نظر منتشر شده
۴۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 260934
رایزنی های فشرده هسته ای در ژنو با میهمانان جدید/ آیا روند مذاکرات هسته ای تغییر یافته است
بخش خارجی الف، 2 اسفند 93
تاریخ انتشار : شنبه ۲ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۸:۴۱
همزمان با دومین روز مذاکرات اتمی ایران و آمریکا در ژنو، محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان به همراه علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی و حسین فریدون دستیار ویژه رئیس‌جمهوری به منظور رایزنی با طرف آمریکایی وارد این شهر شدند. در حال حاضر، عباس عراقچی و مجید تخت روانچی معاونان وزارت امور خارجه در ژنو سرگرم مذاکره با همتایان آمریکایی خود هستند.

به گزارش بی بی سی، علی اکبر صالحی، معاون رئیس جمهور ایران و رئیس سازمان انرژی اتمی برای مذاکره با ارنست مونیز وزیر انرژی آمریکا، عازم ژنو شده است. این نخستین بار است که در طول مدت مذاکرات اتمی ایران و آمریکا، یک مقام بلندپایه به غیر از وزیر امور خارجه طرفین در این گفت و گوها حاضر می شود. مقام هایی از وزارت انرژی آمریکا و سازمان انرژی اتمی ایران همواره در مذاکرات اتمی حضور داشته اند اما این اولین بار است که سطح گفت و گوها در این بخش هم افزایش یافته است.

حضور دو مقام دیگر از دو کشور ایران و آمریکا در مذاکرات هسته ای باعث توجه رسانه‌ها و ارائه تحلیل هایی شده است. در این ارتباط آسوشيتدپرس در گزارشي از ژنو نوشت مقامات غربي مي گويند پس از آنکه ايران اعلام کرد صالحي به اين مذاکرات خواهد پيوست، آمریکایی ها نیز تصميم گرفتند مونيز را براي ملحق شدن به اين نشست اعزام کنند. از دیدگاه این خبرگزاری حضور همزمان صالحي و مونيز مي تواند شانس دستيابي به يک توافقنامه را از طريق حل سريعتر جزئيات فني پيچيده در زمينه محدود شدن برنامه هسته اي ايران که براي تهران نيز قابل قبول باشد، افزايش دهد.

آسوشیتدپرس در ادامه گزارش خود به نقل از مقامات غربی نوشته است «انتظار می‌رود آنها درباره تعداد سانتریفیوژ برای غنی سازی اورانیوم توسط ایران (در توافق نهایی هسته‌ای)، میزان موادغنی شده که می‌تواند ذخیره کند، نوع تحقیق و توسعه در رابطه با غنی سازی و آینده رآکتور آب سنگین بحث و گفت‌وگو کنند».

این اتفاق بعد از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی ارتش روی می دهد که ایشان در آن دیدار با اشاره به برخی مباحث مطرح شده درخصوص توافق دو مرحله ای که ابتدا توافق بر اصول کلی و بعد از مدتی توافق بر جزئیات باشد، خاطرنشان کرده بودند: چنین توافقی پسندیده نیست زیرا با تجربه ای که از رفتار طرف مقابل داریم، توافقِ صِرف در کلیات، وسیله ای خواهد شد برای بهانه گیری های پی در پی در جزئیات. از دیدگاه رهبری اگر توافقی انجام شود، باید در یک مرحله و در بردارنده کلیات و جزئیات، با یکدیگر باشد و مفاد این قرار داد نیز باید روشن، واضح و غیرقابل تفسیر و تأویل باشد و مفاد توافق نباید به گونه ای باشد که طرف مقابل که عادت به چانه زنی دارد، در قضایای مختلف بهانه جویی کند.

خبرگزاری مهر نیز به نقل از بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی گزارش داد که قرار است علی‌اکبر صالحی درباره‌ی موضوعات فنی با ارنست مونیز بحث و مذاکره داشته باشد. یک سخنگوی وزارت انرژی آمریکا نیز اعلام کرد که وزیر انرژی این کشور به درخواست جان کری، وزیر خارجه‌ی آمریکا به مذاکرات می‌پیوندد.

