نظر منتشر شده
۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 242033
شاد‌ترین کشورهای جهان معرفی شدند
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۳۵
نظرسنجی بین‌المللی جدیدی که توسط موسسه گالوپ انجام گرفته، ۱۳۵ کشور جهان را از نظر میزان خوشی و خوبی شهروندانشان رتبه‌بندی کرده و شادترین کشورهای جهان را انتخاب کرده‌است.

بر اساس گزارش لايو‌ساينس، شاخص جهاني رفاه موسسه گالوپ براساس چگونگي ميزان رونق پنج فاكتور كه با رفاه و خوشي مردم در ارتباط است اين رتبه‌بندي را انجام داده‌است. اين فاكتورها شامل داشتن هدف، سلامتي بدني، امنيت مالي، داشتن روابط اجتماعي مطمئن و رضايت از اجتماع هستند. براساس نتايج به دست آمده از اين تحقيق، از هر ۶ نفر تنها يك نفر، يا ۱۷ درصد از مردم جهان از سه گزينه از پنج فاكتور مورد نظر برخوردار بودند، و مابقي مردم جهان در اين زمينه‌ها دچار كمبود و دشواري بودند.

ساكنان منطقه آمريكا،‌كه شامل آمريكاي شمالي،‌لاتين و كانادا مي‌شوند، از بيشترين شانس دستيابي روزافزون به پنج فاكتور مورد نظر برخوردارند،‌ به شكلي كه ۳۳ درصد از ساكنان اين مناطق به سه فاكتور يا بيشتر دست‌يافته‌اند، درحالي كه در مناطق آفريقايي تنها ۹ درصد از اين شرايط بهره برده‌اند. اين وضعيت در مناطق جنگ‌زده سوريه و افعانستان وخيم‌تر مي‌شود، به شكلي كه تنها يك درصد از بزرگسالان افغان يا سوريه به سه فاكتور يا بيشتر دست يافته‌اند.

براساس نتايج نهايي ۱۰ كشور شاد جهان كشورهاي پاناما، كاستاريكا، دانمارك، اتريش، برزيل، ال‌سالوادور، اوروگوئه، سوئد،‌ كانادا و گواتمالا اعلام شده‌اند و كشورهايي كه با دريافت كمترين درصد دستيابي به ۵ گزينه مورد نظر گالوپ به عنوان غمگين‌ترين كشورها انتخاب شده‌اند كشورهاي سوريه،‌افغانستان، هائيتي، جمهوري دموكراتيك كنگو، چاد، ماداگاسكار، اوگاندا، بنين، كرواسي و گرجستان هستند.

شهروندان آمريكاي لاتين نسبت به ديگر ساكنان جهان از بيشترين ميزان شادي و خوشي برخوردار هستند كه به گفته گالوپ، اين روند از رويكرد مثبت‌نگري در زندگي مردمان اين مناطق ناشي مي‌شود. پاناما با آماري ۶۱ درصدي بيشترين ميزان دسترسي به فاكتورهاي خوشي، هدف، روابط اجتماعي، سلامتي، امنيت مالي، رضايت از اجتماع، را داشته‌است.

هر ۱۰ كشور شاد جهان به مناطق اروپا و آمريكا تعلق دارند،‌اما پنج كشور خارج از اين مناطق نيز در مطالعه گالوپ پيشرفت‌هاي قابل توجهي از خود نشان داده‌اند و هريك در زمينه دسترسي به يكي از فاكتورها از امتياز بالايي برخوردار بوده‌اند: بحرين در امنيت مالي، عربستان در رضايت از اجتماع و سلامت، مالت در روابط اجتماعي و سريلانكا و امارات در رضايت اجتماعي.

گالوپ همچنين دريافته‌است كه ميزان دستيابي به رضايت از اجتماع در سطح جهاني رو به افزايش است و در مقابل ميزان دستيابي به داشتن هدف رو به كاهش گذاشته‌است، به شكلي كه تنها ۱۳ درصد از بزرگسالان در آسيا، خاورميانه و شمال آفريقا در اين زمينه درحال پيشرفت هستند.

به گفته گالوپ، ۱۴ درصد از مردم ايران نيز در زمينه دستيابي به پنج فاكتور مورد نظر اين موسسه درحال پيشرفت هستند و اين امتياز ايران را پس از كشورهايي مانند قبرس، استوني، اتيوپي، هندوستان، اندونزي، عراق، ژاپن، قزاقستان و ميانمار در رتبه هفتاد و چهارم قرار داده‌است.
منبع: همشهری
 
نسیم شمال
۱۳۹۳-۰۶-۲۶ ۱۴:۱۱:۰۰
مشکلی که جامعه ی ایران را تحت تاثیر قرار داده است و بسیار هم جدی تر از این حرف هاست مشکلات اقتصادی است که باعث شده جوانان روز بروز امید و هدف زندگی شان را گم کنند در هر جامعه هم که جوان پژمرده و نا امید شود نباید آن جامعه را شاد تصور کرد یا جامعه ای که رو به طرف شادی می رود .مهم ترین شواهد این ادعا را می توان در وضعیت ازدواج جوانان مخصوصا پسران و آمار طلاق ها و امید به آینده ی دانشجویان مشاهده کرد (2379597) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۶ ۱۴:۱۱:۳۹
14 درصد ایرانی خوشحال، منظورش ساکنین مناطق شمال شهری و دلالان مسکن و بورس و زمین خواران است؟ (2379598) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۶-۲۶ ۱۵:۱۷:۱۵
يعني مردم عراق با اين همه بدبختي و جنگ وضعيتشان از ما بهتره؟! واي خداي من نكته جالب اينكه مردم اتيوپي هم وضعيتشان از ما بهتره!!!!!!! (2379676) (alef-10)
 
نازنین
۱۳۹۳-۰۶-۲۶ ۱۵:۲۵:۴۰
ما جزو کشورهای خجسته هستیم (2379687) (alef-10)
 
غلام
۱۳۹۳-۰۶-۲۶ ۱۵:۳۴:۳۸
یعنی ما الان درست بعد از اتیوپی هستیم؟؟!! (2379699) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۶ ۱۵:۳۷:۲۸
تو این زمینه هم حق مارو خوردن! ما با اختلاف غمگین ترین کشور دنیا هستیم. (2379703) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۶ ۱۶:۰۳:۲۲
ژاپن و اتیوپی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (2379733) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۶ ۱۷:۱۵:۴۲
ایران کجای دنیاست؟ (2379822) (alef-10)
 
صابر
۱۳۹۳-۰۶-۲۷ ۰۹:۳۴:۵۶
بدبخت اومانيا كه از كاستاريكا شادترين كشور دنيا پاشده اومده ايران (2380338) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.