نظر منتشر شده
۴۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 475495
دانشمند در گفتگو با الف مطرح کرد:
برنامه آقای روحانی، فقط حمایت از تولید باشد/ فعالیت تولیدی که 10درصد سود دارد، نمی‌تواند 30 درصد سود بانکی بدهد/حداکثر سود تسهیلات باید 6 درصد باشد
بخش اقتصادی الف، 7 خرداد 96
دبیر خانه اقتصاد ایران بابیان اینکه تنها برنامه و اولویت دولت دوازدهم باید فقط تولید باشد، گفت: باید نیازهای واحدهای تولیدی و سرمایه در گردش آن‌ها تأمین شود؛ اما سود فعالیت‌های تولیدی 10 درصد است و بنگاه‌ها نمی‌توانند 30 درصد بهره بانکی پرداخت کند.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۷ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۴۹
به گزارش الف؛ اقتصاد ایران با چالش‌های متعددی روبرو است و دولت دوم حسن روحانی (دولت دوازدهم) با توجه به وعده‌هایی که داده است، با مشکلات زیادی روبرو است. امروز رکود حاکم بر اقتصاد ایران تولید را تحت شعاع قرار داده، نرخ بیکاری در حال افزایش است، بخصوص بیکاری در قشر فارغ‌التحصیلان دانشگاهی.

حل مشکلات اقتصاد ایران، نیازمند اراده است، اراده‌ای باید در رئیس‌جمهور منتخب و دولتمردان دولت دوازدهم وجود داشته باشد، هرچند در مدت 4 سال نمی‌توان تمام مشکلات را حل کرد، اما با توجه به انتخاب مجدد حسن روحانی و با توجه به وعده‌های داده‌شده لازم است قبل آغاز به کار دولت دوازدهم، اقدامات خود را شروع کند؛ اما اولویت باید چه موضوعی باشد. کارشناسان و صاحب‌نظران اقتصادی، اصلاح نظام بانکی را مطرح می‎کنند، نظامی که به عقیده برخی در حال ورشکستگی است، هرچند بانک مرکزی آن را تکذیب می‌کند.

موضوعی که اکنون مهم است، ساماندهی و حمایت از بنگاه‌های تولیدی است، زیرا این بنگاه‌ها دچار مشکل هستند و در صورت بی‌توجهی شاهد ادامه و تعطیلی آن‌ها خواهیم بود و این بر تعداد بیکاران می‌افزاید.

هیچ برنامه‌ای جز حمایت و ایجاد رونق تولید نیست
مسعود دانشمند، دبیر خانه اقتصاد ایران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی الف؛ در مورد اینکه مهم‌ترین اولویت کاری دولت دوازدهم باید چه موضوعی باشد، گفت: با توجه به گسترش جامعه فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و نرخ بیکاری، ایجاد اشتغال پایدار مهم‌ترین نیاز کشور است؛ به همین دلیل آقای روحانی، یک برنامه بیشتر ندارد و آن فقط تولید است.

وی افزود: هیچ برنامه‌ای جز حمایت و ایجاد رونق تولید نیست و برنامه‌ها و اقدامات دولت دوازدهم باید در راستای حمایت از تولید باشد؛ زیرا اگر تولید راه بیفتد؛ مشکلات اقتصاد کشور و رکود حل خواهد شد و شاهد تا رونق خواهیم بود.

دانشمند ادامه داد: با راه افتادن تولید در کشور، اشتغال ایجاد خواهد شد و به‌تبع آن از رکود خارج می‌شویم؛ همچنین GDP و رشد اقتصاد افزایش پیدا می‌کند و ایجاد رشد اقتصادی، توسعه فرهنگی- اجتماعی شکل خواهد گرفت.
 
رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و امارات ادامه داد: شاه‌کلید حل، وضعیت کنونی، فقط تولید است؛ بخصوص شرکت‌ها و بنگاه‌های کوچک و متوسط که دچار مشکل هستند و باید موردحمایت جدی قرار گیرند.

به گفته وی، باید نیازهای واحدهای کوچک و متوسط تأمین شود و مهم‌ترین نیاز آن‌ها، سرمایه در گردش است؛ البته باید نقدینگی موردنیاز آن‌ها حداکثر با نرخ سود 6 درصد تأمین شود. واحدهای تولیدی نمی‌توانند با سود و بهره 30 درصد فعالیت کنند؛ زیرا بازدهی (سود) فعالیت‌های تولیدی در کشور ما حدود 10 درصد است، پس چگونه می‌تواند 30 درصد بهره بانکی پرداخت کند.