این در حالی است که عباس عراقچی در گفت‌وگویی با ایسنا با اعلام این‌که مذاکرات به مرحله‌ای جزئی و حساس رسیده است،تاکید کرد که ایران توافق دومرحله‌ای نمی‌خواهد و قصد آن دارد که در توافق نهایی کلیات و جزئیات یک‌پارچه باشد. عراقچی اضافه کرد که برای رسیدن به چنین توافقی دو طرف مجبورند که در همه‌ی موضوعات مربوط به بحث و در تمامی مراحل، وارد جزئیات دقیق شوند. معاون محمدجواد ظریف همچنین گفته است، ایران به دنبال نوآوری و تحول در شکل مذاکرات است تا مذاکرات با سرعت بیشتری پیش رود. او جزئیات بیشتری را درباره‌ی شیوه‌های احتمالی تحول مطرح نکرد.

همچنین گفته می شود حسین فریدون به‌منظور مشورت‌ها و هماهنگی‌های لازم در طول مذاکرات فعلی به ژنو سفر کرده است.

لازم به ذکر است ایران و گروه ۱+۵ توافق کرده اند که تا پایان ماه مارس (اوایل سال پیش روی شمسی) به یک تفاهم سیاسی و تا ۹ تیرماه ۱۳۹۴ به یک توافق جامع با هدف حل و فصل نهایی پرونده ایران و رفع تحریم ها در برابر رفع نگرانی از اهداف برنامه هسته ای ایران برسند.
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۸:۴۴:۲۲
پیام آن چیزی نیست جز گسترده رتر کردن، پیچیده تر کردن و در نتیجه طولانی‌ رتر کردن مذاکرات... و باز هم ما با پیشنهادهای آنها در زمین آنها بازی می‌کنیم... روزی در تاریخ خواهند نوشت که چه با ظرافت و پنبه سر منافع ملی‌ ایران را به ظاهر به نفع آن ولی‌ در باطن به ضرر آن بریدند....و این تیم‌ و مشاوران، راهی‌ ندارند جز رفتن تا انتها به ناکجا اباد که همانا ضعف هر سال بیشتر ایران نسبت با سال پیش باشد... حالا دوستان بگن مگر جلیلی بود بهتر بود.... گویی در ایران فقط دو نفر و دو فکر وجود دارد، یا جلیلی یا ظریف... و هر کس از یکی‌ از این دور انتقاد کارشناسی داشته باشد، حتما طرفدار دیگری است!!!! (2695826) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۹:۳۳:۴۴
برادر من مگر راهی دیگری هم باقی مانده ، دیروز مسئولین مورد وثوق شما چه کاشته اند که امروز ما بخواهیم با تمسک به آنها در مذاکرات دست بالا را داشته باشم ؟!؟! چه خوشمون بیاید چه خوشمون نیاید ایران امروز در موضع ضعف است و این موضع ضعف ربطی به توان نظامی و اعتقادات ما ندارد . طی همه این سالها کشور تمامی شراینهای حیاتی اقتصادی آن به دست عده ای فرصت طلب افتاده و ایشان به جای رشد و توسعه تولید ملی برای سود آوری بیشتر برای کشور و مردم به غارت منابع کشور پرداخته اند به طوری کشور امروز برای تامین منابع یومیه خود با مشکلات جدی روبروست و گرانی های سرسام اور کمر مردم رو خورد کرده . خب دنیا هم کور نیست همه اینها رو میبینه و سعی میکنه از کوچکترین نقطه ضعفهای ما هم سو استفاده کنه وای به حال ما که امروز نقطه ضعفهای به این بزرگی داریم . برادر من اگر توپ و سلاح جنگی و نفرات در چنین شرایطی تعیین کننده بود ف روسیه الان مثل ... توگل گیر نمی افتاد .
بعدم هم اوضاع داخالی کشور بده مخصوصا اوضاع اقتصادی اگر هم یکی بگه پس چرا مردم اینقدر خرج میکنن دلیلش اینه که به دلیل عدم نظارت مسئولین گرامیتون چندین ساله عده ای از مردم با پا گذاشتن رو سر ضعیفتر ها دارن خودشون رو بالا میکشن اگر خیلی مردین جلو اینها رو بگیرین تا بعد ببینیم چی میشه . (2696026) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۴:۳۸:۰۳
