نظر منتشر شده
۱۲۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 211730
به بهانه وجود برخی مدیران نالایق؛
عامل کمیاب و شاید نایاب در خوزستان
هادی شریفی، 23 دی 92
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۳ دی ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۴۱
استعفای دسته جمعی نمایندگان خوزستان، خبری بود که ۱۹ آذرماه امسال با آب و تاب فراوان توسط نمایندگان این استان در مصاحبه با رسانه‌ها منتشر و هر کدام از این نماینده‌ها یک سر این خبر را گرفته و در گفتگو با روزنامه‌ها و سایت‌های خبری، علت این استعفا را که اعتراض به بودجه سال ۹۳ این استان بود، تشریح می‌کردند.

اما همین نمایندگان کمتر حاضر شدند به ماجرای انصراف از استعفا بپردازند. سید شریف حسینی نماینده مردم اهواز در این ارتباط می‌گوید : در بررسی‌هایی که در لایحه بودجه ۹۳ انجام شد، دوستان متوجه ناعادلانه بودن اعتبارات استان خوزستان شدند و آن را اصلاح کردند به همین دلیل مجمع نمایندگان خوزستان از استعفای خود منصرف شدند. سؤالی که پیش می‌آید این است که : آیا نمی‌شد بدون استعفا و هیاهوی رسانه ای این خواسته را پیگیری کرد؟ لازم است این نمایندگان برای احترام به افکار عمومی استان خود، این اصلاحیه‌ها را منتشر کنند تا حداقل این حرکت خودجوش «جنجالی برای هیچ نباشد».

در اینکه این حرکت نمایندگان استان خوزستان کارکردی درون استانی دارد و وزنه ای است برای انتخابات مجلس آینده شکی نیست. اما موضوع این نوشتار نه این استعفاها و هیاهوهای رسانه ای، بلکه نگاهی به علت اصلی عدم توسعه و پیشرفت استان خوزستان دارد. اگر این سؤال پرسیده شود که این استان چه چیزی کم دارد که اگر آن را می‌داشت پیشرفت می‌کرد، آیا منابع طبیعی آن کم است؟ از لحاظ موقعیت جغرافیایی در وضع نامطلوبی قرار دارد و یا اینکه سرمایه این استان اندک است؟

قطعاً پاسخ این سؤالات منفی است، در اینکه این استان دارای ظرفیت عظیم اقتصادی است شکی نیست، از اصلي‌ترين امكانات و قابليت‌هاي توسعه استان خوزستان كه مي‌توان به آن اشاره كرد، جاري بودن بخش عظيمي از آب‌هاي سطحي كشور و وجود رودخانه‌هاي پرآب و دائمي، برخورداري از معادن عظيم نفت و گاز و صنايع بزرگ پتروشيمي، و همچنين صنايع بزرگ فلزي و صنايع كاني غیر فلزی، موقعيت ويژه جغرافيايي استان در تعامل با منطقه و جهان و ارتباط با آب‌هاي آزاد بين‌المللي را ذکر کرد.

پس چه چیزی باعث عدم توسعه این استان شده است ؟ پاسخ این است که عامل کمیاب و شاید نایاب در این استان کمبود «مدیر» است، نکته ای که نمایندگان خوزستان از آن غافل اند این است که شاید در بودجه ۹۳ به این استان اجحاف شده، ولی چرا در سال‌های قبل و با وجود بودجه های بالا شاهد توسعه این استان نبودیم. این عدم پیشرفت خوزستان به همان عامل کمیاب بر می‌گردد. مدیر خوب و با خلاقیت، مانند یک آشپز خوب می‌تواند با اندک مواد غذایی، بهترین و لذیذترین غذاها را درست کند.

شاید گزاره «وجود برخی مدیران نالایق در این استان» برای مدیران این استان ناخوشایند باشد اما این امر وجود دارد. متأسفانه برخی مدیرانی که در این استان به مقام و پستی می‌رسند، به جایگاه خود نه به عنوان جایگاهی برای خدمت به مردم می‌نگرند بلکه آن پلی برای ثروتمند شدن و پریدن به پله های بالا می‌دانند و از این رو، از آن جایگاه در جهت بخشش به اصحاب قدرت – ثروت از هیچ گونه اقدامی دریغ نمی‌کنند.

اخیراً دو مورد از این مدیران را دیده‌ام، در گفتگویی که با مدیر اداره فرهنگ و ارشاد یکی از شهرستان‌های این استان داشتم از عدم فرهنگ سازی برای بالا بردن سطح آگاهی مردم گلایه کردم جواب آقای مدیر این بود : من به عنوان دستگاه فرهنگی ناظر هستم و نباید که عمل کنم ثانیاً حدود ده سال است در این پست هستم و خودم خسته شدم من به عنوان پل به این پست نگاه می‌کردم.

موارد دیگر به سوء استفاده‌ها و رانت‌های ناشی از وجود نفت و شرکت‌های نفتی در این استان برمی‌گردد، ابطال مناقصه ۳۳۰ میلیون یورویی در یکی از شرکت‌های نفتی این استان و سوء استفاده های متعدد از بیت‌المال در این شرکت‌ها از نمونه های بارز وجود رانت و فساد است. رانت و فساد خود بهترین عامل برای عدم پیشرفت یک جامعه است. مورد دیگر که مدیر نفتی دولت اعتدال است، برای اینکه مقام سرپرستی وی بر آن دستگاه به مدیریت تبدیل شود اخیراً شروع به جذب قوم و خویش‌های برخی افراد امنیتی کرده که پشتوانه ای برای وی باشند. ماجرای مضحک جذب مربی زبان بی‌سواد در این شرکت، باشد در آینده نزدیک.

از دیگر علل عدم توسعه این استان می‌توان به فرهنگ قبیله ای و تکثر قومیتی، بافت سنتی، فرهنگ عمومی مردم این استان و جنگ تحمیلی اشاره کرد. در جامعه خوزستان مناسبات فرهنگی و اجتماعی ويژه ای حاکم است که مانع از پیدایش اندیشه های نوین، عقلی، ابداعی و خلاقیت‌های انسانی می‌شود. فرهنگی که بر پایه افکار و عقیده های سنتی بنا شده است مانع می‌شود که انسان به گونه ای عقلی و علمی بیاندیشد.

در طول تاریخ این استان مشاهده کردیم که هر گاه عناصری آگاه و صاحب اندیشه نو و خواهان سازندگی پا به عرصه عمل گذاشته‌اند، این فرهنگ ویران گر این فرصت را از آن‌ها گرفته است. می‌دانیم که ناهنجارهای فرهنگی، ارثی نیستند بلکه آموختنی‌اند و خمیر مایه یک انسان در یک جامعه پیشرفته و یک انسان در یک جامعه عقب مانده یکی است اما این جامعه و فرهنگ آن است که باعث می‌شود فرد چگونه پرورش یابد.

هنجارهای فرهنگی دارای منشأ زیستی‌اند، فرهنگ خوزستان، ذاتاً سترون نیست، این جامعه کم بهره از تولید و دانش است که فرهنگ ستیز می‌شود، هر چه حال و هوای سنت و فرهنگ سنتی و قبیله ای بیشتر بر مناسبات یک جامعه حاکم شود، معیار داوری و مدیریت به کسانی واگذار می‌شود که توان خواندن، اندیشیدن، بد اندیشیدن، نیاندیشیدن، و مغرضانه و منفعت‌جویانه اندیشیدن را دارند.

امام علی (ع) این واقعیت را به این شکل عنوان می‌کند «هر جامعه ای شایسته حاکمانی است که دارد » و منتسکیو در این باره می‌گوید:حکومت‌ها منعکس کننده واقعیات جامعه خود هستند، این جملات به گونه ای زیبا واقعیت و علل جوامع عقب مانده و کمتر توسعه یافته را نشان می‌دهد.

برای اینکه خیلی انتزاعی سخن نگفته باشم، مثالی ذکر می‌کنم : فرهنگ آشغال، بهترین مثال است. در یک جامعه پیشرفته این مردم هستند که با عدم ریختن زباله در معابر و محیط‌های عمومی، نمای شهر را پاک و تمیز نگه می‌دارند اما در شهرهای با فرهنگ سنتی همه انتظار دارند که رفتگران مانند مادر پشت سر بچه، همواره پشت سر آن‌ها مشغول تمیز کردن باشند.

فرهنگ قومیتی – قبیله ای در این استان از دیگر عوامل عدم پیشرفت آن است، این استان دارای تکثر زیاد قومیتی است و هر مدیری که پستی در یکی از دستگاه های این استان بگیرد فارغ از لیاقت‌ها، به سمت جذب قومیت و همشهریان خود می‌رود. نحوه بهره برداری از ظرفیت‌های قانونی به تناسب بافت فرهنگی هر منطقه متفاوت می‌باشد به طور مثال اصفهان و مردمان ساکن در آن تابع قوانین و مقرراتی می‌باشند که مردم خوزستان نیز هم ولی رفتارهای سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی حاکم در این دو استان متمایز از هم می‌باشد به طوری که با مشاهده وضعیت دو استان گاهاً چنین احساس می‌شود این دو در دو کشور مستقل و با قوانین مستقل به سر می‌برند.

ارجحیت منافع عام بر منافع خاص، پر توقع و با اراده بودن، قانون‌مداری، حق خواهی، شایسته سالاری، کم رنگ بودن مسائل و منافع قومی، قبیله ای، عشیره ای از بارزترین خصوصیات یک استان کمی توسعه یافته است که در خوزستان در سطوح نازل‌تری مشاهده می‌شود . این تفاوت در هنجارهای مسلط دو جامعه علی رغم زندگی در یک کشور و یک سرزمین سرنوشتی را رقم زده است که بی تردید هیچ فرد منصفی آن‌ها را در زمینه رشد و توسعه‌یافتگی هم تراز نمی ببیند در حالی که پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های مادی و معنوی استان خوزستان بیشتر از استان اصفهان می‌باشد .

حالا با توجه به این دلایل، نمایندگان استان خوزستان عدم توسعه و پیشرفت را نه در بودجه کم – که طبق اظهارات دکتر نوبخت بودجه استان خوزستان نسبت به سایر استان‌ها بیشتر است – بلکه در فرهنگ عمومی، وجود برخی مدیران نالایق و حاکمیت فرهنگ قبیله ای جستجو کنند.
 
