نظر منتشر شده
۳۴۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 170646
اختصاص یارانه بلیط هواپیما از جیب محرومان ظلمی فاحش است
دکتر محمد حسن قدیری ابیانه*، 25 آبان 91
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۱ ساعت ۰۰:۰۲
وزیر نفت کشورمان اعلام کرد که از این پس سوخت هواپیما را لیتری ۷۰۰ تومان خواهند فروخت، در حالی که قبل از این لیتری ۴۰۰ تومان بوده است. وی تهدید کرد که اگر شرکت های هواپیمایی این مبلغ را پرداخت نکنند سوخت دریافت نخواهند کرد.

این یک فاجعه و بی عدالتی بزرگ است که سوخت هواپیما را تاکنون ۴۰۰ تومان در لیتر می فروختند و فروش لیتری ۷۰۰ تومان نیز یک افتضاح است.این در حالی است که نفت خام صادراتی به صورت عمده بشکه ای حدود ۱۱۰ دلار یعنی لیتری ۷۰ سنت معادل ۱۷۰۰ تومان صادر می گردد. این در حالی است که قیمت هر لیتر سوخت هواپیما، با احتساب هزینه های پالایش و پخش و انتقال تا فرودگاهای کشور حدود ۲۷۰۰ تومان تمام خواهد شد.

حال سوال این است که چرا دولت باید از بیت المال عمومی است، لیتری ۲۰۰۰ تومان بابت سوخت هواپیما یارانه بدهد؟ این یارانه از جیب همه ملت و از جمله از جیب محرومان است. چرا عموم مردم باید هزینه سفر هوایی مسافران هوایی را بپردازند؟ آیا اگر رفراندومی برگزار گردد و از مردم سوال شود که کدام را ترجیح می دهند؟

صرف این مبلغ در پایین آوردن بلیط هواپیما برای عده ای خاص که از هواپیما استفاده می کنند یا اختصاص این مبلغ برای رفع نقاط حادثه خیز جاده ها که همه از آن برخوردار شوند و از جمله کسانی که علاوه بر سفرهای هوایی، سفرهای زمینی نیز دارند.

آیا بهتر نیست این مبالغ در رفع نقاط حادثه خیز جاد ها و نیز گسترش حمل و نقل عمومی بکار گرفته شود تا سالی بیش از ۲۰ هزار نفر کشته در تصادفات نداشته باشیم؟ آیا لازم است از بیت المال عمومی برای سفرهای هوایی تفریحی داخلی و یا خارجی و یا هر سفر دیگری یارانه پرداخته شود؟

دولت باید هر چه زودتر نسبت به رفع این بی عدالتی اقدام نماید، هر چند سر و صدای هواپیما سواران و شرکت های هواپیمایی بلند خواهند شد که بلیط گران شد و دیگر عده ای نخواهند توانست پول بلیط هواپیما را بپردازند. چرا باید پول بلیط را مردم محرومی بدهند که حتی یکبار هم سوار هواپیما نشده اند؟

البته اگر دولت هم توان اینکار را داشت تا کنون آن را انجام داده بود. آیا مدیران دولت بعدی دست به این اقدام اساسی خواهند زد؟ بعید می دانم. آیا مجلس شورای اسلامی اقدامی در این راستا انجام خواهد داد؟ باز هم بعید می دانم.

* بازنشر از سایت دکتر قدیری ابیانه
 
حامد
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۰۰:۲۵:۱۸
باید قیمت بنزین واقعی شود
الان در خیج فارس بنزین 3000 تومان است. چرا دولت بنزین 400 تومانی به خود رو ها میدهد؟؟؟ (1021286) (alef-4)
 
صالحی
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۰:۲۳:۱۰
اول بگم که من تا بحال فقط دوبار آنهم سالها پیش هواپیمای داخلی سوار شدم چون هواپیمای داخلی سوار شدن دل شیرمیخواهد.اما نکته اصلیئی که میخوام بگم اینه که متاسفانه یک بازی عوامفریبانه از آغاز طرح استعماری هدفمندی که به دروغ بعنوان اصلاح ساختاری اقتصاد توسط بازوهای مکار بانکداران وشرکتهای نفتیه جهانی(صندوق بین المللی پول وبانک جهانی)به خورد کشورهای جویای نام در حال توسعه داده میشه در کشور به راه افتاد که کسانی در کشور راه افتاده اند ومیگویند مثلا به این فلان چیز در کشورفلان مبلغ سوبسید میدیم.بیائیم سوبسیدشو برداریم خرج فلان جا کنیم که به واقع به یک لطیفه تلخ شبیه است.آقایان مگر نگفتید سوبسید بنزین را برمیداریم بجایش خرج حمل ونقل عمومی میکنیم.پس چی شد؟فقط میخواستید مردم را گول بزنید.نکته دیگر اینکه مگر حتما باید از فلان جا کم بذارید تاخرج جای دیگربکنید؟مگر وظیفه دولت در هرکشوری ساختن راه وبهبودمسیرها نیست؟پس درآمدهای دولت بایدخرج کجاشود؟اگراین بازی زشت راه بیفتدفردا هم یک عده میگویند ما درغذایمان نان نیست چرا به نان سوبسیدمی دهید.یا مثلا ما اخبار را ازطریق اینترنت دنبال میکنیم وروزنامه نمیخوانیم چرا به کاغذ برای مطبوعات سوبسیدمیدهید.یا مثلا ما برای سفر فقط با قطار سفرمیکنیم چرا میخواهید سوبسیدهواپیما را خرج راهها کنید وخرج راههای ریلی نمیکنید.و...میخواستم بگویم دوران این بازیها تمام شده.راهی جدید برای گول زدن مردم انتخاب کنید.ممنون از سایت عزیزالف وآقای توکلی که بجای ادعای توخالیه تضارب آراء دربعضی سایتها درعمل در الف این قضیه را ثابت کردند.بی سروصدا وبدون ادعا (1021696) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۸:۵۱:۰۳
در حذف یارانه ها یک راه این بود که با حذف یارانه ها این مبلغ در امور دیگر در حمل و نقل عمومی هزینه شود. لیکن در نهایت تصمیم گرفتند که این مبالغ را نقدا به همه بدهند و 45500 تومان در اهمین ارتباط است، هر چند فقط 33000 تومان آ« از محل افزایش قیمت تامین شد و بقیه را دولتدارد از سایر منابع بر می دارد.
ثانیا کل صادرات نفت در ایران به ازای هر ایرانی در هر ماه کمتر از یک بشکه است. این رقم در بودجه سال 1391 کل کشور رقم حدود 67 هزار تومان است که بیش از 47 هزار تومان آ« صرف بودجه عمرانی و حدود 13 هزار تومان آن صرف آموزش و پرورش می شود. حال آ«که تصور مردم از میزان صادرات نفت به ازای هر ایرانی در هر ماه میلیون ها تومان است.
کل بودجه عمومی کشور هم به ازای هر ایرانی در هر ماه فقط حدود 183 هزار تومان است.
بننابراین کسانی که می گویند دولت از سایر منابع هزینه ها را تامین کند با ارقام بودجه کشور آشنا نیستند و دچار توهم هستند. مثل این آقای عزیز.
بودجه کل کشور را می توانید از اینترنت دانلود کنید.
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1022376) (alef-4)
 
ساداتی
Germany
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۱۸:۱۸:۵۰
آقای قدیری لطفا از جانب مردم فکر نکنید که میگویید{که تصور مردم از میزان صادرات نفت به ازای هر ایرانی در هر ماه میلیون ها تومان است.}چون اگر قرار به فکر کردن به جای مردم بود به عقیده بنده تصور مردم بر اینست که هزینه کرد دولت بسیارکمتر از درآمدهاشه وگرنه دویست میلیارد دلار در این چندسال گم نمیشد بدون اینکه کسی خبر داشته باشه کجاست.ویا سه میلیارد دلار بوسیله یک شعبه بانک معمولی در خوزستان گم وگور نمیشدوفقط یک اتفاق باعث شد لو بره و...آقای قدیری خواهش میکنم سعی نکنید با جمع وضرب کردنهای بچگانه حرف غیر منطقی خودتان را به کرسی بنشانید.مردم باهوشند. (1023272) (alef-1)
 
India
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۳:۲۲:۳۹
چه فایده با این سختی نفت را از زمین استحصال می‌کنیم خرج جوان می‌کنیم و وقتی به نقطه‌ی باروری می‌رسد دو دستی تقدیمش می‌کنیم.
بابا یارانه را بدهید دست مردم ولی بابت آموزش پول بگیرید. (1023530) (alef-4)
 
علی
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۸ ۰۸:۰۴:۳۱
قیمت هر بشکه نفت چند دلاره؟
قیمت امروز دلار چقدره؟
تولید ماهانه نفت چند بشکه است؟
چند نفر ساکن ایران هستند؟ (1024958) (alef-1)
 
abbas
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۲۰:۴۰:۰۹
حامد خان پروفسور . حقوق کارمند هم اگر به نرخ خلیج فارس پرداخت شود حرف شما صحیح است. مگر این 35 سال که دولت سوبسید از پول نفت کل ملت برای همه ملت میداد اشکالی داشت . میخواستند کاری کنند که به نفع مستضعف شود به ضرر این افراد شد.کار دست سیاستمدار که نباشد همین میشود. (1022524) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۱۹:۲۳:۵۰
سوبيد از جيب همه ملت پرداخت مي شود و ظاهرا همه امکان برخورداري از‌ آن را دارند ليکن عملا فقط صاحبان خودرو از آن استفاده مي کنند. شما اجازه برداشت از مالتان را به همه مي دهيد که انتظار داشته باشيد دست در جيب همه کنيد؟
اشکال پرداخت سوبسيد اين است که ده درصد برخوردارترها از جمعيت ايران قبل از فاز اول هدفمندي 40 برابر ده درصد از فقيرترين ها برداشت مي کرد.
ضمنا ميزان صادرات نفت در امارات در يک سال به ازاي هر نفر بيش از 80 سال صادرات نفت در اريان به ازاي هر ايراني است.
قديري ابيانه www.ghadiri.ir (1023314) (alef-4)
 
علی
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۸ ۰۸:۰۷:۰۱
بهتر است که سهمیه بنزین به هر نفر پرداخت شود تا به هر خودرو...
چون مرفهین بی درد چندیدن خودرو دارند که شاید ماهی یک بار هم سوار آن نشوند و در عوض خانواده های 5 نفره پردرد برای رفتن به بیمارستان باید بنزین آزاد بخرند... (1024961) (alef-1)
 
کاوه
۱۳۹۱-۰۸-۲۹ ۱۰:۲۲:۲۶
آقای قدیری تصور می کنم خودتان متوجه اشکال خودتان شده اید. چرا اینفدر در موضع خود پافشاری میکنید؟ همین آلان که دارند بنزین 400 تومانی می دهند, 90% از جمعیت کل ایران بی ماشین هستند.
این که نشد استدلال!!! به نطرم بهتر است یک بار دیگر از لیسانس شروع کنید ( ببخشید, اما چون هنوز متوجه اشکال استلال تان نشدید, این را عرض کردم) (1026212) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۰۸:۵۸:۳۷
سلام
بسیار از استدلال شما متشکرم
ما یک دختر با معلولیت بسیار بالا اما بسیار با هوش داریم که دانشجوی دانشگاهی دولتی در تهران است. جز با هواپیما نمی تواند سفر کند. یک بازنشسته چگونه خرج سفر دختر دانشجویش را بدهد.؟
البته بهزیستی نصف قیمت بلیط را(با کلی دردسر و نامه گرفتن) می پردازد اما بلیطی که بیش از 100 هزار تومان است، 50 تومان آن به عهده ی خودمان است. (1023712) (alef-1)
 
ناشناس
۱۳۹۱-۰۸-۲۸ ۱۷:۳۲:۵۷
من یادمه تو کتابهای تاریخ نوشتن رضا خان فلان فلان شده دو ریال کشید روی قیمت قند کل ایران را راه هن کشید . حالا قیمت های انچنانی و بنزین آزاد زدنهای همیشگی رو دیدم ولی ندیدم جاده ای از پول این صرفه جویی ها ساخته بشه عمو (1025547) (alef-1)
 
Canada
۱۳۹۱-۰۸-۲۹ ۰۱:۵۳:۳۵
متاسفم كه بنظر ميرسد مشكلات مملكت تقصير مسافران هواپيما هست
اقاي توكلي بايد يادش باشه خودش هم ارز ميگرفته(زيادي هم ميگرفته) هم هواپيما سوار ميشده حالا يادش افتاده مسافراى هواپيما حق مردمو ميخورن
اينا اگه بيخردي نيست پس چيه!؟ (1025957) (alef-1)
 
kaveh
۱۳۹۱-۰۸-۲۹ ۱۰:۱۴:۳۵
احسنت به این نظر. من هم میخواستم دقیقا همین استدلال را بکنم. این آقای نگارنده ظاهرا نمی دانند که آن کسانی که ظاهرا" دارند غمشان را می خورند, الان دارند از سرما زمستانی ورزقان می لرزند و به گفته روزنامه ها فقط 15% از منازل , ساخته شده اند. این چنین آدم هایی اصولا پولی در جیب ندارند که با اتومبیل آنچنانی شان از جاده زیبا و حادثه خیز چالوس به مقصد یک ویلای آنچنانی تر برانند تا دچار حادثه شوند.
ملاحظه کنید, دارم به سبک استدلال خودتان با خودتان حرف می زنم. نه جان برادر. کشوری که از فروش نفت پول در می آورد و خرج می کند, باید به تمام نیازهای مملکت و آحاد جامعه پاسخ دهد و نیاز های مختلفی را که دسته های مختلفی از افراد جامعه از آن استفاده می کنند را مرتفع سازد. به قول دوست عزیزمان بنده اگر روزنامه خوان نباشم, با استدلال شما باید بپرسم که چرا دولت بابت کاغذ روزنامه سوبسید می دهد؟
آقای دکتر قدیری ابیانه, حقیقتا استدلالتان آبگوشتی بود( با پوزش) (1026199) (alef-1)
 
رضایس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۰:۲۶:۳۸
ببین تورو خدا چه بلایی سر مملکت اومده و کار به کجا رسیده که سوار هواپیما

شدن میشه نشونه مرفهی !!!

احتمالا مقامات و نمایندگان محترم مجلس که با 4 پا قصد مسافرت ندارن برای

ماموریت های خانوادگی و حوزه های انتخاباتی نه ؟ (1021700) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۸:۵۲:۲۴
بپذیرید که کسانی که هواپیما سوار می شوند وضعیت مالیشان به نسبت بقیه مردم بهتر است. ولی آیا باید هزینه سفر هوایی آنها را فقرا بدهند؟
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1022379) (alef-4)
 
India
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۳:۲۳:۳۰
آیا در همه زمینه‌ای این گونه محاسبه می‌کنید؟
آیا در همه‌ی زمینه‌ها توزیع عادلانه است؟ (1023531) (alef-4)
 
محسن
Sweden
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۰۲:۲۴:۰۱
آقای دکتر عدالت خواه . من موندم چرا راه کار های عدالت خواهیتون اینه که همه چیز رو گرون کنید ؟ آفرین اگه خیلی با سواد هستید راهکار بدید که قیمت حمل و نقل زمینی برای قشر آسیب پذیر کمتر بشه که بهشون فشار نیاد و قشر مرفه هم تشویق بشه که از اون استفاده کنه. (1023612) (alef-4)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۱۴:۲۸:۱۶
آخه دکتر چرا حرف بی حساب می زنی؟ آدم بی انصاف کجای دستمزدها و پرداختهای این مملکت مطابق نرخهای جهانیه که شما نگران قیمت بلیط هواپیما هستین؟دستمزد یک مهندس متوسط ساعتی 50 دلار تو اون کشوری که شما میگین سوخت هواپیماش 2700 تومانه لیتری...تا زمینه سازی برای همسان نمودن قیمتها فراهم نشه این حرفها رو ما بسیار ساده انگارانه و عوامفریبانه می دونیم...مگه اینکه ایشون بخوان دوره بعد برای حوزه ابیانه کاندیدای نمایندگی مجلسی چیزی بشن! (1024182) (alef-1)
 
Netherlands
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۱۸:۴۲:۱۳
اقای ابیانه ایا میدانید که بیشتر سفر کنندگان با هواپیما سفرشان کاریست نه گردش و ایا میدانید بالا رفتن هزینه این افراد دوباره باید از مردم گرفته شود من خودم به جهت کارم مجبور هستم هر ماه دو بار پرواز داشته باشم مطمین باشید بالا رفتن هزینه من باید در مقابل گران کردن خدماتم جبران شود که نهایتا دوباره این هزینه به مردم تحمیل میشود. از طرفی باید یاداور شوم که در کشوری که پایه تولید ضعیف هست وکسی به فکر رونق ان نیست افزایش هزینه ها با هر توجیهی فقط باعث تورم بیشتر میشود پس اول با رونق اقتصادی قدرت خرید مردم را بالا ببریم بعد به فکر گرانتر کردن باشیم. (1024479) (alef-1)
 
Finland
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۰:۵۲:۲۶
حالا جالبی این ماجرا پروازهای خارجی است! الان دوستانی که اینجا هستند وقتی می خواهند بیایند ایران از ایران بلیت می گیرند. چون بلیت ۶۰۰ یورویی را یک میلیون تومان می خرند!

واقعا دولت چرا درست مدیریت نمی کنه؟ (1021738) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۱۹:۲۵:۱۲
در حقيقت مردم ايران دارند مابه التفاوت را مي پردازند.
قديري ابيانه www.ghadiri.ir (1023316) (alef-4)
 
محمد ابراهیم
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۴:۰۴:۰۷
- قیمت گازوییل فاجعانه ارزان است. 150 تومان در ایران و 1/60 یورو در اروپا که با یورو 4000 تومان میشود لیتری 6400 تومان . یعنی حدود 4 سنت. مبارک است تا جایی که میتوانید منابع ثروت را بسوزانید و بگویید ما روی چاههای نفت نشسته ایم و بشکه ها و لوله های نفت را سر سفره ما بیاورید تا همچنان به شما رأی بدهیم. بروید از نروژی ها یاد بگیرید با آنکه نفت صادر میکنند پمپ بنزین های آنها خلوت است چون بنزین آنها از سایر اروپا گرانتر است. خواهش میکنم بروید ببینید انگلیس و نروژ که نفت صادر میکنند در داخل چکار میکنند. (1022050) (alef-4)
 
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۲۳:۱۷:۳۷
یک چیز رو نگفتی در آمد سرانه در کشورهایی که نام بردی چقدره در ایران چقدر؟! (1022696) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۱۹:۲۸:۵۳
قيمت طلا و سوخت به درآمد سرانه بستگي ندارد بلکه به ارزش خود کالا ارتباط دارد. فرق نمي کند درآ«د سررانه شان چقدر باشد. در بنگلادش و هند و پاکستان هم پول بنزين را کاملا بعلاوه ماليات مي پردازند. به همين دليل هم به قطار آويزان مي شوند.
ضمنا درآمد سرانه ناشي از توليد سرانه است. توليد سرانه ايران را با کار و تلاش روز افزون بالا ببريم تا قدرت خريد همه ايرانيان بالا برود.
آيا چون ما توليد و أرآمد سرانه مان کمتر از آلمان و ‍اپن است بايد سرانه مصرف ما چند برابر بيشتر از آنها باشد؟
قديري ابيانه www.ghadiri.ir (1023321) (alef-4)
 
Russian Federation
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۱۳:۵۰:۰۷
پس به نظر شما مردم ما هم باید از قطار آویزان شوند (1024129) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۱۴:۰۲:۴۴
جناب آقای دکتر مقایسه آماری باید همه جانبه باشد مثلا همین الان در کشور امارات بنزین باقیمت 1.77 درهم بفروش می رسد که با فرض درهم هزار تومانی موجود در بازار (بین800 تا هزار بازی میکنه) قیمت حدودا لیتری 1700 تومان میشه که از نظر افرادی مثل شما این قیمت در کشور ما هم باید همان باشه ولی کسی به این اشاره نمی کنه که این قیمت در امارات یعنی ارزان تر از آب یعنی قیمت بنزین از آب (که معمولا در همه کشورها کالای گرانی نیست) ارزانتر محسوب میشه اونهم در شهر دبی که به اذعان تمتمی کارشناسان ایرانی وخارجی از گرانترین شهر های خاورمیانه هستش حالا تکلیف چیه ما دم خروس رو بچسبیم یا قسم حضرت عباس رو (1024147) (alef-1)
 
علی
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۸ ۰۸:۰۱:۲۵
جناب قدیری بارها از هند و پاکستان و بنگلادش نام بردید ولی مشخص کنید که جامعه آرمانی و هدف شما بنگلادش است؟
بهتر نیست که در تفکرات خود تجدید نظر کنید.
در میان کشورهای منطقه و دارای ذخایر عظیم نفتی شما همه را رها کرده و به بنگلادش نظر کرده اید...
فکر میکنید چرا راندمان کار در ایران پایین است؟ چرا مردم علاقه ای به تولید ندارند؟ چرا مردم به کاهش خواسته ها و درنتیجه کاهش ساعات کاری روی آورده اند؟
چرا ارزش پول ملی ما در این سی ساله نابود شده...
چرا کسی که تمام تفریح و مسافرتش یک خودرو است را مجبور به خرید بنزین با نرخ فوب خلیج فارس میکنید؟ مگر این شخص خودرویش را با انتخواب خیش و به قیمت فوب خلیج فارس خریداری کرده؟
میدانید هرینه زندگی روزانه هر نفر بر حسب فوب خلیج فارس چقدر است؟
میدانید میانگین درآمد مردم چقدر است؟
میدانید اگر بخواهیم تمام هزینه های زندگی مردم را بر حسب فوب خلیج فارس حساب کنیم(با در نظر گرفتن اینکه مردم در پی گرفتن حق دیگران نباشند!) چند نفر از گرسنگی تلف میشوند؟ چند نفر فقط زنده میمانند و زندگی نمی کنن؟
نمیشود که هزینه های زندگی مردم را به فوب خلیج فارس حساب کرد و درامد را به خودشان واگذار کرد.
جناب قدیری امثال شما باعث عدم ثبات در اقتصاد و از بین رفتن امید به آینده در کشور شده اند. (1024950) (alef-1)
 
علی
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۸ ۰۸:۱۱:۳۹
امیدوارم روزی ببینمت که به قطار آویزان شدی....
متاسفانه شما جیبت پر و شکمت سیر است که اینگونه صحبت میکنی...
یک سوال: درامد ماهیانه شما به طور متوسط چقدر است؟ (1024976) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۱۸:۲۴:۴۹
حداقل دستمزد در لندن 8.5. پوند در ساعت يعنى در روز حدود 64 پوند و يك خانواده چهار نفره با حدود 12 پوند مي توانند در سه وعده بهترين غذا ها را بخورند و با در آمد يك ماه خودرويي بخرند كه از خيلي از خودروهاى ما بهتره پس بهتره تحت تاثير القائات رسانه ملي وضع مردم ما را با اروپايي ها مقايسه نكني دوست عزيز (1023274) (alef-4)
 
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۸ ۰۸:۰۹:۵۸
قیمت خودروها و هزینه های زندگی یکی از ساکنین متوسط این کشورها را با مبلغ درامد آن ها مقایسه کنی متوجه خواهی شد که نمیتوان چنین انتظاری داشت... (1024970) (alef-1)
 
محمد ابراهیم
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۲۰:۴۱:۰۹
آقای قدیری ابیانه اینطور که از آرای خوانندگان برداشت میشود مشکل اصلی اقتصاد ما تحریم غربی ها نیست بلکه باید مواظب غضنفر های زیادی باشیم که در انتخابات با انتخاب افرادی که مجری تمایلات غضنفری آنهاست بیش از این به دروازه خودی گل نزنند. (1022526) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۱۹:۳۱:۲۹
بستگي دارد که شما چه کسي را غضنفر بدانيد. کساني که راه حلشان پرداخت سوبسيد به کالاهاي مصرفي و بوي‍‍ه سوخت به نفع برخوردارترها و به ضرر محرومين است يا کساني که معتقدند نفت متعلق به همه مردم و از جمله محرومين است و دولت و مجلس حق ندارند از جيب فقرا به نفع ثروتمندان هزنيه کنند؟
قديري ابيانه www.ghadiri.ir (1023328) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۸ ۱۷:۵۰:۰۰
جناب قدیری ابیانه من در همین سایت در یاداشتی تحت عنوان آیا دکتذ محمد مصدق نفت را ملی کرد به این موضوع پرداختم متاسفانه برخی از مسیولین کشور به ویژه رییس کمسیون برنامه بودجه کشور معتقد است نفت انفال واز آن دولت است تا نفت از انفال حارج نشده وبه ثروث عمومی تبدیل نگردد امکان حل مشکلات کشور نیسا اصل 45 قانون اساسی هم نفت را ثروت عمومی می داند (1025562) (alef-1)
 
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۲۱:۳۹:۱۱
قیمت بنزین از واقعی هم بالاتره.شما مثل اینکه در کشور دیگه با درآمدهای غیر واقعی زندگی میکنی.یک قسمت پازل رو بهم زدید حالا هی میخواید جاهای دیگه رو باهاش درست کنید که نشدنیه.قیمت ارز رو برگردونید به قیمت واقعیش یعنی 819تومان اون موقع میبینید همه چی واقعیه.یه چیز دیگه: شعور مردمو پایین حساب نکنید. (1022578) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۱۹:۳۸:۲۳
ملاک شما براي تعيين قيمت دلار 819 تومان جيست؟ اگر 819 تومان باشد پس دارندگان ارز بايد آن را به اين قيمت 819 تحويل دولت دهند که نمي دهند.
فکر نمي کنيد که موقع استفاده از ارز آن را 819 تومان بدانيد و موقع تحويل ارز به دنبال فروش 3000 توماني باشيد؟ رندي نيست؟ از کيسه مردم بخشش و ريخت و پاش مي کنيد؟
قيمت ارز هم بستگي به پشتوانه اقتصادي دارد. اقتصاد هم به ساعات مفيد کاري همه دارد. بياييد تا همگي بهتر کار کنيم تا قيمت ارز کاهش يابد.
اينکه پشت گود بشينيم. جزو کم کارترين ها در دنيا باشيم، بيشترين تعطيلات در جهان، و مسرف ترين ها در جهان باشيم و بعد بخواهيم که دولت لنگش کند نمي شود.
اگر تصويم دولت کفايت مي کرد من مي گفتم هر ريال ده دلار باشد.
قديري ابيانه www.ghadiri.ir (1023336) (alef-4)
 
علی
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۸ ۰۸:۱۵:۰۸
شما با این نسخه ای که پیچیدید باعث تلف شدن نصف جامعه ایران خواهید شد...
برای بالا بردن راندمان کاری ابتدا باید یک شرایط با ثبات فراهم شود تا مردم بتوانند دلمشغولی های خود را کنار گذاشته و به فکر ساخت و تولید باشند نه اینکه فقط برای مردم نسخه بپیچید... (1024981) (alef-1)
 
پرویز دهکردی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۰۶:۵۸:۵۱
با سلام و تشکر از دوستان عزیز سایت الف ، از آقای دکتر توکلی که یک استاد اقتصاد هستند خواهش میکنم یک بار برای همیشه به این آقایان محترمیکه این قدر با حرارت سنگ یارانه دادن را به سینه میزنند و بیخود وبی جهت گرانی را به ملت تحمیل میکنند، جواب بدهند که عزیزان ارزش تعادلی دلار آنچنانکه صندوق بین المللی پول حساب میکند بر اساس برابری قدرت خرید جهانی(PPP)درحدود 650 تومان است. نه 3000 تومان.! وبنا بر این قیمت تعادلی بنزین هم رقمی در حدود 400 الی500 تومان محاسبه میشود. تازه این قیمت تمام شده بنزین در ایران نیست بلکه معادل قیمت جهانی آن برای کشورهای وارد کننده نفت است. (در ایران که هزینه اسخراج و پالایش و غیره خیلی کمتر است قیمت تمام شده کمتر از لیتری 75 تومان در میآید. ) گران شدن دلار ناشی از خرج و برج اضافی دولت از یکسو و انتظارات تورمی بازار از سوی دیگر بوده و توجیه عقلی ندارد.
اگر قرار باشد که هر کسی قیمت کالا و یا خدمات خود را با دلار 3000 تومانی محاسبه و مطالبه کنند، مزد مهندسین و کارگران هم باید از قرار مثلا روزی 100 دلار و یا 300 دلار محاسبه شود. یعنی کارگران ماهرباید ماهیانه 10میلیون و مهندسین و متخصصین مثلا ماهی 30 میلیون حقوق بگیرند تا آن قیمت های بدون یارانه مورد نظر بعضی دوستان بی ملاحظه و سطحی نگر را تحمل کنند. امیدوارم دوستان هر چه زودتر سر عقل بیایند و بجای بازی کردن با قیمتها و متغیر های پولی در صدد اصلاح ساختار تولیدی اقتصاد بر آیند. با تشکر مجدد. (1022894) (alef-4)
 
