نظر منتشر شده
۳۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 469690
تحلیل مناظره دوم کاندیداها در گفتگوی الف با 4 کارشناس سیاسی؛
نامزدها به سوالات مطرح شده پاسخ نمی دادند/ بسیج دستگاههای دولتی برای حمایت از یک کاندید خاص
بخش سیاسی الف، 18 اردیبهشت 96
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۰۰
 یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: نامزدها به سوالاتی که  مطرح می شد پاسخ نمی دادند و سعی داشتند با زیر سوال کشیدن طرف مقابل یا بحث های انحرافی سعی بکنند فضایی ایجاد کنند که طرف مقابل دستپاچه بشود و نتواند پاسخ دهد، بهتر بود نامزدها در اثبات برنامه ها و راهکارهای خود نقد هایشان را مطرح می کردند.

حسین کنعانی مقدم دیر کل حزب سبز و فعال سیاسی اصولگرا در گفت وگو با خبرنگار سیاسی الف پیرامون دومین مناظره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: بنظر من سناریوی نوشته شده برای این مناظره، سناریوی خوبی نبود، بیشتر منتقدین حاضر در جلسه از دولت مستقر انتقاد می کردند ؛ قاعده این است که کسی که دیکته ننوشته  غلط هم ندارد و بنظر می رسد نمی شود از آن چهار نفر دیگر که مسؤلیت اجرایی در دولت نداشتند غلط گرفت و بیشتر آقای روحانی در صندلی اتهام قرار گرفته بود.
وی با اشاره به اینکه نامزدها به سوالاتی که  مطرح می شد پاسخ نمی دادند گفت: نکته دیگر آنکه در مناظره باید نامزدها بصورت شفاف عنوان می کردند که اگر رئیس جمهور بشوند در سیاست خارجی ، برجام ، مسئله هسته ای و فرهنگ و آزادی چه کاری خواهند کرد اما هیچ کدام حرفی برای گفتن نداشتند و حرفهای قبلی را تکرار می کردند و با رد ادعاهای دیگران سعی داشتند خودشان را اصلاح کنند.

وی در ادامه افزود: آقای ترامپ در مناظرات انتخاباتی خیلی صریح برنامه هایش را می‌گفت، از پاره کردن برجام یا دیوار کشیدن در مرز مکزیک سخن می‌گفت اما بنظر می رسد کاندیداها یا برنامه ای نداشتند یا نمی خواستند برنامه هایشان را طوری مطرح کنند که به چالش کشیده بشوند.
https://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim/Uploaded/Image/1393/07/06/139307061103221023729114.jpg
کنعانی مقدم در پاسخ به این پرسش که آیا نقدهای وارد شده از سوی منتقدین دولت مناسب بوده گفت: در هر صورت به دولت هم نقد هایی وارد است که باید گفته شود اما بنظر من در مناظره جای نقد کردن به این شکل نیست وبیشتر شبیه محاکمه است تا نقد!

دبیرکل حزب سبز  با تاکید بر اینکه من منتقد دولت هستم اما به این معنی نیست که رفتارهای زشت گذشته را در مناظرات به عنوان یک الگو دوباره مطرح بکنیم افزود:  بهتر بود نامزدها در اثبات برنامه ها و راهکارهای خود نقد هایشان را مطرح می کردند که به عنوان مثال این ضعف‌ها  وجود دارد و بنده با این شیوه آنهارا برطرف می‌کنم.

وی تصریح کرد: طرح چنین مسائلی در قالب نقد آنهم در فرصتی چند دقیقه ای بیشتر منجر به تشویش اذهان عمومی می شود. سه سال و اندی رسانه های وابسته به تمام جناح هایی که در آن جمع حاضر بودند به اندازه کافی زمان برای نقد کردن و زیر سوال بردن دولت داشتند و می توانستند حتی اقدامات قانونی را از طریق مجلس به عنوان دستگاه نظارتی بر عملکرد دولت یا سازمان های بازرسی انجام دهند.