برادر عزیز
چرا از واقعیت طفره می روید؟ ایران ناشیانه وارد مذاکره شد. امتیازات اصلی رو همون ابتدا خرج کرد که مثلا اعتمادسازی کرده باشه. ولی نتیجه چی بود؟ طرف امریکایی هنوز قانع نشده. برای همین امروز ما دست بالا رو نداریم. فکر می کنید چرا تیم مورد وثوق شما (و من) تو این مدت نتونسته برای اونا روشن کنه که ما دنبال سلاح نیستیم؟ (2698192) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۶:۵۰:۱۷
خود شما بگو باید چه کار می کردیم ؟! ایران تقریبا از سوی همه دنیا تحریم است ، اموال و دارایی هایش در کشورهای مختلف بلوکه شده ، صدها میلیارد دلار درآمد نفتی که میتوانست راه گشای چنین روزی باشد یا در امور مانند وارداتهای بی رویه کالا های خارجی ( غالبا چینی ) و طرح هایی مانند مسکن مهر (نفس طرح خوب بود ولی نوع اجرا و زمان آن بسیار بد ) و بخور بخورهای از ما بهتران ازبین رفته . تورم افسار گسیخته کل اقتصاد کشور را فرا گرفته به طوری که قیمت انواع کالا و خدمات بین 3 تا 10 برابر افزایش یافته ، تولید کشور که تا قبل از این هم به صورت نیم بند سرپا بود خوابیده و اکثر فعالان اقتصادی کشور سرمایه های خود را از بخش تولید خارج و وارد بخش دلالی کرده تا از فرصت پیش آمده کمال سواستفاده را بنمایند و اوضاع نابسامان اقتصاد را هر روز بد تر از دیروز کند ، اندک تولید کنندگان باقی مانده که یا حکومتی و یا متصل به آن هستند نیز تنها به واسطه رانت خود در اختصاص یافتن خوراک مجانی ، انرژی مجانی و تقلبهای گسترده در تولیدات خود و تحمیل آن به مردم عادی به فعالیت خود ادامه میدهند ، سرمایه گذاران خارجی درست و حسابی هم هم به واسطه تحریم و هم به واسطه انحصار طلبی نیروهای رانت دار داخلی در سالهای گذشته کشور را ترک کرده اند و جایشان را به سرمایه گذاران دسته چندم غالبا چینی و روسی دادند که با اطلاع از وضعیت ناگوار کشور پیاپی در حال دوشیدن کشور و کارشکنی هستند . دراین وضعیت تنها عده ای از اشخاص شناخته شده که به وسیله لینکهای خود با رانتهای آنچنانی مشغول تامین برخی نیازهای کشور هستند از اوضاع راضی هستند و پیاپی شعار های تولید ملی و ما میتوانیم و ما تو دهن آمریکا میزنیم و آمریکا بروگمشو و ... به پایدار ماندن خان نعمت خود دوام می بخشند و شعار های تولید ملی هم که اغلب توخالی از آب در آمدند ومشخص شد اغل این ولیدات وابستگی مستقیم به قیمت ارز و واردات دارند و ... .
همه موارد بالا که گفتم موارد عیان شده است و شاید صد ها نکته سری دیگر هم وجود داشته باشد که برما پوشیده است .
جنین وضعیتی به خودی خود یعنی دست پایین ، موضع ضعف و یا هرچیزی که اسمش رو میخواهید بگذارید در چنین شرایطی نه موشک نه پهپاد نه هواپیما نه تانک نه ناوشکن و نه ... هیچ دردی از ما دوا نخواهد کرد و هیچ امتازی به ما نخواهد داد . ایران راه دیگری برای ورود به مذاکرات نداشت چرا که موارد ذکر شده در بالا قبل شروع بازی بازی را باخته . و این دیگر هنر دیپلماتیک رایزنان است که چقدر از سنگینی این شکست بکاهند .
الف میخوای چاپ کن میخوای نکن ولی خیلی نامردیه تحلیل های خلاف واقع و آبکی این افراد رو چاپ می کنی ولی نظر اکثریت مردم رو سانسور . (2698730) (alef-10)
 
