نظر منتشر شده
۲۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 444507
هشدار نسبت به پدیده ۲ فرزندی در خانواده ها
تاریخ انتشار : شنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۰۲
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با انتقاد از اینکه مدیریت جمعیت متولی ندارد نسبت به کاهش سریع جمعیت جوان در کشور هشدار داد.

به گزارش مهر، احمد حمزه با انتقاد از اینکه مدیریت جمعیت متولی ندارد بر لزوم تعیین متولی واحد برای پیگیری سیاست های جمعیتی تاکید کرد و گفت: وضعیت جمعیت کشور ما همانند کشورهای اروپایی غربی، آمریکا و کشورهای پیشرفته آسیای شرقی مانند ژاپن بحرانی است و در صورتی که تدابیر پیشگیرانه اتخاذ نشود در آینده ای نزدیک پیذی جمعیت دامنگیر ما خواهد شد.

وی نسبت به کاهش سریع جمعیت جوان و همچنین روی آوردن ۹۰ درصد خانواده ها به سمت پدیده دو فرزندی هشدار داد و یادآور شد: متاسفانه با روی آوردن خانواده ها به سمت پدیده تک فرزندی و دو فرزندی جمعیت کشور با سرعت به سمت پیری پیش می رود که این موضوع زنگ خطری است که باید جدی گرفته شود البته علاوه بر سیاست تک فرزندی و دو فرزندی برخی خانواده ها  هم تمایلی نسبت به فرزندآوری ندارند.

حمزه با یادآوری هشدار مقام معظم رهبری نسبت به پیری جمعیت بر لزوم چاره اندیشی برای افزایش جمعیت جوان کشور تاکید کرد و افزود: در این باره مقام معظم رهبری از دستگاه ها خواستند این موضوع را در دستور کار قرار داده و موضوع پیری جمعیت را جدی بگیرند.

وی با بیان اینکه جوانان موتور متحرکه اقتصاد کشور هستند از بی توجهی دستگاه ها نسبت به اجرای سیاست های کلی جمعیتی انتقاد کرد و گفت: سیاست های جمعیتی اقدام مهمی است که از طراحی تا اجرای آن مراحل گوناگونی پیش بینی شده که بی توجهی به اجرای آن در آینده ای نزدیک بر روند رشد و پیشرفت کشور تاثیرات منفی به جا خواهد گذشت.

لزوم اتخاذ تدابیر تشویقی برای افزایش جمعیت کشور

حمزه بر لزوم اتخاذ تدابیر تشویقی برای افزایش جمعیت کشور تاکید کرد و ادامه داد: باید همانطور که دیگر کشورها تدابیر تشویقی را در جهت افزایش جمعیت کشورشان در دستور کار قرار دادند مسئولان کشور ما هم با برنامه ریزی منسجم و مناسب به این سمت و سو حرکت کرده و با اعمال سیاست های تشویقی و حمایتی از زوجین و فرزندان آنها مانند اولویت استخدام فرزندان خانواده های پرجمعیت و ... در جهت افزایش جمعیت کشور گام بردارند.

وی افزایش سن ازدواج را در کاهش ناباروری موثر خواند و بر لزوم فرهنگ سازی مناسب در جهت کاهش سن ازدواج تاکید کرد و گفت: بهترین سن باروری حدود ۲۰ تا ۳۵ سال است و باروری هایی که زیر یا بالای این سنین صورت می گیرد خطراتی برای مادر و جنین به همراه دارد از این رو باید فرهنگ سازی مناسبی در این رابطه انجام شود.

حمزه، مشکلات اقتصادی را در افزایش سن ازدواج موثر دانست و بر ضرورت ارائه بسته های تشویقی مناسب برای ترغیب و تشویق زوجین به فرزندآوری بیشتر تاکید کرد و گفت: کاهش ساعت کاری زنان، بیمه زنان خانه دار و همچنین افزایش مرخصی زایمان از جمله مواردی است که می تواند در ترغیب زوجین به فرزندآوری بیشتر موثر باشد؛ بهتر است دولت با رفع مشکلات اقتصادی جوانان و همچنین معضل بیکاری زمینه ازدواج جوانان را تسهیل کند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه مجلس آمادگی لازم برای اصلاح و تصویب قوانین افزایش جمعیت و همچنین تسهیل ازدواج جوانان را دارد، تصریح کرد: کمیسیون بهداشت به این موضوعات نگاهی جدی داشته و در پی تصویب قوانین افزایش جمعیت و تسهیل ازدواج جوانان است.
 