حد و اندازه نقدها در قدو قواره یک نامزد ریاست جمهوری نبود
عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی گفت: من فکر می‌کنم حد و اندازه نقدها و مطالبی که نامزدها مطرح کردند یا مشاورینشان در اختیارشان گذاشتند در قد و قواره یک رئیس جمهور نیست.

احمد مازنی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و عضو فراکسیون امید در گفت وگو با خبرنگار سیاسی الف در خصوص دومین مناظره نامزدهای ریاست جمهوری اظهار داشت: به عقیده من مهمترین ویژگی مناظره دوم شکل گیری دوقطبی سه-سه بود که دو جناح در مقابل هم صف آرایی کردند، در گذشته آقای هاشمی طبا و میرسلیم در نقش دو نامزدی بودند که نگران ازدست دادن رأی و دنبال جذب آراء نیستند ، بنابراین بحثهایشان بیشتر کارشناسی جلوه می کرد و خارج از فضای سیاسی که بین کاندیداهای دیگر وجود داشته از یک متانت خاصی برخوردار بود. اما در این مناظره آقای میرسلیم خیلی تند در تقابل با آقای روحانی و مسائل مربوط به دولت ظاهر شد و از طرف دیگر آقای هاشمی طبا هم در دفاع از دولت یازدهم و آقای روحانی اقدام کرد.

وی در ادامه افزود: بنظر می رسد چنین وضعی مردم را از حالت بلا تکلیفی خارح می‌کند و فضای دوقطبی شکل گرفته است با این تفاوت که در جریان اصلاحات نامزد اصلی مشخص است ولی بنظر می رسد در جریان مقابل نامزد نهایی مشخص نیست و من احساس می کنم حامیان آقایان قالیباف و رئیسی تکلیف روشنی ندارند و مشخص نیست آیا از میان این دو نامزد اصلا کسی به نفع دیگری کنار می رود یا خیر.

مازنی در پاسخ به این سؤال که آیا به عقیده شما نقد های مطرح شده مناسب بوده یا خیر گفت: من فکر می‌کنم حد و اندازه نقدها و مطالبی که نامزدها مطرح کردند یا مشاورینشان در اختیارشان گذاشتند در قد و قواره یک رئیس جمهور نیست، مثلا وقتی در خصوص مسائل آموزشی و فرهنگ از برنامه و راهکار یک کاندیدا سؤال پرسیده شد و ایشان در مورد یک وزیر مسائلی را مطرح می کنند که هنوز هم مشخص نیست، یعنی توجهی به سؤال ندارند و دنبال افزایش سبد رأی خود هستند. در حالی که این برای سطحی از افرادی که اطلاع چندانی ندارند یا مسؤلیتی در قبال حرفهایشان ندارند شاید قابل قبول باشد اما منصفانه  و در قدو قواره یک نامزد ریاست جمهوری که در رسانه ملی در حال مناظره است نیست.

نظرات و برنامه های نامزدها در مناظره مطرح نشد/ در مناظره دوم شاهد بداخلاقی سیاسی بودیم
رسول منتجب‌نیا قائم مقام حزب اعتماد ملی در گفت وگو با خبرنگار سیاسی الف پیرامون دومین مناظره نامزدهای ریاست جمهوری گفت: در دومناظره ای که انجام گرفت کاندیداهای اصولگرا بنا را بر تخریب دولت قراردادند نه ارائه دیدگاه ها و نظراتشان؛ در این میان تقسیم کار به گونه ای صورت گرفت بطوری که آقای رئیسی چندان وارد بحث های چالشی نشود و بتواند نظارت خود را حفظ کند ولی آقای قالیباف در هردو مناظره حالت تهاجمی داشته باشد و سنگی را طرف دولت پرتاب کند که هم وقت روحانی و جهانگیری را بگیرند و نتوانند از خودشان دفاع کنند و هم اینکه موجب تشویش در افکار عمومی شوند.
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1394/10/03/13941003191638338_PhotoL.jpg
وی در ادامه افزود: آقای قالیباف در هر دو مناظره بنارا بر فرافکنی، القاء شبهه و تخریب دولت قرار داد، متاسفانه آقای میرسلیم که در جلسه اول برخورد متینی داشت  وحرفهایش را با متانت بیان می کرد بطوری که همه تقدیر و تحسینش میکردند اما در مناظره دوم ایشان هم ماموریت پیداکرده بود که نسبت به دولت و رئیس جمهور حالت تهاجمی داشته باشد و خیلی تندتر از سایرین نیز وارد صحنه شد.

