نظر منتشر شده
۱۰
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 448512
فرار مالیاتی ۹۹۰ میلیارد تومانی ۷۷ نفر/روایت رئیس سازمان مالیاتی از فرار مالیاتی
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۷:۱۲
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور با اشاره به ردگیری فرارهای کلان مالیاتی با توجه به اطلاعات دریافتی از سوی مودیان مالیاتی گفت: تنها در چند ماه اخیر با بررسی ۲۲۰ مورد از تراکنش‌های مشکوک، از ۷۷ نفر ۹۹۰ میلیارد تومان مالیات گرفتیم. این درحالی است که کل یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر مشمول بند(ج) ۸۰۰ میلیارد تومان مالیات پرداخت می‌کنند.

به گزارش ایسنا، سیدکمال تقوی‌نژاد امروز (پنجشنبه) در اتاق اصناف مشهد با رئیس سازمان امور مالیاتی کشور که به منظور طرح موانع و مشکلات مالیاتی اصناف در اتاق اصناف مشهد برگزار شد، با بیان اینکه مالیات‌های اخذ شده در خراسان رضوی برابر ۵۰ درصد اعتبار دریافتی استان است، اظهار کرد: در سال ۱۳۹۴ اعتبارات خراسان رضوی ۳۸۵۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شد در حالی که کل مالیات دریافتی از استان ۱۹۶۰ میلیارد تومان بود.

وی با بیان اینکه میانگین این شاخص در کل کشور ۵۶ درصد بوده، ادامه داد: بر این اساس خراسان رضوی در این حوزه پایین‌تر از کشور بوده است. همچنین از مبلغ ۱۹۶۰ میلیارد تومان که از محل مالیات دریافت شده، ۲۰ میلیارد تومان نیز عوارضی است که مستقیما به شهرداری‌ها پرداخت شده است.

تقوی‌نژاد با بیان اینکه کل عواید مالیات بر ارزش افزوده به استان‌ها واگذار می‌شود، تصریح کرد: یک درصد از این مبلغ در اختیار وزارت بهداشت برای طرح تحول نظام سلامت قرار می‌گیرد که این رقم امسال به حدود ۳۸۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

وی افزود: رشد درآمدها در بودجه ۹۶ برای خراسان رضوی ۸.۷ درصد در نظر گرفته شده است در حالی که میانگین این رشد برای کل کشور ۱۰ درصد است.

رئیس سازمان امور مالیاتی کشور روند اخذ مالیات در خراسان رضوی مناسب برشمرد و گفت: مبنای کار ادارات مالیاتی در تمام استان‌ها بر اساس اعتمادسازی بوده و اقدامی که در حال حاضر برای مشاغل بند (ج) انجام شده در تمام سال‌ها بی‌بدیل بوده و برای تمام کسانی که مالیات خود را پرداخت کرده باشند، برگ قطعی مالیات صادر شده است.

وی با اشاره به صندوق‌های مکانیزه، با بیان اینکه در این مورد نیز بر اساس اعتمادسازی عمل کرده‌ایم، خاطرنشان کرد: در این زمینه بخشنامه کرده‌ایم که اگر فردی اعلام کرده که صندوق مکانیزه را نصب کرده و صنف آن نیز این موضوع را تایید کرد، آن را قبول داریم زیرا همه تلاش ما بر این است که اعتمادسازی و احترام به مودیان در دستور کار قرار گیرد.

معاون وزیر اقتصاد و امور دارایی ادامه داد: موضوع تغییر رفتار در سازمان امور مالیاتی تا سطوح پایین دیده می‌شود و تمامی مودیان باید این موضوع را در رفتار تک‌تک بازرسان ببینند و کارمندان نیز باید بدانند که مشتری در واقع شریک اداره مالیات است.