دانشمند با تأکید بر اینکه نرخ سود بانکی برای تولید باید در حدود 6 درصد باشد، بیان کرد: دولت باید راه‌کار پرداخت تسهیلات با سود 6 درصد پیدا کند؛ ما می‌گویم راه و مسیر این است اما اینکه چه روشی نیاز است را دولت باید انتخاب کند که با نظام بانکی فعلی نمی‌تواند اجرایی شود.

دبیر خانه اقتصاد ایران در مورد اصلاح ساختار نظام بانکی کشور عنوان کرد: این موضوع، به این سادگی نیست که بتوان با سخن گفتن آن را اجرایی کرد و مسئله عمیق‌تر از آن است. امروز بانک‌ها پول مردم را گرفتند و به صاحبان سپرده 20 درصد سود پرداخت می‌کنند؛ بنابراین چگونه می‌توانند و ممکن است به تسهیلات گیرنده و مردمی که تقاضای تسهیلات دارند، وام را با نرخ 6 درصد بدهد و این امکان ندارد.

دانشمند تصریح کرد: اگر بنده هم که این موضوع را بیان می‎کنم، اگر در بانک‌ها بنشینم، نمی‌توانم این کار را انجام دهم، بنابراین ابتدا باید نرخ سود سپرده‌ها را کاهش داد که آن‌هم امکان‌پذیر نیست؛ زیرا بلافاصله با کاهش نرخ سود سپرده بانکی، پول از بانک خارج به سمت بازار غیررسمی می‌رود؛ کما اینکه اکنون هم این اتفاق در حال رخ دادن است.

این فعال بخش خصوصی گفت: زمانی که پول از بانک به سمت بازارهای غیررسمی برود، 24 سود به مردم می‌دهد و یک فعال اقتصادی برای تأمین منابع موردنیاز خود، باید آن را با سود 30 الی 40 درصد تأمین کند که این موارد راه‌حل آن نیست و راه‌کارهای دیگری وجود دارد که دولت باید انتخاب و انجام دهد و نیازمند بحث کارشناسی است.

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و امارات اظهار داشت: اقتصاد ایران از ظرفیت‌های زیادی برای تولید ثروت برخوردار است، اما مشکلات ساختاری اجازه نمی‌دهد از همه این مزیت‌ها بهره‌برداری شود و برای خروج از رکود و توسعه بازار کار علاوه بر تحریک تقاضای داخلی، باید به سمت توسعه صادرات غیرنفتی حرکت کنیم.

 
 
کلمات کلیدی : اقتصاد ایران+دولت دوازدهم+نظام بانکی+حمایت از تولید ملی+مسعود دانشمند
 
Romania
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۰۹:۰۴:۰۲
بهره سي در صد براي يكسال است هيچ توليدي يك سال طول نمي كشد در بدترين حالت حداقل گردش مالي چهار الي شش بار انجام ميشود كه در نهايت سود تسهيلات براي هر دوره توليد حدود چهار درصد ميشود (4395646) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۱۰:۲۰:۳۲
شما کاملا مشخصه که تولید کننده نیستید و کوچکترین اطلاعی از شرایط تولید ندارید.دوره بازگشت سرمایه در یک کار تولیدی حداقل چهار ساله. (4395747) (alef-3)
 
بهزاد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۱۲:۴۰:۳۲
سود رو نسبت به کل سرمایه در نظر میگیرن
و وقتی کل سر مایه چهار ساله برگرده
بطور ثابت که تولید سود 25 داره میمونه سور سرمایه در گردش
و و و
و
در اصل سود تولید بسیار است بسیار بیشتر از این که جلوی سود بانکی وا دهد یا وا بماند
مهم این است که تولید الان با واردات بی رویه نوجه بفرمایید بی رویه ناتوان شده (4395977) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۱۷:۳۸:۴۶
برادر بازگشت سرمایه با سود فرق دارد (4396635) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۱۱:۱۵:۰۱
گران فروشی چهار برابری دلار باعث کاهش شدید قدرت خرید مردم گشته که باعث کاهش شدید ظرفیت تولید گشته که سود تولید را با آنکه حتی قیمت آنها همتراز و بیشتر از کالاهای خارجی هست پایین آورده
گران فروشی دلار مانع از به روز شدن خطوط تولید گشته چرا که با دلار 3800 تومانی هزینه بسیار بالا هست