منتجب نیا تصریح کرد: من فکر می‌کنم مناظره از مسیرش منحرف شده و بجای آنکه نظرات و دیدگاهاه مطرح شود و نامزدها برنامه هایشان را برای اداره کشور ارائه کنند بنا را بر تخریب و القای شبهه در جامعه گذاشته اند، هدف این است که افکار عمومی را مشوش کنند تا کاندیدای اصلی اصولگرایان بتواند رأی بیاورد.

این فعال سیاسی اصلاح طلب با تاکید بر اینکه اگر نامزدها انتقادی دارند باید مستدل و مبرهن بدون جسارت و توهین مطرح کنند افزود: چه ارتباطی میان سؤال مناظره و رئیس جمهور و اینکه فرزند یکی از وزرا کالایی را خریده  وجود داشت که آن را به عنوان یک شبهه القا کردند؟ من فکر می‌کنم این یک نوع بد اخلاقی سیاسی است، این مناظره نیست بلکه تخریب و القا شبهه است.

وی ضمن اشاره به اینکه اگر نامزدها بداخلاقی هارا کنار بگذارند و صرفا به بیان نظرات و دیدگاهایشان به پردازند مردم آگاه تر می شوند و می توانند آزادانه و آگاهانه انتخاب کنند تصریح کرد: ولی اگر که مناظره مثل سال 88 سراپا توهین و تخریب باشد هم بد آموزی دارد و هم فرهنگ جامعه را مخدوش و مردم را دچار سرگردانی می‌کند و نمی تواند مردم را در انتخاب کمک کند.

برخی اظهارات روحانی در شأن رئیس جمهور نبود
 ناصر ایمانی فعال سیاسی اصولگرا در گفتوگو با خبرنگار سیاسی الف در خصوص دومین جلسه از مناظرات انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری اظهار داشت: مناظره دوم مقداری جا افتاده تر از قسمت اول بود چرا که در جلسه نخست نامزدها با مواضع طرف مقابل کمتر آشنا بودند که این در مناظره دوم مرتفع شد و نامزدها آنچه که بودند را به نمایش گذاشتند.

وی در ادامه افزود: آقای هاشمی طبا همان فرد مناظره اول بود، آقای میرسلیم صرف نظر از صحت مطالبش، انتقادات صریحتر و مستدل تری را عنوان کرد، آقای رئیسی هم به همین صورت و صریحتر به میدان آمد از سویی آقای قالیباف به همان شکل مناظره نخست ظاهر شد و آقای روحانی هم در این مناظره با صراحت بیشتر به میدان آمد اما آقای جهانگیری اندکی عقب نشست که البته طبیعی هم هست اگر قرار بر این باشد که ایشان بخواهند تا قبل از روز رأی گیری انصراف دهد طبیعی است که باید کم فروغ تر ظاهر شود و میدان را برای آقای روحانی باز بگذارد.