گل و بلبل
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۸ ۰۷:۲۴:۲۴
کجایی آقای قدیری ! جواب این کامنت را هم بنویس (1024920) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۰۷:۵۳:۰۵
کاریکاتور اعتراض مدافعان یارانه سوخت هواپیما و افزایش قیمت بلیط هواپیما را اینجا ببینید.
http://ghadiri.ir/post/827 (1022909) (alef-4)
 
علی
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۸ ۰۸:۲۴:۵۵
متاسفانه شما فقط تاثیر مستقیم حذف یارانه سوخت هواپیما را میبینید.
سواد اقتصادی شما چقدر است؟ مدرک اقتصادی شما برایتان چقدر تمام شد؟
برادر عزیز جنبه های غیر مستقیم افزایش قیمت سوخت هواپیما بر دوش مردم فقیر خواهد بود.
فکر میکنید هزینه سفرهای آقازاده ها و نور چشمی ها از کجا پرداخت میشود؟
هزینه ورود هوایی داروهای پزشکی از جیب چه کسی میرود؟
هزینه مسافرت 160 نفر به آمریکا را چه کسی پرداخت کرد؟
------------------------------
متاسفانه به دلیل عدم ثبات اقتصادی، مرجع اقتصاد داخلی و خارجی که همان ارزش پول ملی است رو به کاهش گذارده و هرکس تلاش میکند که اموال خود را به ارزش واقعی خود بفروش برساند که نبود بازارهای رقابتی داخلی و عدم اجازه به حضور رقیبان خارجی، فشار بیش از حد تحملی را به قشر آسیب پذیر وارد کرده...
نمونه اش زیاد است: خودرو- لوازم خانگی(بهتر است قیمت لوازم خانگی را با مدت مشابه 2 سال گذشته مقایسه کنید) - خوراک( صرفا شرکت مینو طی 8 ماه گذشته دوبار افزایش قیمت رسمی داشته) - پوشاک و .....
------------------------------
نمود مشخص این فشار ها هم در آمار ازدواج و طلاق و جرم و جنایت مشخص است.
چشمان خود را باز کنید. (1024989) (alef-1)
 
دو دوتا چارتا
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۰۹:۳۶:۰۳
با دلاری چند؟ حال اگر فردا دلار شد 10000 تومان بنزین ما هم باید بشود مثلا 5000 تومان.اینکه بنزین اونجا 3000 تومان است به خاطر بی ارزشی پول ماست و اونیکه بنزین 3000 تومانی میخرد در انجا حقوقش ماهی 300 دلار نیست ماهی 3000 دلار است و بیشتر عزیز من. (1022949) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۱۹:۴۱:۱۷
در کجاي هندوستان و بنگلادش و پاکستان حقوق ها سه هزار دلار است؟؟!!
قيمت سوخت را در اين کشورها ببينيد. شما درآمده را با اروپا مقايسه مي کنيد. مثلا توليد سرانه آلمان ده برابر ايران است. توليد سرانه ايران را با کار و تلاش خود به ده برابر برسانيد بعد توقع حقوق 3000 دلاري کنيد.
قديري ابيانه www.ghadiri.ir (1023339) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۱۱:۰۴:۴۹
اقا حامد ایا کارگران و یا کارمندان در همان کشورهای خلیج فارس که مد نظر شماست حقوقشان چند برابر یک ایرانی است .ایا انجا هم تورم 50 تا 60 درصدی دارند .بنده خدا همین بنزین 400 تومانی کلی بر افزایش تورم اثر داشت چه رسد به 3000 تومانی . (1023009) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۱۹:۴۳:۳۸
حقوق ها در هر کشوري به توليد سرانه بستگي دارد. در امارات ميزان سرانه صادرات نفت بيش از 80 برابر سرانه صادرات نفت در ايران است.
قديري ابيانه www.ghadiri.ir (1023340) (alef-4)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۱۱:۲۷:۴۵
اول دولت بیاد حقوق من کارمند رو با قیمت واقعی پرداخت کنه بعد بره سراغ قیمت واقعی بنزین و گاز و برق و چیزای دیگه. (1023031) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۱۹:۵۰:۳۳
قيمت واقعي حقوق چه مقدار است؟ معمولا ايراني ها حقوق و رفاه را با کشورهاي پيشرفته اقتصادي مقايسه مي کنند ولي حاضر نيستن ساعات مفيد کاري خويش و ماليات ها را با آنها مقايسه کنند.
اينها مظهر تنبلي اجتماعي است. بررسي ها نشان مي دهد ايرانيها بعد از اعراب و آفريقايي ها رتبه سوم تنبلي اجتماعي را دارند.
سطح عمومي حقوق ها به سطح توليد سرانه بستگي دارد. با کار و تلاش بيشتر سطح توليد سرانه را بيشتر کنيد تا سطح عمخومي حقوق ها هم افزايش يابد.
ضمنا قيمت کالاها از جمله سوخت و طلا به ارزش کالا بستگي دارد و نه ثروتمند بودن و يا فقر بودن کشورها.
اين توهمت نشان مي دهد که رسانه هاي ما نتوانسته اند اين واقعيت ها را براي مردم تشريح کنند و البته قلم به دستان ما خودشان دچار توهم هستند.
جا دارد اساتيد اقتصاد دانشگاه ها رابطه بين توليد سرانه و سطح عمومي حقوق ها و رفاه عمومي و راهکارهاي تحقق آن و نقش خود مردم در تحقق اهداف را براي مردم روشن کنند. اين يک نياز واقعي است.
قديري ابيانه www.ghadiri.ir (1023343) (alef-4)
 
Russian Federation
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۱۹:۵۴:۳۷
شما که اینقدر به فکر کپر نشینان هستید چرا بفکر سیاست خارجی نبودید و در سالهائی که سفیر بودید ما یه بقالی که بتونیم الان ازش ورق آهن وارد کنیم نداریم فکر کنم جنابعالی اول باید از خوداتن شروع کنید بعد نظر دهید من هم اگر مثل شما سالها حقوق دلاری میگرفتم و در دانشگاههای خارج تحصیل کرده بودم و فرزندانم با پول بیت المال در خارج تحصیل کرده بودند مطمئن باشید با شما هم نظر بودم (1024554) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۲۱:۴۶:۵۴
اعراب با رتبه اول تنبلی رتبه اول حقوق را دارند ولی یک ایرانی با چند شغل که شاید بتواند یک خانواده را تامین کند رتبه آخر حقوق. (1024696) (alef-1)
 
ali
۱۳۹۱-۰۸-۲۸ ۱۰:۱۶:۴۰
آقای محترم. شما یه چیزی شندیدی یه چیزی هم میگی‌. بنده تو یک شرکت خصوصی کار می‌کردم. در روز ۳ عدد سیگار می‌کشیدم که مجموعاً میشد ۱۰ دقیقه.

این مقدار از حقوق من کم میشد. حتا با وجود این که ناهار هم به جای ۱ ساعت نیم ساعته میخوردم و....

تازه قرارداد هم نداشتیم و...
پس نمی‌دونی حرف نزن. (1025157) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۱۴:۴۱:۰۱
1- گناه ما چيست كه ارزش پول ما دايما پايين مياد دلار هفت تومني شده سه هزارو خرده اي .
2- بنزين 300 بشه اشكالي نداره اما بايد دست مزدها و درامد ها نيز مانند كشورهاي حوزه خليج فارس بشه فقط بنزين را محاسبه نكن . (1023144) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۱۹:۵۶:۱۹
گناه ما در کاهش ارزش پول ملي اين است که خوب کار نمي کنيم. وجدان کاريمان ضعيف است. بسيار مسرف هستيم. اينها عامل تضعيف پول ملي است. زمان شاه که دلار 7 تومان بود به ازاي هر ايراني 5 برابر الان نفت صادر مي شد. تازه اميد به زندگي يعني عمر متوسط فقط 52 سال بود. الان بيش از 72 سال است.
33 سال است که داريم محروميت زدايي مي کينيم هنوز جاي کار زياد است. ببينيد وضع چقدر خراب بود.
ضمنا صادرات نفت در امارات به ازاي هر تبعه اين کشور 80 برابر صادرات نفت در ايران به ازاي هر ايراني است. يعني در طول عمرمان نمي توانيم به اندازه يک سال يک اناراتي نفت صادر کنيم.
واقع بين باشيد. از خدا بخواهيد خدا ميزان ذخاير و صادرات ايران را هشتاد برابر بکند تا ما هم همان کار را بکنيم. در آن صورت خواسته شما برآوردن مي شود.
قديري ابيانه www.ghadiri.ir (1023349) (alef-4)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۱۴:۱۳:۱۴
عزیز جان یه زمانی سر شلوغی و گرانی مرغ و تخم مرغتو جلسات بین معاون وزیر با تولید کنندگان آقای معاون با اعتماد به نفس کامل گفت اگه قیمت ها ارزان نشه ما همه مصرف داخلی رو از خارج وارد می کنیم!!!! یه تولید کننده یه جواب بهش داد که بنده خدا تا اخر جلسه دیگه صداش در نیومد گفت بابا چرا اینقدر کار هارو سخت میکنید بجای اینکه اینهمه پول مرغ و تخم مرغ بدین بیارن، برین یه مسئول کاربلد بیارین از خارج :)))) جواب من هم به کارشناسانی مثل شما همینه برادر بهتره بجای استفاده ازین دست نظریات جنابعالی، بدنبال چند مسئول خوب تو خارج بگردیم بلکه وضع مردم بهتر بشه وگرنه این مملکت کم نعمت نداره مسئولاش بی عرضه هستن (1024164) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۰۹:۰۰:۲۷
ببخشید این نفت و بنزین ما خود ماست. خیلی جاها امکانات یک سرزمین برای آنها مجانی یا ارزانتر است.
مگر بنزین و نفت مال دولت است که هر کار می خواهد انجام دهد؟!! (1023716) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۱۵:۳۴:۳۵
هیچ چیز مال دولت نیست. همه چیز مال مردم است. دولت به وکالت از کل ملت بودجه را در اختیار دارد و حق ندارد سهم فقرا را به برگخوردارها بدهد. قدیری ابیانه (1024284) (alef-1)
 
دکتر ابوالفضل ...
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۸ ۱۵:۵۴:۰۷
ببینید اصلا خیلی از خانوارهای ایرانی بچه ندارند که به دانشگاه بروند و درس بخوانند. همچنین خیلی ها هم بچه هایشان به دانشگاه نمی روند و درس نمی خوانند. جالبتر از اون خیلی از بچه درس خوانهای ما که مثلا قراره نخبگان آینده باشند بعد از اخذ لیسانس به کشورهای خارج می روند. با این اوصاف خیلی از خانوارهای ایرانی حق دارند بگویند که چرا تحصیلات دانشگاهی باید رایگان باشد. این طرز فرک نگاه کردن دکتر قدیری همشهری ما اگر بخواهد تسری یابد فاتحه خیلی چیزهار را باید خواند. اگر کسی ماشین ندارد سوار شود دلیل بر ان نیست که بقیه که ماشین دراند بنزین با قیمت خونشان را بخرند و در ماشین بریزند تا خدایی نکرده حقی از بی ماشین ضایع نشود. بالاخره ما باید فرقی با کشورهای بدون نفت و بنزین داشته باشیم. آنها ندارند و بنزین را که با قیمت بالا دولتشان می خرد دریافت می کنند که البته باید بهایش را بپردازند. ما که داریم که نباید مثل آنها باهامان رفتار شود. (1025473) (alef-1)
 
میرزا
۱۳۹۱-۰۸-۲۹ ۱۸:۴۵:۲۲
راستی اگر تا حالا این هزینه ها از جیب من محروم پرداخت شده پس معلوم است که توی جیب من محروم خیلی پول بود و حالا هیچی نیست و دولت همه اش را برده !!! (1026709) (alef-1)
 
ساسان
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۰۰:۲۶:۱۳
یکی از علل اصلی ترافیک تهران بنزین مفتی است که به خودروها میدهند (1021288) (alef-4)
 
مجید
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۲:۳۰:۲۳
مسئله این نیست که شما یا آقای قدیری عقیده شون چندبرابر شدن قیمت سوخت در کشور است. چون هر کسی عقیده ای دارد اما مهم این است که چطور آقای قدیری که مقالات بسیار زیادی در روزنامه های دهه 70 تا 84 (و حضور مکرر در رادیو و تلویزیون) دارند که در آن ها از عملکرد دولت سازندگی و تفکرات اقتصادی دوران تعدیل دفاع می کردند حالا چگونه سایت الف که عملا تفکرات کاملا متضادی دارد به باز نشر مقالات سایت شخصی ایشون اقدام می کند؟
به عنوان مثال ایشون همواره مخالف ارایه یارانه بوده اند و عقیده دارند که کالا و خدمات باید با قیمت تمام شده در جامعه عرضه شود و مخالف سرسخت هرگونه یارانه و بخصوص ارایه کالاهای اساسی با کوپن به دهک های پایین هستند. (1021909) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۹:۰۰:۳۱
بنده همیشه مخالف پرداخت یارانه به کالاها و ارزان کردن مصنوعی قیمت ها بوده ام. ولی معتقدم که اگر قرار است که اقشاری مورد حمایت قرار گیرند، اقشار ضعیف هستند ونه مرفه تر ها. به این موضع خود نیز افتخار می کنم.
سهم دهک اول جمعیتی یعنی ثروتمندترها نسبت به دهک آخر یعنی فقیرترین ها از یارانه های سوخت 40 برابر بوده است که با مرحله اول هدفمندی به 30 براب رتقلیل یافت ولی هنوز سی برابر است. این خجالت آور است برای مسئولان و مردمی که ادعای عادلت پروری دارند و از بی عدالتی موجود دفاع می کنند.
و با حذف یارانه های سوخت مخالفت می نمایند.
می توانید مقاله مرادر سال 1373 در این ارتباط در لینک زیر ببینید.

http://www.4shared.com/document/sd_G9YcN/__1373.html

قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1022383) (alef-4)
 
علی
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۸ ۰۸:۲۶:۵۱
دوست عزیز با افزایش قیمت بنزین اولین آسیب به قشر ضعیف وارد میشود. (1024994) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۱۹:۵۷:۴۷
مگر قرا راست سايت الف فقط مطالب موافق نظر خود را چاپ کند؟ مي بينيد که نظرات موافق و مخالف را هم چاپ مي کند و اين کار درستي است. (1023351) (alef-1)
 
ارغوان
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۲۲:۲۰:۱۰
علت ترافيك اين است كه خيابان ها و كوچه ها خيلي تغيير نكرده اما هر خانه ي ويلايي چندين اپارتمان شده
علت ديگر عدم احساس امنيت مسافر هنگام سوار تاكسي شدن است پس همه سعي دارند حتي براي ساير اعضا خانواده خودرو بخرند بخصوص ادم ربايي در خوزستان با وجود عربها زياد شده (1022626) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۰۰:۲۶:۵۲
اگر بنزین 1000 تومان شود معظل ترافیک حل میشود (1021289) (alef-4)
 
حميد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۲۲:۲۷:۰۵
آيا حقوق يك كارگر يا كارمندان نيز به قيمتهاي جهاني است كه سوخت و خودرو و ... را به قيمت جهاني به مردم مي دهند؟! (1022635) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۰:۰۰:۴۳
قيمت جهان با قيمت در جهان فرق دارد. قيمت جهاني يعني فوب خليج فارس. يعني ارزانترين بنزين جهان.
اگر صادر کنيم پولش به جيب دولت مي رود که بايد به نفع مردم هزينه کند و اگر وارد کند بايد از جيب ملت هزينه کند. بنابراين نرخ ها به تناسب آنچه بدست مي آوريم و يا از دست مي دهيم بايد محاسبه شود.
قديري ابيانه www.ghadiri.ir (1023356) (alef-4)
 
آرش کمانگیر
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۰۰:۳۴:۳۱
یک لیتر بنزین در اروپا 7000 تومان است.
معلوم نیست در ایران چه خبر است!!! که در این شرایط اقتصادی بنزین یارانه ای به خودروها می دهند. (1021299) (alef-4)
 
محسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۰۹:۵۶:۱۶
البته دوست عزیز به شرطی که درآمد کرگران و کارمندان و سایر جامعه با قیمت جهانی محاسبه بشه چرا که نه (1021652) (alef-4)
 
قدیری
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۰:۳۵:۳۵
قیمت ها ربطی به توانایی و قدرت خرید مردم ندارد. در هند و پاکستان و بنگلادش و سومالی و بورکینافاسو هم قیمت های سوخت بالا است. دولت یارانه که نمی دهد هیچ، مالیات هم می گیرد. همانطور که قیمت طلا هم به قدرت خرید مردم بستگی ندارد. (1021713) (alef-4)
 
محمد ابراهیم
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۷:۲۶:۱۷
البته آقای دکتر قدیری ابیانه عنایت بفرمایید که از سال 57 قیمت کالاها حدود 1000 برابر شده است و مسکن حدود 3000 برابر ولی به دلیل نیروی کار افغانی و غیرو و نیز افزایش جمعیت که در دهه 60 تشویق میشد نرخ دستمزد حدود فقط 400 برابر شده است.
اصولأ در کشور های نفتی مردم سهمی از درآمد نفت را که نصیبشان میشود در ملک ذخیره میکنند. برای جلوگیری از این کار باید تدبیر نمود تا سرمایه های نفتی جرأت دلال بازی در بخش املاک را نداشته باشند و سرمایه ها به طرف بخش تولید برود.
نرخ ارزان دلار باعث میشود تا سرمایه های نفتی به کانادا و آمریکا و استرالیا و غیره برود و ملک بزرگتر با قیمت پایین تر از ایران خریداری گردد ولی وقتی ارز نرخ واقعی داشته باشد این انگیزه از بین میرود و در داخل سرمایه گذاری میشود.
من تعجب میکنم وقتی میشنوم دلار 3500 تومان گران است. اگر حقوق ها 2.5 برابر شود و نرخ مسکن نیز با اعمال مدیریت به نرخ واقعی آن یعنی یک سوم نرخ کنونی برسد و در همان زمان 4 صفر از جلوی پول ملی حذف نمایید و قیمت ها را با سال 57 مقایسه کنید متوجه خواهید شد که همه قیمت ها به نرخ سال 57 تبدیل شده است, تازه دلار نصف قیمت سال 57 یعنی 35 ریال شده است. خواهش میکنم در این مورد تعمق و بررسی بفرمایید. (1022292) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۰:۰۹:۵۴
ظاهرا قيمت ها هزار برابر شده است ولي رفاه عمومي به شدت افزايش يافته است. عمر متوسط از 52 سال به بيش از 72 سال رسيده است. اين در حالي است که ميزان صادرات نفت به ازاي هر ايراني کمتر از يک پنجم قبل از انقلاب شده است. در اکثر مناطق کشور مردم در فقر مطلق به سر مي بردند.
بنابراين وضع عمويم مردم بهتر شده است. در قديم اگر کسي در اطاقي در منزل پدر مي توانست همسر خود را اسکان دهد احساس برخورداري و خوشبختي مي کرد ولي امروز اگر بخواهد در آپارتمان 40 متري زندگي را آغاز کنند احساس محروميت مي کنند! در آ»زمان کمتري خوانواده اي بود که عضوي از خانواده دانشجو باشد و امروز کمتز خانواده اي هست که دانشجو نداشته باشد.
اگر هم کاستي اي هست و توليد ثروت آنطور که آرزوئ داريم نشده به خاطر اين است که ساعات مفيد کار وکم و وجدنان کار ضعيف و اسراف در حد اعلاي آن است.
مردم اکثرا نشسته اند که دولت معيشت آنها را تامين کند آ»هم از درآمد نفتي که مردم در موورد ميزان آ» دچار توهم هستند.
کل صادرات نفت در ايران به ازاي هر نفر در هر ماه کمتر از يک بشکه و در بودجه سال 1391 به ازاي هر نفر در هر ماه حدود 67 هزار تومان پيش بيني شده است و اين در حالي است که کل بودجه عمومي کشور به ازاي هر نفر معادل ماهيانه 183 هزار تومان است.
دولت ضعف هايي داشه و بي تدبيري هاي کرده ولي مسئله اصلي تنبلي اجتماعي فراگير از يک طرف و توقعات تمام نشدني از سوي ديگر است.
قديري ابيانه www.ghadiri.ir (1023370) (alef-4)
 
حميد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۱۳:۰۸:۲۰
جناب آقاي دکتر
اين آمارها را از کجا آورده ايد؟طبق اعلام سازمان تامين اجتماعي اميد به زندگي در ايران به 68 سال رسيده و طبعا متوسط عمر از اين هم پايينتر خواهد بود!چنان قاطع سخن ميگوييد احتمالا به منابع موثقتري از تامين اجتماعي دسترسي داريد.لطفا منابع خود را اعلام کنيد. (1024073) (alef-1)
 
علی
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۸ ۰۸:۲۹:۵۹
منزل شما چند متر است؟ (1025002) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۹ ۱۵:۰۹:۲۴
جناب ابیانه
ایا نفت ملی است یا دولتی درامد حاصل از صادرات نفت وگاز ومصرف داخلی باید بین مردم مساوی تقسیم شود یا به خزانه رفته ومطابق سلیقه دولتمردان خرج شود این کلید اصلی این مسیله است (1026539) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۲:۴۳:۲۰
قیمت جهانی غیر از قیمت در جهان است.
فوب خلیج فارس یعنی ارزانترین قیمت سوخت جهانی. هر کشوری نفت را به قیمت جهانی می خرد. هزینه حمل و نقل و پالایش و توزیع را محاسبه می کند. سود شرکتها را در نظر می گیرد مالیاتی هم برای آن در نظر می گیرد و آن را به قیمتی که مناسب در کشور خود می داند به فروش میرساند. لذا قیمت در کشورهای مختلف متفاوت است. اما شامل کل هزینه ها و سود و مالیات می شود. فرقی نمی کند که کشور ثروتمند باشد یا فقیر.
این تفاوت در میزان مالیات تفاوت می کند.
کشورهای فقیر هم مثل پاکستان و بنگلادش و هند و نیز در کشورهای ثروتمند مثل سویس و المان و انگلیس و ژاپن اعمال می شود.
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1021938) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۹:۰۲:۵۳
در آمدها و حقوق ها و کلا قدرت خرید در هر کشوری به میزان تولید سرانه کشور بستگی دارد. ضمنا چرا باید پولی که متعلق به همه مردم است بیشتر به ثروتمندان برسد. اگر اسراف در مصرف سوخت نشود می توان این پول ها را در جای بهتری هزینه کرد. نمی شود تولید ثروت در کشور کم باشد و ایران در ردیف مسرف ترین های جهانی باشد.
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1022387) (alef-4)
 
رضا
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۱:۰۰:۰۸
ممکن است بفرمایید حداقل حقوق یک کارگر ساده در اروپا چقدر است؟
من هم موافقم که بنزین را به قیمت اروپا بفروشیم ولی حقوق ما را هم اروپایی حساب کنید. (1021760) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۹:۰۷:۰۵
تولید سرانه در آلمان 10 برابر ایران است. چرا خودتان را با آلمان می سنجید؟ مگر به اندازه آلمانی ها تولید می کنیم. قیمت ها به قدرت خرید مردم کشورها ربطی ندارد بلکه به ارزش خود کالا ربط دارد. همانطور که قیمت طلا به فقر و غنای کشورها ربطی ندارد بلکه به ارزش خود طلا بستگی دارد.
در پاکستان و بنگلادش و هند هم که مردم فقیری دارند قیمت های سوخت بالا است. یعنی قیمت واقعی سوخت بعلاوه مالیات..
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1022393) (alef-4)
 
حسين عمو
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۱:۱۶:۵۲
برادر محترم! دستمزدها و حقوق در اروپا چقدر است؟ لطفا تحقيق كن بعد كامنت بگذار. (1021794) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۹:۰۹:۱۰
دستمزدها در هر کشوری به میزان تولید سرانه کشورها مربوط است. سرانه تولید در آلمان ده برابر ایران است. حقوقشان ده برابر باشد منطقی است. راه افزایش حقوق ها افزایش تولید سرانه است که آنهم به ساعات مفید کاری کمی روزهای تعطیل و پرهیز از اسراف بستگی دارد. فرهنگ کار و مصرف دراران بسیار ضعیف است.
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1022395) (alef-4)
 
علی
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۸ ۰۸:۳۲:۲۶
حرف شما قابل قبول که سرانه کار در ایران خیلی پایین است...
چرا به اینجا رسیده ایم؟
راهی بهتر از چوب تر برای بالا بردن راندمان کاری نیست؟
همه کشورهای دارای راندمان بالا از این نسخه استفاده کرده اند؟ (1025007) (alef-1)
 
رضا
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۱:۱۷:۴۹
خوب به یاد دارم زمانی که میخواستند بنزین را سهمیه بندی کنند (کارتی) شبانه روز در رادیو و تلوزیون اعلام میکردند که از محل صرفه جویی در مابه التفاوت قیمت بنزین چند ده هزار بیمارستان و مدرسه ساخته خواهد شد، و چه چه . خلاصه کشور گلستان میشود.

بنزین را کارتی کردند و ما که هیچی ندیدیم، معلوم نشد این همه پول کجا رفت.

یارانه هدفمند شد نفری 45500 تومان به ما دادند، همان پول بلکه بیشترش رو همان اول ماه روی قبض برق و گاز غیره از ما پس گرفتند. ما ماندیم و تورم و گرانی.

لطفاً بنزین هواپیما و چیزهای دیگر ول کنید که این وسط فقط قیمت همه چی چند برابر میشود و از محل صرفه جویی هم مثل دفعات قبل چیزی گیر ما نمیاد (1021795) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۹:۱۱:۰۰
اگر یارانه ای که شما می گیرید جبران هزینه ای شما را نمی کند به این معنی است که شما بیش از سهمتان از بیت المال و در حقیقت از جیب محرومان برداشت می کردید. در مصرف صرفه جویی کنید و راضی نباشید که محرومین کشور از سهم و حقشان هزینه ای شما را بدهند.
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1022399) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۱۹:۳۵:۰۳
کافیه اموال شمارو با الانتون مقاسه کنند.اون موقع معلوم میشه که از سهمش از بیت المال بیشتر برداشت کرده.شما یا منه کارمند با حقوق ماهی یک میلیون تومان. (1023332) (alef-1)
 
India
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۳:۲۹:۵۶
تازه این وسط هزینه‌های عملیاتی توزیع پول یارانه و پس گرفتن آن بابت قبوض خدماتی را اگر حساب کنید می‌بینید چه قدر هدر رفت سرمایه داریم.
طبق یک محاسبه‌ی سرانگشتی این هزینه سالانه حدود ۳۰۰۰ میلیارد تومان است. (1023536) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۱۲:۵۸:۰۹
آقای دکتر چرا شما فکر می کنید که سخنگوی محرومان هستید؟ اصلا شما چندتا محروم را از نزدیک دیدید و می شناسید که حالا هی سنگ اونا را به سینه می زنید؟ کدوم محرومی از شما خواسته که قیمت بنزین را چند برابر کنید؟ من خودم یکی از این محرومان هستم و به لطف شما و دوستانتان حالا حالا امیدی به بیرون رفتن از این طبقه را ندارم سرمایه اندکی که با کارو تلاش و صرفه جویی شدید جمع کرده بودم یه شبه ارزشش یک سوم شد نه ماشین دارم نه خونه هر روز مثل یه شقه گوشت تو اتوبوس و مترو آویزون می شم و تنها آرزوم اینه که یه صندلی خالی گیر بیارم . بنزین را گرون میکنید و راننده و مسافر را به جون هم میندازید بخدا دیگه خسته شدم و حوصله سر و کله زدن با راننده ها را ندارم هر چی کرایه بخوان بهشون میدم جرات خرید رفتن ندارم فقط میرم سر کار و برمیگردم مریض میشم از ترس چاپیده شدن توسط دکترها اصلا دکتر نمیرم شما چه می فهمیدید ما چی میکشیم اونجا نشستید هی می زنید تو سر ما که سرانه کاریمون کمه ؟ شما نماینده ها که هفته ای سه روز جلسه دارید و هر ماه یه هفته مرخصی میرید و مرخصی سالیا نتون سه هفته است معلومه کار نمیکیند ولی مایی که از 8 صبح تا 6 غروب کار میکنیم مرخصی نمیریم حتی اگه رو به موت باشیم مسافرت که حرفشو نزن ؛ به اندازه آلمان و ژاپن داریم کار می کنیم ولی درامدمون یک دهم اوناست آقای محترم این ادارات دولتی هستند که ساعت کاریشون تا 2 بعدازظهره 5 شنبه ها تعطیلن و کلا کار خاصی هم تو اداره نمی کنند شرکتهای خصوصی وضعشون فرق میکنه " صرفا جهت اطلاع" (1024056) (alef-1)
 
علی
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۸ ۰۸:۳۵:۱۸
نه خیر دوست عزیز....
شما منکر افزایش غیر مستقیم قیمت ها هستید.
قیمت امروز پنیر را با قبل از هدفمندی مقایسه کنید. پنیر که انرژی نیست که مردم باید از یارانه خود مابه التفاوت گرانی آن را بپردازند.... (1025012) (alef-1)
 
مسعود
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۲۲:۲۷:۵۹
البته اين آرش خان عزيز خوب بود روي ديگر سكه را هم مي ديد و درآمدهاي سرانه چندبرابري اروپاييها را هم نسبت به ما . در نظر مي گرفت! و بعد نظر مي دادند. (1022636) (alef-4)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۰۰:۵۲:۵۳
اشکالی نداره آرش عزیز
به من کارگر هم ماهی 3000 دلار حقوق بدن تویوتا ماشین های خارجی رو به قیمت دوبی بدن بنزین هم به قیمت جهانی باشه چه اشکالی داره
شرایط بد اقتصادی رو همین دولت سر مردم آورده (1022788) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۰:۱۵:۲۲
شما به اندازه 3000 دلار توليد داشته باشيد تا حقوقتان هم بالا رود. ماشين ههاي ژاپني و آلماني در کشور خودشان گرانتر از دبي هست. دبي بندر آزاد است. نبايد قيمت خودروها را در ايران با بنادر آزاد مقايسه کنيد. برويد در مناطق آزاد مثل کيش و قشم ساکن شويد تا بتوانيد ماشين هاي خارجي و حتي داخلي از ژرا به قيمت بسيار ارزانتر از ساير نقاط ايران دريافت داريد.
قيمت جهاني هم غير از قيمت در جهان است. نفت متعلق به همه مردم است. چرا بايد آن را به قيمت ناچيز به بخشي از مردم که مصرف کننده سوخت هستند بپردازند. شما محرومان را در اموال خود شريک مي کنيد که انتظار داشته باشد در اموال محرومان شريک بوده و از جيب آنها سوخت ارزان دريافت داريد؟
قديري ابيانه www.ghadiri.ir (1023376) (alef-4)
 
سنبل
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۸ ۰۷:۳۶:۰۹
یعنی چون در مناطق آزاد زندگی نمی کنیم باید پول ماشین خوب رو بدیم به پراید قاتل تا جگر شما حال بیاد چه جوری این پول از گلوتان پایین می ره ؟ (1024934) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۱۱:۰۹:۴۹
اقا ارش اگر معیار برای قیمت بنزین اروپا باشد باید معیار خیلی چیزهای دیگر هم اروپا باشد .راستی در اروپا قیمت مواد غذایی و خودرو و مسکن و هزار مورد دیگر چطور است . (1023012) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۰:۱۷:۵۶
معيار در قيمت گذاري اروپا نيست معيار قيمت تمام شده براي ايران است. البته با احتساب ارزش نفت خام استخراجي. اگر بخواهيم با کشو.رهايي مثل پاکستان و بنگلادش و هند و بورکينافاسو مقايسه کنيم بايد بيش از 3000 تومان در ليتر بفروشيم. چون قيمت و ارزش يک کالا بيش از هر چيز ديگري به ارزش آن بستگي دارد. مثل طلا که قيمتش به سطح رفاه عمومي و حقوق ها و قدرت خريد بستگي ندارد.
قديري ابيانه www.ghadiri.ir (1023378) (alef-4)
 
علی
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۸ ۰۸:۲۸:۳۱
من از شما نمیپرسم که در این شرایط اثتصادی درامدت در ماه چقدره...
فقط بگو که با کل درامدت چند لیتر بنزین 7000 تومانی میتوانی بخری؟ (1024999) (alef-1)
 
Turkey
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۰۰:۳۷:۴۶
کاملا موافقم بنده راضی نیستم! شرکتهای هواپیمایی خصوصی اداره می شوند اما از دولت سوخت می گیرند!! (1021303) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۲:۴۹:۰۱
شرکت های دولتی نیز مسافران خصوصی دارند و آنها نیز باید خود هزینه های پرواز خود را بدهند.
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1021950) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۰۰:۴۸:۲۷
كجايي آقاي دكتر!!!