در ایران بسیاری از کالاهای تولیدی با اینکه کاملا در ایران تولید می شوند اما حتی تا دو برابر گرانتر فروخته می شوند یکی از این کالاها بجز خودرو را می توان روغن زیتون نام برد که در ایران از حدود لیتری 40000 تومان بفروش میرسد و در خارج از حدود لیتری 20000 تومان یا گردو با همان کیفیت در ایران بسیار گران هست یا دستمال توالت و...

متاسفانه گران فروشی چهار برابری دلار ضربه سخت به قدرت خرید مردم وارد کرده که حتی مردم توان خرید لبنیات را ندارند چه برسد به کالاهای دیگر!

اجرای طرح ریاضت کشی ضربه سخت به خانوارها و اقتصاد کشور وارد کرده تا این طرح در حال اجرا باشد اقتصاد نه تنها بهبود نمی یابد بلکه هر روز بدتر می شود

مقصر اصلی بانکها نیستند بلکه طرح ریاضت اقتصادی هست (4395819) (alef-11)
 
محمد مهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۱۲:۱۰:۱۷
عجب استدلال غلطی (4395918) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۱۲:۲۹:۳۷
خوابی شما . همه اینها سالانه محاسبه میشود (4395954) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۲۳:۵۱:۴۳
بر فرض
تنها با عین المثل کردن برابر طلا می تواند تورم دو رقمی از اقتصاد ایران برداشت. با امارسازی دولتی تنها صورت مسئله را پاک می کنند. سالانه 30% سود می دهند. این سود در واقع نرخ تورم+6 % کارمزد است. شرکت ها سالانه به طور دو رقمی قیمت کالا و خدماتشان رسما یا غیر رسمی افزایش می دهند. بخش عمده این سود جبران می شود. (البته من هم می گویم این نرخ سود بانکی بالاست) اما این نرخ سود بانکی ناشی تورم و کم ارزش شدن سالانه واحد پول ملی است. تنها راهش در شاریط فعلی، انتشار اسکناس عین المثل برابر طلا است. (4397179) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۰۹:۲۵:۴۱
دولت باید بر کیفیت تولیدات داخل نظارت سختی اعمال کند ولی بیخیال است . اخر این چه کیفیتی است که اینها تولید میکنند . این کلمه تولید افتاده است بر روی زبان برخی و مدام تولید تولید میکنند . ایکاش خیلی از این چیزها در داخل تولید نمیشد و از خارج می آمد چرا که تولید کنندگان ایرانی خیلی بی مسئولیت هستند و اصلا به فکر مصرف کننده نیستند من جمله کیفیت بد مواد غذایی تولید داخل . (4395667) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۱۰:۲۵:۴۵
شما احیانا وارد کننده اجناس چینی نیستید؟ همین شماها با این تفکرات مصرفی هستید که پدر اقتصاد ایران رو درآوردین.مگه ما مشکل اشتغال نداریم؟ کدوم فعالیت اقتصادی بجز تولید میتونه پاسخگوی بازار کار و مشکل بیکاری باشه؟ کاش کمی از منافع شخصی مون بگذریم و به فکر بهبود کل اقتصاد باشیم. (4395757) (alef-3)
 
فرشید
Romania
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۱۰:۲۸:۲۸
تا وقتی تفکر مصرفگرایی اون هم از نوع وارداتیش در ذهن مردم این کشور جا خوش کرده امیدی به بهبود وضعیت اقتصادی ایران نمیره.باید دیدگاه مردم ایران اصلاح بشه.متاسفانه چند دهه است که روحیه کسب درآمد بدون زحمت و با واسطه گری و دلالی در ذهن مردم ما جا خوش کرده و این روند مرگ تدریجی اقتصاد ایران رو در پی داره. (4395765) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۰۹:۳۹:۴۸
یکی نیست به این آقا بگه:
گیریم میلیون ها تن سیمان و فولاد تولید کردیم، کی قراره اینها رو بخره؟
اومدیم و صدها هزار دستگاه یخچال و بخاری تولید کردیم، کی قراره بخره؟