این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به اینکه یکی از نامزدها رئیس جمهور و مقام رسمی کشور است و تمام حرف های ایشان بازتاب داخلی و بین المللی دارد افزود: در مقابل کاندیداهای دیگر عموماً مسؤلیتی ندارند و آزادتر هستند بطوری که اگر موضوعی را مطرح کنند خیلی بازتاب داخلی یا بین المللی نخواهد داشت از همین رو برخی از نکاتی که آقای روحانی  در مناظره دوم مطرح کردند، در شأن رئیس جمهور محترم کشور نیست و بازتاب های بین المللی و داخلی خوبی نیز ندارد.
http://79.175.173.239/MediaCo/CustomerData/Images/News/b38a781a-d67e-4d33-a284-2bd167fdff57.jpg
وی در ادامه تصریح کرد: وقتی رئیس جمهور موضوع مخالفت با انتصاب یک فرماندار خانم اهل سنت را مطرح می کند به این معنا است که در مسئله حقوق بشر بقدری در کشور ضعف وجود دارد که برخی مخالف مسولیت خانم ها هستند در حالی که اصلا هیچگونه مخالفتی با انتصاب آن خانم به عنوان فرماندار مطرح نشده بود. ما در کشور حتی وزیر خانم داشتیم و هیچگاه با انتصاب اهل سنت در مسولیت ها مخالفتی وجود نداشته ،حتی مطرح کردن نوشته های روی موشک ها صرف نظر از درست یا غلط بودن آن، در شأن رئیس جمهور نبود.

بسیج دستگاههای دولتی برای حمایت از یک کاندید خاص
ایمانی با اشاره به موضوع اطلاعیه های دستگاه های دولتی گفت: در حالی که هنوز مناظره ها به پایان نرسیده است اطلاعیه های دستگاه های دولتی در نقد برخی از مواضع کاندیداهای غیر دولتی مطرح شد، من نمیخواهم بگویم که تمام مطالب مطرح شده از سوی کاندیداهای غیر دولتی همه درست و صحیح هستند اما موضوع اینجاست که این رویه در سالهای آینده نیز باب خواهد شد به این ترتیب فقط رئیس جمهور در مناظره ها نیست بلکه رئیس جمهور و تمام دستگاه های دولتی پشتیبان او خواهند بود. سوال اینجاست که اگر رئیس جمهور آمار غلطی را بدهد آیا دستگاه های دولتی بازهم اطلاعیه می دهند و تکذیب می کنند؟ قطعا این کار را نمی کنند به همین دلیل اطلاعیه های دستگاهای دولتی شاید به لحاظ قانونی هم نوعی استفاده از  اموال دولتی برای حمایت از یک کاندید خاص باشد و شبهه قانونی هم داشته باشد.

وی تصریح کرد: ما دو پدیده در این انتخابات شاهدش بودیم اولین پدیده حضور کاندیدایی بود که قصد شرکت در انتخابات را نداشت و صرفا برای حمایت از یک کاندیدا آمده بود که به عقیده من برای اولین بار در تاریخ بعد از انقلاب بود دومی هم اطلاعیه دستگاه های دولتی است که قطعا آنها به کاندیدای رقیب حمله می کنند علاوه بر این از لحاظ اخلاقی هم پسندیده نیست. دستگاه های دولتی می‌توانند پس از پایان انتخابات اطلاعیه بدهند و مواضعشان را اعلام کنند ولی تاثیر گذاری در انتخابات نکنند.
 
کلمات کلیدی : انتخابات 96+ انتخابات ریاست جمهوری+ اصولگرایان+ اصلاح طلبان
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۱۸ ۰۸:۰۴:۴۴
از روحانی درباره ساده زیستی سوال شد ، از دولت قبل گفت! (4324506) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۱۸ ۰۸:۰۵:۲۱
مناظره جای بیانیه خوانی نیست اقای جهانگیری. (4324510) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۱۸ ۰۸:۰۶:۴۲
صبح شنبه همه وزارتخانه ها کارشان را تعطیل کرده بودند، پشت سر هم در حمایت از رییس جمهور بیانیه می دادند! (4324517) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۱۸ ۱۲:۱۹:۳۵
بیانیه دادن در پاسخ اتهام،نیاز به تعطیلی وزارتخانه نداره (4325338) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۱۸ ۱۲:۲۰:۳۰
اصلا چرا کاندیداها باید به سوالاتِ متفاوت جواب بدن؟ (4325344) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۶-۰۲-۱۸ ۱۲:۴۰:۳۷
روحاني قهرمان اميد مستضعفان (4325475) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۱۸ ۰۸:۰۷:۴۴
فقط رییسی ، بدون حاشیه سازی و جنجال ، عملکرد دولت را نقد کرد. (4324521) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۱۸ ۰۸:۰۸:۵۷
همه حرف روحانی و جهانگیری ، شجریان و فرهادی و کنسرت بود. نشان می دهد که چقدر از مطالبات و مشکلات معیشتی مردم دورند. (4324529) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۶-۰۲-۱۸ ۰۸:۱۸:۵۹
به نظر من آقای روحانی و جهانگیری باید تاجای ممکن وارد بازی آقای قالیباف و دیگران نشن. سعی کنن موفقیتها و برنامه هاشون رو بگن. (4324563) (alef-13)
 
