نظر منتشر شده
۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 163644
3 پیشنهاد صالحی برای حل فوری بحران سوریه
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۱ ساعت ۱۷:۰۱
وزیرامورخارجه جمهوری اسلامی ایران در مقاله ای که از سوی واشنگتن پست منتشر شده، تاکید کرد: ایران آمادگی دارد میان نظام سوریه و مخالفان نقش میانجیگرانه ایفا کند.

 
به گزارش مهر، روزنامه واشنگتن پست روز گذشته مقاله ای را به قلم "علی اکبر صالحی" منتشر کرد. در این مقاله وزیرخارجه جمهوری اسلامی ایران از آمادگی ایران برای برگزاری نشستی بین المللی برای بررسی راه حل درگیریهای مسلحانه سوریه خبر می دهد.

 
وی تاکید می کند: با وجود استعفای "کوفی عنان" از سمتش، ایران به طرح وی برای حل مسالمت آمیز درگیریها در سوریه پایبند است. ایران از جامعه بین المللی تقاضا دارد برای حل فوری درگیریها در سوریه 3 اقدام فوری انجام دهد؛ نخست اینکه برای جلوگیری از خونریزی بیشتر آتش بس در تمام نقاط سوریه حکمفرما شود.

 
دوم اینکه کمکهای بشردوستانه برای مردم سوریه فرستاده شود و سوم آنکه مقدمات آغاز گفتگو میان دو طرف بحران فراهم شود.

 
علی اکبر صالحی در ادامه این مقاله از انجام اصلاحات سیاسی در سوریه حمایت کرد و آن را ضامن تعیین سرنوشت سوریه از سوی مردم این کشور دانسته است. وی تضمین برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سالم و شفاف تحت نظارت بین المللی را حق مردم سوریه دانسته است.

 
وزیرامورخارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین تاکید کرد: جهانیان شاهد هستند که ایران طی 10 سال اخیر به حکمفرمایی ثبات و آرامش در عراق، افغانستان و برخی دیگر از کشورهای اسلامی که شاهد تنش بوده اند کمک کرده است.

 
این مقاله نوشته شده از سوی علی اکبر صالحی در بخش نظرات (Opinion) روزنامه واشنگتن پست منتشر شده است.
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۵-۱۹ ۱۷:۵۵:۰۷
عجب پیشنهادات مهمی ؟ جناب صالحی تنهایی به این پیشنهادات رسیدی ؟ (907148) (moderator22)
 
رضا زندیگان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۵-۱۹ ۲۱:۰۵:۴۹
وزیر محترم امور خارجه جناب آقای صالحی
باتمام احترامی که نسبت به شما قائلم ولی باید بدانید که فرصت حل بحران سوریه با میانجی گری ایران از دست رفت . و دلیل آنهم توسط آقای جلیلی با کمال صراحت در سفر اخیرشان به سوریه گفته شد . متاسفانه ایران تا چند هفته قبل وجود بحران در سوریه را انکار کرده و فرصت سیاسی تاریخی ویژه را جهت اقدام مثبت در حمایت از ملت سوریه را از دست داده است. و شاهد آنهم نشست امروز تهران است. کشورهایی که در این سطح از مقامات رسمی در این نشست شرکت کرده اند باید چگونه عکس العملی واضح تر از این انفعال نشان می دادند تا دستگاه دیپلماسی متوجه بیهوده بودن این پیشنهادها شود . آیا سوریه ی با جغرافیای سیاسی 15 ماه پیش و بشار اسد باسمت کنونی اش چه بحق و چه به ناحق به تاریخ نپیوسته است؟
چرا دستگاه دیپلماسی ما نه فقط در دوره شما بلکه بسیاری از مواقع در عین ارتباط با دنیا همیشه عقب تر از روند آن است. (907297) (moderator22)
 
مجید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۵-۲۰ ۱۴:۴۱:۴۱
اقای صا لحی قضیه انطور که هست ببینید نه انطور که دوست دارید فقط واقع بین باشید در مورد سوریه. (907809) (moderator16)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.