افشاگر
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۰:۵۴:۰۶
سلام ، به نظرم تمام موارد جز حقیقت چیزی نیست . کاش نویسنده نامی از آن دو مدیر بالا می آورد . ولی مطمئنم مدیر دولت اعتدال ، در یکی از شرکت های زیر مجموعه مناطق نفت خیز جنوب است . این شرکت در جنوب شرقی استان خوزستان قرار دارد و تبدیل به حیاط خلوتی برای برخی مدیران شده است . (1905937) (alef-1)
 
خوزستانی
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۲:۳۳:۰۲
متاسفانه یکی از بزرگترین مشکلات استان خوزستان مدیران غیر بومی است.کیست که نداند مدیر غیر بومی ( پروازی اش که دیگر نور علی نور است ) انگیزه و تعهد چندانی برای کار کردن ندارند و کار کردن در این استان را راهی برای پر کردن فوری جیب و مسیری برای ترقی بیشتر می دانند.خوزستان معدن استعداد هاست چه بالقوه و چه بالفعل ولی امان از مدیریت های کلان کشور که با حراج کردن پست ها در این منطقه برای اعوان و انصارشان بر سر این طلایی ترین بخش ایران زمین آوردند آنچه نباید می آوردند.شرم اور است که هنوز این استان را با نام محروم میشناسیم.برای انچه بر خوزستان و خوزستانی رفته است یک دقیقه سکوت........................ (1906188) (alef-1)
 
شهروند خوزستانی
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۴:۰۶:۲۵
مدیران غیر بومی غیر متعهد که نوبر است اما مدیران بومی غیر متعهد نوبرتر
بیشتر مشکلات خوزستان ناشی از این مدیران بومی است که حاضر هستند برای روی کار امدن همه کار انجام دهند ووقتی که روی کار می ایند همه را فراموش کرده وبه دنبال منفعت خود و اقوام خودهستند
مگر چند درصد مدیران غیر بومی هستند واز اینها چند درصدشان غیر متعهد
خوزستان به مدیران متعهد نیاز دارد فرقی در بومی وغیر بومی آن نیست.
خوزستان نیاز به این دارد که مردم حقشان را بشناسند واین را از مدیران شهرشان مطالبه کنند.(شرم اور ندانستن این حق است)
مگر استاندار ما بومی نیست پس چرا ابتدای کارش به مراسم معارفه تعدادی از مدیران جدید که آنها نیز بومی بودن نرفتند.
بس کنید این بحث بومی وغیر بومی ما همه ایرانی هستیم وخواهان آبادانی کشورمان (1906413) (alef-1)
 
خوزستانی
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۶:۰۵:۵۶
همشهری امیدوارم از کامنت این برداشت را نکرده باشی که خواهان ایرانی آباد نیستیم .باید قائل به تئوری سیستم ها باشیم که اگر جزئی از یک سیستم نقص داشته باشد کل سیستم را تحت تاثیر قرار خواهد داد.ایران اباد یعنی همه ایران ، آباد .آرزو می کردم که کاش این همه ثروت خوزستان، سیستان و کردستان و کهگلویه و چهارمحال و...را از اینی که هستند آباد تر می کرد.مشکل تقسیم ناعادلانه است ....در ضمن این را قبول دارم که بسیاری از مدیران بومی نالایق و ناکارامدند که البته این مدیران بومی نالایق برامده از همان فرایند انتخاب مدیران غیر بومی ناکارامد است .نباید فراموش کنیم دغدغه این است : استفاده اثربخش از مدیران غیر بومی و بومی متخصص و متعهد در جهت توسعه همه جانبه . (1906663) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۶:۴۱:۰۳
ترکیب نامیمون مدیران کارنابلد بومی و غیر بومی که چیزی در مایه های غوغای ستارگان است ..هر ناممکنی را ممکن می کند مثلاٌ دانشگاه ازاد امیدیه (خوزستان ) با داشتن یک رییس بومی و معاون اموزشی جوان غیر بومی این دانشگاه را تبدیل به ناکارامد ترین شکل ممکن نموده است ، خود بخوانید ناممکن هایی که در این دانشگاه ممکن گردیده است.. (1906735) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۴ ۰۰:۲۷:۳۵
سه ساله که مرتباٌ در مورد ناکارآمدی رییس دانشگاه امیدیه در فضای اینترنت مطلب می شنویم ولی به نظر می رسد هنوز هم در پستشان برقرارند.واقعاٌ چرا؟؟؟ (1907466) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۲۲:۲۴:۳۱
;کسانی که بومی نیستندگلایه دارند ولی ثروت خوزستان مال خودش نیست باید قبول کرد ومدیران خوزستانی خوب گیر نمیاد همچنین درشهرهای دیگر استخدام بومی شد ه ونما یندها شان ازاین کار همایت می کنند ولی خوزستان هنوز درگیر مسایل قو میتی است متاسفانه !!!!!! (1907277) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۲-۱۰-۲۴ ۰۹:۴۶:۲۸
حمایت درست است .خوب شد که افاضه کلام کردی ... مراقب خودت باش به بزرگترت بگو برایت اسفند دود کند تا چشم نخوری ... (1907685) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۵ ۰۳:۰۳:۵۱
استاتدار خوزستان بومی است ؟! ما در خراسان رضوی در این 25-30 سال یادم نمیاد استاندار بومی بوده باشه .البته نا گفته نماند که دو تا از استاندارها خوزستانی بوده اند. دولت تا حالا استاندارمون را معرفی نکرده(میگن خیلی ها در استان برای دولت سنگ اندازی میکنن) و حالاگفتن هفته دیگه . انشاالله (1909393) (alef-1)
 
ناشناس
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۷:۵۷:۲۰
متاسفانه مدیران بومی درگیر مسائل قومیتی می شوند.پس بهتر است مدیران غیر بومی استفاده شوند (1906857) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۲۱:۰۴:۱۲
اصلا اینجوری نیست ما که توی خوزستان هستیم به عینه میبینیم که مدیران بومی خیلی بهتر از غیر بومی ها هستند. در ضمن من این مقاله تخریب نماینده های خوزستان میدونم. خود نگارنده هم میدونه که اونها راهی جز استعفا نداشتند. (1907180) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۴ ۰۰:۵۸:۵۸
بابا باز اصل مطلب را ول کردید چسبیدید به بحث حاشیه ای اصفهان- خوزستان؟
ما اصلا با شهری رقابت نداریم ما میگوییم با توجه به منابع خوزستان چرا خوزستان آباد نشده ، کاری به استان و شهر نداریم اصلا خوزستانیها انقدر لارجند که اصفهانیها نگران نباشند به انها هم از منابع نفتی کمک میکنیم

مسئولان استان با عدد و رقم بگویند اگر اصفهان تهران شیراز بودجه ما را حورده میرویم میگیریم ولی همینطوری کلی فایده نداره
باید با سند و مدرک و عدد مشخص بشه مشکل خوزستان چیه قومیگرایی، غیر بومیها هستند، بودجه مان را نمیدهند، داخل استان مشکل داریم

نویسنده این مطلب هم کلی گفته، نظریه کوانتوم که نیست
دو تا عدد رقمه مشخص میشه مشکل از کجاست (1907493) (alef-1)
 
کارمند خوزستانی(توفان)
۱۳۹۲-۱۰-۲۴ ۰۱:۰۹:۲۱
من هم با این هم استانی موافق هستم وقتی مدیرکل یکی از حساس ترین ادارات کل استان(ثبت اسناد)، جوان متولد 1360بودکه با 8سال سابقه خدمت 5سالش را دردولت قبل مدیرکل بوده(مدیرکلی با کلاسه سال سابقه کار)واکنون در استان ماست،وقتی مدیربومی بسیارمحبوبی را به اجبار به استان همجوار فرستادند و مدیر بومی استان همجوار را با اکراه به استان ما فرستادند(تبعید از روی لجبازی رئیس سازمان هواشناسی کشور)وقتی تعداد کثیری از مدیران تخصصی ازبین نظامیان انتخاب شده بودند،وقتی که بدون هماهنگی واطلاع استاندار برای چندمین بار مدیری را برای دانشگاه علوم پزشکی منسوب کردند(چندسال قبل درهلال احمردرجلسه تودیع دعوا بپاکرد) وقتی فردی را فقط بخاطر سوابق جبه وحراستش بدون کمترین توان اقتصادی به ریاست سازمان بسیارحساس اقتصاد ودارایی برگزیدندو.... کجابودند این نمایندگان سینه چاک. چرا آن موقع خونشان به جوش نیامد. اگر اعتباراتمان چند ده برابر هم بشود آیا استان با چنین مدیرانی توسعه می یابد .تنها مدیر اقتصادی که می شد به او افتخار کرد آقای عامری گلستان(رئیس سازمان مدیریت) بود که اوهم بازنشسته شد.اگراستانمان تاکنون سقوط نکرده بخاطر تلاشهای شبانه روزی او وقلیلی مدیر متخصص،متخصص،متخصص ومتعهد بود وبس. (1907502) (alef-1)
 
سید عدنان
۱۳۹۲-۱۰-۲۵ ۲۰:۰۰:۰۴
بیشترین ضربه را مدیران بومی به استان زدند مدیران غیر بومی وقتی وارد استان خوزستان میشن به دلیل دو قطبی قومیتی لر و عرب برای اینکه عملکرد مناسب و شفافی داشته باشند با آگاهی از اینکه کارمندان زیر دستشونهر کدوم فامیل و نسب یه قوم و یه نماینده هستن کاملا مراقب رفتار خودشون هستند و سعی میکنند بهترین کارنامه رو از خودشون به جا بزارن چون میدونند در این شهر کاملا غریب هستن اما مدیران بومی با توجه به روابط فامیلی و رفاغت های چند ساله در حوزه اجرا دغدغه و نگرانی ندارند در ضمن نکته مهم جهت توجه اقایون منتقد این مطلب اینکه واقعا چند درصد از مدیران استان خوزستان غیربومی هستند؟ در ضمن اقایی که میگی مدیر غیر بومی پروازی هست یعنی شما خبر ندارید که همین مدیران بومی از محل درامدهاشون یه خونه خوزستان و یه خونه تو تهران و کرج دارن ایا واقعا نمیدونی که مدیران بومی تو خوزستان پژو 405 و سمند سوار میشن اما وقتی میان تهران تویوتا کمری و کیا و مزدا3 سوار میشن اما نکته مهمتر اینکه در دوران بازسازی خوزستان بعد از جنگ دولت میلیاردها تومان بودجه به خوزستان اختصاص داد اما نتیجه چی شد چه مقدار از این بودجه های کلان توسط مدیران بومی که فامیل و هم ولایتی هم قومیتی افراد سرشناس استان بودن سر از دبی و کویت و قطر و عمان در اورد من سالها شاهدم که چه ظلمی به استان خوزستان توسط مدیران دارای لابی و حمایت از افراد شاخص استان به این مردم میشه و هنوز بعد از 24 سال از جنگ گذشته این اقایون برای لاپوشانی ضعف عملکرد خودشون به ما مردم بدبخت که بابامون با فروش خرما باید خرج دانشگاهمونو بده همیشه تقصیرات رو به گردن مدیران غیر بومی انداختن و واقعیت ضعف عملکردی مدیران فامیلی و هم قومیتی خودشون رو پنهان کردن..... اقای سایت الف شاید برات چاپ این مطلب سخت باشه اما اینو گفتم تا توی تاریخ ثابت بشه که : از ماست که برماست (1911160) (alef-1)
 