بنده خدا . اصل
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۱۸ ۰۸:۲۴:۳۶
خب وقتی یک طرف فقط برای تخریب وانتقام آمده باشد وضع همین میشود و متاسفانه شروع کننده این رفتار آقای قالیباف است. استناط بنده این است گروه جمنا هدف را تخریب دولت قرار داده است و براساس نظریه آمریکاییها اگر قصد دارید پیروز شوید یک موضوع را بشدت و متوالی در جامعه باید منتشر کنید و اعضا این گروه در سایتها و جلسات متعدد بهمین روش دارند روحانی را تخریب میکنند . اما مطمنم هستم به دلایل زیر موفق نخواهند شد چون افراد و شخصیتهایی که از روحانی حمایت کرده اند شرایط را بنفع او تغییر داده است و مردم به این افراد اعتماد بیشتری دارند بعضی از آنهاعبارتند از:
بیت محترم امام خمینی ره
تعدادی از فرزندان علامه شهید مطهری
تعدادی از فرزندان شهید بهشتی
تعدادی از فرزندان مرحوم آیت الله طالقانی
تعدادی از فرزندان مرحوم و زنده یاد آیت الله هاشمی رفسنجانی
حجه الاسلام و المسلمین ناطق نوری
حجه الاسلام و المسلمین محمد خاتمی
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی بصورت غیر محسوس !!

حالا ملت عزیز انتخاب باشماست.
خدا راشاهد میگیرم بجز حق چیزی نمی نویسم. پس چرا سانسور؟!!! (4324578) (alef-13)
 
۱۳۹۶-۰۲-۱۸ ۰۸:۲۵:۰۸
آقای قالیباف میگه به هر نفر بیکار 250 هزار تومن میده! اینجوری خیلی از افرادی که در شغلهای غیررسمی هستن که میلیونها نفر میشن میان میگن ما بیکاریم و حقوق میگیرن! ایشون این برنامه رو هم از برنامه دولت کپی کرده منتها نصفه نیمه و دستکاری شده! برنامه دولت که مدتها پیش تصویب شده و داره اجرایی میشه اینه که به افراد آموزش بدن و بعدش کارفرماهایی که اونها رو استخدام میکنن بهشون مقداری پول بدن یا مثلا بیمه شون رو تامین کنن. (4324580) (alef-13)
 
Canada
۱۳۹۶-۰۲-۱۸ ۰۸:۲۵:۱۴
اولین سوال را قالیباف جواب انحرافی داد
در این دوره قالیباف دقیقا بد اخلاقی های احمدی نزادی را تکرار میکند و این زیبنده کسی که در این مملکت رییس پلیس بوده نیست (4324581) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۱۸ ۰۸:۵۳:۳۵
آقای ایمانی با چشم بسته و دهان باز تحلیل میکنند. (4324666) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۶-۰۲-۱۸ ۰۸:۵۴:۰۵
جالبه که اصولگرایان دست پیش رو گرفتن که پس نیوفتن.
1- ظرف 8 سال شغل خالص ایجاد شده تقریبا صفر بود حالا بیکاری رو میندازن گردن دولتی که نزدیک 1.5 میلیون شغل درست کرده ظرف دو سال اخیر!
2- میگن چرا رکود هست در حالیکه رشد اقتصادی که تحویل دادن تقریبل منفی 7 درصد بود و الان 7 درصد مثبته!
3- دریاچه ارومیه در حال مرگ بود و الان زنده شده و داره مشکلش حل میشه، اونوقت صحبت از محیط زیست میکنند.
4- هورالعظیم رو تقریبا خشک کرده بودن و اونوقت صحبت از ریزگردها میکنن در حالیکه الان بیشتر هورالعظیم آب داره.
5- آلودگی هوای شهرها مثل تهران وحشتناک شده بود با بنزین بسیار بد و میگن چرا هوا رو هم از مردم گرفته دولت در حالیکه الان وضع هوا بسیار بهتر شده
6- درآمد بی سابقه بیش از 600 میلیارد دلار داشتن و عمده اش هدر رفت اونوقت صحبت از فساد میکنن و اینکه چرا دولت به محرومان نمیرسه! در حالیکه با درآمد شاید یک سوم، هم دولت بیمه رایگان درست کرده، هم حقوق افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی رو چندبرابر کرده، تولید و صنعت وضعش خیلی بهتر شده. (4324671) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۱۸ ۰۸:۵۶:۳۱
روحانی یک تنه در برابر پوپولیسم ایستاده است حتی اگر به ضررش باشد.
درود بر روحانی (4324684) (alef-13)
 
