توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 187404
پذیرایی آیت الله خامنه ای با چای از مهمانان‬
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۳۷
من این تحلیل ها را در هیچ کتاب تاریخی نخوانده بودم و چند جمله آن برایم خیلی جالب بود مثلا اینکه سامر و عسگرین پادگان بود که محل زندگی ایشان و محل دفن شان نیز در همانجا است و در همان سالهای تبعید ایشان که مصادف با کشور گشایی به سمت آسیای میانی و شمالی یعنی به سمت چین وتبت دولت عباسی بود و حکومت خیلی بزرگی را داشتند آنها سربازان را در پادگان مذکور آموزش نظامی و سیاسی و دینی به آنها می دادند.

 
یک منبع اگاه در گفت و گو با شریان نیوز به ذکر خاطراتی منتشر نشده از مقام معظم رهبری پرداخت و گفت: حضرت آقا روزهای شهادت معصومین در محل کار خود مجلس روزه ای برگزار می کنند و حدود زمان مشخصی  را  به مراسم روضه خوانی  اختصاص می دهند و برایشان برگزاری این مراسم اهمیت ویژه ای دارد.

 
وی در ادامه افزود: در این مراسم که تقریبا یک مجلس خصوصی بوده و با هزینه شخصی خودشان برگزار می شود، سخنران  و مداح شخص دیگری بوده و حضرت آقا به عنوان مستمع پای صحبت او می نشینند و تاکید ایشان بر این است که در رابطه با آن شخص معصوم صحبت و نوحه خوانی بشود.

 
این منبع آگاه با اشاره بر سالروز شهادت امام هادی تصریح کرد: در خاطرم هست که روز شهادت امام هادی وقتی سخنران و مداح راجع به امام هادی سخنرانی و مداحی کردند. مجلس به زیبایی پر از شور شده بود و  همه به علاوه خود حضرت آقا اشک می ریختند. 

 
آن مجلس قبل از اذان تمام شد و مقام معظم رهبری با چای از همه پذیرایی کردند. در حین پذیرایی از سخنرانان و مداح تشکر کرده و برخی نکات را که سهوا اشتباه اداه شده بود به آنها توضیح دادند که به تعبیر من زیبا ترین بخش مراسم بود.

 
وی در ادامه تصریح کرد:  برای من که در رابطه با امام هادی خیلی اطلاعات زیادی نداشتم، تبیین نقش امام هادی در گسترش فرهنگ شیعیان توسط  مقام معظم رهبری بسیار خوشیاند آمد.

 
این منبع آگاه آن وقایع را زبان مقام معظم رهبری اینگونه بیان کرده اند: امام هادی به  سامرا تبعید شدند و هیچکس را نمی گذاشتند با ایشان ارتباط بر قرار کند چون اعتقاد داشتند که نشر اسلام وشیعه به دست ایشان است. من این تحلیل ها را در هیچ کتاب تاریخی نخوانده بودم و چند جمله آن برایم خیلی جالب بود  مثلا این که اینکه سامر و عسگرین پادگان بود که محل زندگی ایشان و محل دفن شان نیز در همانجا است و در همان سالهای تبعید ایشان که مصادف با کشور گشایی به سمت آسیای میانی و شمالی  یعنی به سمت چین وتبت دولت عباسی بود و حکومت خیلی بزرگی را داشتند آنها سربازان را در پادگان مذکور آموزش نظامی و سیاسی و دینی به آنها می دادند.

 
امام هادی در این فاصله این سربازان را به انواع اقسام هنرها و مهارتها آموزش داده و همچنین آموزش دینی اصلی و شیعه را آموزش دادند و ایشان این کار را در زمانهایی مانند غذا بردن سربازان برای امام و یا فاصله بین مسجد تا خانه  به طور غیر مستقیم به آنها آموزش می دادند.

 
وی در پایان  به صحبتهای نهایی رهبر انقلاب اشاره کرد و گفت: بعد از آموزش تمامی سرباز ها به کشور خود بازگشته و منجر به نشر اسلام می شدند و تمام مسلمان هایی که در این کشور ها دیده می شود بیشتر توسط امام هادی بوده است .
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.