نظر منتشر شده
۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 377296
در عمق ۲۵۰ متری هم دیگر آب نیست
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۴۰
معاون وزیر نیرو با اعلام ابعاد بحران آب در کشور گفت: عمق چاه‌ها برای برداشت آب از ۵۰ متر به ۲۵۰ متر رسیده است.

به گزارش مهر، رحیم میدانی با اعلام برداشت ۵۸ میلیارد مترمکعب بیشتر از ظرفیت استاندارد سفره‌های زیرزمینی گفت: طی سال‌های گذشته حدود ۱۱۵ میلیارد مترمکعب از ظرفیت آب‌های زیرزمینی استفاده کردیم و بخش عمده‌ای از نشست زمین‌ها در برخی مناطق ناشی از همین مسئله بوده است.

معاون آب و آبفای وزیر نیرو با اشاره به ابعاد بحران آب در کشور و استفاده بی رویه از سفره‌های زیرزمینی اظهارداشت: متاسفانه در سال‌های گذشته منابع زیرزمینی آب با برداشت بی رویه ۸۶ درصدی روبرو بوده، حال آنکه استاندارد برداشت از آب زیرزمینی ۴۰ درصد است.

وی افزود: امکان اینکه بتوان در کوتاه مدت این برداشت را به استاندارد جهانی رساند بسیار کم است، اما بنا داریم با برنامه‌های پیچیده و گسترده این میزان را حداقل به ۶۰ درصد برسانیم.

معاون آب و آبفا وزارت نیرو گفت: طبیعت هوشمند است و در برابر ناملایمت‌ها عکس العمل نشان می‌دهد، ما اگر میزان تاب آوری و آستانه تحمل منابع آب را رعایت کنیم می‌توانیم هزاران سال از این منابع استفاده کنیم.

این مقام مسئول در وزارت نیرو تصریح کرد: ما تقریبا طی این سال‌ها حدود ۱۱۵ میلیارد مترمکعب از ظرفیت آب‌های زیرزمینی استفاده کردیم و بخش عمده ای از نشست زمین‌ها در برخی مناطق ناشی از همین مسئله بوده است.

میدانی یادآور شد: قبلا هنگام حفاری و کندن چاه‌ها در عمق ۵۰ متری به آب می‌رسیدیم، اما اکنون این میزان به عمق ۲۵۰ متری رسیده است. معاون آب و آبفا وزارت نیرو با اشاره به اقدامات وزارت نیرو و شورای عالی آب جبران اضافه برداشت از آب‌های زیرزمینی گفت: سال ۹۳ یک طرح ملی در شورای عالی آب تحت عنوان "طرح احیاء و تعادل بخشی آب‌های زیرزمینی" تصویب شد که براساس یکی از مصوبات آن بنا است سالانه ۱۱ میلیارد مترمکعب برداشت از آب‌های زیرزمینی کاهش یابد، بلکه بدین صورت بتوان در یک بازه زمانی مشخص به یک تعادل حداقلی در این زمینه رسید.

وی اظهارداشت: پِرتی آب در کل کشور ۲۵ درصد است که تقریبا ۱۸ درصد آن مربوط به شبکه‌های انتقال آب است. متاسفانه بالا بودن هزینه تعمیرات شبکه و پایین بودن تعرفه‌های آب باعث شده نتوان چندان در این معادله تغیییری ایجاد کرد.

میدانی در پایان یادآور شد: حل مسئله بحران آب در کشور مستلزم اجماع نخبگان کشور و نگاه چند بعدی آن‌ها به راه حل‌های رفع بحران آب است.
 
کلمات کلیدی : کم ابی
 
بی خیال
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۱:۱۹:۰۴
چمنها را اب دهید درست میشود.!!!!!!! (3856832) (alef-11)
 
پیمان
Germany
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۳:۵۸:۴۷
حدود 8-9 درصد منابع آب استفاده شهری است.
حدود 20 درصد صنعتی
و حدود 70 درصد کشاورزی

مدیران لایق بیاید تبلیغ تلویزیونی و بیل بورد شهری راه بندازید و از مردم بخواید در مصرف آب صرفه جویی کنند!!!!!!
بعد هم فکر کنید که خوب شما کارتون رو کردید.

آخه مردم حتی اگر 50 درصد هم صرفه جویی کنند برحسب محال فقط 3-4 درصد تکون می خوره کل داستان.

لطفا به فکر کار کارشناسی و عملی در زمینه آب کشاورزی و آب صنعتی باشید.
جلوی تولید میوه هایی که به شدت آب مصرف می کنند را بگیرید.
سیستم های مکانیزه آب یاری را با یارانه در اختیار کشاورزان قرار دهید
بهشون آموزش بدید
کار کنید کار
فقط شده حرف مفت (3857289) (alef-11)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۵:۳۵:۴۰
بابا لامصبا از اون عربستان یاد بگیرید، خلیج فارس اون پایینه، جاهایی که مثل عسلویه مشکلات آلودگی آب و هوایی ندارن رو با فاصله هایی منطقی و علمی نیروگاههای آب شیرین کن بزنید، هم کار تولید میشه هم نیاز کشور به آب شیرین برطرف میشه (3857546) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.