نظر منتشر شده
۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 455136
یک پیشنهاد به وزیر بهداشت
بخش تعاملی الف - رامین امینی زارع
تاریخ انتشار : شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۳۴

 
یکی از مهم ترین موضوعات در جهان مقوله بهداشت موادغذایی است که رابطه مهمی باسلامت عمومی و زمینه بروز بسیاری از بیماری ها دارد.

این سال ها شاهدآن هستیم که روزانه ده ها تهیه غذا، رستوران و قنادی همچون قارچ از زمین می رویند که بسیاری ازآن ها فاقد استانداردهای بهداشتی هستند ازجمله:

1.عموما پخت غذا در زیرزمین ها است که نورمستقیم آفتاب و تهویه نداشته و رطوبت زیاددارد؛ به عبارتی سه عامل مهم رشد عوامل بیماری زا به طورکامل فراهم است و محل جشن و پایکوبی انواع قارچ ها، باکتری ها، ویروس ها و انگل ها به شمار می رود.

2.غذاهایی که در وعده به فروش نمی رسند، برای مدت طولانی نگهداری شده بارها گرم می شوند.

3.برای فروش بیشتر و فریب ذائقه از روغن ونمک به مقدار زیاد و سرخ کردن با روغن جامد در دمای بالا استفاده می شود.

4.تعداد بازرسان محترم بهداشت، دامپزشکی و اتحادیه با تعداد واحدهای صنفی دارای مجوز و بی مجوز و دامنه تخلفات تناسب ندارد.

مواردی ازاین دست بسیار است و باوجود بازرسان با وجدان حرفه ای، امکان بروز مخاطرات اخلاقی درتبانی بین بازرس و واحد صنفی هم اگرچه باید بسیار نادر فرض شود، منتفی نیست.

پیشنهاد: اجرای طرح شفاف سازی موادغذایی

بهره گیری از پتانسیل بزرگ ونامحدود نظارت مردمی می تواند در تامین بهداشت عمومی به کمک متولی بهداشت عمومی بیایدو راهکار اجرایی آن به شیوه زیرانجام شود:

الف:تهیه، بسته بندی و یا آمادگی غذا برای سرو در حضور مشتری انجام شود یا مراحل یاد شده از پشت شیشه  یا دوربین مداربسته متصل به تلویزیون برای مراجعان قابل مشاهده باشد.

ب.درگام نخست اجرای این طرح درکنار فرهنگ سازی و ایجاد مطالبه عمومی، اهرم های تشویقی برای واحدهای پیشرو درنظرگرفته شود؛ ازجمله پس از تایید بازرسان، درمالیات وعوارض تخفیف درنظرگرفته شود.

درپایان اگرچه به حکم انصاف باید از اقدامات انجام شده؛ به ویژه تست های کیفی اخیرقدردانی نمود اما واقعیت این است که کیفیت تولید و عرضه در رستوران ها و قنادی ها درپاره ای از موارد باید نزدیک به فاجعه تلقی شود. لذا از وزیر محترم و خوانندگان دعوت می شود دیدگاه خود را بامردم در میان بگذارند. راقم نیز در اجرای این طرح در کنار آنان خواهد بود.
*مهندس رامین امینی زارع
hellofarbod@gmail.com
09123100261     
 


 
 
کلمات کلیدی : رامین امینی زارع
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۸ ۱۳:۲۴:۲۶
سلام درسته باید دکتر هاشمی وزیر بهداشت دستور بدن این کار انجام بشه پیشنهاد خوبیه (4209232) (alef-11)
 
۱۳۹۶-۰۱-۰۵ ۰۹:۴۶:۵۲
سلام ازالف متشکریم پیشنهاد خوبی بود لطفا وزیر محترم بهداشت درمان وآموزش پزشکی هم نظر خودشون رودراین باره بنویسند.
دکتر قاضی زاده هاشمی وزیر پاسخگوست . (4216714) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۷ ۰۸:۳۹:۵۸
فعلا وزیر سرش به فیشهای نجومی و کارانه گرم است، مزاحم نشوید (4219389) (alef-11)
 
Russian Federation
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۰۸:۵۱:۳۶
باید مردم نظارت کنن.مثلا بسیج.بسیج مواد غذایی. دکترتوکلی هم شفاف سازی کنه ... (4221763) (alef-11)
 