hamid
۱۳۹۲-۱۰-۲۵ ۲۱:۵۳:۳۴
مدیران نالایقی که دلسوز مردم استان نیستند غیر بومی بوده و اکثرا اهل استان اصفهان می باشند. (1911352) (alef-1)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۸:۲۱:۱۲
ببینین جواب نماینده مان را:
http://www.tabnak.ir/fa/news/371851/%D8%AE%D9%88%D8%B2%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%AF-%D9%86%D8%B1%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AF (1912934) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۳:۴۴:۱۷
خوزستانی های عزیز مشکلی با قوم و قبیله های خویش ندارند و طی سالهای متمادی همگن و هماهنگ شده اند مشکل با قوم و قبیله های رانتی دیگر است که از مرکز به بالا بر این وادی نازل گشته اند. مشکل دیدگاهی است که تصور می کند جنوبی ها مهارتهای لازم برای مدیریت های عالی را ندارند.مشکل نگرشی است.این تقسیم انتزاعی جنوبی ها- غیر جنوبی ها باید برداشته شود.زمان آن رسیده است که خوزستانی ها سهم واقعی از کیکی که باید داشته باشند را بگیرند. (1906368) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۵ ۱۴:۲۲:۱۵
جو گیری داداش !!
مهمترین معضل خوزستان بحث قومیتهاش است (1910394) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۴:۱۰:۲۳
همه به کنار...
شورای شهر جدید که فقط به خاطر قومیت، شهردار فعال و کاری را تغییر دادند چون نه جزو بختیاری ها بود و نه عرب ها...
به شتر گفتند چرا گردنت کجه، گفت کجام صافه.... (1906421) (alef-1)
 
بهلول
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۴:۱۱:۴۸
البته نگارنده درست ميگويد ولي مشكل سوء ‌مديريت كه مشكل كل مملكت است . لطفا در مورد مشكلات خاص خوزستان بگوييد . (1906427) (alef-1)
 
اهوازی1
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۴:۴۲:۰۷
متاسفانه یکی از مهمترین عوامل عقب افتادگی استان خوزستان خود نماینده ها هستند که با فشار به وزارت خانه ها و ادارات کل عوامل خود را در برخی از پست های حساس قالب می کنند افرادی که بعضا حتی الفبای مدیریتی را نیز بلد نیستند وتا موقعی که آن نماینده در مجلس است ایشان در حاشیه ی امن قرار می گیرد و هر کاری که دلش بخواهد انجام می دهد و به کسی هم پاسخ گو نیست اوج این فاجعه در آموزش وپرورش استان اتفاق افتاده و می افتد (1906494) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۷:۰۵:۰۱
بسیار درست گفته شد مشکل ما دو چندان از نمایندگان نشات میگیرد.به شهر شان به چشم املاکشان نگاه می کنند و شهرهای استان خوزستان تقسیم اراضی بین نمایندگان است.یکی درمان رابرمیدارد، آن یکی آموزش وپرورش و دیگری سازمان آب و... در شهر ما آبادان که چنین است.و هیچ نگرانی هم برای انتخابات دور بعد ندارند اتوبوس ها یکی بعد از دیگری از روستا با نازلترین قیمت می آیند.ودر این اثنا ناگفته نماند که هر چه نماینده باسواد کمتر و سنتی تر ودر یک کلام از نگرش عامیانه تری برخوردار باشد حرص وطمع او برای به دست آوردن ثروت بیشتر است که دراین راه مدیران کارآمدتر و باسوادتر که به توسعه شهر می اندیشند برای آنها مانعی هستند که باید برداشته شوند و مدیرانی مطیع که الزامی به دانش آنها نیست برسر کار میآیند (1906776) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۵ ۱۴:۲۲:۵۱
رحمت امواتت (1910398) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۵ ۱۴:۳۴:۴۰
یک سیکل بسته بین نمایندگان - مدیران بوجود اومده که کمر استان رو شکسته.
یک نمونه تاسف بار :
در سال 87 یکی از مدیران استان (ش ش ص) مدیر نمونه کشور و استان شد. ایشون کارشناس ارشد برق از دانشگاه امیر کبیر بود با سوابق مدیریتی خوب و ...
7 نماینده مجلس استان شرط رای اعتماد به محرابیان رو عزل ایشون قرار دادند !!
چرا چون متعلق به قومیتهای اصلی استان یعنی لرها و عربها نبود و حمایت اونها رو نداشت.
بعد یک نفر رو از واحد حفاظت فیزیکی گذاشتن بجاش !!!
انتظار دارید صنعت استان رشد کنه ؟
سرمایه گذار بیاد !؟؟
کاش الف این خبر رو از معاون پارلمانی وزیر صنعت جویا بشه (1910440) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۷:۱۰:۳۷
مشکل خوزستان این است که از زبان و لهجه بومی فرار میکند هی نشستیم خواستیم فارسی بی لهجه صحبت کنیم این شد وضعمان یعنی خودمان از خودمان فرار کردیم ، تبریز و اذربایجان شرقی به پشتوانه زبانشان نه تنها هیچ مدیر غیر بومی ندارند بلکه مهندس و کارگر غیربومی هم بدین خاطر نمیتواند برود تبریز کار کند، آنقدر متعصب هستند که تنها استان بدون افغانی است، به خاطر همین رفاه دارند،
چون در تبریز کسی ترکی بلد نباشد کارش راه نمی افتد باید سیاست تبریزیها را در خوزستان انجام دهیم فقط خوزستانی در خوزستان کار کند تازه مثل ترکها تهران را هم بگیریم
الف منتشر کن

والله هر کی میشنوه مسجد سلیمان گاز نداره میگه بیعرضگی از خودتون بوده راست میگه دیگه وقتی شهر به شهرمون سر مالیات نفت دعواست این میشه
اول باید درون متحد شویم ان وقت کسی نمیتونه پول نفت ببره (1906782) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۸:۴۰:۴۴
چیه ! چه خبرتونه شلوغش کردید ! بومی بومی میکنید !اگر اینطور باشه ما بوشهری ها نباید بذاریم یک ذره از گاز پارس جنوبی به هیچ کجای ایران بره !! (1906912) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۹:۵۵:۱۵
ما خوزستانی ها هر جوری صحبت کنیم که همه می فهمن... (1907076) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۲۰:۲۶:۵۴
تعصب قومی تبریزی ها باعث پیشرفت شون نشده. سخت کوشی اونا باعث جلو افتادنشون شده. همه چیز تو خوزستان کامله فقط مونده بالا بردن تعصب قومی و قبیله ای (1907132) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۴ ۰۹:۳۴:۱۳
آخه جالب قضیه اینجاست که آذربایجانی ها با وجود این شرایط باز هم طلب کار هستن و میگن در حق ما ظلم شده و میشه!!!! (1907676) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۴ ۱۳:۱۱:۱۹
اون کسی که به نام ز کامنت گذاشته چطور تاخته به نویسنده ، عجب آدمهایی پیدا میشن . (1908046) (alef-1)
 
علی 22
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۰۰:۵۷:۰۰
معلوم است که نویسنده تحلیل های شخصی و شاید مغرضانه ونه کارشناسانه دارد از استعفای نمایندگان بگذریم که همه خوزستانیها ان را زودتر انتظار داشتند ؛ از مدیران ارشد استان بگذریم که معلوم نیست کجایی وبا چه هدفی در این مناصب گمارده شده اند وان هم ریشه در بالادست دارد ؛ ولی مگر نویسنده تاریخ اهواز وابادان ومسجد سلیمان و... را در همین 30 سال پیش ( قبل از جنگ ) نخوانده و یا اصلا در مورد خوزستان چیزی نشنیده مگر اقوامی که 30 سال پیش در این استان زندگی می کردند با اقوام دیگری عوض شده اند ( که البته ممکن است این امر صورت گرفته باشد ) مگر فر هنگ مردم ان زمان بیشتر بود ( اگر افول فرهنگی داریم باید علت را بیابیم) لازم به ذکر است که ،اگر اختلاف و فتنه ای بین اقوام مختلف وجود دارد باید ببینیم چه کسی وبا چه هدفی این فتنه را به وجود اورده وچه نفعی دارد از ان برای خود و باند ولابی اش می برد (1911603) (alef-1)
 
آفرین به این نفَس شجاعانه
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۰۲:۵۱:۵۸
حرف دلم بووووود

دلم آسود
خدایاااا
پایان بده به این انکارها. خدایا دردها معلوم بشه و درمانها فراهم.
اسلام تسلیم در برابر خدا به معنی واقعی رو درک کنند این مدیرانمون...آمیییین
ان شاءا... این مدیرا تکانی به خودشون بدهند و از این حرکتای زشت دست بردارن

اوضاع درمان( نه ببخشید قتل و کشتار افراد که دچار علائم بیماری می شوند) که فجیعه

من خودم به نوعی کارم با درمان سر و کار داره و می بینم بعضی همکارا برا کشوندن مریض به جلسات بعدی چه نیرنگهای نجسی به کار می برن!!
بیماران بیشتر مزاحمانی برای پزشکان محسوب می شن، (موارد مرگ ناشی از اشتباه بیشتر از موارد مرگ تصادف جاده ای دیده می شه. اکثرا هم به خاطر داغدیدگی شون از کاغذبازیها و ... برای اقدامات قضایی دست می کشن.)