راه حل فقط و فقط گشایش سیاسی برای صادر کردن محصول باکیفیت است و لاغیر! (4395693) (alef-3)
 
United States
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۱۲:۳۳:۵۷
همچی میگه تولید انگاری ما دارای تولید با تکنولوژی بالا هستیم اگر هم تولید چیزی داریم 50 سال عقب تر از غرب است که به درد صادرات نمیخورد (4395961) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۰۹:۴۰:۵۸
سود فعالیت‌های تولیدی 10 درصد است و بنگاه‌ها نمی‌توانند 30 درصد بهره بانکی پرداخت کند.
برداشت من از این جمله این است که برخی از دوستان وام می گیرند و می خواهند تولید کننده شوند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (4395697) (alef-3)
 
خسرو
United States
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۰۹:۴۱:۰۰
تولید کننده چراغ خودرو بودم برای توسعه کارگاهم از بانک.......وام گرفتم ولی به واسطه ورود قطعه مشابه و عدم پرداخت اقساط وام ورشکسته شدم. حمایت از تولیدات داخلی لازمه توجه دولت دوازدهم باشد. (4395698) (alef-18)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۰۹:۴۴:۴۱
زمانی آمریکا قصد داشت برنامه نفت در برابر غذا را از طریق سازمان ملل در ایران اجرا نماید که موفق نشد. لیکن در حال حاضر چین برنامه نفت در برابر کالا را در ایران براحتی اجرا نموده است!
وقتی صحبت از اقتصاد مقاومتی میشود در چارچوب اقتصاد مقاومتی نباید نفت در مقابل کالا صادر شود و چنانچه به لحاظ تحریم امکان صدور نفت بجز دریافت کالا وجود ندارد نفت کمتری تولید شود و در داخل مصرف شود.باید بین درآمد نفت و تولید داخلی توازن برقرار شود. وگرنه کالاهای چینی تمام کارخانه های تولیدی ما را تعطیل خواهد کرد. (4395704) (alef-18)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۱۳:۵۵:۳۱
دولت باید یارانه بدهد پول از کجا باید بیاورد.؟
مجبور است نفت در برابر کالای چین را بپذیرد.
نفت بدهد. چین کالا بدهد کالارا به داخل بفروشد. پول آنرا جمع کرده یارانه بدهد.
لذا با این کار کارگر چینی اشتغال پیدا می کند.
تکنولوژی هم وارد کشور نمی شود.
پس ناچاراسالهای بعد هم تکرار می شود. (4396153) (alef-11)
 
rezagol
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۰۹:۴۵:۲۷
در شگفتم که چرا عده ای که سواد اقتصادی نذارند.درخصوص مشکلات اقتصادی کشور راهکار می دهند .وقتی که ازرش بهروری ونزول پول در بازار بین شصت درصد در سال تا هفتاد درصد می باشد .کدام عقل سلیمی حکم می کند که بهره بانکی به شش درصد در سال برسد.وایا این تفاوت خود منشا فساد کلان در کشور نخواهد شد ودوباره بازار سفته بازی ورونق ریاکاری ورانت خواری برای دست رسی به این وام صورت نخواهد گرفت ؟
آنچه مسلم است در حال حاضر چندین علل در عدم اقبال به حرکت در جهت تولید در کشور وجود دارد .اول سود بدون حاشیه بهره بانکی .دوم سود غیر متعارف در مستغلات .سوم سود سرشار در تجارت وواردات بیرویه .
حال برای برون رفت از این شرایط راهکار چیست
اول اخذ مالیات بر سپرده های بانکی به صورت تصاعدی
دوم:اخذ عوارض ومالیات از مستغلات برحسب متراژ بصورت تصاعدی ،که افرادی که تعداد بیش از یکواحد مسکونی داشته باشند برحسب تعداد واحدهای در اختیار مایات وعوارض تصاعدی بر انها بسته شود
سوم:برقراری استانداردهای لازم برای واردات کالاهای مصرفی وبالابردن تعرفه های سنگین بر کالاهای مصرفی غیر ضرور ،صفر کردن تعرفه واردات ماشین الات وتجهیزات نوین خط تولید واجازه ندادن به جهت واردات تجهیزات دست دوم وخارج از رده وانرزی بر
لذا اگر مجلس ودولت بر این سه موضوع اهتمام لازم را بورزند بدیهیست که کلیه منابع مالی خود به خود بسمت تولید رفته ونه تنها مردم تمایلی به سپرده گذاری نخواهند داشت .بلکه منابع به سمت تولید سوق داده خواهد شد .ودیگر نیازی نیست که ما برای بانکها تعیین تکلیف بنماییم و قطع به یقیین این پیشنهاد اگر سهوی نبوده است ،می تواند پیشنهادی جهت به انحراف کشاندن سیاست های اقتصادی دولت باشد (4395706) (alef-18)
 