سیامک داودی
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۱۳:۵۸:۲۰
به نام خدا ( مسئولان محترم سایت الف امید است مطلب ارسالی قابل نشر باشد با تشکر سیامک داودی)
چند پیشنهاد اشتغال زا
همانگونه که در پیام نوروزی مقام معظم رهبری درسال جاری شنیدم که معظم له با دوراندیشی و بزرگواری به یکی از مشکلات اساسی مملکت اشاره فرمودند و آن چیزی جز دغدغه اشتغال جوانان کشور علی الخصوص فارغ التحصیلان دانشگاهی نیست. به همین دلیل امسال را سال تولید و اشتغال نامگذاری فرمودند و با عنایت به اینکه سایر مسئولان دلسوز کشور نیز حداکثر تلاش را برای حل مشکل اشتغال جوانان در دستور کار دارند، اینجانب چندین پیشنهاد را برای اشتغال حداکثری جوانان کشور عزیزمان طرح می نمایم که امید است مورد توجه مسئولان و نقد عزیزان خواننده قرار گیرد.
1- کشور ما در جذب توریست بنا به دلایل عقیدتی و مذهبی نتوانسته است همانند کشور همسایه مان ترکیه موفق عمل کند لذا در قدم اول لازم است ما کاری کنیم که مردم سایر کشورها برای حل بعضی از مشکلاتشان در اکثر زمینه ها به عنوان نمونه برای معالجات پزشکی به کشور ما مراجعه کنند به گونه ای که درمان در کشور ما برایشان مفید و ارزان تمام شود با یک اقدام ضربتی در کشور و با استفاده از دانش مدیریتی متخصصان مدیریت و اقتصاد در کشور می توان در اسرع وقت از محل بخشی از یارانه های اختصاص داده شده به بخش درمان و یا با هزینه شخصی حجم انبوه پزشکان عمومی به سرعت و در یک برنامه پنج ساله تعداد زیادی از پزشکان متخصص ، دندانپزشک ، پرستار و ........... را تربیت کرد به گونه ای که بالاترین سرانه پزشک متخصص، دندانپزشک ، تختهای بیمارستانی و .......را به نسبت جمعیت را در بین اکثر کشورهای جهان داشته باشیم در اثر این سیاست دریافتی پزشکان در یک بازار رقابتی به شدت تعدیل و ارائه خدمات پزشکی در ایران با همراهی و تامین امکانات توسط سرمایه گذاران داخلی به قدری ارزان و با صرفه می شود که هم مردم با کمترین هزینه به پزشک دسترسی خواهند داشت و هم باعث ورود حجم انبوهی بیمار از کشورهای همسایه یا خارجی برای ترمیم دندان، یا اعمال جراحی و ........ به ایران خواهد شد و با ورود این توریستهای پزشکی و اسکان آنان در کشور ارز زیادی به کشور وارد و زمینه اشتغال تعداد زیادی فراهم خواهد شد.همچنین می توان نسبت به جذب گسترده و تربیت دانشجو در زمینه های مختلف پزشکی یا سایر رشته ها اقدام و از خروج جوانان که اکثرا از قشر مرفه کشورند برای تحصیل در رشته های پزشکی یا ...... با دریافت هزینه تحصیلات از آنان از خروج ارز از کشور جلوگیری حداکثری نمود.
2- هر کس برای تفریح و خوشگذارنی قصد مسافرت به خارج از کشور را دارد باید ناچار شود به علت خروج ارز از کشور مبالغی را به سازمان امور مالیاتی بپردازد و برای سرمایه گذاران خارجی در ایران امنیت حداکثری جهت تضمین سرمایه و بازدهی آن در ایران در نظر گرفته شود همچنین کسانی که در امور غیر تولیدی یا دلالی زمین و مسکن یا محصولات خارجی دارای ثروتهای انبوهی شده اند از آنان حداکثر مالیات برای جلوگیری از اختلاف شدید طبقاتی اخذ شود یک مامور مالیاتی در کشور همانند یک مامور نیروی انتظامی لازم است قدرت و برش کاری داشته باشد تا از محل اخذ حداکثری مالیات از قشر مرفه جامعه بنگاه های کوچک اشتغال زا در اقصی نقاط کشور تاسیس شود در کل بهتر است شعار این باشد که ثروت و بزرگی و ......در کشور فقط مختص تولید کنندگان یا کارآفرینانی که ایجاد اشتغال می کنند یا تاجرانی که توان حداکثر صادرات و ارز آوری برای کشور را دارند، می باشد.
3- تمام کارخانجات تولیدی در کشور موظف شوند ضمانتی چند ساله برای خدمات پس از فروش کالاهایشان در صورتیکه ایراد از مصرف کننده نباشد بدهند و در صورت هر گونه عیبی در محصولاتشان آن را پس گرفته و به جای آن یک محصول نو به خریدار بدهند بهتر است تمامی کارخانجات تولیدی موظف شوند جوانان بی کار را در زمینه تعمیر تولیداتشان در اقصی نقاط کشور آموزش داده و از طریق ظرفیت فضای مجازی با دادن حق الزحمه ساعتی این تعمیرکاران را با کمترین هزینه به درب منازل برای انجام تعمیرات محصولاتشان اعزام نمایند. همچنین اصلاح بهینه قانون کار که نگرانی کارفرماها را از دردسرهای قانون کار برای اشتغال بیشتر جوانان به حداقل برساند و به تبع آن به افزایش تولیدات کمک کند و همچنین پرداخت بیمه بی کاری توسط دولت یا کارفرما نیز برای کمک به کارگران بی کار شده توصیه می شود.
4- فروش و صادرات نفت خام در اسرع وقت کم شده و به جای آن محصولات ساخته شده پتروشیمی صادر شود یعنی در امری که دارای مزیت نسبی هستیم مانند محصولات کشاورزی ، سیمان یا پتروشیمی یا ..... بیشتر سرمایه گذاری شود بنحوی که امثال کشورهایی مانند چین که الان بلای جهانی برای تولید کنندگان اکثر کشورها شده است قادر به رقابت در این زمینه با ما نباشد. همچنین توصیه می شود که نرخ ارز به صورت مصنوعی پایین نگه داشته نشود تا قدرت بیشتری برای صادرات داشته باشیم و برای سرمایه گذاری بیشتر مردم در امور تولیدی تشویق مردم به سرمایه گذاری در بورس به جای خرید طلا و زمین یا ... با ارائه تضمینات مناسب توسط دولت تاثیر گذار بوده تا اطمینان کافی برای سرمایه گذاران بوجود آید و کارخانجات تولیدی بیشتری با سرمایه خرد مردم رونق بگیرند.