مشکین نقاب
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۲۱:۱۰:۲۳
مرد عالمي نزديک ظهر به مسجد رفت. در صحن مسجد ايستاده بود و در کنار او چهار بچه از شاگردان بازار نشسته بودند و ناهار مي‌خوردند.
يکي نان و حلوا مي‌خورد. دومي و سومي نان و پنير مي‌خوردند و چهارمي نان خالي مي‌خورد.
يکي از آن‌ها که نان و پنير داشت، به آن يکي که نان و حلوا داشت، گفت: «من هم حلوا مي‌خواهم، يک کمي حلوا به من بده.»
پسرک حلوايي گفت: اگر سگ من شوي و صداي سگ درآوري، به تو حلوا مي‌دهم! او هم صداي سگ درآورد و قدري حلوا گرفت و همه خنديدند.
سومي گفت: به من هم حلوا بده. پسرک حلواخور گفت: اگر الاغ من شوي و صداي خر درآوري به تو نيز حلوا مي‌دهم! او هم صداي الاغ درآورد و کمي حلوا گرفت.
پسرک چهارمي که نان خالي مي‌خورد، گفت: «حالا که به آن‌ها حلوا دادي، به من هم بده.»
پسرک حلوايي گفت: اگر گربه من شوي و ميوميو کني، به تو نيز حلوا مي‌دهم.
پسر جواب داد: «من گربه کسي نمي‌شوم؛ اگر مي‌خواهي حلوا بدهي، همين‌طوري بده.»
حلوايي گفت: «رسمش همين است. اگر گربه نمي‌شوي، از حلوا خبري نيست.»
پسر فکري کرد و گفت: «صبر کن از اين آقا بپرسم، ببينم حلواخوردن ارزش گربه‌شدن را دارد؟ و بعد رو به مرد دانشمند کرد و گفت: «آقا! به نظر شما گربه باشم و حلوا بخورم بهتر است يا خودم باشم و نان خالي بخورم؟»
مرد جواب داد: «عزيزم! نمي‌دانم به تو چه جوابي بدهم. تو بچه‌اي و دلت حلوا مي‌خواهد و حرف‌هاي شما هم خيلي جدي نيست، اما اين‌را مي‌دانم که من خودم سي‌سال است که حلوا نخورده‌ام و مي‌بيني که چيزي از ديگران کم ندارم و مردم همه به من احترام مي‌گذارند. همسايه‌اي هم دارم که هر روز حلوا مي‌خورد و پيش کسي محترم نيست.»
پسرک گفت: پس من هم نان خودم را مي‌خورم و حلوا نمي‌خواهم. وقتي آدم مي‌تواند سي‌سال حلوا نخورد، صدسال هم مي‌تواند. پس چرا سگ کسي باشد؟ چرا خر کسي شود؟ و چرا گربه کسي شود؟ (2699393) (alef-10)
 
فامیل دور
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۲۰:۰۲:۳۴
کاکائو خزانه مملکت خالیه / شکم گرسنه دین و ایمون سرش نمیشه / تاسیسات استخراج نفت فرسوده و غیرقابل استفاده شدن/ مملکت داره از درون متلاشی میشه / اینو شما دلواپسا کی می خواهید متوجه بشید (2696111) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۸:۵۸:۵۰
درود بر روحانی (2695889) (alef-3)
 
العبد
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۲۲:۱۳:۳۳
دورد بر همه ایرانیان شریف و عزیز (2696442) (alef-13)
 
مهدی
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۸:۵۹:۰۸
حضور صالحی و فریدون نشانه هیچ چیزی نیست! مذاکرات به خاطر کارشکنی آمریکا و غرب به نتیجه نخواهد رسید. مطمئن باشید حاضر نمیشن تحریمها رو بردارن حتی اگه ما همه چیز رو تعلیق کنم! نباید به دشمن دلخوش کرد. اونها اگر اهل منطق بودند 12 سال پیش پرونده مختومه میشد. مشکل اونها انرژی هسته ای نیست. (2695890) (alef-5)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۲۱:۳۴:۳۵
تحریمها یک شبه نیومدن که یک شبه برداشته بشن هنوز که هنوزه بعضی معدود از تحریمهای عراق برداشته نشده (2696336) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۸:۴۲:۰۲
ما مرده شما زنده... بشین ببین که هیچ وقت اونها با ما سر سازش نخواهند داشت (2696959) (alef-3)
 