سري به سايت ايرايشا( هواپيمايي مالزي) بزنيد. در حالي كه شما سعي داريد قيمت‌ها را بالاتر هم ببريد در آن كشوري كه تنها كمتر از 60 سال به استقلال رسيده‌اند بليط رايگان به شهرهاي كشور خود و كشورهاي همجوار مي‌دهند.

همان كشوري كه نخست وزير سابقش گفت مديريت گردشگري اصفهان را بر عهده بگيرند و خرج مملكت را بپردازند و باقي آن را براي خود بردارند.

راستي در نهايت شما تفاوت پاسپورت‌هاي ايراني را پيدا كرديد؟؟؟؟؟؟؟ (1021317) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۰:۳۶:۳۹
کجا مالزی بلیط مجانی می دهد؟! (1021716) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۲۰:۰۵:۱۲
http://www.malaysiafreebies.com/airasia-free-seats-2013/ (1022484) (alef-4)
 
saman
۱۳۹۱-۰۸-۲۹ ۱۵:۳۹:۴۰
به به میبینم که شما هم رفتی دنبال بلیط رایگان مالزی؟ اینشا الاه که مبارک باشد (1026571) (alef-1)
 
علی
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۵:۰۵:۴۲
ما تازه 34 ساله که مستقل شدیم
اندکی صبر...
در ضمن ما ایرانی هستیم. آرمانمون بلیط مجانی هواپیما نیست. آرمانمون ارزونی و رفاه نیست. آرمان ما حکومت اسلامه. برای رسیدن به اون هم باید هزینه هایی بدیم چون خیلیا نمی خوان ما به این آرمانمون برسیم! (1022131) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۹:۱۲:۱۱
عدالت باید محور برنامه های حکومت اسلامی است. عدالت این است که محرومین هزینه رفاه ثروتمندان را ندهند.
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1022404) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۲۲:۰۵:۳۰
آقای قدیری
به بهانه ندادن هزینه رفاه ثروتمندان من می‏بینم فاصله طبقاتی بیشتر شده (1024714) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۲۲:۳۴:۱۹
آقاي آرماني، بهتر است صحبت هاي حضرت امام را در اوان انقلاب ببنيد و بشنويد و بدانيد كه يكي از اهداف مهم ايشان رفاه اقتصادي بوده است كه البته با شروع جنك تحميلي امكان تحقق آن فراهم نشد، از آن گذشته ما حكومت اسلامي را مگر براي حكومت اسلامي مي خواهيم؟ حكومت براي آن است كه محيطي آرام را همراه با آسايش نسبي فراهم كند تا مردم در آن زندگي كنند و استعدادهايشان شكفته شود و امكان نيايش و انجام فرايض خود را بدون مزاحمت داشته باشند. قرار نيست كه يك نسل بسوزند تا فرضا ما امتحان كنيم ببنيم نسل بعد چه خواهد شد، بعد خرجمان را زياد كنيم و بگوييم، دو سه نسل لازم است!!! مگر خود اسلام نمي فرمايد وقتي فقر وارد خانه اي شد، دين از پنجره خارج مي شود! آيا شما با ملتي فقير، ملتي كه رنجديده و ناتوان است انتظار داريد نسلي پرورش پيدا كند كه خداشناس و مسلمان باشد؟ شما سري به همين خيابانها بزنيد و رفتار اجتماعي را ببنيد، سري به مغازه هاي و كوچه ها بزنيد تا با زندگي مردم آشنا شويد، از آنجا كه از كوزه همان برون تراود كه در اوست، نسل بعد هم در بستر همين مشكلات رشد مي كند و بهبودي نخواهد يافت. نفستان از جاي گرم در مي آيد. (1022641) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۲۲:۵۰:۲۴
يعني اسلام دين گروني، غير رفاه و سختي و عذابه؟؟؟؟ (1022663) (alef-4)
 
امید
Germany
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۰۲:۳۷:۵۰
ما اگر نخوایم به آرمانهای شما برسیم کیو باید ببینیم؟! حداقل چراغ ها رو خاموش کنید هرکی می خواد بره.. بابا زورکی که نمی شه همه رو برد بهشت! (1022859) (alef-4)
 
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۱۱:۰۳:۲۰
اخه بدبختی اینکه به ارمانمون هم نرسیدم که هیچ ازش فاصله هم گرفتیم تازه این ارمان رو دولتمردان ما هم خدا خیرشون بده انگار در این مملکت زندگی نمی کنند خوب طفلکی ها مشغول امور دنیوی هستند بندگان خدا نمی دانند بلیط هواپیما چند هست چون برگخ ماموریت دارند البتخ با خوانواده (1023008) (alef-4)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۱۱:۵۸:۳۲
من قلط بکنم ارمانم ارزونی و رفاه نباشه . (1023040) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۰:۲۹:۳۳
شما غلط را قلط نوشته ايد. ارزاني و رفاه بسيار خوب است هر چند ارمان نيست بلکه وسيله استن. ليکن بايد بدانيد که ارزاني و رفاه راهکار دارد. اينکه بنشينيم و بگوييم لنگش کنند نمي شود.
راه ارزاني افزايش عرضه يعني توليد است. بله همه بهتر کار کنيم و توليد را افزايش دهيم و از اسراف نيز بپرهيزيم تا ارزاني حاصل گردد.
ارزاني با بخشنامه هاي دولتي يا مصوبه مجلس حاصل نمي شود بلکه با کا رو تلاش آحاد ملت حاصل مي گردد.
قديري ابيانه www.ghadiri.ir (1023384) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۰۹:۵۱:۲۲
ولمون کن بابا عمرمون تموم شد آرمان آرمان (1023806) (alef-4)
 
ali
Austria
۱۳۹۱-۰۸-۳۰ ۱۶:۲۹:۲۱
دوست عزیز، همیشه بگو "من"، نه "ما"! من به عنوان یک ایرانی‌ ترجیح میدم مسافت‌های طولانی را پرواز کنم تا ۱۸ ساعت در اتوبوس بشینم. (1027465) (alef-1)
 
ALI
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۰۰:۵۶:۵۵
با توجه به شرایط خاص اقتصادی کشور بهتر است بنزین خودرو نیز تک نرخی شود و به قیمت جهانی فروخته شود. در این صورت قیمت خودرو نیز کاهش خواهد یافت. ریرا بنزین ارزان باعث گرانی خود رو شده است. (1021327) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۲:۵۲:۰۸
کشورهای مختلف برای تامین هزینههای خود و تاین اجتماعی هم از سوخت مالیات می گیرند وهم از خوردو. البته از خودروی خود اگر در داخل کشورشان استفاده شود و نیز از خودروی وارداتی. اما از خودروی صادراتی مالیات نمی گیرند برای حمایت از تولید در کشور خویش و کسب بازار جهانی.
بنز در آلمان برای آلمانیها گرانتر از قیمت صادرات آن است. اگر مالیات نگیرند نمی توانند خدمات را ارائه دهند.
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1021957) (alef-4)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۱۸:۴۰:۴۲
آقاى قديرى در اروپا اگر انواع و اقسام ماليات را مى گيرند در عوض خدمات متقابل هم مي دهند و اين خدمات براى مردم ملموس است ولى در ايران بهاى تمام خدماتى كه دولت به مردم مى دهد مستقيم در يك فضاى غير رقابتي از مردم گرفته مي شود من به شخصه كمتر جايي را سراغ دارم كه خدمتي ارائه كند و پول نگيرد (1023285) (alef-4)
 
India
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۳:۳۳:۱۴
آخر اگر چنین می‌کنند شهرسازی‌شان مثل آدمیزاد است. من اگر نخواهم ماشین ببرم باید کلی با کیف و لپ‌تاپ پیاده روی کنم و اعصابم خرد شود از دست راننده تاکسی و مسافر و ...

خدا کاش یک باغی اطراف داشتیم از این شهر و شلوغی‌اش نجات پیدا می‌کردیم. (1023540) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۰۱:۰۹:۲۸
اگر یادتان باشد چند وقت قبل از موج جدید و وحشتناک گرانی ارز در مجلس پرداخت ارز مسافرتی به مردم را با همین استدلال اشتباه قطع کردند که چرا ارز دولتی به مسافران خارج از کشور داده شود و این فلان وبمان است همین کار بهانه به دلالان دادکه با گران کردن ارز ارزش پول ملی را به کمتر از نصف رساندند وهمان مستضعفین بیچاره که تاکنون رنگ دلار را هم ندیدند بیشترین اسیب را از گرانی و تورم حاصل از اینکار خوردند در اقتصاد همه چیز به هم وابسته است چرا مسئولین محترم سطحی به مسائل نگاه میکنند (1021332) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۰:۳۹:۲۵
پس می توان نتیجه گرفت که اگر می خواهیم فقرا زیر دست و پا له شوند دست در جیب محرومین کنیم و بدهیم به ثروتمندان. چنین تلقی ای مستحق جایزه نوبل است. ببخشید جایزه نوبر.
پرداخت نکردن یارانه به پرواز یک روی سکه است. روی دیگر سکه اختصاص این پول به گسترش حمل و نقل عمومی و اصلاح نقاط حادثه خیز است. آیا باید مسافران زمینی کشته دهند تا مسافران هوایی بلیط یارانه ای دریافت دارند؟! (1021720) (alef-4)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۲۲:۳۶:۵۹
كشته دادن مسافران زميني هيچ ربطي به سفر هوايي ندارد، بلكه به خاطر اين است كه سياستگذاران به جاي آن كه به يكباره تصميم بگيرند و قبول كنند كه ما خوروساز نيستيم و مثل تركيه قطعات را وارد كنند و خودروي سالم و مطمئن به مردم بدهند با قيمت ارزانتر، مدام روي همين خورويي كه مي بينيم همين الان هم كم از واردات كامل ندارد (گراني روز افزون به خاطر ارز)، تاكيد داشته اند.
مشكل از نظر جاده هاست درست ساخته نشده، راه آهن است كه نوسازي نشده!‌ لابد با تفاوت قيمت بليط هواپيما قرار است همه مملكت ساخته شود!! (1022645) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۰:۳۲:۴۲
اگر به جاي پرداخت يارانه به پرواز اين پول در جاي بهتر و از جمله در حمل و نقل عمومي و اصلاح جاده ها بکا رورد مفيد نخواهد بود؟ و تاثير نخواهد داشت؟
بله با يان پول نمي تعوان همه خواسته ها را برآورده نمود اما مي توان بخشي از خواسته ها را برآورده نمود. ضمنا البته تصادفا به دليل بي توجهي به قواني نيز هست. مثل سبقت غير مجاز،‌سرعت غير مجاز و امثالهم.
قديري ابيانه www.ghadiri.ir (1023386) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۰۱:۴۳:۵۰
خیلی خیلی ببخشید ما را گاگول گیر آوردید؟ پس کو آن حرفهائی که قبل از کارتی شدن بنزین میزدند شامل ساختن چندین بیمارستان و همین حرفهائی که شما میزنید مثل گسترش حمل و نقل عمومی و اصلاح نقاط حادثه خیز؟ (1022826) (alef-4)
 
علی
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۸ ۰۸:۴۱:۳۳
یارنه پودر لاباسشویی را حذف کردند که بدهند یه شیر...
یارانه شیر را هم حذف کردن که بدهن به....
تمام یارانه ها هم قطع شد و هیچ یارانه ای به چیزی پرداخت نشد...
حالا آهنگ پت و مت.... (1025021) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۲:۵۴:۴۰
چرا باید ارز به نرخ دلتی به مسافران خارجی داده شود؟ این ارز متعلق به همه مردم است. آیا همین مسافران حاضرند دلارشان را به دولت به نرخ ارز مرجع بدهند؟!
سفرهای خارجی یکی از دلایل گرانی دلار است. چون تقاضای دلار بیشتر موجب افزایش نرخ دلار می شود.
چرا باید به مسافران خارجی که خود عامل گرانی دلار است جایزه داد؟
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1021968) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۰۱:۵۱:۴۸
جناب آقای قدیری ابیانه! حقیر برای جوابهای قبلی شما جوابی نداشتم که بدهم، ولی در این مورد نتوانستم ساکت بمانم. این که میگوئید سفرهای خارجی یکی از دلایل گرانی دلار است، چون تقاضای دلار بیشتر موجب افزایش نرخ دلار میشود، مگر این تقاضاها شامل چند درصد کل منابع ارزی میشود؟ (1022831) (alef-4)
 
Ali
Austria
۱۳۹۱-۰۸-۳۰ ۱۶:۴۲:۲۰
آقای‌ قدیری، مسافرین خارجی‌ مدّ نظر شما اولا ایرانی‌ هستند و دوما اگر نرخ عرض واقعی‌ باشه و ظرف ۲ ماه ۳ برابر نشه به عرض مسافرتی‌ هم نیازی نیست. راستی‌ تا بحال از خودتون پرسیدید که چرا میزان مهاجرت و خروج ایرانی‌‌ها از کشورشون آنقدر زیاده؟ اول باید به این سوال جواب داده بشه که چرا بیش از ۵۰ درصد جوانان میخوان به هر ترتیبی که شده از کشور خارج بشن؟ (1027485) (alef-1)
 
رها
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۰۱:۱۰:۱۹
خيلي مسخره بود .كي گفته كه هواپيما رو فقط مرفهين براي تفريح استفاده ميكنن.يعني ميخواين بليط مثلا تهران شيراز يك ميليون تومن بشه تا نقاط حادثه خيزو درست كنن. توي مملكتي كه روي دنياي نفت خوابيده چه معني داره كه قيمت بنزين ميشه ليتري ٢٧٠٠ تومن!؟ (1021334) (alef-4)
 
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۰:۵۶:۰۴
معنی اش اینه که پول این دنیای نفت رو میتوان عوض سوزوندن تو باک هواپیما و ماشینها صرف تولید و زیرساختهای اساسی کشور کرد و نه صرف واردات بی رویه کالاهی مصرفی و لوکس که عملا تولید مملکت را در همه عرصه ها نابود کرده .
در ضمن با منفی دادن های مکرر و زیاد این واقعیت عوض نخواهد شد .
اگر پول بنزین اقعی باشد بسیاری از اسرافهای ما در زمینه حمل و نقل تعدیل خواهد شد. (1021749) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۰۱:۵۳:۵۲
خیلی ببخشید، وقتی پول بنزین واقعی باشد، یک اتفاق مهم دیگر هم می افتد، و آن این است که کرایه تاکسی گران میشود و متأسفانه اثرش را روی قیمتهای دیگر هم میگذارد. (1022833) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۲:۵۷:۴۰
نفتی که مار ویش خوابیدهایم متعلق به همه ملت است و باید همه ایرانیان از آن لااقل سهم مساوی ببرند. چرا نفت محرومین باید مفت تحویل قشر برخوردار شود؟! ایران معدن طلا هم دارد. پس طلا را هم مفت بدهیم به آنها که قدرت خرید طلا را دارند؟!
قیمت مصرف هر کالایی را باید مصرف کننده بپردازد و پول حاصل را به نفع همه ملت و در راه پیشرفت کشور هزینه کرد.
ضمنا میزان صادرات نفت به ازای هر نفر در هر ماه کمتر از یک بشکه است.
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1021973) (alef-4)
 
رها
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۷:۰۹:۱۲
دكتر عزيزم شما اگر تصميم داشته باشي از چا بهار تشريف ببري تهران با چي ميري ؟فرض كه يك همراه بيمار هم داشته باشي. با اتوموبيل خودتان؟ يا با اتوبوس؟چرا يك كمي به حرفي كه ميزنيد فكر نميكنين! غير از ٣٠ تا ٤٠ ساعتي كه تو راهيد با بنزين قيمت واقعي چقدر هزينه سوختتان خواهد شد؟ فكر عجيبي است كه شما داريد كه همه پولدارا براي تفريح با هواپيما ميرن كيش!!! (1022274) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۰:۳۵:۴۲
من اگر بخواهم از چابهار به تهران بيايم يا بالعکس با هواپيما مي آيم و لي پول بليطم را از جيب محرومان سيستان و بلوچستان و کپر نشين ها تامين نمي کنم.
قديري ابيانه www.ghadiri.ir (1023389) (alef-4)
 
رها
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۱۵:۲۴:۵۵
اها.فهميدم سوار هواپيماي اختصاصي خودتون ميشين بنزينشو هم ازاد ميزني!! (1024268) (alef-1)
 
فروغ
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۲۰:۲۸:۳۷
کار خوبی می کنی جیب محرومان سیستان وبلوچستان وکپر نشین ها باید به وسیله اقای خاوری ودیگر دوستان تبدیل به دلار شده ودربلادکفر خرج شود. (1024601) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۰:۳۷:۳۶
براي تفريح و يا براي هر کار ديگري پرواز مي کنند پول بليطشان را خودشان بدهند نه اينکه به قيمت کپر نشين کردن مردم پرواز کنند.
قديري ابيانه www.ghadiri.ir (1023390) (alef-4)
 
محمد ابراهیم
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۳:۵۰:۲۳
در مورد شیراز تهران متأسفانه باید عرض کنم که به دلیل نرخ پایین بلیط هواپیما از قطار استفاده نمی شد و با واقعی نمودن نرخ بلیط هواپیما و قیمت گازوییل مسلمأ استفاده از قطار رایج خواهد شد. (1022031) (alef-4)
 
رضا
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۷:۱۴:۵۴
اولين و اخرين باري كه سوار قطار شيراز تهران شدم ٢٤ ساعت توي راه بودم! (1022283) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۰:۳۸:۳۷
اگر مي خوهيد زودتر به تهران برسيد هواپيما سوار شويد ولي پولش را خودتان بدهيد و نه از جيب محرومان.
قديري ابيانه www.ghadiri.ir (1023392) (alef-4)
 
Russian Federation
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۱۴:۰۷:۲۵
کارگر اگر کار نکنه نمیتونه نون بخوره سه روز مرخصی رو باید دو روز تو راه باشه
آقای دکتر شما از کجا دکتر شدید از بیت المال؟ (1024157) (alef-1)
 
رضا
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۱۵:۲۷:۵۴
ميشه بگين چجوري ؟ برم هواپيمايي بگم اومدم بليط بخرم ميخوام پولشو از جيب كپر نشينا نباشه! (1024273) (alef-1)
 
ساده لوح
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۵:۱۶:۳۷
بجای همه اینها ارزش ملی پول رو برگردونن.در این صورت دیگه نیازی به گرون کردنه هیچی نیست.مثلا اگه دلار بشه 300 تومن پس بنزین تو اروپا و امریکا میشه 800 و نیازی به گرون کردنه هیچی نیست.به همین سادگی. اینجا اول ارز روگرون میکنن که بتونن همه چیزو مقایسه کنن با خارج که بهونه ای بشه برای گرون کردنش!کمی غیرت رو پول ملی تون داشته باشین!!! (1022145) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۰۱:۵۹:۴۶
جناب ساده لوح چرا اسمت را ساده لوح گذاشتی؟ این حرف شما درست است که باید ارزش پول ما حفظ شود. همان 1226 تومان هم برای یک دلار لعنتی زیاد بود، چه برسد به قیمت کنونی که دوست ندارم عددش را اعلام کنم. چون میترسم فردا یکی بگوید یک احمقی(منظورم خود حقیر است) در سایت الف گفته بود دلار فلان تومان است، بعد بعضی از مسئولین گران شدن دلار را گردن من بیندازند. (1022836) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۰:۴۰:۱۸
اين حرف که بايد کاري کنيم که دلار ارزان شود حرف خوبي است ولي راهکار آ» چيست؟
راهکا راين است که همه بهتر و بيشتر کا رکنند و خود را تماشاچي و پشت گود فرض نکنند. همه عضو تيم هستيم و بايد تلاش خودمان را بکنيم.
قديري ابيانه www.ghadiri.ir (1023394) (alef-4)
 
فروغ
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۲۰:۳۳:۱۹
کار هست که بیشتر کار کنیم براااااااااااااااااااااااااااااااادر؟کارخونه ها ندارن حقوق کار گر هارو بدن .واحد های کارگری دونه دونه تعطیل شدن .چرا زور می گی؟ (1024613) (alef-1)
 
بی نشان
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۰۱:۱۳:۴۸
چرا شما فکر می کنید هر کسی که به هر دلیلی 100 هزار تومن برای یک سفر هوایی می ده یه آدم شکم سیر [و استثمارگره] خیلی ها هستن که نمی تونن برای یک سفر طولانی مثلا از بندرعباس به تبریز 20، 30 ساعت سوار ماشین بشن، اینا چه گناهی کردن (همه ی افراد مسن و بیمارا چنین شرایطی دارن). (1021338) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۰:۴۱:۴۹
چرا باید پول بلیط این آدمها ار کسانی بدهند که حتی از جاده محرومند؟
شما آیا م یدانید که پول دولت متعلق به همه مردم است؟ و نه فقط آنها که توان سوار شدن به هواپیما را دارند. (1021722) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۰:۴۴:۴۶
اگر پول بلیط شما را از سهم فقرا برداشت کنند، یعنی به نفع شما محرومین را استثمار کرده اند! مگر استثمار چیست؟ استثمار این است که از سهم محرومینی که حتی کفش ندارند بپوشند یارانه برای پرواز شما بدهند. کافی است در صفحات عکس در اینترنت جستجو کنید وعبارت فقر را بیابید تا برایتان معلوم شود که چه کسانی استثمار می شوند تا بلیط پرواز من و شما ارزان باشد. (1021728) (alef-4)
 
احمدزاده
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۹:۳۶:۳۲
استثمار اینه که کشور داره روزی نزدیک سه میلیارد دلار(با نرخ مرجع)در میدانهای مشترک بخاطر عدم سرمایه گذاری ضرر میکند واختلاسهای چند میلیارد دلاری نفس کشور رو گرفته واینجا آقای قدیری ابیانه داره در محاسن برداشتن سوبسیدها وبیچاره کردن بیشتر مردم با پایین تر آمدن قدرت خریدشان برای ما قصه حسین کرد شبستری میخواند.غافل از اینکه این قصه هارو سه سال پیش به طور مبسوط تر از صداوسیما ودوستان ایشان شنیده ایم ودیگر با این قصه ها به خواب نمیرویم.آره عزیزم (1022445) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۰:۴۴:۲۹
ظلم است که پولي ار که بايد در استخراج سهم ايران از منابع مشترک هزينه کنيم صرف يارانه بنزين نماييم. اختلاس هم حتي اگر يک ريال باشد ظلم است چه رسد به چند هزار ميليارد تومان. برداشت پول از جيب محرومان و پرداخت پول بليط هواپيما مسافران هوايي نيز نوعي اختلاس است.
آيا اين قصه است که نبايد از جيب محرومان پول بليط هواپيما را بدهيم؟ يا عدالت است؟
قديري ابيانه www.ghadiri.ir (1023399) (alef-4)
 
saman
Netherlands
۱۳۹۱-۰۸-۲۹ ۱۶:۰۵:۱۳
اقای دکتر من لازم میدونم عرض کنم که شما نون خوردنتون از همین منازعات وزبون بازیها میل میکنید.برای سخن گفتن باید چیزی را در شنونده تشخیص داد.اگر شما هم مثل ما میرفتید در پروژها از ساعت 5.5 صبح تا 7 سر کار و بعد از25 روز میرفتی منزل تا به مشکلاتت برسی وهر بار که بر میگشتی با موج عظیم گرونتر شدن همه چیز مواجه میشدی ، شاید دست از این مغلطه بازیها بر میداشتی.
امثال شما که با سهمیه و پارتی دکتر شدن و فکر میکنن دکتر بودن مهمه و تئوریهای مسخره به خورد مردم میدن زیاده .برای همین اگر همه اتون به رهنودهای رهبری توجه میکردید وضع بهتری داشتیم.چرا در مورد اختلاص 3 هزار ملیاردی حرف نمیزنی. چرا نمیگی اگر هر ایرانی 200 سال عمر میکرد و ماهی 10 ملیون هزینه میکرد چند ساله به این عدد میرسیدیم.
من برای همه متاسفم دیر به حرف آقا میرسید. (1026601) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۰۲:۰۸:۵۲
امیدوارم روزی برسد که دیگر هیچ فقیری نداشته باشیم، من نوعی متوسط جامعه هم بتوانم از قیمت بلیط متعادل استفاده کنم که این قدر شما تو سر من نزنید که حق فقرا را استثمار میکنی. آخر آن پولدارها که ککشان نمیگزد که قیمت بلیط گران شود. چون بعضی هایشان همین مخارج را با گران کردن جنسهایشان از من متوسط و مردم مستضعف میگیرند. (1022842) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۰:۴۷:۱۴
براي اينکه شما بتوانيد سوار هواپيما شويد بايد از جيب خودتان پولش را بپردازيد. نه از جيب محرومان. دست در جيب فقرا کردن و پول پروزا را دادن استثمار است. نيست؟؟!!!
براي اينکه روزي برسد که فقيري نداشته باشيم بايد اولا منابع عمومي را عادلانه و عاقلانه اختصاص دهيم. ثانيا همه ايرانيها بايد بهتر کار کنند و از اسراف پرهيز کنند.
قديري ابيانه www.ghadiri.ir (1023402) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۴:۲۹:۰۵
آخه چون تو مملكت ما وقت آدمها ارزشي نداره فرق نميكنه يك نفر يك ساعته به تبريز بره يا 30 ساعت با قطار و ماشين (1022077) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۰:۵۰:۱۸
خيلي بهتره که يک ساعته و با پرواز بره ولي پولش را خودش بدهد و نه از جيب کپر نشين ها. حرف نا حقي است؟؟
چون وقت شما ارزش دارد کپر نشين ها پول ارزش وقت شما را بدهند؟ شما کپر نشين ها را در مالتان شريک مي کنيد که مي خواهيد دست در جيب آنها کنيد؟؟ شما وقتتان ارزش دارد ولي عدالت در حق محرومان بي ارزش است؟ سلامت آنها ارزشي ندارد؟!!!
قديري ابيانه www.ghadiri.ir (1023404) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۶:۵۶:۴۷
بي نشان عزيز اين دشمن سازي براي مردم فايده نداشته باشه براي بعضي ها نان و آبدار است مرفهين بي درد که همين آقازاده ها هستند که فرياد وامصيبتايشان گوش فلک را پر کرده . (1022259) (alef-4)
 
حسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۲۲:۳۱:۴۶
به جاي گران كردن بليط هواپيما. آقاي احمدي نژاد به وعده هاي رنگارنگ خود هنگاميكه مي خواستند بنزين را سهميه بندي كنند عمل كنند مطمئنا بسياري از هزينه هاي كشور و دولت كم خواهد شد. بهتر است حمل و نقل ريلي را گسترش دهند كه ايمن ترين و به صرفه ترين نوع حمل و نقل است اما در اين دولت . فقط شعار شنيديم و كمتر كاري درخور و به در بخور صورت گرفت. (1022639) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۰:۵۸:۱۸
بنده خود منتقد برخي سياستهاي اقتصادي دولت هستم و معتقدم بايد به جاي پرداخ وجه به همه به اين صورت روش بهتري بوي‍ه در ايجا داشتغال و غيره اتخاذ مي شد. ول يدولت توانست با هدفمند سازي مرحله اول به ميزان هر نفر حدود 33000 تومان تامين کنند و البته با استفاده از سياير منابع کشور 45500 تومان پرداخت مي کنند. اگر اين پول نقدا پرداخت نمي گرديد مي شد آن را در حمل و نقل عمومي و غيره هزينه کرد.
قديري ابيانه www.ghadiri.ir (1023411) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۰۲:۰۳:۳۹
جناب بی نشان! حرف شما درست است. بنده یک جوان هستم. ولی به خاطر بیماری ای که دارم، نمیتوانم زمینی مسافرت کنم و مثلا از تهران تا شیراز بروم، مجبورم با هواپیما بروم. ولی اگر بنده بخواهم مثلا از قیمت بلیط قبل از گران شدن استفاده کنم، ببخشید، تف هم کف دستم نمی اندازند. (1022839) (alef-4)
 
م.
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۰۱:۲۷:۲۰
در آغاز هدفمندی یارانه ها علیرغم اینکه میدونستم اجرای اون باعث کوچیکتر شدن سفرمون میشه بین اطرافیانم موافق اجرای اون بودم و میگفتم این درد جراحی بر پیکر اقتصادی رو باید تحمل کنیم تا خودمون و فرزندانمون با رشد اقتصادی بعد از اون زندگی بهتری داشته باشیم. ولی چی شد (به عنوان مثال بنزین آزاد 400 تومن بود دلار آزاد 1000 تومن یعنی هر لیتر بنزین حدود 40 سنت وقاچاق گسترده و واریز مابه التفاوت قیمت واردات وفروش روانه جیب قاچاقچی میشد اما الان بنزین آزاد 700تومن دلار آزاد 3000 تومن یعنی هر لیتر بنزین حدود 23 سنت شده که معنی آن مضاعف شدن سود و به تبع اون انگیزه قاچاقچیان نسبت به قبل از هدفمندی، البته به مدد کفایت و دانش جراحان ! حالا فاجعه فقط اینجا نیست فاجعه در مورد کالاهای اساسی که با دلار 1226 تومن وارد میشه و با توجه به نرخ دلار آزاد 3000 تومنی فکر میکنید چه اتفاقی بیوفته ؟! ومتاسفانه تنها راه جلوگیری از قاچاق کالاهای اساسی احیاء سیستم کوپنیه!) گول روپوش سفیدش رو خوردیم، فکر میکردیم طرف جراحه ، قصاب از آب در اومد. ابرومون کج بود ،زد چشممون رو هم کور کرد. (1021352) (alef-4)
 
قدیری ابیانه
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۰:۵۴:۳۳
الان با ارز 3000 تومان نفت خام صادراتی لیتری 2100 تومان است. (بر اساس نفت بشکه ای 110 دلار). قیمت سوخت باید شناور باشد. بنزین 700 تومان یعنی بشکه ای 37 دلار.
مابه التفاوت قیمت یارانه ای باید صرف پیشرفت کشور، رفع محرومیت ها، سرمایه گذاری برای برداشت سهم خودمان از منابع مشترک نفت و گاز، عمران و آبادی کشور و تقویت حمل و نقل عمومی، ایجاد اشتغال و ... گردد.
ضمنا افزایش قیمت ارز عوامل دیگری دارد و نه حذف یارانه ها. از جمله ضعف فرهنگ عمومی در کار و مصرف!
ساعت مفید خیلی کم، تعطیلات خیلی زیاد. جزو اولین بودن در اسراف ها، قدری هم تحریم ها و ضعف مدیریت ها.
آیا بهترین راه اختصاص سرمایه در ایران سوزندان آن در باک خودروها است.
یارنه یک باک 50 لیتری بنزین معادل 100 هزار تومان است. که معادل قیمت برنج ایرانی 2780 تومانی است. یعنی مصرف سالانه برنح یک سال یک ایرانی. سرانه مصرف برنج در ایران 36 کیلو است.
این ضعف مدیریت است که یارنه به مصرف می دهد و نه به عمران و ایجاد اشتغال و محرومیت زدایی. خود مردم و نمایندگای که مردم ا نتخاب کرده اند نیز از این ضعف ها حمایت می کنند. (1021745) (alef-4)
 
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۲۳:۱۱:۰۴
جناب قدیری ابیانه
احتراما"
1- بنزین فرآورده نفتی و قیمتش با نفت خام فرق میکنه
2- فرمودیدضمنا افزایش قیمت ارز عوامل دیگری دارد و نه حذف یارانه ها. از جمله ضعف فرهنگ عمومی در کار و مصرف!
ساعت مفید خیلی کم، تعطیلات خیلی زیاد. جزو اولین بودن در اسراف ها، قدری!!! هم تحریم ها و ضعف مدیریت ها. یعنی ثبات نسبی چندین ساله قیمت ارز تا حدود 1 سال پیش در اثر قوت فرهنگ عمومی در کار و مصرف! ساعات مفید خیلی زیاد ، تعطیلات خیلی کم. و... بوده؟! نه دوست محترم دلیل اصلی رشد تصاعدی نرخ ارز کاهش درآمد نفتی به یک سوم در اثر تحریمها بوده که پیرو آن دولت برای جبران کسری بودجه عامدانه نرخ ارز رو تصاعدی بالابرد هر چند که به طور کامل هم هنوز نتوانسته کسری بودجه رو جبران کنه و هزاران میلیارد کسری بودجه داره که آثار اون در بخشهای مختلف مثل بهداشت و درمان خودش رو نشون داده
3- شناور بودن قیمت سوخت( مثل آمریکا) در حالت کلی خوبه ولی بدون در نظر گرفتن همه پارامترها مثل درآمد سرانه یک مقدار نسنجیده به نظر میاد! بالاخره همه توی مملکت سابقه سفارت و مدیریت میانی و حقوق و مزایای متناسب با اون و ارتباطات خاص رو ندارن که بتونن از پس قیمت شناور سوخت بربیان . خیلی ها بیکارن و بیمه بیکاری هم ندارن که کمکی براشون باشه خیلی از شاغلین هم که دریافتیشون زیر 1 میلیون تومن یعنی حدود 333 دلاره و تازه با اینهمه مخارج خرج شهریه دانشگاه آزاد بچشون رو هم باید بدن و مثل بعضی از آقایان در زمان اشتغال در دولت (به عنوان مدیر میانی) امکان ادامه تحصیل با بورسیه در چند رشته مختلف رو که ندارن ! و... (1022686) (alef-4)
 
قديري ابيانه www.ghadiri.ir
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۱:۱۲:۲۶
برادر عزير.
1- بله قيمت بنزين با نفت خام فرق مي کند و گرانتر از قيمت نفت خام است و هزينه حمل و نقل و توزيع را نيز بايد به آن اضافه کرد. منظور شما از ذک راني مطلب چه بود؟
2- بله تحريم ها نيز اثر کرده است. ولي هجوم مردم براي خريد ارز و طلا از عوامل موثر در افزايش قيمت ارز بوده است. گفته مي شود که بيش از 20 ميليارد دلار ارز در خانه هاي مردم است. آيا اين امر تاثيري ندارد؟!
آيا چون همه قدرت اقتصادي ندارند حق دارند از جيب محروم ترين اقشار که ناي زندگي هم ندارند هزينه کنند؟ آنها انسان نيستند؟ آنها صاحب حق نيستند؟
با اين ديدي که شما داريد اگر در زمان امام علي (ع) بوديد نسبت به توزيع عادلانه بيت المال اعتراض مي کرديد.
آيا بهتر نيست به جاي پرداخت يارنه به پرواز اين وجوه را صرف ايجاد اشتغال کنند. تا خيلي ها به قول شما بيکار نباشند. اين پارامتر ار هم نبايد فراموش کنيد.
از زخم زبانتان هم متشکرم. بالاخره وقتي کسي در منطق کم مي آورد ممکن است به اين روش ها متوسل شود.
قديري ابيانه www.ghadiri.ir (1023421) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۸ ۱۷:۵۶:۱۲
جناب ابیانه عزیز
نفت متعلق به دولت است یا مردم ؟ (1025564) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۰۲:۱۴:۴۶
جناب آقای قدیری ابیانه! من از شما انتظار ندارم بگوئید افزایش قیمت ارز به دلیل ضعف فرهنگ عمومی و ... است و در آخر بگوئید قدری هم تحریمها و ضعف مدیریت. زمانی که دلار 1226 بود هم این ضعف فرهنگ عمومی و ... بود. (1022846) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۱:۱۳:۴۸
بله تحريم ها موثر بوده و لي هجوم مردم براي خريد ارز و طلا براي نگه داري در خانه هم دليل مهمي براي اين افزايش ناگهاني بوده. البتهخ سياست هاي دولت براي کاهش بخشنامه اي نرخ وام بانکي نيز بي تاثير نبود.
قديري ابيانه www.ghadiri.ir (1023422) (alef-4)
 
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۰۱:۲۸:۵۴
کشور چین ۲۰ سال پیش ،حتّی ۱۰۰ کیلومتر آزادراه(اتوبان)نداشت(از ایران بسیار کمتر) ولی حالا بیش از ۹۰ هزار کیلومتر شبکه بسیار پیشرفت یی دارد که حتّی از آمریکا که مهد آزادراه است بیشتر است، ولی جالب است که بدانید هزینه تمام این شبکه را مستقیما از عوارضی بوده که به این منظور از فروش بنزین و ماشینهای فروش ماشینهای لوکس گرفته است، در سایر زمینه‌ها مانند هواپیما و فرود گاه نیز همین سیستم را پیاده کرده و اگر به چین سفر کنید و در ازادرا ها‌ سفر کنید فقط کلامی‌ نیمیتونید بگویید به غیر از تحسین ولی در ایران ما...؟!

طول آزاد راه هها چین در ۲۰ سال اخیر به کیلومتر


01-01-1988 0
01-01-1989 147
01-01-1990 271
01-01-1991 522
01-01-1992 574
01-01-1993 652
01-01-1994 1,145
01-01-1995 1,603
01-01-1996 2,141
01-01-1997 3,422
01-01-1998 4,771
01-01-1999 8,733
01-01-2000 11,605
01-01-2001 16,314
01-01-2002 19,453
01-01-2003 25,200
01-01-2004 29,800
01-01-2005 34,300
01-01-2006 41,005
01-01-2007 45,339
01-01-2008 53,913
01-01-2009 60,436
01-01-2010 65,065
01-01-2011 74,000
01-01-2012 85,000

http://en.wikipedia.org/wiki/Expressways_of_China (1021357) (alef-4)
 
قدیری
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۰:۵۹:۳۲
در اروپا هم پول ساخت آزاد راه ها را از کسانی می گیرند که از آ« استفاده می کنند ونه از بودجه عمومی کشور. آنهم از طریق مالیات بر سوخت، مالیات از لاستیک، (چون جاده را کسی مستهلک می کند که لاستیکش مستهلک می شود) و از طریق عوارض اتوبان. اما در ایران پول ساخت جاده و پول بنزین خودروها را از جیب همه ملت برداشت می کنند و به باک بنزین خودرو داران می ریزند. چنین کاری خجالت آور است و آن آن خجالت آورتر دفاع از این روش و مخالفت با اصلاح وضعیت. باید نه تنها پول بنزین را گرفت بلکه باید هزینه ساخت جاده و جبران آلودگی هوا و بیماریهای ناشی از این آلودگی ها را از کسانی گرفت که محیط را آلوده می کنند. یعنی مصرف کنندگان بنزین. از طریق مالیات. (1021757) (alef-4)
 
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۲۰:۲۶:۵۴
بله، شما درست میگوید ولی یک نکته را من به اندازه کافی‌ تاکید نکردم و شاید برای برخی‌ از هموطنان سؤ تفاهم شده، اگر در چین چنین عوارضی میگیرند ولی این عوارض را مستقیما و صرفا به مصرف هدف تعیین شده یعنی‌ ساخت ازادرههأ جدید میرسانند و این نیاز به اعتماد عمومی‌ دارد که اعتماد عمومی‌ هم نیاز با شفافیت در اجرا دارد. ولی در مورد هدفمند کردن یارانه ببینید چه اتفاق افتاد، دولت ابتدا گفت این پول اضافه را قسمتی به مردم، قسمتی به تولید کننده و قسمتی‌ به پروژه‌های عمرانی میدهند، ولی عملا فقط قسمتی به مردم و با یا برای کسر بودجه استفاده شد. طبیعی‌ است که مردم نخواهند همکاری کنند. در چین بابت هر کیلو متر استفاده از این شبکه باید نیم یوان که برابر با ۲۵۰ تومن میشود عوارض رانندگی‌ بدهید که اصلا کم نیست. ولی مردم بدون مشکل آن را می‌پردازند چون مطمئن هستند که به صرف عمران کشورشان می‌رسد و مثلا به صرف خرید پورشه و بنز برای دور زدن قانون و پرداخت به مثلا فعلا بازیکن باشگا ه دولتی نمیرسد. تازه نرخ پولشان نیز در برابر دلار برای سالها نه تنها تضعیف نشده بلکه به آهستگی که اقتصادشان را صدمه نزند افزایش می‌یابد و سر جنگ با دنیا هم ندارند. (1022511) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۰۲:۲۰:۰۶
جناب آقای قدیری ابیانه! این آلودگی هوائی که شما میفرمائید، به دلیل تولید محصولات درپیتی کارخانجاتی مثل ایران خودرو و سایپا است. همین ایران خودروئی که به قول نجف زاده با خودش مسابقه گذاشت و اول شد. (1022850) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۱:۱۷:۴۸
ايران، خودرو هاي کم مصرف تر و کمتر آلوده کننده تر هم دارد. ولي هر چه استانداردهاي بهتري استفاده شود قيمت خودرو بالاتر مي رود. ايران پ‍ژو 206 و هم پرايد توليد مي کند. قيمت يارانه اي بنزين موجب شده که خيلي ها ماشين ارزانتر هر چند پر مصرف تر و آلوده کننده تر را ترجيح دهند. همين امر خودرو سازن را به سمت توليد محصولات پر مشتري تر سوق مي دهد. البته فرهنگ ضعيف کاري در مجموعه توليد کنندگان ما اعم از مالکان و مديران و مهندسان و کارکمندان و کارگزان هم در کيفيت پايين خودرو ها بي تاثير نيست.
قديري ابيانه www.ghadiri.ir (1023424) (alef-4)
 
دکتر پرویز دهکردی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۰۷:۵۷:۴۲
جناب آقای دکتر قدیری اگر برای ارزش گذاری دلار وارزهای خارجی مبنای علمی درستی داشته باشند ، قسمتی از فرمایشاتشون منطقی خواهد بود.
ولی ایشان زحمتی بخودشان نداده اند که به سایت صندوق بین المللی پول سری بزنند و ارزش تعادلی پول کشور های مختلف را بر اساس برابری قدرت خرید ملاحظه بفرمایند. و تصور میکنند که با گران کردن شدید ارزهای خارجی بهره وری اقتصاد داخلی اصلاح میشود. در صورتیکه این مثل دوپینگ ورزشکاران بوده و هیچ نوع قدرت تولیدی واقعی ایجاد نمیکند. فقط تنبلی و نا کارآمدی صنایع داخلی را پشت دیوار نرخ های بالای ارز توجیه کرده و صنایعی را که میخواهند با وارد کردن سرمایه و تکنولوزی پیشرفته رشد کنند متوقف میسازد. چنین فرایندی در بلند مدت سبب میشود که صنعت داخلی فرسوده شده از بین برود و کارکنان ماهر و متخصصین هم در جستجوی درآمد های ارزی از صحنه اقتصاد خارج شوند. و هم چنان در مسیر خام فروشی و حراج کردن کار غیر ماهر و منابع طبیعی باقی بمانیم. و از ساختن صنایع جدید و پیشرفته که مستلزم سرمایه گذاری ارزی از طرف خودمان است محروم شویم. پیشنهاد میکنم شعار های کلیشه ای و سطحی دوستان رشته مدیریت را که معلومات خوبی در
علم اقتصاد ندارند، رها کرده و قدری اقتصاد کلان پیشرفته مطالعه بفرمایند. برای این کار میتوانند از آقای دکتر توکلی کمک بگیرند و پس از مرور جزوات درس اقتصاد کلان از مدرسه اقتصاد لندن یا کمبریج مباحث مربوط به تدابیر تثبیت اقتصاد
(Stabilization Policies) را با دقت مطالعه کنند.
شکی ندارم که پس از آن در تجویز چند برابر کردن ناگهانی قیمت ها و دامن زدن به آهنگ رو بافزایش حرکات تورمی در اقتصاد خیلی احتیاط خواهند فرمود. (1022912) (alef-4)
 
قديري ابيانه www.ghadiri.ir
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۱:۳۹:۳۹
براي انجام محاسباتي که کرده ام دکتراي اقتصاد لازم نيست بلکه محاسباتي که دانش آموزان راهنمايي هم انجام ميدهند کفايت مي کند. يک ضرب و تقسيم ساده نشان ميدهد که ميزان صادرات نفت به ازاي هر ايراني در هر ماه کمتر از يک بشکه است. حال آنکه در اين رابطه در جامعه توهم وجود دارد.
از شما سوال ميکنم که آيا شما معتقديد که بايد بليط ارزان از جيب فقرا پرداخت شود؟ آيا بايد يارانه را به مصرف سوخت داد و يا اين وجوه را در امور زير بنايي و ايجاد اشتغال هزينه کرد.
هميشه به همين بهانه ها جلوي حذف يارانه ها چه تدريجي چه يکباره را گرفتند.
کدام اقتصاد پيشرفته سعي ميکند به پرواز يارانه بدهد. مگر غير از اين است که در اقتصادهاي پيشرفته از مصرف بيشتر ماليات بيشتر مي گيرند؟
مگر در کامبريج مي آموزند که دولت بايد دست در جيب فقرا کند و هزينه سفر ثروتمندتر ها را بدهد؟
از جناب آقاي دکتر دهکردي عزيز انتظار مي رود که افکار عمومي را در مورد رابطه توليد سرانه با قدرت خريد و رفاه عمومي و ميزان حقوق ها روشن نمايند.
از ايشان انتظار مي رود فرق قيمت هاي جهاني و قيمت ها در جهان را براي عموم روشن سازند و تشريح کنند که قيمت سوخت در کشورها به ارزش سوخت بعلاوه ميزان ماليات تعيين شده بستگي دارد و چه بسا قيمت سوخت در برخي کشورهاي فقير بيش از قيمت در کشورهاي ثروتمند است.
از ايشان و ساير اقتصاددانان ايران انتظار مي رود که تشريح کنند که اگر کشوري نفت دارد نبايد آن را در مصرف بي رويه تلف نمايد. و البته تشريح فرمايندکه پيشرفت اقتصادي ايران به عملکرد همه ايرانيان اعم از توليدکنندگان و مصرف کنندگان بستگي دارد. نمي شود ساعات مفيد کاري کم و تعطيلات زياد و اسراف بيداد کند و کشور هم پيشرفت لازم را داشته باشد و رفاه فراگير شود. تا عده اي ميزان حقوق خود را با ثروتمندترين کشورها مقايسه نکنند و بعد طلبگار باشند. از اقتصاددانان ايران انتظار مي رود راه را بيان نمايند هر چه براي افکار عمومي تلخ باشد.
و البته از دولت انتظار مي رود که از نظرات کارشناسان براي برنامه ريزي بهتر استفاده کنند و ملاک انتصاب افراد در مصادر امور ا رتواما تعهد و تخصصشان قرا ردهند نه اينکه رابطه با جريان انحرافي ملاک بسياري از انتصابات باشد.
قديري ابيانه www.ghadiri.ir (1023434) (alef-4)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۲۳:۲۶:۴۸
جناب قدیری آبیانه!
آقای احمدی نژاد هم از محاسبات دانش آموزان راهنمایی انجام داد که ملت و مملکت را به این روز انداخت که مجبور بشویم ایران را با بورکینافاسو و زیمباوه مقایسه کنیم دست بردارید از کره شمالی کردن ایران و از دشمن تراشی بین المللی الکی تان؛ لطفن. (1024795) (alef-1)
 
دکتر دهکردی
۱۳۹۱-۰۸-۲۸ ۰۵:۱۴:۲۳
جناب آقای دکتر قدیری ، متاسفانه همان محاسبات دانش آموزی راهنمائی جنابعالی و دوستان غیر مطلع از اقتصاد شماست است که عوامفریبانه بوده و خود شما را هم گول میزند. جنابعالی بهتر است توجه بفرمائید که مالیات گرفتن از سوخت یا هر کالای دیگر با تغییر ناگهانی قیمت ارز و تحمیل گرانی بر اقتصاد خیلی با هم فرق دارند. وقتی ارزش پول ملی را با این شدت پائین بیاورید و تورم همه جانبه را بر اقتصاد مستولی سازید ، قیمت های سوختی که با هزار زحمت آزاد کرده و به اصطلاح یارانه آنها را حذف کرده اید، دوباره ارزان بنظر خواهد آمد و مجبور خواهید شد بازهم قیمت ها را افزایش دهید و باز هم دور جدید کاهش ارزش پول ملی را تجربه کنید. و " هی شما بدو و آهو بدو " یعنی یک دور باطل تسلسلی از تورم و رکود بی فرجام . !!!
راهکار موثر برای اصلاح قیمت سوخت و نظایر آن اینستکه دولت و مردم واقعا صرفه جوئی کنند و با تثبیت نرخ ارز دور باطل این سیر تورمی را قطع کنند. فراموش نفرمائید که طی سال گذشته اقتصاد ایران با همان دلار 1050 تومانی بیش از 35 میلیارد دلار صادرات غیر نفتی داشته است. که برای واردات کالای اساسی و ضروریات کفایت میکرده. و هیچ ضرورتی نبوده که نرخ ارز را افزایش داده و طرح هدفمندی را بشکست بکشانیم. و حالا مجبور شویم بلیط هواپیما و قطار و گاری و درشگه و نان و آب و همه و همه را دستخوش تورم کنیم. شما اگر فکر میکنید که میتوانید بعضی قیمت ها را به دلخواه تغییر دهید ولی بقیه اقتصاد صدمه ای نبیند تقصیری ندارید چون همه انهائی هم که مثل شما با محاسبات دانش آموزی راهنمائی در کار اقتصاد اظهار نظر میکنند ، مثل شما فکر مکیکنند و رابطه ساختاری میان قیمت ها و نقش قیمت های نسبی را درک نمیکنند. و گمان میکنند که با دستکاری مکانیکی این پارامتر ها میشود یکشبه رفتار های ساختاری اقتصاد را تغییر داد. ایکاش که کارها به همین سادگی بود.! (1024901) (alef-1)
 
محمد ابراهیم
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۲:۰۹:۱۳
1- آقای دکتر دهکردی اگر به فرمایش خود مبنی بر نرخ 650 تومان دلار اطمینان دارند به ایشان پیشنهاد میکنم همه دلار هایی 650 تومانی ایشان را 1000 تومان میخرم. به هر حال ایشان دکترا دارند و اصل عرضه و تقاضا را قبول دارند.
2- نکته مهم آنست که مباحث اقتصاد کلانی که آقای دهکردی به آنها اشاره میکنند
در مورد اقتصاد هایی مصداق دارد که درآمد نفتی بادآورده ندارند. معضل بزرگ اقتصاد کشورهای نفتی نحوه تزریق درآمد نفت به اقتصاد داخلی میباشد که در مباحث کلاسیک اقتصاد کلان مطرح نشده است و اینجانب آنرا اقتصاد فوق کلان نامیده ام. به ایشان و آقای قدیری پیشنهاد میکنم, حال که شما در خارج به جستجوی راه حل اقتصاد میگردید بجای رجوع به مدرسه اقتصاد لندن و یا کمبریج, سری هم به آقای انصاری وزیر اقتصاد و آقای مجیدی رییس سازمان برنامه و بودجه آن زمان مگو بزنید, به هرحال آنها تجربه عملی هم داشته اند .
3- بهترین راه حل برای اقتصاد ما آنست که شاخص ها را خیلی واضح تعریف کنیم و هر تیمی که میخواهد شاخص ها را ارتقاء دهد باید ریسک مسئولیت خود را قبول کند یعنی در مدت زمان مشخص ارزیابی صورت گیرد و اگر نتیجه ارزیابی مثبت نبود, نه تنها برکنار شوند بلکه به دادگاه معرفی گردند و به دلیل اخلال در اقتصاد کشور به اشد مجازات برسند. اینطوری دیگر هر نااهلی داوطلب پست های اقتصادی و بانکی نمی شود. (1023456) (alef-1)
 
آبدارچي سياسي
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۴:۲۵:۰۰
عجب اطلاعاتي نمي دونم دليل منفي دادن چيه ؟
خب راه رفته چين رو توضيح داده (1022074) (alef-4)
 
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۹:۴۰:۲۶
آقای آبدارچی سیاسی اطلاعات خوبی داده اما چون هدف باطلی ازش داشته بهش منفی دادند. (1022451) (alef-4)
 
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۲۰:۲۷:۱۲
بله، شما درست میگوید ولی یک نکته را من به اندازه کافی‌ تاکید نکردم و شاید برای برخی‌ از هموطنان سؤ تفاهم شده، اگر در چین چنین عوارضی میگیرند ولی این عوارض را مستقیما و صرفا به مصرف هدف تعیین شده یعنی‌ ساخت ازادرههأ جدید میرسانند و این نیاز به اعتماد عمومی‌ دارد که اعتماد عمومی‌ هم نیاز با شفافیت در اجرا دارد. ولی در مورد هدفمند کردن یارانه ببینید چه اتفاق افتاد، دولت ابتدا گفت این پول اضافه را قسمتی به مردم، قسمتی به تولید کننده و قسمتی‌ به پروژه‌های عمرانی میدهند، ولی عملا فقط قسمتی به مردم و با یا برای کسر بودجه استفاده شد. طبیعی‌ است که مردم نخواهند همکاری کنند. در چین بابت هر کیلو متر استفاده از این شبکه باید نیم یوان که برابر با ۲۵۰ تومن میشود عوارض رانندگی‌ بدهید که اصلا کم نیست. ولی مردم بدون مشکل آن را می‌پردازند چون مطمئن هستند که به صرف عمران کشورشان می‌رسد و مثلا به صرف خرید پورشه و بنز برای دور زدن قانون و پرداخت به مثلا فعلا بازیکن باشگا ه دولتی نمیرسد. تازه نرخ پولشان نیز در برابر دلار برای سالها نه تنها تضعیف نشده بلکه به آهستگی که اقتصادشان را صدمه نزند افزایش می‌یابد و سر جنگ با دنیا هم ندارند. (1022512) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۰۱:۴۰:۵۶
خوب اگر ليتري 3000 تومان بفروشند بليط هواپيما خيلي گران ميشود ومردم بايد با قطار يا ماشين شخصي مسافرت كنند كه اين هم هزينه است براي دولت واگر شركتهاي هوايي به علت نداشتن مسافر ورشكست بشوند باز هم هزيته گزافي براي دولت ميباشد (1021374) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۰۱:۴۳:۵۸
فقر را از بين ببريد تا همه سوار هواپيما شوند (1021382) (alef-4)
 
قدیری ابیانه
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۱:۰۷:۴۰
برای اینکه فقر از بین برود نباید از سهم فقرا برداشت کرد و به جیب برخوردارتر ها ریخت!!!
یا اینکه فکر می کنید که باید برای از بین بردن فقر دولت دست در جیب فقرا بکند و به ثروتمندتر ها یارانه بدهد؟
یکی از راه های از بین بردن فقر این است که تعطیلات کاهش یابد. تعطیلات رسمی ایران بیش از سه برای تعطیلات رسمی آمریکا (7 روز) می باشد.
باید ساعات مفید همه بالاتر برود و همگان از اسراف پرهیز کنند.
آیا لازم است ایران برای سفر گردشگران به آنتالیا و تایلند و دبی و یا حتی سفرهای داخلی سیاحتی یا زیارتی از جیب مردم هزینه کند.
من به سفر بروم و کسانی که فرزندانشان از سهم و حقشان محروم شده اند بیاینند در خیایان ها به گدایی؟؟!!
به ظلم به نفع خودتان راضی نباشید. www.ghadiri.ir (1021775) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۰۲:۲۴:۲۵
بله، نباید برای اینکه فقر از بین برود از سهم فقرا برداشت کرد و به جیب برخوردارترها ریخت. ولی بعضی از همین برخوردارترها دارای کارخانه و ... هستند و هزینه شان که بالا رفت، روی اجناسشان میکشند و باز همان برداشت از جیب فقرا میشود. (1022853) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۶:۰۳:۰۱
فقر را از بین ببریم و نه ببرید. از بین بردن فقر به تلاش همه مردم و مسئولان بستگی دارد.
یکی از دلایل فقر هم این است که پولی را که باید برای از بین بردن فقر هزینه کنیم برای ارزان شدن بلیط هواپیما آنهم از جیب فقرا اختصاص می دهیم.
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1022208) (alef-4)
 
رضا
Germany
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۱۳:۳۰:۵۵
حالا همچین میگید انگار که تفاوت قیمت بنزین یکراست میره تو جیب فقرا. تنها فرقش این میشه که مبلغ اختلاسها گنده تر میشه و یکسری سرمایه های خارج از کشورشون را بیشتر میکنند. نمونه اش هم افزایش بی سابقه درامد در دولت 9 و 10 بود. میبینیم که وضع اقتصادی مردم به مراتب بدتر از گذشته شده و فقط یک عده از این وضعیت سود بردند. با قیمت ارزان بنزین حد اقل این است که درامد کشور بین آدمهای بیشتری تقسیم میشود. انقدر هم با کشورهای خارج مقایسه نکیند. فکر نمیکنم هیچ جای دنیا بیت المالش انقدر بی در و پیکر باشه که میلیارد میلیارد دلار توش پول گم بشه. (1023089) (alef-4)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۲۳:۳۱:۲۲
این آقایان می خواهند هیچ کس نتواند مسافرت برود - و نمی تواند - چه فقیر و چه غنی! و در نهایت نیز این گونه شده و خواهد شد.
با هدفمندی یارانه ها فقرا فقیرتر و اغنیا نیز که می توانستند با سرمایه ی خود ایجاد اشتغال برای فقرا بکنند به سطح ما فقیران نزدیک شده اند. (1024804) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۰۱:۴۸:۱۰
ای بابا بگین قراره باز گرون کنیم و خلاص دیگه!!