وی با بیان اینکه بخشودگی جرایم مالیاتی به طور کامل به استان‌ها واگذار شده است، خاطرنشان کرد: به ادارات استان‌ها اعلام کرده‌ایم که در صورتی که مودیان مراجعه داشته و اصل بدهی را پرداخت کنند، تمام جرایم مالیاتی آن‌ها بخشیده شود.

تقوی‌نژاد دستور کار اصلی سازمان امور مالیاتی کشور را اضافه کردن مودیان جدید و مشمولان فرار مالیاتی برای افزایش درآمد عنوان کرد و افزود: ما به هیچ عنوان قصد نداریم به مودیان موجود فشار بیاوریم. همچنین اعتقاد ما بر این است که هیات‌ها باید درست تشکیل شده و جنبه صوری پیدا نکنند و حتما رای تمام افراد عضو در هیات مورد توجه قرار گیرد تا تا عدالت رعایت شود.

نبود اطلاعات، دلیل بی‌عدالتی در اخذ مالیات

معاون مالیات‌های مستقیم سازمان امور مالیاتی کشور نیز با اذعان به وجود بی‌عدالتی در اخذ مالیات در کشور، گفت: دلیل بی‌عدالتی در اخذ مالیات به دلیل در اختیار نداشتن اطلاعات کافی از مودیان است.

نادر جنتی با اشاره به اینکه بی‌عدالتی در اخذ مالیات به دلیل در اختیار نداشتن اطلاعات کافی از مودیان است، اظهار کرد: به همین دلیل مجبوریم با افراد توافق کنیم.

وی با بیان اینکه قبول داریم مالیاتی که که می‌گیریم عادلانه نیست، ادامه داد: ما نمی‌توانیم از کسی مالیات واقعی بگیریم؛ نه خودمان می‌دانیم که آیا مالیاتی که می‌گیریم، عادلانه است و نه کسانی که مالیات می‌دهند. علت این است که اطلاعات کافی در اختیار ما نیست.

جنتی با اشاره به اینکه اگر اطلاعات مودیان شفاف باشد، اعتراضی پیش نمی‌آید، افزود: از سال ۴۵ که قانون مالیات‌های مستقیم تصویب شده تا امروز هیچکس از میان کارمندان در مورد مالیات خود اعتراض نکرده و دلیل آن شفاف بودن میزان درآمد آنان است. باید به روزی برسیم که درآمد همه اقشار جامعه شفاف و مشخص باشد تا مشکلی به وجود نیاید.

معاون مالیات‌های مستقیم سازمان امور مالیاتی کشور همچنین در پاسخ برخی مشکلات مطرح شده از سوی اصناف، گفت: دریافت گواهی مالیات به مالک ارتباط ندارد. همچنین طبق قانون در صورت استعلام مالک باید برگه تشخیص با جزئیات آن در اختیار مودی قرار گیرد تا درصورت داشتن اعتراض به آن اقدام کند.

فعالیت ۲۰۰ هزار واحد صنفی در خراسان رضوی

در ادامه محمود بنانژاد - رئیس اتاق اصناف مشهد - از اشتغال مستقیم حدود ۷۰۰ هزار نفر در ۲۰۰ هزار واحد صنفی در خراسان رضوی خبر داد.

وی با بیان اینکه ۲۰۰ هزار واحد صنفی در استان خراسان رضوی فعالیت می‌کنند، اظهار کرد: با توجه به اینکه به طور  متوسط هر واحد ۳ شاغل دارد، واحدهای صنفی استان به طور مستقیم حداقل ۷۰۰ هزار شغل ایجاد کرده‌اند.

بنانژاد با اشاره به مشکلات متعدد مالیاتی که واحدهای صنفی با آن روبه‌رو هستند، ادامه داد: مالیات عملکرد، گواهی مالیاتی، افزایش درآمد مشمول مالیات، عدم ارائه مبانی تشخیص به مودیان در بحث برگه تشخیص، مشکلات شورای حل اختلاف، مشکلات عدیده‌ی مالیات بر ارزش افزوده و تغییرات گسترده در سیستم‌های مکانیزه از جمله مشکلاتی است که واحدهای صنفی در بحث مالیات با آن مواجه هستند.