5- سعی شود تا حداکثر ممکن امور ساخت و ساز و عمران در کشور به شرکتهای سهامی خاص یا ..... واگذار شود که از چندین مهندس معمار و ساختمان برق و مکانیک تشکیل یافته است سرمایه گذاری افراد توانمند و عادی جامعه در این زمینه با روشهای استاندارد حسابداری به این شرکتها واگذار شده تا مهندسان نیز همراه بناها ، کارگران ، لوله کشها و متخصصان عادی امور ساختمان دست به کار عملی شوند و همراه سایر عزیزان امور ساختمانی با دستمزد بهینه اشتغال به کار داشته باشند.
6- برای کسب و کار خانگی تسهیلات ویژه در نظر گرفته شود مثلا چند خانم خانه دار که سرپرست خانواده را از دست داده و باید هزینه های زندگی را تامین نمایند به نحوی توسط مسئولان مدیریت شوند تا با هماهنگی نسبت به تهیه و توزیع مواد خوراکی ، ترشیجات، و مرباها و ........ اقدام و یا در کار خیاطی ، آرایشگری و ........ بتوانندهزینه های زندگی را تامین نمایند .
7- صدا و سیما با راه اندازی کانالی به نام اشتغال برنامه های مفید و مناسب را در این زمینه تولید نمایدو در کلیه سریالها به جای نشان دادن زندگی تجملاتی و مصرفی سعی شود روحیه کار و اشتغال رادر سریالها تبلیغ نماید همچنین از کارآفرینان کشور به طور مرتب دعوت نماید تا به مردم آموزشهای لازم در زمینه راه اندازی کسب و کار خانگی و ...... را یدهند ،کارآفرینان نمونه در هر شهر و روستا به طریق مناسب تشویق و با نصب بیلبوردهای آنان در شهرها و یا اینکه استفاده از توان آنها در مناسب مدیریتی و مشاوره ای دولتی حداکثری شود.
8- در مناطق مرزی و روستایی می توان روستائیان را با آموزشهای مناسب و با توجه به مزیت آن منطقه برای ساخت صنایع دستی یا قالی بافی و ........ تشویق کرد و دولت از محل دریافتی مالیات بر ارزش افزوده یا مالیات اخذ شده از مسافران تفریحی خارج از کشور نسبت به توزیع یا خرید تضمینی این محصولات و صنایع دستی اقدام نماید من در کلیپی دیدیم که یک ویلون بسیار زیبا و شکیل در ویترین یکی از فروشگاه های معروف و بزرگ لندن در معرض فروش بود ولی محل ساخت آن در یک کلبه محقر در چین و با دستان هنرمند یک پیرمرد چینی تولید شده بود این می تواند الگویی از کار و تولید برای کلیه مردان و زنان مناطق روستایی و محروم کشور باشد و برای توزیع کالاها و صنایع دستی در کشور دستفروشی در خصوص توزیع این کالاهای صنایع دستی و ... ....ایرانی آزاد باشد و ماموران شهرداری برای توزیع این کالاها در نقاط مختلف شهرهای کشور به دستفروشان اجازه فعالیت دهند ولی نسبت به فروش کالاهای چینی یا غیر ایرانی توسط دستفروشان سخت گیری به عمل آورند.
9- تمامی مشاغلی که درآمد خود را مستقیما از مردم می گیرند حق نداشته باشند به بهانه اشباع بازار یا ترس از افزایش رقیب کاری و یا کسب حداکثری منافع صنفی در این زمینه پذیرش حداقلی داشته باشند مانند کانون های وکلا ، سازمان ثبت ، سازمان نظام پزشکی ، نظام مهندسی ، سازمان حسابرسی و ........ مثلا می توان با احیای درجه بندی وکالت به وکلای درجه یک و دو یا سه یا صدور مجوز حداکثری برای دفاتر اسناد رسمی و یا وجود یک کارشناس حقوقی یا مدیریتی ، بازرگانی دوره دیده در بنگاه های املاک یا ماشین برای جوانان بی کار حقوق خوانده یا اقتصاد و مدیریت ، حسابداری و .... حداکثر اشتغال را ایجاد کرد و در سایر زمینه ها نیز به همین ترتیب عمل شود و هر گونه ممانعت در کسب و کارهای آزادی که غیر حاکمیتی هستند توسط هر شخص حقیقی یا حقوقی جرم محسوب شود و قابلیت طرح دعوی توسط زیاندیدگان این امر را داشته باشد.
10- به مهندسان کشاورزی ، دکترهای دامپزشکی ، متخصصان کامپیوتر و برنامه نویسی و فناوری اطلاعات و ارتباطات و ......... امکانات و وامهای ویژه تخصیص داده شود تا آنان مجری کار یا راهنمای کشاورزان و دامداران و یا نوشتن و فروش برنامه های مناسبی مانند تلگرام ، نرم افرارهای مختلف ..... باشند همچنین با بسته بندی مناسب و زیبا و ایجاد کارخانجات ویژه در کنار باغات کشاورزی تا در صورت فروش نرفتن محصولات کشاورزی بتوان در اسرع وقت این محصولات را به کمپوت و یا ...... تبدیل کرد و از زیان باغداران و یا .... در این زمینه جلوگیری و از محصولات آن نیز بهره برداری کرد.
11- استفاده از انرژی باد و خورشید و .....در روستاها و نقاط دور دست کشور یا منازل ترویج شود و مهندسان متخصص یا نخبگان در این زمینه را راهنمایی و تشویق کرد تا بتوانند محصولاتی تولید کنند که حداقل انرژی فسیلی در کشور مصرف شود همچنین کشور ما کشوری زیبا و چهار فصل است لذا باید توجه هر چه بیشتر به جذب حداکثری توریست خصوصا توریست مذهبی با سرمایه گذاری دولت یا بخش خصوصی با تضمین سرمایه، سرمایه گذاران توسط دولت به عمل آورد.
12- دخالت دولت در کسب و کارهای آزاد حداقلی و فقط جنبه نظارتی داشته باشد ضمنا کلیه مسئولان دولتی و یا کارکنان دولت موظف شوند که تا حد امکان در محل کار یا منازل از محصولات داخلی استفاده کنند چون درآمد این عزیزان از بیت المال است و برای این امر ضمانت اجرای قانونی مد نظر قرارگیرد تشکیل تعاونی های کار و تولید نیز با حمایت دولت در زمینه های مختلف کاری بسیار موثر است.