خیلی از مشاغل تخصصی اهواز رو یه پل می دونند که باید نه این که از روش رد شن بلکه ازش بکَنند و بردارند و ببرند و چیزی نذارن/ به ویژه خود پزشکای اهوازی بومی

با همه اینها درود آفرین به غیرت کسانی که توی همین استان، با وجود تنهایی و کم یار بودنشون باز هم غیرت انسانی دارند و به رضای خدا اهمیت می دن نه رضای رییس و نه رضای شکم و جیب! درود بر اونها

برای من هم دعا کنید /
زنده باد حقیقت/ زنده باد ارزشهای والا (1913707) (alef-13)
 
مرادخاني
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۰:۵۸:۳۷
اين نشان مي دهد سطح اطلاعات نمايندگان ما چقدر پايين است.حتي اصول مديريت را نيز نمي دانند.پيشنهاد به دكتر توكلي اين است كه براي دوره بعد قانون انتخابات مجلس را اصلاح كنند به طوري كه يك آزمون سطح علمي براي داوطلبان بگذارند و سطح دانش عمومي و علمي و مديريتي مورد بررسي قرار گيرد. تا افراد با لياقت و با سواد و دانش وارد مجلس شوند. (1905951) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۳:۵۰:۱۵
بد شناسی نمایندگان خوزستان در این استعفا همزمانی آن با پایین ترین میزان مقبولیت مجلس در بین مردم بود.بسیاری این حرکت را به عنوان یک حرکت باجگیری و تخریب کننده آقای روحانی قلمداد کردند در حالیکه بسیاری از نمایندگان خوزستان طرفداران دو آتشه آقای روحانی بودند وهستند.گله شد که چرا در خفا خواسته هایشان را مطرح نکردند در حالیکه این یک استراتژی معمول در دنیای بازاریابی سیاسی است.ما نمی توانیم چون از چیزی خوشمان نمی آید ابزارهای کارآمد دیگران را از آنها بگیریم. (1906383) (alef-1)
 
آریو
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۴:۵۳:۱۳
لطفاً شما دیگه یه فیلتر اضافه نکن!
بجای آن با چشمان باز رای بده! (1906522) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۶:۰۶:۰۳
سلام،لطفا سوگندنامه هم اضافه شودتانمایندگان باهربارشرکت یاعدم شرکت در رأی گیری ،متوجه باشندکه غیبت یاحضورشان درمجلس ته تنها درسرنوشت حوزه انتخابی ویاران همفکرشان، بلکه بیشتر درسرنوشت همه ایرانیان وآینده ملت وکشور تأثیر می گذارد . (1906664) (alef-1)
 
سياسي
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۱:۰۳:۲۰
بايد اين افراد را "باجگيران قانونساز" ناميد.كساني كه بجاي رايزني و كنترل و نظارت و استفاده از ظرفيتهاي قانوني به سمت راه ديگري مي روند تا با آن منفعت طلبي كنند. (1905964) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۱:۰۴:۰۳
دقیقا (1905968) (alef-10)
 
ایازی
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۱:۰۸:۰۹
اين نمايندگان محترم نمي دانند و نمي دانستند كه اگر به فرض كارشان هم درست باشد و مجلس هم موافقت مي كرد و همشان از مجلس مي رفتند تا اولين انتخابات بعدي دو سال مانده و استان با اين وسعت و امكانات و مردم بيچاره دو سال بدون نماينده بايد چگونه كارشان پيش برود؟ (1905979) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۸:۴۱:۵۳
اتفاقا اگر استعفا میکردند کار استان بدون اینها بهتر پیش میرفت ! (1906915) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۱:۱۳:۲۲
با تشکر از تحلیل بجا از واقعیتهای خوزستان
تمام موارد ذکر شده کاملا در خوزستان پابرجاست و تا خود مردم نخواهند، وضع به همین منوال خواهد بود. متاسفانه در انتخاب نمایندگان استان، تبلیغات پوستری و قبیله ای تنها عامل انتخاب هستند و دریغ از کارآمدی . وجود و عدم وجود نمایندگان استان در مجلس هیچ تاثیری بر وضعیت استان ندارد. (1905989) (alef-10)
 
سید
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۲:۱۴:۴۰
مردم چیکار کنند؟؟نماینده لایق امثال آقای شجاع پوریان هستند که پس از رد صلاحیت(ببخشید، عدم تایید صلاحیت) شدند عضو شورای شهر تهران. (1906154) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۱:۱۵:۲۸
مشکل خوزستان تعدد قومیتها؛ و زیاده خواهی برخی اقوام است.
خوزستان 4/5 میلیونی باید بشه سه استان (1905999) (alef-1)
 
دلسوز خوزستانی
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۲:۴۶:۱۹
اشتباه نکنید قومهای عرب .بختیاری.. شوشتری دزفولی . اهوازیهای اصل وغیره سالهای بسیار زیادی است که در کنار هم دارند زندگی میکنند ودر خیلی از کارها مشارکت خصوصی وعامه دارند ازدواجهای بین قومی صورت میگیرد. در خیلی از مسائل واختلافات را براحتی وبصورت محلی حل میکنند . (1906213) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۲:۴۸:۱۱
!!!!!!! !!!!!!!! !!!!!!!!!
چه حرفيه مي زني برادر
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1906218) (alef-1)
 
ه م ب
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۲:۴۹:۵۰
شما حتما از طرفدارن داعشیان هستید که پیشنهاد سه قسمتی شدن خوزستان را میدهید.سخنانت بودار است . (1906223) (alef-1)
 
گلشن
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۱:۲۲:۴۲
مدیران خوزستانی که مدیر نیستند ، اینکه می گن بودجه ندادن همش الکیه . ولی تو متن بالا نویسنده بی ادب به فرهنگ خوزستان حمله کرده ، خوزستانی ها غیور هستند و باتعصب . نویسنده چرا ندیده این خصوصیات رو . (1906031) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۱:۴۴:۳۵
لابد چاره ای جز استعفا نبوده (1906105) (alef-1)
 
مرزبان
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۱:۴۵:۵۱
با تشكر از نويسنده محترم كه درجات زيادي از حقيقت و واقعيت در نوشتارشان بود.
به جاي "هنجارهاي ضد فرهنگي" بهتر است گفته شود "ناهنجاري‌هاي فرهنگي"، در مورد پاراگراف:
"منتسکیو در این باره می‌گوید : حکومت‌ها منعکس کننده واقعیات جامعه خود هستند، امام علی (ع) این واقعیت را به این شکل عنوان می‌کند «هر جامعه ای شایسته حاکمانی است که دارد »
با توجه به قابل مقايسه نبودن شخصيت علي (ع) و منتسكيو و لحاظ كردن تاخر تاريخي چند صد ساله منتسكيو نسبت به علي (ع) بهتر مي‌بود اول جمله اين حضرت آورده مي‌شد بعد جمله منتسكيو.
"فرهنگ آشغال" هم تركيب مناسبي نبود. (1906107) (alef-1)
 
مهدی
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۱:۴۸:۴۹
من هم با نظر نویسنده موافقم مردم خوزستان خونگرم و صمیمی هستند ولی مدیران آنها مدیر نیستند و وقتی مسئول میشوند آن خونگرمی مردمی را از دست میدهند به نحوی عملکردشان در استان خوزستان مشخص است چرا که 8 سال احمدی نژاد بودجه های عالی به خوزستان داده شد در حالی که بودجه اصفهان سی ام بود

متاسفانه خوزستانیهای عزیز هم که از زمان جنگ تا کنون به به استان ما اصفهان آمده اند و در میانگین واقعا برخورد اصفهان با آنها خوب بوده به نحوی که برخی شهرهای اصفهان کاملا خوزستانی و بختیاری شده است ( تصور کنید اگر اصفهانیها با این حجم میرفتند خوزستان آیا نصف این مهمان نوازی میشد) .

تیم مدیریتی آنها در اصفهان هم قومی و قبیله ای برخورد میکنند و به جای منافع استانی به منافع شخصی فکر میکنند و اصفهانی که تا کنون با خوزستانیهای مهاجر به یک همنوایی رسیده بود با برخورد مدیران و نمایندگان مجلس اصفهان که اصلیتی غیر اصفهانی دارند دارد دچار مشکل میشود
اصفهان هم از این موضوع در دولت احمدی نژاد به شدت ضربه خورد با وجود شرق کم اب و خشک و محروم اصفهان هیچ اقدامی نشد.

همین که شما بگویید با پول نفت اصفهان ساخته شد نشان از همان دیدگاه اشتباهی دارد که تسری می یابد چرا که اصفهان از قدیم ساخته شده است. این دیدگاه خوزستانیها دارد به کل کشور حمله میکند که مثل این که کل کشور پول نفت خوزستان را خورده اند
یا اب کارون که مانند زاینده رود سر منشاش در چهارمحال و کهکیلویه است

به هر حال دوستان سر سبزی و رشد یک استان با خرابی یک استان بدست نمی آید زمان لازم است و مدیریت (1906113) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۴:۰۴:۰۸
من فکر نمی کنم استان شما با پول گز و پولکی ساخته شده باشد.در ضمن بابا قبول کردیم،شما اصفهانی ها فرشته اید. (1906408) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۵:۵۱:۵۳
گز و پولکی رو خوب اومدی کا... (1906645) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۹:۴۶:۴۲
همانگونه که جوانان اصفهان در دفاع مقدس برای اب و خاک میهن اسلامی شان خون داده اند این حق آنانست که از سرچشمه های کارون در زاگرس نیز بهرمند شوند. (1907062) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۲۳:۲۴:۰۲
البته که حق آنهاست اما حق اهوازی ها و آبادانی ها هم خوردن آب گل آلود نیست.
اصفهانی ها حق ندارند از آب کارون در لنجان برنج بکارند. حق ندارند آب کارون در در فولاد و سیستم های معیوب ذوب آهن به هدر دهند. حق ندارند از این آب در صنایع پرمصرفشان استفاده کنند. این حق ها را قومیت گرایی که اصول اقتصادی دیکته میکند. اگر قرار است آب کارون در اصفهان به مصرف صنعت برسد خوب چرا این صنعت در خوزستان نباشد که هزینه انتقال آب از بین برود! اگر اصفهان اقلیم خشک است خوب چرا برنج بکارند؟ اگر اصفهان ظرفیت خدادای این جمعیت را ندارد خوب چرا باید این توسعه را پیدا کند؟
هر منطقه باید با توجه به پتانسیل های خود توسعه یابد نه با توجه به نفوذ مدیرانش در دولت و برش نمایندگانش در مجلس! این است قومیت گرایی! (1907374) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۵:۱۳:۰۳
دوست عزیز شما اصفهانی ها توی تمام بحث ها موضوع رو به مهاجران خوزستانی مربوط می کنید و کلی منت میگذارید ولی اصلا به روی خودتون نمیارید که چقدر اصفهانی در خوزستان ساکن هستند و سالیان سال مشغول زندگی هستند.حضور اصفهانی ها در خوزستان بسیار مشهوده و به مراتب بیشتر از سایر اقوام هستش ولی یه مورد یافت نمیشه که به این عزیزان تعرضی شده باشده و یا حتی غیر بومی بودن اونها یاد آوری شده باشه! به این میگن مهمان نوازی!!
در ضمن راجع به بودجه هم باید بگم که بودجه ای که تصویب میشه سقف اعتبارات رو نشون میده و باید در پایان سال بررسی بشه که چه میزان از این بودجه جذب شده. متاسفانه در استان خوزستان درصد جذب اعتبارات بسیار ناچیز بوده و از بودجه ی تصویب شده فقط منت بجای میمونه! (1906565) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۷:۲۲:۴۰
مصاحبه آقای صالحی امیری کاندید ناکام ورزش را خوندی که توی آغاجری، مد یر اصفهانی شرکت گاز را با اسلحه تهدید کردند که باید خوزستان را ترک کنی چون مشکل خوزستان مدیران غیر بومی است، (1906795) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۲۰:۳۷:۵۳
پدر بنده تعریف می کرد زمان جنگ وقتی داشتن از آبادان مهاجرت می کردن در ورودی یکی از شهرستان ها (بهتره نگم کجا) ماشین مهاجرهای جنگ زده رو با سنگ میزدن و اینجوری از اونا استقبال می کردن. دوست عزیز این مورد تهدید با اسلحه رو من نشنیده بودم ولی اگر حقیقت داشته باشه جای تاسف داره.
ولی همه رو نمیشه به یک چشم دید.
شما اون طرف قضیه هم باید ببینی، من میتونم شما رو در اهواز به صدها جای مختلف ببرم و بهتون نشون بدم که هزاران اصفهانی برای سال های بسیار زیاد مشغول زندگی و کار و کاسبی هستند. در اهواز اصنافی مثل بستنی فروشان و سنگ فروشان و .. کاملا در اختیار اصفهانی هاست و در کنار بومی ها مشغول کار هستند. (1907143) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۲۲:۵۴:۳۴
الف) در سالهای 71-1370 سه نفر از جوانان شهر آغاجاری ـ که بعضاً سابقه رزمندگی هم داشتند ـ بدلیل دارا بودن سلاح و مهمات، شبکه‌ای غیرقانونی تشکیل داده و مهم‌ترین چالش استان خوزستان را وجود مدیران غیربومی تشخیص می‌دهند!!! و عامل فقر مردم منطقه را وجود پیمانکاران نفتی غیربومی تحلیل می‌کنند!!

