کد مطلب: 435994
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۸ دی ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۵۶
از روزی که گوشت قرمز بنای نافرمانی گذاشت و رو به گرانی رفت، دلایل مختلفی ازجمله دلالبازی، عامل افزایش قیمت معرفی شد حالا اما رئیس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گوسفندی پای عامل تازهای را به ماجرا باز کرده است.
به گزارش همشهری، علياصغر ملكي ميگويد: در اول هرماه بهدليل واريز حقوق، تقاضاي خريد افزايش مييابد و به همين دليل قيمت نيز افزايش پيدا ميكند.
ملكي درباره اينكه چرا در ماههاي قبل اين اتفاق نميافتاد، اظهار ميكند: با پشت سر گذاشتن عيد قربان و تاسوعا و عاشورا، ذخاير گوشتي با كمبود مواجه شدهاند و بزرگترين مشكل اين مسئله اين است كه بره مادههايي كه زايمان نكردهاند، ذبح ميشوند و همين باعث كمبود ذخاير گوشتي در آخر سال ميشود.
کلمات کلیدی : گوشت، گوشت قرمز
کلا گوشت ماده گوسفند در نزد ایرانیان طرف دار ندارد. این از رکود است و هزینه ها وگرنه دامدار می داند ماده گوسفند بهتر برای بره گیری و پشم است و نه گوشت. (4122125) (alef-11)