عزیزان خواننده این مطلب اینها نمونه های از پیشنهادات اینجانب بود که مسلما می تواند توسط شما عزیزان نقد یا اصلاح شود فقط می دانم که کشور ما کشور ثروتمندی است و دارای منابع خداداد طبیعی و ثروت سرشار ، قومیتهای بزرگی همانند فارس، ترک،کرد، لر ، عرب ، بلوچ، گیلکی، مازنی و ........ در کشور وجود دارند که سالیان زیادی با اتحاد و همبستگی در کنار هم زندگی نموده ایم و مردم ایران به عنوان مردم هوشمند و دارای ضریب هوشی بالا در جهان شناخته شده هستند همه ما با دلسوزی بیشتر و اشتغال در امور تولیدی و کار وتلاش حداکثری به همراه دوری از تجمل و اسراف و میانه روی در خرج و مخارج و ترجیح ندادن منافع شخصی یا صنفی بر منافع جامعه می توانیم در آینده نزدیک کشورمان را الگویی خوب برای مطالعه جهانیان کنیم یادمان نرود آینده فرزندان و نسل آینده بستگی به همت و تلاش امروز ما دارد . بهتر است اینگونه بیندیشیم که :
دیگران کشتند و ما خوردیم ما بکاریم تا دیگران بخورند.
نویسنده : سیامک داودی (4222213) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۵ ۰۹:۱۴:۳۵
دغدغه وزارت بهداشت فعلا این هست که که بگوید تعرفه پزشکان پایین است بقیه فرع قضیه است (4254511) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.