توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 388393
ناشنوایی سرآشپز پس از خوردن تندترین غذای دنیا +تصاویر
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۴ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۰۵
تندترین غذای جهان نوعی نودل است که در یک رستوران کوچک در جاکارتا اندونزی سرو می‌شود.

به گزارش فارس، تندترین غذای جهان نوعی نودل است که در یک رستوران کوچک در جاکارتا اندونزی سرو می‌شود.

این نودل به علت تندی بسیارش به نودل مرگ معروف است. سرآشپز انگلیسی پس از خوردن این نودل قدرت شنوایی‌اش را به مدت ۲ دقیقه از دست داد. . 

 

 

 
کلمات کلیدی : غذای تند+تصاویر
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.