این ادا اطوارها و به ظاهر دلسوزی ها برای مردم آسیب پذیر و... دیگه نخ نما شده
باور کنین کسی این حرفا رو باور نمیکنه و جدی نمی گیره!! (1021384) (alef-4)
 
قدیری ابیانه
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۱:۱۳:۱۳
قرار نیست به اندازه کافی گران شود. یعنی متاسفانه قرا رنیست قیمت مسافرت هوایی از مسافرین گرفته شود. باید مبارزه کنیم تا چنین شود. نباید از جیب فقرا بلیط ارزان هوایی برای مسافرین هوایی تهیه شود. دولت و مجلس چنین حقی ندارند و آن دنیا باید پاسخگوی این مطلب باشند که این چه عدالتی است که از جیب فقرا یارانه بدهند به برخوردارترها.
یعنی چه ]یز را جدی نمی گیرند؟ آیا اینکه از سهم فقرا و محرومین نباید بلیط هواپیما ارزان شود ادا و اطوار است؟ آیا خواستار اجرای عدالت شدن ادا و اطوار است؟ قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1021787) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۰۲:۲۸:۵۶
جناب آقای قدیری ابیانه! قربون اون شکل ماهت برم، این قدر سهم فقرا و محرومین را نگو. چون خودت میدونی که اگر همین طوری بشود که شما میفرمائی یعنی گران شدن بلیط هواپیما، هیچ نفعی به فقرا و محرومین نمیرسد. (1022857) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۸ ۱۱:۲۳:۵۶
آقاى غديرى و دوستان، با برخى استدلالهاى شما موافقم اما بوى عوامفريبى انتخاباتى مى آيد. لطفا سنگ محرومين را به سينه نزنيد.آنها چوب دنباله روى از همين افراد عوام فريب را خيلى زياد خورده اند. (1025208) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۰۲:۲۶:۰۵
ای بابا مثل اینکه خبر نداری قیمت بلیط داخلی حداقل 65 درصد و قیمت بلیط خارجی 105 درصد گران شده. (1022854) (alef-4)
 
mostafa
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۰۲:۰۷:۳۶
کاملا 70 درصد افزایش کمه زیادتر خیلی زیادتر .اختلاس ظلم نیست که بابا این ظلمه .اگه یه موقعی یه بچه کارمند میتونست سوار هواپیما بشه دیگه الان عمرااااا
پورشه با ارز 1226 تومن ظلم نیست که . هی باید هواپیما رو انگشت به دهن با اون صداش نگاه کنیم و حسرت بخوریم استادددددد (1021394) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۱:۱۹:۳۸
پورشه با ارز 1226 تومان ظلم فاحش است و باید کسی که این تصمیم را گرفته محاکمه شود. 400 میلیارد تومان رانت واردات بنزو پورشه در 6 ماه بوده است.
به مقاله بنده در این رابطه عینا به شرح زیر است:
ضرورت تحقیق در مورد رانت 400 میلیارد تومانی واردات خودروهای گرانقیمت
---------------------------------------------------------------------
پنجشنبه, ۲۰ مهر ۱۳۹۱، ۰۱:۰۵ ب.ظ

یکی از نمایندگان مجلس در مصاحبه با خبرگزاری فارس از اختصاص ۲۶۵ میلیون دلار ارز با نرخ مرجع برای واردات خودروهای سواری گرانقیمت پورشه و بنز در ۵ ماهه نخست امسال خبر داد.

اگر این خبر صحت داشته باشد و چنین اتفاقی رخ داده باشد، به معنی فسادی عظیم است. مرتکبین این فساد اگر دستشان برسد به این حد از اجحاف در حق بیت المال اکتفا نمی کنند.

ارزهای دولتی متعلق به همه ملت است. اختصاص این مقدار ارز به نرخ مرجع یعنی رانتی 400 میلیارد تومانی آنهم ظرف 5 ماه اول سال به نفع وارد کنندگان خودروهای گرانقیمت از جیب محرومان، این صاحبان حق، ظلمی بزرگ می باشد.

مقایسه رانت 400 میلیارد تومانی در ظرف 5 ماه برای خودروهای گرانقیمت با بودجه کل مصوب سال 1391 دستگاه ها و یا ردیف های زیر می تواند حجم رانت را مشخص سازد.

- بنیاد ملی نخبگان قریب به 20 میلیارد تومان

- حمایت مالی از مخترعان و نوآوران 10 میلیارد تومان

- حفاظت از نخبگان 36 میلیارد تومان

- صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور قریب به 11 میلیارد تومان

- سازمان مدیریت بحران کشور حدود 5 میلیارد تومان

- حمایت از نشر کتاب و نشریات حدود 110 میلیارد تومان

- سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی قریب به 110 میلیارد تومان

- یارانه دارو 435 میلیارد تومان

- سازمان بهزیستی 819 میلیارد تومان

- صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر 265 میلیارد تومان

- طرح های توسعه، ارایه و حمایتهای مالی و بهبود حمل و نقل عمومی شهرها در بخش اعتبارات یارانه ها (ردیف 520000) مبلغ 100 میلیارد تومان

این موضوعی نیست که بتوان به سادگی از آن گذشت. صاحبان خودروهای لوکس باید مابقی مبلغ را به بیت اللمال بازگردانند.

ضمنا مناسب است که وزارت اقتصاد و دارایی میزان مالیات های پرداختی این صاحبان خودروها در مورد کل دارایی هایشان را بررسی کند.

معمولا این افراد فرار مالیاتی دارند. ضمنا بررسی شود نقش فساد اداری چه مقدار در وقوع چنین رانتی نقش داشته است.

قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1021798) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۸ ۱۷:۵۸:۱۰
جناب ابیانه چرا واردات خودرو با ارز 1226 تومان که رقیب کارخانه خودرو سازی دولت می شود جنایت است ولی واردات برنج وگندم با ارز 1226 که رقیب کشاورز خصوصی است در راستای عدالت است ؟ (1025566) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۶:۰۰:۱۴
یکی از مظاهر اختلاس این است که هواپیما سوارشوها پول بلیطشان را از جیب فقرا بپردازند. (1022203) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۰۲:۵۱:۱۸
ایکاش یارانه های اینچنینی که کمر قشر کم درامد و زیر فشار را شکسته و در طول عمزشان یک بار هم سوار هواپیما نشده اند و تاوان سوارگان را میدهند حذف شود قشر متوسط مرد .!تمام (1021409) (alef-4)
 
حسن
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۲:۴۸:۴۲
متاسفانه به مردم آدرس غلط داده می شود، مثلا شرکت آب، برق یا هواپیمایی به علت ضعف شبکه ها، به علت ضعف مدیریت به علت تحریم و وارد کردن چند برابری قیمت قطعات به علت فرسودگی هواپیماها و مصرف سوخت زیاد و .... هزینه هایشان زیاد می شود و می خواهند آن را به بهانه های مختلف از مردم بگیرند!
به جای این گونه شعار دادن و از کیسه محرومان خرج کردن، مقایسه ای بین حقوق یک شهروند در همین مالزی یا ترکیه یا عراق یا حتی افغانستان با قیمت بلیط هواپیما بکنید و ببنید که با یک ماه حقوق چند ساعت پرواز می تواند داشته باشد (که صد البته هواپیماهای آنها جدید و سوار شدن به آنها با استرس همراه نیست). بعد حرف از کیسه مظلومان بزنید! شما اگر دلتان می سوخت، صدها و هزاران سوارخ هست از جمله همین منابع مشترک با کشورهای همسایه که صدها هزار برابر بیشتر از این رقمها هر روز از کاسه ملت می رود، کسی هم باکش نیست! اما وقتی می رسد به اداره شرکت های داخلی و ناتوانی مدیران محترم در به هم رساندن خرج و دخل فورا یاد محرومان می افتند و به بهانه آنها دنبال گران کردن و پوشاندن ضعف های خود هستند (1021948) (alef-4)
 
قديري ابيانه www.ghadiri.ir
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۱:۴۳:۱۶
اگر فرض شما درست باشد و ضعف مديريت ها و غيره دليل گراني قيمت تمام شده بليط باشد دليلي نمي شود که از جيب فقرا و کپر نشين ها آن را جبران نماييم. ضمنا مثل اينکه به افغانستان سفر نکرده ايد مگر اينکه درآمدهاي باندهاي قاچاق مواد مخدر را در محاسبات خود گنجانده باشيد!!!
قديري ابيانه www.ghadiri.ir (1023436) (alef-4)
 
برادر
United Kingdom
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۰۳:۲۳:۳۱
واقعا جای تاسفه آقای دکتر مگه مابه التفاوت دیگر اقلامی که نرخشون به زعم شما حقیقی شد دردی از این مردم دوا کرده؟ جز اینکه هزینه گران شدن اقلام فوق را به صورت سرشکن حتی دو تا سه برابر مبلغ روی سایر اجناس مصرفی خود پرداخت کردند! نه برادرم مشکل قیمت پایین سوخت هواپیما یا پایین بودن قیمت فلان خدمات دولتی نیست مشکل بی برنامگی محض.نبود مدیران لایق(لااقل داشتن تحصیلات مرتبط با رسته مدیریتشان) در مناصب حساس تصمیم گیری. واداره کشور به سبک مدیریت هییتی وریش سفیدی است که در عمل پله اول قانون گریزی محسوب میشود. واقعا در کجای دنیا بلیط یک سفر هوایی 1000 کیلومتری با شرکتهای هوایی اینچنینی در حدود دوسوم حداقل دستمزد یکماهه یک کارگر ساده است حالا فرض کنیم با حقیقی شدن نرخ سوخت قیمت بلیطها دوباره حداقل سه برابر افزایش یابد واقعا قیمت 600 هزار تومان برای یک بلیط رفت و برگشت به مشهد با متوسط تاخیر 45 دقیقه برای هر پرواز آرزوی یک سفر هوایی زیارتی را بر دل چند درصد دیگر ازاین مردم مظلوم خواهد گذاشت؟ چه مشکلی را حل خواهد کرد؟ نه برادرم مشکل این نبوده که اینگونه حل شود. (1021416) (alef-4)
 
قديري ابيانه www.ghadiri.ir
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۱:۴۵:۲۶
شما خوب است که قيمت بليط هواپيما با حقوق ها را در هند و پاکستان و بنگلادش و امثالهم ببينيد تا نگوييد در هيچ جاي دنيا اينگونه نيست.
قديري ابيانه www.ghadiri.ir (1023438) (alef-4)
 
حسن
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۰۵:۵۱:۲۲
ادعایی کاملا بچگانه. ا ولا در خصوص گران شدن بلیط هواپیما ببهانه گران شدن دلار. مگر هزینه های هواپیماهای ما به دلار است؟ دنیا که ما را تحریم کرده پس دلار به کی میدهند قطعات را هم که میگن خودمان تعمیر میکنیم یا کی دلار از آنها میگیرد کار مندانشان هم که دریافتیشان به ریال است و اما بنزین قبول است بنزین را با دلار 2500 تومان به مردم بفروشید و با نرخ جهانی اما حقوق کارمندان دولت را هم با همان نرخ پرداخت کنید تا کی از عرق جبین کارمندان باید برای ناکارآمدی شما مسئولین یارانه پرداخت کرد؟ کارگر ایرانی ساعتی حدود 2000 تومان است و متوسط حقوق یک کارگر ساده در امریکا با دلار 2500 تومان 18500 تومان است (1021426) (alef-1)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۰۷:۳۷:۰۰
از این چراها زیاد تو مملکت غصه نخور الف.. زود یپیر میشی (1021450) (alef-4)
 
محسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۰۷:۴۷:۵۲
بشکه ای 110 دلار به عبارتی 220 لیتر معدل 110 دلار حالا اگر به نرخ مرجع حساب کنیم 110 دلار تقسیم بر 220 لیتر ضرب در دلار مرجع بانک مرکزی 1226 تومان
613 تومان آقای دکتر به چه نرخی محاسبه کردن لطفا شرح بدن ما بدونیم (1021457) (alef-4)
 
حسين عمو
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۱:۱۹:۴۹
برادر محترم در سيستم مهندسي حجم بشكه 157 ليتر است نه 220 (1021799) (alef-4)
 
رضا
Austria
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۵:۴۸:۰۹
میبینم که برادران ستادهدفمندی هم به طور خودجوش آماده پاسخگویی به شبهات احتمالیه مردم صبور وهمیشه در صحنه هستند. (1022185) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۱:۲۸:۱۴
بشکه نفت صادراتی 158 ممیز 91 صدم لیتر است. ضمنا دلارهایی که در دست دولت است متعلق به همه ملت است. کدام یکی از دلار دارها دلارشان را به نرخ مرجع تحویل دولت می دهند که انتظار داشته باشند سوخت با قیمت نرخ مرجع محاسبه شود.
110 دلار تقسیم بر حدود 160 لیتر می شود لتیری حدود 70 سنت.
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1021813) (alef-4)
 
farzad
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۰۸:۱۱:۱۶
آیا در دولت مدعی عدالت محوری، پایین آوردن قیمت لبنیات و نان مایحتاج ضروری مردم فقیر مهم است یا سفر هوایی ارزان قیمت ثروتمندان؟ (1021491) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۱:۳۱:۲۰
قیمت ها باید واقعی باشد چه بلیط هواپیما و چه اقلام خوراکی وگرنه تولید با مشکل مواجه می شود. راهکار ارزانی دادن یارانه بر قیمت محصول نیست. بلکه از طریق افزایش تولید است و این به همه مردم و مسئولین مربوط است.
با این ساعات مفید کاری کم در ایران توقع ارزانی خیالپردازی است. بهتر است به جای یارانه به مصرف سوخت، این مبالغ در عمران و آبادانی و ایجاد اشتغال برای افزایش تولید و عرضه اختصا یابد تا ارزانی واقعی حاصل گردد.
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1021816) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۲۱:۲۷:۱۰
دوست عزیز موضوع اینه که در اقتصاد امروز همه پارامترها بشدت به هم وابسته است همون نون و لبنیات و خوراکیهای محرومین که شما میفرمایید اگر بدقت کارشناسی کنید اخرش به هزینه حمل و نقل از جمله هوایی بستگی داره احساسی وبدون تامل کافی نظر دادیم که الان وضغمون اینطوریه (1022566) (alef-4)
 
قديري ابيانه www.ghadiri.ir
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۱:۴۸:۰۷
پس معلوم مي شود که براي اينکه جنس ها ارزانتر شود بايد از جيب محرومان مجاني شود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چون همه چيز به هم ربط دارد. احساسي و بدون تامل کافي نظر ندهيد.
قديري ابيانه www.ghadiri.ir (1023439) (alef-4)
 
سيد ميثم
United Arab Emirates
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۰۸:۲۲:۳۹
دكتر جان خوب حساب كتاب مي كني ها!!!!!!
راستي اين مطلب رو مي نوشتي به اين فكر نكردي كم نيستند كساني كه مجبورند از هواپيما استفاده كنند.
مثلا همين ديشب در مطب يك دكتر معروف خانواده سه نفره اي رو ديدم كه از قشم براي مداواي پاي دختر معلولشون اومده بودن. متوجه مي شي كه طرف با ماشين يا قطار نمي تونسته بياد. چقدر خرج سفرشون شده باشه دكتر جان خوبه؟
مرد حسابي مشكل پول بليط هواپيما نيست بلكه ارزش پول ملي اين مملكته كه از خاك كف كوچه و خيابون كم ارزش تره.
من جاي تو بودم دكتر جان مدرك رو بخاطر اينهمه كوته بيني و بيسوادي پاره مي كردم مي ريختم تو جوي آب.
تو به دولت كريمه توصيه كن حقوق من مهندس رو معادل كارگر ساده در دوبي بدن بعد هم پول بليط هواپيما رو دلاري پام حساب كنن. به اين مي گن افتضاح دكتر جان كه حقوق يك مهندس تو اين مملكت خراب شده از كاگر ساده در كشور همسايه كمتره.
راستي محض اطلاعت دكتر جان اكثر مسافران هواپيماها در پروازهاي داخلي همين جماعتي هستند كه جهت كار كردن و ساختن اين مملكت در گوشه و كنار اين مملكت از هواپيما مجبور به استفاده هستند.
اين بار خواستي سوار هواپيما بشي به چهره ها نگاه كن ببين حس مي كني چند درصدشون مثلا دارن تعطيلات مي رن عسلويه و... (1021505) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۲:۰۱:۴۸
میزان صادرات نفت در ایران به ازای هر ایرانی در هر ماه کمتر از یک بشکه است.
2300000 بشکه در روز را با حتساب 75 میلیون ایرانی و 12 ماه سال محاسبه کنید تا به نتیجه مطلوب برسید.
ضمنا میزان صادرات نفت در امارات متحده در هر سال به ازای هر تبعه امارات بیش از 80 سال صادرات نفت به ازای هر ایرانی است. در حالی که عمر متوسط (امید به زندگی) در ایران حدود 72 سال است. یعنی میزان صادرات نفت به ازای هر ایرانی در طول عمرش به اندازه میزان صادرات نفت در امارات بهازای یک سال یک تبعه آن نیست.
اگر شک دارید محاسبه کنید.
چمعیت بومی امارات حدود یک میلیون نفر و میزان صادرات آن بین 2500000 تا 2700000 بشکه در روز است.
پس توقع رفاه آنها را داشتن زیاده خواهی و ناشی از توهم است.
شاید اگر بلیط هواپیما واقعی تر شود این همه مدیران و یا کارکنان ترددی کاهش یابد و صرفه با اقامت باشد و نه تردد.
پیشنهاد نمی کنم شما مدرکتان را پاره کنید ولی سعی فرمایید ادامه تحصیل بدهید و واقع بین باشید.
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1021854) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۳:۰۴:۴۰
اگر این خانواده از قشم به تهران آمدند برای این بوده که امکانات کافی درمانی در قشم نبوده؟! آیا بهتر نیست به جای یارانه برای پرواز این مبلغ را مثلا در ایجاد مراکز درمانی مناسب در همه نقاط ایران هزینه کنیم؟ تا شمای مهندس هم بتوانید در ساخت و ساز بیمارستانها و درمانگاههای کشور مشغول به کار شوید؟!
اصل بحث در مورد اولویت ها در هزینه کردن ها است. کجا هزینه کنیم نتیجه بهتری می گیریم.
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1021984) (alef-4)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۲۲:۴۷:۵۶
آقاي ابيانه www.ghadiri.ir

يكي از چيزهايي كه بلا سر اقتصاد ما آورد همين خلط مبحث نظر با عمل بود، يعني اين كه مي فرماييد مراكز درماني بسازند در حرف و نوشته خوب است ولي در مملكت ما كه يكي از جاده هاي آبادانش 20 سال است كه قرار درست شدنش هست ولي هنوز درست نشده و مرتب كشته مي دهد، در اينجا كه بيمارستان نوساخته و هنوز تجهيز نشده در زلزله شمال غرب تخريب مي شود، در اينجا كه يارانه دارو داده نمي شود و جايش ماشين آخرين سيستم مي آورند، اين حرفها پوشاليست. همين آقايان هدفمندي قبل از اجرا از هزاران ساعت كار كارشناسي و بهتر شدن زندگي مردم مي گفتند، همين ها مي گفتند نانوايي ها نان بهتر مي پزند و نعمت فراوان مي شود ولي ديديم كه آن تئوري ها در مرحله عمل فقط حرف بود و حرف و دلخوش كردن! حالا شما داريد همان نسخه پوسيده و پوشالي را به خورد كه مي دهيد؟ (1022659) (alef-4)
 
قديري ابيانه www.ghadiri.ir
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۱:۵۲:۱۹
بودجه را دولت به مجلس مي دهد ونمايندگان هستند که بايد بررسي کنند که آيا اختصاص بودجه صحيح و منطقيو عادلانه است يا نه.
نمايندگان را هم که مردم انتخاب مي کنند. اگر پول ها درست هزينه نشود نشانه ضعف نظارت مجلس است و نمايندگان را هم که مردم انتخاب مي کنند.
اشکا لدر اين نيست که هر ايراني يک راي دارد. اشکال در وظايفي که مجلس بر عهده دارد نيست. اگر اشکالي باشد در انتخاب ما است. البته اگر اشکا ل وارد باشد و در مورد درآمدهاي کشور دچار توهم نباشيم و انتظار نداشته باشيم مملکت با معجزه حل شود.
قديري ابيانه www.ghadiri.ir (1023440) (alef-4)
 
رضا
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۷:۰۵:۴۵
آخي راست ميگه منم خيلي ديدم توي هواپيما همه دست و پا شكسته ها هستند و زخمي ها و كارگرها ...بجا توي مترو و اوتوبوس و ميني بوس پر شده از قشر مرفه و با كت و شلوار و كربات...عجب روزگاري شده (1022271) (alef-4)
 
حسین
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۰۹:۰۳:۴۰
مقایسه کنید قیمت بلیط هواپیما در ایران با خارجی کشور. آیا آنها سوبسید می دهند یا ما نفت را به آنها رایگان می دهیم. این مظلومین و دهکهای پایین جامعه هم ابزاری برای شما شده. اگه به فکر آنها هستید چرا یه کارگر ساده رباط کریم برای یک مطلب باید شهید شود (1021574) (alef-4)
 
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir )
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۱:۵۳:۳۵
ما نفت را مفت نمی دهیم. به بالاترین قیمتی که خریدار داشته باشد می فروشیم. قیمت آنهم این روزها 110 دلار در بشکه است.
پرواز با هواپیما در خارج مسافرتی گرانقیمت است. چه در کشورهای غنی و چه فقیر. دولتها نه تنها یارانه نمی دهند بلکه مالیات هم می گیرند.
چرا نباید به جای اختصاص یارانه به پرواز آن را در جای بهتری مصلا رفع نقاط حادثه خیز جاده ها به کار نگیریم تا هزاران نفر در تصادفات کشته نشوند؟!
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir ) (1023441) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۰۹:۰۹:۰۲
پس او نهائي كه قشر متوسط هستند ومريض وتوانايي سفر با غير از هواپيما ندارند چي؟ اونها حق سفر ندارن ؟ الان مشهد بخواي بري ٢٣٠ هزار تومنه ٢٧٠٠ تومن بشه بنزين جند ميشه بليط مشهد؟ مگه فقط قشر مرفه از هواپيما استفاده ميكنه ؟ نصف مسافراي پروازهاي مشهد مسن هستند . خيلي حرف بيخوديه از جانب همه مردم حرف نزنيد لطفا (1021579) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۲:۲۲:۲۳
ما نفت را مفت نمی دهیم. به بالاترین قیمتی که خریدار داشته باشد می فروشیم. قیمت آنهم این روزها 110 دلار در بشکه است.
پرواز با هواپیما در خارج مسافرتی گرانقیمت است. چه در کشورهای غنی و چه فقیر. دولتها نه تنها یارانه نمی دهند بلکه مالیات هم می گیرند.
چرا نباید به جای اختصاص یارانه به پرواز آن را در جای بهتری مصلا رفع نقاط حادثه خیز جاده ها به کار نگیریم تا هزاران نفر در تصادفات کشته نشوند؟!
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1021885) (alef-4)
 
مرالدی
Germany
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۲۱:۱۳:۰۶
چرا به مردم دروغ میگوئید آقای ابیانه.خجالت نمیکشید.کجا پروازهای خارجی در خارج از کشور گرانقیمته.شاید نرخ پروازهای رسمی کمی گران باشه(که اونم نیست)ولی در اینترنت پر است از پروازهای با تخفیف وقیمتهای عجیب وغریب.بخدا این دروغها در جهانیکه اون روستایی هم به اینترنت وجهان آزاد دسترسی داره خریدار نداره.وشمارو به هدف ناجوانمردانه تان نمیرساند.اگردرجهان کنونی بازی با ارقام وحرفهای بیحساب وکتاب(از لفظ بدتری استفاده نمیکنم)در قیافه حق به جانب برای کسی مفید بود الان آقای احمدی نژاد در ایران نود درصد رای داشت.چرا عبرت نمیگیرید؟ (1022553) (alef-4)
 
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۱:۵۷:۵۳
از اينکه از لفظ بدتري استفاده نکرديد متشکرم. چون استفاده از الفاظ ديگر نشانه شخصيت فرد است و اما وقتي هواپيما مسافر ندارئ . يا کم دارد برايانکه از ظرفيتش بيشتر استفاده کند بليط را ارزان مي کند و تفاوت پول بليط ارزان با گران را از محرومان نمي گيرد.
در زماني هم که مسافر زياد دارند بليط را گرانتر مي فروشند. آيا اينگونه نيست؟
آيا فکر نکرديد که امروئز روستايي ها هم به اينترنت دسترسي دارند؟
به هر حال پرواز هر هزينه اي داشته باشد، کم يا زياد بايد پولش را مسافر بدهد و نه محرومان.
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir ) (1023442) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۲:۲۴:۴۳
چرا باید هزینه سفر هوایی قشر متوسط را از سهم قشر فقیر بگیرند؟!
چرا باید هزینه سفر زیارتی به مشهد از جیب قشر فقیر برداشته شود؟!
اصلا شایسته هست که هزینه سفر هوایی برای زیارت حرم امام رضا (ع) که مظهر عدالت بودند از جیب فقرا داده شود؟!!
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1021893) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۰۹:۳۱:۳۰
دلار برگردوننین به همون 1000 تومن بعد ادعا کنین (1021613) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۲:۳۸:۴۵
ارزش دلار به پشتوانه اقتصادی است. البته گاهی مسائل روانی هم تاثیر گذار است. اگر بیت المال به جای یارانه به سوخت ماشین یا هواپیما به عمران و آبادانی اختصاص یابد پشتوانه ریال تقویت خواهد شد و قیمت ها کاهش خواهد یافت.
اگر ساعت مفید کاری افزایش یابد. و اگر از اسراف پرهیز گردد و اگر خرید جنس ایرانی به جنس خارجی و سفر داخلی به سفر خارجی ترجیح داده شود دلار می تواند به زیر 1000 تومان هم برسد.
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1021929) (alef-4)
 