سعید ایرانی
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۹:۰۸:۳۱
من خوشبینم (2699130) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۸:۵۹:۳۹
آقای روحانی متاسفانه با بی‌ تدبیری، داره سرنوشت دولت خود را به اقدامات آقای ظریف گره میزانه... با هر چه بیشتر درگیر کردن خود( مانند فرستادن برادر خود) در واقع داره از بار مسئولیت آقای ظریف برای شکست مذاکرات کم میکنه و به صورتی‌، دارد در زمین تندروهی داخلی‌ که مترصد تضعیف و بی‌ اثر کردن دولت او ، در حد دولت قبلی‌ هستند بازی می‌کند.... البته ممکن است تحلیل آقای روحانی و مشاوران او این باشد که اگر دولت آقای روحانی آینده خود را به این مذاکرات گره بزند، تاکتیکی است که به طرف غربی فشار میاورد که اگر دولت تدبیر، شکست به خورد، دولتی از جنس مدیر جهانی‌ دوباره در ایران روی کار خواهد آمد... این مشاوران باز هم مانند همیشه، از دنیای کنونی ارزیابی اشتباهی‌ دارند...اینبار، طرف غربی به خوبی‌ میدن که ایران تحمل یک دولت دیگر از نوع مدیر جهانی‌ را ندارد، و هرگز به صلاح او نیست که وارد یک دور دیگر لج‌بازی با غرب شود... حتی اگر روسیه هم از این رویکرد ایران حمایت کند، اینبار خود روسیه هم گیر است و عملا نسخه او پیچیده شده...پس دولت آقای روحانی و دلسوزان وطن هوشیار باشند که اینبار که نفت به قیمت زیر ۵۰ دلار رسیده و تحریمها بسیار محکم علیه ایران و روسیه باقی‌ مانده، شرائط از زمین تا آسمان با سال ۸۴ که مدیر جهانی‌ به قدرت رسید تفاوت دارد... تفاوتی‌ از سال ۸۴ تا سال ۶۷!...اگر خدای نکرده این را درک نکنند و دست پایین ارزیابی کنند، سرنوشت بدی برای کشور و هر چه در او است، قابل پیش بینی‌ است، متاسفانه.... (2695893) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۹:۰۲:۱۲
این طور پیداست روحانی با این کار فرانسه را وادار به واکنش می کند این دیدار های دوجانبه بین دو مقام انرژی کشوری می تواند کشورهای اروپایی را نگران بد و بستان اقتصادی می کند در این میان فرانسه بیشتر از همه احساس کلاه رفتن سرش از منافعش می شود (2695899) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۹:۰۳:۲۶
حتی اگر همین امشب صدا سیما اعلام کند توافق بین ایران و غرب صورت گرفته این حکم نوشدارو بعد از مرگ سهراب داره
این توافق باید در بهترین حالت ده سال قبل و در بدترین حالت چهار سال قبل صورت می گرفت (2695902) (alef-5)
 
حق طلب
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۹:۰۴:۱۲
انشاالله توافق نزدیکه خدا خودت کمک کن (2695905) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۸:۴۴:۱۶
انشالله که بشود اما اولا که چشم ما که آب نمی خوره
ثانیا فکر می کنید توافق بشود چه اتفاقی می افتد ؟ معجزه می شه ؟
ما ملت تنبل و کار نکنی هستیم، تحریم های خارجی هم رفع بشود ما کماکان همان تنبل های قبل هستیم و کشور همین است که هست

ما اول باید خودمان را اصلاح کنیم، تحریم رفع شد چه بهتر (2696963) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۹:۰۴:۳۱
انشالله از شر تحریم ها راحت شویم (2695906) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۹:۱۰:۲۹
من امیدوارم انشالله بعد از توافق جامع یک حرکت جدی از سوی نظام و شخص مقام معظم رهبری انجام شود و آن هم به مسلخ کشاندن مفسدین اقتصادی در هر مقام و منصب و جناح است.
چرا که جدا از بحث مسئله هسته ای که بحثی چالشی بوده و و موافقان و مخالفان گوناگونی دارد ، متاسفانه فساد اقتصادی سالیان گذشته و عدم تفکر درازمدت در سرمایه گذاری درست بر روی صنایع استراتژیک کشور به منظور پیش بینی چنین روز هایی و خنثی سازی فشارهای خارجی سبب شد نه تنها مردم در داخل کشور در تنگنای اقتصادی قرار بگیرند بلکه باعث شد مشت ایران در برابر کل دنیا باز شده و نه تنها امریکا و غرب بلکه تمامی دنیا بخواهند با توجه به نقاط ضعف کشور از ایران امتیاز بگیرند .
بدیهی است که اگر به عنوان مثال از درآمد نجومی سالهای اخیر از فروش نفت در راستای بهره برداری از میادین گازی کشور استفاده می شد و به طور مثال طرح خط لوله گاز ایران به اروپا به بهره برداری میرسید امروز ایران نه تنها میتوانست از این اهرم در راستای کاهش فشارهای خارجی بهره ببرد بلکه میتوانست از آن برای به چالش کشاندن تسلط یکجانبه روسیه بر ایران استفاده کرده و خود را از زیر یوق این استعمار گر کهنه بیرون بکشد .
اما متاسفانه این فرصت ها به مانند بسیاری از فرصتهای دیگر سوخت شد لیکن مسببین این موضوع که متاسفانه امروز یک به یک شاهکارهایشان رو می شود نمی بایست به حال خود رها شده و باید محاکمه شده و به شدیدترین مجازاتها محکوم شوند تا هم عبرتی برای سایرین شده و هم باعث بازگشت اعتماد عمومی شود . (2695930) (alef-10)
 