Russian Federation
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۱۰:۱۴:۵۸
کاسبان رکود هيچ وقت اجازه رونق را نخواهند داد

کسي که در ابتداي دولت روحاني پولش رو در بانکها سپرده کرده الان 2.7 برابر شده در حالي که نرخ دلار و کالا هاي سرمايه گران نشده اين بعني افزايش قدرت خريد حدود سه برابري بدون هيچ کار و زحمت

در کجاي دنيا قدرت خريد شخص حدود سه برابر ميشه بدون کار و تلاش ؟؟

متاسفانه سياست دولت حمايت از عدم سرمايه گزاري بوده (4395743) (alef-18)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۱۰:۳۴:۵۹
به هر حال دوستانی که همه شدن زبان دولت در نمی شد و نمی توانیم حداقل این اصل رو بپذیرند که سود 30 درصد بهره ی بانکی بسیار بالاست، چه مسئله تولید باشد و چه نباشد. قاعدتا باید حداقل تناسبی با نرخ تورم داشته باشد و چون دولت میگه تورم نزدیک های 8 درصده قاعدتا خودش هم باید این ادعای خود را باور کند و میزان سود رو متناسب با ان قرار دهد. (4395768) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۱۰:۴۷:۲۹
تولید کجا بود طرف وام میگره میره از چین جنس بنجول می اره به قیمت خداتومن می فروشه (4395779) (alef-18)
 
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۱۱:۲۸:۳۶
ازعجايب اقتصادى آنست كه نرخ تورم تك رقمى باشد و نرخ بهره ٣٠ درصد!!!!!
باز بگيد ما اقتصاددان كم نداريم (4395843) (alef-3)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۱۱:۳۱:۲۷
همش دروغ دروغ ... کدوم تولید ؟ دلالی و بساز بفروشی رو میگید تولید ؟ دوتا کارخونه درست حسابی بگید ماهم بفهمیمی تولید چیه ؟ شما میخواید از بانک به زور پول بگیرید که برید چی تولید کنید ؟ به کی بفروشید ؟ خود این بانکها مشکل نقدینگی دارن . با شبکه جهانی رابزه ندارن . هزارتا سنگ جلو پاشون میندازن .

بهترین راه که البته محاله چون نه افرادی از داخل میخوان نه اونوری ها جسارتش رو دارن ایجاد شرکتهای چند ملیتی با سرمایه خارجیه . پول ما توان رقابت در سطح جهانی رو نداره . بهمید تا بانکها رو هم بدبخت نکردید . الان بانکها کلی پول بیرون دارن که برگردونده نشده . (4395849) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۱۱:۳۸:۳۰
عجب ... همه این کار هار و میخواد این دولت خسته انجام بده ؟ (4395858) (alef-18)
 
حسین زاده
Germany
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۱۱:۴۱:۴۴
وام با بهره 6درصد یعنی رانت از جیب بیت المال ... یکی از دلایل معوقات بانکها همین جور وامها است خوب به من هم وام 6درصدی بدهند پس نمیدم یک عده تحت عنوان تولید دنبال رانت خواری هستند مشکل تولید در ایران ریشه ای تر از این حرفها است...تولیدات ایرانی از لحاظ قیمت تمام شده وکیفیت با مشابه خارجی آن نمیتواند رقابت کند واین وضعیت با پیشرفت سریع تکنولوژی درجهان روز به روز بدتر میشود یکی از دلایل این مطلب هم این است که تولید کننده تنبل شده است در طول سالها از رانتهای مختلف ( دلار ارزان-وام ارزان-محدودیت واردات و...)به راحتی درآمدهای بالا کسب کرده وبعضا میکند چه دلیلی داشته که رقابت کردن را بیاموزد ...این ره که میرویم به ترکستان است... (4395870) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۱۱:۴۹:۵۶
اقای روحانی خودش اعتقادی به برنامه ریزی نداره و دولتش هم دنبال سود واردات است اگر براش تولید مهم بود یک اقدام می کرد نه حرف. وقتی دختر وزیر مملکت لباس وارد میکنه مشخص است . اگر من جای او بودم الان به جرم قاچاق کالا در زندان یودم. تولید در دولت آقای روحانی معنا ندارد (4395881) (alef-18)
 