ب) بر اساس همین تحلیل غلط اقدام به شناسایی و ربایش مسلحانه مدیران غیربومی (با بستن چشم و قرار دادن آنان در صندوق عقب یا پشت وانت) می‌نمودند. آنان در این خصوص چندین اقدام انجام دادند که به عنوان مثال می‌توان از ربایش مدیرعامل گاز منطقه در غروب روز رمضان آن سال به هنگام خروج از مسجد یاد کرد که پس از ربایش مسلحانه، وی را به خارج از شهر هدایت کرده و با ضرب و شتم فراوان (به نحوی که خون و جراحت تمام بدن وی را گرفته بود) اعلام می‌دارند که این منطقه جای مدیران اصفهانی نیست و ایشان نیز همان شب شهر را به مقصد اصفهان ترک کرد.

ج) این افراد در باند فرودگاه با شلیک چند گلوله مدیر مناطق نفت‌خیز جنوب را از هواپیما پیاده کرده و در حرکت پروازهای فرودگاه اختلال و اغتشاش ایجاد می‌نمایند.

د) افراد مذکور در محیط اداری نفت در مواجهه با مدیران نفت منطقه برای تأمین مطالبات خود با شلیک چند گلوله و ایجاد فضای رعب و وحشت به خواسته خود می‌رسیدند.

ه) در پی شکایت پی در پی مدیران منطقه و براساس مصوبه شورای تأمین مبنی بر برخورد با این جریان خودسر، صالحی امیری به عنوان مسئول امنیت استان به شهرستان ذیربط وارد شده و دستور شناسایی و برخورد قانونی با این جریان خودسر را صادر می کند.

http://khordadnews.ir/news/31269
آقا منتشر کن کلی سرچ کردم پیدا کردم (1907321) (alef-1)
 
Siavash
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۲۲:۵۵:۰۹
دوست عزیزی که مقاله بالا را نوشته است گویا چیزی از آبادان و خرمشهر قبل از جنگ تحمیلی نمیداند. محض اطلاع آن دوست عزیز عرض میکنم که فرمودند اصفهان آباد بوده است. خوب است بدانند که آبادان پس از تهران پرجمعیت ترین شهر ایران بود و یکی از آبادترین شهرهای خاورمیانه (عروس خیلج فارس). چطور اون زمان فرهنگ عشیره ای و قبیله ای و اینها نبود بعد یهویی الان این فرهنگا تو خوزستان پیدا شد؟! از طرفی این فرهنگ که در همه جای خوزستان فرهنگ غالب نیست. دوست عزیز شاید خیلی حرفهای نویسنده درست باشد اما با اغراق زیاد بیان شده به طوری که خواننده تصور میکند که خوزستان جایی است که همه مردمانش در چادر زیست میکنند و شیر شتر میخورند و فرهنگ و هنر در اصفهان و شیراز قسط شده و تمام شده است و چیزی به خوزستانیها نرسیده است. واقعا این دید عجیب و غریب و خود برتر بینی که در برخی مردمان اصفهان و تهران و تبریز (شهر های بزرگ و به زغم خودشان با فرهنگ) نسبت به مناطق محروم وجود دارد جای تاسف دارد. (من ده سال در تبریز زندگی کرده ام، در اصفهان دانشجو بوده ام و در تهران هم الان دانشجو هستم و اهل دزفولم(شهری در خوزستان: جهت اطلاع دوستان)و همینطوری از ته اتاقم یه حرفی نمیزنم!) (1907324) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۲۳:۲۵:۰۱
این همان جمله ای است که پاسخ من به مدیران عزیز اصفهانی است:
"سر سبزی و رشد یک استان با خرابی یک استان بدست نمی آید " (1907376) (alef-1)
 
خوزستانی فرارکرده ازاصفهان
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۲:۵۵:۲۳
ظاهرا شما سال 59 درابتدای جنگ هنوز به دنیا نیامده بودی که ببینی درشهرشما
با مردم جنگزده خوزستان چگونه رفتار کردند.
من که پس از 3سال اقامت در اصفهان مجبور به ترک این شهر شدم.اگرهم کسی خواسته باشد اصفهان ساکن شود می بایست درمحله های مهاجرنشین سکونت کند وگرنه به سرنوشت ما دچار شده وقید تحصیلات خود وخانواده راباید بزند. (1912254) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۲:۱۲:۳۶
متن کاملا بی ادبانه بوده اگر چنین صحبتهایی در خصوص هر استان دیگری زده میشد داد همه درآمده بود امریکا با جمعیتی حدود 400 میلیون 50 ایالت دارد ایران با جمعیت 75 میلیونی و مصاحتی برابر یک نهم چند تا استان دارد اتفاقا برای از بین بردن مشکلات قبیله ای باید استانها را کم و روابط بین قومیتها را زیاد تر کرد (1906149) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۷:۲۸:۴۷
والله مشکل ایران همین فامیل گرایی و طایفه بازی است و مشکل همه جا هست هر کس از هر قوم و شهری کاره ای شد اول باید فامیل، هم محله ای، هم زبان، هم شهری را بکشد بالا و کاره ای کند بدون توجه به لیاقت
توی امریکا دیدی تا حالا پسر خاله پسر عموی بیل گیتس هم بیاید کاره ای بشود یا جان کری یا توی ناسا مدیر فک و فامیلش را بیاورد سر کار
ایران این مشکل را دارد و یک خبر خوب بگویم با این کاهش رشد جمعیت و تک فرزندی نسل آتی ایران هم بخواهد فامیل بازی کند فامیلی ندارد و مجبورا سالم کار میکند (1906809) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۲۰:۰۸:۱۱
اتفاقا برای از بین بردن فامیل بازی باید جلوی کوچک شدن تقصیمات کشوری را گرفت و معکوس کرد (1907097) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۲:۲۶:۱۵
مقاله بسيار جالب و بجايي بود واقعا از ماست که بر ماست (1906174) (alef-1)
 
صادق
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۲:۲۸:۵۹
نویسنده باید از مردم خوزستان عذر خواهی کنه ، چرا به خوزستانی ها توهین کرده . خوزستانی های عزیز بس که حجب و حیا دارن هر چی میکشن از این حجب و حیا ست . نویسنده چرا اسم اون مربی بیسواد و مدیرا رو نمی گه یا اینکه میترسه . (1906182) (alef-1)
 
خوزستانی
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۳:۲۶:۲۳
آینه چو ن نقش تو نمود براست،خودشکن آنروز آینه شکستن خطاست! به خصوص رفتار قبیله ای به شدت در برخی شهرستانهای خوزستان دیده ام. نمود این رفتار در زمان انتخابات شوراها و نمایندگان مجلس است. من نماینده شهری را می شناسم که سه دوره فقط با اتکا به همین مقوله، نماینده مجلس بوده و شاید یک بار سخنرانی در مجلس نداشت. همین نماینده، در دوره اش،افراد فامیلی اش را در بسیاری از اداره ها و سازمانهای شهرستان به سر کار فرستاد یا پست های بالاتری به آنها داده شد.این وضع اسف بار در سطح مدیران نیز ادامه دارد. (1906322) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۲۳:۱۷:۳۸
بله! آینه چون نقش تو بنمود راست.......
مثلا نویسنده عزیز چنین مرقوم داشته اند:
"در جامعه خوزستان مناسبات فرهنگی و اجتماعی ويژه ای حاکم است که مانع از پیدایش اندیشه های نوین، عقلی، ابداعی و خلاقیت‌های انسانی می‌شود. فرهنگی که بر پایه افکار و عقیده های سنتی بنا شده است مانع می‌شود که انسان به گونه ای عقلی و علمی بیاندیشد."
آیا این جملات نقش خوزستان در آینه اند؟
یا فرموده اند: "در طول تاریخ این استان مشاهده کردیم که هر گاه عناصری آگاه و صاحب اندیشه نو و خواهان سازندگی پا به عرصه عمل گذاشته‌اند، این فرهنگ ویران گر این فرصت را از آن‌ها گرفته است."
سوال این است که در طول تاریخ این استان چه زمانی به عناصر آگاه و سازنده از طرف "دولت" و "نهادهای حکوکتی" اجازه داده شده است که در این استان وارد عمل شوند؟ بدیهی است که دولت و به طور کلی نهاد حکومت ریشه در فرهنگ قبیله ای و عشیره ای استان ندارند.
قویترین مثالهای نویسنده محترم(به زعم خودشان) به رانتهای اقتصادی شرکت نفت و امثال آن پرداخته. سوال این است که آیا رانتهای عظیم سطح کشور به وجود فرهنگ قبیله ای در کل کشور مربوط است؟ بدیهی است که در سیستم های اداری معیوب که از قضا ثروت زیادی هم دارند، در هر کجای کشور و در هر شرایط فرهنگی که باشد، رانت خواری، رشوه، ناشایسته سالاری و... به وجود می آید و این مختص این استان نیست.
از همه این مطالب که بگذریم نویسنده محترم میتوانند به این هم بیاندیشند که خوزستان و لرستان و چهارمحال و کهکولیه و بویراحمد و اینها تکثر قومیتی دارند. در مورد کردستان چه؟ کرمانشاه چطور؟ کرمان؟ یزد؟ خراسان جنوبی؟ هرمزگان؟ بوشهر؟خراسان شمالی؟ اصلا خیلی از شهرهای همین اصفهان خودتان! اینها چرا محرومند؟ همه اینها محروم اند چون قبیله گرایی در آنها موج میزند؟! بدیهی است که جواب آری به این سوال غیر منطقی ترین جواب است!
من به عنوان کسی که 5 سال در اصفهان زندگی کرده ام و 10 سال در تبریز و الان ساکن خوزستان هستم به جرات میتوانم بگویم که قومیت گرا تر از مردم اصفهان (حتی در میان اهالی تبریز) هم ندیده ام! (1907363) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۲:۳۶:۲۶
این استعفا دعوای زرگری بود شما باور نکنید . (1906196) (alef-1)
 