مهرداد
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۹:۱۸:۳۶
1 عیدی جانانه انشالله به مردم میدن.بچه ها مچکریم (2695968) (alef-5)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۹:۳۰:۱۵
آقا جان راهی جز تسلیم شدن در برابر آمریکا ندارد. (2696005) (alef-3)
 
رضا
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۸:۳۶:۲۴
این حرف دل همه اصلاح طلبان است. (2696952) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۰:۴۳:۵۲
در واقع حرف دل کسانی است که با شرایط موجود که اصولگرایان به ظاهر دلسوز به کشور تحمیل کرده اند مخالف هستند می باشد. (2697213) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۹:۳۶:۳۵
خیره انشاالله. (2696038) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۹:۴۳:۲۶
خیلی ساده ، حلوای ایرانی را می دهند ، همه دویدند . (2696055) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۹:۵۵:۴۸
واقعا چه حلوایی هست که ملت دارند از بدبختی و گرسنگی می میرند.... (2697090) (alef-10)
 
امین
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۲۰:۱۴:۰۶
باسلام :
در دنیای امروز اگر سی سال هم جنگ کنیم این میز مذاکره است که عاقبت کار را مشخص می کند پس بیاید با همه هم سربازان وطن را در میدان دیپلماسی کمک کنیم و بهانه دست دشمن ندهیم .سر بلند و پیروز باشی ای ایران (2696141) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۲۱:۲۴:۳۵
آمریکایی ها باید خیلی کودن باشند که دنبال جنگ با ایران باشند لذا یک نوع توافق حتما" حاصل خواهد شد.اما تحریم ها بعد توافق اگر برداشته هم نشود نظامش از هم می پاشد لذا وضع اقتصادی مردم کم کم بهتر می شود. (2696305) (alef-10)
 
مجیر اصفهان
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۲۲:۲۴:۳۰
با حمایت اقا و نظر صریح ایشان نسبت به یک توافق خوب و حضور فریدون در مذاکرات احتمال توافق بسیار بسیار زیاده حالا خرا به رار دلواپس برسه حالا لایر به فکر یک دکان جدید باشند (2696468) (alef-13)
 
محمود
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۲۳:۴۹:۱۶
گذشته از این که بهتر بود این مسئله چه موقع انجام شود........ باید اینرا درنظر گرفت که این دوره نسبت به دوره های قبل تفاوت خواهد داشت (بدور از اینکه کدامیک نسبت به دیگری راغب تر است یا کدامیک حکمیت بیشتری دارد) محدودیت زمانی دارند و در واقع راند آخر را سپری خواهند نمود . (2696657) (alef-13)
 