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۱۲:۰۰:۲۴
دوست عزیز در شرایط اقتصادی ما بنا نیست که پول سرمایه دار داخلی که در بانک سپرده گزاری شده است صرف سرمایه گزاری در تولید محصولات عمومی شود که بسیار کم بازده است بلکه صرفا باید صرف توسعه تولید خدمات و محصولات های تک شود که سود بالای 50 درصد دارد.مسلما منطقی نیست که کسی در این فضای کسب و کار ناپایدار خلق ثروت کند و سرمایه خود را در اختیار بانک قرار دهد تا بانک این پول را در اختیار یک فرد ناکارامد قرار دهد که به دنبال سود 10 درصدی است.کارهای کم سود می بایست که یا انجام نشوند و اگر علاقه ای برای آن است با سرمایه شخصی انجام شود و نه وام بانکی به عبارت بهتر در مملکتی که تورم 10 درصدی و ریسک اقتصادی بالا دارد،ما به کسب و کارهایی با حاشیه سود کمتر از 25 درصد نیاز نداریم و بهتر است کسی حتی با سرمایه شخصی هم به دنبال آن نرود چه رسد با وام بانکی (4395899) (alef-11)
 
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۱۲:۰۵:۱۹
عزیز انجایی که سود بانکی 6 درصد است ،سطح دستمزدها هر 5 سال یکی دو درصد افزایش می یابد و نه سالی 15 تا 20 درصد.سن بازنشستگی 65 سال و مالیات مصرف بسیار بالاست لذا دولت کسر بودجه ندارد که برای تامین آن مثل بختک روی بانک ها بیافتد و با مکیدن سرمایه آنها سبب کمبود منابع و افزایش نرخ سود بانکی شود.سود بانکی بالا نتیجه سیاست های پوپولیستی است و لو غیر (4395909) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۱۲:۱۰:۱۰
با تورم ایران کسی پولش رو 6% به شما نخواهد داد ! برای همین نیاز به سرمایه خارجی با بهره کم داریم ، باید بانکهای خارجی وارد کشور شوند (4395917) (alef-3)
 
United States
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۱۲:۱۰:۵۰
به نظر من ایران به دلیل برخی مسائل فرهنگی و اقتصادی مزیتی در خیلی از تولیدات ندارد. بنابراین تنها راه ایجاد اشتغال و گردش سرمایه از طریق تولید ایجاد شعب کارخانجات خارجی با مشارکت سزمایه گذار ایرانی است که آن هم به دلایل سیاسی امنیتی دشوار میباشد. (4395919) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۱۲:۱۲:۵۲
1- تا وقتی صادرات در کشور نباشه تولید معنی نداره !
2- با تورم ایران کسی به شما پول 6% نخواهد داد چون خودش ضرر میکنه !
3- نیاز به شرکت های لیزینگ خارجی و بانکهای خارجی در کشور هست که بشه پول های چندین ساله با بهره بسیار کم 3 تا 4 % گرفت . (4395921) (alef-18)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۱۲:۱۳:۳۷
اقای دانشمند با تورم 10% ایران کی به شما پول 6% ؟ میده خودش 4% ضرر کنه ؟؟ (4395926) (alef-3)
 