مهدی
۱۳۹۶-۰۲-۱۸ ۰۹:۰۷:۲۷
بنام خدا
آنچه که به نظر بنده می رسد آن است که متاسفانه هیچکدام از نامزدها در گفتارشان صادق نیستند و یا نمی توانند با صداقت کامل صحبت کنند. شرایط کشور در دولت قبل و شرایط جهانی را بیش از مردم باید نامزده های محترم بدانند. حد اقل این را بپذیرند که تغییر این شرایط بسیار مشکل است و اجرای برنامه ها به سادگی میسر نبوده است.
آنچه که مردم انتظار داشته و دارند، تلاش صادقانه برای اجرای برنامه ها است و آنچه که مردم تحملش را ندارند فساد اقتصادی مسولان است که قابل پیشگیری است و اگر در این زمینه سستی شده است همه مسئولان سه قوه مقصرند چرا که هر یک به تنهایی قادر به مقابله با این فساد بوده و هستند. (4324715) (alef-13)
 
Netherlands
۱۳۹۶-۰۲-۱۸ ۰۹:۱۷:۳۷
کنعانی مقدم واقعا بی طرفانه قضاوت کرد و درست هم گفت (4324748) (alef-13)
 
علیمراد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۱۸ ۰۹:۴۲:۵۶
ریس جمهور اینده الوبت اولش باید وصول معوقات کلان بانکی باشد واستفاده ان در جهت تولید واشتغال (4324815) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۱۸ ۰۹:۴۷:۲۱
الف جان بدون شك روحاني پيروز انتخاباته (4324838) (alef-13)
 
Estonia
۱۳۹۶-۰۲-۱۸ ۰۹:۴۸:۱۰
نامزد ضربه‌گیر آقای روحانی به جای ارائه کارنامه 4 ساله خود و برنامه دوره دوم ریاست‌جمهوری دولت یازدهم، به خواندن انشا و ترساندن مردم از روی کار آمدن رقیب پرداخت. گویا ایشان فکر می‌کند چشم مردم تبعیض، بی‌عدالتی، فقر، بیکاری جوانان، مسکن و ازدواج و حاشیه‌نشینی جوانان بالای 10 میلیونی را نمی‌بیند! (4324841) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۱۸ ۱۰:۰۱:۱۹
اصولاً وعده مالی به مردم آیا چیزی غیر از تطمیع است؟ آیا تطمیع مالی آنهم از جیب بیت‌المال، انتخابات را با مشکل مشروعیت مواجه نمی‌سازد؟ اگر نامزدی از نامزدهای مجلس شورا برای گرفتن رای، پول تقسیم کند، شورای محترم نگهبان صندوق‌های آن منطقه را باطل نمی‌کند؟ به یقین آری. ولی سؤال این است که چرا با تطمیع مالی، برخورد قانونی نمی‌کنند؟ به نظر می‌رسد که از نظر ملاک و روح قانون چندان تفاوتی ندارد. پول دادن از کیسه خود برای تحصیل رأی، خلاف است، آیا بخشش‌های سمرقند و بخارا که به او ربطی ندارد و مال دیگران است برای رسیدن به خال لب عروس مقصود، خلاف نیست؟!‏ (4324887) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۱۸ ۱۰:۱۰:۱۱
حرف ما يك كلام روحاني والسلام (4324918) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۱۸ ۱۰:۵۶:۳۱
کاش جناب اژهایی در مورد تخلف فاحش قالیباف در ایجاد سایت کاریابی ( بخوانید خریداری دای ) همین عکس العمل سریع رو میداشتند . (4325064) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۶-۰۲-۱۸ ۱۱:۰۵:۵۹
رئيسي ديشب در گفتگوي خبري با برنامه بود