رئیس اتاق اصناف مشهد همچنین با اشاره به حادثه ساختمان پلاسکو با بیان اینکه پیشگیری بهتر از درمان است، تصریح کرد: در این خصوص پیشنهاد ما به سازمان امور مالیاتی این است که پیش از بروز اینگونه حوادث و به جای مجبور شدن به بخشش مالیات آن‌ها برای کمک به افراد حادثه دیده، برای پیشگیری از اینگونه حوادث بخشی از مالیات اخذ شده از واحدها را به بازسازی و ایمن‌سازی واحدها اختصاص دهید.
 
کلمات کلیدی : مالیلت+فرار مالیاتی
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۵ ۱۷:۴۶:۵۵
بیچاره ضعیفان که همیشه دوبله سوبله مالیات می دهند (4173866) (alef-11)
 
بی نام
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۵ ۱۹:۰۱:۰۲
جدیدا پزشکان هم برای فرارمالیاتی و مشخص نشدن میزان درآمدشان ،دستگاه های کارت خوان را جمع کردند و میگن باید پول نقد بدی
درشهرما که اینطوره بقیه جاها را نمیدونم! (4173915) (alef-11)
 
امیری
Moldova, Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۵ ۲۳:۳۷:۲۳
مطب پزشکان در تهران هم چند سالی است که نقدی دریافت میکنند. (4174255) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۵ ۲۰:۲۸:۳۰
مهمتر از گرفتن مالیات نحوه هزینه گرد پولهایی هست که از راه گرفتن مالیات از مردم تحصیل شده است..با این وضعیت اسفبار خدمات عمومی به مردم و اتلاف منابع و حقوقهای نجومی و آلودگی هوا و هزار دلیل دیگر گرفتن مالیات هیچ توجیه شرعی و اخلاقی ندارد اون موقع آقایون با افتخار مدام از رشد مالیاتهای دریافتی میگویند...این شیپور از سر گشاد زدن است..اول باید دولتها در تخصیص منابع بسیار بهینه و مسولانه رفتار کنند و خدمات عمومی در شان مردم ارائه دهند بعد صحبت از دریافت مالیات بکنند..متاسفانه شیب دریافت مالیات از مردم در این سالها بدون توجه به این موارد مهم بسیار رشد داشته ونخبگان جامعه هم واکنش خاصی نشان ندادند چون نخبگان ما هم سیاست زده شده اند و فقط موارد سیاسی حس واکنششان را بر می انگیزد.. (4174015) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۵ ۲۱:۰۰:۴۲
دولت فقط از کارمندان خود به خوبی مالیات می گیرد (4174064) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۵ ۲۲:۲۲:۴۸
واقعا که اصلی ترین مشکل اخذ مالیات نداشتن زیرساخت های اطلاعاتی لازم جهت ارایه به سازمان مالیاتی است
حرف این دوستمان هم کاملا صحیح است که پزشکان از کارت خوان استفاده نمی کنند وپول نقد می گیرند وهدفشون فرار مالیاتی است (4174172) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۵ ۲۲:۵۳:۲۱
واویلا از فرار مالیاتی پزشکان (4174211) (alef-13)
 
