم (295198)
 
مرتضی‌ نقوی
۱۳۸۸-۱۲-۱۴ ۲۱:۴۱:۳۷
سلام

من واقعا متاسف شدم از اینکه یه تولید کنندهٔ داخلی‌ دیگه داره چوب بی‌ لیاقتی بعضی‌ از دلتمردرو می‌خوره ، آخه دوستان ، برادران ، خواهران ، اگه خوب این خبر رو خونده باشید ، با اینکه طرف داره داخل کشور تولید می‌کنه ، و چند خانواده دارن در اون کارخانه کار میکنند ، نمایندگی چینی‌ ، پیشنهاد می‌کنه که بیائید در کشور ما تولید کنید ، چرا ؟ چونکه چرخه صنعت خودشون بچرخه ، و جوونشون بیکار نمونند ، در حالی‌ که ما خودمون ، باعث بی‌ کاریه خودمون میشیم ، چه چیزی جز افسوس می‌شه خورد ، کار خانه داری که که ۷ سال داره شبأ روز زحمت میکشه ، یه آقا زده از راه میرسه ، و می‌بینه که طرف به سود دهی‌ رسیده ، همه چیشو می‌خواد بالا بکشه ، بعضی‌ وقتا از خودمم بدم میاد (295248)
 
سیّدهرمزاشرفی
۱۳۸۸-۱۲-۱۵ ۰۰:۵۵:۵۰
با توجّه به قرار دادن کلمه به کلمه نظر شخصی من حتّی در خصوص گرایش یکسویه سایت الف به حریان حامی شرکت بیت پرداز ، نظرم را تغئیر داده و متوجّه شدم که این وب سایت از این جریان نفع و یا ضرری نمی بیند .
با آرزوی سلامت برای گردانندگان وب سایت الف . سیّدهرمزاشرفی (295199)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.