عزیزی
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۲۰:۱۶:۵۲
حرفت درسته فقط اگر اینجور اصلاح بشه:اگر با سرمایه گذاری در تولید نفت وگاز با برداشتن تحریمها وجلوگیری از فساد گسترده در رده های بالا وپایین حکومتی نشتی عظیم منابع کشور گرفته بشه واین درآمدها ومنابع به عمران و آبادانی اختصاص یابد پشتوانه ریال تقویت خواهد شد و قیمت ها کاهش خواهد یافت. (1022503) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۰۲:۴۵:۱۵
آخه دکتر جان! مسائل روانی که دلار 1226 را سه هزار تومان نمیکند. (1022862) (alef-4)
 
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۱:۵۹:۰۴
مسائل رواني بيشتر هم خواهد کرد. البته بنده نگفتم همه اش رواني است.
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1023443) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۳۰ ۰۹:۴۴:۱۱
از کالای ایرانی مصرف کنین بعد ادعا کنین (1027097) (alef-1)
 
البرز
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۰۹:۴۰:۳۶
دکتر جان شما اول بیا مبنای درآمد رو بر حسب دلار آزاد حساب کن بعد بیا قیمت بلیط رو برحسب دلار آزاد حساب کن اون موقع گرون شدن بلیط هیچ اشکالی نداره .
چرا مبنای محاسبه ی شما دلار آزاده؟ مگه نه اینکه قیمت اصلی دلار 1226 تومنه؟ آیا حقوق ها و درامد ها با دلار آزاد حساب میشه؟
ایول به شما .فعلا که اکثر دکترهای اقتصاددان .نسخه پیچ گرانی شده اند. (1021621) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۲:۳۲:۵۴
سطح عمومی حقوق ها و رفاه اجتماعی و قدرت خرید مردم به درآمد سرانه کشورها بستگی دارد. قدرت خرید ایرانی ها بر اساس محاسبه قدرت خرید هفتاد و سومین کشور جهان و بر اساس درآمد سرانه نود و سوین کشور جهان است. بنابراین باید برای بالابردن قدرت خرید و سطح عمومی حقوق ها، سرانه تولید افزایش یابد. برای بالا بردن سرانه تولید هم همه باید بهتر کار کنند و از اسراف پرهیز نمایند.
ساعت مفید کاری اگر در ایران از یک ساعت و اندی به 7 الی 8 ساعت در روز برسد و اگر میزان تعطیلات رسمی کشورمان به حد آمریکا (7 روز در سال) یا اروپا (6 الی 16 روز) برسد و سالهای سال مثل آنها کار کنیم آنوقت انتظار شما برآورده خواهد شد. قرار نیست کشور با معجزه اداره شود.
ژاپنی ها تا سی سال پس از جنگ هفته 6 روز و روزی 8 12 ساعت کار کردند تا خود را بالا کشیدند. حالا هم جزو بالاترین ساعات کاری در جهان هستند. آلمانیها هم هیمنطور. در نداری کار کردند تا دارا شدند. الان هم که دارند باز جزو بالاترین ساعات مفید کاری جهان هستند.
اگر درآمد دلاری وجود ندارد دلیلی نمی شود که دلارهای کشور را که به همه اختصاص دارد صرفرفاه قشر برخوردارتر کنیم و محرومین را حقشان محروم نماییم.
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1021914) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۰۲:۴۸:۳۲
جناب آقای قدیری ابیانه! یک پیشنهاد دارم و آن اینکه به جای وقت گذاشتن برای جواب دادن به من بیسواد، این مطالب را به آقایان مسئول بگو. ولی فکر نکنم گوششان بدهکار باشد. (1022863) (alef-4)
 
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۲:۰۱:۰۹
اگر مسئولان هم بخواهند اصلاح کنند با مخافت افکار عمومي مواجه مي شوند چون موضوع براي افکار عمومي کاملا روشن نشده است. متاسفانه در ايران مردم بودجه دولت را بودجه خودشان نمي دانند. لذا حساسيت لازم را در اين رابطه ندارند.
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1023445) (alef-4)
 
فروغ
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۲۰:۵۷:۰۴
حضرت عباسی این یکی رو راست می گه مسئولان واقعا نگران مخالفت یا یا موافقت افکار عمومی هستند نمونه در سه چهار ساله اخیر کم نداریم .ضمنامسئولان با تمام قوا در جهت روشن شدن افکار عمومی تلاش می کنند.جناب قدیری همین قدر که دولت بودجه مردم را بودجه خودش می داند کفایت می کند . (1024657) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۱۰:۳۴:۴۰
اين امار ها را از كجا مياوريد در اروپا در هر هفته 2 روز شنبه ويكشنبه ها تعطيله مدارس علاوه بر تعطيلات تابستتاني كه 2ماهه در هر فصل 15 روز تعطيلند (1022986) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۲:۰۱:۵۱
منظور تعطيلات رسمي مناسبت ها است. (1023447) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۱۰:۴۱:۱۶
در المان كسي نميتونه رانت خواري كنه كسي نميتونه از امكانات دولتي كوچكترين سو استفاده كنه دولت المان حواسش به تك تك افراد جامعه است وملتش را در مضيقه نميذاره وچندين ميليون خانواده با سوسيال يعني مجاني زندگي ميكنند وزندگيشان هم با ديگران فرقي ندارد دكتر ودارو وبيمارستان براي مردمش مجاني (1022990) (alef-4)
 
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۲:۰۴:۱۲
در آلمان دولت از مردم ماليات مي گيرد تا بتوئاند خرج کند.
مردم هم کار م يکنند و ثذوت توليد مي کنند و بخشي از ثروت توليدي را ماليات مي دهند.
مالياتي که دولت از مردم مي گيرد از کل توليد ثروت در ايران بيشتر است. مالياتي که آلمان فقط از مصرف سوخت مي گيرد بيشتر از کل درآنمد نفتي ايران است. توليد سرانه آلمان نيز حدودا 10 برابر ايران است.
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1023451) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۲:۳۵:۵۳
امیدواریم روزی برسد که همه بتوانند با هواپیما سفر کنند. ولی عادلانه نیست که کپر نشین های سیستان و لوچستان که مثل هر ایرانی دیگر در بیت المال سهم دارند پول بلیط هواپیمای من و شما را بدهند. هواپیما سوار شوید و لی پولش را خودتان بدهید نه از جیب محرومان. پول دولت یعنی پول همه ملت. که فقرا نیز در آن حق دارند.
قرار نیست در قرن 21 عدالت کنار گذاشته شود.
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1021920) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۱۰:۴۴:۰۷
ارز هم وبقيه امكانات رفاهي با اين بهانه از مردم كرفتند نه تنها فكري به حال اين هموطنان نشد بلكه تعدادشان افزايش پيدا كرد (1022992) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۰۹:۵۴:۰۹
مگه هرکی سفر میره ثروتمنده؟!این چه مسخره بازی شده که حتی بلیطه هواچیما هم کالای لوکس حساب میشه؟؟بابا بیدار بشید دولتمردان نا لایق الان قرن 21 هستش نه عهده تیرکمون سنگی که خودرو موبایل کامپیوتر و حتی بلیط هواپیما کالای لوکس حساب میشه!!!!!!! (1021644) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۰:۰۹:۱۸
]چطوره خر و الاغ تو بازار حمل و نقل بیارن که همه بتونن استفاده کنند ؟ واقعا این اقا بر عکس همه دنیا فکر می کند هواپيیما مال مرفهین بی درد است؟ یک سری به مهراباد و پرواز مشهدو رشت و ... بزن حتما!! (1021674) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۰۲:۵۳:۳۰
اتفاقا من بعد از اینکه موتورم که هوندای ژاپن بود دزدیدند و دیگر نتوانستم بخرم، چون شده بود سه میلیون و من یک میلیون و دویست خریده بودم، البته الان نمیدوانم چه قدر است، تصمیم گرفتم که یک خر بخرم و یک طلق جلویش ببندم و برای رفتن به اداره در خیابانهای تهران از آن استفاده کنم. کارت سوخت هم نمیخواست. در ضمن به من نخندید. (1022866) (alef-4)
 
ایوب
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۰:۳۹:۰۳
در ایران آب معدنی لیتری1000 تومان است بنزین لیتری 400. این خنده داره (1021719) (alef-4)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۱۳:۱۱:۵۵
برادر ابمعدنی 1.5 لیتری 500 تومنه . یعنی لیتری 300 تومن . که اونم بیشتر هزینش مال قیمت بطری و هزینه بسته بندیشه . وگرنه تو شهر ما که خدا را شکر اب لوله برای نوشیدن مناسب نیست اب تصفیه شده بشکه 20 لیتری 500 تومن فروخته میشه . (1023074) (alef-4)
 
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۲:۰۶:۳۳
آب ليتري 300 تومان و بنزين ليتري 400 تومان هم مضحک است.
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1023453) (alef-4)
 
احسان
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۰:۴۸:۱۴
اصلا بايد بنزين بشه ليتري ٤٠٠٠ تومن همه چيزمون مثله اروپا و آمريكا هست فقط بنزينمون مثل اونا نيست.
واسه حل ترافيك ميشه بنزين رو اينقدر گرون كرد كه كسي ماشين در نياره تازه كف خيابونها ميخ و شيشه بريزيم كه ديگه ترافيك نباشه.
تازه ميشه پياده هم رفت مگه مردم دو هزار سال پيش آدم نبودن .
مگه نميخواين پيشرفت كنين اين راهشه. (1021731) (alef-4)
 
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۲:۰۹:۰۱
چه اشکال دارد که بنزين 400 تومان و 700 تومان باشد و بحايش عده اي کپر نشين؟؟؟!!!!!!
چه اشکالي دارد براي افراد ماشين سوار شوند دست در جيب فقرا کنند. مگر 2000 سال پيش همينطور نبوده؟؟؟!!!!!!!!! و ثروتمندان فقرا را استثمار نمي کردند؟!!

قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1023455) (alef-4)
 
مسعود
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۰:۵۲:۳۵
خدایا ما رو از دست اینا نجات بده (1021740) (alef-4)
 
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۹:۵۹:۳۵
آی گفتی.واقعا دیگه دارند بدجوری گندشو درمی آورند وبد جوری افتاده اند به جون مردم.حالا خوبه امثال آقای توکلی که از ما آدمای عادی باسوادترند واقتصاد خونده اند هستندجواب اینارو بدهند واز حقوق مردم بدبخت دفاع کنندوگرنه مگر کسی حریف زبون این کلاشان میشد.یکسری اعداد وارقام دروغ وراست برات سرهم میکنند.بعدشم یک طرح یا لایحه.تمام.خدا ازشون نگذره. (1022474) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۲:۱۰:۰۳
خدايا محرومان را زا دست زياده خواهان و کساني که رفاه و ارزاني برا ي خود را به قيمت محروميت بيشتر فقرا مي خواهند نجات بده (1023457) (alef-1)
 
حسین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۱:۰۷:۱۵
به خدا اگه لیتری 100000 تومن هم حساب کنن باز مابالتفاوتش این وسط گم میشه تو جیب مردم نمیره (1021773) (alef-4)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۱:۰۷:۲۲
ایشان جوری حرف میزنن که انگار از اموال شخصی شون دارن به مردم میدن.

پول نفت مال همه است و اون قشری که داره سفر خارجی میکنه فقط مرفهین بی درد امثال شماها نیستن، دانشجو و مریض و ... هم سفر خارجی لازم داره. (1021774) (alef-4)
 
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۲:۱۴:۱۶
همه اموال دولتي و عمومي متعلق به همه مردم و بويژه محرومين است. اگر حقي هست براي همه است. چون دانشجو هم سوار هواپيما مي شود بايد بليط مفت باشد؟؟!!!!
بله نفت مال همه است و هيچکس نبايد به حق ديگرانن تجاوز کند.
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1023464) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۱:۰۹:۰۳
هواپيما وسايل حمل ونقل عمومي است مثل قطار مثل اتوبوس مثل مترو هر چه ارزانتر همان قدر بهتر در ضمن كساني كه ميگويند قيمت بنزين هواپيما بايد مثل كشورهاي اروپاي بشود هر موقع حداقل در امد 1200 يورشد يعني 5ميليون تومان انموقع ميتونند اين اظهارات را بفرمايند (1021777) (alef-4)
 
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۲:۱۹:۳۰
هواپما وسيله نقليه عمومي است ولي اکثرا ثروتمندتر ها استفاده مي کنند. ضمنا استفاده کنند ولي پولش را کسي بدهد که استفاده مي کند. تاکسي هم به همچنين. هزينه هواپيما معمولا در کشورهاي غير پيشرفته گرتانتر از کشورهاي پيشرفته تمام مي شود. چون آنها خود سازنده هواپيما هستند.
پرداخت پول هواپيما درهر کشوري با مسافر است. ميزان حقوق ها در آن دخيل نيست. اگر سطح عمومي حقوق ها کمتر است فقرايش هم فقيرتر هستند.
در اروپا کپر نسين مثل سيستن و بلوچستان ندارند. داشته باشند هم از جيب کپر نشينها پول بليط هواپيماي مسافران را نمي دهند. ما هم حق نداريم از جيب کپر نشينها پول بليطمان را بدهيم.
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1023468) (alef-4)
 
جابری
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۱:۱۵:۴۰
اساسا سیاست سوبسید اشتباه است.
فیمت ها باید وافعی شود (1021790) (alef-4)
 
محمد
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۱:۱۸:۰۰
پيشنهاد ميكنم دلار را دولت خدمتگزار 5000 تومان بكنه بعد 4800 تومان و بعد بگه ارزان كرديم . آنوقت بنزين ليتري 4000 تومان ميشه. الو كي بود....كار استكبار بود...
كي بود.... (1021796) (alef-4)
 
بنیامین سلامی
Thailand
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۱:۴۵:۵۲
با سلام

واقعا از چاپ چنین مقالات آبکی و پوپولیستی و بدون پشتوانه علمی خجالت بکشید. مگر کل اقتصاد ما آزاد است که تقاضای آزاد سازی بخشی از آن را دارید. بله اگر تمام قیمت ها و در کنار آن تمام دستمزد ها و بعلاوه کمکهای مادی از قبیل یارانه ها تماما آزاد سازی شوند هیچ اشکالی ندارد یعنی این آقای دکتر چون می خواهد با ماشین شخصی برود مسافرت میگوید بله به خودروها سوبسید قیمت بنزین بدهید ولی چون من از هواپیما استفاده ندارم به آن سوبسید ندهید. یعنی معیارهای اقتصادی هرکی هرکی.

آقای دکتر پر معلومات که حتما تو هم ازآکسفورد مدرک دکتری داری چطور است لیستس از آنچه در زندگی شخصی شما استفاده دارد تهیه کنید تا به آن سوبیسد داده شود ولیسوبسید مابقی کالاها و خدمات حذف چون حضرتعالی استفاده ندارید.

خدا به این مردم بدبخت که گیر آدمهای بی معلومات و بی انصاف افتاده اند رحم کند.

الف میدونم چاپ نمیکنی چون ای بابا از خودتونه ولی تو را به وجود الله قسم میدهم حداقل به مسئولین سایت و دکتر توکلی منتقل کن و بگو تو رو خدا یه کمی بر آنچه چاپ میکنید نظارت کنید.
با امضای
و من الله توفیق (1021832) (alef-4)
 
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۲:۲۷:۲۳
بنده هم هواپيما سوار مي شوم و هم ماشين دارم. از سال 1373 تا کنون همواره بر حذف يارنه هاي سوخت تاکيد کرده ام. چه براي هواپيما و چه خودرو.
ظلم در حق مستضعفان و محرومان و هزينه از جيب آنها چه براي بنده و چه ديگران مجاز نيست.
بنده از چاپ نظرات آبکی و بدون پشتوانه علمی مثل نظرات آقاي سلامي استقبال ميکنم. تا معلوم شود که چقدر ضعف در فهم مطالب وجود دارد و اين وظيفه رسانه ها و صاحبنظران را سنگين تر مي کند.
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1023473) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۲:۱۶:۳۳
کی گفته هواپیما مال ثروتمندان است واقعا که هر روز داریم عقب میریم (1021869) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۵:۵۷:۳۳
قطعا هواپیما را قشر برخوردارتر استفاده می کنند.
وسیله نقلیه محرومین را در این لینک نگاه کنید. تا معلوم شود فرق وسیله جابجایی فقیر و غنی در چیست؟!
http://vista.ir/include/articles/images/b6d9429c72a4cec41de360688f38d45c.jpg

سوال این است که چرا باید هزینه بلیط هر قشری از جیب فقرا داده شود؟
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1022198) (alef-4)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۸ ۰۰:۰۲:۰۱
حقوق ماهیانه ی من 450 هزار تومنه ولی به علت پادرد و کمر درد هر 2 ماه بکبار برای دیدن خانواده ام از هواپیما استفاده می کنم آیا بلیط 100 هزار تومان برای مسیر تهران و تبریز غیرمنصفانه نیست؟!! کدام درصد از این 100 هزارتومن پرداختی من به نیاز فقرا مصرف می شود لطفن توضیح بده, چون بخدا من و خانواده ام جزو فقرای این مملکت هستیم اما همه ی هزینه ها را نیز به چند برابر قیمت واقعی آن پرداخت می کنیم خانواده ام بیمه نیستند و در آمد آنها نیز در ماه نهایت 200 هزارتومنه با 5 نفر و یک مریض صعب العلاج. روی اعصاب ما فقرا راه نرو و بیش از این حال ما را خراب نکن و بگذار به درد خود بمیریم. (1024840) (alef-1)
 
حميد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۲:۲۴:۵۸
خيلي ببخشيد دوست عزيز بسيار تند رفتيد.نرخ رسمي دلار تو اين کشور 1226 تومنه مگر اينکه مجلس الحاقيه بودجه رو تصويب کنه و نرخ رسمي رو افزايش بده.تا زمانيکه نرخ ارز رسمي عوض نشه همين آش و همين کاسه است.در ضمن بسياري از همان محرومهايي که آقا سنگشون رو به سينه ميزنن تو مناطقي زندگي ميکنن که به جز هواپيما وسيله حمل و نقل مناسب ديگه اي در اختيارشون نيست.مثال: استان بوشهر و 60000 کارگر زحمت کش ساکن عسلويه.عين همين استدلال رو قبل از گران کردن بنزين بارها شنيديم و البته وقتي گران شد ديديم که همان قشر مستضعف بيشترين لطمه را ديدند.خواهشا ديگه براي تصفيه حسابهاي شخصي از مردم مايه نذاريد.همين گلهايي که تا حالا به سر مملکت زديد کافيست آقاي دکتر.
برادر الف منتشر کن تا مشغول الذمه محرومين نشي. (1021894) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۲۳:۲۸:۳۲
نرخ ارز مبادله ای 2500 تومان است. ضمنا هیچ صاحب ارزی ارز در اختیار خود را به دولت به قیمت 1226 تومان نمی دهد. حتی حاضر نیستند به قیمت مبادله ای تحویل بانک نمی دهند. ارز در اختیار دولت متعلق به همه ملت است. چرا باید آن را به نرخ 1226 تومان در اختیار قشر برخوردارتر قرار دهد؟ کار غلطی که دولت در مورد واردات خودروهای گرانقیمت نیز انجام داد؟ چرا باید مبنای واردات خودروهای لوکس دلار 1226 تومان باشد؟
چرا باید برای 50 لیتر بنزین آزاد حدود 100 هزار تومان معادل 25 کیلو برنج کیلو 4000 تومان یارانه بدهیم؟ این مقدار مساوی 9 ماه مصرف برنج یک نفر است؟
اگر ماشین داشتند یارانه بگیرند و اگر ماشین ندارند حقی بر بیتالمال ندارند!!!!
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1022708) (alef-4)
 
حمید
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۰۰:۲۳:۲۱
آیا گران کردن بنزین روی قیمتها تاثیر نگذاشت؟کسی که ماشین را به طور متوسط 2.8 برابر نرخ جهانی میخرد یارانه بنزین 15 سالش را پیش پیش داده.البته اگر این ما به التفاوت به قول شما صرف برطرف کردن نقاط حادثه خیز نشده مشکل از جای دیگر است برادر.مثال: یک بنده خدایی روزی گفت: "راه آهن شیراز اصفهان دروغ است؟" و از قضا سه سال بعد یکی از استانداران همان آقا گفت:" برای رمان راه اندازی راه آهن شیراز اصفهان هیچ قولی نمیدهم."
به نظر من افتضاح این است که مردم 18میلیارد دلار در خانه ذخیره کنند چرا که دولت یک کشوری توانایی ایجاد اعتماد به پول ملی را نداشته باشد.چرا وقتی در عرض کمتر از یک ماه ارزش پول ملی نصف شد اعتراضی نکردید؟ (1023567) (alef-1)
 
Russian Federation
۱۳۹۱-۰۸-۲۸ ۱۳:۴۳:۴۴
آقای دکتر هزینه کار من را که در روز باید در داروخانه 16 ساعت کار کنم را دولت به قران زمان ناصرالدین شاه پرداخت میکند من باید روزانه 16 ساعت کار کنم تا شما و امثال شما روزانه 16 ساعت استراحت کنید من حقوق بگیرم سیصد و هفده هزار تومان تا شما چند میلیون تومان به دلار دریافت کنید
بنده به شما حق میدهم بلیط را گران کنید تا فرزندان شما براحتی سفر کنند
آقای دکتر وقتی پدر من در جبهه بود شما در کشورهای مختلف به سیاحت مشغول بودید پس تنها کسی که نباید اظهار نظر کند شما هستید
چرا پدر من بعد از 18 ماه مبارزه در جنگ تحمیلی و اینک با اعصاب ناراحت در سن هفتاد و شش سالگی نباید سوار هواپیما شود
آقای دکتر ملت ما گدا نیستند شما گداپرور هستید اینقدر داغ کپر نشینان را به سینه نزنید سی و پنج سال از انقلاب گذشته است اگر کوتاهی شده است از جانب امثال شماست من و پدرم فقط کارگری کردیم
الف اگر شهامت داری منتشر کن (1025384) (alef-1)
 
مسعود
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۲:۲۵:۴۴
اینم بزنید خراب کنید تا ببنیم چی درست میشه.نویسنده از روی بیکاری به همه چیز به صورت غیر کارشناسی گیر میده.
به همین بهانه همه جیزو گرون کنید ببینیم به کجا می رسید. (1021895) (alef-4)
 
خسته
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۲:۳۰:۳۸
جناب دکتر ! (این روزها همه دکتر شدن دیگه)
همین امروز در خبرها داشتیم که قیمت بلیط های هواپیما ۱۰۵ درصد افزایش داشته.

خب حالا به نظر شما به علت این افزایش قیمت چقدر از میزان مسافرین کم خواهد شد و به طبع آن میزان درآمدهای این صنعت و درنتیجه اخراج کارمندان این صنعت ؟
به نظر شما اونها جزء مردم صاحبان حق در بیت المال نیستند ؟
با این تزهاتون همون بلایی که سر کارگران صنایع قطعه سازی و خودرو سازی آوردید و باعث بیکار شدن هزاران کارگر فعال شدید رو بر سر کارمندان صنعت هواپیمایی هم میارید.
عزیز دل برادر اینها همه یک زنجیره هستند.. فکر می‌کنی هزینه های بیماری های روانی و مقابله با فسادهای اجتماعی و اقتصادی که این روزها متاسفانه بسیار دامنگیر جامعه شده است کمتر از یارانه پول بلیط هواپیما است ؟
لطفا کمی دورتر رو هم ببینیم بعد نظریه پردازی نماییم. (1021910) (alef-4)
 
حميد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۲:۴۱:۳۲
"چرا باید پول بلیط را مردم محرومی بدهند که حتی یکبار هم سوار هواپیما نشده اند؟"
بنده هم يک سئوال دارم: چرا پول اين مردم بايد صرف پرورش و آموزش رايگان اقتصاد داناني چون شما شود که پس از اين که با طرحهاي مشعشع خود کشور را به اين روز انداخته اند و دلار را تا مرز 4000 تومان رسانده اند حالا با گرفتن ژستهاي معترض و عوامفريب ميخواهند با افزايش نجومي همه قيمتها بي لياقتي خود را پنهان کنند؟ (1021936) (alef-4)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۳:۰۳:۵۷
متاسفانه هنوز افکار چپی دهه های گذشته در مغز افراد ریشه دوانیده است که اگر کسی برای مسافر داخل و خارج از هواپیما استفاده کرد مستکبر و سرمایه دار بی درد و غیرو است.
پس لطف بفرمایید ریاست جمهوری و هیئت دولت و همراهان را با خودرو یا حتی شتر به امریکا و دیگر سفرها اعزام فرمایید.
از این افکار منحرف کمونیستی چه سودی به این مملکت رسانیدید که مرتب تکرار میکنید؟ا (1021982) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۲۳:۳۷:۲۹
فرمایشات شما چه ربطی به شقیقه دارد. کدام کشور غربی که کمونیستی نیست یارانه به پرواز میدهد؟ بلکه مالیات هم می گیرند. اتفاقا دادن یارانه روش کمونیستها بوده که به شکست هم انجامیده.
سفر با هواپیما هزار مزیت دارد ولی پول بلیطش را باید کسانی بدهند که از این مزیت استفاده می کنند. نه اینکه پولش را از سهم محرومین برداشت کنیم!
چه کسی گفته استفادهاز هواپیما نشانه استکبار است. خیر نشانه برخورداری در حد استفادهاز این تکنولوژی گرانقیمت است. اما اگر انتظار داشته باشد که از سهم محرومین کم شود و به او بدهند آنگاه می شود استکبار. (1022717) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۳:۲۶:۳۵
شما عدسی بزرگ بینی رو ورداشتید که به بهانه ضعفا و فقرا(مستضفین سابق) ظاهرا فقط سفره پولدارها(ولی در واقع سفره طبقه متوسط و پایین دست) رو با بر داشتن یارانه های حاصل از فروش نفت ملت تهی تر میکنید. ولی از این نکته غافلید که بزرگترین یارانه ها و رانت در حال حاضر به مدیران کشور تعلق میگیره که بدون هر گونه شایستگی مناصب رو اشغال کردند و رهاش نمیکنند (1022014) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۲۳:۴۰:۰۵
واقعا متاسفم برای کسانی که فکر می کنند راه کمک به فقرا این است که به اقلامی که ثروتمندترها بیشتر مصرف می کنند باید یارانه پرداخت آنهم از جیب فقرا !!! تا فقرا زیر دست و پا له نشوند. (1022720) (alef-4)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۴:۴۲:۵۳
در مناطق دورافتاده مثال تهران به زاهدان بليت هواپيما هرچه شود بايد بپردازي حتي اگر فرش زير پاتو بفروشي مجبوري چون بعد مسافت زياده اين گراني باري به دوش مردمه بالاخره سالمندان .بيماران .... مجبورند. كمي عادلانه فكر كنيد كي گفته هواپيما مال پولدارهاست؟ (1022091) (alef-4)
 
محمد ابراهیم
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۲۰:۰۶:۴۵
از قطار زاهدان تهران استفاده بفرمایید. موارد خاص نمیتواند ملاک تصمیم گیری شود. موارد خاص راه حل خاص دارد. (1022487) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۲۳:۴۳:۰۵
سالمندان و بیماران را بهانه نکنیم تا مسافران کیش و ... نیز از یارانه پرواز بهره مند شوند. کمی عادلانه فکر کنید. چرا باید از جیب محرومان کشور هزینه پرواز من و شما داده شود؟!!!
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1022722) (alef-4)
 
امین
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۰۹:۲۰:۵۹
دکتر جان
من هم کاملا با آزاد سازی تمامی قیمت ها از سوخت گرفته تا هر چیزی که فکرش را هم نمیتونی بکنی موافقم اما در صورتی که تمامی امور دیگر نیز آزاد شود و دولت تنها در حد یک ناظر باقی بماند. مثلا همین سوخت: چرا باید دولت تنها تامین کننده آن در کشور باشد؟ آیا اگر به بخش خصوصی اجازه ساخت بهربرداری و از پالایشگاه و یا صنایع پتروشیمی یا وارادات سوخت با ارز کاملا آزاد داده شود با رقابتی شدن بازار خیلی اوضاع مشخص می شود. یا در مورد همین صنعت هواپیمایی کاملا حق با شماست بیایید بلیط را به قیمت کاملا تمام شده از مردم بگیرید اما اجازه دهید چند شرکت کاملا خصوصی دیگه (نه اسما خصوصی و رسما دولتی) در مسیرهای داخلی پرواز کنند تا متوجه شوید در مدت کوتاهی چه اتفاقی رخ خواهد داد. چرا ما ایرانی ها باید چوب انحصاری بودن صنعت خودرو را بخوریم و مجبور به خرید خودروهایی شویم که با قیمت های عجیب و غریب و تکنولوژیهای عهد عتیق بیش از اندازه بنزین مصرف میکنند. شما که دکتر اقتصاد هستید و از آزاد سازی قیمت بلیط پشتیبانی می کنید چرا از آزاد سازی قیمت وزیت دکترها پشتیبانی نمی کنید یا از خصوصی سازی آموزش و پرورش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی معلمین و پزشکان و سایر اقشار که بنا به قانون تحمیلی کارشان در انحصار دولت است باید به اجبار به دولت سوبسید پرداخت کنند؟ راستی یک خلبان در کشورهای با اقتصاد آزاد چقدر میگیرد؟ یادم نبود شما گفتید چون ما ایرانی ها تن پرور و بیکار و از زیر کار در رو هستیم پس لیاقت داریم که دولت به ما کم پول دهد. راستی دکتر می دانی کار گر افغانی هم دیگر برایش کار کردن در ایران صرفه ندارد؟ خوش بحال جوانان ایرانی که با رفتن افاغنه عزیز کلی کار برایشان ایجاد شد. (1023761) (alef-1)
 