ز
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۲:۴۴:۰۷
فردا اول صبح می رم از این آقای شریفی شکایت می کنم . (1906208) (alef-1)
 
هادی شریفی
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۳:۲۲:۵۹
با سلام
به چه دلیلی ؟ برای من واکنش ها جالب بود . این نشانه خوبی است که مردم خوزستان میدانند مشکل چیست . (1906309) (alef-1)
 
سروش
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۰۲:۴۵:۳۳
مقاله ی سخیفت سراسر توهین به خوزستانیهاست الف به شما احطار میدهیم این رو حذف کنید (1913703) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۳:۲۴:۲۵
خيلي بايد مواظب باشيم بحثهاي قوميتي را بيش از بيش پر رنگ نكنيم آن هم در حد مديران بالاي كشور- اين كارها مي تواند زمينه بدعتهاي خطرناكي در كشور باشد (1906315) (alef-1)
 
mran148@yahoo.com.hk
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۳:۳۸:۳۱
بیاید واقعیت ها را در خوزستان بگویم
- شرکت نفت سبب شده که هزینه کارگری بسیار بالا برود
- دور بودن شهرهای خوزستان از منابع اولیه ساختمان (سنگ) سبب افزایش هزینه های عمرانی شده است
-گرمای هوا نیز مزید بر علت های بالا است
- فرار سرمایه در خوزستان داریم جالب است بدانید تعداد موالید در اهواز از تعداد مهاجر کننده کمتر است
- شنیده ام که بعضی از کارخانه ها و شرکت نفت درآمد مالیاتی خود را به اداره مالیات خوزستان نمیدهند و به تهران می فرستند
-من خوزستانیم و یک مورد است مدیران خوزستان علاقه عجیبی به گسترش سیستم دولتی دارند و همین سبب شده مشکلات افزایش یابد
چه باید کرد
-با توجه به منابع آب و دسترسی به آبهای آزاد ، زمین و انرژی فراوان در این استان امکان توسعه اقتصادی کاملا مهیا است . پیشنهاد میشود ازآنجائیکه خوزستان فرار سرمایه دارد ، دولت به استانداری خوزستان اجازه دهد بجای سرمایه گذاری دولتی در بخش عمرانی ، سرمایه گذاری دولتی در بخش صنعت داشته باشیم بعبارت دیگر بودجه خوزستان تماما صرف اشتغال و کارآفرینی صنعتی و دولتی گردد. برای اینکه مشکل سرمایه گذاری دولتی مشکلات کمتری درست کند باید تحقیق، اجرا و بهربرداری از واحدهای صنعتی ساخته شده به پیمانکار واگذار شود (1906351) (alef-1)
 
ا.ذ. ازاصفهان
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۳:۵۴:۱۱
پیشنهاد می کنم استاندار محترم تمام خیابانها ومحله های اهواز را متناسب باظرفیت ارگانها بین آنهاتقسیم کندتادرمهلتی مقرربصورت بسیجی وجهادی باامکاناتی که دراختیاردارند محیط شهررااز خاک ، زباله ، پسماندهای ساختمانی و . . . . پاکسازی کنند ، بعد نوبت شهرستانهای استان ، همینطور . . . (1906394) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۴:۰۵:۴۴
متاسفاته این تحلیل در مورد استان ما لرستان هم که اتفاقا برخی نمایندگانمان به همین بهانه استعفا داده بودند صدق میکند لرستان بسیار عقب افتاده وبیکارترین استان میباشد در حالیکه از پتانسیل بالایی چه از نظر نیروی انسانی وکشاورزی ودامداری وجنگل ومعادن واب وهوا وگردشگری و.......بر خوردار است قبیله گرایی وبرخی مدیران ونمایندگان ضعیف که بیشتر به فکر منافع وموقعییت خودشان بوده یا هستند از مهمترین عوامل این وضعییت میباشند وخودمان هم مقصریم که هر بار جو گیر میشویم وهمان افراد را انتخاب میکنیم . (1906410) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۶:۵۹:۴۱
استان خوزستان مشکل گرمی و شرجی آب و هوا را دارد، ولی لرستان و کهکیلویه ندارند مهمترین مشکل لرستان و کهکولیه قومگرایی آنهاست و فامیل گرایی (1906763) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۷:۳۶:۰۰
تمام مناطق غرب وجنوب كه با مشكلات مختلف سرژنجه نرم مي كنند لرزبانندازجمله همين خوزستان.دليلش اينه مااهل كارنيستيم وافرادكم توقعي هستيم (1912868) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۷:۰۶:۲۴
در وزارت نیرو، آقای بهزاد معاون سابق از خوزستان آمد و کلی مدیر و کارمند خوزستانی در عین این که انتقال به تهران ممنوع بود به تهران منتقل شدند و پستهای مدیریتی و سازمانی را گرفتند مثلا در توسعه برق در توانیر در اب، واقعیت بگویم اصلا عملکرد مدیریتی خوبی نداشتند و کلان کار نمیکردند و دید کلان نداشتند، عملکرد خوزستانیهای وزارت نیروی احمدی نژاد اصلا خوب نبود.

به نظر من مدیران کشور باید تهرانی باشند یا تهران دیده چون کلانتر و بسیار وسیعتر نگاه میکنند و تعصب قومی قبیله ای ندارند، مشکل کشور ما قومی قبیله گرایی است که در حاکمیت هم مشکل ایجاد کرده
مدیران لر با لرها، ترکها با ترکها، اصفهانی، شیرازی، خوزستانی، مشهدی
این مدیریت طایفه ای بلای تهران و حکومت شده است حالا جالب است این مدیران شهرستانی نه شهرستانهای خود را اباد میکنند که کل طایفه خود را هم می اورند تهران
مثلا سایپا و ایرانخودرو حتی ابدارچیهای خود را از مازندران اوردند تهران
سایپا رفت در منطقه خشک کاشان کارخانه زد
تمرکززدایی از تهران لازم است، مدیران شهرستانها به ترتیب اول میخواهند از اب و هوای گرم خوزستان بیایند شیراز بعد اصفهان بعد تهران یعنی اصلا با این که بومی هستند فقط میخواهند آنجا را ترک کنند (1906779) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۲۰:۴۸:۵۴
شرکت حفاری شمال نیز نمونه دیگری است مانند وزارت نیرو (1907164) (alef-1)
 
Azim
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۴:۱۲:۳۰
تقسیم استان به دو استان شمالی و جنوبی که در دست بررسی بوده می تواند مشکلات را کمتر کند. (1906428) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۷:۲۵:۲۰
اره دیگه نفت جنوب را بردارید برای خودتان، البته باز هم اباد نمیشوید زهی خیال باطل، 8 سال جنک ما باشیم حالا نفت را بردارید برای خودتان شمال را جدا کنید؟! (1906801) (alef-1)
 
Azim
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۲۲:۰۸:۱۹
من هم خودم مال شمال خوزستانم. (1907256) (alef-1)
 
Azim
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۲۲:۱۲:۲۴
ضمنا در شمال آن هم نفت وجود دارد مانند مسجد سلیمان، لالی، سردشت دزفول ،اندیمشک (1907261) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۲۲:۳۸:۰۷
پس خیلی ساده ای کل نفت و پالایشگاه و پتروشیمی و فولاد و ساحل تو جنوبه شرقی غربی باز بهتره نصف نصف (1907301) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۴ ۰۸:۲۰:۰۹
عزیزم در زمان جنگ همه ایران جنگیدن نه فقط جنوبی ها،البته آوارگی داشت.در ضمن من در شرکت نفت کار میکنم وبگم که فقط جنوب خوزستان نفت نداره ودر تمام استان مخازن نفتی وجود دارد واز اندیمشک دزفول مسجد سليمان بهبهان. اهواز، رامهرمزو.... مخازن نفتی داریم، (1907625) (alef-1)
 
رضا
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۴:۲۲:۴۱
مدیریت بخشی مشکل سازمدیریت باید الگوی کامل بدهدمردم هم بی اطلاع نباشند (1906456) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۴:۳۵:۱۹
مردم خوزستان هرچه قدر كه مشكلات فرهنگي داشته باشند، كمتر از كشورهاي عربي حاشيه خليج نيستند، موضوع اين است كه خوزستان مخزني براي خرج كردن در كل كشور است ولي خودش حق بهرهمندي را ندارد. علت اصلي را بايد در حاكم بودن ديدگاههاي امنيتي جستجو كرد. ديدگاهي كه از حرفهاي امثال شما نشات ميگيرد. تنوع قومي در همه جاي كشور وجود دارد و عدم شايسته سالاري هم در همه جا. چيزي كه در خوزستان قوز بالي قوز است، پر مدعايي و زياده خواهي استانهاي مركزي و حجب و حياي زيادي خوزستاني ها است . (1906484) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۵:۵۳:۵۹
از مقاله چنین بر می اید که تنوع فرهنگی را یک عیب و تهدید می داند...عجبا..این به واقع فرصت بسیار بزرگی برای استفاده از تنوعهای مختلف در جهت رشد و توسعه.. (1906652) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۴:۵۸:۴۲
تشکر از نگارنده متن ایشان بدرستی به موضوع پرداخته اند وعدم توسعه استان را بخوبی تشخیص داده اند وعارضه یابی نمودند.دخالت نمایندگان در انتصاب برخی از مدیران نالایق فقط فراموش شده (1906532) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۶:۴۲:۱۱
این چه تحلیل بی محتوی و سطحی است که شما انجام دادید. آخه مقایسه مدیر و آشپز چه تحلیلی است......
شما که بودجه کلان تهران را دریافت می کنید و نوش جان می کنید مدیر هستید؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
یادتان باشد در کشور ما تا هیاهو نشود به داد شما نمی رسند. (1906737) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۶:۴۷:۴۱
با نظرات شما کاملا موافقم دلیل عدم پیشرفت خوزستان نالایق بودن مسولین ان در رده های مدیریتی در سطوح مختالف میباشد به گونه ای که اولا مدیریتهای کلان استان رابه افراد بی تجربه می سپارند و انها هم از این مساله سوء استفاده میکنند (1906748) (alef-1)
 