کلمات کلیدی : خانواده + جمعیت + فرزندآوری
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۳ ۰۹:۰۸:۴۶
جمعیت جوان و بیکار به چه درد جامعه میخورد؟!!!!!
شما نمیتوانید برای خانواده ها تعیین تکلیف کنید
مشکل بیکاری را حل کنید خانواده ها خود تصمیم میگیرند (4159712) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۳ ۰۹:۱۳:۳۱
تو هزینه همین یکی و دو تا بچه موندیم (4159718) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۳ ۰۹:۱۳:۵۷
الان شما چه تاجي سر همين جمعيت موجود جوان زديد ؟ اشتغال دارند؟ شرايط ازدواج دارند؟ تحصيلات رايگان دارند؟ (4159719) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۳ ۰۹:۳۵:۳۸
یعنی بفرمایید مشکل خانواده ها فقط مرخصی زایمان خانمهاست که فرزند زیاد نمی اورند بچه هزینه ندارد؟ لباس وخوراک وآموزش و... نمی خواهد شما وضع مملکت را برگردانید به زمان قبل دولت احمدی نژاد ان وقت از مردم انتظار فرزنداوری داشته باشید (4159751) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۳ ۱۴:۵۴:۱۷
البته 27 سال قبل از احمدی نژاد (4160274) (alef-11)
 
علي
۱۳۹۵-۱۱-۲۳ ۰۹:۴۰:۱۸
با سلام.وضعيت اقتصادي خانوار ريط مستقيم با اين پديده دارد.دغدغه اصلي خانواده تامين مخارج فرزند در حال و اينده فرزندان مي باشد.ضمن اينكه مشكل مسكن اصلي ترين مشكل هست.اميدوارم مشكلات حل شوند (4159757) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۳ ۰۹:۴۲:۲۱
جمعیت رو از 33 میلیون رسوندیم به 80 میلیون 50 میلیون ادم اضافه کردیم که:
1- شغل ندارند
2- مسکن نداررند
3- اب ندارند
اینها رو ابتدا باید سامان داد بعد ادعا کرد (4159758) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۳ ۰۹:۴۳:۰۹
من يک فرزند دارم ، زن و شوهر هم شاغليم اما گاهي در تامين نيازهاي فرزندمون کم مياريم تازه دغدغه ايندش هم داريم چرا براي خودمون با اوردن يه بچه ديگه به دردسر بيندازيم تازه هرکسي هم مي پرسه چند تا بچه داريم ميگم يکي ميگن خوشا بحالتون اين مقدمه رو گفتم که بگم شما اگر دلسوز اين اب و خاکيد مشکلات مردمو حل کنيد و دغدغه اشتغال جوانانو حل کنيد مردم خودشون فهيمتر از شما هان (4159759) (alef-11)
 
سمیه
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۳ ۱۰:۱۴:۰۵
یک بچه رو به زور به ثمر می رسونیم (4159789) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۳ ۱۰:۳۰:۱۰
ایشون معتقدند الان سه تا 4 تا بیکار تحصیل کرده افسرده کمه باید تو هر خونه 7 تا 8 تا از اینا باشه!!!! تا توسعه اتفاق بیفته!!!! (4159805) (alef-3)
 
محمدامین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۳ ۱۰:۴۹:۴۰
دو فرزندی کدومه!؟ در دور و بر ما که اکثریت با تک فرزندهاست.

علت ریشه ای این موضوع در عدم وجود سیاست های مناسب طی این 38 سال برای جلوگیری از مهاجرت بی رویه از روستاها و شهرستان ها به کلان شهرها ، بخصوص پایتخت است.

در نتیجه این بی تفاوتی مسئولین نسبت به فاجعه ای که همچنان در حال انجام است، کلان شهرها ، به حد انفجار رسیده اند و روستاها و شهرستانها در حال متروکه شدن هستند.
در نتیجه ، با ازدحام جمعیت در پایتخت ، و تقاضای بالا و عرضه کمتر از تقاضا ، قیمتها و تورم به شدت درهمه چیز، مخصوصا مسکن افزایش یافته و این افزایش قیمتی به دلیل فدرالی نبودن اداره کشور ، مستقیما بر دیگر استانها هم تاثیر گذاشته و همین مسئله ، انگیزه جوانان برای ازدواج و فرزند داری را کم کرده است.

اگر یک جوان روستایی و یا شهرستانی بتواند در روستا و شهر خود بماند ، هم فرهنگ اصیل و خوب خود را حفظ خواهد کرد و هم سطح توقع او بی مورد بالا نخواهد رفت ، در نتیجه انگیزه فرزند آوری بیشتری را خواهد داشت.