Russian Federation
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۴:۵۰:۵۸
اره دزدی ظلم نیست اختلاس هزاران میلیارد ی ظلم نیست اما اینکه حق ما است ماهی یک بار با هواهپیماهای پوکیده و از رده خارج مسافرت کنیم بلیط قطار در خوزستان در فصل گرما نایاب است برای ماه بعد هم گیر نمیاید در فصل دیگر هم همینطور یک مسافرت اظطراری داشتم خوب هواپیما برای من گران است اما بلیط قطار زهوار در رفته شصت سال پیش هم گیر نمیامد با ماشین شخصی هم نمیتوانم راه طولانی را عنوان یک زن بروم خوب چکار کنیم از این گرانترش کنید که مردم ظلم بیشتر تحمل کنند و پولش برود به جیب از ما بهتران دزدان اختلاس گران هزاران میلیاردی (1022104) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۲۳:۴۶:۴۹
آنکس که اگر دستش برسد تلاش می کند پول بلیط پروازش از جیب محرومان داده شود، اگر دستش برسد دزدی میلیاردی هم می کند؟ اختلاس گران از دزدی میلیاردی شروع نکردند. از تخم مرع دزدی شروع کردند.
بله بهتر است بجای دادن یارانه به پرواز، سیستم قطار را گسترش داد.
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1022724) (alef-4)
 
علی نژاد
Germany
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۱۹:۲۷:۳۲
مشکل اینه که یک عده در این سی وسال بار خودشونو با مالهای حرام بستند(بلا نسبت آقای قدیری).حالا که سرمایه هاشون خیلی بالا رفته میبینن که اقتصادآزاد(البته از نوع ایرانیش که آقایون پیشنهاد میدن)به نفع چند برابر شدن سرمایه هاشونو.وچی برای جاانداختن این مطلب از مایه گذاشتن ودلسوزی برای قشر ضعیف جامعه بهتر.به نام فقرا به کام کلان سرمایه داران.واقعا وجدان در این جماعت نیست.الف تورو به امام حسین منتشر کن.توهین به شخص خاصی که نکردم. وگرنه دق میکنم.بدجوری دلم خونه. (1023318) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۴:۵۴:۵۶
من نمیدونم چرا دوستان ناراحت می شوند. از نظر اینها همین که یه در امد بخور نمیر داشته باشی کافیه . طبیعتا سفر رفتن اونم با هواپیما و کلا مقولاتی از این دست زباده خواهیه . (1022109) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۲۳:۴۸:۴۳
سفر با هواپیما زیاده خواهی نیست. اما اینکه انتظار داشته باشیم که پول پرواز مار ا از جیب محرومان تامین کنند زیاده خواهی هست.
خوب بخورید اما از جیب خودتان نه اینکه دست در سفره محرومان کنید و سهم آنها را ببلعید.
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1022729) (alef-4)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۲۱:۲۸:۴۱
اقای محترم من اگه از ایران پامو بیرون بذارم با تخصصی که دارم حداقل حقوق من 5000 دلاره . هروقت معادل تخصصی که دارم به من حقوق دادند بتده هم همه رو از جیب میدم . الان حقوق من با دلار ازاد 800 دلاره.معلومه که باید سوبسید بدید.
در ضمن محض اطلاع جنابعالی بگم که بر خلاف میل باطنی دارم وطن رو ترک میکنم .. (1024681) (alef-1)
 
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۶:۵۲:۱۳
1)از بیانات اکثر دوستان معلوم است که از قشر متوسط روبه بالا هستید.
2)چرا درمورد یارانه ها به نحوی خرج کردن مردم نگاه نمی کنید یعنی ما اول باید فرهنگ سازی میکردیم در باره ی نحوه ی مصرف یارانه ها بعد یارانه ها را به مردم اختصاص میدادیم.مشکل از نحو ه ی خرج کردن برخی مردم است که به بخشی از آسیب ها ومشکلات دامن زده اند.
3)در مورد سوخت هم که چه زمینی باشد (ماشین)چه هوایی(هواپیما)وچه دریایی باشد(کشتی ها)باید اول فرهنگ سازی کرد.حال با فرهنگ سازی هم مشکل داریم .از اعداد وارقام صحبت نکنید به کشور های چین ونروژ...نگاه کنید بعد آمار و ارقام بیاورید.یارانه ای که به سوخت اختصاص یافته در هر سه مورد عدالت را در بر ندارد._(حال چه مریض با شند،چه مسن،چه کارمند اصلا چند درصد از مردم با هواپیما سفر می کنند؟)(افراد نام برده در دو ماه دو بار با هواپیما سفر میکنند.)اما چه کسانی در ماه هفت هشت بار با هواپیما سفر میکند،یک دانشجو،یک کارمند،یک بیمار،....)
به کسانی فکر کنید که نه ماشین دارند،نه پول سفر با هواپیما وکشتی...
آیا صلاح می بینید که از جیب آنها در بیاوریم وبرخی انسان های بی درد بدهیم.
آیا تا به حال با انسان هایی روبه رو شدید که صورت خود را با سیلی سرخ نگه میدارند؟وحاضرند با اتوبوس سفر کنند به دلیل نبود هزینه ،برخی قشر ها در جامعه ی ما خیلی وقت است که با اقتصاد ریاضتی نه مقاومتی سر می کنند.باید به آنها فکر کرد نه کسی که می تواند با اتوبوس یا حتی قطارسفر کند اما با هواپیما سفر میکند.تازه برخی از ارگان های دولتی قسمتی از هزینه ی بلیط را تقبل می کنند مثلا شخصی که بیمار است یا کارمند دولت با توجه به شغل انها هزینه را تقبل می کند.
چند درصد از مردم با هواپیما سفر می کنند؟چند درصد با ماشین؟وچند درصد با کشتی؟
بزرگترین عیب ما این است که فقط به خودمان نگاه می کنیم واطراف محدودمان بر عکس چین.خوبی ها را از خود میبینیم وبدی ها را از دیگران.
چند دقیقه فکر کنید اگر نفت نداشتیم باید چه کار میکردیم؟!
جواب این است که فعلا نفت داریم...تا وقتی تفکرمان این است در جهان سومی به سر خواهیم برد. (1022253) (alef-4)
 
حمید
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۲۳:۰۹:۰۸
آقا رضای عزیز
اگر نفت نداشتیم دولت پاسخگوتری هم داشتیم.دولت پول نفت را هر جا میخواهد هدر میدهد و بعد صحبت از حمایت از محرومین میکند.فرض کن بلیط هواپیما گران شد.مابهالتفاوت آن فقط تا 3 ماه تاثیر گذار است.چون به دنبال آن تورمی ایجاد میشود و ارزش پول ملی کاهش میابد.تازه آن موقع است که میفهمیم تا قیمت آب مصرفی هم به قیمت بلیط هواپیما مربوط بوده. (1022684) (alef-4)
 
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۲:۳۱:۱۹
اگر سکه يک رو داشت حرف شما صحيح بود. اما سکه دو رو دارد. يک رو حذف يارانه ها و روي ديگر اختصاص اين پول در اي بهتر. ايا غير از اين است؟
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1023475) (alef-4)
 
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۱۴:۲۶:۳۴
رضا
سلام
با توجه به مطالب بیان شده از جانب شما بنده پله به پله شروع به حل مسله می کنم.
۱)اگر نفت نداشتیم دولت پاسخگوتری هم داشتیم.
این جمله ی شما نشات گرفته از وابستگی فکری شما به برخی موارد در جامعه هست که بله اگر نفت نبود دولت که هست اگر نفت ودولت نباشد پدر که هست اگر این سه مورد نبود پول.....
به کشور های پیشرفته نگاه کنید بچه از سن۱۸ سالگی باید کار کند نه با اجبار بلکه فکر می کند که سر بار جامعه ی خویش است اما ما تا ۳۰ سالگی در منزل پدر ودست در جیب پدر زندگی میکنیم.چند ساعت کار می کنند؟چند ساعت مطالعه می کنند؟چه توقعاتی را از دولت خود دارند(اصلا دولت یعنی چه/دولت حکم نظارتی دارد یا اجرایی )آیا برای پول و وقت ارزش قاءل هستیم.
بله این تفکر شما یعنی منع خصوصی سازی واین خود یک سم است برای جامعه ای که به نفت ودولت وجیب پدر وابسته است
ظاهر بینی‚چشم وهم چشمی تنبلی جسم و فکر...از دولت توقع دارید اما از خودتان خیر.
لابد انتظار دارید که دولت برایتان سرمایه ای را تشکیل دهد مثل مادری که لقمه را در دهان فرزندش می گذارد.
۲)دولت پول نفت را هر جا میخواهد هدر میدهد و بعد صحبت از حمایت از محرومین میکند.
اولا لفظ دولت در اینجا واین قسمت از لحاظ علمی اشتباه است.
دوم میتوانید مصداق بیاورید که دولت کجا این پول را هدر داده است.خوب شما در اینجا اگر منظورتان از هدر دادن باشد حرف جناب آقای قدیری را تایید می کنید که در تناقض است با نحوه ی تفکرات شما.
فکر میکنید همین عمل دولت که تیتر این خبر است وجناب آقای قدیری تحلیل کرده است مصداق حرف شما نیست.
۳)فرض کن بلیط هواپیما گران شود
اینجا است که می گوییم پای دولت در میان است نه قسمت بالا.واگر گران شود ویارانه به آن تعلق بگیرد نشانه ی نبود مدیریت در عملکرد دولتمردان است.همان چیزی که آقای قدیری دارد بیان می کند.
۴)مابه التفاوت آن فقط تا 3 ماه تاثیر گذار است.چون به دنبال آن تورمی ایجاد میشود و ارزش پول ملی کاهش میابد.
خوب اگر دولت مدیریت درستی داشته باشد باعث نمی شود که در عرض ۳ماه تورم افزایش پیدا کند.
اگر به کشور های دیگر نگاه کنیم مانند نروژ آنها هم نفت دارند اما مشارکت مردم ودولتمردان با یکدیگر وخصوصی سازی باعث پیشرفت کشورشان شده اند.
خوب باز در اینجا حرف شما با تفکرتان در تناقض است.
۵)تازه آن موقع است که میفهمیم تا قیمت آب مصرفی هم به قیمت بلیط هواپیما مربوط بوده.
حرف جناب آقای قدیری هم بر این مبنا است که همه چیز در جامعه به هم وصل است یعنی چرخه ی اقتصادی پس بیاییم با عدالت همه چیز را قسمت کنیم تا مشکلی برایمان پیش نیاید.فاصله ی طبقاتی رخ ندهد.
نگاه نکنید چه کسی حرف میزند/ ببینید چه می گوید حا اگر به جای ایشون کسی؟؟؟دیگر بود در بخش نظرات چیزی دیگر مشاهده میشد.
در کل.وقتی یک بشکه نفت ۱۷۰۰ تومان باشد/تقریبا دقت کنید تقریبا گرد میکنم۱/۲پول این۱۷۰۰ تومان برای بنزین هواپیما است.اموری که ضرورتی برای جامعه ندارد.تازه اگر لیتری۷۰۰ تومان را قبول کنند .حداقل کار بالا بردن کیفیت هواپیما است آیا جناب این کار را برای شما میکنند؟؟خیر نمی کنند؟؟آن زمان خود شما چیزی دیگر می گویید.
پس بهترین عمل همان چیزی است که جناب آقای قدیری فرمودند که صرف مصارف عمومی کل شود .یعنی هزینه در امکاناتی وآبادانی که عموم مردم از آن استفاده می کنند.
جناب حمید:ما باید بتوانیم که خصوصی سازی کنیم یعنی حداکثر سازی سود/ اما دولت با این عملکرد نشان میدهد که این نیت را ندارد پس دولت هم نمی تواند با این نیت بیان شده عدالت را ونظارت را داشته باشد این می شود که تورمی ایران را فرا می گیرد که خود شما از آن می نالید. حال جناب آقای قدیری می فرمایند بابا بیاید درست مدیریت کنید.درست مصرف کنید. از منابع به نحو صحیحی استفاده کنید.با این عملکرد وزیر نفت دولت فقط می خواهد اختیارات را زیاد کند وهمه چیز را وابسته به دولت کند همان چیزی که شما در جمله ی اول فرمودید.
شما کتاب جناب آقای قدیری ابیانه را درمورد کار بخوانید وب سایت ایشونو چک کنید بعد متوجه می شوید که ایشان از یک پروسه صحبت می کنند که این تیتر قسمتی از پروسه ی ایشان است زود قضاوت نکنید.
در ضمن بنده نه مشاور ایشان هستم /نه سخنگوی ایشان ونه کسی به من پول داده است که این مطلب را درج کنم.ببینید چه چیزی بیان می شود نبینید که چه کسی بیان می کند. (1024180) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۱۰:۵۰:۳۸
هر وقت لازم شد بايد مردم توانايي استفاده از هواپيما را داشته باشند اين همه تشكيلات اگر براي مرفهين جامعه است تعطيل كنند بهتر است (1022998) (alef-4)
 
سیامک
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۷:۰۴:۴۹
ددو فکتور یعنی هدفمندی ر جامعه شناسی دو اصل داریم اصل تاثیر متقابل و اصل دورانی شدن . اجرای غلط هدفمندی یارانه ها و تحریم های کشور های ضد ملت ایران . این دو پدیده ابتدا در هم تاثیر گذاشته در حال ورود به فاز دورانی شدن است که مرحله حساسی خواهد بود . متا سفانه با افزایش قیمت ارز از یک سو و و عدم پشتیبانی از بخش خصوصی تولید قیمت ها هر روز بلال می برد همین حالا هم کرایه ها هر هفته افزایش میابد م مترو وتوبوس هم کشش مسافران را ندارند . نمیدانم چرا اقتصاد دانان مشکل افزایش ارز و حمایت از بخش خصوصی تولید را جدی نمی گیرند تا شاهد افزایش قیمت کالا های اساسی نباشیم . بهتر است قبل از بحرانی شدن اقتصاد کشور از تعلل دست بر داشته و احسی بر خورد کردن را کنار گذاشته و جلوی شوک های بعدی را بگیریم و قدرت خرید مردم را منطقی کنیم . (1022269) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۷:۴۳:۳۷
احمد اقاى دكتر ابيانه جمله كوچكى هست كه ميگويند كسى كه دنبال سوزن ميگردد كوه دماوند را نميبيند برادر همه حساب كتابهايت صحيح شما كه باين خوبى حساب قطره نفت وسنت دلار ميبينيد چرا كل درامد مملكت نديده ومحاسبه نميمايد پس اين ريخت وپاشها را دركشور بظاهر دوست سالهاى اتى كه بعمر ماكفاف نخواهدكردمحاسبه نميكنيد لطف بفرمائيد دست از سر بظاهر مرفهين برداشته وموجب دل مشغولى ندارها نشويد اينطور بنظر ميرسد كه بقيه نيز ندار خواهند شد باميد انروز از طرف زعما (1022307) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۸:۴۷:۳۴
من بچه ندارم و دکتر جواب کرده که هیچ وقت بچه دار نمی شوم
لطفا سهم یارانه من از آموزش و پرورش نسبت به کسی که 7 تا بچه دارد بپردازید
چرا کسی که در روستا زندگی می کند و 10 تا بچه دارد این همه امکانات رایگان بگیرد آن هم از یارانه من مرفه در شهر
اینطوری پیش برویم فردا ماست کیلیویی 200 هزارتومان می شود
هر کس یارانه خود را طلب کند که نشد مملکت داری
چرا من مستاجر باید تاوان همه گرانی های اخیر را به صاحب خانه پس بدهم
چرا کسانی که با پول ملت دانشگاه شریف و تهران رفتند الان در کشور نیستند
دکتر جان از این چراها زیاد است ولی راه حل شما فقط پپولیستیست
و قشر کم آگاه جامعه را خوشحال می کند که ممکن است مبلغی به یارانه آنها اضافه شود که نمی شود
همین الان ایرلاینها با نیم بها هم مشتری ندارند
این صنعت را فعلا به آستانه ورشکستگی کشیدید لطفا بگردید ببینید کدام صنعت رونق دارد ان را هم نابود کنید که ما خیالمان راحت شود (1022369) (alef-4)
 
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۹:۱۸:۳۰
مساله اینجاست که اگر در این سی و چند سال دولت به وظیفه ذاتی‌اش عمل کرده بود و تورم را کنترل کرده بود، قیمت دلار حداکثر 100 تومان بود. حالت دولت می‌خواهد ناتوانی‌اش در کنترل تورم را از جیب ملت هزینه کند! (1022424) (alef-4)
 
ali
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۹:۲۷:۴۷
الهی بلیط بشه نفری 1میلیون. بازم شماها باید پول بلیط ما رو بدهید از جیب مبارکتان! انهای که صاحب تولید وصنعت هستند جنس شونو گرانتر میدن .اینقدر حمله به سرمایه دار و سرمایه گذار نکنید.اینها سرمایه شان را خارج کنند دیگر کاری نیست که درامدی برایتان باشد....حالا کشور را دست گروه نا اهل دادید رویتان نمیشه بگوید تقصیر رو میخواید بیندازید گردن دیگران!؟ در تمام دنیا به صاحب سرمایه امتیازهای میدهند که بیایند تو ان کشور حالا ما چی؟ ! متاسفم برای .....ها (1022433) (alef-4)
 
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۲:۳۶:۴۷
چه ربطي دارد؟ سرمايه دارن سرمايه شان محترم. در همه جاي دنيا سرمايه داران ماليات ميدهند شما حمايت را در يارانه دادن به آنها مي بينيد؟!!!!
هزينه ها را هر کس بايد خودش بدهد و البته اگر اين سفرها براي توليد ضرورت دارد آنر ا هم جزو هزينه ها حساب کنند. نه اينکه من چون سرمايه دارمن پس محرومان هزينه هاي مرا هم بدهند. اينگونه سرمايه دار شدن هنر نيست؟
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1023484) (alef-4)
 
مهدی گلپور مرکیه
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۱۹:۳۵:۰۹
آقای دکتر عزیز . من یک کارگر شمالی هستم که به علت عدم وجود شغل در منطقه خود الان سه سال است در عسلویه جان میکنم . اگر زمینی به مرخصی بروم باید رفت و برگشت چهار روز در راه باشم این در حالی است که ماهی شش روز مرخصی دارم . با قیمت بالای بلیط هواپیما هم نمیتوانم هر ماه مرخصی بروم . مجبورم هر سه ماه یکبار بروم . آقا جان یعنی میفرمایید من و امثال من که در عسلویه کم نیستیم و با حقوق هفتصد هزار تومانی که تازه همیشه با تاخیر سه یا چهار ماهه پرداخت میشود نباید هر از چند گاهی هم که شده رنگ بچه هایمان را ببینیم . عزیزم قیمت بلیط همین حالا هم یک شبه هفتاد درصد اضافه شد . یعنی من هر سه ماه یکبار هم که بخواهم بچه هایم را ببینم باید فقط پانصد هزار تومان پول بلیط بدهم ! راستی اگر این یارانه را قطع کنند درآمد حاصل از آن موجب خواهد شد حداقل در شهر خودمان کارخانه ای کارگاهی ... بسازند و من بدبخت بتوانم در کنار خانواده ام باشم ؟ به خدا قسم یارانه اش را قطع میکنند و درآمد حاصل از آن صرف چند تا همایش بی مصرف مدیریت جهان میشود!!! به خدا همه آنهایی که سوار هواپیما میشوند ثروتمند نیستند . دکتر عزیز : همه جوامع بزرگ صنعتی دنیا که یارانه نمیدهند تا زمانی که بنیانهای اقتصادیشان مثل امروز ما ناکارآمد بود یارانه میدادند و پس از حصول اطمینان از افزایش توان عمومی مردمشان یارانه را حذف کرده اند . این چند تا کشور بدبختی هم که توی این کامنتها هی مثال می آورند سرمایه های زیر زمینی و درآمدهای نفتی ما را ندارند و اصلا نمیتوانند یارانه بدهند . حالا پاکستان بدبخت اگر کاری بکند ما باید آنرا الگوی خودمان قرار دهیم ؟؟ واقعا اندازه مردم م و اندازه نظام ما به اندازه نظام عقب افتاده و فاسد پاکستان است ؟؟؟اصلا مگر نظام حکومتی و دولت یک کشور موظف به تامین رفاه مردمش نیست ؟؟؟ اگر دولتهای ما نتوانسته اند مشکلات اقتصادی کشورمان را حل کنند و رفاه برایمان به ارمغان بیاورند پس موظفند بخشی از هزینه های ما را بپردازند . آقای صاحب مدرک : آقای دکتر : مگر یارانه بقیه چیزها را که برداشتند کمکی به بهبود زندگی ما بدبختها کرد ؟ شما میگویید پرداخت یارانه از طرف دولت برای کاهش قیمت بلیط هواپیما از جیب مردم طلم است . حالا من میپرسم : دکترجان : پرداخت هزینه اشتباهات مکرر و بی برنامگی دولت از جیب مردم ظلم نیست ؟؟؟؟ اینکه وضع معیشت مردم را با ندانم کاری خود به اسفلی السافلین برسانند و آنگاه آنها را همانحا بگذارن و دستی به سویشان دراز نکنند ظلم نیست ؟؟؟؟اینکه هزینه سفر چند صد نفره ثروتمندان دولتی به آمریکا از جیب مردم محروم پرداخت شود ظلم نیست ؟؟؟ اینکه هزینه این همه سمینار و بزرگداشت و سفر استانی و همایش و کنفرانس و نمایش و رژه و مانور و اختلاس و قانون شکنی و .... از جیب مردم محروم ولی صبور ایران پرداخت شود ظلم نیست ؟؟؟؟ من مطمئنم که شما هدف خیر از این نوشتارت داشتی ولی مطمئن ترم که برای رسیدن به هدفی نیکو با تمام تلاش و همت در جهت عکس میرانی . امیدوارم خدا شما را ببخشد . برایت دعا میکنم . از طرف کارگر بدبختی که چهار ماهه حقوق نگرفته و سه ماهه که بچه هاشو ندیده !!!!! (1022442) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۰۳:۳۷:۰۰
آقای مهدی گلپور مرکیه عزیز
گفته اید:
"همه آنهایی که سوار هواپیما میشوند ثروتمند نیستند."
ولی وضعشان از آنها که سوار هواپیما نمی شوند بهتر است. حداقل اکثریت اینگونه اند.
گفته اید:
"مگر دولت یک کشور موظف به تامین رفاه مردمش نیست ؟؟؟ اگر دولتهای ما نتوانسته اند مشکلات اقتصادی کشورمان را حل کنند و رفاه برایمان به ارمغان بیاورند پس موظفند بخشی از هزینه های ما را بپردازند . "
چگونه تامین کند؟ آیا باید رفاه را از جیب فقرا و به نفع ثروتمندتر ها تامین کند؟
پول اینرفاه را از کجا بیاورد.
آیا می دانید کل بودجه عمومی دولت مطابق با بودجه سال 91 با احتساب تمام د رآمدهای صادراتی، مالیاتها و غیره، فقط حدود ماهیانه 183000 تومان است و نه بیشتر؟
در آمد نفت ما به ا زای هر نفر در هر ماه 6700 تومان پیش بینی شده است.
دولتها به تناسب درآمدشان هزینه می کنند. مالیات می گیرند تامین اجتماعی به اندازه اقتصادشان بنا می کنند.

گفتید:
"مگر یارانه بقیه چیزها را که برداشتند کمکی به بهبود زندگی ما بدبختها کرد ؟ "
برای شما بد نشد. چون با مبالغ صرفه جویی شده از محل یارنه ها علاوه بر یارانه 45500 تومانی به ازای هر نفر در عسلویه سرمایه گذاری شده تا قطر چند برابر سهم ایران برداشت نکند.

گفتید:
"من مطمئنم که شما هدف خیر از این نوشتارت داشتی ولی مطمئن ترم که برای رسیدن به هدفی نیکو با تمام تلاش و همت در جهت عکس میرانی ."
من هم مطمئن هستم از روی درد می نویسید. ولی درد انی است که از جیب محرومان به جیب ثروتمندان بریزند تا بلیطشان ارزانتر باشد.

گفتید:
"امیدوارم خدا شما را ببخشد . برایت دعا میکنم ."
من هم می گویم آمین واز شما بابت دعایتان تشکر می کنم.
نوشته تان را با نی عبارت پایان دادید که:
"از طرف کارگر بدبختی که چهار ماهه حقوق نگرفته و سه ماهه که بچه هاشو ندیده !!!!! "
آیا بهتر نیست دولت به جای یارانه سوخت به پرواز حقوق معوقهامثال شما را بپردازد.
ضمنا توصیه می کنم فرزندانتان را به عسلویه ببرید تا هر روز آنها را ببینید.
التمای دعا (1023618) (alef-1)
 
مهدی
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۲۰:۰۳:۱۹
مقاله شما وقتی درست است که این بودجه سوبسید بنزین هواپیما که حذف میشود، خرج توسعه حمل و نقل عمومی شود. وقتی دولت بودجه قانونی 2 میلیارد دلاری متروی تهران را نمیدهد و ما مردم در مترو له میشویم، فکر میکنید بودجه حذف شده سوبسید بنزین را خرج توسعه حمل و نقل عمومی میکند؟! (1022480) (alef-4)
 
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۲:۳۹:۲۳
بايد در امور مفيد مثل حمل و نقل عمومي هزينه کنند. پول حذف يارانه به خزانه مي رود و دولت براي هزينه کردن آن بايد موافقت مجلس را بگيرد و نمايندگان را نيز خودمان انتخاب مي کنيم. پس ايرادتان به چيست؟
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1023489) (alef-4)
 
مهدی گلپور مرکیه
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۱۹:۵۲:۴۱
دکتر جان مطمئنی که در ایران زندگی میکنی ؟؟
اینجا ایران است که دولت برای برداشت از خزانه اصلا توجهی به مجلس نمیکند و کار خودش را میکند ( گزارشات کمیسیونهای مجلس به زبان فارسی است و خیلی راحت میتونی بری بخونی ) .
اینجا ایران است و مردمش بخش زیادی از مجلس را نماینده و مدافع حقوق خود نمیدانند !
اینجا ایران است و خیلی از مثل شما دکتر ها سواد ندارند که هیچ اصلا بینش و بصیرتی نیز از آنان برون نتراود (1024545) (alef-1)
 
اکبر
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۲۰:۲۲:۳۰
من بعنوان قردی از قشر متوسط جامعه با بیش از 40 سال خدمات ارزنده و صادقانه در سطح عالیترین مقام آموزشی و بژوهشی بارنشسته داتنشگاههای ذولتی درمقایل هجمه افزایش بی رویه و چتد برابری کلیه قیمتها و بی ارزش شدن واخد بول ملی و کاهش چند برابری قذرت خرید به ازاء حقوق ماهانه ناچیز در مقابل خانواده و جامعه احساس خفت شرمساری میکنم در حیرتم افرادی که صزفا بفکر گرانی بی حذوکاهش ارزش بول ملی و فقیر شدن فشر سالم متوسط جامعه میشوند ازچه راهی درآمد بالا کسب میکنندء من اله التوفیق (1022506) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۲:۴۱:۱۱
از راه دست در جيب محرومان کردن. (1023492) (alef-4)
 
م
Latvia
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۲۱:۲۸:۳۳
مردم خودشون گراني رو دوست دارند (1022571) (alef-4)
 
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۲:۴۲:۵۹
هيچکس گراني را دوست ندارد. گراني نتيجه کمي توليد است که خود نتيجه ساعت مفيد کاري کم و بهر وري پايين است. پشتوانه پول ملي نيز کا راست. کار همه مردم.
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1023494) (alef-4)
 
هادی
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۰۰:۵۵:۳۳
من هرماه از کرمان باید به تهران بیام با اتوبوس خیلی طول می کشه چرا شما هواپیما را کردید کالای لوکس (1022791) (alef-4)
 
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۲:۴۳:۵۴
شما با هواپيما بيائيد ولي پولش را خودتان بدهيد و نه از حيب محرومان کرمان.
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1023496) (alef-4)
 