عبدالله محمدی
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۲۳:۵۳:۲۸
سلام بسیار ساده انگاری است اگر خیال کنیم آنها بدنبال توافق هستند، آنها میخواهند ما را خام کنند و به اصل انقلاب عظیم اسلامی ضربه بزنند. به خدا قسم ماهیت و فلز آنها غیر از این نیست. تازه اگر توافقی هم بکنند قطعا زیرش می زنند. به فرمودۀ قرآن کریم: و قاتلوا ائمۀ الکفر انهم لا ایمان لهم یعنی با سران کفر بجنگید زیرا آنها به تعهداتشان پای بند نیستند. از این گذشته اگر بفرض محال آنها به تعهداتشان عمل نمایند (که نمیکنند) تازه برمیگردیم سر خط: نفت می فروشیم و می خوریم. پس مشکل و راه حل در داخل است و از ناحیۀ سران کفر چیزی نصیب ما نمی شود. این همان مطلب حکیمانه است که رهبر بزرگوار ما فرمودند. (2696664) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۰:۴۹:۳۵
آقای محمدی مثل اینکه هنوز به ذات و خدایی بودن این انقلاب شک دارید و همیشه آیه یاس می خوانید مگر اینها توانستند در طول 36 سال به انقلاب اسلامی ضربه بزنند در ثانی منظور شما از ضربه به اصل انقلاب چیست و این موضوع چه ربطی به انقلاب دارد لطفاً منظورتان را واضح تر بیان کنید . (2696715) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۱:۴۵:۲۷
اقای محمدی کاش میشد اینده ایران را با ادامه تحریم ها بعد از 5 سال به صورت فیلم سینمایی میدیدیم اینده ایران را گفتم نه عده ای را که از خداشونه تحریم ها باشه چون سودشان از همین مسیر حاصل میشود (2696770) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۷:۴۲:۳۱
آقا عبدالله شما در همه موضوعات و مسائل اينطور با قاطعيت نظر ميدهيد در دنياي پيچيده امروز روي واضح ترين مسائل و امور از كلماتي مثل به نظر من ، به گمانم ،به احتمال زياد يا با فرض اينكه استفاده ميكنند چه برسد به مباحث ديپلماتيك و سياست خارجه . به هر تقدير در سال 92 مردم به دولتي راي دادند كه اين مسير را انتخاب كند طبيعتاً با توجه به انتخابات 92 و طرح مسئله هسته اي در كارزار انتخابات و مواضع بسيار روشن حسن روحاني در اين خصوص پر واضح است كه مردم اين گونه ديپلماسي را مي پسندند لذا بهتر است ما نيز اگر در صف مخالفان دولت هستيم براي آن بخش از مردم شريف نيز احترام قائل شويم همچنانكه آقاي احمدي نژاد در هشت سال آزادانه هر كاري را انجام دادند. (2696877) (alef-10)
 
اصفهانی
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۱:۰۹:۱۱
وای به حال پایداری ها که خیلی هم دلواپس بودند حالا دیگه اگر توافق بشه چت طوری و با چه بهانه ای می خواهند پاپیچ دولت بشوند به عنوان یک ایرانی که ایمان دارم به دیپلماسی اقای ظریف دست ایشان را می بوسم (2696742) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۷:۰۴:۴۱
چرا برای مرده اصلاحات از جنازه سید بزرگوار استفاده می کنی اصلاحات به ما یاد که شیطان و فرشته هر دو افریده خدایند و هر دو برادرند و و فرقی بین ظالم و مظلوم و کافر و دین دار و فاسد و صالح و خبرو شر و خوبی و بدی وجود ندارد همه باهم برابرند و تساهل یعنی امر به معروف تعطیل چه لزومی دارد اگر کسی قصد تعرض به یک خانواده و یک خانم محترم را داشت کسی بیاید خودش را نخود هر اش کند و از خانم محترم دفاع کند اگر امریکا هزاران جنایت در افریقا و اسیا و امریکای لاتین کرد به ما چه قوی است و زورش می رسد تساهل و اگر امارالت جزایر ما را خواست بهش بدهیم و حرفی نزنیم تسامح کنیم و اگر فساد در جامعه کاملا علنی شد به کسی چه مربوطه اصلا به ما چه که مردم انقلاب کردند تا از مستضعفین حمایت کنند ما خودمان و بچه هامون در اروپا خوش می گذرانیم بس است من اگر هفته ای یک سری به میدان پیگادلری به گفته انهایی که لندن را دیدند نمی رفتم اون هفته کلافه بودم دیروز یکی می گفت ثروت مردم امارات به علت جمعیت کم یک سال برابر یک قرن ایران است اگر درست توضیح شود نگفت که ممکن است یک میبیون ایرانی زندگی کاملا شبیه به اماراتیها و یا کویتی ها داشته باشند انهم از صدقه سری پول نفت و گرنه همه می دانند اروپا دلش برای کشورهای ضعیف نسوخته اگر انقلاب ایران نبود امارات و کوئیت و قطر نفتشان را مجانی به انگلیس باید می دادند و مثل دوران استعمار همه اتفاقات خوشایندی که برای همه مستضعفین دنیا رخ داد از صدقه سری مبارزات ملت ایران است اگر اکثر روستاها علاوه بر اب و برق و گاز و تلفن و ... دارند اینها به صدقه سری مبارزات است و گرنه با 6 میلیون یشکه صادرات نفت هم همه گشنه بودند اگر چه تا مطلوب خیلی فاصله داریم ولی وضع موجود چیز کمی نیست شاید سطح رفاه ما دست کمی از اروپاییها نباشد که در همه چیز فقط صرفه جویی می کنند خانه هایشان کوچک تر از خانه های ایرانیها استفاده از خودرو شخصی مثل خودکشی میمونه (2696834) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۷:۴۳:۱۳
سلام
چه اشكالي دارد ما هم مثل امام حسن (ع) صلح را بپذيريم،آيا با گذشت بيش از 1400 سال آيا كسي به صلح هوشمندانه ايشان خرده اي توانسته است بگيرد.
براي شروع شور حسيني و انقلاب علمي و صنعتي و حضور مقتدرانه ايران در تمام كل دنيا و احيا عزت ايراني بايد از اين مرحله بصورت هوشمندانه و با پذيرش شرايط روز و استفاده آن براي آينده اقدام نمود. (2696878) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۲۰:۵۰:۱۰
کدوم صلح چی با چی مقایسه می کنی کی با کی صلح امام حسن کجا توافق ترکمنچای کجا بعضی وقت ها مطالعه هم خوب چیزی (2699365) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۷:۴۵:۰۱
سلام بسیار ساده انگاری است اگر خیال کنیم آنها بدنبال توافق هستند، آنها میخواهند ما را خام کنند و به اصل انقلاب عظیم اسلامی ضربه بزنند. به خدا قسم ماهیت و فلز آنها غیر از این نیست.

