توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 171735
در پرونده ستار بهشتی برای لاپوشانی عملکرد خاطیان به حرمت نظام لطمه زدند
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به اظهارات غیرکارشناسی بروجردی، خاطر نشان کرد: اظهارات شتابزده رییس کمیسیون و برخی اعضاء همچون کریمی قدوسی منجر به شکل گیری تناقضات در این پرونده و پیچیده شدن مساله شد.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۷ آذر ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۳۹
دکتر احمد بخشایش اردستانی در گفت و گو با شبکه ایران با بیان این مطلب که طبق گزارش ارائه شده از سوی نماینده کمیسیون امنیت ملی برای پیگیری مرگ ستار بهشتی، پلیس فتادر مرگ وی مقصر بوده است، خاطر نشان کرد: از همان ابتدا قراین و شواهدی دال بر مقصر بودن پلیس فتا وجود داشت،‌ لذا بهتر آن بود که مجلس و به ویژه کمیسیون امنیت ملی در راستای بررسی صحت و سقم این قراین و شواهد گام بر می داشت.وی اضافه کرد: متأسفانه برخی از اعضای کمیسیون همچون آقایان علاء الدین برجردی و کریمی قدوسی با اظهار نظرات متناقض منجر به پیچیدگی پرونده مرگ ستار بهشتی شدند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با اشاره به اینکه بهتر بود به جای هزینه کردن نظام و رهبری در این پرونده، مأموران مقصر به خاطر اقدام و کوتاهی هایی که انجام داده بودند، شناسایی و به دادگاه صالحه معرفی می شدند،‌ افزود: در هر کشوری زمانی که فردی وابسته به یک دستگاه مثلا پلیس اشتباهی انجام می دهد، ‌بدون آنکه نظام این کشور زیر سوال برود، فرد یا افراد خاطی محاکمه می شوند.وی تاکید کرد: نه تنها نظام، بلکه کلیت پلیس فتا نیز نباید به خاطر اشتباه یا قصور یکی دو مامورش مورد سوال واقع شود. پلیس فتا، از زمان تاسیس اش خدمات قابل توجهی و ارزنده ای در مقابله با جرایم سایبری داشته که نباید به دلیل کج فهمی چند مامور خاطی، همه سوابق درخشان این عزیزان را زیر سوال ببریم. اما متاسفانه برخی افراد از جمله برخی همکاران من در مجلس، خواسته یا ناخواسته دایه مهربان تر از مادر شده و به جای دفاع از "حق"، نظام و دستگاه های مورد تائید نظام، با اظهارات متناقض و عجیب شان، کلیت نظام و دستاوردهای پلیس فتا را نزد افکار عمومی زیر سوال می برند.

وی با اشاره به اینکه نباید نظام هزینه اشتباه چند مامور در پلیس فتا را بپردازد، بیان داشت: طبق کالبد شکافی پزشکی قانونی ۶ قسمت از بدن ستار بهشتی دچار آسیب دیدگی شده بود و همین امر منجر به ابراز نظرهای متفاوت از جمله اینکه ضربات همراه با شوک منجر به قتل شده یا شوک به تنهایی در این موضوع دخیل بوده، ‌شد.
بخشایش اردستانی با اشاره به اینکه هنوز کمیسیون منتظر نتیجه سم آزمایی پزشکی قانونی است،‌گفت: از همان ابتدا معلوم بود که برخی ماموران پلیس فتا در این زمنه مقصر است،‌ چرا که حتی اگر مرگ بر اثر شوک بوده باشد ،‌بازهم این شوک ناشی از اثرات ضرب و شتم،‌ منجر به مرگ ستار بهشتی شده است.
وی با اشاره به اظهارنظرهای متناقض برخی از اعضای کمیسیون امنیت ملی، تصریح کرد: برخی افراد همچون کریمی قدوسی ادعا داشتند گروه فتنه، ستار بهشتی را در زندان کتک زده وبر اثر این کتک ها و ضرب وشتم به وجودآمده، ستار بهشتی فوت کرده و اما این اظهارات در حالی مطرح می شد که مسوولان زندان اوین بارها مطرح کردند با توجه به دوربین های نصب شده در مکان های مختلف زندان، هرگز شاهد چنین ضرب و شتم هایی نبوده اند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به اظهارات بدون کارشناسی بروجردی، خاطر نشان کرد: اظهارات شتابزده رییس کمیسیون منجر به شکل گیری تناقضات در این پرونده و پیچیده شدن مساله شد،‌چرا که وی قبل از پیگیری اعلام کرد که ضرب و شتمی در کار نبوده است.
به گفته دکتر بخشایش اردستانی این قبیل اظهارات متناقض بی اعتمادی مردم به کمیسیون امنیت ملی را در پی خواهد داشت.
وی با انتقاد از برخورد انفعالی قوه قضائیه در رسیدگی به پرونده ستار بهشتی، تصریح کرد: ورود زودهنگام و به موقع دستگاه قضایی می توانست مانع از پمپاژ تبلیغاتی رسانه های بیگانه علیه نظام شود.
بخشایش اردستانی با بیان این مطلب که قوه قضائیه می توانست با صدور بیانیه ای موجب تنویر افکار عمومی شده و جلوی هر گونه سوء استفاده ای را از سوی دشمنان خارجی و داخلی بگیرد، گفت: متاسفانه عدم شرح کامل ماوقع پرونده ستار بهشتی و تعارضات موجود در این عرضه، فضا را برای معاندان فراهم کرد.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد از این پس دستگاه قضایی با ورود به موقع به این قبیل مسائل، مانع از هزینه شدن نظام و مسوولان در این زمینه شود.
مهدی دواتگری، نماینده ویژه مجلس در پیگیری پرونده 'ستار بهشتی' در گفتگو با شبکه ایران با بیان اینکه تخلف پلیس فتا در پرونده ستار بهشتی محرز است، خواستار 'استعفای رئیس پلیس فتا' شد و گفت: هفته آینده گزارش کامل بازدید از محل بازداشتگاه ستار بهشتی را تقدیم مجلس خواهیم کرد.