خوشم اومد انرژي و خدمت در صحبتهاش موج ميزد

ما مردم مشهد ميدونيم در اين يک سال چقدر گره گشاي مردم بود

راي ما حسين آبادي ها رئيسي (4325094) (alef-13)
 
شهروند
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۱۸ ۱۱:۱۲:۰۷
میدونم براتون خیلی سخته ولی بپذیرید که روحانی رییس جمهور اینده است نه به جنگ تعامل با دنیا. (4325115) (alef-13)
 
nader
۱۳۹۶-۰۲-۱۸ ۱۱:۱۷:۵۹
باسلام،
عزیزم شما چرا وقتی آقای محسنی اژه ای در مورد دختر وزیر اطلاعیه دادند برنیاشفتید ( که قطعا در رای مردم تاثیر گذار است ) ولی وقتی دستگاه دولتی دروغهای کاندیدی را تکذیب کرد سریع ناراحت شدید؟
لطفاً یک جو انصاف
یاعلی (4325136) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۶-۰۲-۱۸ ۱۱:۲۷:۱۶
ممنون از سایت الف بخاطر نگاه فراجناحی (4325161) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۱۸ ۱۱:۴۷:۲۴
آقای منتجب نیا اتفاقا مناظره محل نقد برنامه ها وعملکردهاست نه طرح آنها. طرح آنها باید در برنامه های تک نامزده مانند گفتگوی خبری، مستند هر نامزد و ... صورت بگیرد.

ضمنا 4 سال منتقدان دولت به جهنم رانده شدند حالا هم اجازه نقد ندهند پس کی حرفشان را بزنند. به گونه ای صحبت نکنید که یا فکر کنیم آلزایمر گرفته اید یا گوش هایمان را دراز تر از حد معمول فرض کرده اید (4325215) (alef-13)
 
۱۳۹۶-۰۲-۱۸ ۱۱:۵۴:۵۱
سوالات با تفکر حاکم بر صداسیما طراحی شده بودن. (4325248) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۱۸ ۱۱:۵۵:۳۷
جالبه رییسی, قالیباف و میرسلیم با امارهای غلط به همه سازمانهای دولتی حمله کردند اونوقت وقتی جوابیه می دهند که اطلاعات غلط است و صحصح را می دهند مینویسید بسیج دستگاهها
انصافت را شکر اقای توکلی (4325252) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۶-۰۲-۱۸ ۱۲:۲۱:۰۳
آمار جيب مردم است جيب ها خالي فقط 4 درصدي ها جيبهاشون پر است (4325348) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۱۸ ۱۲:۲۱:۳۶
کدوم انصاف؟
شش سال از دولت نهم و دهم حمایت کرد،در نهایت هم با شخص احمدی نژاد مشکل داشتند نه با تفکر وزیران و دولتش (4325350) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۱۸ ۱۲:۲۵:۱۰
آیا می‌دانید
طبق قانون، هم آستان_قدس از پرداخت مالیات معاف است و هم حرم_امام(ره) (به تولیت سیدحسن خمینی)
چرا رییس جمهور در مورد مالیات مرقد امام(ره) صحبت نمی کنند؟! (4325375) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۱۸ ۱۲:۳۰:۰۱
اساسا این نحوه برگزاری مناظره عقیم و ناکارآمد است. (4325408) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.