شوشتری
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۷:۰۴:۳۰
بسیار زیبا نوشتی مقدار از این مشکلات ناشی از مواضع نمایندگان محترم مجلس است بسیاری از این افراد در انتصابات قبیله ای ید طولایی دارند وپشت پرده تا تهدید مدیر کل ووزیر به استیضاح دفاع میکنند پس حجمی از این مشکلات مدیریتی از نمایندهگان محترم است (1906774) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۷:۱۰:۳۱
در خوزستا متاسفانه مسولان من فکر میکنم بخاطر ترس از دعوای قومیتی هیچ کاری به تخلفات ندارند هیچ کاری در خوزستان ماشینها پرده دارند حتی منگوله میگذارند و گاهی دراپه هم میگذارند پرده ماشین را به راهنمایی و رانندگی که زنگ میزنیم اعتراض میکنیم میگویند به تو چه میگوییم بابا هر کس گرمش شددر ماشین کولر دار از خانه در نیاید اما وضعیت این است نباید مانع دید در رانندگی شد که راهنمایی رانندگی متاسفانه انقدر اهمال میکند که در دنیا بی نظیر است و البته جمع اوری اشغالها در خوزستان و اهواز بعنوان کلان شهر افتضاح است اما هرچه میگوییم گوش شنوایی نیست من این وضع را از ترس مسولان از اعتراضهای قومیتی میدانم (1906781) (alef-1)
 
احسان
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۹:۰۰:۱۷
سپاس گزاریم از نویسنده این مقاله و همچنین سردبیر محترم..این مطالب دقیقآ جمع بندی کاملی از مشکلات ما خوزستانی ها بود. (1906951) (alef-1)
 
خلیل
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۱۹:۱۷:۱۲
یادم هست چند سال پیش یکی از نمایندگان خوزستان در مجلس شورای اسلامی گفته بود: خوزستان لجنزاز مسئولان بی لیاقت است(ذبیح الله کریمی نماینده شوشتر وگتوند) (1906986) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۲۰:۰۰:۲۳
نمی خواهند خوزستان آباد شود .والسلام (1907082) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۴ ۱۱:۲۰:۲۹
سه تا سوال
كيا نميخوان خوزستان پيشرفت كنه؟
چرا نميخوان خوزستان پيشرفت كنه؟
شما رو چه حسابي اين فكر رو كردي؟ (1907835) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۲۰:۴۴:۲۶
بسیار زیبا بیان کردی. متاسفانه این واقعیتی که وجود داره. شرکتهای نفتی نیز تا حد زیادی متاثر از این واقعه هستند. تعصب و عدم انعطاف پذیری را به چشم خودم در یکی از شرکتهای نفتی مشمول اصل ۴۴ دیده و میبینم. به نظر میرسد بایستی در خصوص مدیریت تحول در این استان متناسب با شرایط بومی آن فکری اساسی نمود. قبیله گرایی و جدا کردن لر و عرب سم مهلکی است در این سرزمین. (1907153) (alef-1)
 
امير
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۲۲:۱۱:۵۰
واقعاً يكي از شفاف ترين مقالات بود الف جان ، رانت در خودستان بيداد ميكنه (1907260) (alef-1)
 
منصور
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۲۳:۰۰:۰۳
بسمه تعالي
جناب آقاي شريفي
درج مطالب و استناد به اخبار جهت تحليل و نتيجه گيري بايد بسيار با دقت صورت بگيرد تا هدف نوشته حاصل شود. نكته اي در خصوص مناقصه ٣٣٠ ميليون يورويي به صورت مبهم در خبرها آمده و متاسفانه در نوشته هم استفاده شده كه با توجه به اينكه اينجانب در جريان ريز
برگزاري آن بوده ام نه تنها شائبه رانت نداشته كه خوشبختانه در كمال رقابت و بصورت سالم برگزار گرديده است .ازشما نويسنده عزيز تقاضا ميكنم در ذكر خبر ها احتياط لازم را به خرج بدهيد. (1907332) (alef-10)
 
سید
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۲۳:۳۸:۲۱
همه این کار هاشان برای انتخابات بعدی مجلس است و الا این نمایندگان خوزستان کجا برای خوزستان کار کردند (1907398) (alef-1)
 
k
۱۳۹۲-۱۰-۲۴ ۰۶:۱۶:۰۶
دوره مدریت در کیش با شرکت افرادی از شرکت ملی نفت حضور داشتم .مدرس نیز از مالزی بودنند. از 22 نفر تقریبا 4 نفر زبان انگلیسی را میفهمیدند .سایرین خیلی ابتدایی یا هیچ . بیچاره مدرس تلاش میکرد اما فاجعه زمانی بود که یکی از اقایان شرکت کننده با دور روز تاخیر بهمراه خانواده تشریف اوردنند.روز بعد قبل از شروع کلاس استاد از ایشان همانند دیگران خودرا معرفی کند .متاسفانه باکمال شرمساری ایشان با حالت بهت زده به دیگران نگاه میکرد واز دیگران با نگاه خود کمک میخواست چون نمی دانست استاد چی گفته ..{ایشان در ان زمان مدیر یکی طرحهای شرکت مهندسی وتوسعه نفت ..متن منصوب شده بود} البته خانواده شهید و باصطلاح حزب الهی..و یک مدرک دانشگاه که بنده ایمان دارم جعلی .. (1907563) (alef-1)
 
مریم
۱۳۹۲-۱۰-۲۴ ۰۹:۱۳:۲۱
واقعاً برای سایت الف متاسفم که چنین مقالۀ توهین امیزی رو منتشر می کنه. اول اینکه این قومیتها قبل از اینکه ساکن خوزستان باشند، ساکن ایران هستند و طبق نظر اقای شریفی همین تنوع قومیتی یکی از علل عقب ماندگی است.پس برای اینکه ایران پیشرفت کنه بهتر است تمام این اقوام بروند پی کارشان. خوزستان جدا بشود چون عرب و بختیاری هستند، کردستان و اذربایجان هم همینطور.چون این اقوام مانع پیشرفت ایران و الیته استان سوگلی نویسندۀ محترم؟؟؟؟ اصفهان هستند. البته خوب بود ایشان می گفتند که اگر خوزستان نباشد منبع تامین هزینه های استان با فرهنگ اصفهان و بالا تر از ان کل کشور چه خواهد بود؟اگر هم استان مظلوم خوزستان تا به حال بی فرهنگ و عقب مانده نگه داشته شده (به زعم نویسنده) دلیلش مدیران نالایقی است که در پستهای مدیریتی ملی مانند وزارت و معاونت وزیر قرار می گیرند اما به جای نگاه ملی نگاه منطقه ای دارند و فقط به فکر استان خودشان هستند که نمونۀ آن را در بحث انتقال آب کارون مشاهده می کنیم...نشر نظریاتی از این دست به جز ایجاد تفرقه و نفرت پراکنی هیچ ثمر دیگری نخواهد داشت. (1907656) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۴ ۱۰:۵۹:۲۱
با سلام وتشکر- (1907795) (alef-1)
 
آل کثیر
۱۳۹۲-۱۰-۲۴ ۱۱:۰۶:۳۵
باسلام وتشکر-بنده عرب زبان وکارمند یکی از قدیمی ترین شرکتهای خوزستان می باشم که سالهای زیادی زیان ده بوده است تااینکه مدیری جوان متخصص ودارای دکترای مدیریت وخوزستانی از اصفهان آمد وپس از مدت کوتاهی نه تنها شرکت را یه سود رسانید بلکه بخش خصوص شرکت را خرید.آن مدیرتوانمند بومی خوزستانی چرا ازاستان رفت؟مگر عدم حمایت استاندار جدید وسایر مسئولین بالاخص نمایندگان نبوده که فرزند خوزستان می رود ودراستانی دیگر خدمت می کند .باید قبول کرد که متن بالا واقعیتهارا بیان کرده است زیرا بهترین متخصصین ایران خوزستانی بوده ودرخارج از استان خدمت می کنند. (1907809) (alef-1)
 
م
۱۳۹۲-۱۰-۲۴ ۱۱:۴۰:۰۸
واقعا که من نمیدونم این متن رو کی نوشته ولی کاملا مشخصه که مغرضانه نوشته شده چون خبر نداره یا شایدم خودشوبه خواب زده که بیشتر درامد خوزستان صرف بقیه استانهای پرنفوذ میشه شاید هیچ وقتبا قطار خرمشهر تهران سفر نکرده که ببینه قطارهای باری بیشتر از مسافری رفتوامد دارند اگهدرامدش برا خودش باشه امکانات میخره یه مدیربدون بودجه چیکارمیتونه بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (1907888) (alef-1)
 
اهوازی
۱۳۹۲-۱۰-۲۴ ۱۴:۲۱:۵۵
وقتی تحقیق کردی ومتوجه شدی که تقریبااکثرکارمندان ومسولین ازاستانهای ایلام ولرستان به این شهر(عمدا)اعزام شده انگاه درنوشتن ای متن یه مقدارتامل میکردی.................... (1908187) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۴ ۱۴:۲۷:۳۳
بسیاری از قسمتهای متن واقعیت دارد چه ناراحت شویم چه خوشحال .

یک سوال اساسی دارم که دوست دارم هم استانیهای عزیز پاسخ دهند .

براستی چرا قبل از انقلاب که کشور ما در مجموع کمتر از الان توسعه پیدا کرده بود وضعیت شهرهای استان مخصوصا" شهر هائی مانند مسجد سلیمان ،آبادان ،خرمشهر و . . . . . به نسبت بهتر از الان بود و حتی میتوان گفت خوزستان از نظر توسعه از بسیاری از استانها مثلا" همین اصفهان جلو تر بود .

واقعا" چه اتفاقی افتاده .