اعتدال
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۰۱:۴۱:۰۰
من متاسفم از این اظهار نظرات ( آقای قدیری وبعضی از کاربران )
واقعا ما تاکی میتونیم اینقدر سطحی نگر باشیم
من خودم جزءقشر متوسط به پایین هستم ودر تمام طول عمرفقط چهار بار با هواپیما مسافرت کردم که دوباراون هم (رفت وبرگشت) سفر عمره دانشجویی بوده
دوستان چرا ما همیشه یک قسمت بسیار کوچک قضیه رو میبینیم شما فکر میکنید همین طور قیمتها بر بالا برای قشر مرفه جامعه فرقی هم میکنه اینجا بقول این آقا از یارانه استفاده نکنند مطمئنا جاهای دیگه چند برابر استفاده میکنه (مثلا در گرفتن وامهای چند میلیاردی و....)
حالا چی گیر قشر ضعیف وزیر متوسط جامعه میاد هیچی همان 20 سال یکبار هم که در مواقع ضروری میتونه از هواپیما ودیگر امکانات استفاده کنه دیگه نمیتونه
چرا ما عبرت نمی گیریم مگه قضیه بنزین هم همین طور شروع نشدمگه یکی از دلایل اصلی اجرای هدفمند کردن یارانه ها همین موضوع نبود
پس نتیجه اش چی شد ؟!!!!!!
اگه دنبال عدالت هستیم پس برایه همه باید اجرا بشه عدالت که فقیر وغنی نداره
اصل مشکل جای دیگه هستش که وظیفه این همه نمایندگان محترم هست اونو پیدا کنند که اگه این کارو بکنند مطمئنا این موضوعات سطحی هم خود به خود حل میشه
یک نکته مهم که باید اشاره کنم اینه که شاید بشه گفت که تعداد قابل توجهی
از مسافران هواپیما کارمندان ومسولین دولتی ولشکری ونمایندگان و.... هستند (بصورت سفرهای ماموریتی )که پول بلیط اینها همه ازجیب دولت (ملت )پرداخت میشه حالا چه فرقی میکنه با یارانه یا بدون یارانه (1022823) (alef-4)
 
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۲:۴۸:۱۲
اگرب ماموريت کارکنان دولت و ... براي خدمت باشد دستگاها بايد پولش را بدهند که از بيت المال خواهد بود. ولي قبول است که بايد عدالت در مورد هم چه فقير و غني اعمال شود. ولي عدالت اين نيست که از سهم فقرا بدهيم به ثذوتمندتر ها.
در قضيه بنزين هم برکات زيادي براي کشور داشت که صرفه جويي 31 ميليارد دلار يد ر مصرف سوخت يک ياز نتايج آن بود. هنوز هم مصرف سوخت در ايران چندين برابرسرانه مصرف در ژاپن است.
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1023500) (alef-4)
 
مهدي
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۱۹:۲۳:۱۷
بله سرانه مصرف بنرين در ژاپن 1/3 ايران است. اما نه دليل ارزان بودن بنزين در ايران و يا پر مصرف بودن ايرانيها. بلكه به خاطر اينكه يك ماشين توليد ژاپن كمتر از 1/4 ماشين توليد ايران آنهم با قيمت برابر سوخت مصرف ميكند! حالا سوال اينجاست پول اضافي كه از مردم بيچاره براي خودروي بي كيفيت و پر مصرف گرفته مي شود كجا ميرود؟ پول 100 درصدي عوارض خودرو به جيب چه كسي مي رود. ماشين خريدن مخصوص افراد مرفه است؟ چرا بنده كه جز اقشار ضعيف حساب مي شوم بايد هزينه اضافه مصرف خودرويي را بپردازم كه ارزش آن بسيار كمتر از قيمت خريداري شده است؟ حالا بفرماييد چه كسي از جيب من پول برداشته آقاي ابيانه؟؟؟؟ (1024515) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۰۲:۲۷:۱۵
شما در این وضعیت اسفبار اقتصادی به فکر گران کردن هستید؟!!!
شما لطف کنید گرانی های به وجود آمده در اثر سوء مدیریت را درست کنید بعد به فکر گران کردن کالاهای دیکر باشید.
هر موقع کشور به حالت عادی برگشت و دلار دوباره 900 تومان شد شما حق دارید ازین سخنان عوام فریبانه برنید (1022855) (alef-4)
 
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۲:۴۹:۱۹
چون اوضاع اقتصادي دچار مشکل است پس ما مجازيم به سهم محرومان از بيت المال دستبرد بزنيم؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1023501) (alef-4)
 
ابوالفضل
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۸ ۱۳:۰۲:۲۸
مساله اینه که با این وضعیت هدفمند شدن یارانه ها اغلب فقرا فقیرتر شده اند و طبقه متوسط نیز فقیر شده اند. اینکه بگوئیم فلان روستایی با 5 بچه ماهی 7 44 هزار تومان درآمد دارد فقط برای روستائیانی خوبه که از شهر ایزوله هستند. بخاط رسیدگی به حال محرومان، افراد زیادی که هم اکنون جزو محرومین نیستند نیز محرومان بالقوه آینده می شوند.
جان کلام اینکه نتیجه حمایت اینچنینی از محرومان، توزیع عادلانه فقر است. (1025330) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۰۲:۵۲:۵۳
جالبه هر کسی میاد میگه قیمت واقعی هر لیتر بنزین چند هزار تومان است ملت میریزند منفی می دهند همه دوست دارند که وضع ترافیک به همین منوال بماند همه دنبال منافع انی و شخصی خودشان هستند اسمان ریسمان می کنند تا هر طور شده نگذارند قیمت بنزین واقعی شود و هی ماهایی که اتومبیل نداریم باید چوب ترافیک و دود و الودگی دوستان بنزین ارزون سوز را بدهیم شروع می کنند به توجیه که اگه بنزین گرون بشه فلان میشه درامد ما کمه و...اخه عزیز من بگذارید قیمتها واقعی بشود تا بلکه درامدها هم در نهایت واقعی بشود طرح هدفمندی یارانه ها عالی بود ولی جراح که چاقو را می خواهد بر روی پوست بکشاند جماعت داد و بیداد راه می اندازند نمیگذارند کارها پیش برود (1022865) (alef-4)
 
کورش
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۰۹:۲۶:۰۹
من توصیه میکنم مسئولین دلسوز حکومتی قیمت دلار را به 10 هزار تومان برسانند!! بعد هم بگید قیمت بنزین جهانی لیتری مثلا 1 دلاره و لیتری 700 تومن اتش زدن به سرمایه های ملی است !!!! و بدون توجه به درامد سرانه مردم کشور قیمت بنزین را به لیتری 10000 تومان برسونید !!!!! بعد هم شعار بدهید حماسه ای دیگر افریدید و قانون هدفمندی یارنه ها را با تدبیر و درایت یک قدم دیگر به پیش بردید !!!! (1022938) (alef-4)
 
حمیدرضا
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۱۰:۰۲:۰۴
دو مسئله مجزا داریم اینجا. اول ارزانی بیش از حد سوخت است که باعث ترافیک و آلودگی و سونامی سرطان و مشکلات روانی مردم و هدر دادن ثروت ملی است که از این منظر باید حداقل قیمت بنزین 3000 تومان باشد در ایران. جنبه دیگر قضیه اراده سالم دولت در هزینه این درآمد اضافه در راه خیر و صلاح مملکت است که از این منظر حتی یک ریال هم نباید روی قیمت سوخت برود. خلاصه اینکه از سهم هر چیزی که کم بشود آن پول می رود که میرود و ملت بیچاره فقط از آن محروم می شوند. نتیجه اینکه با این مسئولین هیچ هدفمندی ای به هدف نمی رسد! (1022973) (alef-4)
 
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۲:۵۱:۴۷
دولت نمي تواند دست به خزانه بزند مگر اينکه برنامه بدهد و مجلس هم آن را تاييد کند. نمايندگان را هم که خودمان انتخاب مي کنيم. پس از چه ناراحتيم.
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1023504) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۱۴:۲۰:۴۹
ببخشید برادر گرامی ارزانی بیش از حد سوخت ، باعث ترافیک و آلودگی و سونامی سرطان و مشکلات روانی مردم و هدر دادن ثروت ملی نیست نبود زیر ساختهای لازم در حمل و نقل عمومی شهری مانند تهران و سایر کلان شهرها باعث این وضعیت است . نمی دانم امثال شما اصلا برای تردد به محل کارتان سوار اتوبوس یا مترو می شوید یانه؟ من بخاطر اینکه خانه‌مان در محدوده طرح ترافیک است مجبور به استفاده از این وسایل حمل و نقل هستم ، گذشته از شلوغی و وضعیت اسف بار این وسایل که در برخی اوقات احساس می کنم واقعا این وضعیت شرافت انسانی هموطنانمان را زیر سوال می برد . چندین بار کیف پول بنده از محبت بی دریغ دوستان جیب بر جان سالم بدر نبرده است .حالا شما بجای اینکه پی گیر این زیر ساختها باشید بفکر گران کردن بنزین هستید بالاخره من کارمند باید پول کرایه تاکسی بدهم یانه بنزین در کرایه ها اثر ندارد ؟؟؟؟ من کارمند با این حقوق چطور از پس این هزینه های لجام گسیخته بر بیام ؟؟؟؟؟ (1024172) (alef-1)
 
ارش
Italy
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۱۳:۳۳:۴۷
عزیزه من. با اینکه دولت رویه بنزینه هواپیما‌ها اینقدر سوبسید میده، بازم به علت تحریم، هواپیمایی‌‌های داخلی‌ توانه رقابت با هواپیمایی‌‌های خارجی‌ رو ندارند. می‌خواهید این‌ها رو هم بر شکسته کنید؟ (1023093) (alef-4)
 
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۲:۵۲:۴۱
نخير. پول بليط را از مسافران بگيرند تا نه خطوط هوايي ورشکست شوند و نه محرومين محرومتر!
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1023505) (alef-4)
 
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۲۲:۵۴:۱۸
جلوي هر کا رخلافي بايد گرفته شود. جلوي اتلاف بيت المال در هر کجا بايد گرفته شود. از جمله بايد جلوي پرداخت يارانه براي بليط هواپيما از جيب فقرا گرفته شود.
قدیری ابیانه www.ghadiri.ir (1023506) (alef-4)
 
jamsheed
Sweden
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۱۴:۰۱:۴۹
برادران اغلب اظهار نظر عاميانه دارند مثلا مينويسند بنزين 3000 تومان شود وفكر نميكنند كه حقوق يك كارمند به 200 ليتر بنزين نميرسد وبقيه داستان از كرايه تاكسي تاسوخت نانوايي وحمل ونقل كه در كشور پهناور ما كه يك سوم قيمت كالا ها مصرفي هزينه حمل ونقل است (1023121) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۱۴:۰۸:۰۷
مسافرت خارج از كشور گروهى و خانوادگى مقامات درجه اول و دوم و ..... از جىب محرومان اىرادى ندارد.شركت در سمىنارهاى بى ارزشى كه براى كشور تا بحال فايدهاى نداشته و حتى گزارشى هم از انها نيست از جىب محرومان اىرادى ندارد،حيف و مىل كردن منابع ملت و ثروتهاى كشور براى طرحهاى غىر كارشناسى و بعضاً احمقانه مثل اب پاشى از اسمان به جىب محرومان صدمه نمىزند چون اساساً حق ندارند نظر بدهنداختلاس مقامات باصطلاح ارزشى اىرادى ندارد .دين گرىز شدن جوانان بدلىل كاركرد و رفتار باصطلاح متدىنىن و اصولگراىان صدمه اى به جامعه نخواهد زد (1023124) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۱۹:۰۲:۴۷
من مهندس حقوقم ساعتي 2 دلاره، در حالي كه بايد اقلاً طبق استاندارد هاي بين المللي 20 دلاري باشه حداقل
حالا اين سوبسيدي كه دولت از پرداخت نكردن به من داره از من مي گيره رو كجا خرج مي كنه؟ (1023301) (alef-4)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۸ ۱۳:۰۳:۵۱
ظاهرا برخی ها که از خارج مطلب می نویسند و حقوق دلاری می گیرند یادشان م یرود که در ایران حقئق ها را به ریال پرداخت می کنند. (1025331) (alef-1)
 
احمد
۱۳۹۱-۰۸-۲۶ ۱۹:۰۳:۳۵
اقای دکتر ابیانه
برای انجام هر عملی می بایستی اطلاعات صحیح داشته باشیم تا بتوان تصمیم صحیح گرفت اگر این مقدمه درست است چرا دولت اول امار خانوار های ایرانی را با اموالشان در نیاورد تا قدم بعدی به چک تبدیل نشود(منظور خوشه بندی است ) قدم اول کج برداشته شد در ثانی قدم دوم بدتر به همه یارانه دادند پول بی زبان جاری در جیبها مظرات ان اکنون هویدا ؟؟؟؟؟؟؟ دکتر عزیز در کشور ما اکثرا دروغ می گویند تا مالیات ندهند این یک معضل تاریخی است تازه بر ان اضافه شده خمس وزکات .............. بنا براین قبل از هر فعلی باید ساختارها ساخته شود بعنوان مثال امار خودرو و صاحبان ان روشن است امار منازل وصاحبان امار حقوق بگیران امار مغازه ها و پاسازها و دفاتر کار و صاحبانش اگر اینها در در یک جا متمرکز کنند انگاه مراکزی ایجاد شود و از مردم خود احضاری بخواهند ودر صورت دروغ گفتن همانند دیگر کشورها مجازات نقدی گردند انوقت اطلاعات شفاف و یارانه در مسیر صحیح جاری می گردد ثانیا کجای دنیا اجازه می دهند زمین بخرند و سالها نگه دارند وبعد به قیمت گزاف بفروشند ایا نباید فانون 5 سال تصویب شود تا بعد از 5 سال ملک به نام دولت شود اگر همین دو عملی که پیشنهاد کردم تصویب واجرا شود برکات ان سزیعا روشن می شود ولی عدهای یقه سفید شفاف سازی را مضر می دانند زیرا دیگر نمی توانند اقساط بانک را ندهند و........ اقای دکتر دردها از سر چشمه می بایستی درمان شود نه از پایین دست..... عاقبه للمتقین (1023303) (alef-1)
 
رفیق
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۰۰:۵۴:۳۵
دولت کلاهش را ببرد بالاتر . پول بلیط هواپیما گران شده اسمان به زمین نیامده که .هواپیما مال اقایان است نه مال .ما بیچارها باز هم با اتوبوس میرم مشهد او با هواپیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییما (1023580) (alef-4)
 
علی
United States
۱۳۹۱-۰۸-۲۸ ۰۸:۴۲:۵۶
جدیدا بلیط اتوبوس خریدی؟
بنده خدا آقایان پول بلیطشان را ازهمین اتوبوس ها در میاورند...
ساده ای لوح..... (1025025) (alef-1)
 
بهزاد
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۰۶:۱۹:۲۹
آیا فقط یه سوخت هواپیما هست که از جیب مردمو بیت المال پرداخت میشه؟؟
شاید هر ایرانی در طول عمرش یکبار به ضرورت سوار هواپیما شود اما هزینه ای که برای فوتبال و فوتبالیستای میلیاردیه بی تعصب و بیغیرت هزینه میشود بیشتر جای تامل و بازنگری دارد تا این مسله ای که شما عنوان فرمودین (1023634) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۰۹:۰۹:۵۲
لطفا ایران را با هیچ جای دنیا مقایسه نکنید چون ایران منطق خودشو داره که تا حالا هیچ کسی از ان سر درنیاورده بجز اقای قدیری ابیانه (1023733) (alef-1)
 
اباذر از ایلام
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۱۱:۳۲:۳۹
بگذارید این مهمان هم چیزی بان کنه.شما زحمت بکشید قیمت های ایران و دنیا را با ریال ما که بی ارزش شده نسنجید.
درآمد و دریافتی کارمند و کارگر در همین کشورهای حاشیه خلیج فارس چقدر است؟حالا بنزین آنجا چه قیمتی است؟
بزرگترین خیانت در ایران عدم کنترل قیمتهاست که برای عده ای نام میشود و برای عده ای خون دل و بدهی.
کشور عربستان می گویند مردمانی مرفه دارند و دزد و موادی و سیگاری ندارند اما درآمد آنها زیاد است مثلا" شخصی از ایلام در سال1343 شمسی به حج رفته قیمت نوشابه یک ریال عربستان.10 سال پیش رفت باز همان یک ریال و امسال یعنی سال1391 شمسی تشریف بردند و گفتند نوشابه از اولین حج تا آخرین که 48 سال است هنوز یک ریال عربی است حالا چند سال قبل از 48سال و چند سال بعد از 1391 این یک ریال برای قیمت نوشابه ثابت میماند بستگی به مدیریت آنها دارد که اینطور بوده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
داشتن مدیر بی مسئولیت ،قانون گریزی و دور زدن قانون و ادای مسلمان درآوردن و حقوق دیگران را پایمال کردن و اشک تمساح ریختن و ذکرهای دروغین برای ریاکاری و.........فقط مختص مردم ما بوده و متاسفانه خواهد بود افسوس و هزار افسوس که................... (1023931) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۱۲:۳۶:۰۲
این آقای قدیری ابیانه که به قیمت بلیط هواپیمای ایرانیان گیر داده نمی دانم چرا به میلیون ها دلاری که هرماه برای حزب الله لبنان و حماس وسوریه ارسال می شود حساسیت به خرج نمی دهد. (1024026) (alef-1)
 
حمید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۱۲:۴۷:۱۷
اقای قدیری لطفا به هزینه هایی که از طرف دولت به شرکتهای هوایی و مردم تحمیل میشود هم اشاره کنید مثلا یک قطعه ساده یدکی را باید سه برابر قیمت از دلالای خارجی بخرند تازه اگر بتونند یا هواپیماهی فرسوده که چند بربر هواپیمای نو مصرف سوخت داره در مورد بنزین هم هر وقت ماشینهای روز دنیا را اجازه وارد شدن دادن بکنن 2هزار تومن (1024044) (alef-1)
 
رضا
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۱۳:۳۵:۰۶
این هم بی عدالتی است کسانی که ماشین یا موتور سیکلت دارند ازبنزین یارانه ای دولت استفاده می کنند وکسانی که ندارند از بنزین یارانه ای استفاده نمی کنند با توجه به کاهش ارزش ریال بنزین باید گران شود (1024107) (alef-1)
 
سید علی
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۱۸:۱۴:۵۰
این آقای قدیری ابیانه اگه خودش یه روز نیاز اساسی و اورژانسی به سفرهوایی پیدا کنه بازم از این حرفا میرنه؟! (1024443) (alef-1)
 
ستار
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۱۹:۳۷:۵۱
مجری مجله خبری امشب اعلام کرد که قیمت بلیط هواپیما دو برابر شده یه جوری گفت که انگار هیچ اتفاق خاصی نیفتاده راستش رو بگین چند میگیرین این جوری خبر میگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (1024529) (alef-1)
 
هادی
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۲۳:۲۹:۲۷
جان و مال یک میلیون انسان فقیر و محتاج فدای سر نازنین و پربرکت
یک ثروتمند باد . (1024800) (alef-1)
 
amir
۱۳۹۱-۰۸-۲۸ ۰۰:۳۳:۳۳
جناب اقای دکتر ابیانه
چند سوال از شما دارم امیدوارم صادقانه جواب بدهید 1- میزان درامد ماهیانه شما چقدر می باشد 2- در کدام منطقه از تهران سکونت دارید 3- از سکونت چندین ساله در کشورهای مکزیک . استرالیا و... بعنوان سفیر کشور ایران چقدر مزایا بدست اورده اید 4- بیش از 250 کامنت قابل انتشار توسط سایت الف و جوابهای شما در بیشتر کامنت ها یکسان و بی هدف آیا شما به آنچه می نویسد اعتقاد دارید 5- چرا درامد سرانه را با کشورهای پاکستان و بنگلادش و بورکینافاسو قیاس می کنید بهتر نیست بیایید ایران را برزیل و ترکیه مالزی بسنجیم 7- شما چه پاسخی در خصوص هزینه ها و خدمات بی پایان به کشور های دیگر بدون اجازه از هموطنان گرانقدر ایرانی من دارید 8- جناب اقای دکتر ابیانه چرا می بایستی تولید و سرمایه گذاری در کشور عزیرم ایران بدین صورت در آید بهتر نیست بجای شعارهای عوام فریبانه به شعور هم دیگراحترام بگذاریم اگر راندمان کارگر و کارمند پایین می باشد به ذهن شما خطور نکرده دلیل آن چیست چرا همین کارگر و کارمند در صورت اشتغال به کار در خارج از کشور بهترین کارها را ارائه می دهد آیا عدم راندمان ضعف مدیریت نیست 9- برای تولید یک محصول مانند خودرو چرا می بایستی هزینه های گزافی را متقبل شویم مگر در یک کشوری مثل کره یا چین خودرو را با چه اقلامی ساخته می شود که برای انها صرفه اقتصادی دارد و برای خودرو سازان وطنی صرفه اقتصادی ندارد 10- مگر نرخ برابری دلار در برابر ریال تا همین سال گذشته زیر هزار و سیصد تومان نبود چرا ان موقع صدائی از شما نبود که نرخ یک لیتر بنزین در خیلج فارس معادل 450 الی پانصد تومان بود و بنزین بی کیفیت ایرانی به نرخ 700 تومان به مردم ارائه می شد 11- مقالات شما را هم من سالهای گذشته در این خصوص مطالعه نموده ام تاکنون چند مدرسه ، بیمارستان ،سیستم حمل و نقل مناسب برای مردم فراهم گردیده است دوست عزیرم امیدوارم به این سوالات جواب تکراری ندهید و مستند ارائه توضیحات فرمایید. (1024849) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۸ ۰۹:۲۳:۵۱
همين حرفها را در مورد بنزين ١٠٠ تومنى گفتيد كرديد ٧٠٠ تومن حالا با گرون كردن دلار بر كشتيم سر جاى اول حالا دوباره دور و تسلسل و بدونيد اين اخرش نيست اگر الن بززين ٣٠٠٠ تومن هم بشه دو روز ديگه دلار گرون ميشه باز همين فعلا كه به نام محرمين به كام ثروتمندان تازه بيش از كذشته اون موقع عمومى تر بود حالا تمام رانت به عده خاص ترى مي رسه نمونش فسادهاى در دولت واقعا جهان وم هيچ وقت درست نميشه (1025091) (alef-1)
 
Germany
۱۳۹۱-۰۸-۲۸ ۰۹:۳۸:۰۲
شما که اینقدر دلسوز محرومان هستین اشکال نداره خیلی هم خوب.
پس چرا پایه حقوق یک کارگر 400 هزارتومن یعنی یک چیزی معادل 150 دلار...
آیا این انصاف است ؟!!!!!!!
شما به دلار حقوق بده بعد هرکار خواستی بکن. (1025117) (alef-1)
 
Germany
۱۳۹۱-۰۸-۲۸ ۰۹:۴۱:۱۵
بسه...
بسه...
بسه...
فکر کردید مردم چه هستند؟...!!! (1025120) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۸ ۱۴:۲۳:۳۸
شما بجای اینکه قیمت بلیط هواپیما را کاهش بدهید تا تمام مردم و به قول شما محرومان و کپر نشینها هم بتونند سوار هواپیما بشوند ، در جهت حمایت از محرومان بلیط هواپیما را 60 درصد گران می کنید تا حتی دیگه کارمندهای ساده هم نتونند از هواپیما استفاده کنند!!!!!!!! و این کالای لوکس کاملا در انحصار قشر مرفه جامعه قرار بگیره
خداییش شما فرق مسافرت هوایی با زمینی را نمی دونید؟ واقعا فکر می کنید مسافرت هوایی لوکس و تشریفاتیه و لزومی نداره تا همه گیر بشه؟ چرا شما فکر می کنید هر چیزی که موجب رفاه و آسایش مردم میشه کالای لوکسه و نیازی به حمایت نداره؟ آقای دکتر قدیری لطف کنید بهانه دیگری برای افزایش قیمت بلیط هواپیما پیدا کنید به ما مردم ثابت شده که این افزایش قیمت به هیچ وجه در جهت رفاه حال محرومان مصرف نخواهد شد

الف جان لطفا بچاپ (1025410) (alef-1)
 
علی میکائیلی
۱۳۹۱-۰۸-۲۸ ۲۲:۵۴:۴۵
اخه نا انصافها مگه تو کشور ما هر شغلی متناسب با اسم و رسمش حقوق میگیره که هواپیما مال عده خاص باشه من خودم مهندس عمران هستم توی پارس جنوبی کارمیکنم هر ماه با حقوق یک ونیم میلیونی(تومنی) 300 هزار هم باید بدم هواپیما برم خونم---------- بیچاره جونهای تحصیل کرده خیابونها خوابیدند هی ما آرمانی حرف میزنیم-----در عمل زجر میکشیم ---- باید امام دوباره فریاد بزنه که آی ..... به داد اسلام و ایران برسید. (1025833) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۹ ۰۱:۱۴:۱۸
اولا که مگه سوخت هواپیما چند درصد هزینه رو تشکیل میده که بلیط هواپیما 2 برابر میشه و نه 65% گرانتر.
درثانی قیمت دلار 1226 تومنه و نه 2500 تومن. این قیمت 2500 تومن عدد من درآوردیه و در اصل هم مابالتفاوت این رقم که دریافت میشه پول زوریه که دولت داره از وارد کننده ها میگیره! و قرار هم نیست بره تو جیب دولت.
در این حالت اصلا تیتر شما مفهومی نداره که میزنید یارانه سوخت هواپیما!!
کدوم یارانه؟
و در ثالث مگه دولت برای قشر ضعیف خرجی میکنه؟ و یا قیمتی رو ثابت نگهمیداره که حالا اونجا خرج نکنه و بیاد جای دیگه به قشر آسیب پذیر کمک کنه؟ اگر تا حالا از منبع اضافه درآمدی برای قشر ضعیف کاری کرده به ما هم یادآوری کنید.
اتفاقا دیروز اعلام کردید که قراره 40 میلیون دلار هدیه به ملت مظلوم ! لبنان کمک بشه. (1025943) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۹ ۰۷:۲۵:۲۷
يك دفعه ارز را كرون كردن باز مدعى سوبسيد شدند اين روال پايان ندارد (1026030) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۹ ۰۷:۳۸:۳۰
واقعا از پاسخها و استدال اقاى ابيانه بايد تعجب كرد خود كرده را تدبير نيست (1026040) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۲۹ ۱۰:۳۲:۰۵
بله برای فرست کلاس بنزین رو آزاد حساب کنید برای سفر زیر 500 کیلومتر بنزین رو آزاد حساب کنید ولی سفر 2000 کیلومتری که قطار سریع السیر جایگزین نداره که نمیشه بنزین 4000 تومانی گرفت که !!

من وضع مالیم متوسطه .بندرعباس زندگی می کنم خانواده ام شمال هستند.
اگر قطار سریع السیر دارید که این مسیر رو نمی گم 4 ساعته 8 ساعته من رو ببره خوب حق با شماست ولی من با دو تا بچه کوچیک در یک رفت و برگشت با قطار یا اتوبوس باید مجموعا 3 روز از زندگیم و کارم تو مسیر باشم !!!
با هواپیما رفتن هم که با این قیمت سرسام آور دیگه غیر ممکن شده !! یعنی من بخوام همسر و دو تا بچه ام را با هواپیما بیارم و برگردونم باید عملا ( بچه ها نیم بها ) یک میلیون و دویست هزار تومان رفت و برگشت فقط هزینه بلیط هواپیما بدم . تنها راهی که می مونه اینه که به پدر پیرم سر نزنم !!! (1026227) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۳۰ ۱۰:۵۶:۳۷
آقای قدیری
بنده با فرمایشات شما کاملا موافق هستم.
ولی مساله را از جنبه وسیعتر باید نگاه کرد . بنده موافقم در تمام زمینه ها یارانه مرفهین برداشته شود سفر با هواپیما یک قلم از هزینه های افرادبا درآمد بالای جامعه است. معمولا این افراد حقوق بگیر نیستند و صاحب کسب و کار یا خدمات هستند .این افراد با اضافه شدن هزینه (منظور هزینه زندگی و تولید است) آنرا روی کالا و خدماتی که ارایه می دهند سرشکن میکنندو قیمت کالا یا خدمات اضافه می شود .به بیان دیگر دوباره اقشار کم در آمد (مصرف کننده کالا یا خدمات) هزینه سفر با هواپیما ی مرفهین را که یک قلم از هزینه های این افراد است، پرداخت میکنند.این مساله را به یارانه انرژی و .... بسط دهید میبینید که باز هم قشر کم در آمد جامعه متضرر خواهد شد مساله ای که در هدفمند کردن یارانه ها دیده نشد.
اشتباه نشود بنده با هدفمند شدن یارانه ها مخالف نیستم. با بی تدبیری در هدفمند شدن یارانه ها مخالفم.هیچ نظارتی بر کنترل قیمتها نبود.
مساله این است که سرمایه داران میخواهند همان سودی را که در گذشته با کسب و کار و تولید می بردند حالا هم ببرند.به عنوان نمونه بساز بفروش می خواهد با همان سود کلانی(تا %200 ) که در سالهای گذشته میبرد آپارتمان سازی کند.
برای هر کسب و کاری یک میزان سود معقول باید در نظر گرفته شود. این سود با مالیات بر ارزش افزوده می تواند قابل کنترل باشد ولی این قانون در چه حدی اعمال میشود؟
از تمام این حرفها به این نتیجه میخواهم برسم که با ساز وکار قوی محکم و با پشتوانه قانونی می توان جلوی این نابرابری ها را گرفت. (1027171) (alef-1)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.