ایرانی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۶ ۰۰:۵۸:۳۳
تا زمانی که ماده 219 قانون مالیات ها برکل سیستم مالیاتی حاکم است وطبق آن ممیز انحصارا حق قبول ورد دفاتر واسناد وسپس تشخیص وتعیین مالیات را برعهده دارد ، محال است نظام مالیاتی کشور ذره ئی به عدالت نزدیک شود ولوآنکه تا دوسال زندان برای فعالان اقتصادی فراری از دادن مالیات به زعم ممیز ، در نظر گرفته باشند . (4174323) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۶ ۰۱:۰۲:۴۶
مردم ايران انواع و اقسام عوارض و مالياتها را ميپردازند از عوارض خودرو و نوسازى و شهردارى و پسماند و تراكم ساختمان مسكونى و تراكم تجارى ساختمانها و عوارض انبارهاى كالا و و گمرگهاى سنگين و سودهاى بازرگانى براى كالاهاى وارداتى بخش خصوصى كه توسط دولت
دريافت ميشود و انواع و اقسام مالياتهاى مستقيم و غير مستقيم مانند ماليات بر نوشابه ها و دخانيات و ماليات ارزش افزوده و متناوب و ماليات بر اجاره ها و ماليات بر سرقفلى ها و ماليات بر خريد و فروش اتوموبيلها و وسايل نقليه و ماليات بر املاك و ماليات بر خريط و فروش املاك و و و و و و ودر اخر سر هم ماليات بر ارث و بازمانده ها هم براى مخارج متوفي از قبيل رستوران و غيره
ماليات بر ارزش افزوده ميدهند ، حالا جداى از همه اين پرداختهاى مالياتها و عوارضها و تراكمها
اين ملت بدبخت يهو مواجه ميشود با كاهش ارزش پول كشورش به يك سوم و دلار هزار تومانى
به يكباره ميشود سه هزارتومان و بيشتر . . . .
خلاصه كلام از رييس ماليات كشور و وزير اقتصاد و مديران كشور درخواست ميشود بنشينند
و ببينند چطور اين اوضاع بوجود امده است
صدها برابر بيشتر از زمان قبل از انقلاب از اين ملت ماليات و عوارض و غيره و غيره اخذ ميشود
و بازهم مشكلات هست
البته واقعا هم برويد ماليات را از انها كه وامهاى چند ميلياردى از بانكها گرفتند و بجاى مصرف
در صنعت و يا كشاورزى در ساختمان سازى و خريد زمين مصرف نمودند بگيريد
برويد ماليات از صرافها و حواله كننده هاى ارزى بگيريد
برويد ماليات از برج سازها و زمين خوارها و رشوه خوارها و رانت خوارها بگيريد
برويد از اين پاساژسازها كه سرقفليهاى صدمليونى ميفروشند بگيريد
برويد از اين قاچاقچيهاى ترخيص كننده هاى كالا بگيريد
برويد ماليات را از سلاطين واردات چاى و شكر و برنج و روغن و كره و خوراك دام و گوشت
بگيريد
برويد ماليات را از اين دلالهاى ميوه و خوراك مردم بگيريد .....
البته يادتان نرود مردمى كه كسبه و كارمند هستند و ماليات ميدهند صدها برابر بيشتر از گذشته ماليات ميدهند ، و انها كه اهل ماليات نبوده و نيستند در امريكا و كانادا ماليات ميپردازند. (4174325) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۶ ۲۲:۵۶:۵۳
ماليات ميگيريد ارزش پول مردم را هم طي ٣٨ سال ٢٠٠٠ برابر پايين اورديد مطابق ١٠٠ سال هم تفت فروخته شده و خوب چه كرديد ؟؟
مردم خوشبخت شدند ؟
معتادان كم شدنديا بيشتر ؟
بيكاران چقدر شدند ؟
بيماران چقدر شدند ؟
گمرگ نميگيريد ؟
انواع و اقسام عوارض ها را چطور ؟
اسمان و هوا را به عنوان تراكم نفروختيد ؟
ازدواج و طلاقها به كجا رسيده ؟
همه مردم بيمه هستند ؟
انها هم كه بيمه هستند چقدر خدمات ميگيرند ؟
چه خدمتي كامل و صحيح و درست و واقعي به اين مردم
شده كه ماليات بيشتر لازم است ؟
البته از رانت خوارها وام گيرهاي بي حساب وًكتاب و رشوه خوارها
و زمين خوارها و برج سازان و مال و پاساژ سازها ، صادر كننده هاي مواد
اوليه و معدني كشور ، و و و ماليات بگيريد . (4175148) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.