نظر منتشر شده
۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 436506
7 حقیقت از سلاح کلاشینکف که نمی دانستید
بخش دانش و فناوری الف،29 دی95
شاید تاکنون نام اسلحه کلاشینکف را شنیده باشید، اما آیا با طراح این سلاح، مدل ها و امکانات آن آشنا هستید؟ با خواندن مطلب زیر پاسخ سوالات خود را بیابید.
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۰۵
 باشگاه خبرنگاران جوان؛ کارخانه کلاشینکف در سال 2013 از ادغام دو شرکت روسی ساخت اسلحه تشکیل شد و تولید اسلحه های 27 کشور جهان در صدر فعالیت های این کارخانه قرار دارد و اسلحه کلاشینکف مدل " AK-47" پرکاربردترین نوع این سلاح می باشد.

-"میخائیل کلاشینکف" در سال 1941 و در زمان جنگ جهانی دوم وقتی در بیمارستان بستری بود چند اسلحه طراحی کرد که یکی از آنها اسلحه اتوماتیکی با نام (mp44-stg) بود که آلمان از آن در جنگ استفاده کرد.
 
-طراحی اسلحه کلاشینکف مدل " AK-47" چند سال طول کشید تا در سال 1949 برای آخرین بار به شکل کنونی طراحی شد و نیروهای مسلح روسیه از آن استفاده می کنند.

-نخستین بار ارتش روسیه از اسلحه کلاشینکف استفاده کردند و در سال 1950 تعداد زیادی از این سلاح در کارخانه IZH"" تولید شد تا در سال 1955 به عنوان سلاح شخصی نظامیان روسی مورد استفاده قرار بگیرد.

-بیش از 40 ارتش در سراسر دنیا از این اسلحه استفاده می کنند و به دلیل امکان استفاده راحت از آن، سلاح برتر جنبش های آزادی خواهی و استقلال طلبی به شمار می آید.

-در سال 1959 این اسلحه از مدل "AK-47" به "AKM" تغییر کرد که سبک تر، ساده تر، ارزان تر و از برد بالاتری برخوردار است.

-با استفاده از اسلحه کلاشینکف می توانید در هر دقیقه 600 هدف را نشانه گیری کنید.

-80 درصد سلاح کلاشینکف در سراسر دنیا اتوماتیک است.
 
کلمات کلیدی : دانش و فناوری+ کلاشینکف
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۹ ۱۴:۵۸:۵۴
جنبش های آزادی خواه به خاطر راحتی کاربرد این اسلحه رو انتخاب نکردن. به دلیل سهل الوصول بودن و یه سری مسائل دیگه این سلاح به دستشون می رسیده. (4123991) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۹ ۱۵:۳۴:۰۴
اصلی ترین حقیقت را نگفتی که اسم واقعی این سلاح کلاشنیکوف هست نه کلاشینکوف !!!! (4124087) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۹ ۲۳:۱۲:۴۵
7حقیقت از سلاح کلاشینکف که نمی دانستید!!!!!! برای کشتارمردم اگر این حقیقت هارا ندانیم بهتر است (4124889) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.