امروز چند درصد از ساکنین شهرهایی مانند شوشتر و دزفول ،شوشتری و دزفولی هستند .؟ آیا ما در شهر های خودمان همان ترکیبی را که قبلا" وجود داشت میبینیم ؟
واقعیت اینست که جنگ تحمیلی بافت جمعیتی بسیاری از شهرهای ما را دگرگون و منهدم کرد . مزید بر این بسیاری از نخبگان مادی و علمی ما بعد از جنگ به استان برنگشتند . و آنها هم که هستند به فکر رفتن از این استانند .
قصه ما شده قصه ایران و کشور های غربی هرکس در این استان دستش به دهانش رسید و یا احساس کرد میتواند به استانی دیگر مهاجرت کند درنگ نمی کند . کدام مدیر را میشناسید که بعد از اتمام دوران صدارتش در این استان بماند . براستی سرانه پزشکان متخصص خوب در این استان چقدر است .
طبق آماری که اخیرا" گرفته شده اگر اجازه دهند بالای 80 درصد کارکنان ادارات دولتی متقاضی انتقال به استانهای دیگر مانند تهران و البرز و اصفهان و شیراز هستند .

همه اینها هم علت دارد . خوشمان بیاید یا خوشمان نیاید سطح فرهنگ شهری در این استان بسیار نزول کرده .

برای یکروز از صبح خودتان را بجای کسی که تا کنون به این استان نیامده قرار دهید و در شهر اهواز که یعنی مرکز استان ماست گردش کنید .

اول به اداراتی مانند دادگستری ، شهرداری ، بانکها و غیره سر بزنید ، بعداز ظهر در خیابانهای مرکز شهر بخصوص نادری و شریعتی گردش کنید و آخر شب هم به پارکهای این شهر سری بزنید .
به نظر شما شباهتی بین شهرما با شهر های استانهای دیگر هست .

وجدانا" در کدام استان شما این حجم دستفروش آنهم در مرکز شهر با آن شکل را میبینید . در کدام شهر میوه فروشها مانند اهواز علیرغم داشتن مغازه علاقه شدیدی به بساط کردن دارند.

در یک کلام (( آن چیزی که باعث پیشرفت و یا عقب افتادگی جوامع میشود فرهنگ است )) . درصورت وجود فرهنگ و آگاهی توسعه یافته بقیه مسائل خود بخود حل میشوند . (1908203) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۴ ۱۴:۵۳:۱۱
خوزستان مگه مدیر داره ؟ (1908254) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۴ ۱۴:۵۳:۵۴
به نظرم نویسنده حتما باید اسم اون دوتا مدیر رو بگه و گرنه باید جوابگو باشه . اینطور سربسته سخن گفتن فایده ای نداره (1908257) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۴ ۱۴:۵۴:۴۶
آقای شریفی ، یک سر به خوزستان بزن ببین خوزستانیها چطورن (1908258) (alef-1)
 
قادر
۱۳۹۲-۱۰-۲۴ ۲۰:۲۰:۰۰
با سلام به اینکه مدیران نالایق در این استان جولان میدن که بحثی نیست ولی آیا میدانید بوجه ی استان اصفهان چقد راست و بوجه ی استان خوزستان چقدر؟آیا میدانید طرحای بزرگ استان دست خود دولت است و بوجه های این طرحها برای استان اصفهان سر به فلک میکشد؟!آیا میدانید 7وزیر از دولت امید از اصفهان میباشد؟!بابا بیخال شاید درصد نا چیزی تقصیر ما باشد ولی اگر بابا نخواد به بچه بده بچه باید گریه کنه ولی اگر چند بار محکم زد توی سرش دیگه جرات گریه کردن هم نداره. (1908789) (alef-1)
 
ایرانی
۱۳۹۲-۱۰-۲۴ ۲۱:۱۰:۲۰
سلام
وقتی نماینده ای که بعنوان نماد شهر اهواز است ،برای بدست اوردن رای ، مردم را از شهرهای اطراف برای رای دادن به او بیاورد ، دیگر چه انتظاری ازاین نماینده باید داشت ؟
آیا او نکاینده واقعی مردم است؟ (1908860) (alef-1)
 
محسنی
۱۳۹۲-۱۰-۲۴ ۲۳:۰۵:۲۴
سید شریف حسینی نماینده مردم اهواز به این مقاله موهون پاسخ مبسوطی داده که برای الف ارسال شده. امیدوارم دوستان الف در راستای اطلاع رسانی عادلانه و حرفه ای نسبت به درج این پاسخ اقدام کنند. (1909147) (alef-1)
 
عباس
۱۳۹۲-۱۰-۲۵ ۰۰:۱۳:۳۹
همه مطالب فوق درست و قابل احترام ولی نمایندگان مجلس در سوگندشان تلویحا خود را نماینده کل مردم ایران می دانند و سوگند می خورند که در جهت اعتلای ایران اسلامی امانت دار خون شهدا باشند از نمایندگان خوزستان بپرسید آیا بودجه سیستان و بلوچستان در حد مناسبی قراردارد.ایا بودجه خراسان جنوبی کفایت رفع محرومیتهای آن استان را می نماید آیاخوزستان از سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی و امثالهم محرومتر است .آیا نمایندگان تمامی استانها باید با استعفا دادن بودجه لازم و یا مطلوب برای استان خود جذب نمایند لطفا نمایندگان محترم یکبار دیگر متن سوگندنامه خود را بادقت بادقت بادقت مطالعه نمایند (1909258) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۵ ۰۷:۱۸:۰۹
در اداره دولتي كه من كار مي كنم در اصفهان بيشتر كارمندان بختياري و خوزستاني هستند ولي تا كنون هيچ وقت مسئله قوميتي مطرح نبوده چون يك هدف مشترك وجود دارد در فولاد مباركه و ذوب آهن و پالايشگاه اصفهان مديران غير بومي هم بسيارند به نظر مي رسد مشكلات خوزستان بيشتر به مهاجرت نخبه هاي ان دارد (1909432) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۵ ۱۶:۵۰:۲۸
ضمن تشكر از نويسنده و استقبال هم استاني ها ،بنظرم ي طوري صبحت ميشه كه انگار كل ايران مثل (مثلاً) تهرانه ولي خوزستان نيست .بنظرم تعداد استانهايي كه از جنبه هايي كه در مقاله آمده ،تا حدود زيادي مثل همه و اين از مشكلات كل كشوره . فقط چند استان وضع بهتري داره.اگر كلمه خوزستان را از مقاله بر داريم و اكثر استانها را بجاش بگذاريم بنظرم بازم مصداق پيدا ميكند (1910767) (alef-1)
 
فاطمه سید عزیزی
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۰۳:۵۵:۰۴
واقعا خنده دار است کسانی دم از فرنگ میزنند که هنوز معنی هویت را نمیدانند کسانی خودشان را دلسوز میپندارند که خیابان هایشان هر سال اسفالت نو به تن میکند انهایی که فکر میکنند شهروندی فقط ابادی خواستن به هر قیمتی از مسولین است.اقای محترم برادر عزیز وقتی اصفهان خرابه ای شد مثل روزهای جنگ تحمیلی و شمای برادر دو دستی به ان چسبیدی و با زور اسلحه از شهر بیرون نرفتی مردی!!!!که انهم فکر نکنم اتفاق بیافتد.
شما هم تا ابادان نیومدی تا زندگی نکردی تو این شهر بهتره نظری ندی چون آواز دهل شنیدن از دور خوش است برادر میای تو این شهر آیروت واسه اراجیفی که بافتی و به خورد مردم دادی خودت شرمنده میشی و بعد اصلاحیه میزنی رو نوشته ات که اشتباه کردم و...........
در شهر خوب زندگی کردن هنر نیست.خوب زندگی کردن و ساختن شهری که دوستش داریم هنر است (1911637) (alef-1)
 
رضا
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۲:۲۴:۰۶
http://www.khoozna.com/view-32729-خوزستان%20را%20دریابید،%20نرنجانید.html


جوابیه سید شریف حسینی را بخوانید (1912161) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۲:۴۷:۱۱
http://shooshan.ir/fa/news/15224/%D8%B1%D9%86%D8%AC-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D8%AF%D8%A2%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D9%84%D9%81%D8%AE%D9%88%D8%B2%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%AF-%D9%86%D8%B1%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AF (1912234) (alef-1)
 
جواد آرین منش
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۸:۵۱:۳۳
الف چرا جعبه جادو شدی. چرا جواب نماینده اهواز رو به این مقاله چاپ نکردی. شاید هم این مقاله نظر رسمی الف بوده. متاسفم برای شما بعد انتظار دارید زمین و زمان انتقادپذیر باشن. (1913006) (alef-1)
 
محمد از ماهشهر
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۲۱:۵۲:۲۱
قابل توجه نمایندگان خوزستانی
حرف حساب جواب ندارد.

بعد از هشت سال جنگ - نبود آب آشامیدنی سالم - گردو خاک ...
خارج شدن بخشهایی از استان از منطقه کمتر توسعه یافته به منطقه توسعه یافته رو کجای دلمون بزاریم.!
اگر من نماینده ای در مجلس داشتم باید از این کار جلوگیری میکرد؟

در ضمن سالها با بودجه زیاد اومدن و رفتن استان ما به جایی نرسید پس بهتره بودجه رو بدن به کسانی که لایقش هستند. (1913313) (alef-13)
 
امیر
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۲۳:۱۶:۵۹
به نظر میرسه اینگونه نوشتن یک کمی دور از ادب وگستاخانه است بهتر است واقعیتها هم در نظر گرفته می شد و با تحقیق ومطالعه در مورد مطلبی به این با اهمیتی مقاله نوشت (1913421) (alef-13)
 
محمدى
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۰:۴۲:۴۹
ىك نكته رانيز اضافه مى نمايم كه از مديران شناخته شده استان نيز استفاده مناسب نمى شود و در حاليكه بيماران خوزستانى جهت درمان دربيمارستانهاى تهران و اصفهان حضو ر دارند يكى از بهترين و شناخته شده ترين مد يران بيمارستانى اهواز درقسمت ادارى اورزانس به كاراشتغال دارندو در بيمارستان ها از افراد كم تجربه استفاده شده كه ماحصل كار نيز واضح است. (1913893) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۲۰:۱۱:۱۹
واقعا آدم متاسف میشه برای استانی باآن همه منابع وقابلیت که:
یه روزی قرار بود مثل دوبی بشه.جوانهای اون بیکارند یامجبورن از استانشون برن بیرون .بیشتر مردم برای پیشرفت کردن وارتقا سطح زندگی از استانشون مهاجرت میکنن . (1914870) (alef-1)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.