Austria
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۱۲:۱۳:۵۱
چندبار نوشتم ولی متاسفانه منتشر نمیشه.
برای اینکه بانکها سودده باشند و بتوانند هم سود سپرده گذاران و سهامداران خود را تامین کنند و هم به مردم و تولیدکنندگان و صادرکنندگان وامهای با بهره کم بدهند، باید برای تمامی خدمات بانکی کارمزدی هرچند بسیار اندک درنظر گرفته شود که مشتریان به بانکها پرداخت کنند و با توجه به حجم بالای عملیات و خدمات بانکی ، مبلغ تجمیعی این کارمزدها، بسیار هنگفت خواهد بود که میتواند هم بانک را قادر کند که سود سپرده ها و سهامداران را بدهد و هم به متقاضیان وام، وامهای با بهره پایین اعطا کند.
برای اینکه پرداخت کارمزد جامع باشد مثلا باید هم به پرداخت و برداشتهای اینترنتی، هم برداشت از خودپردازهای پول نقد و هم به دستگاههای کارتخوان مبالغ متفاوت و البته بسیار اندک و شاید هم بهتر اینکه بصورت پلکانی، بسته به مقدار مبلغ مبادله شده، کارمزد تعلق گیرد. (4395927) (alef-18)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۱۲:۲۰:۴۳
شما وقتی تکنولوژی تولید نداری اصلا چی میخوای تولید و صادر کنی ؟ پراید ؟
اول باید شرکت های خارجی بیان مثل چین ، تکنولوژی روز دنیا از اونها گرفته بشه .
باید در بورس تهران شرکت های چند ملیتی ایجاد بشه
باید موانع سرمایه گذاری خارجی در کشور خصوصا باز کردن حساب برای خارجی ها بر داشته بشه
در سیاست خارجی تنش زدایی انجام بشه ، پیوستن به سازمان تجارت جهانی (4395940) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۱۲:۲۳:۲۲
تو خارجی وقتی میخوان یک هواپیما تولید کنند چندتا کشور جمع میشه هر کدوم به حد توان پول میگذارند مثلا 60 میلیارد دلار یک شرکت ساخت هواپیما راه اندازی می کنند بعد از هواپیماهای تولید شده استفاده می کنند اینجوری به کشوری هم فشار نمیاد پول تقسیم میشه ، تو ایران طرف میخواد یک تنه هواپیما تولید کنه کلی پول خرج می کنند اخرش هم میشه ایران 140 شکست میخوره بودجه مملکت هم به هدر میره ! (4395943) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۱۲:۲۵:۲۴
سود بانکها کاهش پیدا کنه دوباره پول به سمت سکه و دلار و مسکن میره و تورم ایجاد میکنه (4395947) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۱۲:۲۶:۱۲
بانکها و لیزینگ های خارجی پول با بهره کم پرداخت می کنند فقط جذب سرمایه خارجی (4395949) (alef-3)
 
سعید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۱۲:۳۲:۰۲
وقتی اقتصاد رو به سلامت برود وتورم کاهش یابد معنی وام کم بهره برای تولید کنندگان مفهوم پیدا میکند روحانی متشکریم (4395959) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۲۲:۳۳:۴۰
اگر این چنین است ؟ چگونه عده ای صاحب هزار میلیارد ثروت شدند ،وچگونه در عرض دو دهه ،من که جزٔ قشر متوسط جامعه بودم ،در سالهای ۷۰ ،تا ۹۰ ،میتوانستم ،دو واحد ۱۲۰ متری در منطقهٔ ۲ ،و۶ بخرم ،اما اکنون نمیتوانم حتی ۵ متر مربع ،خریداری کنم ،چون من پولم را به بانک دادم ،تا کمکی به تولید ،واشتغال کرده باشم ،، اما اکنون فقیر درمانده شده ام که کاری ازمن ساخته نیست ؟ خدایی ،آدمهای دذوغگو عاقبت ... (4397044) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۷ ۲۳:۲۸:۲۸
تولید در ایران بعد از اجرای هدفمند سازی یارانه ها و افزایش قیمتهای سوخت و برق و..و افزودن مالیات بر ارزش افزوده صرفه اقتصادی ندارد و بسیار گران تمام میشود پول مردم هم سمت تولید بیاید سوداوری ندارد. همه کالاهای خارجی از ایرانی ارزانتر تمام میشود مگر انکه تولید کنندگان گرامی بروند دنبال چند برابر کردن دلار (4397135) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۰ ۱۶:۴۰:۴۸
بانک ها 15 درصد سود می دن نه 30 درصد. (4404210) (alef-11)
 
محمدامین حیات مقدم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۱ ۲۳:۱۸:۱۳
سود بانکی را برای سپرده گذار 5 در صد در ماه میکردند و تسهیلات نیز قطع میکردند زیرا کارایی نداشته .و رکود را حل نمیکند.
فقط تسهیلات قرض الحسنه میدادند ان هم توسط بخش خصوصی و نه دولتی.
همین تسهیلات دولتی باعث بخشی از فساد بوده است. (4407165) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.