شما منکر فعالیتهای اتمی ما در کنار این نفرت از غرب هستید؟ایا خطر احساس نکردند؟ (2696884) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۷:۴۹:۵۰
از ناحیۀ سران کفر چیزی نصیب ما نمی شود.

اقا چرا این را می گویید ؟انها اهل کتابند . (2696894) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۰:۰۱:۳۶
اشتباهي مثبت دادم (2697103) (alef-3)
 
مریم
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۸:۲۸:۰۵
قطعا تصمیم مذاگره کنندگان بهترین است.انشاالله موفق باشند.ایران همیشه پیروز است با امید به عنایات امام زمان. (2696936) (alef-10)
 
یکی
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۸:۳۸:۴۱
مردم ایران ،همه بجز اونایی که از زجر مردم پول درمیارن بدنبال برطرف شدن تحریمها هستند و از این طرز فکر حمایت می کنند (2696955) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۸:۵۱:۵۴
نرمش ها به اندازه کافی قهرمانانه نبوده که توافق حاصل شود (2696975) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۹:۱۶:۲۹
به نظر نمی رسد کسانی که در این سایت مطلبی را اظهار میکنند ربطی به کسانی که از تحریمها منافعی دارند داشته باشند آنها فقط نگران منافع کشور شانند تا مبادا حلوای نقدمان را بدهیم وحتی سیلی نسیه هم گیرمان نیاید پس همدیگر را متهم نکنیم (2697017) (alef-3)
 
1360
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۹:۴۴:۴۸
بابا مگه چيه انقدر كش ميدين تمام كنين شايد ماهم مزه اقتصاد خو ب بو بچشيم (2697067) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۰:۲۸:۱۷
دکتر روحانی و تیم پشت سرش که متمایل به اصلاحات هستن به نظر میرسه که به کاهدون زدن. اونها باید برای جلب آرای قشر خاکستری جامعه فکر دیگه ای بکنند وگرنه از آمریکا و مذاکرات آبی گرم نمیشه دیگه همه مردم حتی ضدانقلاب ها هم فهمیدن که آمریکا نمیخواد تحریم هارو برداره خودشون هم فهمیدن اما نمیخوان این را رسما اعلام کنن و با ناشیگری همه تقصیر هارو گردن این و اون میندازن.. (2697161) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.