به خاطر دارم که 10 سال پیش و در حالی که در تهران ، جوانان متاهل، یا فرزند نمی خواستند و یا تک فرزند بودند، برای افتتاح مدرسه ای که خیرین ساخته بودند به روستایی در کرمان رفتیم، مدیر مدرسه که او نیز جوانی حدود 35 ساله بود ، دارای 4 فرزند بود و زمانی که با سوال بنده که چطور این تعداد فرزند را از لحاظ هزینه مدیریت می کند، با تعصب خاصی گفت ، " روزی دست خداست و در این منطقه اگر کسی زیر این تعداد فرزند داشته باشد ، بد است. (4159837) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۳ ۱۰:۵۶:۳۲
سیاست های تشویقی و حمایتی از زوجین و فرزندان آنها مانند اولویت استخدام فرزندان خانواده های پرجمعیت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این هم تبعیضی دیگر میشود علاوه بر تبعیضات دیگر. باید نیروی کار شایسته و کاردان استخدام بشه نه اینکه سهمیه و فلان در استخدام دخیل بشه.
بجای این تشویقات به ظاهر کم خرج که صدمه جدی به ساختار نیروی کار میزند. امتیازاتی مثل مرخصی بارداری ، زایمان و هزینه بیمارستان رایگان و کمک های نقدی باید باشد. (4159849) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۳ ۱۲:۲۰:۲۶
مادر ۲ فرزند هستم و در سنین ۲۰ تا ۳۵ سال فشارهای بسیار زیادی را از همه طرف (همسر، خانواده شوهر و از همه بیشتر محل کار و اجتماع) تحمل کرده ام و صادقانه می گو یم: این زندگی نبود که من کردم. نمیخواهم ناشکری کنم اماشاید اگر میشد، اصلا بچه دار نمیشدم.
مسئولین مملکت هم حالا بعد از سالها تبلیغ فرزند کمتر، بر فرزندآوری تاکید دارند در حالی که فقط به تولد بچه اشاره دارند و به بعد از آن کاری ندارند. (4159969) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۳ ۱۲:۴۸:۵۹
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با انتقاد از اینکه مدیریت جمعیت متولی ندارد ، نیست حالا جاهای دیگه مملکت مدیرت و متولی داره ! (4160026) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۳ ۱۳:۵۹:۱۳
محیط زیست وطبیعت واکولوژی مملکت درحال نابودی است نخست به فکراین مشکل باشیدبعد...... (4160158) (alef-11)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۱۱-۲۳ ۱۴:۰۶:۱۸
گونه ای ماهی در دریا زندگی میکند که در صورت کمبود غذا مادها تغییر جنسیت داده
و دیگر تولید مثل نمیکنند و تا وقتی اوضاع درست نشود بهمین روال زندگی میکنند
آقایان فکر میکنند شعور مردم از این ما هیها کمتر است که با داشتن اوضاع اقتصادی
خراب باز هم فرزند بیاورند؟ (4160167) (alef-11)
 
رضا
United States
۱۳۹۵-۱۱-۲۳ ۱۴:۱۰:۱۳
اینقدر از مشکلات مالی می گویند مگه یه بچه چقدر غذا می خورد (4160173) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۳ ۱۴:۳۹:۴۰
اقای محترم مسئول 38 سال بدون برنامریزی فقط شعار دادید یک لحظه فکر کن فقط یک لحظه (4160236) (alef-11)
 
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۳ ۱۴:۵۵:۰۰
چاره ای جز تک فرزندی نداریم هزینه ها بالا. درامد شغلی کم . مدرسه ها پولی .زایشگاه ها پولی . پزشک های زنان زایمان پولی .تفریح پچه ها پولی . پارک تو خیابون پولی .تعویض شناسنامه ها .پولی تعویض پلاک ماشین پولی اب برق گاز پولی نفس کشیدن پولی سوال پرسیدن پولی .نگاه کردن پولی .بهداشت خانواده پولی... تو قبر خوابیدن پولی .مردن هم پولی...........،، فکر کنم تک فرزندی بهتره (4160275) (alef-11)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۱۱-۲۳ ۱۵:۴۴:۴۰
دو فرزندی کدومه؟
الان همه یا تک فرزندن یا هیچ فرزند! (4160390) (alef-11)
 
Germany
۱۳۹۵-۱۱-۲۳ ۲۰:۰۰:۳۶
دو فرزند! یکیشم زیاده
الان کار هست برای تمام اقشار؟
الان تفریح هست برای همه؟
تغذیه مردم چه جوریه....!
وارد جزئیات نشیم بهتره... (4160727) (alef-11)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۰۸:۰۰:۲۰
دو فرزند ؟
كي مي خواهيد بفهميد وظيفه شما ايجاد شغل و درآمد براي مردم است ، بقيه اش را مردم خودشان مي توانند درست كنند ،
وقتي جوانان سي ساله هنوز مجرد و بيكار مانده اند شما درباره چه صحبت مي كنيد ؟
اگر گره اي از زندگي مردم باز نمي كنيد لااقل با اين حرفها به شعورشان توهين نكنيد (4161075) (alef-11)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۰۸:۰۲:۳۰
مهمترين دليل مشكلات امروز افزايش بي رويه جمعيت به مرز 80 ميليون نفر است ، درحالي كه زيرساخت لازم براي آن را نداشتيم ، دوبرابر شدن جمعيت فقط براي ما بيكاري آفريده است (4161078) (alef-11)
 
مصطفی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۱۱:۵۸:۱۸
حق اولاد در فیش حقوقی کارمندان برای هر فرزند حدود 30 هزار تومنه
اول این رو باید درست کنند و گرنه به کدام امید فرزندآوری بیشتر میشه (4161325) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.